🇮🇷#شهیده_حاجیه_منورکفائی_زاده متولد 1310 در حج مرداد سال 1366 درراهپیمایی برائت ازمشرکین به شهادت رسید
شادی روح پاکش صلوات
ِ🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ
🌹 وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@karbala_1400
🌹🕊🥀💐🥀🕊🌹
🌹 #شناخت_لاله_ها 🌹
#سردار_رشید_اسلام
#شهيد_والامقام
#دکتر_مصطفی_چمران
#طلوع :
🗓 1310/03/15 🗓
وضعیت تاهل : متاهل
#عروج :
🗓 1360/03/31 🗓
محل #شهادت : سوسنگرد
مزار #شهید :
#بهشت_زهرای_تهران
#سردار_عزیز
#آسمانی_شدنت_مبارک
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهش_پر_رهرو
🥀 @dashtejonoon1💐🥀
⭕️امروز هر کس مردم را از آینده ناامید کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند
🔸رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای عشایر:(۲)
🔹از مهمترین ابعاد جنگ نرم، خاموش یا تضعیف کردن انگیزههای دینی در کشور است.
🔹تضعیف ایمان دینی، تضعیف امید و خوشبینی به آینده کشور از جمله مؤلفههای جنگ نرم علیه ملت است.
🔹القاء بیآیندهگی، بنبست و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کارهای بدخواهان ایران است.
🔹امروز هر کس مردم را از آینده ناامید، یا ایمانهای مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان بیاعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند.
🔹درس مهم شهیدان، درس امید بود.
🔹رزمندگان ما در شرایطی وارد میدان رزم شدند که بر اساس محاسبات عادی امیدی به پیروزی وجود نداشت، اما در اثر آن مجاهدتهای امیدوارانه، جنگ با عزت جمهوری اسلامی و منکوب شدن متجاوزان خاتمه یافت و این یعنی در سختترین شرایط نیز باید به کمک الهی و همت خود امیدوار بود.
🆔 @YjcNewsChannel
چکیده ای از بیوگرافی شهید چمران
نام: مصطفی چمران
زاده: ۱۰ مهر ۱۳۱۱
زادگاه: تهران
دین: اسلام
ملیت: ایرانی
تاریخ شهادت : ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ دهلاویه
زندگینامه شهید چمران
مصطفی چمران در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۱۱ در تهران، خیابان پانزده خرداد، بازار آهنگرها، سرپولک متولد شد. حاج حسن چمران، پدر بزرگوار شهید چمران در روستایی نزدیک ساوه زندگی میکرد و وقتی که دید در آن جا نمی تواند درامد خوبی داشته باشد به تهران آمد تا زندگی بهتری را برای فرزندانش بسازد.
تحصیلات شهید چمران
شهید چمران تحصیلات خویش را در مدرسه انتصاریه، نزدیک پامنار، شروع کرد و در دارالفنون و دبیرستان البرز دوران متوسطه را گذراند؛ با وارد شدن شهید مصطفی چمران به آن مدرسه، او توانست پایه ریاضیات خود را خیلی قوی کند. در طی همان دوره دبیرستان تصمیم گرفت که وارد یکی از شاخه های رشته ریاضی شود. تلاش های شبانه روزی و پشتکار و اراده زیاد، سبب شد که وی کنکور خودش را به برترین نحوه بدهد و بتواند رتبه ۱۵ کنکور سراسری را به دست آورد و در رشته مهندسی الکترومانیک در دانشکده فنی تهران شروع به تحصیل کند و در سال ۱۳۳۶ در رشته الکترومکانیک فارغ التحصیل شد و یکسال به تدریس در دانشکده فنی پرداخت.
شهید چمران تحصیلاتش را در مدرسه انتصاریه، نزدیک پامنار، شروع کرد
کار شهید چمران به حدی خوب بود که مورد توجه غربی ها قرار گرفت و از سوی دانشگاه تگزاس ای اند ام به او نامه ای فرستاده شد که در آن دانشگاه قبول شده و دولت وی را بورسیه می کند. شهید مصطفی چمران اصلاً دوست نداشت که به آمریکا برود ولی از طرفی دیگر می خواست به هدف اصلی خود برسد، درنهایت او دانشگاه رفتن را انتخاب کرد، به دلیل آن که با هدفش مرتبط بود.
شهید چمران بعد از این که تحصیلات خود در دانشگاه ای اند ام تگزاس به پایان رساند، برای گرفتن مدرک دکترا به دانشگاه برکلی کالیفرنیا رفت و در رشته فیزیک پلاسما مشغول به درس خواندن شد. مصطفی چمران در آن جا هم گرد و خاک بپا کرد و ایده های شگفت انگیزی را به اساتید دانشگاه ارائه داد. به طوریکه پایان نامه او، مرجع دو مقاله علمی در همان رشته شد. همین کارنامه درخشان او سبب شد که آزمایشگاه هایی مانند جت ناسا و آزمایشگاه بل او را به استخدام خود در بیاورند، آزمایشگاه هایی که هر یک از آنها در زمینه تکنولوژی و فناوری بسیار پیشرفته هستند.
حضور شهید چمران در جلسات مذهبی
شهید چمران، پیش از آن که دانشجوی دانشگاه باشد، با روح لطیف و حق جوی خود، در حالیکه پانزده سال بیشتر نداشت، از دانش پژوهان و تشنگان علوم الهی و معارف آسمانیِ قرآن کریم بود. ایشان پیوسته در درس تفسیر قرآن کریم که به همت آیت اللّه طالقانی رحمه الله در مسجد هدایت برقرار بود، شرکت میکرد و جان خود را پالایش و آرایش می نمود.
فعالیت های دوران تحصیل شهید چمران
شهید چمران از اولین اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران بود. همچنین، او با ابراهیم یزدی، علی شریعتی و صادق قطب زاده، انجمن اسلامی دانشجویان ایران در آمریکا را تأسیس کرد.
شهید چمران در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ در آزادسازی سوسنگرد و تپه های الله اکبر شرکت داشت
شهید چمران در آمریکا
شهید چمران در سال ۱۹۶۲ بعد از فارغ التحصیل شدن با خانواده اش به نیوجرسی منتقل شد و بعنوان یکی از اعضای هیئت اجرایی و مسئول مالی شورای مرکزی جبهه ملی فعالیت داشت. او اعتراضات دانشجویان مقابل سازمان ملل در نیویورک، کاخ سفید و سفارت ایران در واشینگتن و دیگر کنسولگری ها در شهرهای شیکاگو، نیویورک، سانفرانسیسکو را با هدف اعتراض به شرایط سیاسی اجتماعی هدایت می کرد. مصطفی چمران در یکی از مؤسسات پژوهشی بزرگ آمریکایی به نام بل استخدام شد و چند سالی در آنجا مشغول بکار بود.
بازگشت شهید چمران به ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی
شهید چمران با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، پس از ۲۳ سال هجرت، به وطن بازگشت. همه تجربیات انقلابی و علمی خویش را در خدمت انقلاب گذاشت؛ خاموش و آرام ولی فعالانه و باقطعیت به سازندگی پرداخت و همة تلاش خود را صرف تربیت نخستین گروههای پاسداران انقلاب در سعدآباد کرد. بعد در شغل معاونت نخست وزیر در امور انقلاب، شب و روز خود را به خطر انداخت تا سریعتر و قاطعانه تر مسأله کردستان را فیصله دهد تا این که عاقبت در قضیة فراموش ناشدنی «پاوه» قدرت، ایمان و ارادة آهنین و شجاعت و ازخودگذشتگی او بر همگان ثابت شد.
ورود شهید چمران به مجلـس
شهید چمران در نخستین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی، از طرف مردم تهران به نمایندگی انتخاب شد و تصمیم داشت در تدوین قوانین و نظام جدید انقلابی، به ویژه در ارتش، حداکثر سعی و تلاش خود را بکند تا ساختار گذشتة ارتش به نظامی انقلابی و شایسته ارتش اسلامی تبدیل شود
شهید چمران در یکی از مؤسسات پژوهشی بزرگ آمریکایی به نام بل چندسالی مشغول بکار بود
شهید چمران در یکی از نیایش های
•{کَربَلا| 𝗸𝗮𝗿𝗯𝗮𝗹𝗮}•
چکیده ای از بیوگرافی شهید چمران نام: مصطفی چمران زاده: ۱۰ مهر ۱۳۱۱ زادگاه: تهران دین: اسلام ملیت
خود پس از انتخاب نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی، این سان خدا را شکر گفت:« خدایا، مردم آن قدر به من محبت نموده اند و آنچنان مرا از باران لطف و محبت خود سرشار نموده اند که به راستی خجلم و آن قدر خود را کوچک می بینم که نمی توانم از عهده آن به درآیم. خدایا، تو به من فرصت ده، توانایی ده تا بتوانم از عهده برآیم و شایسته اینهمه مهر و محبت باشم.» او بعد به نمایندگی رهبر کبیر انقلاب اسلامی در شورای عالی دفاع منصوب شد و مأموریت یافت تا بطور مرتب گزارش کار ارتش را ارائه کند.
ازدواج شهید چمران
شهید چمران دو بار ازدواج کرد. همسر اول مصطفی چمران، امریکایی بود که از او صاحب سه پسر و یک دختر گشت. خانواده اش زمان اقامت مصطفی چمران در لبنان، به دلیل ناسازگاری با محیط، به امریکا بازگشتند و او خود در لبنان ماند و این امر باعث جدایی همسرش از او شد.
در ادامه حضور شهید چمران در لبنان نقاشی شمع او، شروع آشنایی او با غاده جابر شد که در نهایت به ازدواج او با همسر لبنانی اش انجامید ولی از او صاحب فرزندی نشد. واسطه این آشنایی و ازدواج، شخص موسی صدر و یک روحانی ایرانی به نام سید غروی بوده است.
واسطه ی آشنایی و ازدواج شهید چمران و همسر لبنانی اش، موسی صدر و سید غروی بود
فیلم شهید چمران
ابراهیم حاتمی کیا، کارگردان ایرانی، فیلمی را به نام چِ دربارهٔ شهید چمران ساخت که پیشنهاد آنرا مهدی چمران ۱۵ سال قبل به او داده بود. این فیلم به مقطعی از زندگی چمران یعنی دو روز و دو شب حضورش در پاوه در سال ۱۳۵۸ می پردازد. در این فیلم فریبرز عرب نیا نقش شهید چمران و سعید راد نقش تیمسار فلاحی را بر عهده دارند. در فیلم سیمرغ نیز که سرگذشت دو تن از خلبانان هوانیروز یعنی احمد کشوری و علی اکبر شیرودی را به تصویر میکشد، به نقش مصطفی چمران در واقعه پاوه اشاره شده است.
شهادت شهید چمران
مصطفی چمران در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ در آزادسازی سوسنگرد و تپه های الله اکبر شرکت داشت. بعد از فتح ارتفاعات الله اکبر، شهید چمران طرح تسخیر دِهْلاویه را به کمک رزمندگان ستاد جنگهای نامنظم به مرحله اجرا درآورد و در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ش بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن در جبهه سوسنگرد ـ دهلاویه به شهادت رسید و در بهشت زهرا به خاک سپرده شد. امام خمینی به مناسبت شهادت دکتر مصطفی چمران در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ پیامی خطاب به ملت ایران، لبنان و خانوادۀ شهید چمران صادر کرد.
شهید چمران در سال ۱۳۶۰ش براثر اصابت ترکش خمپاره دشمن به شهادت رسید
🔘روز سوم چله زیارت عاشورا
📅 امروزچهارشنبه
☀️ 1تیر ماه 1401 شمسی
🌙 22 ذی القعده 1443 قمری
❄️ 22 ژوئن 2022 میلادی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🌷شادی روح#شهیدعلیرضاقوام_آبادی
🌷مرحوم#علی_اکبردشتی
حاجت روایی خانم#میناقوام_آبادی و اعضای گروه صلوات🌷
#الّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَـــرَج🌤
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌷
🇮🇷🌷
Karbala
https://eitaa.com/karbala_1400
🌷شهید علیرضا قوام آبادی 🌷 شهیدبزرگوار درسال ۱۳۴۳درتهران متولد گردید تاسوم راهنمایی به تحصیل پرداخت درراهپیمایی هاعلیه شاه شرکت میکرد باشروع جنگ تحمیلی به عنوان نیروی داوطلب بسیجی به جبهه های جنگ اعزام گردید به مدت ۲ سال وسرانجام درتاریخ ۱۳۶۲/۱/۲۴ درمنطقه عملیاتی شرهانی، عملیات والفجر براثر اصابت ترکش خمپاره به سر،به درجه رفیع شهادت نائل گردیدپیکر این شهید بزرگوار در گلزارشهدای امامزاده عباس به خاک سپرده شده است🌹
شادی روح پاکش صلوات
ِ🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ
🌹 وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@karbala_1400
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار کنگره شهدای عشایر | ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
🔰درباره اهمیت کار فرهنگی در مقابل جنگ نرم دشمن
📌شما وقتی جهیزیّه میدهید به یک خانوادهای، خب این جهیزیّه به دست او میرسد و استفاده میکند، شما هم میفهمید که استفاده کردهاند؛ نقد است... شما به چشمتان میبینید اثرش را. کار فرهنگی چطور؟
⭕️مشکل کار فرهنگی همین است که شما با کمّیّت و با کار مادّی نمیتوانید نتیجهی آن را قطعی بدانید.
👈ما امروز در همهی آحاد ملّت ایران، از جمله در عشایر، بیش از همه چیز به کار فرهنگی احتیاج داریم.
📡دشمن ملّت ایران، دشمن اسلام، دشمن کشور، دشمن جمهوری اسلامی، تکیهاش امروز به جنگ نرم است.
📍دوستانی که دستاندرکار مسائل این جور بزرگداشتها هستند و به کار فرهنگی هم توجّه دارند، به این نکته توجّه داشته باشند:
👈 بازخورد کار شما چه شد؟
👈خروجی کار شماها چه شد؟
👈تأثیراتش چه اندازه است؟
🔰درباره عشایر
❇️امام فرمودند عشایر ذخایر انقلابند، ذخایر کشورند.
💎عشایر ایران جزو باوفاترین قشرهای ملّت ایرانند.
🗣هم در تاریخ نزدیک خودمان، هم در تاریخ این دویست سیصد سال گذشته، داستانها وجود دارد از تلاشی که خارجیها و مخصوصاً انگلیسیها کردند برای اینکه بتوانند در عشایر نفوذ کنند و آنها را به یک شکلی وادار به خیانت به کشورشان بکنند. امّا نتوانستند.
❇️بعضی [عشایر] لب مرز بودند و بلافاصله در دفاع مقدّس مورد تهدید قرار گرفتند، امّا بعضی هم نه، وسط کشور بودند و تهدید مستقیمی متوجّه اینها نبود، امّا در عین حال به سمت میدانهای دفاع مقدّس شتافتند و دفاع و تلاش و کار کردند.
🔰درباره عاملِ انگیزه دینی
💠دین عامل وحدت، پیشرفت و فداکاری و ازخودگذشتگی است.
📍عامل دین، عشایر را وادار کرد که این جور در میدانها در کنار هم باشند.
❇️امام از این [عامل دین] استفاده کرد برای اینکه این انقلاب به پیروزی برسد، بعد هم از عامل ایمان مردم استفاده کرد برای اینکه این کشور را مصونیّت ببخشد.
🏷درباره انگیزه دینی رزمندگان و شهدا
💠این یازده هزار شهیدی که شما [عشایر] دادید، در واقع دارند تأثیر ایمان دینی را نشان میدهند.
❌بعضیها در تحلیلهای گوناگونی که میکنند، [میگویند] این جوان رفت از مرزهای کشورش حراست کند.
♻️خب بله، معلوم است؛ امنیّت کشور، مصونیّت کشور، ناشی از همین فداکاریها است... امّا انگیزهی او دین بود، خدا بود.
📌انگیزهی او را نباید به چیزهای کمتر از دین فروکاست و تقلیل داد.
❌بعضیها هستند که با دین سر و کاری ندارند، این شهادتها را هم نمیتوانند انکار کنند، [لذا] در انگیزهها دست میبرند.
🏷درباره تضعیف انگیزه دینی بهعنوان یکی از مهمترین ابعاد جنگ نرم دشمن
🔗یکی از مهمترین ابعاد جنگ نرم دشمن همین است که انگیزهی دین را در بین مردم خاموش یا تضعیف کنند.
🚨تضعیف سنتها، شعائر و مناسک دینی، زیر سؤال بردن اینها، غیر منطقی جلوه دادن اینها، همه، چیزهایی است که دشمن از اینها استفاده میکند.
🔺امروز سعی دشمن این است که ایمان دینی را، امید را، خوشبینی به آینده و به مدیریّت کشور را تضعیف کند.
❇️این همه زحمت دارد کشیده میشود، این همه تلاش میشود، در مقابلِ این تلاشها این جوری [برخورد میشود].
❌ من باب مثال نیروی انتظامی کشور مثلاً یک تعدادی دزد را ظرف ۴۸ ساعت بعد از دزدی دستگیر میکنند؛ خب باید تشویق بشوند، [امّا] در رسانهی ملّی خود ما جوری حرف زده میشود که به جای تشویق، کأنّه سرزنش میشوند!
👇هر کسی که:
📍مردم را از آینده ناامید کند
📍ایمانهای مردم را تضعیف کند
📍مردم را نسبت به فعّالیّت و تلاش و برنامهریزیهای مسئولین کشور بیاعتقاد و بدبین بکند
👈 دارد به سود دشمن کار میکند؛ چه بداند، چه نداند.
✅همهی مسئولین کشور باید تلاش کنند، مسئولین ذیربط باید مشکلات عشایر را شناسایی کنند، اینها را برطرف کنند... بالخصوص روی مشکلات فرهنگی باید فکر، کار و برنامهریزی کنند.
🔰درباره درس امیدواری رزمندگان و شهدا
📍رزمندگان ما در شرایطی وارد میدان رزم شدند که واقعاً به حسب محاسبات عادّی هیچ امیدی به پیروزی نبود.
🔸روز سوّم یا چهارمِ شروعِ حملهی صدّام بود که خبرها از دزفول و اهواز و مانند اینها پشت سر هم میرسید؛ بنده رفتم از امام اجازه گرفتم، گفتم میروم آنجا شاید بتوانم نیرو جذب کنم، یقین داشتم ــ تقریباً یقین، شبیه یقین ــ که برگشتی در کار نیست؛ رفتیم آنجا با این توهّم که اصلاً امکان ندارد کاری انجام داد.
❇️جمهوری اسلامی، جوانهای ما، فرماندهی امام بزرگوار جوری عمل کرد که این دفاع مقدّس با عزّت مطلق جمهوری اسلامی تمام شد.
💎این امید را رزمندگان ما دادند؛ یعنی در همهی شرایط، حتّی شرایطی مثل شرایط اوّل جنگ، بایستی انسان امیدوار باشد به کمک الهی و به همّت خودش.
💻 @Khamenei_ir
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥تصاویر فوقالعاده زیبا و اختصاصی از اجتماع #سلام_فرمانده و هم خوانی سرود ای لشکر صاحب زمان در #جمکران در ساعات پایانی اولین بهار قرن
@karbala_1400