هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🗞🔹🔹🗞
💢پرسش:
🔰آیا پیامبران(ع) هم در اعتقادات خود دچار شک و تردید میشدند؟
✍️پاسخ:
✅یکی از شرایط رسیدن به مقام نبوت و رسالت از جانب خداوند، برخورداری از روح قوی، مستحکم و ثابت است. در حقیقت، نبوت ارتقای وجودی و روحی انسان است؛ زیرا نبوت در واقع اتصال یا اتحاد با عوالم ملکوت، جبروت و لاهوت است.[1]
🗞قرآن کریم در مورد شرایط انتخاب برای پیشواى دین میفرماید: «وَ جَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَ کانُوا بِآیاتِنا یُوقِنُونَ»؛[2] و از آنان امامان (و پیشوایانى) قرار دادیم که به فرمان ما (مردم را) هدایت میکردند؛ چون شکیبایى نمودند، و به آیات ما یقین داشتند.
👈از این آیهی شریفه چنین استنباط میشود که برای رسیدن به مقام پیشوایی دینی(نبوت و امامت) دو شرط اساسی لازم است: یکی صبر و استقامت؛ دیگری برخورداری از یقین و بالاترین درجهی علم.
🔹گفتنی است که یقین سه مرتبه دارد که به ترتیب عبارتاند از: «علم الیقین»، «عین الیقین» و «حق الیقین»؛ بالاترین مرتبهی یقین، حق الیقین است.
👈در این راستا باید گفت؛ گاهى انسان آثار و علائم چیزى را مشاهده میکند و یا با کمک استدلال، حقیقت ثابتی را مییابد. گاهی هم علاوه بر استدلال عقلی، با روح و جان نیز آنرا درک میکند، و گاهی نه تنها با چشم دل آنرا میبیند، بلکه در حقیقتِ آن فانی و غرق میشود؛ مثلاً در مورد وجود آتش، اگر از راه مشاهدهی وجود دود، به آتش پی برد، آنرا «علم الیقین»؛ و اگر از راه مشاهدهی خود آتش پی برد «عین الیقین»؛ و اگر با افتادن در آتش و لمس گرمای آن پی برد«حق الیقین» میگویند.
🔷در مورد وجود باری تعالی نیز، انسان در ابتدا به وسیلهی دلیل و برهان و از آثار و نشانهها، وجود حضرتش را اثبات میکند که از آن به «علم الیقین» تعبیر میشود.
👈در مرحلهی بعد، با تزکیه و تهذیب دل و با صفا و طهارت باطن، با عالم نور ارتباط پیدا کرده، و با چشم دل این حقیقت را میبیند و درک میکند. به این مرتبه از یقین، «عین الیقین» گفته میشود. در مرتبهی بالاتر، انسان چنان فانى در عظمت حق تعالى میشود که غیر او را در آن مرتبه نمیبیند. از این مرتبه به «حقّ الیقین» تعبیر میشود.[3]
💠بنابراین، پیامبران(ع) دچار تزلزلهای روحی و شک و تردید نمیشدند و در اعتقادات ثابت و استوار بودند.
📚پی نوشت:
[1]. ر. ک: «وحی از نگاه دانشمندان غرب»، 37628؛ «پیامبران و انواع وحی»، 4979؛ «پیامبران(ع) و علم غیب»، 104673؛ «دلیل علم غیب داشتن ائمه اطهار(ع)»، 61459؛ «ویژگی علم انبیاء»، 2544؛ «سهو النبی و دیدگاه متکلمان»، 38042.
[2]. سجده، 24.
[3]. ر. ک: «مراتب و مراحل یقین»، 32270.
📎 #اعتقادی
🌐منبع:سایت اسلام کوئست
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
_چگونه_امام_زمان_عج.mp3
1.7M
♨️چگونه #امام_زمان (عج) از احوال ما خبردار هستند
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
مداحی آنلاین - مقام شفاعت حضرت معصومه - استاد رفیعی.mp3
3.02M
♨️مقام شفاعت حضرت معصومه(س)
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🔹 #یادداشت_تبلیغی
💠برکات ورود حضرت معصومه علیها السلام به شهر قم
✍️قم قبل از اسلام به صورت چند قلعه بوده که عده ای زرتشتی و یهودی در آن زندگی می کردند. بعد از اسلام با آمدن اشعری ها (که اصالتا شیعه و یمنی تبار بوده اند)، کم کم این سرزمین توسعه یافت. در اوائل قرن اول و در سال ۲۳ هجری شهر قم توسط لشکر اسلام فتح گردید
🔹شهر قم قبل از ورود حضرت معصومه علیها السلام از آبادانی ظاهری بی بهره بود و اهالی شیعی مذهب آن در اثر بی توجهی حاکمان مورد آزار و اذیت بودند، اما از لحاظ ایمان و اعتقاد مذهبی، این شهر بهترین فضای معنوی را داشته و زمینه پذیرش اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله و یاران با وفای آنان در این منطقه کاملا فراهم بود. (۴)
💢مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/10259
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🔆امروز:
شمسی: یکشنبه - 08 آبان 1400
میلادی: Sunday - 31 October 2021
قمری: الأحد، 24ربيع أول 1443
🌺امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
❇️ وقایع مهم شیعه:
بدون مناسبت
📡پایگاه اطلاع رسانی بلاغ:
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
❇️امور خوشایند و امور ناخوشایند در دنیا
امامصادق علیه السلام :
✍چیزی چون #شکر بر امور خوشایند نیفزاید و چیزی چون #صبر، از امور ناخوشایند نکاهد.
⚜تحف العقول :ص۳۶۳
📡پایگاه اطلاع رسانی بلاغ:
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🔔بهترین ویژگی برای زن
پرسش:
آیا پیامبر(ص) ارتباط نداشتن با نامحرم را بهترین ویژگی مثبت زن میداند؟
از نظر پیامبر بهترین چیز برای #زن چه میباشد؟
✍در منابع حدیثی، روایتی از رسول خدا(ص) نقل شده است که متن آن چنین است: «قالَ لَنَا رَسُولُ اللَّهِ (ص) أَیُّ شَیْءٍ خَیْرٌ لِلْمَرْأَةِ فَلَمْ یُجِبْهُ أَحَدٌ مِنَّا فَذَکَرْتُ ذَلِکَ لِفَاطِمَةَ (ع) فَقَالَتْ مَا مِنْ شَیْءٍ خَیْرٌ لِلْمَرْأَةِ مِنْ أَنْ لَا تَرَى رَجُلًا وَ لَا یَرَاهَا فَذَکَرْتُ ذَلِکَ لِرَسُولِ اللَّهِ (ص) فَقَالَ صَدَقَتْ إِنَّهَا بَضْعَةٌ مِنِّی»؛[1] امام علی(ع) میفرماید: رسول خدا(ص) از ما پرسید بهترین چیز برای یک زن چیست؟ هیچیک از حاضران نتوانست جواب سؤال آنحضرت را بدهد. امام(ع) میفرماید این موضوع را برای حضرت زهرا(س) بیان کردم، ایشان فرمود چیزی برای زن بهتر از آن نیست که نه مرد نامحرمی او را ببیند و نه او مردی را ببیند. علی(ع) میفرماید این موضوع را به اطلاع پیامبر رساندم، پیامبر(ص) فرمود درست گفت زهرا(س)؛ چرا که او پاره تن من است.
🔸روشن است که این روایت ناظر به جنبه عفاف بانوان است. به بیان دیگر، اینکه حضرت فرمود بهترین چیز برای یک زن آن است که زندگی خود را به گونهای تنظیم کند که حتی الامکان نه او مرد نامحرمی را ببیند و نه مرد نامحرمی او را ببیند. این میتواند یک امتیاز و یکی از برجستگیهای زن مؤمن باشد، که در کنار خوبیها و محسّنات دیگر که در تعالیم دینی، زنان به رعایت آنها توصیه شدهاند؛ نظیر انجام تکالیف دینی و اجتماعی، اطاعت از شوهر و... میتواند از او یک بانوی نمونه بسازد و گرنه این ویژگی به تنهایی و بدون درنظر داشتن دیگر وظایف، هیچ امتیازی را برای زنان اثبات نمیکند؛ چرا که گاهی شرایط و موقعیت اقتضا میکند که زن در دفاع از ارزشها در اجتماع و در برابر مردان حضور پیدا کند؛ آنگونه که خود حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) نیز در برابر دشمن به ایراد سخن میپرداختند.
🔸اگر ندیدن نامحرم را به صورت مطلق، بهترین چیز برای زنان بپنداریم، نتیجه آن میشود که زنان کافری که نه مردی را ببینند و نه مردی آنها را ببیند، بهتر از زنان با ایمانی باشند که در جامعه حضور داشته و احیاناً چشمشان به مردی افتاده باشد، در حالیکه یقیناً اینگونه نیست
📚پی نوشت:
[1]. ابن حیون، نعمان بن محمد مغربى، دعائم الإسلام، ج 2، ص 215، قم، مؤسسة آل البیت علیهم السلام، چاپ دوم، 1385 ق.//آیات مرتبط
سوره النور (31)
🌐منبع: سایت اسلام کوئست
📡پایگاه اطلاع رسانی بلاغ:
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از ** مطالعات اسلامی زنان **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙پادکست: روایتی از کتاب حوض خون
رهبرانقلاب در دیدار با دستاندرکاران برگزاری کنگره شهدای استان زنجان با اشاره به کتاب #حوض_خون، نوشتهی سرکارخانم فاطمهسادات میرعالی، بیان کردند: «من اخیراً یک کتابی خواندم به نام حوض خون ــ البتّه من در اهواز دیده بودم، خودم مشاهده کردم آنجایی را که لباسهای خونی رزمندگان را و ملحفههای خونی بیمارستانها و رزمندگان را میشستند؛ [اینها را] دیدم ــ که این کتاب تفصیل این چیزها را نوشته؛ انسان واقعاً حیرت میکند؛ انسان شرمنده میشود در مقابل این همه خدمتی که این بانوان انجام دادند در طول چند سال و چه زحماتی را متحمّل شدند؛ اینها چیزهایی است که قابل ذکر کردن است.»
آن چه میشنوید، یکی از روایتهای کتاب حوض خون، با صدای نویسنده این اثر است.
➡️ ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92
هدایت شده از نگاه نو فکر نو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙پنجمین پادکست تخصصی در کافه رسانه☕️
✔به مناسبت هفته جهانی سواد رسانهای📲
✍با عنوان: انواع مخاطب و وظیفه رسانهها
👤استاد: دکتر محمدحسین شاهآبادی
مسئول اندیشکده تعلیم و تربیت مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
4⃣قسمت چهارم و پایانی
🎬کاری از:
💢کانون فرهنگی رسانهای پادا
💢سازمان فضای مجازی سراج مرکز قم
💢اندیشکده تعلیم و تربیت مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
👥با ما در کافه رسانه همراه باشید📲
🌐 www.cafe-pada.ir
☕️ https://instagram.com/cafe_pada?utm_medium=copy_link
🌱 #نگاه_نو_فکر_نو 🌱
🆔 @fajazi_nf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به بهانه روز جهانی زنان خانهدار
چرا مردم به زنِ خانهدار به چشم زن بیکار نگاه میکنند!
🔸بیشتر از ۶۰ درصد زنان کشور خانهدارن.با این وجود، رسانههای کشور معمولا برای معرفی زنان موفق،زنی رو مثال میزنن که همزمان مادر چند فرزند باشه، تحصیلات عالیه داشته و علاوه بر فعالیتهای اجتماعی، دارای شغل و درآمد هم باشه.
🔸اشکال این نگاه علاوهبر تحقیر خانهداری، معرفی الگویی غیرقابلاجرا برای زنانه. چراکه وظایف همسری و مادری، کاری تماموقته و معمولا زنانی میتونن همزمان به امور اجتماعی و کارهای منزل برسن که از تمکن مالی و در اختیار گرفتن پرستار بچه یا چیزهایی شبیه این بیبهره نباشن.
🌺 رهبرانقلاب فرمودند«حتماً بایستی بر روی کار زنهای خانهدار ارزشگذاری ویژه بشود. بعضی میتوانستند بروند کار بگیرند،بعضی میتوانستند تحصیلات عالیه بکنند،بعضی تحصیلات عالیه هم داشتند.من دیدم زنانی را از این قبیل را که گفتند ما میخواهیم این بچه را بزرگ کنیم،خوب تربیت کنیم،نرفتیم کار بگیریم»
✍🏼محمدحسین عظیمی
@TebyanOnline
هدایت شده از سازمان بسیج مهندسین استان قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙ششمین پادکست تخصصی در کافه رسانه☕️
✍با عنوان: مقدمهای بر فلسفه اخلاق رسانه
👤استاد: عبدالمجید تناور
کارشناس رسانه و ارتباطات
مسئول سابق فضای مجازی بسیج استان قم
1⃣قسمت اول
💭ادامه دارد...
🎬کاری از:
💢کانون فرهنگی رسانهای پادا
💢سازمان فضای مجازی بسیج استان قم
💢سازمان بسیج مهندسین استان قم
💢سازمان فضای مجازی سراج مرکز قم
👥با ما در کافه رسانه همراه باشید📲
🌐 www.cafe-pada.ir
☕️ https://instagram.com/cafe_pada?utm_medium=copy_link
🆔 @nasra_qom
🆔 @serajqom
🌐 @eima_ir
هدایت شده از رهنامه پژوهش
👇شبکه اجتماعی ORCID
در ۱۶ اکتبر ۲۰۱۲، سازمان ارکید سرویسی را که به صورت رایگان قابل دسترس است ارائه نمود. هدف از ارایه این سرویس فراهم کردن شناسه مشخص برای هر نویسنده است.
⬇️در واقع در این سرویس نویسندگان می توانند رزومه علمی خود را به ثبت برسانند و به جای ارسال رزومه به جاهای مختلف کافی است کد ORCID خود را ارسال کنند.
⬇️ ارکید یک کد شامل حروف و اعداد (۱۶کارکتر) می باشد که به یک نویسنده به صورت انحصاری تعلق می گیرد.
⬇️افراد مختلف، داوران و ژورنال های مختلف با این کد می توانند وارد صفحه نویسنده شده و رزومه، تجارب و توانمندی های او را مشاهده نمایند.
⬇️بسیاری از نویسندگان و پژوهشگران در دنیای مجازی با این چالش مواجه هستند که فعالیتهای پژوهشی آنها و افراد هم نام (similar name) قابل تمایز باشد. نیاز به داشتن شناسه ای منحصر به فرد که بتوانند آن را در کلیه مقالات، پروانه های ثبت اختراع، شبکه های اجتماعی علمی و.... که در سیستمهای مختلف ذخیره می شوند، مورد استفاده قرار دهند، مورد توجه این سایت قرار گرفت. ⬇️ارکید یک مؤسسه غیر انتفاعی است که به همین منظور و جهت تخصیص کد شناسایی منحصر به فرد به هر نویسنده ایجاد شده است.
⬇️ارکید امکان انتقال داده های ذخیره شده را به سیستمهای مختلف فراهم می کند و امکان انتقال از پایگاههای اطلاعاتی دیگر نظیر آی اس آی و اسکوپوس و... به آن نیز فراهم است
@rahnameh
هدایت شده از سازمان بسیج مهندسین استان قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙ششمین پادکست تخصصی در کافه رسانه☕️
✍با عنوان: مقدمهای بر فلسفه اخلاق رسانه
👤استاد: عبدالمجید تناور
کارشناس رسانه و ارتباطات
مسئول سابق فضای مجازی بسیج استان قم
1⃣قسمت اول
💭ادامه دارد...
🎬کاری از:
💢کانون فرهنگی رسانهای پادا
💢سازمان فضای مجازی بسیج استان قم
💢سازمان بسیج مهندسین استان قم
💢سازمان فضای مجازی سراج مرکز قم
👥با ما در کافه رسانه همراه باشید📲
🌐 www.cafe-pada.ir
☕️ https://instagram.com/cafe_pada?utm_medium=copy_link
🆔 @nasra_qom
🆔 @serajqom
🌐 @eima_ir
هدایت شده از پژوهشیار نشر علمی
#همایش
✅دهمین همایش ملی حدیث پژوهش
🔴برگزار کننده: دانشگاه قرآن و حدیث
📅 مهلت ارسال مقالات: ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۰
📆زمانبرگزاری: ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۰
👈سامانه همایش:
🌐www.hadithvaandisheh.ir
#حدیث
#ISC
هدایت شده از فکرت
صوت کامل مصاحبه امینی نژاد_1.mp3
13.46M
💠 تبیین اندیشههای عرفانی_فلسفی علامه #حسنزاده (رحمة الله علیه)
🔰حجت الاسلام و المسلمین #امینینژاد
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#فلسفه
#حکمت
#عرفان
#فکرت
💢آدرس کانال:
🆔 @fekrat_net
هدایت شده از رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدتی قبل صدا و سیما زمانی دستور به #سانسور نداشت‼️
۶۰درصد مردم فرانسه مخالف واکسن هستند❗
اعتراف میکند که مخالفین واکسن در فرانسه، از پزشکان سرشناس هستند.
🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1570963458Ced84a594b8
هدایت شده از رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠رئیس سازمان بهداشت جهانی:
واکسن پایان دهندهی همهگیری نیست؛ باید تماسها ردیابی و مردم قرنطیه شوند
به نظر میرسد، این صحبتها در مورد راه اندازی یک سیستم کنترل مطلق جوامع و ایجاد یک نظم پلیسی بر کل جهان بهواسطه حکومتها یا همان نظم نوین جهانی باشد!
🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1570963458Ced84a594b8
هدایت شده از رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢درسته خیلی به قرآن کار نداریم حداقل بدونیم کتاب خوبی بود و بهش عمل نکردیم 😔
🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1570963458Ced84a594b8
هدایت شده از رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با جریان کرونا روایت هایی که می گویید دو سوم مردم در آخر الزمان از دنیا می روند رو بهتر می فهمیم.
🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1570963458Ced84a594b8
هدایت شده از رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری خطاب به آمریکا:
شما متهم اید به اینکه این ویروس رو شما تولید کردید، با این اتهام
1-کدام عاقلی اعتماد می کنه که برای او دارو بیاورید؟
2-ممکنه داروی شما یک وسیله ای باشد برای اینکه بیماری رو بیشتر گسترش بده!
3-ممکنه داروی شما باعث ماندگاری بیماری شود!
4-درمانگران شما ممکنه بخاطر این بیایید که اثر علمی سم تولیدی در کشور را مشاهده کند!
5-گفته میشود یک بخش مخصوص ایران تولید شده است!
6-با اطلاعاتی که از ژنتیک ایران دارند یک بخشی را برای ایران درست کرده اند ممکنه بیان و اثر این سم را ببینند و اطلاعات خود را تکمیل کنند و دشنمی خود را بیشتر کنند.
دکتر عباسی:
سازمان ملل زیر نظر ارتش آمریکا عمل می کند.
حالا چطور سازمان های وابسته مثل WHO که با هماهنگی ارتش آمریکا عمل می کند باید برنامه ریزی بهداشتی کشور ما را انجام دهد و اجازه استفاده از توانمندی های داخلی را به مسئولین ما ندهد.
آیا این استعمار نیست؟
🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1570963458Ced84a594b8
هدایت شده از کانون مشاوره سراج هدایت
🔘 سوال شما
💠 لطفا ضرورت و شیوه فراگیری مهارت تُندخوانی را توضیح و تبیین بفرمایید.
🟢 استاد جعفر فقانی پاسخ می دهند:
در هرکاری، برای دانایی و توانایی، اراده راسخ، توکل و توسل جدّی را شرط می دانم.
توجه به اهمِّ مزایای مهارت تندخوانی، اراده می آورد:
🔹️ صرفه جوئی در زمان.
میانگین سرعت خواندن بسیاری از افراد ۲۵۰ واژه در دقیقه است (خواندن یک صفحهی متوسط کتاب، در یک تا دو دقیقه) بالاتر از این سطح را تندخوان می دانم.
🔹️ درک بهتر ساختار بحث؛ این امر منجر به درکی کلی میشود که برای کار حرفه ای، مزایای درخور دارد.
🔹️ تقویت حافظه.
🔸️ نکته مهم:
مطالب ومدارک مهم و چالشبرانگیز را آهسته بخوانید تا جزئیات بطور کامل درک شود.
در تندخوانی چندکار را ترک کنید:
۱. بیان ذهنی؛
عادتی که بر اساس آن هر واژه را، هنگام خواندن در ذهن خود بیان میکنید یعنی تکرار مجدد اما خاموش همان واژه ها. و این کار قطعا زمان سوزست چون «میشنوید» و 《حس می کنید》که واژه در ذهنتان گفته میشود، بدون اینکه ضرورت داشته باشد.
راهکار رفع این صدا:
الف: ابتدا مطمئن شوید که وجود دارد سپس باید تمرین کنید آن را «بیان نکنید» بدین گونه که موقع خواندن به خودتان تلقین کنید که بیان ذهنی نخواهید داشت. تا وقتی این عادت بد را ترک نکنید، به این تمرین نیاز دارید.
ب: بعد از تمرینهای متعدد، سعی کنید دیگر به نسبت بی توجه باشید و فقط متمرکز بر دریافت محتوای متن بشوید.
ج: خواندن واژهها بصورت گروهی کمکتان میکند، چون بیان ذهنی گروهی از واژهها دشوارتر است.
۲. ادامه دارد ...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رزومه استاد جعفر فقانی را در اینجا مطالعه کنید، و راه ارتباطی با ایشان از طریق آیدی زیر ممکن است .
@Faganij
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#مهارت
#مطالعه
#آموزشی
#مشاوره_علمی
#مشاوره
#تندخوانی
کانال مشاوره علمی
https://eitaa.com/joinchat/3090022536Cbd09392c43
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@mashverat_elmi
#حدیث_روز
✍امام صادق(ع): «خوشا به حال آنکه در زمان غيبت قائم ما به امر ما چنگ بزند و بعد از هدايت قلبش نلغزد».
📚اثباة الهداة/ ج۳/ ص۴۵۷
کانال کشکول معرفت
✅#مقاله#کتاب#رسانه#احکام#مدیریت#راهبردی#فرهنگی#مذهبی#آموزش#زن#خانواده#
@Kashkul_Maaref
🆔https://eitaa.com/joinchat/2671771695Ce070e7b3d2
https://www.instagram.com/kashkul_maaref/
🌐
هدایت شده از خودآموز پایان نامه و مقاله نویسی
راهکارهای درک و نگهداری مطالب در حافظه
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
✅لطفاً معرفی کانال فراموش نشود.
✅ ارسال متن پیام همراه با لینک باشد.
https://eitaa.com/myganj
🌸
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🍃🌿🌸🍃🌼
هدایت شده از خودآموز پایان نامه و مقاله نویسی
ویژه علاقهمندان به بیانات أمیر المومنین علی علیه السلام و نهج البلاغه
کنگره بینالمللی نهجالبلاغه
انسان در تراز نهجالبلاغه
فرصت خوبی است برای #مقاله نوشتن
#معرفی_همایش
#مقالهنویسی
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
✅لطفاً معرفی کانال فراموش نشود.
✅ ارسال متن پیام همراه با لینک باشد.
https://eitaa.com/myganj
🌸
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🍃🌿🌸🍃🌼