✳️ مرحله اول/یادگیری درس ✳️
قرآن پـژوهان گـرامی، لطـفاً کلیپ تصـویری این درس را به دقت تماشا، و مطالب درسی مربوطه را به خاطر بسپارید.
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲
✳️ مرحله دوم/تمرین عملی ✳️
قرآن پژوهان عزیز و گرامی، برای تفهـیم هر چـه بهـتر مطالـب درسی، تلاوت یک صفحه از قرآن کریم کـه در زیـر بـارگـزاری گـردیده را با صدای اسـتاد خـلیل الحصری، استـماع نمایید. بهتر است برای این تمـرین ارزشـمند تصویر صفحه مورد نظر در مقابل شما بــاز بـوده، همزمان بـا نـگـاه کـردن به کلـمـات و خطوط قرآن به تلاوت صحیح استاد خلیل الحصری گوش کنید.
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲
دوره تخصصی آموزش الحان موسیقیائی قرآن (سطح یک)
استاد ارجمند رحیم خاکی
انسانی با اخلاق، خونگرم، قاری بین المللی، مدرس دانشگاه هستند
ایشان در این دوره در حد مقدماتی نسبت به آموزش مقامات و الحان موسیقیائی پرداختند
حقیر افتخار آشنائی و استفاده از محضرشان را دارم انسانی با اخلاق، متواضع، بسیار خونگرم،
از قاریان مطرح کشور و توانمند هستند
در این چند جلسه در حد آموزش عمومی مباحثی را مطرح کردند و الا همانطور که مستحضرید بحث مقامات و دستگاهها (به قول خودمان الحان) بسیار مفصل هست و خیلی باید کار کرد
ساعتها و بلکه سالها باید پیش اساتید رفت و آموزش دید
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲
✳️ قرائت زیبای قرآن با الحان قرآنی ✳️
🔹قرآن پژوهان عزیز و گرامی همـان گونه کــه می دانـیـد، صـوت و لحـن در مبـاحث آموزشی قرآن کریم، دو مبحث کاملاً مجزی می باشد.
🔸صوت: به زبان ساده صوت، همان چیزی اسـت کـه از دستـگاه تکلـم هر فرد خـارج شــده و توسـط گــوش انسان شنـیده می شود. هـر فـرد صـوت خـدادادی مخصـوص به خـود دارد. فـردی در اصطـلاح خـوش صدا و فرد دیگر از صوت خوش برخوردار نیست. هر چند کیفیت صوت با استفاده از برخی تمرینات و رعایت برخی نکات که در کلاسهای صداسازی مطرح می شود، قابلیت بهبود دارد ولی می توان گفت، اصل صوت قابل تغیـیر اساسی نیست.
🔸لحن: به زبـان سـاده بـه آهنـگ کلام لحن گفتـه می شـود. لحـن در اصطـلاح فنـی ظرفی است که صـوت در آن ریخته می شود. و به عبـارتی دیگـر لحـن، آهنگ های موسیقی است که تزئین کننده صوت می باشد. در مقـولـه قرائـت قـرآن الحان علاوه بر تزئین کردن صوت، وظیفه انتقال مفاهیم عالی و بلند قرآن به مخاطبان خود را هم به عهده دارد.
بنـابـرایـن فـردی مـمـکن اسـت به نسبت سایـر افـراد صوت خوبی نداشته باشد ولی بـا رعـایـت کـردن قواعد تجـویـدی و با استـفاده از الحـان زیـبای قرآنی در چارچوب مشخص قرائت زیبا و مطلوبی از خـود بـه نمـایش بگـذارد. بسـیـاری از قاریـان موفق و مطـرح جزء این دستـه افراد هستند.
🔹در ایـن بخش، آموزش عمـومی الحان زیبای موسیقایی قرآن کریم طی هشت جلسه، توسط قاری بین المللی قرآن کریم استاد رحیم خاکی تقدیم حضور میگردد و ذکر مباحث در خصوص صوت به کلاسـهای تـخصـصی صـوت و صـداسـازی مـوکـول میگردد.
💢جلسه اول💢
جلسه اول این دروس اختصاص با موضوع بیان مقدمه و تقسیمات الحان توسط استاد ارجمند رحیم خاکی تقدیم حضور میگردد.
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲
۱۳ دی ۱۴۰۲