May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مادران و بزرگترین مشکل جامعه
🔻مشکل اصلی جامعه ما این است که مادران ما نفهمیدند که تربیت چقدر کلاس بالاست.تربیت را رها کردند رفتند فروشنده، منشی و ....شدند. چون نمیدانند مقام مربی چقدر بالاست. امروز مشکل جامعه ما مال جامعه نیست، مال خانواده است. خانواده مسیرش را گم کرده است، مادر، پدر و فرزند در جایگاه خودشان نیستند.جامعه خانواده بزرگ است، اگر خانواده کوچک اصلاح شد، خانواده بزرگ هم اصلاح می شود.
حجت الاسلام ماندگاری- کرامت2
#نقش_مادر_در_تربیت
#حجت_الاسلام_ماندگاری
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 روش های تربیت بزرگوارانه
🔻بچهها را باید کریمانه و بزرگوارانه تربیت کرد. نباید بچهها را به محض خطا تنبیه و به محض کار خوب تشویق کنیم. یکی از روشهای تربیت کریمانه، استفاده از روشهای غیر مستقیم مانند بیان داستان، برای امر به کار خوب و نهی از کار خطاست. تا کودک یا نوجوان خود، از خلال داستان دریابد که الان پدر و مادر چه پیامی برای او دارند.
#استاد_پناهیان
#تربیت_کودک
✅ @keraamat_ir
🔰 تربیت حماسی یا تربیت عافیتگرا!
🔻در ﺗﺮﺑﯿﺖ ﺣﻤﺎﺳﯽ ﺑﺎﯾﺪ متربی را در ﺷﺮاﯾﻂ ﺳﺨﺖ و در ﻣﻌﺮض اﻧﺘﺨﺎب ﻗﺮار داد، تا داﺋﻢ ﺑﺎ ﭼﺎﻟﺶ رو ﺑﻪ رو ﺷﻮد. در این راه ﺟﺴﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ روح ﻫﻤﺮاﻫﯽ ﮐﻨﺪ. ﻟﺬا ﺟﺴﻢ ﺑﺎﯾﺪ بسیار ﭼﺎﺑﮏ، ورزﯾﺪه و ﺳﺎﻟﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ اﯾن مؤلفهها با ورزش بدست میآید. کوهنوردی ورزشی است که ﻫﻢ زﻣﺎن، روح و جسم را ﺗﺮﺑﯿﺖ میکند. ﺑﭽﻪ ﻫﺎ در ﮐﻮه ﺑﺎ ﻣﻮاﻧﻊ رو ﺑﻪ رو ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ و ﺑﺎ ﺧﻄﺮات دﺳﺖ و ﭘﻨﺠﻪ ﻧﺮم ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ. اﻟﺒﺘﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺷﺮاﯾﻂ میﺗﻮاﻧﺪ در خانه و ﻣﺪرﺳﻪ ﻫﻢ اﺗﻔﺎق ﺑﯿﻔﺘﺪ؛ ﺑر ﺧﻼف آﻧﭽﻪ ﮐﻪ در ﻣﺪل ﻫﺎي ﺗﺮﺑﯿﺘﯽ ﻋﺎﻓﯿﺖﮔﺮاﺳﺖ ﮐﻪ هر لحظه، همه چیز در دسترس کودک و نوجوان قرار دارد.
حجت الاسلام حاج علی اکبری- مصاحبه تربیت حماسی، چیستی و چرایی-بهار ۹۲
#حجت_الاسلام_حاج_علی_اکبری
#تربیت_حماسی
✅ @keraamat_ir
🔰 تقویت اراده و تربیت عاشورایی
🔻اگر بخواهید فرق بین انسان و حیوان را ببینید، در عزم و اراده است. لذا درجات انسانیتِ انسان، متوقف بر درجات عزم است. انسان به همان درجه ای که عزم دارد انسانیت دارد؛ یعنی اگر عزم، ضعیف است انسانیت، ضعیف است و اگر شدید و قوی است، انسانیت قوی است.
زهیر، عثمانی است و هیچ ادعای شیعه گری هم ندارد. رو کرد به اینهایی که همراهش بودند و گفت: همه تان خیمه و خرگاه را جمع کنید و به وطن برگردید. گفتند زهیر چه شده است؟ یک جمله گفت: «قَدْ عَزَمْتُ عَلَى صُحْبَةِ الْحُسَينِ»
حاج آقا مجتبی تهرانی- ادب نبوی- دفتر اول جلد 1- صفحه 72- 75
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
#تربیت_عاشورایی
✅ @keraamat_ir
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تربیت حماسی و رشد انسانهای مبارز
🔻مدت 250 سال زندگی ائمه اطهار علیهم السلام، سراسر مبارزه و جهاد است. گواه این مدعا چند چیز است. خطاب ما در زیارت جامعه کبیره به ایشان است که «شهادت میدهم که تو در راه خدا آنچنان که شایسته است، جهاد و مبارزه کردی» و هم چنین نحوه به شهادت رسیدن همه ائمه اطهار که یا در تبعید یا در زندان و یا در میدان نبرد به شهادت رسیدند. باید اندیشید، چه کسی را در زندان یا میدان نبرد میکشند؟ جز یک انسان پیکارجو را؟!
مقام معظم رهبری- انسان 250 ساله
#تربیت_حماسی
#مقام_معظم_رهبری
#پادکست
✅ @keraamat_ir
🔰 حق فرزند تو این است...
🔻امام سجاد (ع) می فرمایند: حَقُّ وَلَدِكَ ... أَنَّكَ مَسْؤُولٌ عَمّا وُلّيتَهُ مِنْ حُسْنِ الْأَدَبِ وَالدِّلالَةِ عَلى رَبِّهِ وَ الْمَعُوَنَةِ عَلى طاعَتِهِ فيكَ وَ فى نَفْسِهِ ...
حق فرزندت این است.... در سرپرستى وى مسؤليت دارى كه ادب او را نيكو كنى و به سوى پروردگارش رهنمون سازى و در فرمانبردارى از او، نسبت به وظايف تو و خودش، يارى اش دهى. تحف العقول صفحه ۲۶۳
ادب و اخلاق به صورت بالقوه درون فرزند وجود دارد. پدر و مادر باید موانع را برطرف کنند و کودک را به سوی خداوند راهنمایی کنند، تا گلهاى معطر خوبىها از شاخسار وجود او آشکار شود. همچنین پدر و مادر باید لوازم اطاعت از خداوند را برای فرزند فراهم آورند تا طاعت کردنِ خدا برای او ملکه شود. آیت الله سبحانی- شرح رساله حقوق امام سجاد (ع)
#شهادت_امام_سجاد(ع)
#تربیت_فرزند
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تربیت با نقش بازی کردن!
🔻مادر یا معلم، ساعات زیادی را با بچه هستند، در نتیجه نمی توانند جلوی بچه نقش بازی کنند. تربیت در خانواده القایی است. من چقدرتربیت شده ام میتوانم تربیت کنم! برخی قصد تربیت یک نسل را دارند اما خودشان کمیتشان لنگ است! آن وقت این نقص را با اشتباه دیگری جایگزین می کنند و مقوله تربیت را به «امور تربیتی» می سپارند!!
حجت الاسلام قاسمیان- کرامت1
#حجت_الاسلام_قاسمیان
#ویژگی_های_مربی
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
🔰 تربیت اسلامی فرزندان
🔻 "يا ايها الذين ءامنوا قوا انفسکم و اهليکم" تحريم ۶. اي کساني که ايمان آورده ايد! خود و خانواده ي خويش را حفظ کنید.
خداوند در این آيه مي فرمايد، خود و خانواده ي خود را از آتش و عذاب الهي برهانيد. من به شما خانم ها، اعم از دانشجو و دانش آموخته و استاد عرض مي کنم که نگوييد ما استاد دانشگاه هستيم، صبح زود از منزل خارج مي شويم و فرصتي براي فرزندان خود نداريم. مبادا فرزندان خود را به حال خود رها کنيد! اين تعليم و تربيت، اسلامي نيست. برادران نیز گاهي خدماتشان آن قدر زياد مي شود که به فرزندانشان نمي رسند. اين خدمات، تکاليف خانوادگي را برنميدارد! وظيفه ي تربيت فرزند بر عهده ي هر دوي شماست. پيامبر اکرم براي اينکه تربيت فرزندان را به ديگران بياموزند، به تربيت امام حسن و امام حسين مي پرداختند.
آیت الله مهدوی کنی- کتاب دوازده گفتار
#آیات
#تربیت_فرزند
#آیت_الله_مهدوی_کنی
✅ @keraamat_ir
🔰 سوال یا استدلال؟
🔻طرح سوال برای حرکت فکری، راهی است که پیامبران از آنجا رفتهاند و قرآن از آن خبر میدهد و میبینیم سوالهایی را که تلنگرهایِ محرکِ فکر هستند و در قرآن به کارگرفته شده اند. بر این اساس مربی آگاه به جای اینکه با سنگینی استدلالها فکر را خسته و تنبل کند، با سوالها و راهنماییها فکر را آماده میکند، حرکت میدهد و به مقصد میرساند.
استاد صفائی حائری- کتاب مسئولیت و سازندگی
#روش_های_تربیتی
#استاد_صفائی_حائری
✅ @keraamat_ir
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تربیت فعال یا منفعل؟
🔻چرا ما عاشق امام حسین (ع) هستیم؟ عزاداریهای ما شخصیتهای حماسی تربیت میکند یا خموده؟ عزاداریها و گریههای ما باید حماسی باشد. یکی از لوازم تربیت حماسی، تربیت فعال است. در نظام آموزش و پرورش، معلم ارائه دهنده و دانشآموز دریافت کننده است. در خانه نیز، فرزندان مطالبهگر از پدر و مادرند. آیا با این روشها، کودکان خلاق و فعال تربیت میشوند؟
استاد صداقت زاده- دوره تکمیلی پیوند- ترم اول
#کلیپ
#تربیت_حماسی
#استاد_صداقت_زاده
#دوره_پیوند
✅ @keraamat_ir
🔰 هدف از تحصیل دختران چیست؟
🔻تناسب مسیر علمی دختران با نقش ها و مأموریت های آنان در زندگی، امری ضروری است. اما بزرگ نماییهای کاذب از موفقیت های زنانه در حوزه های غیر مرتبط با نقش ها و مأموریت های آنان، موجب دور شدن از هویت زنانه آنان میشود و به دنبال آن، مسیر حیات و رشد علمی دختران را نیز تغییر میدهد. یکی از مهم ترین دلایل توجه به تحصیل هدفمند دختران، نیاز به متخصص زنان در حوزه هایی مانند آموزش زنان ، بهداشت، پزشکی و ... است که عدم جهت دهی به تحصیلات آنان، متناسب با نیازهای جامعه زنان ، موجب کمبود نیرو در این حوزه ها و نقض غرض اصلی از تحصیل دختران خواهد بود.
استاد حاج علی اکبری- کتاب الگوی تعالی دختران صفحه ۱۰۳
#تربیت_دخترانه
#استاد_حاج_علی_اکبری
✅ @keraamat_ir