🔰 راه ایجاد آرامش در مسیر تربیت
إِن تَجْتَنِبُوا كَبائِرَ ما تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ وَ نُدْخِلْكُمْ مُدْخَلًا كَرِيماً.
اگر از گناهان بزرگی که شما را از آن نهی کردهاند دوری گزینید، ما از گناهان دیگر شما درگذریم و شما را به مقامی نیکو برسانیم. (نساء ۳۱)
🔻 در تربیت باید متوجه اصول کلی بود و از دلهره و نگرانیِ پرداختن به جزئیات پرهیز کرد. ممکن است یک مربی، خطاهای کوچکی انجام دهد. مثلا عصبانیت های بی مورد داشته باشد. اما اگر کارهای اصلی و بزرگ را درست انجام دهد، خداوند خطاهای کوچک را می پوشاند و آنها را جبران خواهد کرد. چنین نگاهی موجب می شود، حالت نگرانی در مربی و پدر و مادر از بین برود. حجت الاسلام قاسمیان- دوره کرامت1
#آیات
#حجت_الاسلام_قاسمیان
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
🔰 نکات مهم تربیت دخترانه
امام کاظم(ع): اِذا اَتَتْ عَلَي الْجارِيَةِ سِتُّ سِنينَ لَمْ يَجُزْ اَنْ يُقَبِّلَها رَجُلٌ لَيْسَتْ هِيَ بِمَحْرَمٍ لَهُ وَلايَضُمُّها اِلَيْهِ. وقتي دختر بچه شش ساله شد، جايز نيست مرد نامحرم او را ببوسد و همچنين نميتواند او را در آغوش بگيرد.«وسائل الشيعه، ج 5، ص 28»
🔻 علی رغم اینکه در اسلام به محبت کردن، نوازش و بوسیدن بچهها سفارش شده است، اما پس از سن معین، چنین رفتارهایی از سوی نامحرمان نباید انجام شود و با اینکه در هیچ روایتی مشاهده نشده است که دختر بچهها قبل از سن بلوغ به حجاب و پوششِ مخصوص وادارشده یا حضور آنان نزد مردان یا پسران منع شده باشد اما روابطی مانند بوسیدن و در آغوش گرفتن آنان پس از شش سالگی از سوی نامحرمان منع شده است. همه این توصیهها در جهت پیشگیری از زمینههای تحریک جنسی در کودکان است.
استاد علی نقی فقیهی- تربیت جنسی از منظر قرآن و حدیث- صفحه 120
#روایت
#ولادت_امام_کاظم(ع)
#تربیت_جنسی
#تربیت_دخترانه
#استاد_علی_نقی_فقیهی
✅ @keraamat_ir
16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️✅ دوره جامع آموزش مجازی روش تدریس فارسی با محوریت پایه اول دبستان.
🔴مهلت ثبت نام تا ۳۰ مرداد تمدید شد.
📚 شامل مباحث مشترک همه پایه های مقطع دبستان و مباحث تخصصی پایه اول
💻 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در:
https://evnd.co/qManp
✅ @keraamat_ir
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 بشنوید
🔰 خانواده مومن، بزرگترین سرمایه
🔻بیان «داستان مباهله» روشی غیر مستقیم برای تبیین مفاهیمی بلند در مسائل تربیتی است. ماجرای مباهله به ما نشان میدهد، «خانواده اسلامی» بزرگترین سرمایه است. سرمایه ایست که میتواند در مقابل لشکرها ایستادگی کند و «عنصر ایمان» این قدرت را میسازد. جاری کردن ایمان در زندگی، درس بزرگ مباهله است. با این درس، هر کودک و نوجوانی میتواند احساس کند که «خانواده مؤمن» عنصری نقش آفرین در برابر جهان کفر است.
📍مصاحبه اختصاصی کرامت با آقای دکتر محمد حسین شاه آبادی به مناسبت روز مباهله
#پادکست
#روز_مباهله
#خانواده
#دکتر_شاه_آبادی
✅ @keraamat_ir
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 احساس هویت، ابزار جنگ تربیتی
🔻 جوانهای هوشمند و پُرانگیزه و مؤمن و همهی کسانی که در مجموعهی تعلیم و تربیت میخواهند نقش ایفا کنند! الان یک جنگ وجود دارد! این جنگ را جدّی بگیرید؛ یک عدّهای میخواهند لالایی بخوانند که ما خوابمان ببرد و نفهمیم دشمن مشغول چه کاری است. در عرصهی تربیتِ انسانهای والا، باهمّت، رشید و شجاع و انسانهای باهدف یک جنگی برپا است؛ یک عدّهای میخواهند درست عکس این تحقّق پیدا بکند و جوان مومن، مسلمان و ایرانی با این خصوصیّات پرورش پیدا نکند.
#تربیت_انسان
#مقام_معظم_رهبری
✅ @keraamat_ir
*دوره مجازی مبانی نظری و جریان شناسی فلسفه برای کودکان*
*مدرس: #دکتر_فاطمه_صدر*
*سرفصلهای آموزشی:*
- ماهیت: منو دقیق بشناس و آگاهانه توصیفم کن
- روش: روش تدریسم چیه و چرا اینطوره؟
- محتوا: میگویم برایت چرا فکر کردن را با داستانخوانی آغاز می کنیم
- مبنا: در ریشهها و خاستگاههای فلسفی و تربیتیام تامل کن
- بررسی: ارزیابی معتبری ازم داشته باش؛ با معیار و ملاک
- جریانشناسی: کندوکاوی در جریانها و سبکهای ارائهام در ایران و جهان داشته باش
*شروع دوره:*
سه شنبه 4 شهریور 99
*زمان کلاسها:*
کلاس آنلاین - 6 جلسه - روزهای سه شنبه ساعت 16:00
کلاس آفلاین - 6 جلسه - در طول هفته بارگذاری خواهد شد.
*ثبت نام از طریق نشانی زیر*
http://pay.behesht.me/20214
@fekrparvari
🔰 توجه به گرایش حقیقت جویی در کودکان
🔻کودک دارای حس کاوش و پرسشگری است، به همین دلیل در تعلیم و تربیت به پدر و مادر توصیه میکنند، تا حد ممکن پاسخ کودکان خود را بدهند و آنها را طرد نکنند. پدر و مادر نادان و خالی از توجه، وقتی می بینند بچه سه-چهار ساله دائما سوال میکند، این را فضولی تلقی کرده و میگویند: بچه! آنقدر فضولی نکن،حرف نزن! این اشتباه است. این سوال و کاوشگری، حس حقیقت جویی است که در او تازه زنده شده است و او می پرسد. حتی اگر نمیتوانید جوابش را بدهید، نباید با تشر زدن این حس را سرکوب کرد. کسانی که این حس را در خود زنده نگه داشته اند، به مرحله ای میرسند که لذت کشف حقیقت و به عبارت دیگر لذت علم برایشان از هر لذتی بالاتر میشود.
کتاب فطرت، شهید مطهری، ص75 الی 77
#شهید_مطهری
#تربیت_کودک
✅ @keraamat_ir
🔰 آیا کودک همواره باید با اسباب بازی، بازی کند؟
🔻اسباب بازیها و هم بازیها، کودک را به برونگرایی، تجربه آموزی، رشد جسمی و ذهنی و گرایش اجتماعی سوق می دهند و از این رهگذر منشا خدمتی گرانبها به کودک هستند. اما اگر این، همیشگی و یکنواخت باشد او را از گرایش به درون و سیر انفسی بازمیدارد.
اسلام و بازی کودکان، ص۱۵۵
#تربیت_کودک
#آیت_الله_احمد_بهشتی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک رسانه باطل چه اثری در تربیت دارد؟
🔻اولین ویژگی رسانه باطل این است که غفلت بوجود می آورد. رسانه ای که بعد از دیدن و استفاده از آن دچار غفلت شویم، باطل است. دومین چیزی که رسانه باطل ایجاد میکند، زود خواهی است. قرآن هم میفرماید عده ای دوستدار عاجله و زودخواهی هستند. یعنی تحت تأثیر رسانه میخواهند یک دفعه پولدار شود و زود به همه چیز برسد. سومین محصول رسانه باطل، ایجاد انسان های دلخور، زودرنج و حساس است که هیچوقت خوشحال نیستند.
استاد اسماعیلی-کرامت۳
#استاد_اسماعیلی
#دوره_کرامت
#اثر_رسانه_در_تربیت
✅ @keraamat_ir
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مادران و بزرگترین مشکل جامعه
🔻مشکل اصلی جامعه ما این است که مادران ما نفهمیدند که تربیت چقدر کلاس بالاست.تربیت را رها کردند رفتند فروشنده، منشی و ....شدند. چون نمیدانند مقام مربی چقدر بالاست. امروز مشکل جامعه ما مال جامعه نیست، مال خانواده است. خانواده مسیرش را گم کرده است، مادر، پدر و فرزند در جایگاه خودشان نیستند.جامعه خانواده بزرگ است، اگر خانواده کوچک اصلاح شد، خانواده بزرگ هم اصلاح می شود.
حجت الاسلام ماندگاری- کرامت2
#نقش_مادر_در_تربیت
#حجت_الاسلام_ماندگاری
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 روش های تربیت بزرگوارانه
🔻بچهها را باید کریمانه و بزرگوارانه تربیت کرد. نباید بچهها را به محض خطا تنبیه و به محض کار خوب تشویق کنیم. یکی از روشهای تربیت کریمانه، استفاده از روشهای غیر مستقیم مانند بیان داستان، برای امر به کار خوب و نهی از کار خطاست. تا کودک یا نوجوان خود، از خلال داستان دریابد که الان پدر و مادر چه پیامی برای او دارند.
#استاد_پناهیان
#تربیت_کودک
✅ @keraamat_ir