🌱🌸اگر روی اتفاق بدی که افتاده
تمرکز کنی،
رنج و غمت ادامه پیدا میکند،
اما اگر روى درسی که گرفتی
تمرکز کنی،
رشدت ادامه پیدا میکند.
🌈⃟@kanoonpormehr
✨﷽✨
🔴من که به تو گفته بودم...
✍یکی از بدترین، اشتباهترین و آسیبزنندهترین حرفها در ارتباط با همسر یا فرزندتون اینه که بگید «من که بهت گفته بودم» ، این حرف رو به هیچ کسی نگی.
وقتی به کسی میگید من که گفته بودم یعنی: تو احمقی نمیفهمی و این منم که از تو بیشتر میفهمم! از این به بعد اگه به حرف من گوش کنی، اشتباه نداری، حالا هم خوشحالم به حرف من رسیدی و حقت هست که این بلا به سرت اومد و به دردسر افتادی! این برخورد به مرور زمان فرد رو دچار احساس گناه و سرخوردگی و خشم فرو خورده و تنفر از شما میکنه!
👈 در حالی که پیام ما باید این باشه: همه اشتباه میکنن! هر اتفاقی بیفته من در کنار توام، کمکت میکنم نگران نباش ، همه آدما شکست میخورن و اشتباه میکنن و این معنیش این نیست که تو نمی فهمی یا انسان بدی هستی !🌱
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@kanoonpormehr
▪️با تحسین کردن همسرتان در جمع، زندگی مشترک تان را به حد چشم گیری تقویت میکنید. البته منظور این نیست که در این مورد اغراق کرده و باعث خجالت او و کلافکی دیگران بشوید، بلکه بهتر است با گفتن ویژگی های خوب و موفقیت هایش، احساس غرور را در همسرتان تقویت کرده و نشان دهید که به او افتخار میکنید.
▪️اکثر مردان خیلی دوست دارند تا از آنها تعریف و تمجید شود. اگر همسرتان کاری میکند که به دلتان مینشیند، آن را بیان کنید و به او بگویید که از این کار لذت برده اید. با تشویق و تحسین همسرتان به او نشان میدهید که تلاش هایش را میبینید و برای آنها ارزش قائل هستید.
@kanoonpormehr
نا امید نشوید
مشكلات فرزندانتان معمولا يك شبه حل نميشود و تغييرات در كودكان و نوجوانان تدريجي، آرام و مرحله به مرحله صورت ميگيرد.
برخي والدين وقتي در تغيير عادات و رفتارهاي فرزندشان به مشكل برميخورند، به سرعت آشفته و نااميد ميشوند و اعتماد به نفس خود را از دست ميدهند. حال آنكه بايد به پيشرفتهاي كوچك و تدريجي فرزندشان توجه كنند زيرا كليد پيشرفتهاي بزرگ، تشويق پيشرفتهاي كوچك است.
@kanoonpormehr
🎀 یک توصیه مهم برای #انتخاب درست همسر آینده تان
🔰باید بدانید که دو جا آدمها هر چقدر هم در نقابزدن و نقش بازی کردن ماهر باشند، ماهیت واقعی خود را رو میکنند؛ یکی در زمان استرس و یکی در زمانی که منافع مشترک مطرح است. اگر این 2 نکته را بدانیم، در دوران #آشنایی، #نامزدی و #عقد احتمال آسیب، بسیار کمتر میشود. برای روشن شدن این مساله مثالی میزنم؛ گاهی میگوییم فردی قوی است و اعتمادبهنفس زیادی دارد ولی در زمان امتحانی مثل رانندگی، میبینیم آنچنان خود را میبازد و ضعف نشان میدهد که غیرقابل باور است.
🔰در این صورت میتوانیم بفهمیم واقعا آنچه وانمود میکند، نیست یا گاهی میبینیم آقایی خود را بسیار عاشقپیشه نشان میدهد و مدام ابراز احساسات میکند اما وقتی صحبت سر تعیین مهریه معقول یا واگذاری حق طلاق و... میشود، رابطه را دچار تنش یا کاملا قطع میکند!
🔰پس یادتان باشد اگر بتوانید از این 2 تکنیک (استرس و طرح منافع مشترک) استفاده کنید، خیلی راحت میتوانید تا حد زیادی پشت نقاب طرف مقابلتان را ببینید.
♻️خیلیها بعد از #ازدواج میگویند همسرمان خیلی فرق کرده، در صورتی که واقعیت این است که او فرق نکرده، بلکه حالا نقابها کنار رفته و آنها نتوانستهاند قبل از ازدواج همدیگر را خوب بشناسند.
منبع: تبیان
#ازدواج
⏳ #مجرد هایی که سن ازدواجشون دیر شده حتما بخونن ....
درست است که این روزها سن ازدواج بالا رفته و جوان ها سخت تر ازدواج می کنند اما گاهی بهانه این دیر ازدواج کردن ها، بهانه تراشی ها و کمال گرایی های دختران و پسران جوانی است که حاضر نیستند برای شروع یک زندگی، از خواسته هایشان کوتاه بیایند.
تجرد قطعی و گذشتن از سن ازدواج بیش از همه برای دختران آسیب زا است.
آسیب هایی که تنها راه دور ماندن از آنها ازدواج در سن مناسب است.
تجرد به هر دلیلی که رخ دهد، آثار و آسیب های روحی و روانی را با خود خواهد داشت
💡مثل:
✅ مجردها افسرده می شوند
این شاید با تجربه شما از دور و بری هایتان تفاوت داشته باشد اما محققان می گویند تجرد باعث افسردگی و کاهش تمرکز می شود. خیلی از دخترانی که دچار تجرد قطعی می شوند این احساسات را تجربه می کنند. بی تفاوتی نسبت به لذت های سابق، بی انگیزگی و بی هدفی، مشکل در تمرکز و تصمیم گیری و... شاید یکی از دلایل آن این باشد که تاخیر در ازدواج سبب می شود که افراد تمایلات طبیعی خود را به تدریج نادیده بگیرند و دچار افسردگی و انزوا شوند. نیاز جسمی و عاطفی چیزی است که نمی توان از آن چشم پوشید.
✅ سخت پسندتر می شوید
اگر برای انتخاب همسر آینده تان دست دست می کنید و تردید دارید بدانید که هر چه بگذرد این تردید بیشتر می شود و شما سخت گیر تر خواهید شد. بالا رفتن سن ازدواج با وسواسی کردن شما، شما را به سمت تجرد قطعی سوق می دهد. از آن گذشته ممکن است فکر کنید کسی که باید سراغ شما بیاید، حتما باید فردی جا افتاده باشد و این یعنی مردی همه چیز تمام که در سال های گذشته زندگی اش به اندازه کافی تجربه کسب کرده و مال اندوخته و رشد یافته است. در حالی که ممکن است این با واقعیت مطابقت نداشته باشد.
✅ جامعه آزارتان می دهد
خیلی از دخترهایی که از وقت ازدواجشان گذشته، از جامعه بازخوردهای بدی دریافت می کنند، آنها باید مدام پاسخگو باشند که چرا ازدواج نمی کنند؟ پس کی قرار است عروس شوند یا در بهترین حالت آرزوی عروس شدن شان را از زبان این و آن بشنوند و آزار ببینند. همین جو زمینه رنجش و نگرانی از آینده را برای آنان فراهم می آورد.
✅ حس بد سربار بودن
در فرهنگ ایرانی کمتر امکان زندگی تنها و مستقل برای دختران وجود دارد و همین باعث می شود احساس کنند سربار خانواده هستند. از سوی دیگر، نیاز به استقلال و زندگی خود را داشتن، خانواده خود را ساختن و مادر شدن نیازهایی غریزی است که نمی توان به سادگی از آنها چشم پوشی کرد.
🔑 راه حل چیست؟
اگر تا به حال ازدواج نکرده اید و نگران بالا رفتن سن تان هستید، دو حالت دارد. یا به اندازه کافی در جامعه دیده نمی شوید، یا اطرافیان تان دست روی دست گذاشته اند و برای ازدواج شما آستین بالا نمی زنند. حالت سومی هم هست که به خودتان بر می گردد. ممکن است استانداردهایتان با فضای اجتماعی ناهمخوان باشد و انتظاراتتان بالا باشد. در هر صورت سعی کنید در اجتماع های مناسب ورزشی، فرهنگی و خانوادگی حضور پررنگ تری داشته باشید. این حضور باید به گونه ای باشد که نشان دهد شما آماده ازدواج هستید. یعنی به وقار، استقلال فکر، پختگی در رفتار و مسئولیت پذیری ازدواج رسیده اید. مطمئن باشید هیچ مردی از این ویژگی ها به سادگی عبور نمی کند.
👌 به اطرافیان تان بسپارید که اگر مورد مناسبی بود، شما آمادگی ازدواج را دارید. در واقع به دوستان متاهل و اقوام تان بگویید که برای شروع زندگی مشترک با فردی که حداقل های یک زندگی سالم و ساده را دارد، مانعی نمی بینید.
در نهایت، توقعاتتان را با واقعیت خودتان، واقعیت جامعه هماهنگ کنید و کمی صبورانه تر به آینده نگاه کنید.
🔴علت تیزهوشی و کند هوشی انسانها!!
✅اسحاق پسر عمار مي گويد: به محضر امام صادق (علیه السلام) رفتم و عرض كردم:
✨1- گاهي نزد بعضي از انسانها مي روم، قسمتي از سخنم را به او مي گويم، ولي او (با هوش تيزي كه دارد) همه سخن و مقصود مرا مي فهمد.
✨2- و با بعضي ديگر سخن مي گويم، وقتي كه تمام سخنم را به او گفتم، او مقصودم را مي فهمد و به من جواب مي دهد.
✨3- ولي با بعضي ديگر وقتي سخن مي گويم، مقصودم را نمي فهمد، مي گويد: دوباره بگو.
💥به اين ترتيب انسانها در درك مطالب، متفاوت هستند، علت چيست؟
🌺امام صادق (علیه السلام) در پاسخ من فرمود:
آيا علتش را نمي داني؟گفتم: نه.
🌹فرمود:
🔰 شخص اول، كه مقصود تو را از قسمتي از گفتار تو مي فهمد، كسي است كه در همان هنگام كه نطفه بوده، عقلش با نطفه اش بهم آميخته است
🔰شخص دوم كسي است كه: عقلش در رحم مادرش، به او ملحق شده است.
🔰ولي شخص سوم كه سخنت را نمي فهمد و مي گويد دوباره بيان كن، كسي است كه عقلش پس از بزرگ شدنش، به او پيوسته است.
🔵بنابراين تيز هوشي و كند هوشي و ميانه هوشي، مربوط به ريشه هاي تعقل او است كه اگر زودتر به او ملحق شده، تيزهوش مي گردد و اگر ديرتر ملحق شده به همان نسبت، كند هوش مي شود.(ربطی به میزان عقل و بیشتر یا کمتر بودن آن ندارد)
📚اصول کافی،باب التفکر، حديث 27، ص 26، ج 1.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1⃣8️⃣1️⃣ قصه شب
💠 قصه ملوس گربه پرنده
✍️ نویسنده: مصطفی قاسمی
🎤 با اجرای: ناهید هاشم نژاد، سما سهرابی، راحیل سادات موسوی و زارع
🔷 مناسب سن ۴ سال به بالا
💠 هدف قصه: کودکان یاد بگیرند برای هر آزمایشی باید مطالعه و تحقیق زیاد انجام بدهند و با بزرگترها مشورت کنند.
☑️ توقّعت رو کم کن!
💢 ترک عادتها یکی از مراحل سخت تغییر در زندگیه؛ این امر نیاز به صبر و حوصله داره.
👈 هر آدمی ممکنه در طول زندگی، به یه سری از رفتارها و علاقههای اشتباه عادت کرده باشه، امّا برای رسیدن به موفّقیت، تصمیم به تغییر دادن اونها میگیره.
❌ نکتهای که باعث میشه آدمها نتونن عادتهای اشتباهشون رو کنار بذارن اینه که میخوان با خوندن یه کتاب یا با انجام دادن یه روش، خیلی سریع به نتیجه برسن؛ این در حالیه که وقتی میبینن بعد از کارهایی که انجام دادن، نتونستن عادتهای خودشون رو کنار بذارن، خسته میشن و دیگه ادامه نمیدن.
❇️ پس نباید انتظار داشت عادتها و رفتارهایی که در طول زندگی جزیی از شخصیت ما شده، به همین راحتی از بین بره؛ برای از بین رفتن عادتهای غلط، نیاز به زمان و تمرین داریم.
💢دلیل پنهان کاری فرزندان، گاهی به خاطر قضاوتهای منفی والدین است.
🔶یکی از صحنههایی که والدین با آن در امر تربیت مواجه میشوند، پنهان کاری فرزندان است.
❓برای والدینی که باهوش باشند این سوال که «چرا فرزندم پنهان کار شده ؟» پر رنگتر از این سوال است که «چرا فرزندم این کار خطا را انجام داده؟»
⬅️چون در سوال اول رابطه والدین با فرزند خراب شده است.
✅یکی از مهمترین علتهای پنهان کاری فرزندان قضاوتهای منفی والدین است.
🔶قضاوت منفی یعنی بدبینانه قضاوت کردن فرزندان.
🔷ممکن است قضاوت منفی والدین درست یا غلط باشد؛ مثلا در موردی ممکن است حق با والدین باشد ولی برخورد آنها منفی و بدبینانه بوده و یا در موردی حق با فرزند باشد ولی قضاوت والدین غلط و هم بدبینانه باشد.
خوشبختی از آن کسی است،
که در فضای " شکرگزاری " زندگی کند!
چه دنیا به کامش باشد و چه نباشد...
چه آن زمان که می دود و نمیرسد...
و چه آن زمان که گامی برنداشته،
خود را در مقصد می بیند...
چرا که خوشبختی چیزی جز آرامش نیست...!
🌈⃟🏡 @kanoonpormehr
مجردها_بدانند
🍃 یادتون باشه در دوران نامزدی و عقد ناخودآگاه خانوادهی نامزدتون بیشتر حواسشون به شما هست.
👈 یعنی رفتارهای شما، نحوهی حرف زدنتون، حتی نشست و برخواستنتون بیشتر تو چشمشونه.
👈 پس بنا به شرایط؛ یه طوری رفتار کنین که تا آخرش احترامتون رو داشته باشن.
👈 باید در نظر بگیرین که شما، قراره یک عمر با این خانواده در ارتباط خواهی بود. یک عمر عروس یا دامادشون حساب میشین.
👈 نباید تو رفتارها و حرفهاتون بیگدار به آب بزنین. پس بهتره مناسب جمع و طوری که حسابی احترامتون حفظ بشه رفتار کنین.
💞 @kanoonpormehr
مقام معظم رهبری:
زن باید ضرورتهای مرد را درک کند و بر او فشارِ روحی و اخلاقی وارد نسازد. کاری نکند که او در امر زندگی مستأصل شود و خدای ناکرده متوسّل به راههای خلاف و نادرست شود. باید او را به ایستادگی و مقاومت در میادین زندگی تشویق کند و اگر چنانچه کار او مستلزم این است که مثلاً نمیتواند یک مقداری به وضع خانواده رسیدگی کند، این را مرتّب به رخ او نکشد.
#همسرداری
@kanoonpormehr
وقتی نوجوان مسأله ای را با شما مطرح می کند: بهترین مهارت گوش دادن فعال است.
@kanoonpormehr
لجبازی در دوران نوجوانی با سرسختی آن ها در تصمیم هایشان همراه است پس سعی نکنید با صحبت های طولانی و نصیحت او را متقاعد کنید که اشتباه می کند. با این کار، مخالفت آنها نیز بیشتر شده و قطعا کار به جایی نمی رسد.
✅بهترین راهکار در این موارد این است که به او بفهمانید احساساتش را درک و می دانید چه می گوید.. می توانید از این جملات استفاده کنید: "شرايطت را کاملا درک میکنم و می دانم چه احساسی داری، ولی اگر من جای تو بودم..." یا "نظر من این است که تو خودت تصمیم گیرنده نهایی هستی و نظرت برای ما محترم است"
@kanoonpormehr
بعضیا گلایه بلکه غصه میخورند که از وقتی ازدواج کردیم، یا بچه دار شدم، معنویتم کم شده! قبلا نماز شب و جماعت و مستحبی اما الان واجباتم کم میذارم!!
من قبول ندارم!
شمایی که ازدواج کردی همون واجبات رو خوب انجام بدی ماجوری، و همسرداری و فرزندآوری به نیت بندگی و اخلاص انجام بدی، قطعا سلوک است و تقرب به خدا.
التماس دعا
💠خانهداری، شغل آیندهساز
🔰«امروز نیاز جامعهی ما این است که بداند مادر، زن بودن، کدبانو بودن یعنی چه؟ فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها با آن رتبه و مقام و عظمت، یک خانم خانهدار است؛ این تحقیر او نیست؛ مگر این عظمت را میشود کوچک شمرد؟
🔅یکی از شئون و یکی از مشاغل همین عظمت عبارت است از همسر بودن، یا مادر بودن و خانهداری کردن؛ با این چشم به این مفاهیم نگاه کنیم.»
📚مقام معظم رهبری حفظهالله۱۳۹۵/۱۲/۲۹
#خانهداری
#مقام_معظم_رهبری_
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ