32.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیت الله خامنهای با کشتیگیری که دستش را نبوسید چه کرد؟
🔻محمد محمودی، کشتی گیر اسبق تیم ملی ایران در یکی از قسمتهای مستند «خانه های نورانی» خاطره ای از دیدار تیم کشتی با آیت الله خامنه ای که در آن زمان رئیس جمهور بودند تعریف می کند. خاطره ای که در آن از دعوت به دستبوسی آقای خامنه ای می گوید و واکنش رئیس جمهور وقت.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻امام علی عليه السلام:
جودُ الوُلاةِ بِفَيءِ المُسلِمينَ جَورٌ وخَترٌِ؛
بخشش كارگزاران از اموال مسلمانان، ظلم و خيانت است
📗غرر الحكم : ح 4725
🔻رهبر معظم انقلاب: طوری فرهنگسازی کنید که تا اسم حج میآید جوان امروزی به یاد مفاهیمی چون تمدنسازی، اتحاد جهانی و فرامرزی و رفع تمایز بیفتد
🔹مسئولان حج در این زمینهها فرهنگسازی کنند. کاری کنید که تا اسم حج و کعبهی معظّمه میآید آن جوان امروزی ما این مفاهیم به ذهنش خطور کند. مفهوم تمدنسازی، مفهوم اتحاد جهانی، مفهوم نگاه به فرامرزی و بینالمللی، مفهوم رفع تمایز، اینها به ذهنش بیاید.
🔹اینی که امام بزرگوار اصرار کردند بنده هم تأکید کردم به تبع ایشان که حتماً در نمازهای مسجدالحرام، نمازهای اهل سنّت شرکت کنید. بهخاطر همین است.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️شیخ فرهاد فتحی مبلغ موفق فضای مجازی برای کار تشکیلاتی در فضای مجازی اعلام آمادگی کرد
🔻 امیدوارم یک کار تشکیلاتی منسجم در باب جهاد تبیین شکل بگیرد تا مطالبه حضرت آقا محقق شود و ما در هر پلتفرمی حداقل ۵۰ مبلغ مجازی فعال داشته باشیم، تا جاییکه بنده رصد کردم از یوتیوب تا ایتا صدنفر کنشگر طلبه مجازی نداریم و این در دنیایی که همه مردم در مجازی هستند فاجعه است.
🔻 وقتی زم را دستگیر کردند گفت من ۱۸ ساعت وقت میذارم، همان روز به خودم گفتم اگر میخوای با اینا مقابله کنی باید ۲۰ ساعت وقت بذاری. خب طلبه چجوری ۲۰ ساعت وقت بذاره؟! درسش چی میشه؟ شهریش قطع نمیشه؟ حمایت میشه؟ و...
🔻 منظور من این است ما صدنفر طلبه که مخاطب داشته باشد و به تعبیر آقا، مبلغ مجازی باشد و حداقل ۱۰ ساعت درگیر مجازی باشد نداریم، چندنفری هم که هستند مثل ما مستقل هستند و ربطی به هیچ ارگان و سازمانی ندارند، عزیزان مسئول تا دیر نشده کاری کنید. یاعلی...
@sheikh_farhad_fathi
🔻آیا دفتر تبلیغات، سازمان تبلیغات، و مدیر حوزههای علمیه حمایت میکنند یا طبق معمول بیخبرند یا سهم خواهی دارند یا حواله به بروکراسی موقعیت کش و استعدادکش اداری خواهند داد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️صدور حکم یک سال حبس برای راشد الغنوشی
🔸دادگاهی در تونس، امروز راشد الغنوشی، رهبر حزب النهضه تونس را به اتهام «تمجید و حمایت از تروریسم» بهطور غیابی به یک سال زندان محکوم کرد.
🔹منیه بوعلی، وکیل راشد الغنوشی، با اعلام این خبر گفت که قاضی تونس با صدور حکم غیابی علیه الغنوشی به اتهام تحریک، وی را به یک سال حبس محکوم کرده است.
🔸راشد الغنوشی، رهبر حزب النهضه تونس، یکی از منتقدان برجسته قیس سعید، رئیسجمهوری این کشور بهشمار میرود.
رهبر جنبش اسلامی النهضة و رئیس سابق پارلمان تونس در یورش نیروهای امنیتی به خانهاش هنگام افطار در 17 آوریل (28 فروردین) دستگیر شد و پس از 48 ساعت بازجویی از سوی دادستانی، نوزدهم آوریل توسط دادگاه بدوی تونس بازداشت و به زندان منتقل شد.
🔹الغنوشی که از آن زمان تا کنون در زندان بهسر میبَرد، از حضور در دادگاه درخصوص شکایت یک اتحادیه پلیس به اتهام «توطئه علیه امنیت کشور» خودداری کرده و این محاکمۀ سیاسی را «صحنهسازی و ساختگی» خوانده و آن را رد کرده بود.
🔹یسری الغنوشی، دختر راشد الغنوشی نیز چند روز پس از دستگیری پدرش توسط پلیس تونس، در گفتوگو با خبرگزاری آناتولی گفته بود که قیس سعید، رئیسجمهور این کشور با بازداشت برخی شخصیتهای سیاسی، سعی میکند با انحراف افکار عمومی، بر شکست خود سرپوش بگذارد و در برابر واکنشهایی که علیه او صورت میگیرند، زمان بخرد.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️انتقاد آیت الله نوری همدانی از وضعیت مسکن و بالا بودن اجاره بها:
🔻متولیان وعده های داده شده را هر چه زودتر عملی کنند
🔻آیت الله العظمی نوری همدانی مسکن و بالا بودن اجاره بها را یکی از دغدغه های مردم توصیف نمود و تاکید کردند: متولیان امور مسکن هر چه سریع تر فکر و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات مسکن و مسائل پیرامون آن داشته باشند و وعده های داده شده را هر چه زودتر عملی کنند.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️طلوع واتیکان شیعی در عراق
🔻شورای آتلانتیک در گزارشی بررسی کرد:
نهاد مرجعیت در عراق پس از دو دهه، استقلال و جایگاهی محوری در فرهنگ و اقتصاد سیاسی این کشور به دست آورده است.
این نهاد توانسته است بهصورت غیرمتمرکز و شبکهای، عتبات و اوقاف شیعه را گسترش دهد و با تسلط بر گردشگری مذهبی و داراییها و بنگاههای وقفشده، اقتصاد سیاسی و فرهنگی جدیدی را بیافریند.
مهمترین ویژگی این اقتصاد سیاسی در شکلدهی به الگوی میراث فرهنگی عراق مبتنی بر هویت شیعی است نه هویت سکولار و این موضوع در بلندمدت بیگمان بر هویت و آیندۀ عراق مؤثر خواهد بود.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/16132
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸با داشتن این برنامه همیشه یک قرآن کامل وجامع همراه داشته باشید .🌸
و از امکانات خاص وبی نظیر آن بهرمند شوید👇
صفحات عثمان طه،
صوت ۳۰ قاری بین المللی،
تفسیرهای معتبر ،
پخش صوت با لمس ایه ،
ترجمه،
تند خوانی مخصوص ماه مبارک رمضان، ترجمه گویا،
قابلیت ها وامکانات مختلف برای روخوانی وحفظ قرآن،
امکان مطالعه در شب ،
قرائت مجلسی ،
همه امکانات در این نرم افزار جمع آوری شده .
وارد کانال شوید وبرنامه را نصب بفرمایید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2768109791C09d3026a5f
التماس دعا ......🙏
🔻لقمان حکیم:
يا بُنَىَّ، لا تَدْخُلْ فِى الدُّنيا دُخُولاً يَضُرُّ بآخِرَتِكَ وَ لا تَتْـرُكْها تَرْكا، تَكُونُ كَلاًّ عَلَى النّـاسِ؛
فرزندم! در امور دنيا چنان وارد نشو كه به آخرتت آسيب برساند و نيز آن چنان كنارگيرى مكن كه سربار ديگران شوى
📗بحارالانوار: ج 73، ص 124، ح 112
🔻حضرت آیتالله خامنهای: ما ملّت ایران حالا یک انقلابى انجام دادیم؛ انقلاب ما در راه آن هدفى که امام زمان براى تأمین آن هدف مبعوث میشود و ظاهر میشود، یک مقدّمهى لازم و یک گام بزرگ است.
👈 ما اگر این گام بزرگ را برنمیداشتیم، یقیناً ظهور ولىّعصر (صلوات الله علیه و عجّل الله تعالى فرجه الشّریف) به عقب مىافتاد.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️وضع پژوهش و حمایت از پژوهشگران در حوزه
✍️ مقاله نویسان مجنون حوزوي!
سه سال قبل در درس خارج اصول با موضوع اجتهاد و تقلید شرکت کردم و در طول درس در یکی از موضوعات شروع به تحقیق بیشتر کردم. سال بعد هم دوباره به درس فقه اجتهاد و تقلید رفتم و یافتههایم را در آن موضوع را با استادی جدید به بحث و نقد گذاشتم.
مدرسه فقهی ما(امام حسن عسکری(ع))، اجبار کرده بود که هرکس باید یک مقاله داشته باشد و یک دوره مقاله نویسی هم گذاشته بود، همین اجبار و آن دوره انگیزه داد تا نزدیک به دو ماه وقت گذاشتم و مباحثم را جمع بندی و کامل کردم و به عنوان مقاله به مدرسه تحویل دادم.
مدرسه مقاله را به یک موسسه تحقیقی برای ارزیابی داد و امتیاز علمی و پژوهشی آورد و مبلغ یک و نیم میلیون به من هدیه داد و در کانال مدرسه هم تقدیر و تشکر کرد و یک همایش علمی برای اینکه مقالهام را ارائه کنم با حضور مدیر مدرسه و چند ناقد برگزار کرد و من هم از اینکه بالاخره به تحقیق علمیام توجه شده بود خوشحال شدم و انگیزه گرفتم. مدرسه قول داد مقالهام را در نشریه مدرسه یا نشریاتی که ارتباط داشت، چاپ کند.
در جریان تدوین مقالهام خیلی چیزها آموختم و نوشتن این مقاله حداقل اندازه یک سال درسی برایم آورده علمی داشت. مجموع آنچه رخ داده بود به من انگیزه داد شروع به نوشتن پایان نامه سطح ۳ کنم تا بعد از دل آن چند مقاله جدید بیرون بیاورم.
شروع کردم به تحقیق و نوشتن، مدرسه هم خودش کارهای ثبت موضوع انتخاب استاد راهنما و... را پیگیری میکرد. در طول تابستان یکی از بحثهای خوبی که در درس خارج فقه استاد مطرح کرده بود را تنظیم کردم و مباحث آن را تعمیق و بسط دادم و به عنوان پایان نامه ارائه کردم و از آن هم تقدیر خوبی صورت گرفت. همه چیز تا اینجا خوب بود تا به گزینه چاپ مقاله رسیدم.
گفتند نشریه مدرسه هنوز مجوز نگرفته و نشریاتی هم که مدرسه با آنها مرتبط بوده است عنوان و موضوع مقالهام جزو موضوعات مد نظرشان نبوده است. خودم خواستم برای چند نشریه بفرستم که دیدم نزدیک به ۸۰۰ هزارتومان هزینه برای ارزیابی و چاپ مقاله میگیرند. با خودم گفتم هم باید زحمت علمی بکشی و وقت بگذاری، پول هم بدهی؟! یعنی چه؟ خب مگر میخواهند چه امتیازی به من بدهند؟
اول گفتم خودم بدون چاپ در مجلات انتشارش دهم، بعد با خودم گفتم مگر موقع همایش علمی مقاله را در کنال مدرسه نگذاشتند؟! چه بازخوردی داشت؟! اگر در مجلات معتبر چاپ نشود در پایگاههای ثبت و معرفی مقالات دیده نمیشود و بعدا هم در جستجوها به دست کسانی که در این موضوع کار میکنند نمیرسد. بازخوردی هم نخواهد داشت.
نزدیک به دوسال از نوشتن مقالهام گذشت و خبری نشد و خودم هم انگیزهای نداشتم که پولی برای چاپش دهم، اطلاعاتی هم از مجلات و نوع پذیرش و استاندارهایشان نداشتم، تا اینکه یکی از دوستان حوزوی دانشگاهی اطلاعات خوبی در مورد استانداردهای مجلات و نحوه پذیرش و خود مجلات به من داد، مدرسه هم تعهد داد هر مقالهای که هرجا چاپ کنیم هزینهاش را میدهد و باز انگیزهای برای فرستادن مقاله و شروع دوباره برای نوشتن پیدا کردم.
حال سوال: این فرصتها برای چند طلبه در حوزه فراهم است؟ بعید میدانم بیش از ۵ درصد باشند؟! برای همانها هم که فراهم است چند درصدشان دغدغه و لجاجت بنده و وجود برخی رفقا که راهنمایی کردند را دارند؟! از همه اینها که بگذریم خب مقاله چاپ شود ثم ماذا؟! کسی که در دانشگاه است اگر عضو هیات علمی باشد لازم است سالی یکی دوتا مقاله علمی و پژوهشی داشته باشد تا عضویتش باقی بماند، یا برای پذیرش در هیات علمی یا دکتری داشتن مقاله برای او لازم است. خب من طلبه کجای سیستم آموزشی یا علمی حوزه به این داشتن مقالهام توجه میشود. فقط در گرفتن شهریه و بس!
@sharhe_hal
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔴امام خامنهای : آقایی دلار باید شکسته شود
کدام عقل سلیمی پذیرفته که نهادههای اساسی تولید در ایران اسلامی (تحت تحریم دلاری) با دلار آمریکایی 😳 و براساس قیمتگذاری انگلیسی و آمریکایی 😳 فروخته شود؟؟؟؟
▪️وظیفه داریم همه با هم برای شکستن سلطه دلار بر بازارهای داخلی فریاد بزنیم و حذف دلار (و هر نوع ارز خارجی) را از معاملات داخلی مطالبه کنیم...
فروش دلاری اجناس ایرانی به مردم ایران باید متوقف شود✋
✅ شرکت در پویش را به دیگران هم توصیه کنید👇
https://www.farsnews.ir/my/c/184386
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻دو تحلیل از کار رهبر معظم انقلاب
1⃣حلّال سیاسی؛ نه حلال سیاسی!
درنگی در نحوه مواجهه رهبر معظم انقلاب اسلامی با بانوی کمحجاب در نمایشگاه کتاب
✍محسن قنبریان
• "فعلِ" مجتهد عادل مثل "قول"ش حجت و گویای فتوایش است. اگر وضو گرفتن مرجع خود را دیدید انگار در رساله اش خوانده اید.
• البته "فعل" دلالتش از "قول" کمتر است. مثلا "انجام کاری"، دلالتی بیش از "جواز" ندارد؛ حال آیا "مباح" است یا "مستحب" یا "واجب"؟ دلالتی ندارد.
ایستادن در غرفه یک دختر کم حجاب و سخن گفتن با او و حتی تذکر لسانی ندادنِ شخص اول حکومت اسلامی و یک مرجع تقلید چگونه تحلیل می شود؟!
اینکه به قرینه "حرام سیاسی" خواندنِ "کشف حجاب" توسط ایشان، "کم حجابی"، "حلال سیاسی" تلقی شود؛ صدالبته غلط است.
• فعل ایشان (ایستادن و سخن گفتن)، بر جواز فعل شخص دیگر(کم حجابی) دلالتی ندارد و ملاک همان فتوای ایشان است.
• " تقریر" و سکوت مجتهد هم حجیتش ثابت نیست. در این مورد هم دلالتی بر "سکوت رضایت" نیست!
🔅اما فعل ایشان، در ایستادن و ملاطفت با کم حجاب، آشکارا بر #ولاء_اجتماعی و طرفینی دلالت دارد.
این ولاء و پیوند اجتماعی(۷۲انفال) خاستگاه نهی از منکر است(۷۱توبه) و رتبتاً مقدم بر آن است (ولو زماناً باهم باشند).
تا این ولاء و پیوند اجتماعی بین "عادل و فاسق"، "متشرّع و لاابالی" و "کسانی که هریک از حیثی تخلفی دارند"، زنده و فعال نباشد، امر و نهی کردن نه روان میشود و نه اثر می گذارد!
ارتقای ولاء و پیوند اجتماعی، #حلّال_سیاسی و مشکل گشای اجتماعی برای تأثیر و تأثر طرفینی و بالتبع اصلاح رفتارهای اجتماعی است.
⬅️ زبانِ فعل رهبر انقلاب، رهنما به حلّال سیاسی بود نه حلال سیاسی!
@m_ghanbarian
2⃣تحلیل و حاشیه کانال روزنه
گرچه جایگاه ولایت فقیه با جایگاه مراجع عظام تقلید متفاوت است و این نکته در تحلیل سیره ایشان نیز موثر است اما نکات مندرج در یادداشت فوق، خط بطلانیست بر برداشتهای سادهانگارانه و سطحی از سیره سیاسی مقام معظم رهبری.
با جماعتی مواجهیم که نه تنها اهل مرزبانی در عرصه حجاب و عفاف نیستند که مجاهدان حاضر در این سنگر مقدس را به انحا مختلف #تخطئه میکنند و با انواع بافتههای ذهنی و زبانی سست، در پی تئوریزه کردن #کشف_حجاب هستند!
شاخصه مهم این جماعت که از آنها به عنوان #صورتیها یا #اصحاب_تعطیل نیز یاد میشود، برداشتهای شخصی و بیضابطه از دین و مبانی و سیره امام و رهبری است.
تبیین چارچوبمند محکمات سیره امام و رهبری، بساط مارگیری این جماعت بلندآوازه و میانتهی را برهم خواهد زد و در سایه این مهم، دین جوانان از معرض تردید و تضعیف، نجات خواهد یافت. انشالله.
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻امام علی علیه السلام:
بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ الْمَوْعِظَةِ حِجَابٌ مِنَ الْغِرَّةِ
ميان شما و پندپذيرى، پرده اى از غرور و خودخواهى وجود دارد
📗حکمت 282 نهج البلاغه
🚨ماجرای درخواست بینظیر بوتو از رهبرمعظم انقلاب/ گریههای خانم نخست وزیر!
حجةالاسلام موسوی کاشانی از اعضای بیت رهبری در خاطراتش به دیدار "بینظیربوتو" نخست وزیر فقید پاکستان با رهبرانقلاب اشاره میکند و میگوید: «خانم بینظیربوتو که خدمت مقام عظیمالشأن ولایت آمده بود، ما نسبت به حجاب ایشان ایراد گرفتیم و حتی چادری برایشان پیدا کردیم و ایشان چادر به سر خدمت آقا رسید. آقا از همان اول در مقام نصیحت برآمدند و فرمودند: دخترم، تو فرزند اسلام هستی، تو فرزند امیرالمؤمنینی، تو فرزند اهلبیتی، تو فرزند قرآنی، تو مسلمانی، تو شیعه هستی. همین طور آقا ادامه دادند و کاری کردند که خانم بینظیربوتو شروع به گریه کرد و در حالی که گریه میکرد، می گفت: یک خواهش دارم و آن اینکه روز قیامت مرا شفاعت کنید. آقا بلافاصله فرمودند: «شفاعت مخصوص محمد و آل محمد است. بهترین شفاعت در این دنیا این است که شما مشی و مرامتان را با اهلبیت علیهمالسلام هماهنگ کنید. از زیّ خودتان که مسلمانید، دست برندارید و از لباس دین خارج نشوید.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️لاوروف از رنسانس اسلام در روسیه خبر داد
اسپوتنیک: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه(19 مه) گفت: اسلام در روسیه در حال تجربه یک رنسانس است، مسلمانان روسیه شانه به شانه سایر روس ها از امنیت کشور دفاع کرده اند و همچنان به دفاع از آن ادامه می دهند.
لاوروف در مصاحبه ای برای مستند "راهی به سوی جهان اسلام" گفت: ما در حمایت از ارزش های معنوی و اخلاقی، رد اسلام هراسی، مسیح هراسی و هر گونه عدم تحمل مواضع مذهبی متحد هستیم.
رئیس دیپلماسی روسیه خاطرنشان کرد: شناخت گسترده در جهان اسلام از این واقعیت که مسلمانان روسیه مشارکت کامل در زندگی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و معنوی این کشور دارند و شانه به شانه سایر روسها شجاعانه و فداکارانه از میهن دفاع می کنند ادامه دارد و به ویژه اکنون در جریان عملیات ویژه نظامی این موضوع مشهود است.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️کانال طلاب بصیر فراخوان تجمع مقابل جامعه مدرسین صادر کرد
😳😳😳
▪️در راستای پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص مهار تورم و کوتاهی دولت رئیسی نسبت به تحقق این فرامین، جمعی از طلاب حوزه علمیه قم با حضور در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مراتب شدید اعتراض خود را نسبت به این وضعیت اقتصادی کشور اعلام می دارند
#لبیک_یا_خامنه_ای
#روحانیت_همراه_مردم
#مهار_تورم
▫️روز چهارشنبه سوم خرداد
ساعت ده صبح
قم_ خ معلم_ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
پی نوشت مهم :
📌فاصله بین مردم و حکومت، میدان جولان دشمن است!
📌علم عدالت خواهی نباید از دست روحانیت بیفته
📌روحانیت باید دادخواه مردم باشه، وگرنه بین مردم و روحانیت فاصله بیشتر میشود
📌این دادخواهی باید آنقدر بلند باشد که مردم همه خبردار شوند
📌اگر تجمع چهارشنبه جدی و پرسروصدا برگزار شود و با پیگیری های جدی نتایج سریع و ملموس در سفره و زندگی مردم داشته باشد ، فاصله بین مردم و رو حانیت و درنتیجه فاصله مردم و نظام کم خواهد شد
و درنتیجه جولان دشمن هم کمتر خواهد شد!
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️جهاد تبیین عليه جبهه تحریف
🔺بررسی تحلیلی سیره علمای مجاهد در مبارزه با خط تحریف مبانی انقلاب اسلامی
✅ با حضور ارزشمند:
🔹حجت الاسلام و المسلمین علی مصباح
🔸حجت الاسلام و المسلمین مقدمی شهیدانی
📍شنبه ۳۰ اردیبهشت ساعت ۱۷
📎سالن جلسات امام خمینی ره
#تحریف_امام
#لیبرالیسم
#سکولاریسم
🔻نشست در حال برگزاری است
برای دیدن نشست به کانال زیر مراجعه کنید
@masoumieh_ir
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♦️آنچه که طالبان باید بداند
قبل از خواندن این یادداشت به پست های ذیل مراجعه فرمایید:
ایران پیروز نبرد هدایت ها در ارتباط با طالبان👇
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi/2818
گزارش راهبردی تحولات افغانستان👇
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi/2837
ملت سازی ضرورتی حیاتی برای افغانستان👇
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi/2903
1- طالبان دارای سه طیف است: طالبان مورد حمایت ما، طالبان مورد حمایت پاکستان و طالبان مورد حمایت آمریکا
طالبان مورد حمایت ما توانست طالبان مورد حمایت پاکستان را جذب و طالبان مورد حمایت آمریکا را دفع و بعد هم خود آمریکا را از افغانستان اخراج کند. اقدام بسیار مهم و راهبردی
2- در مرحله پسا خروج آمریکا از افغانستان تلاش ما این بود که اولا تا به تضمین های لازم نرسیدیم طالبان را به رسمیت نشناسیم ثانیا طالبان مورد حمایت ما بتواند در مرحله استقرار نیز طالبان مورد حمایت پاکستان را متقاعد کند که دست از افکار سلفی و متحجرانه خود بردارند و خیلی زود به سمت تاسیس یک نظام مردمی مبتنی بر قانون اساسی مدون بروند.
اما طالبان مورد حمایت پاکستان که سردسته آنها عبدالحکیم حقانی است ابتدا قبول نمی کرد و معتقد بود که امیر امارت اسلامی برای حکومت کردن نیاز به قانون مدونی ندارد و روی حکومت بر مبنای پیشرانی پشتون های حنفی تاکید داشتند. اما به تدریج قبول کرد که کتابی در این باره بنویسد که عنوانش این بود: الاماره الاسلامیه و نظامها
3- این کتاب را به ایران فرستادند و یک نسخه تحویل حقیر داده شد تا مدعیات و تجویزاتش را مورد بررسی و کنکاش قرار دهیم.
کتاب خوب شروع کرده بود و مباحث مقدماتی بسیار خوب و حتی عالی بود اما هرچه پیش می رفتیم و به روبناها می رسیدیم کتاب از مسیر درست اسلام به خاطر توجیه آنچه در صدر اسلام اتفاق افتاده بود خارج می شد و سر آخر مدل خاصی جز همان ادعاهای همیشگی پیرامون حکومت نداشت
4- در گزارشی که خدمت بزرگواران ارائه کردیم اینگونه آمده بود که این کتاب و این نظام ادعایی امارت اسلامی چیز خاصی جز تجویزات دیکتاتورمآبانه ندارد و نمی توان پروژه ملت سازی و حق تعیین سرنوشت همه ی مردم و اقوام هزاره، تاجیک، ازبک و پشتون را با این تجویزات محقق کرد.
5- از طرفی طالبان مدام اصرار داشت که هر چه زودتر دولت ما را به رسمیت بشناسید چون سایر قدرتها مثل چین و روسیه و هند به رسمیت شناختن دولت طالبان را متوقف به اقدام ایران کرده اند لکن ما پیش شرط خود در تحقق دولتی قانون مند و برامده از رای مردم را کنار نگذاشتیم و اینها را به رسمت نشناختم
6- لذا در این مرحله لازم است که طالبان را یک تهدید درست و حسابی و حتی لازم شود گوشمالی جدی بدهیم تا متوجه شوند که باید هر چه زودتر اصلاحات قانونی را انجام و قانون اساسی را مدون کنند. البته باید حواسمان باشد که آب هیرمند بهانه خوبی است برای این تهدید و گوشمالی چون هم عبدالحمید را به چالش می کشیم که چرا در برابر مطالبه مردم سیستان و بلوچستان سکوت کرده است هم طالبان را به چالش می کشیم که چرا به قوانین احترام نمی گذارد منتها باید بررسی شود که آیا آب به اندازه ای هست که وارد کشور ما شود یا خیر! (حواستان به بازی های رسانه ای باشد)
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️یک تقریظ؛ یک تنبیه
در تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب خواندنی خاتون و قوماندان که روایت زندگی مشترک فرمانده شهید فاطمیون است، میخوانیم:
📌«حوادث مربوط به مهاجران افغان را که در این کتاب آمده است از هیچ منبع دیگری که به این اندازه بتوان به آن اطمینان داشت دریافت نکردهام. برخی از آنها جداً تاثرانگیز است»،
❓پرسشی که در ذهن شکل میگیرد این است که رهبر انقلاب به کدام حوادث جداً تأثرانگیز اشاره نمودهاند؟ قطعاً رد این حوادث را باید در همان منبع مطمئن جستوجو کرد، به نظرم برجستهترین این حوادث این است: «سال ۷۱ تا ۷۶ در افغانستان جنگ بود...این سالها، سختترین سالهای عمر ما مهاجرین بود. دولت ایران تصمیم به بازگرداندن مهاجرین گرفته بود. اصطلاحِ افغانیبگیر مال همین سالهاست. سالهایی که افغانها را به وطن جنگزده و پر از بلا و مصیبت میفرستادند.
کامیونهایی میآمدند و همۀ دار و ندار خانواده را با هر که در خانه بود بار میکردند و مستقیم به مرز میبردند. کاری نداشتند که پدر این خانواده سر کار است یا مادر این خانواده رفته نانوایی یا بچهشان مدرسه است. هر کس بود و نبود را میفرستادند مرز. بارها پیش میآمد که بچه از مدرسه برمیگشت و میدید خانهشان خالی است و کسی نیست؛ یا مردی از کارگری برمیگشت و با خانۀ خالی و بههمریخته مواجه میشد و همان دم سکته میکرد؛ یا مادری خسته و خاکی از سرِ زمینهای سبزی میرسید و میدید اثری از زندگی و بچگکهایش نیست!
شرایط برای افرادی که مدارک داشتند کمی بهتر بود؛ اما همانها هم در تشویش، شب را صبح میکردند. مردها از ترس اینکه دستگیر نشوند سر کار نمیرفتند....ولی بعضی مدارک نداشتند؛ حالا یا بیتفاوت بودند یا پول نداشتند که برای تمدید بدهند.
آن سالها طوری بود که مردها جرأت نداشتند بیرون باشند. زنها میرفتند بیرون و نانی میخریدند و برمیگشتند که مبادا به تور افغانیبگیرها بیفتند. هرآن، امکان داشت گزارش بدهند و بیایند درِ خانه و بدون بُروبَرگرد اثاث رنگورورفتهات را بار ماشین کنند و بفرستند مرز.»
این توصیفات واقعاً جانسوز و تأثرانگیز و منزجرکننده است و بدترینش جایی است که میخوانیم:«بارها پیش میآمد که بچه از مدرسه برمیگشت و میدید خانهشان خالی است و کسی نیست؛ یا مردی از کارگری برمیگشت و با خانۀ خالی و بههمریخته مواجه میشد و همان دم سکته میکرد؛ یا مادری خسته و خاکی از سرِ زمینهای سبزی میرسید و میدید اثری از زندگی و بچگکهایش نیست!»
😔حال باید پرسید این کنشهای نفرتانگیز که ناشی از سیاستهای نفرتانگیزتر است(سیاستهایی که یا خودشان مشکل داشتهاند یا ندیدن پیوستهای فرهنگی ضروریشان چنین چهره کریهی از آنها ساخته است) از چه آبشخور و فهمی منشعب شده است؟ چه کسانی سیاستگذار و دستاندرکار پدیدآمدن این صحنهها و حوادث بودهاند؟ اکنون آیا شهامت لازم را برای واکاوی آن زمان و تصمیمات مرتبط با این حوادث داریم؟
1⃣این سیاستهای غلط سیاستهایی بود که نه عمق راهبردی میفهمید نه پیوستگی تمدنی نه حوزه مشترک فرهنگی؛ فهمهایی که در سالهای بعد به تدریج به حوزه تعاملات و سیاستهای کشور وارد شد و عملاً تصویر دیگری از تعاملات میان ایرانیان و مهاجران سایر کشورها خلق کرد.
2⃣بگذریم از اینکه فاصله دهشتناک این حوادث تأثرانگیز با معیارهای اخلاق سیاسی بلکه اخلاق انسانی نیز هشدار و تلنگری جدی است که بپرسیم مگر میشود از ایرانیان مسلمان چنین اموری سر بزند؟
3⃣این حوادث را باید با اخلاق و کنشهای حاج قاسم عزیز مقایسه کرد و متوجه شد که چگونه اشراب روح معنویت و عرفان، میتواند حتی در تیزترین نقاط درگیری و مبارزه، ظریفترین و انسانیترین کنشهای اخلاقی و بلکه معنوی را رقم بزند.
4⃣اگر کسانی خواهان سنجش پیشرفت یا پسرفت اخلاقی و انسانی جمهوری اسلامی هستند باید حوادث آن سالها را با آنچه مدافعان حرم در ایران و فراتر از ایران خلق کردند، مقایسه کند.
5⃣اگر ایرانیانی از برخی رفتارها و ساختارهای ناپخته و ناصواب ضربه دیدهاند و به همین خاطر با همه چیز این نظام و ساختارش مشکل حس میکنند، جا دارد سؤالی را از خود بپرسند، تفاوت ایشان با مهاجران افغانی در چیست؛ مهاجرانی که حوادثی اینچنین تأثیرانگیز را از سر گذراندهاند، اما قهرمانانی چون «ابوحامد» را در تعامل با ایرانیان به جهان بشریت عرضه کردهاند؟ ابوحامد و همسرش با چه نگاهی میتوانند بین اصل و فرع این نظام، بین این حوادث تأثرانگیز و سوگیری کلی این نظام تفکیک کنند و ایثارگر و جانفشان دست در دست آن و دل در گرو آن، به پیش روند؟
6⃣یک پرسش پایانی: آیا سیاستهای کنونی تعامل با مهاجران(افغان یا غیرافغان) با همه بلوغی که یافته است، به سرحد مطلوبیت رسیده است یا همچنان دچار برخی افتوخیزهای ناصواب در این زمینه هستیم؟
@abbas_heidaripour
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️با مخلان مجازی امنیت برخورد #قاطع کنید
دادستان کل کشور:
🔹دادستان وظیفه دارد اگر امروز مسئلهای در فضای مجازی پیچید و منتشر شد بلافاصله آن موضوع را پیگیری کرده و به دنبال مستندات آن باشد.
🔹اگر فردی بدون مبنا و سند حرفی را زد و جامعه را ملتهب و امنیت روانی را مخدوش کرد نباید از آن گذشت کرد.
🔹البته اگر مستندات ادعا موجود بود باید در جهت رفع نقص پیش رویم.
🔹صیانت از آرامش روانی جامعه جزو وظایف ماست و فراهم شدن بستر آرامش روانی مردم در این است که با مخلان آن بلافاصله و در کمترین زمان برخورد شود.
📌 پینوشت:
چشم آقای دادستان بنده از اعضای کانالم میخواهم #مطالبات شما را عملی کنند!
چی؟!
دادستان خود شمایید؟!!
الله اکبر....
@HozeTwit
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻مَرَّ برسولِ اللّهِ صلى الله عليه و آله رجُلٌ و هو في أصْحابِهِ، فقالَ بعضُ القَومِ: مَجْنونٌ! فقالَ النّبيٌّ صلى الله عليه و آله: بَلْ هذا رجُلٌ مُصابٌ، إنّما المَجْنونُ عَبدٌ أو أمَةٌ أبْلَيا شَبابَهُما في غَيرِ طاعةِ اللّهِ؛
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله با اصحاب خود بود كه مردى به آنان برخورد. يكى از اصحاب گفت: اين مرد ديوانه است. پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: نه، او آسيب ديده است. ديوانه آن مرد يا زنى است كه جوانى اش را در راهى جز طاعت خدا صرف كرده باشد.
📗مشكاة الأنوار : ۲۹۴ / ۸۹۸
🔅 امام خامنه ای:
💠 مسألهى زن واقعاً مسألهى مهمّی است. یک عدّه توجّه نمیکنند و به عنوان یک مسألهى نمایشى که حالا مد روز است، حرف میزنند.
📍 گرایشهاى فمینیستى و گرایش خاصّ غربىِ در مورد زن هم که بهجاى خود محفوظ است؛
👈 امّا اصل #نقش_زن در خانواده، در اجتماع، ارزش و اهمیّت زن و امورى از این قبیل، چیزهایى است که ما حقیقتاً به آنها کم پرداختهایم
🔸 و از این کم پرداختن خسارت هم میبینیم. خودِ این، یک مسأله است.
۱۳۷۴/۰۹/۱۶
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️اجلاسیه تولیتهای آستان های مقدس و بقاع متبرک ایران برگزار شد
🔻ششمین اجلاسیه تولیتهای آستانهای مقدس و بقاع متبرک ایران اسلامی در آستانه دهه کرامت و با هدف افزایش تعاملات در راستای برگزاری برنامههای روز دختر در ساختمان حج و زیارت قم برگزار شد.
✍از نکات قابل توجه در تنظیم این خبر هزینه کردن لقب "آیت الله" برای تولیت حرم حضرت معصومه و استفاده از لقب حجت الاسلام و حجت الاسلام و المسلمین برای باقی تولیتها بود.😳
استفاده از هشتک جهان اسلام نیز از نکات جالب تهیه این خبر است.
🔻محتوای خبر حاکی از گزارش کارهای معمول این تولیتها نسبت به یکدیگر است و خروجی عجیب این نشست طبق این خبر تقریبا هیچ است
نظر رهبر معظم انقلاب بر قطب فرهنگی کردن این اماکن متبرکه است که تا کنون هیچ کار ویژه ای در این زمینه از هیچ تولیتی با بودجه های آنچنانی این اماکن گزارش نشده است.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
متن کامل خبر با ویرایش القاب 👇
♨️ششمین اجلاسیه تولیتهای آستان های مقدس و بقاع متبرک ایران برگزار شد
🔻ششمین اجلاسیه تولیتهای آستانهای مقدس و بقاع متبرک ایران اسلامی در آستانه دهه کرامت و با هدف افزایش تعاملات در راستای برگزاری برنامههای روز دختر در ساختمان حج و زیارت قم برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، ششمین اجلاسیه آستان های مقدس و بقاع متبرک ایران اسلامی با حضور حجت الاسلام سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام احمد مروی تولیت حرم مطهر امام رضا علیه السلام، حجت الاسلام محمدحسن رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران، حجتالاسلام سیدعلی قاضی عسکر تولیت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری تولیت حرم احمدبن موسی(ع) و حجت الاسلام عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و حجتالاسلام عباس اسکندری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم و جمعی از نمایندگان اعتاب در ساختمان حج و زیارت قم برگزار شد.
حجت الاسلام مهدی احمدی معاون فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت در این اجلاسیه با بیان اینکه امسال با توجه به حوادثی که در سال گذشته اتفاق افتاده تمرکز دشمن روی قشر زنان و دختران جامعه است، گفت: گروه های محتوایی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها به این مسأله توجه بیش از پیش داشتند و برای میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها کارگروه های محتوایی تشکیل شد و به این نتیجه رسیدیم که شعار ایام دهه کرامت «خدمت کریمانه، همدلی و امیدآفرینی» انتخاب شود و روز میلاد حضرت به عنوان حضرت معصومه بهترین دختر دنیا نامگذاری شود.
وی ادامه داد: منطق پشتیبان این نامگذاری سخنان مقام معظم رهبری است که فرمودند زن در تعریف شرقی به عنوان عنصری در حاشیه و بی نقش در تاریخ سازی و در تعریف غربی به عنوان موجودی که جنسیت او بر انسانیتش می چربد و ابزاری در اختیار سرمایه گذاری است معرفی میشود ولی شیر زنان ایران اسلامی نشان دادند که الگوی سوم زنان، زن نه شرقی نه غربی است و زنان مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که زن می تواند محجبه و شریف باشد ولی در عین حال در جامعه حضور فعال داشته و در مرکز باشد.
معاون فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت گفت: نمونه الگوی سوم زن به ویژه در بین دختران وجود نازنین حضرت معصومه سلام الله علیها است که در کتب روایی شیعی جمله مشهور فداها ابوها از طرف امام کاظم علیه السلام به حضرت معصومه سلام الله علیها در باره ایشان به چشم می خورد.
وی افزود: در بین اهل بیت دختری با این ویژگی ها سراغ نداریم که هم دارای کمالات علمی باشد هم مجاهده، مهاجره، مدافع ولایت و فعال سیاسی اجتماعی باشد و حضرت معصومه سلام الله علیها می توانند الگوی دختران باشند بنابراین با رایزنی مجموعه های ملی اهتمام جدی به خرج داده شد که این ایام را بزرگ بداریم و در جلسات با نمایندگان اعتاب مقدس ایران مصوب شد که اعتاب مقدس در این زمینه ویژه برنامه هایی را اجرا کنند.
احمدی با اشاره به ویژه برنامه های ایام دهه کرامت گفت: در حرم مطهر امام رضا علیه السلام برای این ایام گلباران ضریح مطهر حضرت توسط بانوان و اجتماع بزرگ بعد از آن، برگزاری جشن بهترین دختر دنیا در حرم امام رضا علیه السلام و برگزاری جشن ویژه دختران کارکنان حرم امام رضا علیه السلام در شب میلاد بانوی کرامت برنامه ریزی شده است.
وی اضافه کرد: در مسجد مقدس جمکران دیروز اجتماع دخترانه با حضور ۴ هزار دختر دهه نودی برگزار شد و امشب هم ویژه برنامه جشن دختران پروانه ای برنامه ریزی شده است؛ در حرم مطهر شاهچراغ گلباران ضریح، راهپیمایی به سمت حرم و جشن بزرگ دخترانه در شب میلاد بانوی کرامت برنامهریزی شده است؛ در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیز در صبح میلاد اجتماع بزرگ دختران برگزار میشود و سازمان اوقاف و امور خیریه نیز مراسم جشن را در بقاع متبرک برنامهریزی کرده است.
معاون فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: پویش ملی بهترین دختر هم برای ایام میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها ساماندهی شده است و همه مجموعه های ملی همراهی کرده اند که این پویش در سه بخش فدای دختر فدای خواهرم، برگزاری جشنهای خانگی و همخوانی سرود روز دختر اجرا شود.
گفتنی است شورای هماهنگی تبلیغات سالامی برای نخستین بار ۴۲ دستگاه را گرد هم آورده و چند جلسه در آستان قدس رضوی با حضور مدیران ارشد صدا و سیما و نمایندگان شهرداری تهران و سایر نهادها برگزار شده است تا در این ایام برنامهها به بهترین شیوه برگزار شود.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
ابهاماتِ حمایتی شورای نگهبان از طرح «حمایت از گزارشگران فساد» چیست؟
◾️سخنگوی شورای نگهبان در گزارش خود به مردم ابهامات این شورا به طرح «حمایت از گزارشگران فساد» را تشریح کرد.
دکتر هادی طحان نظیف:
🔻طرح «حمایت از گزارشگران فساد» که ۲۷ فروردینماه سال جاری به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، برای بررسی از حیث انطباق با شرع و قانون اساسی به شورای نگهبان ارسال شد.
🔻این طرح در ۱۷ ماده و در قالب پنج فصل تدوین شده است. فارغ از فصل نخست و انتهایی طرح که به «تعاریف و مصادیق» و برخی «مقررات عمومی» پرداخته، سه فصل دیگر با عناوین «فرایند دریافت گزارش»، «حمایت» و «پاداش» با پیشبینی احکامی متعدد، محتوای طرح تشکیل میدهند.
🔻شورای نگهبان پس از بررسی این طرح، نسبت به چهار ماده آن ابهاماتی داشت. از جمله مهمترین این ابهامات، میتوان به ابهام در خصوص ماده ۷ طرح اشاره کرد که در آن سازوکار حمایت از گزارشگر فساد پیشبینی شده است. توضیح آنکه در ماده ۷ برای اعمال حمایتهای مذکور در ماده ۶ یعنی حفظ امنیت جانی یا مالی یا شغلی گزارشگر و تعیین وکیل معاضدتی برای وی محدودیت زمانی تا «یکسال پس از شروع به اجرای حکم قطعی» پرونده فساد افشاشده توسط گزارشگر پیشبینی شده بود که شورای نگهبان در راستای ضرورت حمایت همهجانبه و بدون محدودیت از گزارشگران فساد، عدم تعیین تکلیف مواردی که خطرها و تهدیدهای مورد نظر، پس از مهلت یکساله مذکور در ماده ایجاد شود را واجد ابهام تشخیص داده است.
🔻همچنین شورا، در تبصره «۱» این ماده که مهلتی پانزده روزه برای بررسی و تصمیمگیری مقام قضایی در خصوص درخواست اعمال حمایت، پیشبینی کرده است را نیز در راستای دفع احتمال به خطر افتادن جان، مال یا شغل گزارشگر در حین رسیدگی به درخواست وی و به جهت عدم تعیین تکلیف برای مواردی که نیاز به رسیدگی فوری دارند، دارای ابهام دانسته است.
🔻با عنایت به ابهامات مذکور، این طرح به مجلس عودت داده شد تا پس از اعمال اصلاحات لازم مجدداً مورد بررسی شورای نگهبان قرار گیرد.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طالبان و چالش حقابه ایران از رود هیرمند
حقابه ایران از رودخانه هیرمند موضوعی است که سالها مایهی اختلاف با حکومتهای مختلف در افغانستان بوده است. عدم پرداخت حقابه ایران در دوره طالبان نیز ادامه یافته که منجر به وقوع آسیبهای زیستمحیطی در سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان شده است و ادامهی این روند میتواند به بحران جدیتری در منطقه تبدیل شود.
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♦️ آمریکا بزرگترین مرکز سیاسی-اطلاعاتی دنیا را در لبنان می سازد
🔸 در شهر 43 هکتاری آمریکا چه چیزی قرار است رخ بدهد؟
🔸 حفظ فاصله از ایران ، برای تداوم جنگ های نیابتی
#شبنامه
۱۴۰۲/۲/۳۰
🔺 بیست سال پیش درست زمانی که آمریکایی ها عراق و افغانستان را گرفتند، بزرگترین سفارتخانه ی امریکا در عراق ساخته شد. مرکزی که به لحاظ وسعت برای قرار دادنِ پارلمان ، دولت و دیگرنهادها به جهتِ مدیریت یک کشور جا داشت.
پس از 20 سال حضور در عراق ،تقریبا همه به این اعتراف داشتند که عراق نه تنها همسو با آمریکا شکل نگرفته بلکه بیشتر به پایگاه یاران ایران شباهت پیدا کرده است...
🔺شکل گیری گروه های مقاومت، تحت نظر بودن آمریکایی ها در عراق و انجام هزاران عملیات علیه کاروان های لجستیکی آمریکا در این کشور (که مقاومت صریح و علنی بیانیه داده و گردن گرفته بود) و همچنین حمله به عین الاسد (مغز نظامی آمریکا در عراق) این را به اثبات رساند که ایران و مقاومت برای بازی با آمریکا در عراق هیچ محدودیتی ندارد...
همه ی اینها به همراه فرار آمریکا از افغانستان و دستِ بازِ مقاومت در عراق باعث شد آمریکایی ها به این جمع بندی برسند که باید از ایران فاصله گرفته و جایی دیگر را به عنوان مرکز فرماندهی و کنترل انتخاب کنند.
🔺 تمرکز بر لبنان از این جهت قابل تامل است که چنین مرکزی در چنین جایی شبیه به یک مرکز برای تمرکز بر مسئله ی رژیم صهیونیستی نیز می باشد.
"دینگ لانگ" استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای میگوید: "به احتمال زیاد، بخش قابل توجهی از کارکنان سفارت آمریکا در لبنان از افسران نظامی و اطلاعاتی تشکیل میشوند. به بیان دیگر، کارکردهای اطلاعاتی و نظامی سفارت آمریکا در لبنان به مراتب فراتر از نقش دیپلماتیک آن است".
🔺 ایالات متحده آمریکا سال هاست یک بازی مُرده را علیه ایران در منطقه شروع کرده است.
بازی که دیگر نمی تواند خروجی مثبتی برای این رژیم داشته باشد.
آنچه رخ میدهد نشان از آن دارد که جمع بندی آنها این بوده که باید از جنگ مستقیم خارج گردیده و وارد عرصه ی تقابل نیابتی شوند.
تقابلی که پیاده نظامش عناصر کرد در سوریه و اقلیم کردستان وتکفیری ها خواهند بود و بخش اعظمی از آن در حوزه هوایی و دریایی بر عهده ی بی سرنشین ها خواهد بود.
🔺 آنچه شاهد هستیم قمار پر هزینه ی آمریکایی ها در منطقه و آخرین تلاش ها برای ماندن در غرب آسیاست.
مرور زمان درستی یا نا درستی این تصمیم آمریکا در خصوص حضور در لبنان ، یعنی خط مقدم مقاومت را به قضاوت خواهد گذاشت...
@mrtahlilgar1
🔻🔻🔻عضو شوید🔻🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
شبنامه 1210 - @mrtahlilgar.mp3
11.32M
🚨رقیب ایرانی کانال سوئز
🔻بن بست جنگ اوکراین با این کریدور شکسته خواهد شد ؟
🔻احداث رسمی کریدور شمال به جنوب رسما بین ایران و روسیه
🔻کریدوری که بن بست جنگ اوکراین را به اعتراف خیلی ها خواهد شکست
🔻همه چیز درباره رقیب ایرانی کانال سوئز
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب