🔰 دورههای آموزشی خانواده آسمانی 🔰
﷽
⁉️پرسش
به #پسری علاقه دارم و او را برای ازدواج انتخاب کردهام، چگونه بفهمم که او هم به من علاقه دارد یا نه؟
✅پاسخ
اعلام این #عشق به او، درواقع #خواستگاری است و خواستگاری دختر از پسر، پسندیده نیست و دور از #حیا است.
اگر او را از روی #عقل و به دور از احساسات برای همسری مناسب دیدید، میتوانید کسی را بعنوان #واسطه (و نه پیک) قرار دهید تا نظرش را بپرسد.
واسطه باید طوری رفتار کند که انگار خودش اقدام کرده و از طرف شما نیامده است.
واسطه بهتر است #خانمی بزرگسال و متأهل و مورد اعتماد باشد و بدون اینکه نام شما را ببرد، نظرش را بپرسد و تا مطمئن نشده قصد ازدواج با شخصی مثل شما را دارد، معرفیتان نکند.
[استاد دهنوی]
••●❥💝❥●••
@kh_asemani
🔰 دورههای آموزشی خانواده آسمانی 🔰
﷽
#نکات_روانشناختی
🌸عوامل مؤثر در درک همسر
👈3_همدلی و هماهنگی در زندگی
ارتباط نزديک زن و شوهر با يکدگر فراتر از حرف زدن و گوش دادن است. اين ارتباط شامل قدرت هم حسي و همدلي با طرف مقابل است. بدين معنا که فرد خود را جاي همسرش بگذارد و مسايل را از ديد او نيز بنگرد تا او را بهتر درک کند.
توانايي و قابليت همدلي در بين برخي از خانواده ها حتي بدون تلاش واقعي وجود دارد. آنان مي توانند احساس يکديگر را گاهي حتي بدون کلام درک کنند.
کساني که در خانواده به واقع با هم و در کنار هم زندگي مي کنند بايد عادت « آگاه و حساس بودن نسبت به حالات و ويژگي هاي طرف مقابل » را در خود پرورش دهند. همدلي يک آگاهي دروني از شخص يا اشخاص ديگر است که شما را به او با درک و تفاهم و هم احساسي پيوند مي دهد همان توانايي يا قابليتي که به کمک آن خستگي نوميدي و ياتوفيق و شادي را در چهره ي همسر خود حس مي کنيد، بدون آن که او درباره ي آن سخن گفته باشد، زن و مردي که داراي توانايي هم احساسي و همدلي هستند، به حقوق طرف مقابل خود احترام مي گذراند، هر چند که او نسبت به يک موقعيت مشابه عکس العمل متاوت نشان دهد.
خوشبختانه حساسيت و آگاهي نسبته به احساسات، عواطف و آرزوها و ارزشها و قابليت هاي فرد و افراد ديگر کاملاً اکتسابي است و مي توان با ممارست آن را کسب نمود.
در درک متقابل همسر، شما مي توانيد از بروز خيلي از اختلافات جلوگيري کنيد. به عنوان مثال: اگر روزي پدر او به علت بيماري در بيمارستان بستري شد و براي مراقبت، همسر شما مجبور بود دو هفته در بيمارستان در کنار تختش باشد و يا شبها را کنار او بماند، همدلي و همکاري و تفاهم ايجاب مي کند شما با اين امر مخالفت نکنيد و با همدردي و همدلي، از همسرتان بخواهيد تا بهبودي پدرش در کنار او باشد. چون ممکن است اين اتفاق براي پدر شما بيفتد و همسر شما در صورت همدلي و همکاري شما، مسلماً به شما اجازه خواهد داد که به پدرتان خدمت کنيد؛ زيرا روزهاي بد و خوب براي هر کس وجود دارد.
🔷پایان🔷
••●❥💝❥●••
@kh_asemani
🔰 دورههای آموزشی خانواده آسمانی 🔰
﷽
📝 بخشی از خاطرات شهید مصطفی چمران به روایت همسر ایشان👇
◀️ مامان که خوب شد و آمدیم خانه، من دو روز دیگر هم پیش او ماندم. یادم هست روزی که مصطفی آمد دنبالم، قبل از آنکه ماشین را روشن کند دست مرا گرفت و بوسید، میبوسید و همان طور با گریه از من تشکر میکرد. من گفتم: برای چه مصطفی؟ گفت: این دستی که این همه روزها به مادرش خدمت کرده برای من مقدس است و باید آن را بوسید. گفتم: از من تشکر میکنید؟ خب، اینکه من خدمت کردم مادر من بود، مادر شما نبود، که این همه کارها میکنید. گفت: دستی که به مادرش خدمت کند مقدس است و کسی که به مادرش خیر ندارد به هیچ کس خیر ندارد. من از شما ممنونم که با این همه محبت وعشق به مادرتان خدمت کردید. گفتم: مصطفی! بعد از همه این کارها که با شما کردند اینها را دارید میگویید؟ گفت: آنها که کردند حق داشتند، چون شما را دوست دارند، من را نمیشناسند و این طبیعی است که هر پدر و مادری میخواهند دخترشان را حفظ کنند. هیچ وقت یادم نرفت که برای او این قدر ارزش بوده که من به مادر خودم خدمت کردم. بعد از این جریان مادرم منقلب شد.
📔کتاب نیمه پنهان ماه
چمران به روایت همسر
••●❥💝❥●••
@kh_asemani