♨️خبر عجیب کانال پونز
🔻بیچاره کردن کشاورزان به اسم رهبر معظم انقلاب
🔻این دولت طرحی را در روستاها به نام رهبر انقلاب پیاده میکرد که بعضی زمینهایی که سالها در اختیار کشاورز بوده و به قول دولتیها منابع طبیعی به حساب میآمد، از دستشان میگرفت.
🔻ابتدا کشاورز را قانع میکرد که زمین برای تو نیست. سپس وقتی که یک قدم جلو آمد، به او میگفت که حالا حق حساب این سالهایی که بدون اجازه ما کاشتی را بپرداز.
🔻با پیگیری تعدادی از اهالی بعضی روستاهای استان مرکزی این ماجرا جدی شد و جلوی آن تا حدودی گرفته شد. آخوندی دقیقا این سیاست را بیشتر میپسندد که مانند معاویه عمل میکنند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
💎 آثار دنیوی و اخروی صلهرحم
🔻امام باقر عليهالسلام: صِلَةُ الأرحامِ تُزَكِّي الأعمالَ و تُنْمِي الأموالَ، و تَدفَعُ البَلوى، و تُيَسِّرُ الحِسابَ و تُنسِئُ في الأجَلِ؛
🌸 صله رحم، اعمال را پاك میكند،
دارايیها را فزونى مىبخشد،
بلا را دفع میگرداند،
كار حسابرسى [در قيامت]را آسان میكند
و مرگ را به تأخير میاندازد.
📚 الكافى، ج2، ص150، ح4
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🇮🇷گرامیباد دوازده فروردین روز همه پرسی ورای قاطع ملت به جمهوری اسلامی ایران
🇮🇷امام خمینی (ره): صبحگاه ۱۲ فروردین كه روز نخستین حكومت ا... است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی كه كنگره های قصر ۲۵۰۰ ساله حكومت طاغوتی فرود ریخت و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بربست و حكومت مستضعفین جانشین آن گردید."
🇮🇷امام خامنه ای: «جمهوری اسلامی، از لحاظ معنای تحت اللفظی بر دو پایه استوار است: یکی جمهور مردم؛ یعنی آحاد مردم و جمعیت کشور، این ها هستند که امر اداره کشور و تشکیلات دولتی و مدیریت کشور را تعیین می کنند، و دیگری اسلامی؛ یعنی این حرکت مردم، بر پایه تفکر اسلام و شریعت اسلامی است. این یک امر طبیعی است. در کشوری که اکثریت قریب به تمام آن مسلمان هستند، آن هم مسلمان مؤمن و معتقد و عامل، که در طول زمان، ایمان عمیق خودشان را به اسلام ثابت کرده اند و نشان داده اند، در چنین کشوری، اگر حکومتی مردمی است، پس اسلامی هم هست.»
♦️«مردم اسلام را می خواهند. این از روز اوّل گفته شد و در طول سال های متمادی نیز تجربه گردید. امروز هم واضح ترین حقیقت در نظام ما این است که آحاد و توده مردم از نظام حاکم بر کشور می خواهند که مسلمان باشد... و اسلام را در جامعه تحقق ببخشد. این حکومت و این نظام، با این نام در دنیا اعلام شد و تشکیل گردید. مردم هم رأی دادند، و نام جمهوری اسلامی را حاکی از اسلام دانستند لذا آرایشان را به نام جمهوری اسلامی در صندوق ریختند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
صدا ۰۶۰.m4a
11.54M
♨️توضیحات بسیار خوب حجت الاسلام سید محمود نبویان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با موضوع قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧بگوید: همه پرسی! / بشنو: شوراهای چند نفره!
یادداشت حجت الاسلام قنبریان را اینجا بخوانید👇
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🎧بگوید: همه پرسی! / بشنو: شوراهای چند نفره!
کلمه حق گاه با اراده کردن باطل از آن و گاه بخاطر گفتن فردی با روزمه ی ضد، هدر می رود!
🔸مثلاً "حکمیت" کلمه حق و اصلی اسلامی و راه حلی اساسی است؛ برای حل منازعات سیاسی ای که به تحرکات مسلحانه کشیده شده است.
امیرالمومنین قبل از صفین در ماجرای جمل خود پیشنهادش را به طلحه و زبیر داد(نامه۵۴).
همه فقهای ما در کتاب جهاد ازجمله مواردی که ترک قتال را لازم می شمارند؛ یکی پذیرش حکمیت از سوی متخاصمین است؛ حتی جایی که معصوم یک طرف دعواست و حَکَم هم غیر او -البته مورد پذیرش او- است.(۱)
لکن حکمیّت صفین در "بی موقع گی"، "تحمیل حَکَم فاقد اهلیت به امیر(ع)" و "حُکم خلاف شرع حَکَمین"؛ اصل این راه حل را نزد ما شیعیان به محاق برد و علیرغم قوت نظری آن، به ندرت در منازعات داخلی مسلمین راهگشا شد!
🔸انگار "همه پرسی" هم دارد مثل حکمیت میشود! اینکه:"مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، اِعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آرای مردم صورت گیرد"(اصل۵۹ قانون اساسی)؛ چاره ای تمام کننده و بالفعل کننده پشتیبانی مردمی از تصمیمات است. لکن طرح مکررش از سوی رئیس جمهوری که در دوره او و روزومه اش بیشترین خروج از استقرار اراده عمومی و حکمرانی مردمی وجود دارد؛ هدر دهنده این اصل مترقی است.
🔺آری میشد پس از خروج ترامپ از برجام، رفراندم بقاء یا خروج از برجام را(مثلا) به آراء عمومی بگذاریم تا بسیاری نزاع ها تمام شود؛ اما این رئیس جمهور بیش از همه محفل گرا بوده است. رجوع به آراء عمومی پیشکش، ایشان تصمیم گیری در مسائل مهم را از نمایندگان ملت گرفته به شوراهای ۱۷نفره و ۹نفره داده است!(۲)
همین رئیس جمهور بود که علیرغم اصول متکثر فصل هفتم قانون اساسی، شوراهای گزینشی را جای مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت نهاد!
🔸دونمونه:
1⃣اولین بار در دوره او قراردادهای جدید نفتی موسوم به ipc با مدت ۲۵ساله ی قرارداد و امتیازات بیشتر، کلید خورد(مهر۹۲). و این قراردادها در اختیار نمایندگان ملت بلکه حتی مرکز پژوهش های مجلس قرار نگرفت و صرفا به هیات چند نفره تطبیق قوانین زیر نظر رئیس مجلس داده شد! شرکت توتال هم بر همین اساس قرارداد بست و از مجلس فقط دو نفر(رئیس کمیسیون انرژی و بودجه) در هیات عالی نظارت بر منابع نفتی(برای نظارت) بودند.(۳)
این در حالیست که اصل۷۷ قانون اساسی می گوید:"عهدنامه ها، مقاوله نامه ها، قراردادها و موافقت نامه های بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد"!
تفاهمنامه ۲۵ساله ایران و چین هم اگر به مرحله قرارداد و موافقتنامه رسیده باشد(که البته دولت منکر است) مثال دیگر میشود.
2⃣ایشان بود که اردیبهشت۹۷ در جلسه خصوصی دونفره و بعداً در جلسه مسئولان عالیرتبه از رهبر انقلاب، فرماندهی جنگ اقتصادی علیه آمریکا را خواست و با قید "درچارچوب مقررات" اجازه ایشان را گرفت.(۴) رهبر انقلاب ۲خرداد۹۷ از آن به "ستاد مقابله با شرارت دشمن" و به اتاق جنگی مثل اتاق جنگ علیه ایران در وزارت خزانه داری آمریکا تعبیر کردند.
آقای روحانی اما فارغ از چارچوبه مقررات، آن شورای ۱۷نفره را در تصمیمات مهم جای مجلس نهاد؛ از تصویب افزایش نرخ بنزین تا برنامه اصلاح ساختار بودجه و...! ولابد اینها را از فروعات مقابله با جنگ اقتصادی آراست. اینها نقض آشکار اصل۷۱ و۷۵ قانون اساسی بود!
❓سؤال از جنابشان این است که لابد قراردادهای نفتی و نرخ بنزین از مسائل مهم یا بسیار مهم بوده؛ اگر نمایندگان ملت محرم شنیدن و تصمیم گیری نبوده اند، چگونه همه ملت محرم میشوند تا در آراء عمومی تکلیف آنها را معلوم کنند؟!
❗️نکند فقط سازش با آمریکا مسأله ایشان برای رفراندوم است!
⬅️این است قصه اصلی مترقی که به هدر و به محاق می رود. خوب است مردم و نخبگان فارغ از این گوینده یا پس از سپری شدن دوره ایشان بیشتر سر این اصل مترقی قانون اساسی فکر و گفتگو کنند.
____________
پی نوشت:
۱.ر.ک: جواهرالکلام ج۲۱ص۱۱۰تا۱۱۷
۲.شورای سران قوا ۱۷نفر و شورای عالی نظارت برمنابع نفتی ۹نفر است.
۳. yun.ir/v9nyy7
۴. yun.ir/gyylx3
📝محسن قنبریان ۱۴۰۰/۱/۱۱
☑️ @m_ghanbarian
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🔻 روزطبیعت
🔻امام على عليه السّلام فرمودند:
النَّظَرُ إلَى الخُضرَةِ نُشرَةٌ: نگاه كردن به سبزه موجب شادابى است .
📚نهج البلاغه، حكمت 400
🔻پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند:
لا تُحرِقُوا النَّخلَ و لا تُغرِقوهُ بِالماءِ و لا تَقطَعُوا شَجَرَةً مُثمِرَةً و لا تُحرِقُوا زَرعاً لأِنَّكُم لا تَدرونَ لَعَلَّكُم تَحتاجُونَ إلَيهِ.
نخل را نسوزانيد و آن را در آب غرق نكنيد. درخت بارور را قطع نكنيد و زراعت را به آتش نكشيد؛ زيرا شما نمي دانيد، شايد در آينده به آن نيازمند شويد.
📚الكافي، ج 5، ص 29
🔻امام صادق عليه السّلام فرمودند: عَلَي العَاقِلِ... أن يکونَ لَهُ ساعاتٌ: ساعَهٌ يُناجِي فيها رَبَّهُ عزّ و جلّ وَ ساعَهٌ يُحاسِبُ نَفسَهُ وَ ساعَهٌ يَتَفَکَّرُ فيما صَنَعَ الله عَزَّ وجلَّ اليه و ساعَهٌ يَخلُو فيها بِحَظِّ نَفسِهِ مِنَ الحَلال؛
بر خردمند لازم است (در زندگي) چند برنامه داشته باشد:
1- برنامه اي براي مناجات با خدا
2- برنامه اي براي محاسبه نفس
3- برنامه اي براي تفکر در آفريده هاي خدا
4- و برنامه اي براي تفريح و بهره مندي از امور حلال.
📚الخصال/ ج 2/ ص 525
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🌳طرح| درخت مايهی برکت زندگی بشر
🌳🌴 کسانیکه محیط زیست را نابود ميكنند از خبیثترین افراد هستند
♦️رهبرمعظم انقلاب: لجوجترین، خبیثترین، سرسختترین دشمنان که خصوصیّاتی برایش ذکر میشود؛ یکی از خصوصیّات این است: اِذا تَوَلّی سَعی فِی الاَرضِ لِیُفسِدَ فیها وَ یُهلِکَ الحَرثَ و النَّسل؛ حرث و نسل را از بین میبرد، فاسد میکند؛ کشت را - یعنی تولید گیاهی را و تولید انسانی را - نابود میکند و از بین میبرد.
♦️امروز اگر شما نگاه کنید در سیاستهای دنیا میتوانید پیدا کنید کسانی را که همین کار را بالفعل با همهی ملّتها و یا با بسیاری از ملّتها دارند انجام میدهند؛ اِهلاک حرث و اِهلاک نسل؛ این را خدای متعال فساد میداند، بعد هم میفرماید: وَ اللهُ لا یُحِبُّ الفَساد.
♦️ دهها روایت با مضامین عالی در اسلام، در متون دینی ما دربارهی زمین، دربارهی محیط زیست ما هست؛... که اشاره میکند به فراوردههای روی زمین که همهاش مال بشریّت و متعلّق به شما است؛ قضیّهی محیط زیست خیلی قضیّهی مهمّی است. ۹۳/۱۲/۱۷
🌳 #روز_طبیعت
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
14000112-zohoor-va-siasat-low.mp3
8.7M
🎙صوت سخنرانی مهم علیرضا پناهیان با موضوع:
🔴 سیاست و ظهور
➕ پاسخ به تحریف و تخریب اخیر رسانههای سعودی و بیبیسیچیها درباره مبحث انتخابات و ظهور
📅 یک جلسه | ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
📺 برنامه سمت خدا
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
♨️نقد حجت الاسلام کاشانی به حجت الاسلام و المسلمین پناهیان
✅دعوتی از استاد پناهیان بزرگوار
هرچه در اهمیت انتخابات و اسلام سیاسی سخن گفته شود، کم است و باید بیشتر هم تبیین گردد. اما خدا شاهد است، مسأله مهدویت، مادرِ عقاید اسلامی است و حیف است، با این دست و دلبازی خرج انتخابات گردد. از همه ناراستتر ادعای عجیب در کلمه «کافی» در متن ذیل است که در صفحه رسمی استاد عزیز نیز منتشر شده است. با خاکساری محضر استاد عزیز، آماده گفتگو و استفاده از محضرشان هستم و باور دارم معتقدین به اسلام سیاسی و انقلابی باید برای تبیین صحیح مواضعشان با یکدیگر گفتگو کنند و گرنه ممکن است خسارتهای جبران ناپذیر رخ دهد و حتی برای آینده انتخابات نیز مضر خواهد بود. خدایا تو شاهدی خط قرمز ما عقیده ماست.
پ.ن: از نوجوانی پامنبری و شیفته حاج آقای پناهیان بوده و هستم و امیدوارم این پرسشگریِ مریدشان ایشان را آزرده خاطر نفرماید.
متن استاد پناهیان:
«من نمیدانم که در زمان امام زمان هم رأیگیری خواهد بود یا نه ولی رأیگیری امروز امتحانی است برای جامعه ما تا نشان دهیم شایستگی ظهور حضرت را داریم یا نه؟ رأیگیری و انتخابات بیشتر از این که بخواهد جامعه ما را آباد کند، میتواند جهان را آزاد کند. چون یک قوم برجسته و قوی مثل ملت ایران، اگر از حضور در رأیگیریها و در امتحان انتخابات، سربلند بیرون بیاید و این سربلندی در انتخاباتشان نهادینه شود، کافی است برای اینکه حضرت ظهور کنند و آن قوم را الگو قرار دهند و این معنا را در سراسر جهان گسترش دهند.»
@kashani1395
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
♨️ ۱۳ فروردین آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دورهای مجلس خبرگان رهبری در قم
🔻شرایط و مهلت نامنویسی کاندیداهای میاندورهای مجلس خبرگان رهبری
🔻ثبت نام از داوطلبان انتخابات دومین میاندوره ای پنجمین دوره #مجلس_خبرگان رهبری برای حوزه های انتخابیه تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران از ۱۴۰۰/۰۱/۱۳ آغاز و تا ۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ادامه خواهد یافت.
🔹داوطلبان می توانند جهت ثبت نام به فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه یا ستاد انتخابات کشور (از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۸:۰۰) مراجعه نمایند.
🔹مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:
۱- ارائه اصل شناسنامه عکس دار و کارت ملی
۲- یک نسخه تصویر کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی
۳- دو قطعه عکس ۴*۶ جدید
...
🔹شرایط کاندیداها:
۱- تابعیت جمهوری اسلامی ایران
۲- حداقل سن ۴۰ سال تمام
...
🔹برگزاری آزمون علمی در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ ساعت ۸ صبح در مصلای قدس شهر مقدس قم برگزار میگردد.
🔸داوطلبان مدعو میتوانند در خصوص توزیع کارت ورود به جلسه، نحوه برگزاری آزمون و منابع آن از طریق شماره تماس ۶۴۳۶۳۶۳۶-۰۲۱ از ساعت ۸ تا ۱۵ به غیر از روزهای تعطیل با اداره کل امور انتخابات شورای نگهبان تماس بگیرند
♨️ اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فیلمی جالب و بسیار قدیمی از استاد شیخ حسین انصاریان در اولین #انتخابات مردمی و پرشکوه در تاریخ چندهزارساله ایران در ۱۲ فروردین
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
امام صادق عليه السلام:
بدهی خود را کم کنید! كه كم قرض داشتن، عمر را زياد مى كند
خَفِّفُوا الدَّيْنَ، فَإِنَّ فِي خِفَّةِ الدَّيْنِ زِيَادَةُ الْعُمُر
الأمالي (للطوسي)، صفحه 667
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🔴بیانات امام خامنه ای درباره وظیفه حکومت در دفاع از آمر به معروف و ناهی از منکر
♦️دشمن از راه اشاعهى فرهنگ غلط فرهنگ فساد و فحشا سعى مىکند جوانهاى ما را از ما بگیرد.
♦️کارى که دشمن از لحاظ فرهنگى مىکند، یک "تهاجم فرهنگى" بلکه باید گفت یک «شبیخون فرهنگى» یک «غارت فرهنگى» و یک «قتل عام فرهنگى» است.
♦️امروز دشمن این کار را با ما مىکند. چه کسى مىتواند از این فضیلتها دفاع کند؟ آن جوان مؤمنى که دل به دنیا نبسته، دل به منافع شخصى نبسته و مىتواند بایستد و از فضیلتها دفاع کند. کسى که خودش آلوده و گرفتار است که نمىتواند از فضیلتها دفاع کند! این جوان بااخلاص مىتواند دفاع کند.
♦️این جوان، از انقلاب، از اسلام، از فضایل و ارزشهاى اسلامى مىتواند دفاع کند. لذا، چندى پیش گفتم: «همه امر به معروف و نهى از منکر کنند.» الآن هم عرض مىکنم: نهى از منکر کنید. این، واجب است. این، مسئولیت شرعى شماست. امروز مسئولیت انقلابى و سیاسى شما هم هست.
♦️به من نامه مىنویسند؛ بعضى هم تلفن مىکنند و مىگویند: «ما نهى از منکر مىکنیم. اما مأمورین رسمى، طرف ما را نمىگیرند. طرف مقابل را مىگیرند!»
♦️من عرض مىکنم که مأمورین رسمى چه مأمورین انتظامى و چه مأمورین قضائی حق ندارند از مجرم دفاع کنند. باید از آمر و ناهى شرعى دفاع کنند.
♦️همهى دستگاه حکومت ما باید از آمر به معروف و ناهى از منکر دفاع کند. این، وظیفه است
بيانات در ديدار فرماندهان گردانهاى عاشوراى نيروهاى مقاومت بسيج در سالروز شهادت امام سجّاد(ع)
22 تیر 1371
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
♨️بازخوانی ماجرای آقای سیدکاظم شریعتمداری به بهانه سالروز درگذشتش
فیلم #اعترافات_قطب_زاده و تصریح به اطلاع آقای #سیدکاظم_شریعتمداری از #کودتا علیه انقلاب اسلامی و اعلام همراهی با آن!
🔻فیلم کامل اعترافات صادق قطب زاده را در پیوند ذیل تماشا کنید
👇
https://youtu.be/iXsRkDEXDrE
🔻سایر مطالب مرتبط را در #روزنه بخوانید:
@rozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
⭕️ انتقاد معاون سازمان تبلیغات از رفتار دوگانه دولت نسبت به سفرهای تفریحی و زیارتی
🔻حجت الاسلام روحالله حریزاوی:
◻️ برگزاری مراسم «محرم، صفر و رمضان» با رعایت تمام دستورالعملهای بهداشتی در سال گذشته نشان از عقلانیت و مسئولیتپذیری جامعه متدین ایران دارد، لذا القای نگرانی از انتشار کرونا در اماکن مذهبی، بیمورد و غیرکارشناسی است.
◻️ بر اساس طرح پیشنهادی سازمان تبلیغات، برگزاری ایمن نماز جماعت، جلسات مناجات، جزءخوانی و تفسیر قرآن کریم و نیز مراسم احیا، روز قدس و نماز عید سعید فطر با رعایت دقیق دستورالعملهای مصوب در مساجد و مصلاهای سراسر کشور امکانپذیر است.
◻️انتظار داریم مسئولان امر نسبت به مانعزدایی از نشر معارف الهی و حرکت به سوی نورانیتر شدن جامعه اهتمام ورزند.
◻️ حریزاوی ضمن انتقاد از منع ورود زائران به مسجد جمکران در شب نیمه شعبان و ابراز تأسف از رفتار دوگانه دولت نسبت به سفرهای تفریحی و زیارتی، گفت: مردم از مسئولان، انتظار رفتاری صادقانه و مدبّرانه دارند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🔹راه حل جنگ یمن خروج عربستان است
◻️حجت الاسلام و المسلمین قبانچی، امام جمعه نجف گفت: راه حل جنگ یمن ساده است و آن خروج نیرو های سعودی از یمن و پایان تجاوز آن می باشد که در این صورت همه چیز پایان خواهد یافت.
https://hawzahnews.com/xb69X
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حماسه تدبیر مسئولان در روز طبیعت و با وضعیت #نارنجی قم، چهار روز پس از تعطیل کردن مراسمهای نیمه شعبان!
🔻پ ن: طبق گزارشهای میدانی در روز طبیعت قم، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده مردم از ماسک در خوشبینانهترین حالت زیر ۳۰٪ بود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
امیرالمؤمنین عليه السلام:
رِضاكَ عَن نَفسِكَ مِن فَسادِ عَقلِكَ
از خود راضى بودن، نشانه تباهى عقل توست
غررالحكم حدیث5412
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🔴 تهدید نظامی، تهاجم فرهنگی و نفوذ برای نابودی ایران اسلامی
♦️ امام خمینی(ره): امروز #غرب و #شرق به خوبی میدانند تنها نیرویی که میتواند آنان را از صحنه خارج کند، #اسلام است. آنها تصمیم گرفتهاند که به هر وسیله ممکن آن را در #ایران که مرکز اسلام ناب محمدی است نابود کنند.
♦️اگر بتوانند با #نیروی_نظامی، اگر نشد، با نشر #فرهنگ_مبتذل خود و بیگانه کردن ملت از اسلام و فرهنگ ملی خویش و اگر هیچ کدام از اینها نشد، ایادی خودفروخته خود از #منافقین و #لیبرالها و بیدینها را که در مراکز ادارات #نفوذ میدهند که شاید به مقاصد شوم خود برسند.
🗓 ۲ فروردین ۱۳۶۸
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️منظورم انتخابات ریاست جمهوری سال جاری نبود
🎥 توضیح و تکمله استاد پناهیان درباره سخنرانی اخیر
🔹 منظورم این بود که انتخابهای خوب باید در مردم نهادینه شود. مردم به حسب تصادف به انتخاب خوب نرسند...
🔹 ۳۱۳ نماینده مجلس و استاندار و امام جمعه در تراز اصحاب امام زمان داشته باشیم...
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🔻تصمیمات نسنجیده مسئولان مانع تولید است
🔻حجت الاسلام و المسلمین رجبی عدم پشتیبانی کافی، فقدان مشوقهای لازم برای تولید کالای داخلی، فقدان زمینهسازی لازم برای فروش خارجی و عدم فرهنگسازی کافی برای خرید تولیدات داخلی، قاچاق و واردات را از اصلیترین موانع جهش تولید دانست و گفت: موضوعی که چند سالی است همواره مطرح میشود و مورد بحث در رسانه و سایر محافل قرار میگیرد، قاچاق و مبارزه با آن است. عضو جامعه مدرسین در ادامه فرآیندهای موجود و تصمیمات نسنجیده برخی مسئولان را مانع دیگری بر مسیر تولید داخلی معرفی و تاکید کرد: وقتی برخی دولتمردان تصمیم میگیرند واردات یک کالا انجام شود، آن هم کالایی که در کشور تولیدات داخلی آن وجود دارد و این کار را با ارائه تسهیلات گوناگون همانند عرضه ارز با قیمت پائین پرسودتر می کنند، طبعا انگیزه تولید داخلی از بین میرود. قانونی بودن این واردات نیز اجازه هیچگونه برخورد را به هیچ نهادی نمیدهد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
امیرالمؤمنین عليه السلام:
اُستُرْ عَورَةَ أخيكَ لِما تَعلَمُهُ فيكَ
به خاطر عيب هايى كه در خود مى دانى، عيب برادرت را بپوشان
غررالحكم حدیث2290
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🔴«حدیث اهل بصر و صبر»
#بصیرت_و_استقامت
♦️امام خامنهای(حفظه الله):«اگر کسی بصیرت نداشته باشد، ولو ایمان جوشانی هم داشته باشد، فریب می خورد؛ و وقتی فریب خورد، این ایمان در خدمت آن هدف به کار نخواهد افتاد. لذا اميرالمؤمنين(ع)، درجنگ صفين فرمودند:«وٙ قٙد فُتِحٙ بابُ الحٙربِ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ أهلِالقِبلٙة وٙ لايٙحمِلُ هذا العٙلٙمٙ اِلّا أهلُ البصرِ والصّٙبرِ».
♦️چه زیبا! کلمهٔ «بصر» و کلمهٔ «صبر»، از حروف مشترکی ترکیب شده اند، اما دو معنای جدا از هم دارند. آن وقت، دو رکن فلاح، در حمل پرچم هدایتند که امیرالمؤمنین، آن روز فرمودند این پرچم را برنمی دارد ، مگر کسی که اين دو خصوصیت را داشته باشد: اولاً بصیرت داشته باشد ثانیاً استقامت داشته باشد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🌀 تأملی در ملاکهای احراز صلاحیت کاندیداهای خبرگان
🖋 علی منتظرالمهدی
🔸 اهمیت مجلس خبرگان، به عنوان پشتوانه عظیم نظام اسلامی، بر کسی پوشیده نیست؛ مجلسی که دو وظیفه خطیر «تعیین رهبری» و «مراقبت نسبت به حفظ شرایط رهبری» را بر عهده دارد، تضمین کننده «حاکمیّت ارزش¬ها» و «اجرای احکام» است و عملکرد مناسبش باید «موجب سکینه و آرامش در دلهای مؤمنین» بشود.
همین واقعیات است که حساسیت انتخابات خبرگان را به حدّی رسانده که رهبر انقلاب میفرمایند: «شايد هيچكدام از انتخاباتهاي كشور به اين درجه از اهميت و حساسيت نباشد». و البته نااهلان را هم به تکاپو وا داشته، تا جایی که برای انتخابات خبرگان، فرد معرّفی و لیست ارائه میکنند!
🔹 با این همه نمیتوان روندی که مخصوصا در سالهای اخیر بر انتخابات خبرگان حاکم بوده را کاملا مطابق با اهمیت جایگاه این مجلس دانست؛ از این رو اشاره به بخشی از کاستیها لازم است تا راهگشای برخی از مشکلات موجود در حال یا آینده کشور باشد.
🔹 به تصریح قانون انتخابات مجلس خبرگان، مجموعه صلاحیتهای عضویت در این مجلس عبارتند از: «اجتهاد، اشتهار به دیانت، بینش سیاسی و اجتماعی، اعتقاد به نظام، نداشتن سوء سابقه» در این میان غفلت از یک شرط مهم، که البته به نحو توصیف در بیانات رهبر انقلاب هم مذکور است، را نباید نادیده گرفت: «مجموعهی خبرگان، مجموعهی علمای صاحبنام و صاحب شأن در بین مردم، و مورد اعتماد مردم در همهی قضایا، بخصوص در قضیهی بسیار مهم رهبری و انتخاب رهبری و قضایای مربوط به آن محسوب میشود.»
اعتماد و شناخت مردم از مجموعه خبرگان است که در بزنگاه حساس انتخاب رهبری، موجب «سکینه قلوب» می شود، شرطی که عملا در حال از دست رفتن است! برخی از علماء قم نشین، در ایام انتخابات به استانهای مختلف میروند، رأی میآورند و تا انتخابات بعدی ارتباط مردمی خاصی هم ندارند مگر چند سخنرانی یا جلسه با مسئولین! بی گمان نمیتوان این علمای محترم را ملزم به هجرت از قم کرد، اما میتوان توقّع داشت به گونهای تعامل کنند که دائما بر سرمایه اجتماعی این مجلس بیفزایند تا در روز موعود از آن بهره ببرند.
🔹 در کنار این مسأله، عدم وجود شرط سنّی هم از نقصانهایی بود که در انتخابات فعلی برطرف شده است. «انتخاب رهبر در شرایط پرفشار فقدان رهبر سابق» قطعا اقدام بزرگی است که مشخص نیست از عهده یک جوان بدون تجربه -ولو مجتهد- بر آید. نمیتوان غلبه احساسات در سنین جوانی را نادیده گرفت؛ مخصوصا که اکثر کاندیدهای جوان دورههای اخیر هیچ تجربه یا سابقه مهم اجتماعی هم نداشتهاند و غالبا به صورت مستقیم از کرسی درس به سمت کرسی نمایندگی حرکت کردهاند!
🔹 مخصوصا که در چند دوره اخیر انتخابات خبرگان گاهی حس میشد ثبتنام و موفقیت در آزمون علمی، خود موضوعیت پیدا کرده و تبدیل به صحنه هماورد برای برخی فضلای جوان شده است.
❗️ استاد جوان معروفی که علنا در کلاس درس، موفقیتش در آزمون علمی خبرگان را نشانه اثبات اجتهاد و علت بستهشدن دهان مخالفان میدانست! حتما نشانه بزرگی برای لزوم توجه به این خطر بالقوه است.
🔻 عملکرد متزلزل برخی منتخبان جوان در دوره اخیر (خود اختفایی)، شاهد بر لزوم بازنگری در مساله «سنّ» بود که به فضل الهی، بالاخره مدّ نظر قرار گرفت.
🔹 و البته این مشکل را میتوان در ارتباط تنگاتنگی با عنوان کلان دیگری هم دانست: «پر رنگ بودن ملاک نخبگی علمی و عدم توجه لازم به کیفیت بینش سیاسی و اجتماعی». خبره بودن فقط در ثبوت اجتهاد خلاصه نمیشود و توجه بیشتر به فهم سیاسی و سلوک اجتماعی کاندیدها هم لازم است، امری که کیفیت احراز آن به نظر چندان مورد توجه نیست و حداقل مواجه با ابهام است.
✅ به نظر حلّ تمام این مشکلات از یک راه ممکن است: «مانند انتخابات ریاست جمهوری که مجموعه تقنینی کشور در حال اصلاح و ملموسکردن ملاکها است، ویرایش هرچه عالمانهتر ملاکهای احراز صلاحیت داوطلبان خبرگان هم مدّ قرار گیرد» که این اقدام هرچند دیر ولی قطعا مفید است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh