با سلام
هزینه ی دریافت فایل های پیک
#کلاس_اولی_با_ما_باش
#ورودی_دوم
۴٠هزار تومان
#ورودی_اول
۲٠هزار تومان
فقط کافیه به این آی دی پیام بدید
https://eitaa.com/Mhsadat
تقویم را ورق می زنیم آهسته اما با خوش حالی
روز اول مهر شمادانش اموز عزیزم شور شوقی برای امدن به مدرسه داشتید که شکوفه های باغ دانایی نام گرفتید اشک های دلتنگی و خنده های کودکانه تان برتارپود مدرسه نقش بسته بودند ومن آموزگار هم شریک نگاه کنجکاوتان به محیط جدید و خنده هاو دلتنگی های تان بودم اما می دانستم هرچه هست شکوفه های باغ دانایی ام با صبر و امید به بهتر شدن مسیر یک ساله را که بسان شعر حافظ سهل وممتنع هست را طی خواهیم نمود .
پاییز فصل شکفتن دوستی هامان شد یاد گرفتیم که باهم یاد می گیریم باهم لحظه های شادیمان را جشن می گیریم .هرچه به زمستان می رسیدیم گویی که برداشت مان از آمدن و رفتن از جنس ایمان و همبستگی برای یادگرفتن بر دستان پرتوانمان نقش می بست و لذت دانایی را در جدول های کاغذی باغ الفبا جستجو می کردیم و خیلی زود در دفترمان آن چه را آموختیم نوشتیم .
نوشتیم که با تلاش خودم توانستم یاد بگیرم .توانستم حرف هایی که با نقاشی هایم و نگاه های کنجکاوم به نعمت های خدا داشته ام را به قلم پرتوانی بیاورم که خدا در قران به ان قسم یاد می کند .نوشتم که ....
اما با بهار !
بهار می شود برای من که توانستم انجام دهم به آن چه متعهد بود به انچه در انجامش تلاش کردم هرچند ضعف هایی بوده اما یاد گرفتم که برای یاد گرفتن هیچ گاه دیر نخواهد بود.
فرزند خوبم یاد گرفتیم که رفتن و پایان سال چشمه ای پاک و زلال است که جوشش آن تلاش دوباره و ادامه راه .....
در پایان
پایانی نیست
چگونه پایان بنامییم بر آنچه بر ان هم پیمان بودیم و ان هم «یادگیری»
امیدوارم یادگیرندگان خوبی باشیم
با تشکر
#جشن_شکوفه_ها
#کلاس_اولی_با_ما_باش
https://eitaa.com/joinchat/2570649739C02204f4a1e
#اندام_برتر
#اندام_برتر یعنی از بین اندام چپ و راست ، اندامی که دانش آموز از آن بیشتر استفاده می کند. هر انسان دو نیم کره ی مغزی دارد.نیم کره ی سمت چپ ، به اندام های سمت راست فرمان می دهد و نیم کره ی سمت راست ، به اندام های سمت چپ فرمان می دهد. آشنایی با اندام برتر دانش آموز می تواند از بسیاری از ناهنجاری ها مانند بد خطی ، کند نویسی ، نارسایی های نوشتاری و ... جلوگیری نماید!
-اندام برتر #یعنی از بین اندام چپ و راست ، اندامی که دانش آموز از آن بیشتر استفاده می کند. هر انسان دو نیم کره ی مغزی دارد.نیم کره ی سمت چپ ، به اندام های سمت راست فرمان می دهد و نیم کره ی سمت راست ، به اندام های سمت چپ فرمان می دهد. آشنایی با اندام برتر دانش آموز می تواند از بسیاری از ناهنجاری ها مانند بد خطی ، کند نویسی ، نارسایی های نوشتاری و ... جلوگیری نماید.
#چند_فعالیت_ساده_برای_شناخت_اندام_برتر
🖐 #دست_برتر
-توپ کوچکی در اختیار کودک قرار دهیم تا به سمت یک سبد پرتاب کند. دستی که نا خود آگاه توپ را پرتاب می کند، دست برتر است.
-از کودک بخواهید چهار دست و پا راه برود. اولین دستی که کودک جلو می آورد ، دست برتر است.
-بشقاب غذا و قاشقی در اختیار آن بگذارید ، دستی که قاشق را بر می دارد دست برتر است.
👣 #پای_برتر
-توپی را جلوی پای کودک قرار دهید و از او بخواهید با پایش به توپ ضربه بزند. پایی که با آن ضربه بزند پای برتر است.
-مقداری سنگ ریزه روی زمین بریزید و از کودک بخواهید با انگشتان پا آن را بردارد. پایی که درگیر می شود پای برتر است.
-مانعی روی زمین قرار دهید و از کودک بخواهید بدود و از روی آن بپرد. پایی که برای دویدن و پریدن جلو میرود پای برتر است.
👁 #چشم_برتر
-روی یک مقوای بزرگ سوراخ کوچکی ایجاد کنید واز او بخواهید با یک چشم از سوراخ نگاه کند. چشمی که در گیر می شود چشم بر تر است.
-تفنگ آب پاشی در اختیار او قرار دهیدو از او بخواهید با بستن یکی از چشم هایش به هدف مشخص شلیک کند .دستی که تفنگ را بر می دارد و چشمی که باز می ماند دست وچشم برتر است.
👂 #گوش_برتر
-از کودک بخواهید گوشش را روی در اتاق قرار دهدتا صداهای پشت در را بشنود. گوشی که روی در قرار می گیرد گوش برتر است.
-یک ساعت مچی در اختیار او بگذارید تا با نزدیک کردن ساعت به گوشش صدای تیک تاک آن را بشنود. گوشی که ساعت به آن نزدیک می شود گوش برتر است.
-وقتی تلفن خانه زنگ می زند از او بخواهید پاسخ دهد. دستی که گوشی را بر می دارد و گوشی که درگیر می شود اندام برتر است.
-چنانچه متوجه ناهماهنگی در اندام برتر فرزند خود شدید ( مثلا سه اندام از سمت راست ویک اندام از سمت چپ برتر است) حتما باید به تقویت اندام ناهماهنگ بپردازید تا با بقیه اندام ها هماهنگ باشد واز بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید.
#چند_فعالیت_برای_تقویت_اندام_ناهماهنگ
👐دست: برای تقویت دست نا هماهنگ برای مدتی از کودک بخواهید تا فعالیتهایی مانند پرتاب توپ ، رنگ آمیزی ،شانه زدن مو و... را با آن دست انجام دهد.
👣پا : برای مدتی از او بخواهید با پای مورد نظر به توپ ضربه بزند یا اشیاء را از زمین بر دارد.
👀چشم : چشم ناهماهنگ را ببندید و از کودک بخواهید فعالیت هایی مانند نگاه کردن از سوراخ قفل در یا نگاه کردن از سوراخ مقوا را با آن چشم انجام دهد.
👂گوش : می توان با پنبه ای گوش نا هماهنگ را مسدود کرد وبازی تشخیص صدارا انجام داد .
💠با #هماهنگ نمودن اندام های برتر کودک ، به #تقویت_توانمندی_ها و #عملکرد او کمک کنید.
#کلاس_اولی_با_ما_باش
https://eitaa.com/joinchat/2570649739C02204f4a1e
🍀معلمان و والدین می توانند با انجام این تمرین ها از گسترش مشڪل دانش آموز جلوگیری ڪرده و گام های محڪمی در راه درمان اختلال ریاضی بردارند.🍀
🌼 در زمینه مفهوم ڪم - زیاد - ڪوچڪ - بزرگ
تعدادی گردو یا لیمو عمانی انتخاب ڪنید و در دو گروه ڪم و زیاد قرار دهید و بعد از آموزش به دانش آموز گردو ها را روی هم بریزید و از او بخواهید آن ها را در دو گروه ڪم و زیاد قرار دهد. یڪ سیب ڪوچڪ و یڪ سیب بزرگ یا هر میوه مشابه آن انتخاب ڪنید و مفهوم ڪوچڪ و بزرگ را به ڪودڪ آموزش دهید.
🌼مفهوم زیر - رو - بالا - پایین
توپ هایی را انتخاب ڪنید و یڪ بار زیر تخت و یڪ بار روی تخت قرار دهید. همزمان ڪلمه زیر یا رو را تلفظ ڪنید و از دانش آموز بخواهید ڪه او نیز همراه شما تلفظ ڪند تا وقتی ڪه این مفهوم در او شڪل گیرد. همان توپ ها را در دست گرفته یڪ بار بابل ببرید و بار دیگر پایین بیاورید و آن قدر این ڪار را ادامه دهید تا مفهوم بالا و پایین را یاد بگیرد.
🌼مفهوم دور - نزدیڪ
از دانش آموز بخواهید اشیای نزدیڪ خودش را نام برده،سپس اشیایی را ڪه در فاصله دورتری قرار گرفته نام ببرد.
🌼مفهوم جلو - عقب
یڪ ماشین پلاستیڪی برداشته و آن را جلو و عقب ببرید و همزمان از واژه های جلو و عقب استفاده ڪنید و از دانش آموز بخواهید همین عمل را انجام دهد.
🌼مفهوم عمق یا گودی
به دانش آموز اجازه دهید تا ماسه بازی ڪند.به این منظور ماسه نرم خیس شده و وسایلی مانند قاشق ڪوچڪ و قاشق بزرگ و قوطی در اختیار او قرار دهید تا با زیر و رو ڪردن ماسه ها مفاهیم مربوط به عمق را فرا گیرد.مقداری خمیر در اختیار ڪودڪ قرار دهید تا در آن گودی های مختلف ایجاد ڪند.
🌼مفهوم ڪوتاه - بلند
در ڪنار دانش آموز روبروی آینه بایستید و با نگاه ڪردن در آینه بگویید قد ڪدام یڪ از شما ڪوتاه و ڪدام یڪ بلند است.
🌼مفهوم خط ڪشیدن
یڪ چوب به او بدهید تا به ڪمڪ آن روی ماسه ها خط بڪشد.
🌼مفهوم یڪ و بیش از یڪ
ضمن بازی با مهره ها از دانش آموز بخواهید ابتدا یڪ مهره و سپس چند مهره بردارد و آن قدر این ڪار را انجام دهد تا مفهوم یڪ و بیش از یڪ را فرا گیرد
🌼مفهوم شناسایی جهات مختلف
از ڪتاب های دانش آموز ڪه تمرین هایی به این صورت دارند ڪه مانند رنگ آمیزی هست و دارای اشڪال مختلف.مثلا از دانش آموز می خواهد تا خرگوش سمت راست را رنگ بزند و یا بادڪنڪ سمت چپ را مشخص ڪند
🌼مفهوم ردیف بندی
برای این مورد از چنین تمرین هایی استفاده شود.مثلا: مهره های زیز را از ڪمتر به بیشتر ردیف ڪن.حلقه هارا از بزرگ به ڪوچڪ ، یا از ڪوچڪ به بزرگ ردیف ڪن..
🌼مفهوم رسم اشڪال هندسی
برای این مورد ازدانش آموز
بخواهید اشڪال مثلث،مربع و مستطیل رسم ڪند.
🌼مفهوم شمارش اعداد
از دانش آموز بخواهید از 1 تا 10 بشمارد،سپس از او بخواهید از 1 تا 10 معڪوس بشمارد. این تمرین ها را آن قدر ادامه دهید تا در شمارش تسلط ڪافی به دست آورد.
🌼مفهوم پول
دانش آموز را تشویق ڪنید تا با شما معامله ڪند. مثلا به او بگویید حالا من به تو یڪ 5 ریالی می دهم و تو باید از 1 ریالی هایت آن قدر به من بدهی ڪه مساوی 5 ریالی من شود.
🌼مفهوم اندازه
تعدادی نی نوشابه به اندازه های مختلف به دانش آموز بدهید و از او بخواهید آن ها را به ترتیب اندازه ردیف ڪند.
🌼مفهوم مساحت
تعدادی اشڪال هندسی در اختیار دانش آموز بگذارید تا به ترتیب از ڪم ترین سطح تا بیشترین سطح را مشخص ڪند.
🌼مفهوم وزن
یڪ ترازوی ساده در اختیار دانش آموز قرار دهید تا اسبا بازی هایش را وزن ڪرده،سنگینی و سبڪی هر ڪدام را مشخص ڪند.
🌼مفهوم مساوی
از دانش آموز بخواهیم بین تعدادی تصویر تناظر یڪ به یڪ برقرار ڪند. یا مثلا تعدای قاشق را در تعداد برار با همان در بشقاب ها بگذارد.
🌼مفهوم درڪ مجموعه
تعدادی ظرف پلاستیڪی ڪوچڪ و تعدادی مهره به دانش آموز می دهیم و از او می خواهیم مجموعه های مختلفی با آنها بسازد. سپس از او می خواهیم تعداد هر مجموعه را روی ظرف آن بنویسد.
🌼مفهوم جمع و تفریق
مسایلی طرح ڪنید. مثلا: 4 سیب داشتیم یڪی از سیب ها را خوردیم، چند تا باقی ماند؟ 5 تا سیب داشتیم، 3 سیب هم از مادرمان گرفتیم، حالا چند سیب داریم؟
🌼آموزش مناسب ریاضیات
می توان گفت یڪی از عوامل علی در اختلال ریاضی ڪه اڪثر متخصصان فن بر آن تاڪید دارند آموزش ضعیف، نادرست یا ناڪافی و همچنین ضعف مربیانی است ڪه خود از آموزش ڪافی بهرمند نبوده اند. و عدم استفاده از وسایل آموزشی مناسب یا غیبت های طولانی و مڪرر ڪودڪ از مدرسه و مانند آن را می توان به عنوان عواملی برای ناڪافی بودن یادگیری، مد نظر قرار داد. عدم ارایه مطالب به ترتیب صحیح و استفاده نادرست از مواد آموزشی در مورد برخی دانش آموزان مثال های بازی از آموزش های نامناسب می باشند.
#اختلال_ریاضی
#بازی
#تدریس_ریاضی
با سلام
هزینه ی دریافت فایل های پیک
#کلاس_اولی_با_ما_باش
#ورودی_دوم
۴٠هزار تومان
#ورودی_اول
۲٠هزار تومان
فقط کافیه به این آی دی پیام بدید
https://eitaa.com/Mhsadat