🔻مجموعه نقدهایی به حرفهای مغرصانه اخیر سروش محلاتی که در کانال روزنه منتشر شده
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10058
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10059
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10065
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10066
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10067
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10068
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10069
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10070
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️همایش «علامه مصباح یزدی؛ فیلسوف علوم اجتماعی اسلامی» در آستانه نخستین سالگرد درگذشت آیت الله مصباح یزدی و به مناسبت روز جهانی فلسفه برگزار می شود.
🎙 با سخنرانی اساتید معظم:
علی اکبر رشاد
غلامرضا فیاضی
عبدالحسین خسروپناه
مجتبی مصباح یزدی
علی مصباح یزدی
حسین بستان
حمید پارسانیا
📆 چهارشنبه سوم آذرماه ۱۴۰۰/ ساعت ۱۸
🕌 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، تالار استاد موسویان
📺 پخش زنده و مستقیم با ترافیک رایگان از طریق TV.iict.ac.ir
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️نقد توصیهنامه یونسکو تحویل رئیس جمهور شد
◻️ یونسکو پس از دو سال کار و سه اصلاحیه بالاخره پیش نویس نهایی سند اخلاق هوش مصنوعی را امسال منتشر ساخت و بنا دارد که در اجلاسیه چهل و یکم در آبان ماه ۱۴۰۰ در پاریس، این سند را به تصویب کشورهای عضو برساند.
◻️ جمعی از اساتید و محققان حوزه با کار فشرده و دقیق، علاوه بر نقدهای بنیادین و شکلی سند، اقدام به ارائه پیشنهادهای راهبردی و تقنینی مناسبی کردند.
◻️حجت الاسلام و المسلمین اعرافی مدیر حوزه های علمیه با حمایت و پشتیبانی و اقدامی سریع متن آماده شده را به دست رئیس جمهور، رساند تا مورد استفاده هیأت ایرانی حاضر در اجلاسیه قرار گیرد تا دوباره با یک ۲۰۳۰ جدید مواجه نشویم.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️بی مهری و کشتار، حق مردم افغانستان نیست
✅حجت الاسلام و المسلمین رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در جریان عیادت از برخی مجروحان انفجار تروریستی قندهارِ افغانستان در مرکز توانبخشی ستارگان درخشان تهران:
🔹 این همه بی مهری و کشتار، حق مردم افغانستان نیست و گروههایی که ادعای دین دارند، این چنین عده زیادی را به شهادت رسانده و مجروح کردند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
هدایت شده از تبلیغات حوزوی موفق
📖رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : طَلَبُ العِلمِ فَريضَةٌ عَلى كُلِّ مُسلِمٍ و مُسلِمَةٍ.
📖پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: تحصيلِ دانش بر هر مرد و زن مسلمانى واجب است.
🏷بر آن شدیم که در راستای رسالت خویش در قبال ایثار سیدالشهداء (ع) گامی برداشته و با تعلیم معارف الهی، غبار جهل و ضلالت از چهره ی نمی بزداییم.
🏷برگزاری دورهء تحصیل معارف دینی در منطقه ای از جنوب ایران زمین.
🏷از عزیزانی که تحصیل تمام وقت و هجرت برایشان مقدور است دعوت به عمل می آید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره
📞 09195471019
تماس حاصل فرمایید.
🔻پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
من كانَ في طَلَبِ العِلمِ كانَتِ الجَنَّةُ في طَلَبِهِ
🔻هر كس در پى آموختن دانش باشد، بهشت در پى او است.
📚 ميزان الحكمه، ح ۱۳۷۸۴
☀️بیانات مقام معظم رهبری
مهمترین مطالب این است که انسان از گناه بپرهیزد؛ از گناه اگر پرهیز کرد، آنوقت خیرات الهی و خیرات معنوی به سمت او سرازیر میشود، فتوحات الهی به روی او باز میشود؛ امّا کسی که دچار گناه است ولو عبادت هم میکند، ولو کارهای خوب هم انجام میدهد، امّا این گناه، این زخم، این رخنهای که در این استخر وجود دارد -که ما مکرّر مثال زدیم؛ عرض کردیم مثل استخری که چندین لولهی قطور آب، مدام آب میریزد در این استخر، امّا استخر پر نمیشود؛ وقتی نگاه میکنید، میبینید دیوارهی استخر تَرَک دارد، ته استخر سوراخ دارد، نمیگذارد آب پر بشود -نمیگذارد که رحمت الهی او را فرا بگیرد. میفرمودند اوّلین کار این است که انسان این رخنهها را بگیرد؛ این رخنهها گناه است. در آن خطبهی پیغمبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) در جمعهی آخر ماه شعبان -این خطبهی معروفی که شما، ما، همه بارها در منبر برای مردم گفتهایم- وقتی که حضرت فضائل ماه رمضان را بیان میفرمایند، امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) سؤال میکند یا رسولالله! بهترین اعمال در این ماه چیست؟ حضرت در جواب میفرمایند: الوَرَعُ عَن مَحارِمِ الله؛(۲) ورع. اوّل این آلودگیها را از دل خود، از جان خود پاک کنیم تا ویتامینهای عبادت که در وجود ما وارد میشود، بتواند اثر خودش را ببخشد.
#اخلاقی
#پرهیز_از_گناه
☀️نشر با منبع
☀️درس اخلاق امام خامنه ای
☀️ @darsemamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️کنفرانس وحدت ابوظبی؛ رقیبی تازه برای مجمع تقریب رو به افول در تهران
🔻شورای جهانی جوامع مسلمان (المجلس العالمی للمجتمعات المسلمه) اعلام کرد که کنفرانس بینالمللی “وحدت اسلامی: مفهوم، فرصتها و چالشها” از ۱۲ تا ۱۴ دسامبر در ابوظبی پایتخت این کشور و تحت حمایت شیخ نهیان بن مبارک آل نهیان وزیر مدارا و همزیستی، و با مشارکت بیش از ۵۰۰ رهبر، محقق، متفکر و روشنفکر از ۱۴۰ کشور جهان برگزار میشود.
دکتر علی راشد النعیمی، رئیس شورای جهانی جوامع مسلمان در اعلام جزییات کنفرانس در یک نشست خبری تصریح کرد که اهمیت این کنفرانس ناشی از نیاز به ارائه یک گفتمان فکری و دینی است که خلأ موجود در این عرصه را در میان مسلمانان کشورهای مختلف جهان پر میکند و به چالش «هویت و احساس تعلق» نزد مسلمانان معاصر میپردازد و این بر تقویت نقش پیشگام علما و اندیشمندان اسلامی برای راهنمایی مسلمانان در این عرصه و ارائه یک پیشنهاد فکری و قانونی منطبق با مقتضیات زمانه تاکید میکند.
شورای جهانی جوامع مسلمان یک سازمان بین المللی غیردولتی است که مقر آن در ابوظبی است و بیش از ۹۰۰ سازمان و نهاد اسلامی از ۱۴۲ کشور جهان را تحت پوشش خود دارد. این شورا را میتوان نسخه اماراتی «رابطه العالم الأسلامی» عربستان سعودی دانست.
👈مطالعه بیشتر
https://b2n.ir/d53227
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔊 نقد شیوه جذب ورودی های حوزه های علمیه و آسیب شناسی انصرافی ها
🔺چند سالی هست که میزان ورودی های #حوزه_های_علمیه کمتر از قبل شده و از ورودی ها هم هر سال تعدادی انصراف داده از تحصیل حوزه کنار می کشند.
▫️اینجا دو سوال مهم مطرح می شود که لازم است در جای خود مورد بررسی و نقد عالمانه قرار بگیرند:
1️⃣ سوال اول اینکه اساسا چرا استقبال از تحصیل در حوزه های علمیه نسبت به قبل کمتر شده است؟
2️⃣ سوال دوم پیرامون دلیل انصرافی ها و میزان دقت در مصاحبه های ورودی و تست های شخصیت و … می باشد که به هر حال نباید اینگونه باشد که دانش آموز و یا دانشجویی بعد از ورود به حوزه به راحتی انصراف بدهد.
🔻 حجت الاسلام شریفی:
🛎 مدارس حق خودشان میدانستند، طلبه ای که خودشان میخواهند مسائل تحصیلی آنها را پیگیری نمایند، خودشان #مصاحبه اش را انجام بدهند.
🛎 ستاد #مرکز_مدیریت، نیروی لازم برای این مساله را در حد وسیع در اختیار نداشته و یا اینکه نمیتوانست از تمامی سلیقه ها در این زمینه برخوردار باشد، در حالی که با روش فعلی، از تمامی سلیقه ها و ظرفیت های مرکز استفاده می شود.
متن کامل مصاحبه و پاسخ های بیشتر به این سوالات در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=30250
@sedayehowzeh
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
❌تکذیب یک ادعا
🔻حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری: هیچ مصاحبهای در رابطه با جرمانگاری دوچرخهسواری بانوان نداشتهام.
🔺 خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و عضو کمیسیون امنیت ملی گفته است: دوچرخهسواری بانوان باید جرم تلقی شود و مجلس در زمینه تصویب قانون برای جرمانگاری ناهنجاریهایی مانند دوچرخهسواری زنان مستعد است.
🔸با بررسیها و پیگیریهای انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص شد جملات منتسب به نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی صحت ندارد. در همین رابطه مجتبی ذوالنوری در گفتگوی با مرکز مقابله با شایعات سایبری ضمن تکذیب این شایعه تأکید کرد که هیچ مصاحبهای در اینباره نداشتهام.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
3291_48646.pdf
491.1K
♨️مروری بر زمینههای تاریخی نگارش نامه عذرخواهی آیت الله آذریقمی به مقام معظم رهبری
روزنامه جوان، ۱۷ آبان ۱۴۰۰
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
@rozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️مدیر کل امور مجلس سازمان تبلیغات اسلامی: شایعه بودجه ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سازمان تبلیغات!
🔺حامد علامتی:
🛎این بودجه مربوط به تبصره ۶ قانون #بودجه سالجاری است که از محل مازاد درآمد اپراتورها به شرط رسیدن به رقم ۷ هزار میلیارد تومان قابل وصول خواهد بود، اما چنین درآمدی وصول نشده و از این محل به #سازمان_تبلیغات ریالی اختصاص نیافته است که در صورت تحقق این درآمد، حداکثر اعتباری که به سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری قابل تخصیص خواهد بود ۳۰۰ میلیارد تومان است و اعدادی که در رسانهها مطرح میشود دقیق نیستند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻رسولالله (صلیاللهعلیهوآله): وَيلٌ لِصُنّاعِ اُمَّتي مِنَ اليَومِ و غَدا
واى به حال صنعتگران امّت من، از اين كه در كار مردم امروز و فردا كنند.
📚وسائل الشيعه، ح ۱۲، ص ۳۱۰
☀️بیانات مقام معظم رهبری
وَ أَصلَحُ النّاس أَصلَحُهُم لِلنّاس
صالحترین مردم آن کسی است که بیش از دیگران به صلاح مردم کار کند. همه میخواهیم از عباد الله الصّالحین باشیم انشاءالله. اگر میخواهید از بندگان صالح باشید تا آن جایی که از دستتان برمیآید به صلاح مردم عمل کنید، کار کنید، اقدام کنید.
وَ خَیرُ النّاس مَن إِنتَفَعَ بِهِ النّاس
این «خیر» هم برای تفضیل است؛ یعنی بهترین مردم کسی است که دیگران از وجود او منتفع بشوند؛ برای رفع گرفتاریهای دنیوی و اخرویشان به او مراجعه کنند و او نفع ببخشد به مردم. این [شخص] را میگویند بهترین مردم است.
۱۳۹۲/۱۰/۱۸
#اخلاقی
#مردم
☀️نشر با منبع
☀️درس اخلاق امام خامنه ای
☀️ @darsemamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️استمداد حضرت آیتاللهخوئی ره از مقام معظم رهبری در جریان انتفاضه شعبانیه
✍حاشیه روزنه
#سکولارهای_حوزوی برای تکمیل پازل خود تا کنون بخشهای مهمی از حقائق تاریخی مرتبط با تحولات حوزوی را بایکوت و سانسور کردهاند!
از جمله این موارد میتوان به تاریخ مجاهدتهای برخی اعاظم نجف و قم اشاره کرد؛ تحرکات و دستگیری #آیتاللهبروجردی توسط رضاخان(سال ۱۳۰۶)، حرکت مرحوم #آیتاللهحکیم در تکفیر بعثیها و درافتادن با صدام(سال ۴۹) که منجر به حصر ایشان شد و نیز مشارکت مرحوم #آیتاللهخوئی در انتفاضه شعبانیه(سال ۶۹) نشانگر آن است که بزرگان تشیع اهل مبارزه و جهاد با طاغوت بودهاند.
این در حالیست که سکولارها تلاش دارند آنان را سیاستستیز و العیاذبالله سکولار معرفی نمایند تا از این طریق بتوانند طریقه باطل خود را موجه جلوه دهند!
اگر تاریخ تحولات حوزه به درستی ترسیم شود، معنای درست انقلابیگری در حوزه و پرچمداران و پیشتازان آن به درستی عیان خواهد شد و سیهروی شود هر که در او غش باشد!
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
@rozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️حرکت حسن روحانی به سمت امور آموزشی و پژوهشی⁉️⁉️⁉️
شنیده شده حسن روحانی بعد از پایان دوران ریاست جمهوری به موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی رفته و در آنجا عضو هیات علمی شده است. رئیس جمهور پیشین اخیرا تدریس خود را در این موسسه آغاز کرده است. روحانی قبل از ریاست جمهوری نیز به اتفاق جمعی از همفکران خود از جمله صالحی امیری و برخی افراد دانشگاهی در این موسسه حضور داشتند. موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی (نیاوران)، مجموعهای وابسته به نهاد ریاست جمهوری و به عنوان اتاق فکر دولت جمهوری اسلامی است که در حوزههای پژوهشی و آموزشی فعالیت میکند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻مشارکت ۵۰۰۰ طلبه در شبکه اعزام مبلّغ نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
🔻حجتالاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در دیدار با مدیر حوزه
◻️ ورود حوزه به دانشگاهها یک امر مستحدثه است؛ مسئله دانشگاه اسلامی یک مسئله پیچیده میباشد
بر اساس اقتضائات فضای فکری و فرهنگی دانشگاه سرنخها و جوانههای افکار خارجی در این نهاد زودتر از سایر نهادهای آموزشی میروید
◻️۵۰۰۰طلبه فاضل شامل ۳۲۰۰طلبه آقا و ۱۸۰۰طلبه خانم در شبکه اعزام مبلغ این نهاد حضور دارند
◻️بین ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ طلبه حق التدریسی که در دانشگاه ها به تدریس میپردازند
◻️ما در دانشگاه ها ۲۶۰ دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری داریم
◻️در حال حاضر ۴۰ مرکز دروس حوزوی در فضای دانشگاه ها داریم که بالغ بر ۴۰۰۰ نفر دین پژوه بدون اخذ مدرک تحصیلی و فقط به دلیل علاقه شخصی در این مراکز مشغول به تحصیل علم هستند
◻️متون درسی مرتبط با علوم انسانی و دینی که در دانشگاه ها در حال تدریس هستند می بایست مورد بررسی و اصلاح قرار گیرد
🔻حجتالاسلام پناهیان: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به امرپژوهش عمق ببخشد
◻️ میبایست در طرحهای تحولی حوزه، دانشگاهودانشجویان به عنوان اصلیترین مخاطبین در نظر گرفته شوند
◻️ این نهاد میتواند بازوی مشورتی خوبی برای حوزه در تربیت طلاب برای ورود به فضای دانشگاه ها باشد
◻️ لازم است ادبیات حوزویان متناسب با شرایط امروز جامعه شود
◻️ باید مسئله آمادگی حوزویان برای ورود به فضای دانشگاه ها در برنامههای کلان حوزه لحاظ گردد
◻️ نیاز است طلاب برای سختترین شرایط در برخی دانشگاه ها آمادگی یابند.
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام موسي كاظم (عليهالسلام): ما فِي الْمِيزَانِ شَيْءٌ أَثْقَلَ مِنَ الصَّلَاةِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🔻در ترازوی اعمال، هیچ چیز سنگین تر از صلواتبرمحمدوآلمحمد نیست.
📚 الكافي، جلد ۲، صفحه ۴۹۴
☀️بیانات مقام معظم رهبری
وَ أَحزَمُ النّاس أَکظَمُهُم لِلغَیظ
حزم به معنای دوراندیشی و احتیاط و رعایت همهی جوانب زندگی است. حازم کسی است که در هر قدمی که برمیدارد و هر حرکتی که انجام میدهد، همهی جوانب آن را ملاحظه میکند.
میفرمایند حازمترین مردم آن کسی است که خشم خود را، غیظ خود را فرو ببرد. چرا این [شخص] حازم است؟ برای اینکه غیظ و خشم پردهای بر روی عقل انسان میکشد. انسان در حال عصبانیت از تصرف عقل خود خارج میشود؛ وقتی انسان از تصرف عقل خارج شد، کارهای بیرویه، کارهای غلط، حرفهای نابجا، تصمیم نادرست از او سر میزند. پس انسان اگر بخواهد حزم را رعایت کند و مراعات جوانب گوناگون زندگی را بکند و مواظب باشد که خطا و اشتباه نکند، یکی از راههای مهمش این است که وقتی عصبانی شد کظم غیظ کند؛ یعنی نگذارد که این عصبانیت در حرف او، در عمل او، در رفتار او، در اقدام او اثر بگذارد؛ [راهش] این است؛ این درس بزرگی است. [یکوقت ما] عصبانی میشویم، یک حرف بیرویهای از دهانمان خارج میشود.
حالا عصبانی شدن هم انواع و اقسامی دارد؛ بعضیها عصبانیتهای عارضی [دارند]؛ به قول این جوانها جوگیر میشوند؛ یک جایی در یک جمعیتی قرار میگیرند که آنها نسبت به یک جهتی یک جهتگیریای دارند، این شخص هم جوگیر میشود و [عصبانی میشود] در واقع اگر تنها بود عصبانی هم نمیشد اما در آن جو عصبانی میشود و وقتی عصبانی شد آنوقت هرچه از دهانش بیرون بیاید بر زبان جاری میکند؛ اشتباهات فراوان، خطاهای فراوان.
۱۳۹۲/۱۰/۱۸
#اخلاقی
#حزم
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @darsemamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ماهی چقدر حقوق میگیری؟
کبری آسوپار نوشت:
🔹در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️ماهی چقدر حقوق میگیری؟
✍کبری آسوپار نوشت:
🔻در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔹نفر بعدی که مخاطب همین سؤال واقع میشود، مستأصل میماند که چه بگوید و دستهایش را به گونهای حرکت میدهد و به کارگران دیگر نگاه میکند که یعنی چه بگویم! یکی از همراهان رئیسجمهور متوجه استیصال او نمیشود و –شاید کمی بی فکرانه- میگوید خبر نداری چقدر میگیری؟!
🔹تعجب از او و نگفتن حقوق ماهیانهاش نیست؛ تعجب از کسی است که تا سطح همراهی رئیسجمهور بالا آمده، اما توانایی تشخیص استیصال و بلکه ترس آن کارگر را ندارد. تعجب است که درنمییابد موضوع «ندانستن» نیست. مگر میشود کارگر حساب ریال ریال حقوقش را نداشته باشد؟! اهل حساب و کتاب هم که نباشد، نسبت وضعیت اقتصادی کشور با میزان دریافتیاش، او را اهل حساب میکند. نسبت به نفر اول، او کمی فرصت مصلحتاندیشی داشته؛ به همین دلیل مستأصل است. موضوعش «ترس» است. یک حرکت اشتباه، او را به کیش و مات میرساند و همان حقوقی را هم که از بیان مقدارش میترسد، از دست میدهد و با خود فکر میکند آن وقت رئیسجمهور کجاست؟
🔹یکی میگوید ۴ تومان و دیگری ۴۸۰۰ و... یک نفر از میان جمع، غائلهای را که مسئولان حاضر گویی حتی متوجهاش هم نشدهاند، جمع میکند و میگوید بقدر قانون کار. همین پرسش و پاسخ و استیصال، بعد از سؤال «روزی چند ساعت کار میکنید؟» رئیسجمهور هم تکرار میشود.
🔹رئیسجمهور و آن جمع باید این سؤال برایشان پیش بیاید که چرا این کارگرها گلایه ندارند. تعارف که نداریم؛ ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا ۲ میلیون و... که از دهان یکیشان در میرود و عدد را ناتمام میگذارد، رقمی نیست که وقتی آن را به بالاترین مقام اجرایی کشورت گفتی، بعدش گلایه نکنی... اصلاً مگر او چندبار فرصت صحبت با چنین مقامی را خواهد یافت؟ رئیسجمهور بالاترین مقام اجرایی کشور است؛ اما برای آن کارگر، بالاترین مقام مسئول همان سرکارگر و در نهایت کارفرماست که به او حقوق میدهد. امورش دست اوست و اگر از خلال گفتوگویش با رئیسجمهور، حرفی بزند که منافع کارفرما را به خطر بیندازد، زندگیاش به هم میریزد و آن وقت رئیسجمهور کجاست؟ همین دوربینها هم برای رئیسجمهور آنجاست؛ وگرنه صدای کارگر را وقتی بیکار شود، چه کسی میشنود؟ برای او مسئول کسی است که میتواند صدایش را به او برساند.
🔹همه فایده صحبت با رئیسجمهور نباید این خشنودی و فخرفروشی احتمالی باشد که «من رئیسجمهور را از نزدیک دیدم و با او حرف زدم»؛ رئیسجمهور که سلبریتی نیست تا صرف گرفتن یک سلفی با او یا فخرفروشی از دو جمله همکلامی، همه هدف از دیدار او باشد؛ او باید کار کند، زندگیها را بهتر کند، رسیدگی کند، تغییر دهد، متحول کند؛ او رئیس همه رؤساست.
آقای رئیسی عزیز!
🔹از سر زدن شما به کارگرها باید کارفرما و سرکارگر بترسند، نه آنکه آن کارگر لکنت بگیرد و حتی از پاسخ به بدیهیترین سؤال ممکن درماند. میدانم در دوره بدی رئیسجمهور شدهاید و مردم انتظار تحقق همه وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور ۹۲ و ۹۶ را هم از شما دارند؛ باید شکر کنیم از رئیسجمهوری که داخل کارخانه منتخب و از پیش تعیین شده هم، فقط از پشت شیشه شاسی بلندش با تکان دادن سر، جواب استقبال کارگرها را میداد، به رئیسجمهوری رسیدهایم که از نزدیک و سرزده با کارگرها صحبت میکند، اما یادآوری تفرعن دیگری، کار شما را بیشتر از یک «انجام وظیفه» قابل تحسین نمیکند. فرامتن دیدارهایتان را هم دریابید.
🔹شما گفتید و ما شنیدیم و در همین شنیدن متوقف نشدیم و رأی هم دادیم؛ حال کارگرها گفتند و شما شنیدید و دیدید، شما هم در همین شنیدن و دیدن متوقف نشوید. میخواهید با کارگرانی که میترسند حتی میزان حقوقشان را به شما بگویند، چه کنید؟ میدانید، در سرزمینی که گرفتن حقوق نجومی شرمآور نباشد، داد زدن حقوق کارگر میتواند ترسناک باشد! وقتی کسانی که امور مردم دستشان است، از مقامات عالی رتبه حساب نبرند و اقتدار قانون را بر خود ناظر ندانند، کارگر باید حتی از حرف زدن با عالیترین مقام اجرایی بترسد!
🔹ما قدردان اتفاق مبارکی که دارید رقم میزنید، هستیم؛ اما از این گفتگوها قرار است به چه نتیجهای برسید؟ این هدفگذاری است که باید مبنای ارزشگذاری چنین رویدادهایی قرار بگیرد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️سیاست دفتر رهبری کجا و سیاست برخی دولت مردان کجا
🔸در حالی که دولت در تلاش بود سپهر خلجی، مسئول روابط عمومی دفتر رهبری را برای پست سخنگویی دولت انتخاب کند، این مورد با مخالفت دفتر ایشان مواجه شد.
🔸این نشان میدهد دفتر رهبری حاضر نیست در این حد هم به اعتماد عمومی خدشه ای وارد شود و شائبه ای از رانت بازی برایشان بوجود بیاید.
🔸ولی متاسفانه در روزهای اخیر شاهد انتصاب عجیب و غریبی از برخی مسئولان بوده ایم که واقعا افکار عمومی را خدشه دار کرد و به اعتماد عمومی ضربات جدی زد.
🔸انتصاب داماد شهردار تهران و برخی معاونت های صرفا رفاقتی در برخی وزارت خانه ها همچون اقتصاد و اکنون هم پیشنهاد فیاضی به عنوان وزیر آموزش و پروش با حداقل ترین رزومه کافی، ضربات جدی به اعتماد عمومی در این شرایط بد اقتصادی میزند ولی ظاهرا دولت برایش اهمیتی ندارد!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ديدار پدر صنعت موشكی ايران شهيد «طهرانیمقدم» با علامه «حسنزاده آملی»
🎥 بارک الله آقاجان! خدا شما را حفظ کند!
🌹 سالروز شهادت سردار رشید اسلام، شهید حسن طهرانی مقدم گرامی باد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
#صدای_شما
🔻سلام در موضوع امریه طلاب ... نهادهایی که سرباز طلبه جذب میکنند با توجه به قانون کسری خدمت، این ادارات به دلخواه میتوانند قبول نکنند ونامه ترخیص از خدمت را ندهند و طلبه هم هیچ اختیاری دراین زمینه ندارد و مراکز مدیریت هم هیچ کاری انجام نمی دهند و به عهده آن نهاد می گذارند تا جایی که حتی اگر سرباز طلبه دوسال هم خدمت سربازی انجام دهد و همه گزارشات هم به مرکز ارسال شود بازهم اگر نهادی دلش نخواست می تواند نامه ترخیص را امضا نکند. مرکز هم هیچگونه حمایتی نمی کند.
🔻عملا با یک طلبه به هر شیوه ای که دلشان بخواهد، رفتار میکنند وهیچ دادرسی برای او وجود ندارد.
🔻بنده یکی از طلبه هایی هستم که یکسال از عمر من را هدر داده اند و با وجود داشتن کسری خدمت و یکسال خدمت با اسناد و مدارک، مجبور به ترک شده و هیچ نهادی پاسخگو نیست و فقط به خاطر معیشت فرزندانم از ادامه روند خدمت، معذوم.
💬ابراهیم
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام على ع: أفضَلُ الأَدَبِ أن يَقِفَ الإِنسانُ عِندَ حَدِّهِ ولا يَتَعَدّى قَدرَهُ
برترين ادب آن است كه انسان در حدّ خود بايستد و از اندازه خويش فراتر نرود
غررالحكم حدیث3241
☀️مقام معظم رهبری
اینکه گاهی تعبیر میشود که «مسئولین نوکر مردم هستند»، بعضی ایراد میکنند که آقا این کلمهی «نوکر» را نگویید. خب این کلمهی پیغمبر است دیگر، خادم یعنی نوکر. این کلام علاوه بر اینکه اهمیت و ارزش خدمت به مردم را نشان میدهد که از نظر شارع مقدس اسلام و پیامبر مکرم، چقدر «خدمت به مردم»، «برای مردم کار کردن»، «برای مردم زحمت کشیدن»، «به مردم سود رساندن» اهمیت دارد، چقدر اهمیت دارد؛ علاوهی بر این، درهم شکستن آن پندار غلط و انگارهی غلطی است که من و شما از ریاست و سیادت خودمان در ذهنمان نقش میبندد. وقتی من و شما در فلان اداره، در فلان جمعیت رئیس شدیم، یک انگارهای در ذهن ما به وجود میآید از وجود خودمان، از شخصیت خودمان، که گویی یک حاشیهی امنی باید داشته باشیم، یک اعتبار فوق متعارفی باید داشته باشیم؛ نه، روایت میگوید شما اگرچنانچه به هر دلیلی ریاست این جمعیت، ریاست این قوم، ریاست این ملت را در هر حدی بر عهده گرفتید، فوراً وظیفهای به گردن شما میآید و آن خدمت به اینها است.
ببینید این کجا و آنچه که در فرهنگهای رایج دنیا، در فرهنگهای مادی مطرح است کجا! که به مجرد اینکه کسی وارد این اتاق ریاست شد و روی صندلی ریاست نشست، کأنه یک حصاری از اعتبارات و عناوین دور او کشیده میشود که دیگر کسی حق ندارد به او اندک تعرضی بکند؛ نه، شما رئیسید خیلی خب، موظفید به خدمت کردن.
۹۲/۱۱/۱
♨️khabarehowzeh
♨️تیترهای مغرضانه از نصایح مشفقانه
رسانه ی خبرآنلاین با انتخاب تیتری سیاه از دعوت به تقوا که از واجبات نماز جمعه است نماز جمعه و امام جمعه انقلابی تهران را هدف تخریب قرار داده است
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️این هفته عدالتی ترین مسأله عمومی کشور بازطرح یارانه های پنهان بود. بازاری سازی اش و هم اینجور ماندنش موجب تبعیض است!
در خطبه تهران ولو کوتاه و در حد موضع (نه تحلیل و تبیین و مطالبه مشخص) طرح شد اما متاسفانه اغلب رسانه ها جمله دیگری که تعرض به مردم تلقی میکردند را تیتر کردند!
اگر عدالت اجتماعی و عمومی را دوست داریم باید شروع ها را گرامی بداریم و تشویق کنیم،
از "موضع بسیط و ساده گرفتن" به "تبیین و تحلیل اسلامی مسأله" بکشانیم و "راه حل های درست" را از تریبون های مقدس، پر پژواک و به اجرا نزدیک کنیم.
#نماز_جمعه
#انصاف
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh