🔸بیایید بهسفارش امامباقر(ع) «عزاداری در صحرا» را احیا کنیم
🔸ثواب با عظمت عزاداری در صحرا برای کسانی که روز عاشورا نمیتوانند کربلا بروند
🔻 امامباقر(ع) میفرماید: کسی که امامحسین(ع) را در روز عاشورا زیارت کند و گریان و نالان به عزاداری بپردازد، ثواب کسی را دارد که هزار هزار(یکمیلیون) حج و عمره و هزار هزار غزوه در کنار رسول خدا(ص) و ائمۀ هدی(ع) انجام داده باشد. (کاملالزیارات/۱۷۴)
🔻 فردی که مخاطب حضرت بود، وقتی ثواب باعظمت زیارت کربلا در روز عاشورا را شنید، پرسید: اگر کسی راهش دور بود و نتوانست در محرم و روز عاشورا به کربلا برود، چهکار کند؟
🔻 حضرت فرمود: اگر نتوانستید به کربلا بروید، روز عاشورا به صحرا بروید، به امامحسین(ع) سلام بدهید، قاتلین امامحسین(ع) را لعنت کنید، دو رکعت نماز بخوانید، سپس برای حسین(ع) گریه و عزاداری کنید. یا اینکه به پشت بام خانه بروید و عزاداری کنید.
🔻 قدیمها عزاداریکردن در صحرا مرسوم بوده و این کار آثار روحی و معنوی فوقالعاده خاصی دارد. بیایید امسال، عزاداری در صحرا را احیا کنیم و بعد ببینید چقدر در قلب انسان، اثرگذار خواهد بود.
🔻 کسانی که در دوران دفاع مقدس، عزاداری در بیابان را تجربه کردهاند میدانند که واقعاً حال و هوای عجیبی دارد. این صحنه، خیلی یادآور کربلاست. با زن و بچههای خودتان به صحرا بروید و به یاد بچههای حسین(ع) روی خاک بنشینید...
🔻 بیایید عزاداری در صحرا را جدی بگیریم و این سنت را احیا کنیم. کسانی که امسال عزاداری در صحرا را تجربه کنند، از سالهای بعد هم این سنت را رها نخواهند کرد. البته نمیگوییم که مجالس پُرشور حسینی در شهرها تعطیل بشود، لااقل عصر عاشورا به صحرا برویم و بخشی از این سفارش را اجرا کنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 هیئت محبین حضرت زهرا(س)- ۹۹.۵۳۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6470
@Panahian_ir
Clip-Panahian-AzadariDarSahra-64k.mp3
1.3M
🎵 سفارش ویژه امام باقر(ع) برای عزاداری در روز عاشورا
🔻بیایید این سنت را احیا کنیم ..
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آقا! از من راضی شدی؟!
#روضه
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مکتب سردار سلیمانی
🔻چرا به مکتب حاج قاسم نیاز داریم؟
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیایید این سنت فراموش شدۀ عاشورایی را احیا کنیم!
🔻طبق فرمایش امام باقر(ع)، ثوابش معادل دو میلیون بار جهاد در رکاب رسول خدا است.
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کسانی که همراه حسین ع به شهادت رسیدند ...
#ویژه_نشر_در_اینستاگرام
#ویژه_ماه_محرم
▶️ @einsad
🔻فروشگاه اینترنتی لیله القدر
(خرید اینترنتی کتابهای استاد صفایی حائری) :
🛒 www.zekraa.ir
🔲 پاسخ به سوالات کاربران :
🗨 @ad_einsad
#نشر_حداکثری
🌀 جهاد یاری رسانی 🌀
📢 فراخوان نیروی جهادی برای #موج_دوم_کرونا در تهران 📢
📣 عرصه های خدمت:
🚑 همیار بیمار
⚰ غسالخانه
🏨 موکب سلامت
🏴 روضه های خانگی
🎁 کمک مؤمنانه
📦 و غیره
📲 شیوه های ثبت نام 🔰
1⃣ ثبت نام از طریق سایت #خانه_طلاب_جوان 🔻🔻🔻
http://www.khanetolab.ir/jahadgaran-form/
2⃣ ثبت نام از طریق ارسال عدد ۱ از طریق پیامرسان ایتا به آیدی 🔻🔻🔻
@gohari_67
3⃣ ارسال عدد ۱ به شماره تلفن 🔻🔻🔻
+۰۹۱۶۹۵۸۹۸۹۲
#قرارگاه_جهادگران_سلامت
☑️☑️ خانه طلاب جوان 🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرونا هراسی و افزایش بیماری ها
پاسخ #شما به یک #سوال متداول در این روزها.
👤❓: والا رهبری در سخنرانیهای اخیرشون از سرمایهگذاری در بورس تعریف کردن❗️
👤💬: بورسیها این تعریف رهبری رو سر نیزه کردن. این تعریف شبیه حرف امام خمینی هست که تا نهضت زنده است هاشمی زنده است! حرف من اساس بورس هست. همانطور که ماهیت بانک ما با بانک غربی یکی است، بورس هم به شرح ایضاً ❗️
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
📚 معرفی کتاب قمارباز
🖊 کتاب قمارباز اثری زیبا و مهم از نویسندهی مشهور و تاثیرگذار روس، فئودور داستایفسکی، است. قمارباز، حکایت عشق حریصانهی مردی به قمار است. مردی که با هر برد حرصش بیشتر میشود و پشیمانی در کارش نیست.
📝 فئودور داستایفسکی کتاب قمارباز را از روی زندگی خود نوشته است. زمانی که مهلت کمی برای پرداخت یکی از بدهیهایش داشته است. این اثر را با ترجمهای از جلال آلاحمد میخوانیم.
✍️ این کتاب به همه بورسبازها و کسانی که تمایلدارند تا پایاننامههایشان را در مورد روانشناسی و بورس انتخاب کنند توصیه میشود.
جمهوری اسلامی قمارخانه نیست!
🔗منبع: https://taaghche.com/book/1176
#مستندات
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
♦️چرا معاملات بازار آتی مانند قمار است؟
➖ دکتر مهدی نصرتی تحلیلگر مسائل اقتصادی: بیش از ۹۹ درصد معاملات بازار آتی (به گونه ای که فعلا طراحی شده است) را به دو دلیل مصداق کامل قمار می دانم:
➖ اولا در بازار آتی، در بیش از ۹۹ درصد موارد حتما باید کسی ضرر کند، تا طرف مقابل سود کند. یعنی بازار اساسا برپایه ضرر یک طرف (که حاصل باختن در شرط بندی پیش بینی قیمت است) ، شکل گرفته است.
➖ کسی که سود میکند روزانه پولی به حسابش واریز می شود که دقیقا از حساب فرد ضرر کننده کم می شود. (البته بعد از کسر کارمزدی چرب و تپل که گیر بورس و کارگزاری ها می آید. ) در بازارهای سهام چنین وضعیتی را لزوما نداریم یعنی حتما نباید کسی ضرر کند تا شما سود کنی.
➖ ثانیا در بازار آتی، ۹۹.۹۹ درصد معاملات دقیقا برپایه «هیچ» است. ممکن است کسی بگوید الان بازار سکه یک روزه را هم در بورس داریم. ولی دقت کنید که آنجا معاملات برپایه «هیچ» نیست. چون اولا به ازای گواهی های سکه در آنجا، واقعا سکه فیزیکی تحویل انبار شده است. ثانیا حتی اگر سکه فیزیکی هم پشتوانه موضوع نبود به هرحال می توان این گواهی ها را نوعی دارایی دیجیتال محسوب کرد که مثل بیت کوین و غیره که از نظر فعالان اقتصادی کمیاب و ارزشمند است، موجودیت ولو مجازی دارند و لذا معامله می شود.
➖ اما در بازار آتی بر مبنای «هیچ» معاملات شروع می شود. یعنی کافی است کسی بیاید سفارش فروش بگذارد و در طرف مقابل هم کسی سفارش خرید، همین جا یک قرارداد و تعهد جدید ایجاد میشود که نه فروشنده واقعا قصد فروش دارد و اصلا چیزی برای فروش دارد و نه خریدار هدفش خرید است. لذا الی بی نهایت می توان قرارداد جدید ایجاد کرد!
➖ این همان قماربازی است که طرفین سرهیچی با هم تاس می اندازند و بدون این که دارایی یا فعالیت اقتصادی وجود داشته باشد پول بین شان رد و بدل می شود. تکرار می کنم که در بازار آتی، شما می توانید تا بی نهایت قرارداد باز کنید.
🔗 منبع: نود اقتصادی
#تحلیل #موضع
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
معمای سرمستی بورس و کسادی اقتصاد؛
👤 سرمقاله ای از دکتر مسعود نیلی
✍️ مدتی است که دو تصویر متضاد در قاب اقتصاد ایران جلوهنمایی میکند. در حالیکه بنگاههای اقتصادی در تقلای حیات و ممات، فشارهای کمرشکنی را تحمل میکنند و آینده روشنی برای خود نمیبینند، ارزش سهام آنها به صورت جهشی افزایش پیدا میکند.
✍️ در یک طرف رشدهای «سالانه» صفر یا منفی تولید و رشدهای منفی بزرگ سرمایهگذاری قرار دارد و در طرف دیگر رشدهای «روزانه» بالا و مثبت ارزش سهام آنها! داستان چیست؟ چرا مزاج بنگاهها بلغمی است و مزاج بورس صفراوی؟
✍️ گروهی خوشحالند به خاطر اینکه تصور میکنند نهتنها غول سرکش نقدینگی به زنجیر کشیده شده، بلکه حتی عرصه هدایت به پول هم تسری پیدا کرده و آن نیز سر به راه شده است.
✍️ براساس این نوع نگاه، بازار سرمایه میتواند «منزلگاه» مطلوب نقدینگی باشد، با این امید که بتواند تولید را از تله کمبود منابع مالی خارج کند. سالها است این اشتباه بزرگ ترویج میشود که خلق نقدینگی در مقیاسی فراتر از رشد طبیعی اقتصاد، یعنی کمک به تامین مالی تولید و سرمایهگذاری.
✍️ این برداشت نادرست، ضعف را فقط در هدایت نقدینگی میبیند. تصور میشود راهی وجود دارد که بتوان منزلگاه نقدینگی را از مصرف به تولید تغییر داد. در این تصور متوهمانه، هم مشکل تورم حل میشود هم مشکل کمبود منابع مالی بنگاههای اقتصادی.
🔗 منبع: دنیای اقتصاد
#تحلیل #موضع
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
🔶 سود آوری روزانه و ساعتی عدهای در بورس مبتنی بر قمار بازی با پول است و سرمایه گذاری محسوب نمیشود
🔺حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران: وارد شدن عده ای به بورس و خرید سهام شرکت یا شرکت هایی و فروختن آن ها در همان روز یا روز های آتی به قیمت بالاتر و سپس تکرار این کار ، در حالی که افزایش قیمت سهام، هیچ ارتباطی با سود آوری تولیدات بنگاه ذیربط ندارد، قماربازی با پول و نه سرمایه گذاری در بورس محسوب می شود.
🔺کاری که به خصوص در شرایطی مثل آنچه در این ایام می گذرد متاثر از سیاست «دارایی فروشی بخش های دولتی و اخیرا صاحبان بسیار محترم سهام هدیه ای عدالت»، خود بر اشتیاق دیگران برای برد در قمار های ساعتی و روزانه دامن می زند و شاخص روزانه بورس را به علامت سنج میزان این اشتیاق به «کره گرفتن از آب نقدینگی » مبدل میسازد.
🔗 منبع: نود اقتصادی
#تحلیل #موضع
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ روایت یک کارشناس مالی از بازی برخی دلالان و فعالان اقتصادی برای بالا بردن قمیت سهام برخی شرکتها
👤 دکتر عباس هشی، تحلیلگر مسائل اقتصادی و عضو جامعه حسابداران رسمی: در یک سال گذشته دلالها و مدیران هلدینگها بازار سرمایه را رونق دادند/ بازارسازها علنی و پنهان با خرید و فروشهای خودشان شاخص را بالا بردند/ رشد شاخص بورس بزرگترین خطر برای مردم ناآگاه است/ شاخصها صد در صد سقوط میکند.
❌ رجوع کنید به فتوای آیتالله مکارم در مورد بورس
🔗 منبع: نود اقتصادی
#موضع
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب مبلمان های که می خرید باشید
احتمالا شاید باورتان نشود و بگویید دروغ است، اما یک کارگاه تولیدی مبلمان با لباس های آلوده به خون بیماران در بیمارستانها، با سرنگهای آلوده، سرنگهای انسولین، و با پارچه ها و هر چیز آلوده ای که قابلیت خُرد شدن داشته باشد، مبلمان تهیه می کرد و به مردم بیخبر می فروخت!
👌تولیدات نظام پزشکی و پسماندهای آن یکی از فجایع زیست محیطی بشریت است
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
◾️ارزش گریه و گریاندن برای امام حسین علیه السلام:
➖امام صادق علیه السلام فرمودند:
مَنْ أَنْشَدَ فِي اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ شِعْراً فَبَكَى وَ أَبْكَى عَشْراً كُتِبَتْ لَهُ اَلْجَنَّةُ وَ مَنْ أَنْشَدَ فِي اَلْحُسَيْنِ شِعْراً فَبَكَى وَ أَبْكَى خَمْسَةً كُتِبَتْ لَهُ اَلْجَنَّةُ وَ مَنْ أَنْشَدَ فِي اَلْحُسَيْنِ شِعْراً فَبَكَى وَ أَبْكَى وَاحِداً كُتِبَتْ لَهُمَا اَلْجَنَّةُ.
◻️كسى كه در مرثيه حسين بن على عليهما السّلام شعرى خوانده و خود گريه كرده و ده نفر ديگر را بگرياند بهشت بر ايشان واجب مىگردد و كسى كه در مرثيه حسين عليه السّلام شعرى خوانده و خود گريه كرده و يك نفر ديگر را بگرياند بهشت براى هر دو واجب مىشود.
➖کامل الزيارات، جلد ۱، صفحه ۱۰۴
@kanoon_tafakor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔸 فلسفه سیاه پوش شدن از اول #محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#روضه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
🔶🔶 شبهه: 🔶🔶
@Antishobheh
🔴چرا در طول ۷۰۰۰ سال زندگی اقوام سرخپوست آمریکا و تمدنهای آنها، خداوند جهان، دینی را برای هدایت آنها نفرستاد؟
اگر کریستوف کلمب، آمریکا را کشف نمی کرد آیا خدای ابراهیم و موسی به این قاره راه می یافت؟
براستی این چه خدایی است که ۷۰۰۰ سال سرخپوستان را رها کرد؟
در شرق دور تا کره و ژاپن هم خبری از خدای ادیان ابراهیمی نیست.
براستی خدای این صدمیلیارد کهکشان، چرا هدایت انسان را از همه زمین به غیر از خاور میانه دریغ کرده است؟
خون عرب و اسرائیلی از استرالیایی و سرخپوست، رنگین تر بود؟
چه لزومی داشت که خدای خاورمیانه با کشتی کریستف کلمب به امریکا برسد؟
مردم دنیای غرب با “قانون” و “دانش” بسوی سعادت در حرکتند ، اما آن دینی که قرار بود از قتل و تجاوز و جنگ جلوگیری کند چنین نکرد.
جهانی که ادیان ترسیم می کنند، جهانی است که سقفش، آسمان است و بهشت آن بالاترهاست! فرشته ها انسان را هدایت و شیاطین منحرف می کنند! خشم خدا زلزله و سیل می آفریند و رضایتش نعمت می آورد! امروز مشخص شده است که پدیده ای چون زمین لرزه و سیل و باد و باران، همگی دلایل علمی دارند.
اگر در ژاپن و فیلیپین همیشه زمین لرزه می شود، این دلیل بر خشم خدا نیست و بالعکس اگر جایی مردمش از ویرانگری طبیعت در امانند، آن هم بخاطر رضایت خداوند از مردم آنجا نیست!
این که در قرآن و دیگر کتب ابراهیمی، خشم خدا بلا می آفریند و رضایتش نعمت می دهد، دلیل علمی ندارد و افسانه ای کودکانه بیش نیست. دین، ما را از حقیقت دنیا بازداشته است.
دانشمندانی، چون گالیله و اینشتین نشان دادند که جهان، آن چیزی نیست که دین به ما میگفت ، جهان، آن نیست که آسمانهایی با هفت طبقه داشته باشد و زمینش چون سفره ای باشد که گسترده شده باشد. جهان آن نیست که خدایش بر یک کرسی در طبقه بالاتر نشسته باشد. جهان، در شش روز بوجود نیامده است. میلیاردها سال و هزاران مرحله، جهان امروز را پدید آورده است.
اگر بخواهیم به آنچه این ادیان می گوید توجه کنیم، نه می توان شاتلی به فضا فرستاد و نه می توان با مهندسی ژنتیک، طببیعت موجودات و انسان را تغییر داد.
و اما حقیقت این دین؟
براستی دین، جز پریشانی افکار و دورکردن خرد انسان از حقیقت دنیا و تلف کردن عمر و زندگی بجای پیدا کردن قوانین و حقیقت حاکم بر جهان، چیزی ندارد.
انقلاب فرانسه به روزگار سیاهی و تباهی مردم اروپا پایان داد و تنها پس از صدسال، دنیای غرب، راهی را رفت که خاورمیانه سده ها نرفته بود!
براستی مشکل عربستان چیست که در ۱۴۰۰سال گذشته یک دانشمند، به دنیا نداده است؟
آیا مغز عربستانی، چیزی از آلمانی کم دارد؟ هرگز
این، بستر مناسب دانش و آگاهی آلمان بود که صدها دانشمند بزرگ را تنها در یک قرن به جهان داد.
براستی کمکی که الکساندر فلمینگ کاشف پنی سیلین، به نجات انسانها کرد، کدام مسیح نجات دهنده کرد؟
مرده هایی را که “پاستور” زنده کرد، با کدام معجزه موسی و عصای سحرآمیز ش مقایسه کنیم؟
این ادیان نه تنها سودی ندارند، بلکه مشکلات روانی و جنگ و دعوای بسیاری را در میان انسانها بوجود آورده اند.
“علم و قانون” مدتی است که که به عنوان راه سعادت انسان شناخته شده است و بسرعت نتیجه داده است، اما این ادیان، سده هاست که قرار است انسان را سعادتمند کنند و نکرده اند.
این که بگوییم “این ادیان ضرری ندارند و می توانند مفید باشند” مانند کسی است که می گوید : ”کشیدن مخدرات ضرری ندارد و میتواند مفید هم باشد!!
براستی اگر این ادیان، از زندگی حذف شوند و بجایش انسانیت و همزیستی بر اساس احترام به بشر و حقوق او جانشین شود، دنیا یک قدم بزرگ رو به جلو برداشته است.
🔆🔆پاسخ: 🔆🔆
@Antishobheh
اولین شبهه در این متن، بحث ارسال رُسُل است که بر خلاف ادعای نویسنده قرآن کریم به صراحت اعلام می کند که: «لکل قوم هاد» یعنی برای هر قومی هدایتگری است و در آیه ی شریفه ی دیگری میفرماید: «ما بدون هدایت و اتمام حجت و ارسال رسول برای مردم عذاب کننده آنها نخواهیم بود.»
این دو آیه ی شریفه به خوبی نشان می دهند اولاً هر جا قومی بوده قطعاً هدایت گری هم داشته اند و همچنین خداوند بدون اتمام حجت و مشخص شدن راه هدایت به وسیله ی رسولان، هیچ گروهی را عذاب نمی کند. بنابرین عذاب بدون نشان دادن راه هدایت از طرف پروردگار محال و خلاف عقل و ذات احدیت است. پس با فرض محال اگر در فلان جای زمین کسانی باشند که پیامبری ندیده باشند تکلیفی هم نخواهند داشت.
اما علاوه بر این حجت های قطعی از قرآن باید دقت کرد که هبوط حضرت آدم و حوا در عرفات بوده و طبیعتاً نسل بشر از آن جا انتشار و گسترش پیدا کرده و اولین شخص بشر خودش پیامبر خدا بوده است.
❗️اما سوال اینجاست در این زمان که هر شخصی می تواند به تمام حقایق دینی دست یافته و راه هدایت را بیابد، چطور دین ستیزان با وجود آنکه خدا آنان را رها و فراموش نکرده، راه حقیقت را کنار گذاشته اند؟
پس همه ی اینها چیزی نیست جز مانند همان بهانه ی های شیطانی کفار و جاهلان تاریخ در مقابل پیامبران!
جالب اینکه وقتی به همین کینه توزان می گوییم همه ی انسان ها فطرتاً خداپرست هستند و طبق آثار باقی مانده از تمدن ها و انسان های اولیه، نشانه های خداپرستی آنان موجود است، می گویند خداپرستی ساخته ی بشر و از روی جهل و ترس از بلایا و حوادث طبیعی بوده. این همه تناقض گویی فقط برای انحراف جوانان!!!
🔺اما پاسخ به ادعای تعارض پیشرفت علمی و دین، بر اساس دیدگاه دانشمندان:
۱-انیشتین:
«من تایید می کنم که مذهب قوی ترین و عالی ترین محرک تحقیقات و مطالعات علمی است. چه اشتیاق عجیبی کپلر و نیوتن را نیرو و توان می بخشد که سال ها در تنهایی و سکوت محض، برای توضیح دادن و از پیچیدگی در آوردن نیروی جاذبه ی فلکی رنج ببرند؟»
(آلبرت انیشتین، دنیایی که من می بینم، ص۵۹_۶۰)
فروید:
«مذهب با طرح سوالات متعدد در حوزه های مختلف علوم، موجب پیدایش یا رشد علم و طب می گردد.»
(ژولین فروند، جامعه شناسی ماکس وبر، ص۱۹۱)
ساموئل کینگ:
«اما از انصاف نباید گذشت که مذهب خدمات بزرگی نیز انجام داده است، مانند تأمین کار و اندوختن ثروت و ایجاد یک طبقه ی مرفه و به وجود آوردن طبقه ی طلبه ی علوم دینی که اغلبِ وقتِ خود را صرف پرداختن به هنر و فرهنگ می کردند...»
(ساموئل کینگ، جامعه شناسی، ص۱۲۶_۱۲۷)
غالب بنیان گذاران علم جدید نیز همچون کپلر، گالیله، نیوتون، آمپر، ماکسول و فارادی فعالیت علمی شان را وسیله ای برای دیدن آثار صنع خداوندی در طبیعت قانونمند می دانستند.
به قول کارل پوپر: «مهم است که درک کنیم علم ادعاهایی در مورد سوالات بنیادی انسان ندارد. در مورد اسرار وجود، یا درباره ی وظیفه ی انسان در این جهان.»
عده ای نیز علم و دین را مکمل هم میدانند مثل:
وایسکوف (فیزیک دان برجسته معاصر):
«یک مکملیت، از نوعی که بور می گفت بین علم و دین وجود دارد.»
هنری مارگنو (فیزیک دان و فیلسوف آلمانی - آمریکایی):
«علم به دین نیاز دارد که مبدأ و موفقیت هایش را توجیه کند. من هنگامی که در سال ۱۹۳۲ در موسسه ی مطالعات پیشرفته در پرینستون تحقیق می کردم، این دیدگاه را با انیشتین مطرح کردم و تعبیر او را به یاد دارم: کشف یک قانون بنیادی تایید شده ی طبیعت، الهامی از خداست.»
اما ممکن است سوال شود پس بعضی تعارضات ظاهری که بین علم و دین می بینیم، چه می شود؟
👈اولاً باید دید منظور ما از دین و علم چیست؟
آیا آن دو مسأله ی ظاهراً متعارض بین علم و دین واقعاً "علم یقینی" و "دین مطابق با واقع" است؟
خود علم و دانشمندان علوم طبیعی اقرار دارند که تجربیات علمی، یقینی قاطع نیستند! و از طرفی آیا بر اساس یک روایت بدون بررسی سند و نحوه ی دلالت آن و کنار هم چیدن روایات و آیات که ما را به نظر قطعی دین برساند، می توانیم بگوییم این حرف دین است؟ پس ادعا این است دینی که از محکمات واضح و لسان معصوم باشد و علمی که احتمال هیچ خطایی در آن نباشد یقیناً محال است با هم متعارض باشند.
👈زیرا علم چیزی جز کشف حقایق عالم که مخلوق خداوند است نیست و دین هم چیزی جز برنامه ی سعادت بشر به صورت کامل که از طرف خداوند آمده، نمی باشد.
حال می شود در علم و فعل خداوند تعارض وجود داشته باشد؟!
به نظر می رسد با کمی دقت در این عبارات نکات مهمی برای خواننده محترم روشن شود.
اما شبهه ی بعد، یعنی کارکرد دین و اینکه دین ما را از حقیقت دنیا باز داشته!!!
🔺چند سوال مهم.
👈آیا دین عامل جنگ و دعواست، یا دین ستیزی و مقابله ی همیشگی اربابان شیطان صفت این دین ستیزان با دین؟
👈امروزه کشورهای مسلمان مورد هجوم و غارت و اشغال وحشیانه ی شیطان بزرگ و نوکرانشان هستند یا دین ستیزان در عالم؟
👈آیا در حالی که خود علمی که اینها در مقابل دین قرارش داده اند، ادعا کرده مسائل معنوی باعث آرامش و کاهش مشکلات روانی می شود و می بینم بیشترین مصرف داروهای روانی و اضطراب و خودکشی در جوامع بی دین می باشد، به این نویسنده چه باید گفت!!!
👈آیا به راستی برای هیچ انسان با شرف و وجدانی، جای ذره ای تردید وجود دارد که وجود پست ترین کشورها و حیوان صفت ترین انسان ها نتیجه ی حذف دین است!؟
👈آیا دین ستیزان حاضرند تنها یک نفر بی دین و ضد دین را نشان دهند که با کنار گذاشتن دین، به انسانیت رسیده باشد؟؟؟
نویسنده با مغالطه ادعا کرده دین (سده هاست!!!) قرار است انسان را سعادتمند کند!
آیا این نویسنده منظورش این است، انسان هیچ اختیاری ندارد!!
آیا دین به زور قرار است کسی را سعادتمند و انسان کند؟
آیا اینها انسان را چنین شناخته اند!!!
(کافر همه را به کیش خود پندارد.)
❗️به نظر شما این همه تناقض گویی، دروغ بافی و حقد و کینه جز از دین ستیزان از کسی هم بر میآید!!!
✍ #رمضان_زاده
👈 انتقال مطالب با ذکر منبع، رعایت اخلاق و امانتداری است.
💠کانال: آنتی شبهه💠
🔸eitaa.com/Antishobheh
﷽
❌انرژی هسته ای برای امارات نفت خیز آری اما برای ایران نفت خیز نه‼️😐
🔴فاز یک نیروگاه اتمی براکه امارات وارد شبکه برقی این کشور ۹ میلیون نفره شد.
🔹نیروگاه اتمی براکه دارای ۴ رآکتور با ظرفیت اسمی هر کدام ۱۴۰۰ مگاوات است که در مجموع قرار است تا سال ۲۰۲۲ با ظرفیت ۵۶۰۰ مگاواتی،۲۵ درصد برق مصرفی این کشور را تامین کنند.
🔸مقایسه کنید با نیروگاه بوشهر در کشوری ۸۰ میلیونی و تنها با ظرفیت ۱۰۰۰ مگاوات.
🔹وقتی آن سالها مساله هسته ای ایران سر زبانها افتاد، رسانه ها و فضای مجازی هم صدا با تحریم کنندگان به راه افتادند که ایران با انرژی سرشار نفتی چه نیازی به انرژی هسته ای دارد.
📌📌حالا باید از آن ساده لوحان پرسید، کشور امارات با یک دهم جمعیت ایران و حجم عظیم منابع نفتی و با صنعت بسیار کوچکتر از ایران چه نیازی به انرژی هسته ای داشت؟/مکتوبات
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
🌐 #توییت_نگاشت | هشت سال دفاع مقدس!
➖هنوز یک سال دیگر از هشت سال دفاع مقدس مردم ایران باقی است!
#علی_برکت_الله
✍️ علی اکبر رائفی پور
☑️ @BDON_SANSOR
🔘ونزوئلا:خرید موشک از ایران ایده خوبی است
➖«نیکلاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا:چرا ایده خرید موشک از ایران به ذهنمان نرسیده بود.
ایده خوبی است، که با #ایران صحبت کنیم و ببینیم چه موشکهای کوتاه، میان و دور بردی دارند و با توجه به روابط عالی ما با ایران، امکان [خرید] آن را بررسی کنیم.
☑️ @BDON_SANSOR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ استوری | #فتح_خون ۳
عقل میگوید بمان و عشق میگوید برو...
آنجا دیگر میان عشق و عقل فاصلهای نیست 💔
#ما_ملت_امام_حسینیم
#هر_خانه_يك_حسينيه
⚫️ @BDON_SANSOR