فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏱ ویژه؛ شماره ۳۸ | بسیج عمومی علیه اشغالگران انگلیسی
👈 ماجرای پرچمی که ۱۱۰ سال قدمت دارد و سند مبارزه ضداستعماری علما و عشایر خوزستان و ایستادگی آنان در برابر اشغال خاک ایران توسط انگلیس در جنگ جهانی اول است.
📸 به همراه تصویر منتشرنشدهای از این پرچم در موزه آستان قدس
👈 «مثبت ۱۰۰ ثانیه» عنوان بسته تصویری است که در صد ثانیه به کاوش در یک نکته مطرح شده از سوی رهبر انقلاب در جریان دیدارها و سخنرانیها میپردازد.
📥 مطالب مرتبط: تصاویری از پرچم جهاد اسلامی عشایر عرب خوزستان علیه استعمار انگلیس در جنگ جهانی اول | نماهنگ پرچم غیرت یک ملّت
1402.9.23 سخنرانی حجت الاسلام ناصری.mp3
9.72M
#سخنرانی_صوتی
🎧 تربیت اخلاقی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین #ناصری دام عـزّه
⏱ زمان: ۴۰ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۹/۲۳
📍در جمع مربیان اخلاق معاونت تهذیب حوزه علمیه قم
@nasery_ir
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
86.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_تصویری
🎥 تربیت اخلاقی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری دام عـزّه
⏱ زمان: ۴۰ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۹/۲۳
📍در جمع مربیان اخلاق معاونت تهذیب حوزه علمیه قم
@nasery_ir
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
#تربیت #طلبگی
💠 تربیت نفوس، رسالت مجموعههای فرهنگی
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 یکی از حکمتهای سرپا شدن و برپایی مجموعههای فرهنگی حوزوی، این است که نیازهای فرهنگی و مسیر رشد و ارتقا را پیدا کند و برای آن، نیرو تربیت کند.
🔹 نه فقط این مجموعه، بلکه در طول تاریخ، این حوزههای علمیه بودهاند که لُبّ کارهای فرهنگی را میگرفتهاند و خدمات ارائه میکردهاند.
🔸 این را عرض کردم برای اینکه خانوادهها و همسران دوستان طلبه، اگر رنج و مشقّتی را تحمل میکنند، بدانند که کاری بهتر از این وجود ندارد؛ یعنی [فعالیت در زمینه] ابعاد تخصصیِ علمی-فرهنگی برای خدماترسانی و رشد فرهنگی جامعه.
🔹 این نفوس، خود را وقف امام زمان علیه السلام و دین میکنند و این، بالاترین نقطه و قلهی فرهنگی و تربیتی است؛ هم برای خودشان و هم برای جامعهشان. همسران هم در این حرکت شریک هستند.
کد ۲۰۷۷۷
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
📍وقتی کمر اقتصاد شکست ❗️
🔻یکی از مظلومیتهای نظام در فتنه۸۸ اتهام تقلب و دستکاری در نتایج انتخابات بود.
🔻اما رویداد مهمی که نه در فضای ملتهب آن دوران به آن توجه شد و نه بعدها، این بود که وزارت کشور در اقدامی بیسابقه فقط چند روز بعد از انتخابات۸۸، «ریز نتایج تمام صندوقها» را در دسترس عمومی قرار داد.
🔻یعنی همه افراد، خصوصا چند صدهزار نفری که پای صندوق ها و در شمارش آرا حضور داشتند و از جمله نمایندگان کاندیداها، از پایتخت تا کوچکترین روستا می توانستند نتایج اعلامی را با آمار خودشان چک کنند و جالب اینکه اختلافی گزارش نشد.
🔻این در حالی بود که به جز نمایندگان کروبی و رضایی، میرحسین موسوی بیشترین نماینده را در صندوق ها داشت.
🔻اما جریان فتنه بدون هیچ سندی و فقط با گستاخی و نانجیبی ضربهای به ملت زدند که هر چند با لطف خدا، رهبری الهی و حماسه #نهم_دی کشور در پرتگاه نیفتاد ولی عملا کمر اقتصاد روبه بهبود شکست؛ جراحت سنگینی که عفونت آن بستر شکل گیری قارچ #برجام را پدید آورد و دهه نود را #دهه_خسران نمود.
🔸پ.ن:البته محسن رضایی آن روزها می توانست نقش تاریخی خود را در دفاع از حقیقت ایفا کند و به عنوان ذینفع انتخاباتی، از نظام در برابر تهمت تقلب صراحتا دفاع کند که با تاخیر و ناکافی وارد میدان شد. وظیفهای که هنوز بر دوش او باقی مانده است.
🔸پ.ن۲: جریان فتنه در حالی مدعی ۱۳میلیون تقلب در آرا بود که روحانی در انتخابات بعدی فقط با ۲۰۰هزار رای بیشتر توانست بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند و این یعنی اوج امانت داری ساختار انتخاباتی جمهوری اسلامی.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@hadi_soleymani313
🇮🇷🇵🇸
📝فتنه ۸۸ و ۱۴۰۱ برنامه مشترک دشمن برای ایجاد مانع بر سر راه پیشرفت کشور با تکیه برگفتمان مقاومت و هدایت جامعه به سمت گفتمان سازش
🍃🌹🍃
🔸مرداد ماه امسال بود که رهبری حکیم انقلاب در دیدار با فرماندهان سپاه با رو نمایی از طرح و نقشه دشمن در مواجهه با ملت ایران فرمودند: بدانیم که آن سیاستِ راهبردیِ [ایجادِ] بحرانهای پیدرپی که در کنفرانس گوادلوپ تصویب شد، هنوز جریان دارد، آن سیاست هنوز در حال جریان است، از آن سیاست دست برنداشتهاند. [میخواهند] در داخل نظام جمهوری اسلامی، کشور عزیز ما، دائماً بحران ایجاد کنند؛ یک روز به بهانهی انتخابات، یک روز به بهانهی بنزین، یک روز به بهانهی زن، به بهانههای گوناگون، [میخواهند] بحرانسازی کنند و میکنند. ابزارها هم امروز ابزارهای پیشرفتهتری است؛ معلوم است. هدف دشمن هم از این بحرانها، در درجهی اوّل، این است که امنیّت کشور را از بین ببرد؛ امنیّت که نبود، اقتصاد هم نیست...
🔹با یک نگاه اجمالی به شرایط کشور در فتنه سال ۸۸ و ۱۴۰۱ مشابهت هایی را می توان دید که قابل تامل هستند.
دولت هایی که در گیر این فتنه ها شدند ، هر دو بعد از دولتهایی روی کار آمدند که گفتمان قالب آنها ، گفتمان سازش در برابر غرب بود و دشمن توانسته بود از طریق مذاکره و گرفتن امتیازات متعدد، بر سر راه توسعه و پیشرفت کشور محدودیت های گسترده ای را ایجاد کند و یا در مواردی آنها را متوقف کند مثل آنچه بر سر صنعت هستهای و فضایی و سایر حوزه های دانشی به وجود آمد.
🔸نکته دوم اینکه دولت های درگیر فتنه ، گفتمان قالب آنها درست نقطه مقابل گفتمان سازش، گفتمان مقاومت بود و اتفاقا بدون دادن امتیاز به غرب و با تکیه بر توان داخل، توفیقات زیادی هم در توسعه و پیشرفت کشورحاصل کردند و دقیقا ترس دشمنان از اینکه این گفتمان یعنی گفتمان مقاومت در جامعه نهادینه شود و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند ، سبب شد تا این فتنه ها طراحی شود و مانع توفیق یافتن گفتمان مقاومت در حل مشکلات شود که بخش قابل توجهی از این مشکلات هم نتیجه عملکرد همان گفتمان سازش بود.
نکته سوم اینکه که در هر دو فتنه دشمن با جنگ شناختی و رسانه ای و به بهانه ساختگی و دروغین در جامعه ایجاد شکاف کرد و با دو قطبی کاذب تلاش کرد توده ملت را در برابر هم قرار دهد و با دست خودمان مانع حرکت کشور به جلو شود.
در این نوشتار به اختصار برخی از خسارت های این دو فتنه را در بخش اقتصادی که امروز یکی از مهمترین مشکلات کشور، همین مسأله اقتصاد هست اشاره می کنم با ذکر این نکته که از خوانندگان عزیز تقاضا دارم به روند اقتصادی کشور قبل از انجام این فتنه ها توجه کنند و شرایط اقتصادی را در پسا فتنه بررسی کنند.
🔹فتنه ۸۸
۱.خسارت بیش از ۶۳ میلیارد تومانی به اموال عمومی فقط در تهران در فتنه ۸۸
۲.کاهش ۱۳/۶درصدی ارزش کل صادرات کشور در سال ۸۸ نسبت به سال ۸۷
۰۳ تصویب قطعنامه تحریمی ۱۹۲۹ معروف مادر تحریم ها علیه ایران درست در سالگرد فتنه ۸۸، پاس طلایی فتنه گران به آمریکا و غرب برای اجماع سازی علیه ایران که اثرات سوء زیادی در اقتصاد ایران بر جای گذاشت از جمله کاهش سرمایهگذاری خارجی در اقتصاد ایران که فقط در بخش انرژی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار بود.
۰۴کاهش صادرات نفت از ۲/۷ میلیون بشکه در روز به کمتر از یک میلیون بشکه و کاهش در آمد های ارزی کشور به دلیل تحریم های گسترده
۰۵رکود بخش تولید و کاهش صادرات غیرنفتی، تشدید بی کاری، کاهش ورود گردشگران خارجی و...
🔸فتنه ۱۴۰۱
۰۱خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی به اموال عمومی کشور
۰۲ بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول ، اغتشاشات و ناامنی در هر کشوری آثار بلند مدتی بر اقتصاد کلان آن کشور می گذارد و به طور میانگین یک درصد تولید ناخالص ملی آن کشور را کاهش میدهد که برای کشور در سال گذشته معادل ۱۷۵ هزار میلیارد تومان می شود.
۰۳ افزایش قیمت ارز از ۲۸۵۰۰تومان تا مرز ۶۰۰۰۰ تومان و سقوط ۲۲ درصدی ارزش پول ملی، این در حالی بود که دولت سیزدهم در فاصله زمانی یک سال از تشکیل، نرخ آنرا ثابت نگه داشته بود.
این موارد جدای از آسیب های جبران ناپذیر اجتماعی ، فرهنگی ، امنیتی و ... بوده است.
🔺جمع بندی
هرگاه کشور بدون توجه به غرب و امتیاز دادن به او و با تکیه بر توان داخلی در مسیر پیشرفت و توسعه قرار می گیرد ، دشمنان قسم خورده ملت با ایجاد بحران به بهانه های ساختگی و متاسفانه با همراهی خواسته یا ناخواسته عوامل داخلی دست به فتنه و توطئه می زنند تا جلوی این مسیر پیشرفت را بگیرند و به جامعه اینگونه القا کند که تنها راه حل مشکلات کشور سازش با آنها و مطیع شدن در برابر آنهاست و باز بر کسی پوشیده نیست که تجربه به ما نشان داده که هزینه سازش به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت هست.
#نهم_دی
#لبیک_یا_خامنه_ای
@hadi_soleymani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بزرگداشت ۹ دی در ایلام و کرمان
🔹بزرگداشت یومالله #نهم_دی امروز ساعت ۱۵ در میدان امام حسین(ع) تهران با حضور اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
🔸فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه شکن لازم است که همان #بصیرت است.
🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بصیرت؛
تشخیص حق از باطل نیست؛
بلکه تشخیص حق از حقنماست...
-حماسهنهمدی-
#نهم_دی
#طوفان_الاقصی
@hadi_soleymani313
سال۸۸ خیلی سنم کم بود،دوران ابتدایی بودم ،مادرم با نگاه به تلویزیون گریه میکرد،علت رو پرسیدم و گفت که پرچم #امام_حسین ع رو اغتشاش گرا آتیش زدند،جفتمون نشستیم گریه کردیم از غم این موضوع،لعنت خدا بر عاملین و بزرگان و حامیان فتنه ۸۸
تف به شرف میرحسین و طرفداراش
.
#نهم_دی #بصیرت
@hadi_soleymani313
4_6003723698320706226.mp3
11.87M
↩️ قصه تلخ است چه تلخ است
بگویم یا نه⁉️
🎙 حاج #میثم_مطیعی
〰 روایتگری از فتنه88
🇮🇷 #نهم_دی | #روز_بصیرت
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 محسن هاشمی: طرفداران آقای مصباح انتخابات را زینتی میدانند
🔹حسین شریعتمداری: تا جایی که یادم است تنها کسی که چنین نظری داشت مرحوم هاشمی بود.
📌 @ponezs
آیت الله علیدوست.mp3
1.28M
📍 واکنش ابهام برانگیز آیت الله علیدوست نسبت به سخنان دکتر مهدی جمشیدی در مناظره با بیژن عبدالکریمی
«کلیپی از یک نفر اخیراً پخش شده است که البته این شخص در اینگونه حرفزدنها سابقه دارد و من واقعاً نمیدانم چرا این افراد راه پیدا میکنند حرف بزنند. خود این شخص میگوید من اصلاً حوزه ندیدم و یکسری مطالب را میگوید؛ مثل کسانیکه از طریق حل جدول، باسواد میشوند. ایشان میخواهد از عظمت حجاب بگوید که البته از عظمت حجاب هرچه مطلب بگوییم جا دارد ولی اینکه ادعا کنیم ولایت علی(ع)، ضروری دین نیست ولی حجاب، ضروری دین است، مشکلساز است. وقتی تو این حرف را میزنی، حجاب بالا نمیآید و اگر هم بالا بیاید، ولایت امیرالمومنین(ع) پایین میآید. کسانی که بخواهند سوءاستفاده کنند همین را میگیرند و میگویند ولایت علی(ع) که شیعه بر آن استوار شده است در حد حجاب نیست؛ میگویند بنیان شیعه بر پایهای است که به اندازه حجاب نیست. متأسفانه حسابوکتابی وجود ندارد و این افراد را میآورند حرف بزنند. همین کلیپ را فردا وهابیت میگیرد و چقدر از آن استفاده میکند. این ثمره حرفزدن کسانی است که درس نخواندند، ثمره ندانمکاری کسانی است که نمیدانند رسانه را در اختیار چه کسانی قرار دهند و فقط جهات خاصی برایشان اهمیت دارد که اگر آن جهات درست باشد هرچه بادا باد!»
📌 @ponezs
▫️ پاسخ دکتر مهدی جمشیدی به سخنان آیت الله علیدوست
🔻 بایکوت به جای پاسخ
۱. سبک و سیاق تحقیرآمیز آقای علیدوست در آنچه که بهواقع، نقادی نیست، نشان از نوعی «اَشرافیگری علمی» دارد که زاویۀ نگاهش، از بالا به پایین است و منتقد و مخالف خویش را هیچ و پوچ میانگارد. مواجهۀ ایشان «تخریبی» است و نه «اصلاحی»، و بدین جهت، ادبیات تحقیرآمیز و ملامتکننده استخدام کردهاند. میخواهند دیندانیِ فقهبسنده و فقهِ مصلحتزدهاشان را به بهای گزاف، به مخاطبِ آزاداندیش بفروشند و اطاعت مقلّدانه و تمکین مرعوبانه بخرند. من خریدار چنین متاعی نیستم و جز در برابر استدلال و برهان، سر تعظیم و تسلیم فرونمیآورم. بهجای «تحکّم»، «تلطّف» بورزید و بهجای «اقتدار»، بر «استدلال» تکیه بزنید و بهجای «ملامت»، «مباحثه» کنید. من «سابقهدارِ» کدام سخن مبتذل بودهام و کجا از «حل جدول»، معرفت اندوختهام؟! در بیستوپنج سال گذشته، پنج هزار جلد کتاب خواندهام و در مطالعه و فکر و نوشتن و مباحثه، ممحض و متمرکز بودهام.
۲. ما را متهم به اختناقطلبی و انسدادخواهی و خودمرکزبینی میکنند اما آشکار میگویند نباید رسانه در اختیار کسی چون من قرار بگیرد. آری، به «مناظره» و «مواجهه» فرانمیخوانند و «کرسی آزاداندیشی» برپا نمیکنند و وارد «گفتگوی عاری از اقتدارهای نامعرفتی» نمیشوند، بلکه طریق «حذف» و «سرکوب» در پیش میگیرند و پاسخِ دیگریهای معرفتیشان را با توصیه به «نفی» و «طرد» میدهند. وقتی از «قدرتِ ابطالِ علمی» بیبهره باشند، بهناچار باید «قدرتِ اختناقِ عملی» را به میدان بیاورند و در سایۀ مُهرِ خاموشی بر دهان دیگریها دوختن، اقتدارشان را حفظ کنند. در منبرهایشان، نالۀ آزادی بیان برای دگراندیشان سرمیدهند و فریاد بایکوت برای انقلابیها. هیچگاه در پی رسانه نبودهام، بلکه همواره دعوت شدهام و اغلب نیز با اصرار پذیرفتهام.
۳. عجبا که حتی در اینجا نیز ایشان، جانب «مصلحت» را گرفته و «حقیقت» را وانهاده است؛ ایشان نمیگویند این گزاره که «ولایت حضرت امیر -علیهالسلام- ضروری مذهب است و نه ضروری دین»، غلط است، بلکه میگویند بیانش «برخلاف مصلحت» است. پس نظر ایشان معطوف به مقام «صلاح» و «فساد» است و نه «صدق» و «کذب». تا اینجا روشن شد که دستکم، سخن من «غلط» نبوده است. اما ایشان ادامه میدهند که این سخن برخلاف مصلحت است به این دلیل که موجب تنزّل مرتبۀ ولایت نسبت به حجاب میشود. این سخن نیز راه به حقیقت نمیبرد چون «ضروری دین» بودن یک حکم، به معنای تحقّقِ «توافقِ بینامذهبی» دربارۀ آن حکم است و نه «مهمتر» و «بنیانی» بودن آن حکم. مگر هر آنچه که در میان مذاهب اسلامی، جزو «بیّنات» و «قطعیّات» است، در حکم «باطن شریعت» و «گوهر دین» است؟! اصطلاح ضروری دین، حاکی از «اجماع مسلمانان» است و نه (بهطور حتمی) «ارکان اسلام». غرض من از بیان این نکتۀ تناقضیاب در برابر طرف مناظره که شیعه بود، این بود که اثبات کنم ولایت حضرت امیر که تو آن را پذیرفتهای، امر اجماعی نیست، اما حجاب که تو آن را «حکم تاریخی» میدانی و نه «حکم دینی»، امر قطعی و بیّن در میان فرقهها و مذاهب اسلامی است. حاصل این بیان، «تحکیم حکم حجاب» است و نه «تقلیل حکم امامت». بهراستی، این بدیهیّات را کسی چون من باید به استاد سطوح عالی حوزه بگوید؟!
📌 @ponezs
✳️ دوستان دغدغهمند دهههشتادی، فهم و شناخت درست از علامه مصباح یزدی یکی از نکات مهم این روزهاست تا قهرمان و الگوی درست جامعه را درک کنیم. لطفا گفتگو با استاد عزیز جمشیدی را از دست ندهید.
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 هماکنون، پیام ارسالی خانمها به همسرانشان در سراسر کشور
📌 @ponezs
رهبر انقلاب: حجاب برای جلوگیری از خطر جاذبه جنسی است/ حجاب بایستی به معنای واقعی کلمه رعایت بشود
🔹 اینکه عرض کردیم راه باز است برای بانوان در همهی زمینهها ــ فعّالیّتهای اجتماعی و سیاسی و غیره ــ در کنار دو نکتهی مهم است که اسلام روی این دو نکته حسّاس است:
🔹 یک نکته مسئلهی خانواده است، یک نکته مسئلهی خطر جاذبهی جنسی است؛ خطر جاذبهی جنسی! اسلام روی این حسّاس است.
🔹 اسلام از اینکه محیط و فضا جوری باشد که لغزشگاه جاذبهی جنسی ــ که یکی از لغزشگاههای بسیار خطرناک است ــ زن را یا مرد را دچار مشکل بکند، ما را پرهیز میدهد؛ باید مراقبت داشت.
🔹 و حجاب در این زمینه است؛ مسئلهی حجاب یکی از چیزهایی است که میتواند در خطر جاذبهی جنسی محدودیّت ایجاد کند؛ از این جهت در اسلام روی مسئلهی حجاب تأکید شده.
🔹 در سورهی احزاب، در دو جا، مسئلهی حجاب [بیان میشود]: وَ اِذا سَأَلتُموهُنَّ مَتاعًا فَسئَلوهُنَّ مِن وَراءِ حِجاب؛ کسانی که میروند خانهی پیغمبر، مثلاً فرض کنید مهمانند و یک غذایی میخواهند بگیرند، با زن پیغمبر مواجه نشوند، از پشت پرده بگیرند؛ یعنی این دقّت شده. همچنین در آیهی دیگری از سورهی احزاب هم همین معنا وجود دارد.
🔹 بنابراین، این دو حسّاسیّت باید رعایت بشود: هم مسئلهی حجاب بایستی به معنای واقعی کلمه رعایت بشود، هم مسئلهی خانواده و حضور در خانه و نقش «مادری» که مهمترین نقش است.
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آقای سفیر انگلیس علاوه بر رقص با آهنگ صادق بوقی رشتی، کمی هم تاریخ بخوانید از آتش زدن بازار رشت!
روایت دکتر زادبر از فجایعی که انگلستان با احتکار شدید بر سر مردم ایران آورد تا آتش زدن بازار رشت توسط ارتش انگلیس
📌 @ponezs
همه چیز درباره حواشی مالیات طلا/ اصل ماجرا چه بود؟
رئیسکل سازمان امور مالیاتی بار دیگر شایعات روزهای اخیر مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی مالیات طلافروشان را بی اساس و کذب خواند.
بنابر اعلام سازمان امور مالیاتی، تنها به اجرت و سود طلا مالیات تخصیص مییابد و اصل طلا معاف است.
به نظر میرسد، کسانی که طی سالها با سوءاستفاده از فضای غیرشفاف و تاریک اقتصادی کشور توانستند فرار مالیاتی داشته باشند اقدام به ایجاد شایعاتی مثل مالیات ۲۵ درصد طلا کردهاند.
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستید نتانیاهو علنا گفته برای نابودی ایران، روی رسانه حساب باز کردن؟
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ/ رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در دیدار صنف طلا: مالیات طلا تغییری نکرده است/ سازمان مالیاتی صرفا مجری قوانین است و نمی تواند تغییری در پایه های مالیاتی بدهد
دکتر سبحانیان: در بستر سامانه مودیان و پایانههای فروشگاهی، ما مکلف به پذیرش اظهارنامههای شما هستیم
در نشست هم اندیشی رئیس کل سازمان امور مالیاتی با صنف طلا و جواهر تهران چه گذشت؟
📌 @ponezs