خیابان انقلاب
🔴 درباره یک سوراخ دعای نخنما شده! 📝 #تقی_دژاکام 🔹میتوان گفت: سیما در نحوه نشان دادن رقاصه مزبور و
جناب زائری عزیز! لطفا عوام فریبی نفرمائید؛ اولا کوچک شمردن گناه، خود گناهی کبیره است و درثانی آنچه باعث سقوط تمدن بزرگ اسلامی اندلس شد، همین رقص و مشروب و شهوت بود، نه قلم یک قاضی!
@enqelab_st
🔴 مشکل کجاست؟
📝 #احمد_قدیری
🔹می دانیم ایران در شرایط وخیم اقتصادی به سر می برد، آنچنان که رکورددار رکود، بیکاری و گرانی هستیم.
می دانیم که کشور با برنامه ریزی های خارجی و عوامل خرابکار داخلی و صد البته بستر نارضایتی عمومی و مضیقه شدید مالی مردم، مستعد انفجار و عصیان است.
می دانیم که مفسدان دانه درشت اعم از اختلاس گران، متصرفان املاک نجومی، ابربدهکاران بانکی و رانت خواران ارزی، غارتگرانی هستند که اعدام شان التیامی است بر زخم جانکاه فقر و فساد و تبعیض، و مصادره اموالشان سرجمع چند ده هزار میلیارد تومان به بیت المال باز می گرداند. رقمی که برای تأمین اعتبار چند صد پروژه عمرانی در مناطق محروم کشور و ایجاد میلیون ها شغل کافی است.
با این وجود حتما برای بسیاری از دردمندان و دغدغه مندان این سؤال پیش آمده است که چرا مثلا رهبری با وجود تمایل مردم، شخصا ورود نمی کنند تا نظام با یک تصفیه درونی، پاک سازی و در برابر طوفان حوادث بیمه شود؟
🔸توضیح این پرسش به ظاهر ساده، اگرچه قدری دشوار است، اما مختصرا در پاسخ باید گفت مردم «گمان» می کنند پای کار مبارزه با مفاسد هستند و نه تنها تضمینی به همراهی عموم در مبارزه با فساد نیست، بلکه همین زخم خوردگان وضع موجود، با شروع جنجال های سیاسی رسانه ای جریان نفاق، به دفاع از آنان برخواهند خاست و باز نتیجه خشم و عصیان خواهد بود، اینبار به دلایلی دیگر!
🔻تصور کنید بخواهند خانه های چند ده میلیاردی و اموال چند هزار میلیاردی مسئولان دولت «تانزانیا» را مصادره کنند.
واکنش این افراد چه خواهد بود؟ اموال حرام شان را تقدیم بیت المال خواهند کرد یا آنچه را نامشروع به دست آورده اند، نامشروع نیز حفظ خواهند کرد؟
واکنش هواداران شان که ده ها میلیون نفر را در سراسر کشور شامل می شود چه خواهد بود؟
واکنش اساتید دانشگاه، نمایندگان مردم در مجلس و دیگر صاحب منصبان، سلبریتی ها و برخی روحانیون چه؟
اصلا موضع همین وزیر اطلاعات عضو خبرگان را ببینید که در واکنش به صرف انتشار لیست دریافت کنندگان ارز دولتی گفته بود «نباید فضا را برای فعالان اقتصادی ناامن کرد»!
توییت زیباکلام و انبوه لایک هواداران را نظاره کنید که در این آشفته بازار سکه و ارز گفته «مگر خریدار دو تن سکه خلافی کرده که بازداشت شده است».
🔻تیتر روزنامه ها و رسانه های همدست و همسو را در فردای برخورد با مفسدان تصور کنید:
- بازگشت به عصر بگیروببند
- پایان جمهوریت
- از بی قانونی تا دیکتاتوری
- برخورد جناحی با فساد
- مرگ قانون
- زوال سرمایه
- روزی روزگاری حقوق بشر
- تسویه حساب سیاسی به نام مبارزه با فساد اقتصادی
- چرا از خود شروع نمی کنید؟
- ضرب و شتم فعالان اقتصادی در بازداشتگاه
- اعترافات اجباری دریافت کنندگان ارز در سیمای حکومتی
- التهاب در بازار
- اعلام نگرانی فعالان اقتصادی از برخوردهای غیرقانونی
💢آیا تردیدی دارید که اینبار نیز تزویر به کمک زر و زور خواهد آمد؟ اگر آری، به این دو نمونه به عنوان مشتی از خروار توجه کنید:
۱. مهدی هاشمی بعد از طی پروسه قضایی، به جرم مفاسد مالی اثبات شده خود، راهی زندان می شود تا مجازات قانونی را سپری کند، اکبر هاشمی حتی پس از محکومیت قطعیِ دستپرورده خود، از فرزند مفسدش تمام قد دفاع می نماید و خیانت وی را «خدمت» معرفی می کند. هاشمی رفسنجانی اندکی بعد کاندیدای خبرگان رهبری می شود و با وجود پرونده سیاهش در ترویج اشرافی گری و حمایت از مفسدان، به مدد حمایت های BBC بالاترین رأی را در تهران به خود اختصاص می دهد.
۲. مفاسد مالی ح.ف بر همه مبرهن است. اسناد تخلفات روحانی از جمله دریافت ملکی نجومی در شهرک غرب به ثمن بخس در مناظره زنده تلویزیونی به رؤیت عموم می رسد، اما او با رأیی بالاتر دوباره بر مسند قدرت می نشیند!
چرا؟ چون دستگاه تزویر گفته بود علی رغم کارنامه سیاه روحانی، بهتر است وی انتخاب گردد تا جنگ نشود و دلار به پنج هزار تومان نرسد! بماند که مگر قرار بود جنگ شود؟! و بماند که دلار به دو برابر آنچه مردم را از آن می ترساندند رسیده است.
⭕️با این اوصاف واقعا می توان به جنگ مفسدانی رفت که مردم خود مستقیم یا غیرمستقیم برسرکار آورده اند و پشت سر شان به صف شده اند؟
هنوز که هنوز است به واسطه القائات رسانه های معاند، عده ای علت مشکلات اقتصادی را نه در حیف و میل بیت المال و سوء مدیریت مسئولان منتخب خود و رانت و فساد افسارگسیخته در دولت، که به سبب حضور نظامی ایران در سوریه و کمک محدود به لایه های دفاع منطقه ای کشور می پندارند و دست از حمایت بی دریغ و بی دلیل خود از قبیله محبوب خویش نمی کشند!
به اینان چه می توان گفت جز «تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز».
@GhadiriNetwork
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
.
🔴 شیرهای خروس نشان! / آفریقاییها یک پای فینال جام جهانی
📝#حسین_نقی
🔰 اگر تصویر تیمهای ملی فوتبال و بسکتبال فرانسه را به فردی که آشنایی چندانی با تیمهای ورزشی ندارد نشان دهید، احتمال زیاد تصاویر را متعلق به تیمهای کشوری از آفریقا خواهد دانست.
وقتی داور اروگوئه ای بازی فرانسه بلژیک سوت پایان بازی را در دقیقه 96 به صدا درآورد، «خروسها» موفق شدند با گل دقیقه 51 ساموئل ام تی تی کامرونی راهی فینال شوند. اما این صعود با صعودهای قبلی فرانسه به فینال کمی فرق داشت؛ «شیرهای» آفریقایی موفق شدند تیم خروسها را فینالیست کنند.
🔰فرانسه؛ کشوری است که از گذشته در معرض مهاجرت آفریقایهای بسیاری بوده است. اما هیچگاه حضور آفریقاییها در تیمهای ملی یک کشور اروپایی تا این اندازه پررنگ نبوده است. 15 بازیکن از 23 بازیکن تیم ملی فوتبال فرانسه در جام جهانی 2018 را بازیکنان آفریقایی الاصل تسکیل می دهند. کیمپمبه (کنگو)، اومتیتی (کامرون)، پوگبا (گینه)، امباپه (کامرون پدر، مادر الجزایر)، دمبله (مادر موریتانی، پدر سنگال)، تولیسو (توگو)، کانته (مالی)، ماتویدی ( پدر آنگولا، مادر کونگو)، انزونزی (کونگو)، مانداندا (جمهوری دموکراتیک کنگو)، فکیر (الجزایر)، سیدبه (مالی)، مندی (سنگال)، لمار (نیجریه)، عادل رامی (مراکش)
وضعیت تیم ملی بسکتبال فرانسه از این هم جالب تراست؛ 10 بازیکن از 12 بازیکن!
وقتی به آمار بازیکنان ملی پوش فرانسه در گذشته نگاه می کنیم، در بین 10 نفری که بیشترین بازی ملی را برای فرانسه انجام داده اند نام 6 بازیکن آفریقایی الاصل به چشم می خورد جالب تر آنکه 5 بازیکن اول این فهرست، همگی آفریقایی الاصل هستند. برترین گلزن ایم ملی فوتبال فرانسه هم تیری آنری بازیکن مسلمان آفریقایی الاصل فرانسه است.
🔰 به نظر می رسد سبک زندگی ای که سالهاست اروپایی ها گرفتار آن شده اند، نشانه های بحرانش دیگر قابل کتمان نیست؛ اگر این روند ادامه پیدا کند روزی خواهد رسید که نسل اروپایی های چشم آبی و بلوند با رنگ پوست سفید متمایل به قرمز را فقط باید در عکسهای تاریخی و موزه ها ببینیم.
نرخ منفی جمعیت در اغلب کشورهای اروپایی به دلیل سیاستهای فرهنگی ضد خانواده که فرزند آوری را امری دور از ذهن برای جوانان کرده است، خطری است که نسل اروپایی ها را تهدید می کند.
تیمهای ملی کشورها همیشه نماد فرهنگ مردم و جامعه آن کشور بوده اند؛ این روزها وقتی به تیم ملی فوتبال یا بسکتبال فرانسه نگاه می کنیم کمتر نشانه ای از فرهنگ و نژاد بومی فرانسه به چشم می خورد.
🔰 کشورهای دیگر اروپا هر چند با وضعیت عجیب فرانسه روبرو نیستند اما نشانه زوال نسل در آنها هم دیده می شود، همین تیم بلژیک، 8 بازیکن آفریقایی الاصل دارد؛ در انگلستان چندی قبل وزارت تنهایی تشکیل شد تا شاید بتواند بحران میلیونها انسان تنها را مدیریت کند. تشکیل وزارت تنهایی یعنی میخ اخر بر تابوت فمینیسم، همجنس بازی، آزاد بودن روابط جنسی، رهایی پوشش و ....
🔸پایان اسف بار مسیری که غربیها در نگاه به زن و خانواده و مسائل جنسی در پیش گرفته اند، اکنون در حال نمایان شدن در برابر چشمان همه دنیاست؛ فرانسه به عنوان مهد دموکراسی و آزادی و نماد دنیای مدرن برای روشنفکرهای داخلی، حالا به مدد سیاهپوستانی که روزی مستعمره و تحت ظلم همین فرانسویها بودند، فینالیست شود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
. 🔴 شیرهای خروس نشان! / آفریقاییها یک پای فینال جام جهانی 📝#حسین_نقی 🔰 اگر تصویر تیمهای ملی فوتب
اینها تصاویر تیمهای ملی فوتبال و بسکتبال یک تیم اروپایی است؛ تیم ملی فرانسه!
گویی نسل اروپایی های چشم آبی رو به انقراض است؛ سیاهان تیم ملی فوتبال فقط یک نشانه اند؛ علتش را باید در نرخ منفی رشد جمعیت، افزایش همجنس بازی، فروپاشی خانواده و فراموشی «مادری» و «همسری» در زنان اروپایی جستجو کرد.
@enqelab_st
🔴جنگ کودکانه...!
🔹 همیشه مهمترین حسرت معتقدان به انقلاب شکاف میان زمانه آنها که انقلاب کردند با اینها که قرار است آن را حفظ کنند بوده... دنیای انقلاب کرده ها مملو از "اینگونه باید بشود" های زیبا بوده و دنیای حفظ کنندگان انقلاب مملو تر از "حالا دیگر اینگونه شده است" های زشت و کریه المنظر... آنها که انقلاب نکرده بودند اما میخواستند حفظش بکنند سوالشان این بود که چرا و چه شد که از بهشتی رسیدیم به آملی لاریجانی... از محمدعلی رجایی رسیدیم به حسن روحانی... از طالقانی رسیدیم به امامی کاشانی... از شهید تندگویان رسیدیم به بیژن زنگنه... از حسن آیت رسیدیم به مصطفی کواکبیان... ما از خیلی های دیگری که مردم به عشق شان انقلاب کرده بودند رسیدیم به کسانیکه مردم شاید نخواهند به عشق شان انقلابی را حفظ کنند... ما با همه این شکاف ها و اشخاصش، با همه شعارهای مسخ شده و کارنامه های سیاهش کنار آمدیم اما انتظار مقابل به مثل شدن این مساله را دیگر نداشتیم...
🔹 ما انتظار نداشتیم که جبهه مقابلمان پر بشود از رضا پهلوی و محمد حسینی و مسیح علینژاد!!!... ما انتظار نداشتیم که از مناظره های نسل اول که میان بهشتی و کیانوری برگزار میشد برسیم به کل کل کردن هشتگی با سلطنت طلب ها... ما انتظار نداشتیم که از نهضت آزادی برسیم به ری استارت، از حزب توده با سه ربع کیلو سیبیل برسیم به کمپین چهارشنبه های سفید، از رادیو بی بی سی برسیم به تلگرام آمدنیوز، از خانه تیمی برسیم به دکل برق خیابان، از انتحاری چریک ها برسیم هشتگ براندازم... ما از جهت مقابلمان خیلی پسرفت کردیم،نسل اول سرش را بالا میگرفت و میگفت در حال مبارزه با چه کسانیست ما سرمان را پایین بیاندازیم و بگوییم جبهه مقابلمان کیست؟... به نظرم جنگیدن با اینها سخت تر است، مثل آن میماند که چهارتا کودک بچه ننه بخواهند اذیتت کنند و تو بگویی اگر بزنم زیر گوششان میگویند زورش به بچه رسیده و اگر نگاهشان کنم میگویند از پس دو تا الف بچه ها بر نیامده!
💢 کاش داغ این روزهایمان پسرفت همین به ظاهر خودی ها بود نه مبتذل شدن جبهه مقابل... ما انتخاب نکردیم که با اینها مبارزه کنیم، ما قرار است با کسانی دهان به دهان شویم که چوب دو سر فلانند، نه رویمان میشود که سطحمان را اندازه آنها پایین بیاوریم نه میشود از سروصدای بچه بازی شان چشم پوشید... ما به زمان خوشبین بودیم و فکر میکردیم هرچه بگذرد این جنگ مردانه تر میشود اما کودکانه تر شد، کاش بجای هم گروه شدن با نونهالان در همان رده بزرگسالان به گروه مرگ میخوردیم تا حتی حذف شدن در آن هم افتخار باشد!
@chobealef
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴دهان آمریکا دقیقا کجاست؟
📝 #مجتبی_لشکربلوکی
مدت هاست که داریم مشت محکم می زنیم به دهان آمریکا. خیلی هم روی «دهان» آمریکا تاکید داریم. چهل سالگی را در انسان ها، دوران کمال و پختگی می دانند. شاید بتوان آن را به حکومت ها نیز تعمیم داد. نظام ما نیز در آستانه چهل سالگی است. پختگی یک نشانه دارد و آن اینکه چهل ساله ها شروع می کنند به شخم زدن اندیشه ها، باورها، گذشته ها و آینده و سوالات عریان و اساسی از خود می پرسد. بنابراین اجازه می خواهم سه سوال بپرسم. سوالات ممکن است جسورانه باشد اما تماماً از سر دلسوزی است.
1- اینکه دست های گره کرده مان علیه آمریکا را بالا می آوریم اما در جیب مان، گوشی آیفون باشد آیا این مشت به دهان آمریکا است؟
2- اینکه مستقیم کالایمان را از آمریکا وارد نمی کنیم و با ده درصد هزینه بالاتر و سه ماه زمان بیشتر کالا را وارد می کنیم، این مشت به آنجای آمریکا است؟
3- چرا فکر می کنیم فقط با رای دادن و تظاهرات می توانیم دهان آمریکا را مورد عنایت قرار دهیم و چرا فکر نمی کنیم که با صرفه جویی در مصرف آب و نان و انرژی می شود رابطه خشونت آمیز با دهان آمریکا داشت؟
کمی به اطرافمان نگاه کنیم: آمریکا تا بن دندان به ما نفوذ کرده است: گوگل آمریکایی تمام اطلاعات ما را دارد می داند چه فیلمی نگاه می کنیم، چه کسانی را دوست داریم با چه کسانی در ارتباط هستیم، تصویرمان چه شکلی است. آیفون ها، میلیون ها دلار از کشور ما خارج می کند. فیلم ها و سریال های هالیوودی ساعت های ما را پر کرده اند. جوانان ما برد پیت و آنجلیناجولی را بیشتر از رستم و تهمینه می شناسند. قیمت دلار آمریکا کابوس شب های کارگزاران ماست. نتیجه انتخابات آن کشور برای ما هیجان انگیزتر از انتخابات وطنی است. در بودجه سالانه مان، تعیین قیمت دلار برایمان یک عدد کلیدی است. تقریبا نیمی از جمعیت ایران، شهروند سرزمین مجازی آمریکایی ها هستند. فقط کافیست تعداد کسانی که عضو شبکه های اجتماعی آمریکایی (فیس بوک، توئیتر و ...) هستند را بررسی کنید. با احتساب شهروندی مجازی، ده ها میلیون دو تابعیتی در ایران داریم!
💢 چه باید کرد؟
نسل جوان کنونی که نه پیش از انقلاب را دیده است و نه جنگ را و نه خیانت های آمریکا در قبال این مردم، این سوال را می پرسد که آیا واقعا باید دهان آمریکا برای ما مساله ای باشد؟ من فرض می کنم که یک بار دیگر همه با هم نشسته ایم و به این جمع بندی رسیده ایم که باید با آمریکا در تخاصم باشیم. با این «فرض» پیشنهاد می کنم به این سه نکته بیاندیشیم:
1- مهم ترین روش مبارزه با آمریکا، تمرکز بر فقر و فساد است. هر کارگر فرتوتی که شب سرش را سیر و با آرامش به زمین می گذارد، هر کارگزار فاسدی که پرونده اش به صورت شفاف، غیرسیاسی و کارشناسی بررسی می شود و سزای اعمالش می رسد این یعنی مشت محکم به دهان آمریکا. هر دختر و پسر جوانی که حداقل های زندگی (شغلی آبرومند و مسکنی کوچک ولو اجاره ای) برایش فراهم باشد در سن ازدواج، برود سر خانه و زندگی اش این یعنی مشت محکم به دهان آمریکا. این ها، محتاج افزایش کیفیت حکمرانی (کشورداری) است و کیفیت حکمرانی اصلا در گرو بیشتر تلاش کردن مدیران نیست. بلکه در گرو شجاعت در کنار گذاشتن تفکرات، روش ها، نهادها و مدیرانی است که چهل سال آزمودیم و نتیجه نگرفتیم و نگه داشتن تفکرات، روش ها، نهادها و مدیرانی آزمودیم و نتیجه گرفتیم.
2- هر کالای ایرانی مرغوب می خریم و خریدن آن را تبلیغ می کنیم و آن را جایگزین کالای خارجی می کنیم یعنی یک مشت محکم. سلبریتی های محترم می توانند هر هفته با یکی از محصولات ایرانی تصویر بیاندازند. یک روز خمیر دندان ایرانی، یک روز یک تفریحگاه ایرانی، یک روز شکلات ایرانی. باور کنید فالوئرهایتان کم نمی شود بلکه مانند علی کریمی و علی دایی عزیز مردمی می شوید.
3- فضای فرهنگی و فضای کسب وکار را بازتر و بهتر کنیم و نگذاریم سرمایه های حقیقی این سرزمین (نخبگان) به آمریکا و خارج مهاجرت کنند. هر نخبه که نمی رود و هر نخبه ای که باز می گردد، هر ثروتمندی که پولش را از کشور خارج نمی کند و کارخانه اش را در ایران بنا می کند و توسعه می دهد به اندازه صدها مشت گره کرده می ارزد.
⭕️خلاصه آنکه بهتر است به جای آمریکا، روی کشورداری ایرانی، نخبگان ایرانی، ثروتمندان ایرانی، کالاهای ایرانی متمرکز شویم. شما ممکن است با صورت مساله و تحلیلی که کرده ام موافق نباشید، اما قبل از آنکه شروع کنید به انتقاد، به این فکر کنید که با تجویزها نیز مخالفید؟ اگر مخالف نیستید در هر کجا که هستید و هر میزان که می توانیم به ایران کمک کنیم.
@Dr_Lashkarbolouki
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴دهان آمریکا دقیقا کجاست؟ 📝 #مجتبی_لشکربلوکی مدت هاست که داریم مشت محکم می زنیم به دهان آمریکا. خیل
واضح است که جنگ اقتصادی، یک واقعیت انکارنشدنی است و دشمن در حال طراحی و اجرای برنامههای مستمر برای افزایش فشار اقتصادی علیه ایران است تا بتواند مسائل باقیماندهی خودش را با ایران حل کند. بنابراین در جنگ اقتصادی باید متناسب با جنگ، آرایش اقتصاد را شکل داد. اما متأسفانه در اقتصاد کشور آرایش جنگی وجود ندارد.
@enqelab_st
🔴مشکل بزرگی به نام کت و شلوار
📝 دکتر #محسن_زندی
🔰 امروز عکسی میدیدم که دیدار نخست وزیر ژاپن با زلزله زدگان را با دیدار نخست وزیر ایران (یعنی همان معاون اول رییس جمهور) با زلزله زدگان مقایسه میکرد. اولی با لباس کار آبی رنگ، و دومی با کت و شلوار شیک و با کفش روی فرش مردم.
🔰 به نظرم یکی از مشکلات مدیریت کشور همین کت و شلوار است. خنده دار است؛ ولی باور کنید کت شلوار مشکل خیلی بزرگی است.
🔰 اخلاق و رفتار آدم تابع هزار چیز است. یکی اش همین لباسی است که می پوشد. لباس برای آدم خلق و خو و رفتار خاصی پدید می آورد.
🔰 مثلا روحانی ها در بین خودشان یک قاعده ی مهم دارند به نام #شان_لباس را رعایت کردن، که گاهی رعایت قواعد شان لباس حتی از رعایت تقوای الاهی هم مهمتر میشود.
یعنی وقتی این لباس تنت است خیلی چیزها را باید رعایت کنی که وقتی لباس روحانی تنت نیست مجبور به رعایت آنها نیستی.
خیلی ازین چیزها هم فقط برساخته های اجتماعی مربوط به این لباس است و اینگونه نیست که در نصوص دینی آمده باشند؛ و البته چه بسا موجه و معقول باشند، و قابل دفاع.
🔰 به عبارت دیگر لباس و پوشش تو عاملی برای شکل گیری خلق و خو و رفتاری تازه میشود که به مدیریت کنشهای تو میپردازد.
🔰 کت و شلوار هم همین است. وقتی میپوشی، جدای ازینکه عینهو قفس است و قدرت حرکت و چابکی را از آدم میگیرد، احساس میکنی خیلی باکلاسی و باید با کلاس رفتار کنی.
علاوه بر رفتار باکلاس، یواش یواش باید ساعت و کمربند و کفشت را هم با آن ست کنی. و بعد روی دور می افتی و تغییر دکوراسیون و ماشین و ... .
🔰 خلاصه لباس برای تو یک خلق و خوی تازه ایجاد میکند و این میشود که مثل پیرمردهای عصا قورت داده نه قدرت حرکت داری و نه شان و منزلتی را که برای خودت ساخته ای اجازه ی قاطی شدن تو با مردم را میدهد. آنوقت دیگر نمیتوانی مثل #شهید_باکری در زمان شهردار بودنش پاچه های شلوارت را بالا بزنی و جوی های گرفته ی شهر را تمیز کنی.
نتیجه هم میشود فاصله ی روز افزون با مردم.
🔰 خود من از وقتی کت شلوار را توی کمد گذاشتم و کله ام را با شماره چهار تراشیدم و با همان لباسهای معمولی کوچه خیابان سر کلاس رفتم، خیلی احساس بهتری دارم. حتی خودم هم احساس آزادی بیشتری میکنم.
🔰 من اگر کاره ای در این مملکت بودم کت و شلوار را ممنوع کرده و بخشنامه می کردم مدیران هر روز با لباس یک صنفی سر کار بیایند. یک روز با لباس نارنجی نظافتچی های شهرداری، یک روز با لباس کارگران ساختمانی، یک روز با لباس کار کارخانه و حتی یک روز با چادر و مانتو. چه ایراد دارد مدیران طعم گرمازدگی خانمها در تابستان را هم بچشند (شوخی میکنم).
🔰 باور کنید خود غربیها هم دیگر از کت و شلوار و کراوات خسته شده اند. برای همین است که فلان سیاستمدار بزرگ غربی یکهو با تیشرت و شلوارک میزند دل فلافلی، و یک چهارقرصی با نون اضافه و نوشابه ی سیاه شیشه ای میزند به رگ.
🔰 کت و شلوارها را از تن بکنید و از ماشینهای اسکورت بیایید بیرون. همانطور که آقای شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی گفتند امنیت کشور در وضعیت مطلوبی است و نود و پنج درصد محافظتها و اسکورتهای مدیران فقط تشریفات زاید و برای کلاس گذاشتن و حرکت در مسیرهای ویژه، یا همان جدا و متمایز بودن از مردم عادی است.
🔰 مدیران محترم! لطفا بیایید بین مردم. اولش کمی سخت است و درد دارد. ولی عادت میکنید. باور کنید علاوه بر اینکه زندگی راحت تری خواهید داشت، محبوبتر هم خواهید شد. مردم بیشتر دوستتان خواهند داشت.
🔰 در سنن النبی علامه طباطبایی میخواندم #پیامبر آنقدر خاکی و خودمانی بود که وقتی در جمع یارانش مینشست، تازه واردی که او را نمیشناخت نمیتوانست از تشریفات آدمها تشخیص دهد کدام یک ازینان همان پیامبری است که یارانش قطرات آب وضویش را در هوا میقاپند و برایش جان می دهند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴مشکل بزرگی به نام کت و شلوار 📝 دکتر #محسن_زندی 🔰 امروز عکسی میدیدم که دیدار نخست وزیر ژاپن با زلزل
چه خوب که هم به موقع رفته هم پیاده شده هم با کفش نرفته تو زندگی مردم!
@enqelab_st
🔴 حزبالجو
📝 #حسین_قدیانی
🔹دیروز در «انتخابات» مغلوب جدی گرفتن بیش از حد محبت تتلو شدیم و امروز در «امتحانات» مغلوب جدی گرفتن بیش از حد نفرت مسیح! و هر ۲ را هم در همایش! و همهی این مدت، غافل بودیم از فردایی که موعد کنسرت تتلو و مائدهی رقاص در ترکیه است! و شگفتا! توقع رأی از مردم هم داریم برای جناحی که هم مفتخر به علمالهدی است، هم مزین به تتلو! ایام انتخابات، انتخابات را با دست خودمان کردیم دوگانهی تتلو- شجریان و الان که ایام امتحانات باشد، امتحانات را با دست خودمان کردهایم دوگانهی الهام- مسیح! آنقدری که بخشی از بدنهی حزبالله برای پیج علینژاد «مسیحجون» فرستاده، شلحجابها نفرستادهاند! ما خیلی باحالیم! هم بابت برخورد با رقاصهی جوان فحش میخوریم، هم او را بغل بغلدستی آقای رئیسی در انتخابات میبینیم!
🔸یکورمان همایشبازها هستند و یکورمان انقلابیهای منورالفکر! یکورمان افراط و یکورمان تفریط! و هر ۲ ورمان هم عاشق جو! لایک! همایش! یکی در حسینیه و یکی در سرچشمه! یکی دور از همت و یکی دور از بهشتی! کاش برگردیم به کنج کتابخانهها! والله مردم درگیر نسبت عکس یا مستقیم خانوادهی هیچ دلقکی با آن دلقک نیستند! والله آنقدر وضعمان خوب نیست و آنقدرها چپمان پر نیست که روزهای فرد، عِدهی مردان حزبالله را به رخ ملت هاج و واج کف خیابان بکشیم و روزهای زوج، عُدهی زنان حزبالله را! زیادی که رژهی حجاب بروی، شبهای آزادی میشود استادیوم رقص! و دقیقا در اعتراض به تو!
💢عمیقا معتقدم راه دفاع از حجاب، این نیست! این، تخلیهکنندهی تنهایی ما شاید باشد! که ساعاتی دور هم باشیم! و خوش بگذرانیم! روزی له تتلو! روزی علیه مسیح! سطح دغدغهی حزبالله ایران را نگاه کن! صدالبته حزبالله لبنان، محصول جمهوری اسلامی است اما خوب شد جنگ ۳۳ روزه را ما نیافریدیم! و الا ماهی ۳۳ روز، همایش برایش میرفتیم! با هنرنمایی تتلو! و اجرای حامد زمانی! و سخنرانی ۲ سخنران همیشگی! اساتید مسلم حزبالله! نظرتان چیست مائدهی هژبری را هم اضافه کنیم به سوپراستارهای حزبالله؟! سن مراسممان جا دارد هنوز! و حتی میتوان ننهبزرگ مائده را هم دعوت کرد به عنوان سورپرایز مراسم!
⭕️بگذار اعترافی کنم، حالا که هیچ کس بر عهده نمیگیرد! با دستور من، فیلم مائده پخش شد! یعنی ما خیلی باحالیم! سرشار از ایده! پنجشنبههای زهرایی! موبایل در برابر موبایل! اصلا یک سئوال اساسی! پول این همایشها از کجا میآید؟! نکند بانک دارد حزبالله؟! والله شمار مهمی از شلحجابیها به لج این همه همایش است، نه دعوت دخترک فراری...
@gheteh26
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 سوراخی که هشتبار از آن گزیده شدیم!
📝#حمید_رسایی
🔰سه سال پیش در چنین ایامی توافقی با 5+1 (امریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسيه و المان) موسوم به #برجام نهایی شد. اما برجامی که حسن روحانی القا می کرد آب خوردن مردم هم به تصويب آن بند است، تنها بعد از گذشت سه سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمیبرد. اما این برای بار اول نبود که گروهی ثابت در کشور ما با خوشبینی به طرف بدعهد مقابل روی میآورد و از آن رودست میخورد.
#حافظه_تاریخی
1⃣ بار اول – شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان
گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده و به امید دریافت هزینه آن تحویل نگرفت و آمریکا نیز هزینههای مقرر شده را بازپس نداد.
2⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگانهای آمریکایی
گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگانهای لانه جاسوسی توسط تیمی که امروز خود را اصلاحطلب می نامد، در الجزایر انجام شد. ایران، گروگانها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعدههای خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصره اقتصادی کرد.
3⃣ بار سوم، شکست مذاکرات مکفارلین
مکفارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران میآیند. امام مخالف بودند. مکفارلین مطابق وعده قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آوردند که بر روی موشکها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و میبایست از رده خارج میشد. سلاحها بازپس فرستاده شد.
4⃣ بار چهارم – تحمیل جام زهر و قطعنامه 598
دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همهجانبه از صدام علیرغم هشت سال تحمیل جنگ به ما، پیروزی قطعی ایران در سالهای پایانی کاملا نمایان بود اما تفکر لیبرالیستی، نتیجه جنگ را پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل کرد و جام زهرا را به رهبر انقلاب نوشانید.
5⃣ بار پنجم – اعمال تحریمهای هلمز برتون و داماتو در دوره سازندگی و اصلاحات
آمریکا مزد اقدامات خوشبینانه دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همه قواعد و طرحهای غربیها در بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب قانون هلمز – برتون و بویژه قانون داماتو دادند.
6⃣ بار ششم – قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، در کنار عراق (صدام) و کره شمالی.
محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدنها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدنها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را براه انداخت. جرج بوش پسر به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکاییها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کره شمالی در لیست کشورهایی که محور شرارت می نامید، گذاشت.
7⃣ بار هفتم – شکست مذاکرات هستهای در سعدآباد
پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همه تأسیسات هستهایمان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن، کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواستشان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیادهخواهیهایشان جدی شد، رهبر انقلاب دستور فک پلمپ مراكز هسته ای را صادر کردند.
8⃣ بار هشتم – شکست ننگ نامه برجام که توسط حسن روحانی و علی لاریجانی مدیریت شد و به خاطر آن، بیش از سه سال افکار عمومی سرکار گذاشته شدند. در نهايت هم توانستند آن را به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد اما نتیجه آن در سال اول اجرا تقريبا هیچ بود و پس از آن هم اعمال تحریم های بیشتر و مطالبات به ناحق بيشتر از جمله درخواست تعهد جديد ایران در خصوص از بین بردن موشک های دوربرد و عدم حضور فعال در منطقه برای مبارزه با تروريسم.
@rasaee
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 سوراخی که هشتبار از آن گزیده شدیم! 📝#حمید_رسایی 🔰سه سال پیش در چنین ایامی توافقی با 5+1 (امریکا،
جناب صادقی، انتقام گیری نیست بلکه برای عبرت اندوزی است تا مبادا از همین سوراخ دوباره گزیده شویم.
@enqelab_st
🔴 دیدار هیات دولت با رهبری معظم؛ پیام های ضمنی و نکات ناگفته
💠 دیدار اعضای هیات دولت با رهبری معظم انقلاب حاوی نکات بسیار مهم و توصیه های کاربردی معظم له برای عبور از شرایط سخت اقتصادی بود. اما پیام های ضمنی و نکات ناگفته این دیدار نیز واجد توجه مضاعف است:
🔻۱. آنچه مشخص است رهبری معظم برای خارج کردن دولت از انفعال، ناامیدی و شوک ناشی از بیهوده بودن دل بستن به برجام!! شخصا وارد میدان شده اند.
🔻۲. روحانی و دولت طی پنج سال گذشته تمام محاسبات و برنامه خود را در سبد آمریکا (برجام) قرار داده بود که با پایان برجام عملا خود را خلع سلاح شده می بیند.
🔻۳. ملاقات رهبری معظم با دولت دقیقا در سالروز برجام انجام شد. در واقع رهبری در سالروز برجام با نقد تلویحی دستاوردهای #وهمی برجام ؛ بر توانایی ها و ظرفیت های واقعی ایران تاکید کردند.
🔻۴. به این فراز کلیدی از فرمایشات رهبری دقت کنید:
🔸"جداً معتقدم دولت به شرط انجام اقداماتِ لازم، خواهد توانست بر مشکلات فائق آید و توطئههای آمریکا را ناکام بگذارد."
گرچه هزینه بسیاری به واسطه #توهم_اعتماد به غرب (بخوانید برجام!!) بر کشور تحمیل شد و از طرف دیگر دولت فعلی توان مدیریتی بالایی ندارد و بسیاری از ظرفیت های انسانی_سرمایه ای کشور را بلااستفاده رها کرده است اما با وجود همه این نواقص؛ همین دولت، توان ناکام گذاشتن آمریکا را دارد.
🔻۵. (مهم) فرمایشات امیدآفرین و رهنمودهای کاربردی رهبری عزیز در شرایط زمانی خاص خطاب به تیم دولت ابراز شد. شرایط به گونه ای است که #جریان [فرصت طلب] اصلاحات و فتنه، به جز #شماتت!! و #ابراز_برائت!!! راهکاری در برابر دولت روحانی و عبور از تنگنای اقتصادی ندارد. شرکای اعتدال!!! به جای چاره اندیشی برای اقتصاد و مدیریت کشور؛ تنها دغدغه شان؛ تکرار استمرار حضور در قدرت است. تجربه تلخ برجام صرفا توسط روحانی اجرا شد اما مقدمات نظری و رسانه ای آن توسط همین جریان #استمرارطلب!!! ایجاد شد.
🔻۶. فارغ از هیاهوها و با بی توجهی محض به انتخابات و غیرانتخابات؛ جریان ارزشی و انقلابی می بایست برای حل مشکلات مردم و کشور مسئولانه و همدلانه اقدام کند.
@tabyin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 دیدار هیات دولت با رهبری معظم؛ پیام های ضمنی و نکات ناگفته 💠 دیدار اعضای هیات دولت با رهبری معظم
🔺 14 توصیه مهم رهبر انقلاب برای عبور از مشکلات اقتصادی در نشستی که با دعوت ایشان از رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت برگزار شد.
@enqelab_st
🔴مخالفت خدا با برجام موشکی و منطقه ای
📝دکتر #امیرحمزه_مهرابی
🔵دشمنان اسلام در تلاشند به هدفی که با تحمیل جنگ و کودتا نتوانستند به آن برسند، با شگرد « #فشار_از_پایین_و_چانه_زنی_از_بالا » انجام بدهند . این بار با تحریک افکار عمومی بویژه احساسات جوانان به نظام«فشار» بیاورند تا با همراهی و «چانه زنی » مسئولین غربزده، نظام ج.ا.ا، از تقویت قدرت دفاعی( پذیرش برجام موشکی) و پیشگیری از تهدید و دفاع از امنیت خویش در ورای مرزها ( قبول برجام منطقه ای)به نفع دشمنان، چشم پوشی کند.لذا شعار ها و سخنانی را در فضای مجازی به دهان برخی بازی خوردگان می اندازند مثل:
🔸 « فکری به حال ما کن سوریه را رها کن»
🔹« نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» ،
🔸 «چرا به جای ساخت موشک، مشکلات معیشتی مردم را حل نمی کنید» و...
به این نوع عملیات روانی (که در تاریخ سابقه دارد ) از نظر عقلی ، تجربی ، قرآنی و روایی می توان پاسخ داد .
☄پاسخ مختصر به هر دو شبهه از نظر قرآن :
✅#موشک_بسازید_و_نگران_هزینه_اش_نباشید
خداوند در سوره انفال آیه 60 به ما امر فرموده اند که :
«و اعدوا لهم ما استطعتم من قوهً ... تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُم و....» یعنی:
☄هر نوع توان دفاعی خود را مهیا و تقویت نمایید
☄تا دشمنان ( آشکار و پنهان ) از حمله و جنگ با شما بترسند
☄هر چه در راه خدا (و تقویت بنیه دفاعی اسلام) هزینه کنید، بطور کامل به شما بازگردانده میشود، و به شما ستم نخواهد شد!
(وَما تُنفِقوا مِن شَيءٍ في سَبيلِ اللَّهِ يُوَفَّ إِلَيكُم وَأَنتُم لا تُظلَمونَ)
⬅️بر اساس این آیه شریف، هزینه کردن برای تهیه سلاح های دفاعی برای پیشگیری از جنگ، واجب است و خداوند تضمین داده است که همه این مخارج را از طریق دیگری جبران می کند.
✅#در_خارج_مرزها_با_دشمن_مقابله_کنید
خداوند درسوره نسا آیه 71 می فرماید: «يا اَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا خُذُوا حِذْرَكُمْ فَانْفِرُوا ......» آمادگي خود را در برابر دشمن حفظ كنيد و برای مقابله با دشمن به صورت فردی یا گروهی( یگان منظم ) به سوي دشمن حركت نماييد».
«فَانْفِرُوا » یعنی كوچ كردن و به سمت دشمن رفتن. پس مسلمانان نبايد بنشينند تا دشمن در خانه و کشور خود بر آنها هجوم ببرد؛ بلكه بايد به استقبال دشمن بروند و پيش از تهاجم، به مقابله برخیزند.
⬅️پس امر خداست که ما برای مقابله با داعش و اسراییل، در عراق و سوریه و لبنان ( حداقل) حضور مستشاری داشته و در مقابله با دشمنان خونخوار به آنان کمک کنیم، جلو خطر را از آنجا بگیریم و از کشیده شدن جنگ به داخل ایران جلو گیری کنیم .
@Gera_97
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴درباره یک بیماری خطرناک در سیاست ایران
📝 #علی_علیزاده
🔹یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: بیماری روس-هراسی*، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال هشتادوهشت از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
🔸غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در کودتای بیست و هشت مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو. اما آیا این یکسان سازی باقیمانده از جنگ سرد اصلا معنی میدهد؟
🔹خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در صد و سی کشور از جمله چهل و پنج پایگاه وسیع با حداقل صدوسی هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه بیست و شش پایگاه نظامی در شش جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
🔸خطر سیاسی: از کودتای بیست و هشت مرداد تا بهمن پنجاه و هفت ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته. آخرین بار روسیه در دهه بیست شمسی چنین وقاحتی داشت.
🔹خطر اقتصادی: امریکا از پنجاه و هشت مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه شصت، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال هفتاد و چهار، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال هشتاد و پنج وتحریم کامل نظام بانکی از سال نود. «فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
🔸خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
🔹 اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از هشت درصد اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و حتی کمتر از اقتصاد تگزاس است. در چهل سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
🔸 قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
🔹 اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین چهل سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
🔸در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
🔹امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیست
⭕️روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
@jedaal
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴درباره یک بیماری خطرناک در سیاست ایران 📝 #علی_علیزاده 🔹یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده
🔺رسانههای غربگرایی که هر روز فعل عدم خوشبینی به روسیه و چین را صرف میکنند توجه کنند که پیشنهاد فروش روزی یک میلیون بشکه نفت ایران از طریق روسیه را همان اروپایی داده که خودشان تمام سرنوشت کشور را به آن گره زدهاند!
@enqelab_st
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف تلخ روحالله زم، مدیر آمدنیوز:
🔶تحلیل امنیتی ما این بود اگر روحانی رئیسجمهور بشه ضعف مدیریتیش باعث نارضایتی و خیزش مردم میشه! برای همین ازش حمایت کردیم.
@enqelab_st
🔴چه خفتی بالاتر از این؟!
📝 #فائزه_اکبرشاهی
🔻این روزها، خبر حضور بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در دانشگاههای #علم_و_صنعت، #صنعتی_شریف و باقی دانشگاههایی که در نوبت بازرسی قرار دارند! در سکوت خبری رسانه های دولتی و از گوشه و کنارها به گوش میرسد!
حضوری که نام واقعی اش همان #جاسوسی است. اگرچه وزیرعلوم در ابتدا آن را انکار کرد ولی بلافاصله با تغییرمواضع به این که این اقدام مربوط به دستور شورای عالی امنیت ملی است، آنرا تایید کرد!
🔻و اما نکته ماجرا در این است که اگر "تمام خواسته های" ایران در "برجام" برآورده میشد، باز هم حضور بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در دانشگاههای ما هیچ توجیه عقلانی و قانونی نداشت. چه برسد به امروز که هم #تحریم ها بیشتر شده و هم #اقتصاد گره خورده ی ما به برجام بدترین روزهای حیاتش را تجربه میکند.
حالا مردم، هم باید هزینه شکست برجام را بپردازند و هم خفت جاسوسی از مراکز علمی کشورشان را( با اسکورت مسئولین بی غیرت!)
🔻آیا مجلس شورای اسلامی نباید از جناب وزیر علوم در این ارتباط پاسخی بخواهد؟!
یا دبیرشورای عالی امنیت ملی نباید شفاف توضیح دهد که این اقدام چه توجیهی میتواند داشته باشد؟! و در آخر باید پرسید: "عزت و حیثیت ملی" در نگاه مسئولین فعلی چه معنایی دارد؟!
@ravayat_fa
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴چه خفتی بالاتر از این؟! 📝 #فائزه_اکبرشاهی 🔻این روزها، خبر حضور بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتم
دستور به صحبت نکردن روزنامهها از بازرسی ماموران آژانس از دانشگاهها!
اگر برای مصالح ملی این کار رو کردید، چرا با افتخار از آن صحبت نمیکنید؟
@enqelab_st
🔴 اینگونه میشود کمر تحریم را شکست
✍ #حمید_خوشایند
"دست ما کوتاه و خرما در نخیل" نباشیم!
🔘 محیط پیرامونی ایران مملو از فرصت های اقتصادی است که تحریم ها نمی تواند تاثیری چندان زیادی بر خط تجاری ایران با همسایگان داشته باشد. لذا ایران می تواند به راحتی بخش عمده از ارز مورد نیاز کشور را از طریق داد و ستد با کشورهای همجوار تامین کند؛ به شرطی که نگاه به کشورهای همجوار از منظر اقتصادی یک اولویت اساسی باشد.
🔻به عنوان مثال تنها قطر با ۲ و نیم میلیون جمعیت که یک کشور ذره ای در همسایگی ایران است دارای یک بازار ۶ میلیارد دلاری است. با اینکه محاصره اقتصادی قطر یک فرصت طلایی اقتصادی در اختیار ایران گذاشته است اما متاسفانه می بینیم که این فرصت اقتصادی هنوز که هنوز است حال در اثر غفلت یا هر دلیل دیگری، مورد توجه جدی مسئولان قرار نگرفته است.
🔻در حالی که قطر تا مرز دریایی ایران در بوشهر ۱۸۵ کیلومتر فاصله دارد، اما کشورمان در یک سال گذشته بیشتر از ۳۰۰ میلیون دلار به این کشور صادرات نداشته است.
🔻این را مقایسه کنید با ترکیه که با وجود صدها کیلومتر فاصله با قطر، لیکن صادرات کالایش صدها برابر ایران بوده است. جالب است این صادرات چه زمینی و چه هوایی از طریق خاک و جاده ها و فرودگاه های ایران صورت می گیرد!! به عنوان یک مثال ساده در نخستین روزهای آغاز محاصره اقتصادی قطر در حالی که ایران طی آن چند روز فقط ۴ پرواز صادراتی به قطر انجام داد، ترکیه بیش از ۱۰۵ پرواز صادراتی داشت!
🔻به قول معروف جاده و اتوبان های چند بانده از ایران و ترانزیت کالا به قطر از ترکیه!! ما هم فقط از سهم ترانزيت عبور ترکيه از خاک ايران منتفع شدیم!
🔻در مورد سایر کشورها هم اوضاع تا حدود زیادی اینگونه است. ترکیه با اینکه یکی از عوامل اصلی گسترش بحران و جنگ در سوریه بود و بیشترین خسارت را برای سوری ها به بار آورد، ولی بازارهای سوریه هنوز هم مملو از کالاهای ترک است! عراق نیز به همین منوال!
💢ضروری است مسئولین تجاری کشور در بخش خصوصی و دولتی در شرایط فعلی برای ایجاد روابط تجاری پایدار و همچنین گسترش حجم تجارت بین ایران و کشورهای همسایه، به صورت جدی تر عمل نمایند. ترکیه بشدت در حال بلعیدن فرصت های اقتصادی در محیط پیرامونی ایران است! مصداق این ضرب المثل نباشیم که "دست ما کوتاه و خرما در نخیل"
@khoshayand_h
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 اینگونه میشود کمر تحریم را شکست ✍ #حمید_خوشایند "دست ما کوتاه و خرما در نخیل" نباشیم! 🔘 محیط پی
🔺 متاسفانه مدیران غربگرا تمام تمرکز خود را بر آمریکا و 4 کشور اروپایی گذاشتهاند و از ظرفیت عظیم کشورهای منطقه برای صادرات کالاهای ایرانی غافلند.
@enqelab_st
🔴کشورداری بر اساس «اصل غافلگیری»
📝 #محمد_فاضلی
✅ جنگ که شروع شد من پنج و وقتی پایان یافت سیزده ساله بودم، اما خوب به خاطر میآورم که گوینده اخبار جنگ برخی مواقع چیزی شبیه به این جمله میگفت: «رزمندگان اسلام با استفاده از اصل غافلگیری به مواضع دشمن حمله کرده و موفق شدند ...». اصل غافلگیری خوب است اما برای حمله به دشمن و آن هم بعد از اینکه گفتوگو و هماهنگی کامل در درون ارتش خودی صورت گرفته است. غافلگیر کردن خودیها فاجعه است. ربط غافلگیری با مشکلات کشور این است که کیفیت سیاستگذاری عمومی در کشور پایین و ریشه عمده مشکلات است، و این خیلی جدی با «اصل غافلگیری» ارتباط دارد.
✅ اگر قرار است هر اقدام توسعهای نظیر هدفمندی یارانهها، توسعه کشاورزی، ساخت بیمارستان، تغییر الگوی فضای سبز، سیاست قیمتگذاری ارز یا ایجاد سد و شبکه آبیاری صورت گیرد، پیشنیاز آن گفتوگویی مبتنی بر شاخصهای قابل سنجش میان همه کسانی است که تحت تأثیر این اقدامات قرار میگیرند یا بر سرنوشت این اقدامات مؤثرند. رویه فعلی این است که بوروکراتها و سیاستمداران تحت تأثیر شناختهای خود، سلیقه – حتی خیرخواهانه - یا منافع سیاسی و اقتصادی درباره همه اینها تصمیم میگیرند. اطلاعات درباره افکار، منافع و مقاصد سیاستها و طرحها، ذره ذره و گاه بر اثر نشت اطلاعات و نه حتی قصدی برای انتشار و شفافیت در اختیار ذینفعان قرار میگیرد. ذینفعان در غالب موارد «غافلگیر» میشوند. گاهی احساس میکنم سیاستگذاری کشور بر اساس «اصل غافلگیری» بازمانده از دوران جنگ است.
✅ مصادیق غافلگیری را بسیار دیدهایم. صنعتگران، تولیدکنندگان، بیماران داروهای خاص و بقیه مردم به یکباره میفهمند که قیمت ارز 4200 تومان تثبیت شده است؛ کشاورزان دشت یکباره میفهمند که قرار است در بالادست رودخانه سد بسازند؛ مردم شهرها یکباره متوجه میشوند که قوانین ساختوساز تغییر کرده؛ و استادان دانشگاه به یکباره خبردار میشوند که قوانین ارتقا متحول شده و همینطور الی آخر. برخی زرنگتر هستند خودشان را فوری تطبیق میدهند مثل آنها که یکشبه اساسنامه شرکتهایشان را عوض کردند و ارز 4200 تومانی برای واردات غیرمرتبط با تخصص شرکتشان گرفتند؛ و بقیه ذینفعان هم حیران میمانند.
✅ نظام سیاستگذاری فاقد نظام ارتباطی و گفتوگوی مؤثر است؛ و برخی وقتها هم نمیخواهد داشته باشد تا سیاستها پنهان بمانند. طراحی فرایند گفتوگو با ذینفعان، به اشتراک گذاشتن مستندات کارشناسی درباره منطق تصمیمات، تحلیل هزینههای هر تصمیم برای گروههای مختلف و متقاعد ساختن گروهها نسبت به منافع و مضار هر اقدام انجام نمیشود.
✅ نظام سیاستگذاری گاه «غافلگیرانه رادارش روی یک هدف قفل میکند.» برای مثال اگر شما 200 میلیارد تومان پول داشته باشید و بخواهید برای مردم منطقهای توسعه، رضایت و رفاه ایجاد کنید، باید بپرسید بین گزینههای مختلف نظیر توسعه صنایع کوچک و متوسط (و انتخاب بین همین صنایع)، ساختن جاده، توسعه شبکه آبیاری، ساماندهی زنجیره ارزش محصولات، ساخت سد یا توسعه گردشگری (و چند انتخاب دیگر) کدام گزینه برترین است؛ نه اینکه مثلاً رادار روی ساخت جاده یا توسعه کشاورزی قفل شود.
✅ اعمال اصل غافلگیری، یعنی گفتوگو و ارزیابی گزینههای مختلف صورت نمیگیرد، و ذینفعان از اهداف اطلاع نداشته باشند. یکی از عوارض خطرناک این وضعیت آن است که «به جای آنکه اهداف، پولها را هدایت کنند؛ پولها، اهداف را تعیین میکنند.» این تفاوت خیلی ظریفی است. سؤال برای مثال این است: «آیا میخواهیم به هدف الف برسیم و برای آن 200 میلیارد تومان پول میخواهیم؟ یا ما 200 میلیارد پول میخواهیم و برای آن یک هدف میتراشیم؟» اعمال اصل غافلگیری است که «هدف تراشیدن برای پول» به جای «پول برای تحقق هدف» را ممکن میسازد.
✅ سیاستگذار و به تبع آن مجری سیاستها نباید مردم و ذینفعان را غافلگیر کند. اصل غافلگیری، نظام سیاستگذاری را به سمت یکی از خطرناکترین بیماریهای این کشور میبرد: پوپولیسم. این بیماری تا حدی محصول وجود ظرفیت اعمال اصل غافلگیری است. پوپولیسم معانی مختلف دارد و باید درباره آن مفصل بحث کرد، اما تعریفی خلاصه از آن چنین است: «سیاستگذاری به اسم مردم، بدون حضور خود مردم.» پوپولیستها دائم از این میگویند که فلان کار را برای منافع مردم انجام میدهند اما نمیتوانند پاسخ دهند که کجا، چگونه، چه زمانی و با چه کیفیتی درباره این کارها با مردم حرف زدهاند و به اندازه کافی اطلاعات درباره آنها به مردم داده و آنها را قانع کردهاند و درباره گزینههای دیگر بحث کردهاند.
@fazeli_mohammad
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
️🔴 حاجآقا مرتضی تهرانی درباره رهبر انقلاب چه گفت؟
اواخر سال ۹۴، حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان دیدار و گفتوگویی با مرحوم آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی داشت که در مجله پاسدار اسلام چاپ شد. بخشهایی از آن نظر ایشان درباره حضرت آیتالله خامنهای بود. فرازهایی از آن را بخوانیم:
♦️یکی از ذاتیات ایشان [حضرت آیتالله خامنهای]، بلندهمتی ایشان است. یعنی آنقدر این روح، پاکیزه و لطیف و بزرگ است که وقتی ایشان این تعبیر [تعبیر رؤیای صادقهای که در جوانی دیده بودند] را شنید، از آنموقع تدریجاً خودش را برای فعلیت این منزلت آماده کرد و از این حرکت اختصاصی و استثنایی هم هیچ غفلت نورزید.
♦️خصیصه دیگر ایشان این بود که نسبت به والدین تأدب، تواضع، فروتنی و اطاعت بسیار زیادی داشتند. خیلی زیاد که از عرفیت خارج است، بخصوص نسبت به پدر بزرگوارشان. عجیب بود. آنها هم حتماً اثر وضعی دارد و پیدا بود که حق تعالی تعبیر همان خواب را برای ایشان تقدیر کرده است.
♦️ایشان قم هم که مشرف شد، ازجمله درس مرحوم آقای حائری که میرفتند، کمال دقت را داشتند و کار میکردند و دریافتی ایشان از درس خارج، بخصوص درس خارج مرحوم آقای حائری که خارج دقیقی بود و خارج مکاسب بود، اگر کسی مانند آقا «سلامالله علیه» شش ماه درس ایشان میرفت، کافی بود که روش استنباط و تلاش و کار و کوشش در فقه و مبادی فقه را کاملاً بیاموزد.
♦️نگاه میکنم و میبینم روز به روز غلظت اخلاص ایشان در باطنشان بیشتر میشود.
♦️در مراجع قطعاً چنین فردی با این جامعیت نداریم. یعنی وقتی به سراغ مسائل سیاسی میروند و مطالعه و جمعآوری و مقایسه میکنند، یک نفر غیر از ایشان نیست. در مسائل فقهی که وارد میشوند و جواب میدهند، کاملاً پیداست که سراپا اخلاص و تقواست. آنقدر احتیاط میکنند که یک سر سوزن بر خلاف تقوا و احتیاط حرکت نکرده باشند.
♦️در این جامعیتی که خدا این بزرگوار را رشد داده است، هیچ در بین علمای شیعه واسلام نداریم.
♦️این بزرگوار هم خدای متعال اراده فرموده است که مسئولیت سنگینی را به ایشان عطا کند که عطا کرده است. با ظرفیتِ فوق ادراک اشخاص عادی. این ذاتیات ایشان است. و ایشان کار کرد و من اطلاع داشتم که در فقه و اصول و رجال و لغت و... کار میکرد. و در کنار همه اینها کار روحی میکرد. من حتی چند شب پیش آثار حرکت در تهذیب نفس و تشدید اخلاص را وقتی ایشان داشت نماز میخواند در ایشان دیدم. میپرسید: چگونه دیدی؟ با همین چشم؟ میگویم خیر، با آن چشم دیگری که خدا به من عطا کرده است و یقین دارم. لاالهالاالله.
♦️شب و روزی نیست که من از ایشان ۲۰ مرتبه یاد و برای ایشان دعا نکنم و به خدای متعال التماس نکنم که خدایا! این نعمت را برای شیعه مستدام بدار. معتقدم شکر و سپاسگزاری این نعمت الهی را شیعه اعم از علما و غیرعلما بهجا نیاوردهاند، چون درک نکردهاند.
♦️اگر خدای متعال این بزرگوار را در این سمت قرار نداده بود، هیچیک از علما تا سالهای طولانی هم این همت و اراده را نداشت که آنچه را من خیال هم نمیکردم که در عمرم آن ابعاد معنوی، الهی، شرعی و انسانی را شاهد باشیم.
♦️این عرایض من به بحث سوم منتهی میشود که باید برای مردم حل شود. مردمی که دین و شعور و ایمان دارند و تاریخ میدانند. در زمان ایشان وقتی کمبودهایی را احساس میکنیم، باید بفهمیم آنها را به چه کسانی باید نسبت بدهیم. عین این کمبودها در زمان امیرالمؤمنین «صلواتالله علیه» هم بود. آیا میتوانیم نتیجه بگیریم که حضرت -نعوذ بالله- تقصیر کرده است؟ نمیتوانیم. حضرت در فاعلیت، عصمت، علم و قدرت خودش بینظیر بوده و انسان عادی نبوده است، پس چرا تا وقتی که ایشان زنده بود شریح را نتوانست از کوفه بیرون کند؟ این شریح بود که در قضیه کربلا فتوا داد. نبود؟!
@tdejakam
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
️🔴 حاجآقا مرتضی تهرانی درباره رهبر انقلاب چه گفت؟ اواخر سال ۹۴، حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان دیدا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های بی نظیر و کمتر شنیده شده استاد اخلاق مرحوم آیت الله مرتضی تهرانی در مورد امام خامنه ای
@enqelab_st