eitaa logo
قیام امام زمان ( عج) نزدیک است ✌️
215 دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
10.9هزار ویدیو
72 فایل
السلام علیک ایها القائم سلام بر تو ای مولایی که تمام حق های بر زمین مانده قیام تو را انتظار میکشد... و دلهای غمدیده به امید قیام تو می تپد صحیفه مهدیه زیارت بقیة الله ارواحنا فدا در سختی‌ها #الهم عجل لولیک الفرج ارتباط با ادمین @hemati7975
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از یا زینب
😅۱۲ کشور از تکنولوژی فتوشاپ‌های ما استفاده میکنن... عجیبه واقعا (:
هدایت شده از هادی زاده
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥آیت الله خامنه ای کیست؟ ━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━ ✅
هدایت شده از هادی زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل خط مقدم و ناموس غرب است و این اولین بار است که اسرائیل تودهنی می‌خورد رحیم پور ازغدی: اسرائیل یک کشور نیست یک دژ استعمار غرب است و سقوطش موجب سقوط استعمار خواهد بود.
هدایت شده از یا زینب
قومی که موسی عصا را براشون اژدها کرد و نیل را خون کرد و دریا براشون شکافته شد و از دل سنگ ۱۲ چشمه آب جوشید و کوه طور براشون از جا کنده شد، ولی همه را انکار کردند، دیگه انکار اصابت ۳۰ تا بالستیک براشون طبيعيه!😂
هدایت شده از هادی زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر زنی بنام پورفسورمریم رزاقی اذر، نگاه کنید 👆👆👆👏👏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💐 ✌️ 💠🇮🇷🌍
هدایت شده از یا زینب
🔴اوضاع رژیم از آنچیزی که فکر میکردیم خراب تر است ▪️ اقتصادی از دست دادن منابع تجاری و درآمدی با شاهکار یمن در دریای سرخ نفس اقتصاد آن ها به شماره افتاده و از طرفی هزینه گزاف جنگ و تامین هزینه های ارتش و دفاع در سطوح مختلف باعث ضعف شدید در اقتصاد رژیم شده است ▪️اجتماعی افت شدید سرمایه اجتماعی رژیم دربین ساکنین فلسطین اشغالی به جهت ضعف در مدیریت جنگ، ضعف در برقراری امنیت روانی جامعه و تامین حداقل های نظم عمومی به نارضایتی ها دامن زده است ▪️سیاسی اختلافات شدید سیاسی بین گروه های سیاسی، بین مردم و دولت و حامیان دولت، بین گروه های مذهبی افراطی و لیبرال، اختلافات و عدم یکپارچگی بین کابینه نتانیاهو، ضعف مدیریتی شخص نتانیاهو، بحران و ایجاد التهاب خانواده اسرا و سربازان و مجروهان برگشته از جنگ که دچار معلولیت های اساسی هستند و در زندگی روزمره و تامین خانواده مشکلات اساسی پیدا کرده و دولت تقریبا برای ان ها کاری نمیکند و... ▪️و اما امنیتی آبروی رفته در سطح جهانی با نسل کشی روزانه در غزه و نابود شدن ابهت چندین ساله رژیم (از حیث تبلیغات نظامی درباره قدرت پدافندی، اطلاعاتی، تجهیزاتی و الکترونیکی) که با زیر ضربه رفتن محافطت شده ترین مکان در کره زمین"پایگاه نواتیم" که از کرملین و کاخ سفید محافطت شده تر است، آبروی که دیگر باز نمیگردد رژیم را به وادی عدم تمرکز یا به عبارت بهتر " جنون" سوق می دهد ⏪حالا سوال اساسی با تحلیل شرایط فعلی آیا رژیم پاسخ ایران را می دهد یاخیر؟ ▪️از حیث عقلانی رژیم شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، امنیتی و پشتوانه های کافی بین المللی را برای پاسخ مستقیم به خاک ایران را ندارد ▪️از حیث غیر عقلانی مجبور به پاسخ است.اما شکل این پاسخ می تواند ترور، خراب کاری، فعال کردن گروه های تکفیری در نقاط مرزی و حساس مثل کردستان و البرز خراسانات و برهم زدن امنیت چابهار ومکران که محتمل ترین گزینه همین هست می باشد ▪️از حیث جنون فوق العاده میتواند پاسخ مستقیم موشکی و هوایی بدهد که هم بعید است و هم اگر اتفاق بیفتدد به لطف خدا قدس به طور کامل آزاد خواهد شد انشالله.
هدایت شده از هادی زاده
25.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توصیف خلبان رژیم صهیونیستی از رهگیری پهپادهای ایرانی: مانند تاپ گان در جنگ ستارگان بود 🔹یکی از خلبانان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی که در ماموریت علیه پهپاد و موشک شلیک شده از سوی ایران به خاک رژیم صهیونیستی مشارکت داشته، این تجربه را پیچیده‌ترین ماموریتی توصیف می‌کند که تا کنون داشته است. او می‌گوید که این تجربه چیزی شبیه حضور «تاپ گان» در «جنگ ستارگان» بوده است. 🔹فیلم تخیلی‌ فضایی جنگ ستارگان اولین بار در اواخر دهه ۷۰ میلادی ساخته شد و بخش قابل توجهی از صحنه‌های آن، نبرد میان ساکنان ستاره‌های مختلف را در قالب شلیک انواع موشک‌ها و دیگر مهمات در فضا نشان می‌داد.
هدایت شده از یا زینب
🔴شورای آتلانتیک: حمله به اسرائیل مردم خشمگین ایران را خوشحال کرد 🔹اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک تاکید کرد عملیات موشکی علیه اسرائیل، موجب احساس غرور و رضایت در میان مردم خشمگین ایران شده است. 🔹این اندیشکده در تحلیلی خاطر نشان کرد: جنگ از سایه خارج شده و چهره خود را عیان کرده است. ایران با استفاده از پهپاد و موشک،‌‌‌ حمله گسترده‌‌‌ای به اسرائیل انجام داد. دو طرف مدت‌‌‌ها درگیر «جنگ سایه‌‌‌ای» بوده‌‌‌اند. 🔹جاناتان پانیکوف، معاون سابق در شورای اطلاعات ملی ایالات ‌متحده، درباره بالا گرفتن تنش در خاورمیانه می‌‌‌گوید: پرتاب‌های موشکی-پهپادی ایران در واکنش به حمله اسرائیل، این ظرفیت را دارد که منطقه را در آستانه جنگ گسترده‌تری قرار دهد که به نظر می‌رسد تقریبا هیچ‌کس آن را نمی‌خواهد.
هدایت شده از یا زینب
🔴 هشت نکته راهبردی درباره عملیات ایران علیه رژیم صهیونیستی 1️⃣ انتخاب رمز معنادار «یا رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم» برای عملیات «وعده صادق» ایران علیه اسرائیل حاوی یک پیام مهم بود و آن اینکه جمهوری اسلامی به نمایندگی از همه امت اسلامی در سرتاسر جهان رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد. 2️⃣ ایران بر خلاف تعیین خط قرمز صهیونیست‌ها هم از خاک خود و هم فراتر از انتظار آنها، حملات گسترده‌تر و بزرگتری را انجام داد. 3️⃣ در عملیات «وعده صادق» ایران و محور مقاومت تهاجمی ترین عملیات نظامی خود را در حالی تجربه کردند که نه تنها اسرائیل بلکه اصلی‌ترین متحد آن یعنی آمریکا تدافعی ترین شرایط نظامی خود را سپری کردند. آنها تنها کاری که می‌توانستند بکنند این بود که کمتر موشک دریافت کنند و کمتر آسیب ببینند. 4️⃣ عملیات «وعده صادق» ایران نشان داد که یکی از مهمترین برآوردهای نظامی و راهبردی درباره ایران درست است؛ برآوردی که سالهاست می‌گوید جمهوری اسلامی می‌تواند همزمان بسیاری از منطقه غرب آسیا را در یک جبهه منظم علیه دشمنان خود به صف و وارد عملیات نظامی کند. 5️⃣ عملیات «وعده صادق» ایران با اینکه طراحی آن بر اساس یک جنگ نهایی نبود و همه توان و فناوری نظامی در آن بکار نرفته بود ولی یکبار دیگر قدرت موشکی ایران و نقطه زن بودن آن را نشان داد. ایران تنها به اهداف نظامی شلیک کرد و در این حجم از شلیک موشک، دچار خطا در نقطه زنی نشد. ضمن اینکه ناتوانی فناوری نظامی اسرائیل را نیز در برابر موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به نمایش گذاشت. 6️⃣ درباره ابعاد عملیات «وعده صادق» از جغرافیای شلیک‌ها و مناطق هدف گذاری برای اصابت‌ها، تعداد و نوع پهپادها و موشک‌ها، تلفات و آسیب‌های دشمن، ابعاد اطلاعاتی و عملیاتی حمله تهاجمی ایران و .... ناگفته‌های فراوانی باقی مانده است. اما اولین برداشت قطعی این است که ایران یکی از بزرگترین عملیات‌های پیشرفته پهپادی و موشکی جهان را انجام داده است. 7️⃣ عملیات «وعده صادق» ایران انواع ادعاهای توهمی درباره توان نظامی و فناوری اسرائیل به عنوان پیشرفته‌ترین متحد آمریکا در منطقه را هم برملا کرد. یکی از این ادعاها این بود که دشمنان ایران قادر هستند در قالب جنگ الکترونیک با فناوری‌های پیشرفته قبل از اقدام ایران، موشک‌ها و پرتابگرهای آن را از کار بیاندازند. ادعاها و دیگر داستان‌های توهمی مشابه را که در این سالها ساخته و پرداخته شده را نیز می توان بازخوانی و فهرست کرد. 8️⃣ منطقه غرب آسیا با عملیات «وعده صادق» به دو بخش قبل و بعد آن تقسیم می‌شود. ایران محاسبات زیادی را بهم زد و مهمتر از بهم زدن محاسبات راهبردی منطقه، انتقال این پیام مهم بود که ایران زین پس بر اساس محاسبات جدید عمل می‌کند و تغییر موازنه شروع شده و طرف مقابل نیز راهی جز پذیرفتن آن ندارد.
هدایت شده از یا زینب
تا الان اخبار رسانه های مختلف را رصد کردم. حرفی که تقریبا در همه رسانه های خارجی پرتکرار بوده، این است که «عملیات ایران علیه اسراییل فراتر از انتظار بود». حتی چهره های ضدانقلاب که هیچ نسبتی هم با جمهوری اسلامی ندارند، اعتراف کرده اند که این عملیات قدرت بازدارندگی بالای ایران را نشان داد و معادلات منطقه و جهان را عوض خواهد کرد. تازه در شرایطی که ایران هنوز از موشک های هایپر سونیک خودش هیچ استفاده ای نکرد. واقعیت این است که اصل ماجرا از 7 اکتبر شروع و پس از آنکه بی سابقه ترین حمله فلسطینی به اسراییل آغاز شد، حالا 7 ماه بعد، اولین حمله نظامی از خاک ایران به سمت اسراییل نیز اتفاق افتاد. این دو اتفاق در تاریخ 76 ساله تشکیل رژیم جعلی اسراییل سابقه نداشته و همین دو رخداد مهم در عرض کمتر از یک سال، به خوبی نشان می دهد که کدام طرف قوی و کدام  طرف ضعیف شده. اسراییلی که روزگاری در 6 روز به چند ارتش عربی غلبه می کرد، حال و روزی دیدنی پیدا کرده. اسراییل می داند که اگر پاسخ دهد، همانطور که نظامیان ارشد ایرانی اعلام کردند پاسخ محکمتری دریافت خواهد کرد و اگر پاسخ ندهد، حیثیتش بیشتر در معرض خطر است. ضمن آنکه اسراییل دیگر فقط با ایران نمی جنگد بلکه در محاصره انصارالله، حزب الله، حماس، حشد الشعبی و... است. یک جنگ فرسایشی که  هر روز ادامه دار تر شدن آن، اسراییل را بیشتر در باتلاق فرو می برد. اما اثرات این جنگ در ادامه بیشتر مشخص خواهد شد. قدرت نرم و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه و کشورهای مسلمان بیشتر میشود و دقیقا به همین خاطر جنگ روانی علیه کشور نیز افزایش پیدا می کند. روزهای آینده، روزهای تاریخ سازی برای منطقه و حتی جهان خواهد بود و صد البته که فراتر از همه پیش بینی ها اعتقاد ما به سنت های تغییرناپذیر الهی است که یکی از آنها نابودی قطعی و حتمی رژیم صهیونیستی است: «وَقَضَيْنَا إِلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الْأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبِيرًا... فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا » (سوره اسرا، آیات 5 و 7) امیر حسین ثابتی
🚨عوامل یبوست و راههای درمان آن🚨 خوراکی هایی که موجب تنبلی روده بزرگ شده در نتیجه کم کاری و منجر به ماندن فضولات می شود، بیماری قوی (ام الامراض) به شرح ذیل می باشد:👇 ۱- مصرف شکر سفید ۲- مصرف آب یخ ۳- مصرف هسته انار ۴- مصرف نان بدون سبوس ۵-عدم جویدن کامل غذا ۶- نوشابه‌های گازدار ۷- کم تحرکی و عدم قدم زدن در روز حداقل نیم ساعت تند راه رفتن که قدری عرق از پیشانی خارج شود. ضمنا نوزادان که هنوز راه نیفتادند می توان با مالش شکم طفل با روغن زیتون روده ها را وادار به تحرک کرد. اما درمان بزرگسالان:👇 ۱- مصرف سبزی خوردن با وعده غذایی ۲- مصرف کمتر غذاهای دیرهضم ( گوشت و سرخ کردنی ها) ۳- مصرف انواع میوه یا آب میوه، حداقل یک ساعت بعد از وعده غذایی یا قبل از مصرف وعده غذایی. ۴- مصرف یک لیوان آب دو ساعت بعد از وعده غذایی. ۵- شب ها چند انجیر را در یک لیوان آب خیسانده و صبح انجیر و آبش را میل کنند. ۶- صبح ها یک لیوان آب جوش (ولرم) با عسل یا شکر قهوه ای شیرین، قاطی با دو قاشق خاکشیر میل کنند. ۷- تحرک داشتن را فراموش نکنند، در بند هفت قسمت اول توضیح داده شد. نکته طلایی ۱: به افراد شرور، چه کودک چه بزرگسال، روزانه در وعده غذایی ۷ عدد زیتون بدهید بخورند، در پایان ماه مهربان خواهند شد. نکته طلایی۲: طبع افراد مسن سرد و خشک است و درد مفاصل اکثرا بدلیل کم آبی یا کم چربی است. توصیه می شود، هر شب پاها مخصوصا زانوها را با روغن زیتون یا روغن بادام تلخ ماساژ دهند و بعد با زانو بند طبی ببندند ضمنا روزانه یک قاشق مرباخوری روغن زیتون داخل غذا به معده برسانند» م مقدسی» ۱۴۰۳/۱/۳۰ @mhg12871338 🚨🚨🚨🚨🚨🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀شاهد عینی، ویرانه ای تحت عنوان پایگاه نظامی🚀 این هم هم سند موشک های نقطه زن ایران: فرودگاه نواتیم رژیم صهیونیستی است که مبدأ شلیک به سفارت ایران در سوریه بود. الله اکبر »۱۴۰۳/۱/۳۰ 🌑🔥🌑🔥🌑