#عکس_نوشت
@ThrillOfPeace
✳️ چرا اسلام مخالف نظام سرمایه سالاری است؟!
🔹اگر تنها 8 روز #هزینه_های_نظامی جهان متوقف گردد، میتوان با پولِ آن #تحصیل_رایگان و با کیفیت را به مدت 12 سال برای تمام #کودکان سیاره زمین تأمین کرد.
🔸دغدغه اسلام حرکت و دستیابی به صلحی پایدار برای جهانیان است و بدیهی است که با #صلح_جهانی و از بین رفتن ظلم و نابرابری و برقراری #عدالت، زمینه رشد و زندگی متعالی برابر برای تمامی بشریت فراهم میشود.
🔺لینک مطلب در سایت انجمن
#صلح_جهانی |#اسلام |#دین_رحمت
📝 انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillOfPeace
کتاب علمی و دقیق «زندگی و اندیشه سیاسی آخوند خراسانی» اثر دکتر علیرضا جوادزاده منتشر شد.
این کتاب مطالب علمی متقنی در مورد عملکرد و اندیشه سیاسی آخوند خراسانی دارد و بسیاری از شبهات یا مطالب جعلی و تحلیلهای نادرست منسوب به آخوند خراسانی را پاسخ داده است.
اگر نگوییم بهترین کتاب، میتوان گفت جزو بهترین کتابها در مورد آخوند خراسانی است.
ادامه 👇👇👇
@aboutalebi57
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
ادامه قبلی👆👆👆
🔰معرفي كتاب
✅موضوع زندگي و انديشة سياسي آخوند ملامحمدکاظم خراساني از سه جهت داراي اهميت است: 1. برجستگي علمي آخوند در تاريخ اجتهاد شيعه؛ 2. رهبري ايشان در نهضت مشروطيت ايران؛ 3. ارتباط موضع و انديشة سياسي وي با وضعيت سياسي حال و آيندة ايران.
از حدود دو دهه قبل، اهتمام به تبيين زندگي و انديشة سياسي آخوند خراساني، افزايش چشمگيري يافته است. برخي نويسندگان که به نظامهاي سياسي دموکراتيک غربي گرايش دارند و مبناي مشروعيت حکومتها را خواست مردم ميدانند، با تکيه بر برخي اسناد، گزارشها و تحليلها از مواضع سياسي آخوند در دورة نهضت مشروطيت ايران، کوشيدهاند تفکر ايشان را بهنوعي سازگار با انديشههاي مردمسالار غربي، و در نقطة مقابل ديدگاه سياسي فقهاي شيعه نشان دهند؛ بهويژه آنکه آخوند در مقام عمل، از نظامي حمايت کرد که بهظاهر در عرض نظام مبتني بر ولايت فقيه بود.
بر اين اساس، پرسش محوري کتابِ «مشروطه اسلامي: زندگي و انديشه سياسي آخوند خراساني»، به نسبت ميان انديشة آخوند در مشروعيت حکمراني و موضع مشروطهخواهي وي بازميگردد.
🔴چکيدة مباحث کتاب در مقام پاسخ به اين سؤال، به شرح ذيل است:
پاسخ به اين پرسش که «انديشة سياسي آخوند ملامحمدکاظم خراساني دربارة مشروعيتِ حکومت در عصر غيبت (شرايط حکمران) چه بود و اين انديشه چه نسبتي با مشروطهخواهي وي داشت؟»، مبتني بر تقسيم انديشة سياسي به دو قسمِ «انديشة سياسي ثابت» و «الگوي سياسي» است. «انديشة سياسي ثابت»، مجموعهاي از گزارههاي انتزاعي، کلي و دائمي در حوزة سياست است که اصالتاً ناظر به محيط سياسي نيست. در مقابل، «الگوي سياسي»، عبارت است از مجموعه گزارههاي عيني در حوزة سياست که با توجه به مباني و انديشة سياسي ثابت، اصالتاً ناظر به زمان و مکان خاص بوده، در پاسخ به محيط سياسي ارائه ميشود.
براساس اين تفکيک، انديشة سياسي ثابت آخوند خراساني در زمينة شرايط حاکم، اعتقاد به مراتب چهارگانة طولي حاکميت معصوم(عليهاسلام)، فقيه جامعالشرايط، شيعة عادل و مسلمان فاسق بود. در نتيجه در دورة غيبت معصوم(عليهاسلام)، فقيه در عهدهدار شدن مسئوليت و وظيفة حکمراني، بر ديگران تقدم دارد.
آخوند خراساني، با در نظر داشتن اين انديشة سياسي ثابت و نيز ديگر انديشههاي سياسي ثابت (همچون لزوم از ميان برداشتن و کم کردن ظلم حاکمان، تقابل با سلطة کفار، امربهمعروف و نهيازمنکر، و مشورت با مردم و مشارکت آنان در امر حکومت)، با ملاحظة محيط سياسي ايرانِ عصرِ مشروطيت، چنين تشخيص داد که امکان عملي حاکميت فقهاي جامعالشرايط در آن زمانه وجود ندارد. بنابراين ضمن توجه به مراتب بعدي شرايط حاکم (شيعة عادل و مسلمان فاسق) و نيز توجه به اصول سياسي ثابت ديگر، با برداشت و تفسيري اسلامي از قانون اساسي مشروطة ايران و متمم آن، به حمايت و سپس رهبري نهضت و نظام مشروطيت اقدام کرد. تفسير اسلامي وي و ديگر علماي مشروطهخواه، موجب تولد الگوي سياسي «مشروطة اسلامي» شد. اين الگو، بهلحاظ ذهني و فارغ از مرحلة عمل، در مقايسه با الگوي سياسي «دوقطبي حاکميت» که قبل از مشروطه برقرار بود، ازيکسو زمينة رفع يا کاهش ظلم حکومت و دخالت بيگانگان و کفار در امور کشور را فراهم ميساخت، و ازسويديگر، بستر را براي مشارکت مردم در نظام سياسي و افزايش اختيارات فقها آماده ميکرد؛ چنانکه الگوي يادشده، به دليل ابتنا بر ارزشهاي اسلامي و تقابل با سکولاريسم، با مشروطة غربي تفاوتهاي بنيادين داشت. آخوند خراساني و ديگر همراهان و همفکران وي، به دلايلي از جمله «عدم شناخت دقيق وضعيت ايران» و «آگاهي ناقص از ماهيت مشروطة غربي»، نتوانستند الگوي «مشروطة اسلامي» را ـکه داراي زمينههاي پيشرفت بومي ايران بودـ به مرحلة عينيت تبديل کنند؛ و درنتيجه اين الگو بيش از آنکه عيني باشد، ذهني بود. بااينحال بهلحاظ تاريخي، در زمينهسازي الگوي سياسي «جمهوري اسلامي» تأثيرگذار بوده است.
آنچه از برخي اَسناد استنباط شده است و نيز برخي گزارشها و تحليلها که بيان ميکند آخوند مخالف برتري فقيهان در انجام وظيفة حکمراني بود و از نظر وي، مشروعيت حکومت با نظر جمعي مردم حاصل ميشود، ازيکسو مبتني بر خلط ميان «انديشة سياسي ثابت» و «الگوي سياسي» است و ازسويديگر، ايرادات سندي و دلالي دارد و نميتواند ديدگاه مخالفِ نوشتار حاضر را ثابت کند.
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌يكي از معجزات پيامبر (ص) صبر است. صبر نه بهمعنای سکوت بلکه بهمعنای مقاومت و ایستادگی؛ نصرت الهی زمانی بندگان را دربرمیگیرد که در اوج صبر باشند.
🔰روش تربیت کودک
🔷🔹 ما مى بينيم آنها كه در خانواده مذهبى و در دامان روحانى تربيت شده اند
مادامى كه در محيط سنّتى بوده اند
با همان سنّتها مأنوس بوده اند
و فعّال و جدّى
🔹 و اگر از اين محيط بيرون نمى رفتند شايد تا آخر عمر هم معتقد و جدى بار مى آمدند،
🔹 اما اينها هنگامى كه به محيط هاى باز و آزاد مى رسند و با ضدّ سنّت ها روبه رو مى شوند،
ناچار از گذشته خود مى بُرند و به نفرت و انزجار پيوند مى زنند.
🔹 همچنين در روستا تا هنگامى كه در همان محيط است يك روستايى مى ماند، با تعليمات دينى ملّا آشناست و سخت پاى بند و متعصّب و سنّتى،
🔹 اما همين كه به شهر مى آيد و گرفتار تضاد مى شود، از هر قرتى و جنتلمن و غرب زده اى،
قرتى تر و جنتلمن تر و غرب زده تر خواهد بود.
🔷🔹 اين نمايش به ما نشان مى دهد كه در جامعه هاى آزاد و برخوردار از تضاد نمى توان افراد را سنّتى بار آورد،
🔹 گرچه در جامعه هاى بسته مثل جامعه هاى دويست سال پيش و يا جامعه هاى سانسورى همانند جوامع كمونيستى، بتوان افراد را با سنّت ها بار آورد و پيش برد. ...
و همين است كه آخوند زاده هاى سنّتى زود رنگ عوض مى كنند؛
چون آنچه را كه يافته اند جلوگير اشكال ها و انتقادها و ديدهاى تيزِ دوره هاى بالا نيست و آنچه كه جلوگير است آنها سراغش را نمى گيرند و حتى زير بارش مى روند؛ چون خود را بى نياز و آگاه و عارف مى دانند.
🔹 و همين است كه فرزندان آنهايى كه مذهبى نبوده اند هنگامى كه به مذهب مى رسند با شور و شوق عجيبى پيش مى تازند و تا سر حدّ جان مى ايستند و چه ها كه نمى كنند و از چه ها كه نمى گذرند.
🔹 قضاوت اين دو دسته در اين است كه يكى مذهب را به صورت سنّت گرفته و سپس اسير ضد سنّت ها شده است و ديگرى لامذهبى را به صورت سنّتى فرا گرفته و سپس در مذهب، حرفهاى نو و تازه و دیدهای وسيع تر و برداشت هاى گسترده ترى را به دست آورده است.
📝 استاد علی صفایی حائری(رحمه الله)
📚 کتاب روش تربیت کودک، صفحه ۳۸
#روش_تربیت_کودک
📲 آیدی کانال های ما در
تلگرام، ایتا، سروش، بله:
▶️ @einsad
🔻خرید اینترنتی کتابهای استاد صفایی حائری :
🛒 www.zekraa.ir
🔲 پاسخ به سوالات کاربران :
🗨 @ad_einsad
✅ وبینار تخصصی «سیره عملی و علمی امام رضا(ع)در تعامل با پیروان و ادیان و مذاهب اسلامی» با همکاری سازمان علمی و فرهنگی و بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد...
🔹 حجتالاسلام زمانی پژوهشگر حوزه مذاهب اسلامی در این نشست که روز یکشنبه27 مهرماه1399 برگزار شد، به تبیین «شیوه امام رضا(ع) در گفتوگو با پیروان ادیان و مذاهب مختلف» پرداخت و عنوان کرد: گفتمان یک نوع انتقال دانش است و اگر گفتمان نبود انتقال دانش نیز صورت نمیگرفت...
🌐 لینک خبر 👈 adyan.razavi.ir/fa/sire-zamani
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰آیا نامزدهای انتخابات در آمریکا مترسک هستند؟ متخصصان جهتدهی به افکار عمومی پاسخ میدهند: «بله»
🔹شرکت Cambridge Analytica یکی از بدنامترین کمپانیهای جهتدهی به افکار عمومی در موقع انتخابات است، شرکتی که در کشورهای مختلف رسوایی به بار آورده و حالا هم نظر مدیران آن در مورد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا شنیدنی است
⏰ برنامه #عصر را سه شنبه ها ساعت ۲۲:۰۰ شبکه افق سیما تماشا کنید
🆔 @ofogh_tv
🔻شرح اصول کافی
▫️کتاب الحجة
🔹به اطلاع میرساند سلسله دروس «شرح اصول کافی» توسط «استاد میرباقری» انشاءالله از دوشنبه ۵ آبان آغاز خواهد شد.
◾️درس از ابتدای «کتاب الحجة» شروع میشود.
🕚 زمان: هر هفته از دوشنبه تا چهارشنبه (سه روز در هفته)، ساعت ۱۱ صبح
🕌مکان: گذر خان، مسجد فاطمیه سلام الله علیها (مسجد آیتالله بهجت رضوان الله علیه)
@mirbaqeri_dars
نسخه مطالعه وب -شماره259.pdf
5.68M
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد: #امید_صادق
♨️ #سخن_هفته | مؤمنین انقلاب از #تشدید_دشمنی ها علیه ملت ایران چه پیامی دریافت میکنند؟
🔰 #گزیده_بیانات | آغاز دوران زندگی بشر
🔹 #دولت_جوان_انقلابی | #جوانان ،بارهای سنگین را به دوش بگیرند
🔻#کلام_امام | آنهایی که میگویند #سازش خود را به کری و کوری زدهاند؟
🔶 #مسئله_روز | صلحالحسن(ع)، قیامالحسن(ع)
@Khattehezbollah
🔥 دشمن گرم و نرم
⚫️ بزرگترین دشمن درونی انسان که حتی از جهل و نادانی هم بدتره!
💎 #نقشه_گنج
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
18.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #روایت_حاشیه | گزارشی از حواشی مراسم دانش آموختگی نیروهای مسلح در دانشکده افسری امام علی (ع)
#مجله_تصویری_نگار . شماره بیست و دوم