15.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شرح ماجرای مباهله
🔹حجت الاسلام والمسلمین عالی
✅ @nurehedayat_com
♨️ صدو ششمین جلسه گفتگوی زنده تصویری گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع : جنگ شناختی- ترکیبی
🌏سخنران این جلسه :
استاد گرامی جناب آقای سید علیرضا آلداوود
زمان: سه شنبه چهارم مرداد ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
🔴وزارت ارشاد: "استفاده ابزاری" از زنان در تبلیغات ممنوع است
♦️دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیانیهای با استناد به مواد قانونی مربوط به تبلیغات در کشور، بر ممنوعیت «استفاده ابزاری» از زنان، مردان و کودکان در تبلیغات تاکید کرد و نه آنچه که برخی منابع خبری درباره استفاده از زنان در تبلیغات اشاره کردهاند.
♦️مطابق قوانین و مقررات تبلیغاتِ تجاری در کشور، هرگونه «استفاده ابزاری» از زنان، مردان و کودکان ممنوع است.
🔮کانال مرجع گفتمان
#استفاده_ابزاری
@goftemansazan
📚 دیدن مانع وضو پس از نماز
💠 سؤال: اگر شخصی پیش از وضو، دست خود را بررسی کند که مانعی نباشد ولی پس از نماز متوجه یک مانع شود، حکم چیست؟
✅ جواب: اگر اطمینان دارد که مانع، هنگام وضو بوده است، وضو و نماز صحیح نیست؛ در غیر این صورت وضو و نماز اشکال ندارد.
#احکام_وضو #رویت_مانع_بعد_نماز
🆔 @leader_ahkam
202030_968248074.pdf
438.7K
🇮🇷
📝 #یادداشت/ تکلیف فرزندان مقاومت در جنگ روایتها
🍃🌹🍃
✍️ حنیف غفاری
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
4_5969721786563038054.MP3
6.17M
📢#صدای_انقلاب شماره ۴۱۱
💠پنجره
💠گفتوگو با کارشناسان صاحبنظر در زمینههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی
🎙علی ودایع کارشناس امور بین الملل
💠موضوع: سفر پوتین و اردوغان به ایران
#پوتین
#سوریه
#سفردیپلماتیک
#اردوغان
#همسایه
#آمریکا
#غرب
#واهمه
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۹۸ قرآن کریم ( آیات ۳۴ تا ۴۵ سوره مبارکه کهف )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» هنگامی که فتنهها، همچون پارههای شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. (اصول کافی ج۲ص۴۵۹)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری | #حجاب
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
#سوره_انسان #سوره_هل_أتی
🔻روز بیستوپنجم ذیالحجه، روز نزول سورۀ شریف انسان است. داستان نزول این سوره، داستان بسیار زیبایی است.
🔹داستان از این قرار است که امام حسن و امام حسین(علیهماالسلام) مریض شدند و امیرالمؤمنین و حضرت فاطمه(سلاماللهعلیهما) نذر کردند اگر عزیزانشان خوب شدند، سه روز روزه بگیرند. پیرو این نذر، خود امام حسن و امام حسین(علیهماالسلام) نیز نذر کردند روزه بگیرند. بعد از این نذر، حال دو آقازاده خوب شد و بنا شد روزه بگیرند.
🔸بعضی احتمال دادهاند سه روزی که مصادف شد روزه بگیرند، روز بیستودوم، بیستوسوم و بیستوچهارم ذیالحجه بوده است و روز بعد از این سه روز که روزهها را گرفتند؛ یعنی روز بیستوپنجم ذیالحجه سورۀ هل أتی نازل شد.
👈 نکتۀ زیبایی که در سه روز روزهگرفتن این عزیزان اتفاق افتاد، این بود که برای سحر و افطار غذای مناسبی در منزل نداشتند. ناچار امیرالمؤمنین(علیهالسلام) مقداری جو تهیه کردند که فقط به تعداد افراد بود و کم، بهصورتی که روزانه نفری یک نان به هر یک تعلق میگرفت. آن بزرگواران تصمیم گرفتند سحر هیچ میل نکنند؛ اما موقع افطار، آب و یک قرص نان جویی را که حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) تهیه میکردند، میل کنند.
🔹روز اول نان تهیه شد. تصادفاً شخصی در خانه را زد و گفت: مسکین هستم و نیاز زیادی به غذا دارم. وقتی احساس کردند او نیاز دارد، تمام نانهایی را که در سفره بود، به او دادند و خود با آب افطار کردند. روز اول گذشت.
🔸طبق نذرشان روز دوم را هم باید روزه میگرفتند. دوباره همان کار را تکرار کردند و با آب روزه گرفتند. مجدداً موقع افطار شخصی در زد و گفت: یتیم هستم، پدر و مادر ندارم. اهلبیت(علیهمالسلام) باز همۀ نان جوهایی را که داخل سفره بود، به او دادند، به او هم نگفتند ما دو روز است با آب روزه گرفتهایم و داخل منزل برای خودمان هیچ نداریم، حتی نانها را نصف نکردند و نگفتند ببخشید، خودمان هم گرسنه هستیم، بلکه تمام نان جوها را برای اینکه آن یتیم نیاز داشت، به او عطا کردند.
🔹روز سوم بحث خیلی مهم شد، سومین روزی بود که روزه گرفته بودند و بهشدت گرسنه بودند. بعد از اینکه نان جو آماده شد، موقع افطار، اسیری آمد که مسلمان نبود. اسیر گفت: من مسلمان نیستم؛ اما به کمک نیاز دارم. اهلبیت(علیهمالسلام) هم با اینکه میدانستند او اسیر مسلمانهاست و اسلام نیاورده است و خدای یگانه، قرآن و پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) و اهلبیت(علیهمالسلام) را قبول ندارد، بهصرف اینکه انسانی محتاج است، به نیاز خود نگاه نکردند و انفاق کردند.
✅اگر اسیر روز اول آمده بود، داستان بهاینحد شیرین نبود؛ زیرا هرچه نیاز انسان شدیدتر میشود، انگیزهاش برای انفاق کمتر میشود و میخواهد خودش استفاده کند، فقط در صورتی انفاق میکند که نیاز تقاضاکننده شدیدتر باشد؛ ولی در این داستان برعکس است و اهلبیت(علیهمالسلام) در اوج نیاز، انفاق کردند.
@ostadmahdavi_ir