🔻امام باقر عليهالسلام: سارِعُوا في طَلَبِ العِلمِ
❇️ در جستوجوى دانش شتاب كنيد.
📚 المحاسن، ج 1، ص 356
♨️رهبر معظم انقلاب
♦️مردم ما در مقابلهی با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنهگران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانهی این است که این مردم بیدارند، هشیارند.
۱۳۸۹/۱۰/۰۸
🔻در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچ وقت نمیگذارد مردم از خدای متعال طلبگار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم.
♦️ فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمن صریح بتواند چهرهی خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند.
۱۳۸۸/۱۰/۲
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻 محققداماد و دغدغۀ سیاستزداییِ از حوزه:
در مذمّتِ سکولاریسمِ حوزوی
مهدی جمشیدی
1. آقای محققداماد در سخن اخیر خویش، مطلقِ «دخالت در سیاست» را نفی و تقبیح کرده است، نه گونۀ خاصی از آن را. و بدتر اینکه آن را به «دو تن از بزرگان حوزه»، نسبت داده است. و این یعنی حوزه از «اساس»، سکولار است و بر اساس سکولاریسم، بنا شده است. این سخن، «استنتاجِ منطقیِ» من از سخن ایشان است، نه نظر خودم. من معتقد نیستم که مؤسسان حوزه، سکولار بودند. این نسبتی است که آقای محققداماد به مؤسسان و پدارن حوزه داده است. و از حوزویان انتظار میرود که در برابر «متهمساختن بزرگان حوزه به سکولاریسم» از سوی آقای محققداماد، موضعگیری کنند، امّا دریغا که حوزه و حوزویان، خاموشی گُزیدهاند و آن را ابطال نمیکنند.
2. تحلیل ایشان نیز ناصواب است، چنانکه امام خمینی دربارۀ تشکیل نظام اسلامی و اهمّیّت آن معتقد بود: «اگر مرحوم حاج شیخ [عبدالکریم حائری] در حال حاضر زنده بودند، کاری را انجام میدادند که من انجام دادهام.»(برداشتهایی از سیرۀ امام خمینی، ج5، ص3). آیتالله محمد یزدی و آیتالله احمد آذریقمی میگویند در سال 1334، امام فرمودند: «اگر الان آقای بروجردی به من اجازه بدهند، من یکروزه تمام ایران را علیه شاه میشورانم»(برداشتهایی از سیرۀ امام خمینی، ج5، ص26-27). آیتالله جعفر سبحانی میگوید امام فرمودند: «من هر روز آقا را [آقای بروجردی] آماده میکنم برای بیرونراندن بهاییان از دستگاه دولت، اما فردا که میروم میبینم آقا دوباره سرد شدهاند.»(پابهپای آفتاب، ج3، ص206). حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا فاکر یزدی میگوید در جریان اعدام نوابصفوی، امام به منزل آیتالله بروجردی تشریف برده بودند تا ایشان در مقابل اعدام، عکسالعمل نشان بدهد. امام آنقدر ناراحت شده بودند که عمامهشان را بر زمین زده و گفته بودند که آقا از این سیّد حمایت کنید(برداشتهایی از سیرۀ امام خمینی، ج5، ص29). حجت الاسلام و المسلمین فضلالله محلاتی میگوید بعدها ارتباط امام با آیتالله بروجردی قطع شد و امام دیگر در کارهای آیتالله بروجردی دخالت نمیکردند و در هیچ کاری، اظهارنظر رسمی نمیکردند و میگفتند فایده ندارد و خودم، مورد اتهام قرار میگیرم؛ تا آنجا که حتی نماز جماعت را قبول نکردند(برداشتهایی از سیرۀ امام خمینی، ج5، ص30-31).
[3]. باید میان «اسلامِ اجتماعی» و «اسلامِ سیاسی»، تفاوت نهاد. اسلامِ سیاسی، سودای «حاکمیّت» دارد و اسلامِ اجتماعی، به سطحی از «فعالیّتهای اجتماعی»، بسنده میکند. امام خمینی، در «متن حکومت» قرار داشت نه بیرون از آن. «ولایت فقیه»، یک مقام رسمی و قانونی است و نمیتوان آن را «سیاستورزیِ مستقل و غیرحکومتی» قلمداد کرد.
[4]. یکی از ریشههای این تحلیلها، به «ناخوشایندبودن وضعیّت موجود» بازمیگردد. بهخصوص، اوضاع معیشتیِ مردم، بسیار ناگوار است. دراینحال، طبیعی است که اهل نظر، به دنبال «تعلیلِ» این تلخیها و نابسمانیها باشند. و چون ذهنِ تحلیلیِ ما، «حاکمیّتمدار» است، نخست به سراغ «نوع حکمرانی» میرویم و آن را نقد میکنیم. در همین رویکرد، لایههای مختلفی وجود دارند: «نقد حکومت اسلامی»، «نقد حکومت روحانیان»، «نقد حکومت ولیّ فقیه»، «نقد حکومت ایدئولوژیک»، «نقد حکومت اقتدارگرا»، «نقد حکومتِ مبتنی بر دولت پنهان» و ... . آقای محققداماد، به سراغ سرچشمه رفته و رهیافتِ «حوزۀ سیاسی» را انکار کرده است، درحالیکه مشکل به «سیاسیبودن حوزه» باز نمیگردد. البتّه غرض آقای محققداماد، «انقلابزدایی از حوزه» است که در لفافۀ «سیاستزدایی از حوزه» بیان شده است.
[5]. در مقابل این جریان، خوشبختانه یک موجِ تا حدی محسوس در میان طلبهها شکل گرفته که حاکی از بازاندیشی نسبت به رویکردهای «سنّتیاندیشیِ حوزوی» و «تجدّداندیشیِ حوزوی» است. اگر به تعبیر دوستان، حقیر از آنچه که در حوزه میگذرد، بیاطّلاع باشم، دستکم در ماههای اخیر و به واسطۀ ارتباطگریهای متعدّد نیروهای حوزوی و سخنان همدلانۀ آنها دریافتم که این «موجِ انقلابیِ منتقد و معترض»، در حال خیز برداشتن و تغییر دادن فضا از درون خودِ حوزه است. پس ساختار، در حال تولید و بازتولیدِ ناخواسته و ناآگاهانۀ «نیروهای ساختارشکن» در درون خود است.
[6]. من هرگز وضع حاکمیّت و جامعه را تأسفبار و مأیوسکننده نمیدانم و پانهادن امام خمینی به حکمرانی را ملامت نمیکنم و «حوزۀ نجف» را بر «حوزۀ قم»، ترجیح نمیدهم. بقای کنونیِ حوزۀ نجف، مرهون سایهگستریِ «انقلاب اسلامیِ ایران» است، وگرنه چنانچه قاسمِ سلیمانی نبود، داعش اثری از نجف و کربلا و ... بر جا ننهاده بود. این از برکات و حَسَناتِ انقلابِ خمینی و حکومتِ خمینی است. این سایۀ «انقلابِ قمخیزِ خمینی» است که «نجف» را نگاه داشته است...
@sedgh_mahdijamshidi
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینروزها با رصد شبکه های ماهواره ای معاند و برخی کانال های داخلی، شاهدیم که بخش زیادی از پست ها و اخبارشان را علیه #روحانیت، جهت داده و #دستور_روز قرار میدهند و با ایجاد خط خبری، کامنت ها و فیدبک های داغ و پربحثی را مهندسی میکنند.
♨️در همین رابطه حجت الاسلام علیرضامحمدلو یادداشتی نگاشته که در پست بعدی مطالعه بفرمایید
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
✍️آنفولانزای نیویورکی در کمین حوزه و روحانیت
🔺 سال ۱۳۸۶ که دومین قطعنامه آمریکا در سازمان ملل تصویب شد، آنان به دنبال تحقق یک نوع #آنفولانزای_نیویورکی در ایران بودند که نفرت از اسلام (شماتت اسلام)، نفرت از ایرانیت (شماتت ایرانیت)، نفرت از نظام جمهوری اسلامی (شماتت نظام)، نفرت از رهبران (شماتت رهبران) و نفرت از همدیگر (شماتت از همدیگر) را دنبال میکردند.
🔴 این استراتژی در موسسه آمریکن اینترپرایز (AmericanEnterprise Institute) توسط نو محافظه کاران در ایالات متحده طراحی و تدوین شده بود. آن ها بر این باور بودند که اگر این ویروسِپنج لایه در میان ایرانیان ایجاد شود، انسجام و درهم تنیدگی آنان از هم خواهد پاشید.
🔹 برای انجام و شروع این استراتژی، آقای نیکلاس برنز درخواست بودجه ۱۲۵میلیون دلاری را از کمیسیون خزانه داری کنگره آمریکا درخواست کرده بود که با موافت نمایندگان در اختیار وی و مراجع ذیربط قرار گرفت.
🔴 حال اینروزها با رصد شبکه های ماهواره ای معاند و برخی کانال های داخلی، شاهدیم که بخش زیادی از پست ها و اخبارشان را علیه #روحانیت جهت داده و دستور روز قرار میدهند و با ایجاد خط خبری، کامنت ها و فیدبک های داغ و پربحثی را مهندسی میکنند.
🔹از جهت دادن عنوان شکایت شخصیت های حقیقی از برخی سلبریتی ها به سمت روحانیت و ادبیات تند یک روحانی در اعتراض به ساز و رقص عده ای کنار خیابان تا خبر افزایش طلاق در میان طلاب و طعنه یکی از #فرهنگیان به روحانیت و اعتراض به ورود طلاب به #آموزش_و_پرورش و مورد اخیر هم درگیری یک خانم و بی احترامی اش به لباس و عمامه روحانیت، مصادیق پررنگ این خط خبری محسوب میشوند.
🛎 آنچه که رخ میدهد، یک #عملیات_روانی و بازی رسانه ای می تواند تلقی شود و ضروری است که نسبت به مختصات این پروژه واقف باشیم و از کنشگری های احساسی که باعث عمق گرفتن ذهنیتهای منفی نسبت به روحانیت می شود، اجتناب کنیم.
🔴 #تولید_تنفر در این موقعیت یعنی اعتبارزدایی از نهاد روحانیت در اذهان عمومی و جهت دادن ناراحتی ها به سمت طلاب و برانگیختن احساسات منفی با تصویرسازی های منفی است.
🔹 یکبار روحانیت را مقابل #سلبریتیها نمایش میدهند و آنها نیز این تقابل را وایرال کرده و به سمت توده مردم سرازیر مینمایند. بار دیگر روحانیت را در مقابل معلمین و آموزش و پرورش قرار داده و حساسیت های قشر #فرهنگی و دانشآموز را برانگیخته میکنند.
🔴 اوضاع طلاق در روحانیت را برجسته کرده و چهره وخیمتری از ماجرا را به تصویر میکشند و در پازل فاجعهبار ماجرا، درگیری روحانیت با مردم را با تقطیع و برش از قبل و بعد ماجرا به نمایش میگذارند.
🛎 با این اوصاف، هم روحانیت باید باهوش تر در سطح اجتماع حاضر شده تا در #تلهی_دوربینهای_مسموم قرار نگیرند و هم اهالی رسانه و مردم فرامتن ویدیوها را تحلیل کرده و #فورواردهایشان را مراقبت کنند و هم مسئولین مربوطه اگر پشت صحنه ای در ماجراها وجود دارد، بررسی کرده و در صورت تحریف و تنش در افکار عمومی، سریعتر #روایت کرده و شفاف سازی نمایند.
🖊 حجت الاسلام علیرضا محمدلو
@sedayehowzeh
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻حجت الاسلام موسیپور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قرار است نشست خبری داشته باشد.
شورا در اطلاعیهای رئیس جدیدش را "حضرت"، "معزز" و "مکرم" و مهمانان را "محترم" خطاب کرده است!
▪️از آقای موسیپور درخواست میکنم در همین ابتدای خدمت، بساط تملق و چاپلوسی را به هم بزنند؛ زشت و ناشایست است!
✍️محمد سرشار
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
✍️روایت محمدرضا زائری از یک تماس تلفنی غیر منتظره؛
🔻تماس تلفنی گلشیفته فراهانی با حاج قاسم سلیمانی
🔴 خانمی از ایرانیان ساکن خارج کشور که برای بازسازی حرمهای مطهر در عراق کمک مالی قابل توجهی کرده بود اصرار زیادی داشت که #سردار_سلیمانی را فقط برای چند دقیقه ملاقات کند. زمانی که آن خانم به نزد ایشان می آید و رفتار متواضعانه و محبت آمیز او را می بیند می گوید: میخواهم شماره یک نفر را بگیرم تا با شما صحبت کند، فقط قول بدهید ناراحت نشوید و من هم قبل از مکالمه او را معرفی نکنم! با این که اطرافیان سردار اصرار می کنند که این کار انجام نشود، ایشان قبول می کند و آن خانم شماره را می گیرد و گوشی را به سردار می دهد. ناگهان شخصی از آن سوی خط می گوید: سلام آقای سلیمانی، من گلشیفته فراهانی هستم!
🔺سردار با تعجب به سخن او گوش می دهد و او بسیار اظهار ارادت و احترام به ایشان می کند و شجاعت و صلابت ایشان را می ستاید. وی به سردار می گوید شما یک نفر کسی هستید که من به عنوان یک ایرانی به او افتخار می کنم و با تمام وجود دوستش دارم.
🔴سردار هم ضمن تشکر با زبانی محترمانه و مهربانانه به او می گویند شما دختر ما هستی و فرزند این آب و خاک هستی، مراقب باش که هرجا هستی مصلحت این کشور و نام ایران را در نظر بگیری.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️وعدههای وزیر کار توخالی بود
🔻مدیران توانمند تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی را کنار گذاشتند و افراد غیرمرتبط آوردهاند
موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹به جای شایسته سالاری، فامیل بازی و فامیل سالاری جای آن را گرفته است که در همه قسمتهای کشور هم وجود دارد.
🔹برخی وزرا در روز رای اعتماد شعارهایی دادند که مشخص بود اصلاً امکانپذیر نیست. مثلاً وزیر صمت گفت قصد صادرات یک میلیون خودرو را دارم. وقتی در کشورهای دیگر خودروهایی با قدرت و کیفیت و استحکام بدنه بالاتر تولید میشود، چطور او میخواهد پراید پرنقص ۱۸۰ میلیونی را صادر کند؟
🔹حالا از حرف آقای عبدالملکی که گفته با یک میلیون میتوان شغل ایجاد کرد بگذریم، اگر بگوییم ۱۰۰ یا حتی ۵۰ میلیون تومان برای ایجاد شغل پایدار نیاز داریم، دولت چگونه این مبلغ را میخواهد تامین کند؟
🔹شعارها و وعدههای وزیر امکانپذیر نیست. بالاترین پست شغلی ایشان، معاون اشتغال کمیته امداد بوده است. در کمیته امداد پول قلمبهای وارد میشود، مثلاً مجلس سالیانه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال به کمیته امداد میدهد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻واکاوی فقهی تزریق واکسن کرونا
🎙با سخنرانی مدرس دروس خارج حوزه علمیه قم استاد فاضل لنکرانی
🔹دکتر محمدرضا قدیر (رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم)
🏢مکان: مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهم السلام)،سالن فقاهت
⏱زمان:چهارشنبه ۸/دی ماه/۱۴۰۰
ساعت ۱۰صبح
🌐لینک حضور مجازی
markazfeqhi.com/live
🔆گروه فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهم السلام)
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔺وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا
✅و هر کس، انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است.
📙آیه 32 سوره مائده
☀️بیانات مقام معظم رهبری
انقلابینمایی غیر از انقلابیگری است؛ انقلابینمایی [یعنی] آدم جوری عمل کند که کأنّه ما [انقلابی هستیم]؛ انقلابیگری کار سختی است؛ پابندی لازم دارد، تدیّن لازم دارد. نمیشود که انسان یک دهه همهکارهی کشور باشد، بعد یک دههی بعدی تبدیل بشود به مخالفخوان کشور؛ این[طور] که نمیشود. نهم دی که اینقدر عظمت دارد، پاسخ ملّت به همین بازیها بود. نُه دی دفاع از ارزشهای انقلاب بود، از ارزشهای دین بود. آنجا ایستادگیای که ما کردیم، ایستادگی در دفاع از انتخابات بود. بنده صریحاً گفتم فشار میآورند که باید انتخابات را ابطال کنید، من زیر بار ابطال انتخابات نخواهم رفت؛ این را من اعلان کردم. بحث سرِ ارزشهای انقلاب و ارزشهای نظام اسلامی است
۱۳۹۶/۱۰/۰۶
#بصیرت
#نه_دی
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️حرمت دین، حرمت روحانیت
🔻چند روز پیش شهر قم:
۲ خانم بدون روسری در مغازهای شلوغ، مشغول خرید بودند در حالیکه ۳ نفر با لباس روحانیت در همان فروشگاه حضور داشتند و برای رسیدن به صندوق، مشغول تقلا بودند. خانمها از مقابل ۳ روحانی مذکور گذشتند و البته این ۳ عزیز کماکان مشغول تلاش برای حساب کردن خریدشان بودند!
🔹مومنان ساکن قم این روزها به کرات شاهد زنان بیحجاب با آرایشها و لباسهای زننده در بعضی خیابانها و مراکز خرید (حتی در نزدیکی حرم) هستند و البته دو سه سالی است که چنین صحنههایی در قم دیده میشود و هرچه زمان میگذرد این صحنهها افزونتر و "عادیتر" شده است.
🔹 و این در حالیست که تدریس فقه و شریعت در مدارس و حوزههای مختلف و بعضا مجلل قم با حضور هزاران طلبه و روحانی فاضل، با شدت ادامه دارد و صدها مرکز و موسسه پژوهشی مستقر در این شهر، مشغول تحقیق و بررسی درباره ریزهکاریها و ظرافتهای فقه و اصولند!
🔹 آموزش فقه و شریعت برای به کار بستن و عمل کردن است و هنگامی که هزاران نفر در یک شهر مشغول تفقه باشند اما کمتر کسی به فکر تحقق مسلمات فقهی مانند نهی از منکر و حجاب و عفاف باشد نتیجه صحنههایی میشود که این روزها در قم شاهد شیوع و گسترش آن هستیم.
❇️ برخی از روحانیون محترم تصور میکنند اگر آهسته بیایند و بروند و مشغول درس و بحث باشند و کاری به کسی نداشته باشند، کسی هم مزاحم آنها نخواهد شد و میتوانند با فراغ بال به تتبع و غور و تفحص در فروعات و مستحبات ادامه دهند.
غافل از این که حرمت روحانیت بسته به حرمت دین است و اگر خدای ناکرده در جامعهای دین و احکام آن بیحرمت شود دیگر برای روحانیت، حرمت و قداستی باقی نخواهد ماند!
▪️ اگر مانع زیر پا گذاشتن احکام خدا و مسلمات فقهی نشویم فردا نمیتوانیم از لگدمال شدن عمامه علما ممانعت کنیم!
❇️ مطالبه جدی حوزههای علمیه از دولت، عدلیه، ناجا، دستگاههای امنیتی، سپاه، مجلس و رسانهها برای احساس مسئولیت و تحرک مناسب دربرابر گسترش روز افزون مفاسد اجتماعی و تلاش برای برقراری امنیت اجتماعی، حداقل اقدامی است که طلاب و علما و فضلا میتوانند و باید برای دفاع از احکام الهی و حرمت دیانت انجام دهند.
والامر الیهم.
✍دکتر محمدصادق کوشکی
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️مسیح علی نژاد کمپینی علیه رهبری در شبکه های اجتماعی راه انداخته
البته در آخر باز هم علی نژادی می ماند که هیچ غلطی نکرده است
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️پویش ضدانقلاب علیه روحانیون
✍یادداشت مرتبط حجت الاسلام محمدلو
https://eitaa.com/khabarehowzeh/56925
✍یادداشت دکتر کوشکی
https://eitaa.com/khabarehowzeh/56964
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh