eitaa logo
خاطره از مرحوم علی صفایی حائری
694 دنبال‌کننده
586 عکس
334 ویدیو
106 فایل
دل آدمي بزرگتر از اين زندگيست و اين راز تنهايي اوست... یاد مربی موحد، مجاهد، سردار جبهه تربیت و سازندگی، فقیه صاحب مکتب تربیتی، صفای اهل صفا، سالک خالص، ستاره آسمان گمنامی، سمبل اندیشه‌های ناب، بی‌تاب بوتراب و تطهیر شده با جاری قرآن...
مشاهده در ایتا
دانلود
دو متن دیگر در توصیف حضرت امام (ره): نامه هاى بلوغ ؛ ص17 . . . پسرم، خدا را شاكر باش‏ كه رهبر امروز كشور تو، از اين‏ انس‏ برخوردار است و از اين‏ امن‏ سرشار. و اين است كه براى مبارزه با همه‏ى اين‏هايى كه آتش مى‏كارند، ايستاده است و نه بر شرق و نه بر غرب و نه بر جهان سوم و حتّى نه بر ملّيت ايرانى، كه بر ايمان مردم و آن‏هم نه ايمان غرور، كه بر ايمان به خداى واحد قهّار متّكى است. نامه هاى بلوغ ؛ ص19 هر گروهى؛ چه سياسى، چه ولايتى و چه عرفانى، بايد گذشته از مبانى‏ و اهداف‏، از اين روش‏ بيّناتى‏ برخوردار باشد. اين اصول در تشكّل و سازمان‏دهى، وضع جديدى را باعث مى‏شود و ظرفيّت‏ و حلم‏ را در رهبرى ضرورى مى‏سازد. تو شايد خيلى متوجه نبودى، ولى ما شاهد بوديم كه رفسنجانى‏ زيرك و بهشتى مدير، با تمام سازمان گسترده و تشكّل حزبى، در برخورد با شيطنت‏هاى چند رنگ گروه‏ها و بازى‏هاى بنى‏صدر چگونه به انزوا كشيده شدند تا آن‏كه ظرفيّت و حلم امام، همراه آن روش به كمك آن‏ها آمد و حساب‏ها را به هم زد. عنصر ظرفيّت‏ و حلم‏، عنصرى است كه در مباحث مديريت و تشكّل جديد بايد مطرح شود. (تاريخ تحريرنامه، 15 فروردين‏ماه 1364، مطابق با شب سيزدهم رجب 1405)
حضرت آیه الله گرامی بر سر مزار استاد فقید، پدر و برادر ایشان رحمهما الله
نامه ای به مرحوم استاد: وجود خدا برایم ثابت شده ولی احساسی نسبت به خدا ندارم....پاسخ استاد: حسن آن دارد که یوسف آفرید...سرمنشا تمامی عشقها در زندگی خداست...باید کمی اندیشید.
خاطره از مرحوم علی صفایی حائری
نامه ای به مرحوم استاد: وجود خدا برایم ثابت شده ولی احساسی نسبت به خدا ندارم....پاسخ استاد: حسن آن د
علیزاده طباطبایی: ...من کپی این نامه را شاید 14 سال پیش به آقا موسی دادم. خودم هم دیگر خاطرم نبود. شما که جواب استاد به نامه جوانی را منتشر کردید یاد این موضوع افتادم و از فامیلی که اصل نامه را داشت پیگیر شدم و تصویر را در گروه ارسال کردم. بنظرم کسانی که چنین دست نوشته هایی از استاد دارند تعمدی بر محبوس کردن ندارند گرفتاریهای روزمره و گذر زمان و چه بسا بیخبری از اشتیاق و نیاز عظیمی که به این آثار هست باعث این موضوع است.
پرسش و پاسخ زنده مجازی با حضور «حجة الاسلام استاد مسعود حیدری نیک» با موضوع : مذاکره با دشمن از منظر « استاد صفایی حائری ره » سه شنبه ۹ دی ماه ۹۹ روز بصیرت ساعت ۲۱ از طریق اینستاگرام موسسه راز انسان @raz_e_ensan موسسه راز انسان شیراز
📖 از مشکلات بهره‌مندی بدست بياوریم! 🔸ما خیال می‌کنیم که اگر زندگی یک زندگی بی‌دردسر و بدون درگیری باشد، زندگی مناسبی است، درحالی‌که آنچه که مطلوب است و آنچه که به آدم‌ها تکامل می‌دهد و آن‌ها را رشد می‌دهد و بهره‌مند می‌کند این است که در هر برخوردی بیاموزم که چگونه موضع گیری کنم و در هر موقعیتی چگونه با مسائل روبرو بشوم. 🔹اینجاست که دیگر آدم دنبال یک زندگی بی‌دغدغه و بی درگیری نیست. برایش این مسئله است که با هر درگیری و با هر گرفتاری چه باید بکند، از مشکل فرار نمیکند، بین خودش و مشکلات هم حائلی را قرار نمی‌دهد، بلکه می‌کوشد از مشکلاتی که برایش شکل می‌گیرد بهره‌مند شود، یعنی از مشکلات بهره‌مندی بدست بیاورد! ✂️ : روابط متکامل زن و مرد، ص ۵۰ 👤 استاد علی صفایی حائری (ره) 🌐 fatehan.net 🆔 @fatehan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷اللهم سَدّد السنتَنا بالصواب و الحکمه🌷 ✨تا میتوانید برای اسلام انسان فداکار و همفکر تربیت نمایید. امام خمیتی (رحمه الله علیه ✨در نامه 45 نهج البلاغه حضرت علی علیه السلام به عثمان بن حُنَيف فرموده‏اند: «أَلَا وَ إِنَّ لِكُلِّ مَأْمُومٍ إِمَاماً يَقْتَدِى بِهِ وَ يَسْتَضِى‏ءُ بِنُورِ عِلْمِهِ أَلَا وَ إِنَّ إِمَامَكُمْ قَدِ اكْتَفَى مِنْ دُنْيَاهُ بِطِمْرَيْهِ وَ مِنْ طُعْمِهِ بِقُرْصَيْهِ أَلَا وَ إِنَّكُمْ‏ لاتَقْدِرُونَ عَلَى ذَلِكَ وَ لَكِنْ أَعِينُونِى‏ بِوَرَعٍ‏ وَ اجْتِهَادٍ وَ عِفَّةٍ وَ سَدَادٍ» ؛ اگر نمى‏توانيد مثل من باشيد، پس مرا در اين چهار امر كمك كنيد: ورع، اجتهاد، عفّت، سَداد . ⏪سداد ✨سداد، پر كردن رخنهها و شكاف‏ها و برداشتن كسرى‏ها و كمبودها است. گاهى سفره‏اى مى‏افتد و فرزندت به تقليد از تو به آشپزخانه مى‏رود و هر چه دم دست هست به سوى سفره مى‏آورد، ولى گاهى با توجّه به كمبودها و كسرى‏هاى سفره و نيازهاى موجود، اقدام مى‏كند و دنبال كارى مى‏رود. اهل سداد، كسانى هستند كه شكاف‏ها و كسرى‏ها را پُر مى‏كنند و كمبودها را مى‏آورند. نيازهاى برآورده نشده را در نظر مى‏آورند و با توجّه به اهميّت‏ها و اولويّت‏ها به آن می پردازند.
هدایت شده از مجید حیدری نیک
«ع . ص» در برابر تهمت التقاط چه پاسخی داد  من نه تنها در منابع و مقاصد و مجاری فکرم، وسواس به خرج می‌داده‌ام، بل در کلماتی که فکرم را با آن بیان می‌کنم، کوشیده‌ام که از متن باشد و این است که حتی یک کلمه امپریالیسم هم در این نوشته‌ها نیاورده‌ام؛ چون من این طور فکر نکرده بودم که با این زبان بنویسم. به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس ، در سالگرد درگذشت علی صفایی حائری خبرگزاری فارس با انتشار چند متن به بازخوانی پرونده فکری و فرهنگی این شخصیت اندیشمند و تاثیرگذار می‌پردازد. آنچه در ادامه می‌خوانید برگی از حیات اندیشه‌ای این نویسنده و نظریه‌پرداز است که در پاسخ به پاره‌ای از مهم‌ترین اتهامات نگاشته شده است: روزنامه جمهوری اسلامی در تاریخ 29 آذر ماه 1360 به قلم مسیح مهاجری، نسبت‌های ناروایی به استاد علی صفائی حائری داد. استاد به این تهمت‌ها و نسبت‌های ناورا در نوشته‌ای با عنوان «برای پس از مرگم» پاسخ داد. در شماره 739 روزنامه جمهوری اسلامی و در ستون پاسخ سوالات سیاسی شما این سوال مطرح شده است: