eitaa logo
خانه طلاب جوان
8.1هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
302 فایل
﷽ 🌀کانال رسمی «خانه طلاب جوان» پویشی برای ترسیم #طلبه_عصر_انقلاب 💎صاحب امتیاز: ☑️ نشریه خط: @KHAT_NASHRIYE ☑️ نشریه عهد: @NASHRIYEAHD ☑️ رادیو روایت: @RADIOREVAYAT ☑️ سیر صراط: @SEIR_SERAT 👨🏻‍💻 ادمین: @hasanbahraminejad 🌐 سایت: www.khanetolab.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبت های حاج مهدی رسولی درباره بیانات اخیر مقام معظم رهبری، در مراسم میلاد حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) 🔻 ما با یک انسان حکیم مواجهیم، که دارای نگاه راهبردی‌ست... 🔻 اگه هندسه اندیشه او را نفهمیم، درک اندیشه او برایمان سخت میشود و صحبت‌های ایشان را شهید می‌کنیم! 🔻 ایشان امروز گفتند: "بنده گفتم، تکرار کردم، خواهش کردم، تحلیل کردم، اما وضعیّت جامعه مناسب نبود که این بیان سرجایش بنشیند!" یعنی ما کم کار کردیم و نتوانستیم زمینه را برای بیانات ایشان فراهم کنیم. 🔻 بیانات ایشان برای ما، چراغ راه است و مسیر روشن می‌کند... 🗓 پنجشنبه ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
📢 📚کتاب "اسطوره حاج قاسم و بازسازی هویت ملی ایرانیان" را میتوانید تا ۳۰ دی ماه با ۲۵درصد تخفیف (۷۵۰۰۰ تومان) از نشر بین الملل تهیه فرمایید. 👇 @Iran_of_the_future ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰برگ برنده ما ▫️حجاب لبه تعارض تمدنی ما با غرب است. 🏷 گفتاری از 🎬 گروه هنری رسانه‌ای نفحات 🌐 @nafahat_artmedia ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
🔰رهبر معظم انقلاب در بین طلاب و فضلای جوان و درسخوان ما، استعدادهایی هست که اگر همت کنند...مثل امام، یا در همان حدود خواهند شد. ۱۳۷۱/۷/۱۵ 💢آغاز فعالیت "تشکل مثل خمینی" 🔻تشکلی برای راحت‌تر پیمودن مسیر "خمینی" شدن ⏳مهلت ثبت نام برای حضور در جلسه توجیهی(جلسه ی ماقبل عضویت) : تا ۲۷ دی ماه ⏰ جلسه توجیهی ان شاءالله در تاریخ پنجشنبه ۲۹ دی ساعت ۱۴ برگزار خواهد شد. 🔸برای آگاهی از کم و کیف اهداف و فعالیت های تشکل، همچنین شرایط عضویت در تشکل، در جلسه توجیهی ثبت نام نمایید. 🏷 لینک ثبت نام در جلسه توجیهی 📌اطلاعات و اخبار تکمیلی در 👇👇👇👇👇👇👇 @ahd_ba_khomeini ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
⁉️ هدف جنگ نرم؛ تغییر باورها نسبت به گذشته نزدیک تاریخ ما 🔻 هدف ، تغيير باورها است... ❓باورها مثل چه چيزهايى‌؟ را تغيير بدهند؛ حالا گذشته كه ميگوييم، مرادمان دوران غزنويان و سلجوقيان نيست، گذشته يعنى همين گذشته‌ى نزديك؛ آن گذشته‌اى كه جمهورى اسلامى آمد و آن را تغيير داد. ما يك نگاهى داريم؛ مردم ما، خود ما يك نگاهى به اين گذشته داريم، اين نگاه را عوض كنند، اين باور را عوض كنند؛ اين كار را دارند ميكنند، بجد دارند انجام [ميدهند]. 🔻 فرض بفرماييد نگاه به تغيير پيداكند؛ رضاخان قلدرِ سفّاكِ بى‌رحمِ خشنِ مال‌دوستِ آن‌چنانى را تبديل كنند به يك عنصر خدمتگزارِ نجيبِ چنين و چنان! اين كارها دارد الان انجام ميگيرد. محمّدرضا را از يك عنصر وابسته، فاسد، نجس -حقيقتاً نجس اخلاقى- ضعيف‌النّفس، زورگو، تبديل كنند به يك چهره‌ى موجّه! هويدا را تبديل كنند به يك انسان قابل قبول! 🔻 مى‌نشينند پول خرج ميكنند براى اين كارها، كتاب مينويسند، چاپ ميكنند؛ سيزده سال يك نفرى آمده در كشور، حلقه‌ى وصل تصميم‌هاى خباثت‌آلود با بدنه‌ى سياسى كشور و بدنه‌ى دولتى و ادارى كشور شده، با همه‌ى مفاسدى كه در يك چنين آدمى ميشود تصوّر كرد، مفاسد اخلاقى، مفاسد سياسى، ضعف روحيه، ضعف شخصيّت، چيزهاى خيلى بد كه از گفتنش هم انسان خجالت ميكشد، اين آدم را تبديل كنند به يك چهره‌ى روشنفكرِ خيرخواهِ اين‌چنينى! اين كارها را دارند ميكنند؛ [تغيير] باور به گذشته. 🔻 براى اينكه نتيجه بگيرند كه آمد، آمد، يك چيزى را كه لزومى نداشت از بين برود ازبين برد؛ يك چيزى كه بد هم نبود، خوب هم بود، اين را از دست ما گرفت؛ نتيجه‌گيرى‌اى كه ميخواهند انجام بگيرد، اين است. 🗓 ديدار رئيس و جمعى از مديران و مسئولان سازمان صدا و سيما؛ ۱۳۹۴/۰۷/۲۰ ▫️ "۲۶ ديماه ۱۳۵۷ سالروز فرار شاه معدوم" گرامی باد. ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 گفتگو با آیت‌الله خامنه‌ای درباره شخصیت شهید نواب صفوی "به مناسبت ۲۷ دی‌ماه، سالروز شهادت گروه فدائیان اسلام و شهید نواب صفوی در سال ۱۳۳۴" ⁉️ سؤال: چنانچه حضرتعالی مستحضرید اولین مبارزه‌ی مرحوم نواب صفوی پیش از آنکه جنبه‌ی سیاسی، نظامی داشته باشد جنبه‌ی فرهنگی داشت، به این معنی که ایشان اولین مبارزه را با افکار کسروی شروع کرد، حالا از نظر حضرتعالی تأثیر این حرکت در جامعه‌ی آن روز مخصوصاً در میان روشنفکران و علماء چگونه بود؟ ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
⁉️ سؤال: چنانچه حضرتعالی مستحضرید اولین مبارزه‌ی مرحوم نواب صفوی پیش از آنکه جنبه‌ی سیاسی، نظامی داشته باشد جنبه‌ی فرهنگی داشت، به این معنی که ایشان اولین مبارزه را با افکار کسروی شروع کرد، حالا از نظر حضرتعالی تأثیر این حرکت در جامعه‌ی آن روز مخصوصاً در میان روشنفکران و علماء چگونه بود؟پاسخ: 🔻 البته کاری که ایشان در مقابل انجام دادند یک کار فرهنگی فقط نبود، اتفاقاً کار ، ، بود. 🔻 نظامی بود برای اینکه خب کسروی را مضروب کرد و بعد هم یکی از یاران ایشان کسروی را کشت یعنی دو مرتبه از طرف نواب، کسروی مورد حرکت باصطلاح نظامی قرار گرفت. یکبار به وسیله‌ی خود ایشان که با کارد حمله کرد، یکبار هم به وسیله‌ی مرحوم امامی، سید حسین امامی، که با اسلحه زد و کسروی را عملاً نابود کرد. 🔻 کار سیاسی هم بود، همانطور که قبلاً هم گفتم، اصلاً ماهیت حرکت ضد دینی که کسروی هم یک تئوریسینها و طراحانش بود یک ماهیت سیاسی بود، هیچکس نمیتواند بگوید کسروی یک عنصر غیر سیاسی بوده، مگر کسی میتواند چنین چیزی را بگوید؟ خود کسروی یک عنصری بود که اصلاً حرکتش از آغاز، در مشروطیت و بعد از مشروطیت، تا آن روزی که کشته شد یک حرکت سیاسی بود و یکی از چهره‌های سیاسی ایران بود. 🔻 پس مبارزه‌ی با کسروی فقط مبارزه‌ی با افکار ضد مذهبی او نیست، زیرا که همان افکار ضد مذهبی هم یک حرکت سیاسی بود و یک ریشه و منشأ سیاسی داشت. بنابراین کار مرحوم به اعتقاد من کار مذهبی فقط نبود، کار مذهبی، سیاسی بود و به همین شکل هم منعکس شد. 🗓 گفتگو با آیت‌الله خامنه‌ای درباره شخصیت شهید نواب صفوی؛ ۱۳۶۳/۱۰/۲۲ 💠 مطالعه ادامه مطلب: 🌐 https://khl.ink/f/1231 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 بیان تجربه های عینی سرکار خانم مریم نقاشان از زندگی در اروپا و کار در نظام قضایی آلمان 👇👇 ✅ در بازگشت به میهن، آمده ام شهادت دهم که حقیقت غرب آنچه از رسانه های بیگانه به مردم ما القاء میشود نیست. ✅ آمده ام از توهم اعتلای زن غربی در سایه ی برابری جنیستی که بزرگترین ظلم به زن است پرده بردارم. ✅ قضات اروپایی در مواجهه با قانون خانواده در ایران گفتند : زن ایرانی بیش از آنکه تکلیف داشته باشد، حق دارد. ✅ در مواجهه با قوانین اسلامی در مورد زن، با نگاهشان بیان میکردند که زن در ایران ریحانه است. ✅ آیا این حمایت از زن است که به او بگوییم : تلاش کن تا قوانین به گونه ای شود که اگر فوت کردی، مردی از مرگ تو بیشتر از آن سهمی که به تو به سبب مرگ شوهرت میرسد، کسب کند ؟ 🖋 سرکار خانم مریم نقاشان، حقوقدان فعال در محاکم قضایی آلمان در ابتدای دیدار بانوان با رهبر انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۴ دی ۱۴۰۱ مطالبی رو در باب" تفاوت جایگاه زن در فرهنگ اسلامی-ایرانی و فرهنگ غربی " بیان کردند. ⏰ مدت زمان صوت : ۸ دقیقه ۴۲ ثانیه 🌐 @talabedideban ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه‌های استاد مؤیدی به اعضای یک تشکّل فرهنگی "از شاگردان آیت‌الله سعادت‌پرور" این رو عاجزانه ازتون درخواست می کنم: 🔻 در جمعتان هر سخنی را نگویید، ولو با شوخی هم شده 🔻. . . اگر سخنم در دل طرف، شادی ایجاد نمی کند، غم ایجاد نکند. این را خیلی مهم بشماریم! 🗓 بخشی از درس اخلاق حجت‌الاسلام استاد مؤیدی در خانه طلاب جوان 🌐 @OstadMoayyedi ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
‼️ در موضع تهاجم 🔅 در بحبوحه صحبت‌های جذاب و پر زرق و برق غرب در مورد جنس لطیف زن، سید زیر میز ریاکاری و فریبکاری شان می‌زند و این اولین بار نیست که او چنین موضعی گرفته است. 🔅 از نگاه سید، یا بهتر بگویم نگاه مکتبی او در زمینه زن بی آبروست. و توصیه می کند که پیروی از نگاه این بی‌خردان در زمینه جنسیت، خطاست. سید در این زمینه عمیق و کثیر غور کرده و به این هم حتی اشاره می کند. لذا از تاریخ و روان‌شناسی و جامعه‌شناسی و قرآن و ... بهره می گیرد. 🔅 غرب می گوید زن را من به عرصه اجتماع می‌آورم و این منم که به او بها می‌دهم؛ اما سید این روتوش وقیح را کنار می زند. ➖ در مورد وظایف اجتماعی، تکالیف زن و مرد یکسان است. ➖ بله، سید حالت را جا می آورد. نگو که من به زن خدمت می کنم. زانو بزن و در مقابل این حرف، کرنش کن. میگویی ادعاست؟ 🔅 اگر همسران و مادران مبارز در طول ٨ سال دفاع مقدس، در حماسه سازی دوشادوش و شاید پیش قدم نبودند حق با تو بود. 🔅 اگر این همه زنان متخصص و دانشمند در پرورش نیافته بودند، تو راست می گفتی. اما هیهات، که تو دروغ را سر دست گرفته ای و با تبرج در چشم و دل مخاطبت فرو می کنی. 🔅 از نگاه سید، مادر و هویت ساز است؛ او ایمان را هم به مادر گره می زند. یعنی هرچه مرام و بنیاد زیبا در آدمی است، جوانه‌اش را باید از دامان پرمهر مادر جست. و این اعتلای زن و ارج نهادن به مقام مادری است؛ اما غرب در این زمینه پیاده و مفلوک است. 🔅 این تمدن علیل، کاری می‌کند که زن از مادر بودن شرمسار شود و برای عقب نیفتادن از ماراتن خودنمایی، خویشتن را به نگاه هرزه مردان هوس ران بسپارد. ✍ نویسنده: علی علویان ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"