EyAghaAmoudChandomi-32k.mp3
2.89M
🎧مداحے فوق العاده زیبا ودلنشین
🎤" اے آقا عمودچندمے؟"
#دڪترمطیعی
🏴۲۶روزفقط مانده بہ اربعینــ
✅پاسخ
دولت و مجموعه رسانه ای دولت به شدت دنبال جو سازی هستند تا مثلا به قول خودشان ترامپ و تیم B خيالی رو به زانو دربیاورند و تحریم ها برداشته شود و...
این درحالی است که اگر تحریم ها بخواد برداشته بشه که به قول رئیس جمهور فقط 20% مشکل تحریم داریم و 80% به خاطر بی تدبیری و عدم مشورت هست، حداقل تا 1 سال تغییر محسوسی حاصل نخواهد شد و لذا اگر دولت به دنبال مذاکره است، عقلانی اینه که از الان برای 1سال آینده برنامه ریزی کند نه اینکه الان مذاکره کنه به امید وعده چوپان دروغگویی چون ترامپ احمق
✅ در هر صورت پاسخ تاکنون خیر است و اگر محتوای مصاحبه منتشر شده ظریف با کریستین امانپور تایید بشه، یعنی جناب روحانی و ظریف به ترامپ احمق امید بسته اند و قصد دارند با این عملیات روانی ترامپ رو به قول خودشان به عقب نشینی وادار کنند.
متأسفانه برآورد آقایان این است که اگر ترامپ تحریم ها رو برداره یعنی عقب نشینی کامل و شکست مقابل ایران و سیاست هاش، اما گویا فراموش کرده اند که در برجام هم همین وعده را شنیده بودند.
✅ با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
#سوال
به نظر شما آیا روحانی فريب جنگ روانی دشمن رو میخوره و با #ترامپ_احمق دیدار خواهد کرد؟!
✅ پاسخ 👇
@BDON_SANSORI
چرا مذاکره در نیویورک منتفی است؟ -۲
🔹«کریستین امانپور» خبرنگار بدسابقه سی ان ان دیروز بعد از مصاحبه با آقای ظریف مدعی شد "اوبه من گفت روحانی حاضر است با ترامپ این هفته در نیویورک دیدار کند، اگر ترامپ حاضر باشد آن چیزهایی که ضروری است را انجام دهد؛ لغو تحریمها در ازای نظارتهای دائمی بر برنامه هسته ای ایران".
♦️بنیان این ادعا و این قبیل فضا سازی های رسانه ای، از همه جهت سست است. ظریف و روحانی پیش از این به درستی گفته اند برجام قابل مذاکره مجدد و افزایش تعهدات نیست. ما تمام و کمال، هزینه های برجام را پرداخته ایم و مطالبه ما نیز، همه تعهدات صد تحریمی اروپا و آمریکاست. طبعا برای یک معامله، دو بار هزینه نمی کنند.
🔹برجام (به عنوان سند ضمیمه قطعنامه 2231 شورای امنیت) سقف زمانی مشخصی برای محدودیت های هسته ای ایران قائل شده و پس از انقضای آن، طبق توافق باید محدودیت ها برداشته شود؛ چه این که این محدودیت ها فراتر از محدودیت هایی است که معاهده NPT برای اعضای خود قائل شده و دلیلی ندارد ایران، استثنای بر قاعده باشد.
♦️نه ظریف و روحانی و نه هیچ کس دیگری نمی توانند این محدودیت های موقت را دائمی کنند؛ آن هم در ازای مشتی وعده دوباره و در حالی که وعده های قبلی در برجام کاملا نقض شده است.
🔹ضمنا دولت دیکته گوی ترامپ، فراتر از انتظارات نا به جای هسته ای، آرزوی خلع توانمندی نظامی و نفوذ منطقه ای ایران را هم در سر می پروراند و مطالبه می کند.
♦️اگر اوباما ژست تعامل گرفته بود اما با تحریم های محدودیت ویزایی و سپس کاتسا و ایسا زیر برجام زد، ترامپ علنا دنبال دیکته کردن است. و هر کس به فرض محال، به مذاکره در چنین فضایی (ولو مع الواسطه) تن دهد، قبل از هر چیز به خود شلیک کرده است.
🔹مذاکره با آمریکا فاقد کمترین موضوعیت است. آمریکا فقط می تواند به شکل مشروط ، به کمیسیون مشترک برجام برگردد، با همان مقدماتی که رهبر انقلاب تصریح کردند:
♦️"چنانچه آمریکا حرف خود را پس گرفت و توبه کرد و به معاهده هستهای که آن را نقض کرده ، بازگشت، آنوقت در جمع کشورهای عضو معاهده که شرکت و با ایران صحبت میکنند، آمریکا هم میتواند #شرکت_کند، اما در غیر اینصورت هیچ مذاکرهای در هیچ سطحی بین مسئولان جمهوری اسلامی و آمریکاییها اتفاق نخواهد افتاد نه در نیویورک و نه غیر آن".
#محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کارشناس ایرانی-آلمانی آورده اند که بر ضد ایران سخن بگوید اما ببینید چگونه بساطشان را بر هم می زند:
💬 ایران از مدیترانه تا هندوکش نفوذ دارد. ایران یک کشور قدرتمند است..
💬 اروپایی ها می خواهند ایران را فقط در برجام نگه دارند و خودشان نمی خواهند کاری انجام دهند و هزینه ای بدهند.
💬 من اگر در ایران زندگی کنم امنیت برایم در مرحله اول قرار دارد و بعد اقتصاد.. آزادی یک کالای لوکس است که در حال حاضر من شخصا طالبش نیستم.
💬 من نمی تونم بگویم عربستان ۱۰۵ میلیارد دلار از آمریکا اسلحه بخرد و ایران دست از تسلیحاتش بکشد. حتی اگر شاه هم بود ما در عراق و یمن دخالت می کردیم. جغرافیای ایران این را تحمیل می کند.
💬 آنان که دنبال دمکراسی در عراق و سوریه بودند دیدید چه بر سر آنجا آوردند. من فکر نمی کنم آنها بتوانند دمکراسی بهتری برای ایران بیاورند.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤🎤 استاد خلج
◾️ معجزه بسیار عجیب و زیبا در پیاده روی اربعین
👌 پیشنهاد دانلود و انتشار
🏴https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
📰 #خبر_و_رسانه
♨️ کسی نباید بر سر قدرت دفاعی کشورمان چانهزنی کند.
⭕️ پهپاد آمریکا با مذاکره منهدم نشد.
🔺اگر مذاکره دفاعی انجام میشد نمیتوانستیم پهپاد آمریکایی را منهدم و نفتکش انگلستان را توقیف کنیم.
🔺دشمن با مطرح کردن مذاکره و گفتوگو با ایران قصد دارد توان نظامی ما را نابود کند و مانع دستیابی ایران به جدیدترین علوم نظامی و دفاعی شود.
🔺منطق دفاع ما از روحیهی جهادی و بسیجی آحاد ملت و مسئولان نشأت میگیرد که این روحیه علاوهبر پیشرفت نظامی میتواند تحریمهای ظالمانهی اقتصادی را بشکند و توسعهی اقتصادی به بار آورد.
____
مشروح خبر 👈
💻 http://jkarimi.ir/?v=2253
پایگاه اطلاع رسانی 👈
🌐 Jkarimi.ir
سروش-ایتا 👈
🗨 @Karimi_ir
ارتباط با مدیر 👈
💬 @Karimi_J
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ نمونه هایی از رفتار های شخصی منافقانه
🎙حضرت استاد وفسی
🆔 @bayyenat110
✨سامانه ثبت اموال مسئولان و پارادوکس اتاق بازرگانی
قوه قضائیه در اقدامی قابل تقدیر، سامانه ثبت اموال مسئولان را راهاندازی و بالغ بر ۲۵۰ هزار مدیر در سطح کشور را مکلف کرد داراییهای خود، همسر و فرزندانشان را به قوه قضائیه اعلام کنند.
فلسفه این سامانه این است که از سلامت نظام اداری صیانت کند تا مبادا مدیران از دسترسی خود به اطلاعات و نیز داشتن اختیارات تصمیمگیری، از این دسترسیها و اختیارات به نفع خود سوء استفاده کنند.
البته این سامانه، تنها مکانیسم پایش سلامت اداری نیست و در تمامی دستگاهها، حراست و حفاظت نیز وجود دارد.
اما یکی از پارادوکسهای نظامات سلامت اداری در کشور این است که ما از یک سو نگران سوء استفاده اقتصادی مسئولان از اختیارات و اطلاعات حاکمیتی هستیم و راه آن را میبندیم، اما از سوی دیگر، در حال تقدیم همان اطلاعات و اختیارات به تعداد معدودی از فعالان اقتصادی هستیم، بدون آنکه کمترین نظارتی بر آنها داشته باشیم!
این تعداد معدود فعال اقتصادی که فارغ از هر نظارتی، اطلاعات و اختیارات حاکمیتی دارند، در جایی به نام #اتاق_بازرگانی گردهم آمدهاند. اینها بلااستثناء فعال اقتصادی هستند، خود را پارلمان بخش خصوصی میدانند اما نماینده یک صدم اصناف کشور هم نیستند، در مراکز مهم تصمیمگیری اقتصادی کشور حضور دارند، هم اطلاعات به دست میآورند و هم حق رای دارند!
پرسش این است که وقتی اطلاعات و اختیارات حاکمیتی به قدری قابل سوء استفاده است که ما باید اموال مسئولان و خانواده آنان را در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت مقایسه کنیم تا مبادا کاسبی کنند، با کدام منطق همین اختیارات و اطلاعات را به یک عده معدود تقدیم میکنیم که اتفاقا کارشان کاسبی است؟!
افرادی به انتخاب هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اینک در بالغ بر ۱۳۶ جلسه و شورای تصمیمگیر مرتبط با سیاستهای کلی اصل ۴۴ حضور دارند، در شوراهای عالی بیمه، پول و اعتبار، صادارت، اقتصاد، اشتغال، شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، و دهها جلسه تصمیمگیر در سه قوه حضور دارند. این افراد یا طرف مشاوره هستند و به اطلاعات دسترسی دارند و یا اینکه اساسا حق رای دارند و در تصمیمگیری مشارکت میکنند. اما هیچ کدام از ضوابط حاکم بر مسئولان حاکمیتی بر آنها حاکم نیست. نه حراستی روابطشان را بررسی میکند، نه برای ترددهای خارجی مجوزی میگیرند، و نه اموالشان را اعلام میکنند.
جایگاهی که برای اتاق بازرگانی تعریف شده، نیاز به یک بازنگری اساسی دارد که انشاءالله در آینده به آن خواهم پرداخت. اما عجالتا، انتظار میرود تدبیر لازم برای جاری شدن ضوابط مسئولان(چه ضوابط گزینشی و حراستی و چه ضوابط پایش داراییها) در مورد نمایندگان اتاق بازرگانی در نهادهای حاکمیتی، اتخاذ شود.
@syjebraily
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩سردار باقری: سپاه با همکاری حشد الشعبی امنیت عراق در ایام اربعین را برقرار میکند
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹امسال سپاه پاسداران با همکاری و هماهنگی حشد الشعبی در خاک عراق مسئولیت مهمی را در راستای برقراری نظم و امنیت دارد.
🔹ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در حوزه نقل و انتقالات بالگردی و ترابری و همچنین در خصوص بهداشت و درمان، اسکان، برقراری موکب و... مسئولیتهای خطیری را عهده دار است.
https://tn.ai/2101278
, @tasnimnews
⭕️سردار باقری: آماده انتقال تجربیات به دانشگاه دفاع ملی چین هستیم
🔸رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در دیدار رییس دانشگاه عالی دفاع چین در پکن:
🔹در ظرف چند سال گذشته روابط چین و ایران به سمت روابط راهبردی تغییر کرده و روز به روز در حال بهبود است.
◾️رییس دانشگاه دفاع ملی چین هم در این دیدار گفت: روابط خوب و سالم دو جانبه ایران و چین باعث صلح و ثبات منطقه می شود روابط خوب به نفع منافع مشترک دو کشور است و چین هم بر همین اساس به دنبال توسعه این روابط است.
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از مطبوعات قدیمی
✳️ پس از روی کار آمدن دولت غرب گرای #علی_امینی در اردیبهشت 1340 #لوموند در گزارشی به قلم #ادوارد_سابلیه نوشته بود : امینی ایران را به سوی #لیبرالیسم می برد، #یونایتدپرس نیز در گزارشی که متن آن در شماره 20 اردیبهشت 1340 #روزنامه_اطلاعات منتشر شد از نزدیکی امینی به آمریکا سخن گفته بود که این نزدیکی باعث خواهد شد اقتصاد ایران از ورشکستگی حتمی نجات یابد...
اندکی بیش از یک سال می گذرد و امینی 27 تیر 1341 به دلیل ناتوانی در تنظیم #بودجه #استعفا و در اولین مصاحبه از #غرب و به ویژه #آمریکا گلایه می کند که این حق #رفاقت نبود که در حق دولت او روا داشتند، امینی انتظار کمک بیشتری را داشت کمکی که فکر می کرد به او نشده است، در همان روزهای نخست که امینی هیچ سخنی را به دلیل شادی بیش از حد برای رسیدن به آرزوی قدیمی خود یعنی نخست وزیری نمی شنید #کندی رئیس جمهور وقت آمریکا طی سخنانی که #نیوزویک آن را بازتاب و روزنامه های 20 اردیبهشت 1340 آن را بازنشر کرده بودند گفته بود : « ما می توانیم با تضمین خود کشور های مورد تهدید قرار گرفته را در برابر حمله نظامی آشکار کمک کنیم. ما می توانیم به آن ها از طریق کمک اقتصادی یاوری کنیم تا زندگی مردم خود را بهبود بخشند و از طریق کمک های دفاعی بر ضد جنگ های چریکی داخلی به آنها مدد برسانیم اما در تحلیل آخر آن ها خودشان باید زندگی سیاسی و اجتماعی کشور خود را سازمان دهند، به طریقی که پشتیبانی مردم خود را به دست آورند. حدی وجود دارد که کوشش ها و تلاش های ما از آن حد نمی تواند فراتر رود.»
آری! حدی وجود داشت که کمک های آمریکا بتواند دولتی را حفظ و حکومتی را پایدار نگاه دارد ولی امینی امیدوار بود که اقتصاد ایران را به مدد آمریکا نجات دهد ولی نه تنها این گونه نشد که گلایه اش نیز تحمل نگردید و بلافاصله با پاسخ کوبنده وزارت خارجه آمریکا مواجه شد و امینی ناچار گردید بگوید گلایه ای نبود، ببخشید!
@oldnewspaper