#متن_تفسیر #صفحه_106 سوره مبارکه #نساء و #مائده
#سوره_4 و #سوره_5
#جزء_6
از کتاب تفسیر یک جلدی مبین
www.quran-365.ir
@quran_365
106-nesa-maede-ta-1.mp3
3.89M
#صوت_تفسیر #صفحه_106 سوره مبارکه #نساء و #مائده بخش اول
#سوره_4 و #سوره_5
#جزء_6
مفسر: استاد قرائتی
www.quran-365.ir
@quran_365
106-nesa-maede-ta-2.mp3
3.37M
#صوت_تفسیر #صفحه_106 سوره مبارکه #نساء و #مائده بخش دوم
#سوره_4 و #سوره_5
#جزء_6
مفسر: استاد قرائتی
www.quran-365.ir
@quran_365
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚| جشن عید غدیر
توچال
#تهران
#فرشتگان_سرزمین_من
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
+ در این روز غذای خودتونو به فقرا بدید❕✨
•
•🎙حجةالاسلام کاشانی
•
#عید_بزرگواری
🆔||eitaa.com/clad_girls
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
✍️خلاصه هرکاری و هرچقدر از دستتون برمیاد
(حتی شده در حد صلوات فرستادن) تو این ایام
به عشق امیرالمؤمنین(ع) دریغ نکنید 😍💚
#عید_غدیر
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ کانال برتــر #حجاب
✅ برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بالاخره یکار اثرگذار برای #حجاب تولید شد🔹
سرود فوقالعاده زیبای «مردآفرین»
پیامی برای یکایک بانوان ایرانزمین
🎤شعر و نوای:
عبدالحسین شفیع پور
👥همخوانی:
گروه سرود محیصا
و گروه سرود ساقی کوثر
🔸باید برای #حیا و عزت
برای عفت و غیرت،
حماسه آفرینی کنیم.
برای اینکه دنیا بدونه، بانوی ایرانی
مرواریدیه که از دامن پاکش
حاجقاسمها پرورش یافتند...
نه یک ابزار...🔸
#مردآفرین
🆔 @Clad_girls
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💛تنها تو در عالمــــــ امیرالمومنینــے
💚هدیہ به آقا امیرالمومنین امامـــ علـے (ع) 5 صلواتــــــ✨🕊🌹
🌺🌟🌸🌟🌺🌟🌸🌟🌺🌟🌸
🌈 #غدیر 🌈
🔹 قسمت دوم
💥 سوال :مکتب امام حسین در این همه سال برای ما چه نتیجه ای داشته است❓ با این همه که مسئله ی کربلا به وضوح شناخته شده است، آیا نسبت به ولایت معصوم و گماردن متخصص معصوم برانگیخته شده ایم❓
✨ میدانید که در واقعه ی کربلا غدیری دیگر شکل گرفت، یعنی ولایت معصوم و حق مشخص بود، ولایت شیطان نیز مشخص بود، اما به خاطر بیتفاوتی نسبت به ولی زمانشان واقعه ی عاشورا صورت گرفت و ولایت شیطان را پذیرفتند.
✴️ اکنون به عیان دیده می شود که معصوم و متخصص حقوقِ انسانیت کنار گذاشته شده و گمراهی در همه ی جوامع دنیا به عیان دیده میشود ، جامعه از خط باطل تبعیت میکند و با افتخار در گمراهی خود به سر میبرد.
🛑 آیا غدیر برای ما معلوم و مشخص نکرد که با محبت اندک نمیتوانیم حقیقت ولایت را رأس قرار دهیم❓
آیا تاریخ و دیدن رفتار جامعه با حضرات معصومین به ما چندین بار بزرگترین مصیبت را روشنگری نکرده است❓
آیا ما با این روشنگری ها درس گرفتیم❓
♻️ همه ی این مسائلی را که خدمتتان عرض میکنیم به خاطر این است که عاقبت اندیش باشیم و از گمراهی عمیقی که خوارج ها رقم زدند دور شویم و طریق خوارج را از جامعه جمع آوری کنیم. چون بیتوجهی نسبت به ولیِ زمان، طریق خوارج بوده است.
⚠️ بالاترین سنتی که رسول اعظم صلی الله علیه و آله که بر جامعه روشنگری میکردند،مسئلهی #تبعیت_تام از امام معصوم بود که متاسفانه هر وقت این مسئله را عنوان میکنیم جامعه مثل اقوام گذشته نسبت به ولایت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف بیتوجهی و بی تفاوتی خود را به ما عرضه میکند.
⭕️ رنج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بالاتر از امیرالمؤمنین علیه السلام شده است و مدت زمان و فاصلهی خانه نشینی و تنهایی امیرالمؤمنین را هم متوجه شده ایم که 25 سال بود، در حالی که مدت غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف حدود 1200 سال است.
✳️ حقیقت امام با امام متفاوت نیست. آیا ما مردم اگر در واقعه ی غدیر قرار داشتیم و بعد از آن خانه نشینی امیرالمؤمنین را می دیدیم درک ما از آن خانه نشینی و غربت و تنهایی علی علیه السلام چه بود❓
درک ما برای یاری حضرت علی علیه السلام چه بود❓
〽️ همهی ما باید جایگاه خود را بشناسيم. آیا اکنون که درکی از غربت و تنهایی امام زمانِ خود نداریم یادمان به مردمان زمان امیرالمؤمنین و واقعه ی غدیر نمیافتد⁉️
⛔️ امام و خلیفه ی بر حق خدا اکنون کجاست❓ عمرش چطور سپری میشود❓ آیا همهی زمین از حقیقت انسانیت بهرمند شدند یا بزرگترین مصیبت را به خودشان میبینند❓ چرا یک بار کسی بلند نشد و تمام اهل زمین و شیعیان را جمع کند و غدیر را برای امامی که 1200 سال در غیبت است راه اندازی کند و برای ایشان یارانش را بطلبد❓
❇️ امروز توسط کسانی که این صحبت های بنده را میخوانند و تصمیم به همکاری دارند، میگوییم میخواهیم غدیر را دوباره زنده کنیم. من و شما و کلیه ی کسانی که این مسیر را انتخاب کردند بگونهای دست حضرت بقیه الله اعظم را بالا گرفته و به کل عالم و شیعیان رونمایی میکنیم که ای اهل عالم هرکس میخواهد تبعیت کند و درمسیر سربازی ولی زمانش قرار بگیرد، ولی و مولای همه ی ما در امروز حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف میباشند.
#ادامه_دارد...
🎙مدیر مجموعه فرهنگی مذهبی یاوران امام زمان عجل الله{ #سیدعلیرضاحسینی }
✅ نشر این مطلب #صدقه_جاریه هست.
🌺🌟🌸 🌟🌺🌟🌸🌟🌺🌟🌸
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️امام علی (ع) لطف خداوند بر «اولیاء الله» و «متوکلان» را چگونه بیان می کنند؟
🔹 #امام_علی (ع) در آغاز خطبه ۲۲۷ #نهج_البلاغه با اين دعاى روح پرور و انسان ساز رو به درگاه خدا آورده و عرضه مى دارد: «اَللَّهُمَّ إِنَّكَ آنَسُ [۱] الانِسِينَ لاِوْلِيَائِكَ، وَ أَحْضَرُهُمْ بِالْكِفَايَةِ لِلْمُتَوَكِّلِينَ عَلَيْكَ؛ پروردگارا! تو براى دوستانت بهترين مونسى و براى كسانى كه بر تو توكّل كنند آماده ترين حلاّل مشكلات». اشاره به اينكه كسانى كه واجد اين دو صفت باشند؛ يعنى در زمره «اولياء الله» در آيند و يا در صف «متوكّلان» قرار گيرند، مشمول اين نعمت بزرگ خواهند شد، كه انسشان با خدا است و خداوند مشكلات آنها را برطرف مى كند. به اين ترتيب امیرالمومنین (ع) در ضمن مناجات با پروردگار درس انسان سازى هم مى دهد. از آنجا كه حل مشكلات منوط به آگاهى بر آنهاست در ادامه اين سخن مى افزايد: «تُشَاهِدُهُمْ فِي سَرَائِرِهِمْ، وَ تَطَّلِعُ عَلَيْهِمْ فِي ضَمَائِرِهِمْ، وَ تَعْلَمُ مَبْلَغَ بَصَائِرِهِمْ. فَأَسْرَارُهُمْ لَكَ مَكْشُوفَةٌ، وَ قُلُوبُهُمْ إِلَيْكَ مَلْهُوفَةٌ؛ [۲] تو درون آنها را مى بينى و از ضمير آنان آگاهى و از اندازه بينش عقل هاى آنها با خبرى، اسرار آنان بر تو مكشوف و قلوبشان سخت به تو مشتاق است».
🔹آرى! خداوند از سرائر و ضمائر همه آگاه است، چرا كه او به ما از خود ما نزديكتر است، چنان كه مى فرمايد: «وَ لَقَدْ خَلَقْنَا الاِْنْسَانَ وَ نَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ وَ نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ». [سوره ق، آيه ۱۶] تفاوت ميان سرائر و ضمائر ممكن است از اين جهت باشد كه سرائر معمولا به حالات اخلاقى گفته مى شود، و ضمائر به نيّاتى گفته مى شود كه انسان در دل مى پروراند و به دنبال آن حركت مى كند. گاهى اين دو واژه به معناى يكديگر نيز استعمال مى شوند. بصائر جمع بصيرة به معناى بينش است كه معمولا به بينش عقلى و فكرى اطلاق مى شود. در هر حال اين تعبيرات نيز افزون بر تكميل مفهوم اين دعا پيامى براى همه انسانها دارد و آن، اينكه در همه حال مراقب ظاهر و باطن و نيّات و اعمال خويش باشند، زيرا خداوند متعال از همه آنها با خبر است. اسرار درون آنان بر خداوند مكشوف و نياتشان آشكار است.
🔹جمله «قُلُوبُهُمْ إِلَيْكَ مَلْهُوفَةٌ؛ دل هاى آنان به تو مشتاق است»، نتيجه ايمان و معرفت و توكل آنها بر خداست. هر چه علم و ايمان نسبت به او بيشتر باشد، اشتياق انسان نسبت به آن مبدأ رحمت و محبّت و كرم، افزون مى گردد. آنگاه در ادامه اين سخن به اين نكته اشاره مى كند كه «اولياء الله» و «متوكّلان» هرگز در برابر مشكلات و مصائب زانو نمى زنند و آرامش و اعتماد خود را از دست نمى دهند، مى فرمايد: «إِنْ أَوْحَشَتْهُمُ الْغُرْبَةُ آنَسَهُمْ ذِكْرُكَ، وَ إِنْ صُبَّتْ عَلَيْهِمْ الْمَصَائِبُ لَجَؤُوا إِلَى الاِْسْتِجَارَةِ بِكَ، عِلْماً بِأَنَّ أَزِمَّةَ الاُْمُورِ بِيَدِكَ، وَ مَصَادِرَهَا عَنْ قَضَائِكَ؛ اگر غربت آنها را به وحشت اندازد، ياد تو مونس تنهايى آنهاست، و اگر مصائب و مشكلات، بر آنان فرو بارد به سوى تو پناه مى آورند، زيرا مى دانند زمام تمام امور به دست تو و سرچشمه همه آنها در اختيار تو است». در واقع همه اين حالات و صفات از اعتقاد به توحيد افعالى ناشى مى شود، و نشان مى دهد اگر اين شاخه توحيد در درون جان انسان بارور شود، چه ثمرات گرانبهايى دارد، نه در برابر مشكلات احساس تنهايى مى كند و نه در تنهايى احساس غربت.
پی نوشتها؛
[۱] «آنس» صيغه افعل التفضيل از ريشه «اُنس» و در اينجا به معناى مأنوس ترين مونس هاست و حقيقت انس، آرامش در كنار چيزى و يا با چيزى به دست آوردن است و بعضى معتقدند كه انسان را بدين جهت انسان مى گويند كه روح اجتماعى دارد و انس مى گيرد.
[۲] «ملهوفة» به معناى مشتاق يا داغدار است و از ريشه «لهف» بر وزن «كهف» گرفته شده و در اينجا معناى اوّل مناسب تر است.
📕پيام امام امير المومنين (ع)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، چ اول، ج ۸، ص ۴۵۷
#امام_علی #نهج_البلاغه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد