#سخن_هفته
❇️ همزمان با داغ شدن مجدد بحث مذاکره با آمریکا، خط حزبالله سرانجام این موضوع را بررسی میکند:
📝 #بیفایده، #باضرر
💢 اين يک واقعيت انکارناپذير است که آمريکاييها به #مذاکره با ايران احتياج دارند. چرا؟ حداقل به دو دليل عمده: اول آنکه قدرت هژموني ايالات متحده، روز به روز در حال افول است، پس نياز دارند به افکار عمومي جهان نشان دهند که همچنان قدرت برتر دنيا و محور تحولات آن هستند. دوم آنکه جمهوري اسلامي بهعنوان يک قدرت نوظهور دستکم منطقهاي، توانسته است در سالهاي اخير، عمق راهبردي خود را روز به روز گسترش داده و در عين حال، سياست مستقل بودن خود از نظام سلطه را هم به معرض نمايش بگذارد، پس کشاندن چنين کشوري به ميز مذاکره، براي مقامات آمريکايي از اهميت زيادي برخوردار است.
♨️ اما چرا با آمريکا مذاکره نميکنيم؟
⁉️اين سؤالي کليدي است و اين روزها توسط برخي از سياسيون و رسانههاي داخلي مطرح ميشود. براي پاسخ به آن اما بياييد سؤال را برعکس کنيم و بپرسيم که اگر فرضا (فرض محال) با آمريکا مذاکره کنيم چه اتفاقي ميافتد؟ در اين صورت، طبعا نتيجهي آن از سه حالت خارج نيست:
⚫️ #اول، دو طرف پاي ميز مذاکره بروند و بعد از ساعتها و روزها گفتگو کردن، به دليل تعارض شديد #ديدگاهها و #رويکردها، به نتيجهاي نرسند و ميز مذاکره را ترک کنند. واضح است که در اين حالت، نه تنها چيزي عايد کشور نميشود بلکه هم فرصتهاي کشور به هدر ميرود، و هم فضاسازيها عليه ايران به شکل سنگينتري از سر گرفته خواهد شد که ايران نميخواهد مذاکرات به نتيجه برسد و به اصطلاح ميشود کالاول!
⚪️ #دوم، دو طرف بعد از مذاکرات فشرده و بحثهاي فراوان، در بهترين حالت به توافقي شبيه همين توافق موسوم به #برجام برسند. در اين حالت، سؤال آن است که آيا منافع ايران از اين متن حاصل خواهد شد؟ آيا برجام منتهي به برداشتن #تحريمها شد که حالا مجددا چيزي شبيه آن را تجريه کنيم؟ از اين مهمتر، اساسا چه تضميني وجود دارد که دولت بعدي ايالات متحده، مانند دولت فعلي، برخلاف همهي قواعد و قوانين حقوقي عمل نکند و با اين ادعا که اين توافق به ضرر کشور آمريکا است، بهطور يکجانبه از آن خارج نشود؟ و اصلا چرا بايد مسيري را که يک بار آزمودهايم و به نتيجهاي هم نرسيدهايم، مجددا تکرار کنيم؟
🔴 #سوم هم اينکه آمريکا به مذاکرات، به صورت يک بستهي کامل که فراتر از موضوع هستهاي نگريسته و خواستار #مذاکرات_جامع با ايران، بر سر ساير موضوعات مهم مانند #فعاليتهاي_منطقهاي ايران، #تسليحات_موشکي، #حقوق_بشر، حمايت ايران از #گروههاي_محور_مقاومت هستند. مثل روز روشن است که پيامد چنين مذاکرهای نیز تهي کردن کشور از #مؤلفههاي_قدرت خود است و در اين صورت، کشور بيش از هر زمان ديگري به گزينهي #حملهي_نظامي نزديکتر خواهد شد. بنابراين هيچکدام از سه حالت فوق، در بردارندهي #منافع_ملي کشور و مردم نخواهد بود.
🔰 پس چه بايد کرد؟
حال که مشخص شد مذاکره با آمريکا، «بي فايده و باضرر» است، بايد به اين سؤال پاسخ داد که پس چه بايد کرد و راه چاره چيست؟ جواب اين سؤال را به تفصيل، رهبر انقلاب در مراسم سالگرد رحلت امام خميني(ره) بيان کردند: رساندن کشور به #نقطهي_بازدارندگي. «هدف #مقاومت عبارت است از رسيدن به نقطهي بازدارندگي. هم در اقتصاد، هم در مسائل سياسي کشور، هم در مسائل اجتماعي، هم در مسائل نظامي بايد به نقطهاي برسيم که اين نقطه بازدارنده باشد، يعني بتواند جوري خود را نشان بدهد که دشمن را از تعرّض به ملّت ايران در همهي زمينهها منصرف کند؛ دشمن ببيند فايدهاي ندارد و با ملّت ايران نميتواند کاري بکند.»
@Khattehezbollah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#منطق_مقاومت
📽|ببینید| چگونه #دکترین_مقاومت_خمینی با تمام توان شاهرگهای سیطرهی غرب و آمریکا را هدف گرفته است؟
@Khattehezbollah
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨#سخن_هفته: روایتی از رفتارهای غیرقانونی سران فتنه؛ #دروغ_بزرگی که هیچگاه ثابت نکردند
🔰#بازخوانی_تاریخی: بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در خطبهی تاریخی ۲۹ خرداد۸۸؛ جمهوری اسلامی اهل خیانت در #آراء_مردم نیست
❇#اطلاعنگاشت: مروری بر وقایع مهم و کمتر دیده شدهی #فتنه۸۸؛ من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
@Khattehezbollah
#سخن_هفته
روایتی از رفتارهای غیر قانونی #سران فتنه
📝دروغ بزرگی که هیچگاه ثابت نکردند
♨️یک روز قبل از انتخابات 22 خرداد 88، خبرنگار #نشریهی_آمریکایی_تایم به سراغ #میرحسین_موسوی رفته و با او مصاحبهای دربارهی #انتخابات میکند. در بخشی از مصاحبه، از موسوی سؤال میپرسد: با اختیارات کمی که #رئیسجمهور در ایران دارد، چه کار میخواهید بکنید؟ آقای موسوی جوابی تعجببرانگیز میدهد: "حضور مردم در خیابان مسائل را حل میکند!" در سؤال دیگری #خبرنگار_تایم میپرسد: اگر شما پیروز نشوید، به این همه جوان که در خیابانها لبخند بر لب دارند و به همهی کسانی که از شما طرفداری کردهاند چه خواهید گفت؟ او جواب میدهد: "پیام من قبلاً به آنها رسیده است. تغییر از مدتی قبل آغاز شده است. تنها بخشی از این تغییر به پیروزی در انتخابات مربوط میشود. بخشهای دیگر ادامه خواهند یافت و هیچ عقبگردی در کار نیست."
🔰گرچه موسوی در جلسات خصوصی انتساب این جملات به خودش را رد کرد ولی علیرغم اصرار و پیگیری دلسوزان و #مسئولان_نظام هیچوقت حاضر نشد که آن را بهطور رسمی تکذیب کند. در عمل و روی زمین اما آنچه که در #تاریخ_کشور رقم خورد، با محتوای مطالب این مصاحبه تناسب و همخوانی داشت: حضور خیابانی طرفداران سران فتنه برای اعتراض به نتیجهی انتخابات و به تعبیر رهبر انقلاب #زورآزمایی و #اردوکشی_خیابانی، جایی که احساسات و هیجانهای سطحی اما کنترلنشده بر عقل و منطق غلبهی کامل داشت. در سویی دیگر اما رهبر انقلاب سعی بر آن داشتند که از هر طریق ممکن، این افراد را به #مسیر_عقلانی_قانونی رهنمون سازند. در زیر، چند نمونه از این اقدامات آورده شده است:
📜برای مطالعه متن کامل سخن هفته این شماره به لینک زیر مراجعه فرمائید👇
http://farsi.khamenei.ir/weekly/#238,1,4229
@Khattehezbollah
#اطلاعنگاشت
❇مروری بر وقایع مهم و کمتر دیده شدهی #فتنه۸۸؛ من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
@Khattehezbollah
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨#سخن_هفته: تأکید رهبر انقلاب در دیدار امروز با رئیس و مسئولان قوه قضائیه: تحول به نفع #مردم
🔰#روایت_هفته: هفت برش تاریخی درباره ترور آیتالله خامنهای در روز ششم تیر؛ احساس کردم خدا از من توقع خدمت بزرگی دارد
❇#پرسش_پاسخ: ایدهی اصلی #حزب_جمهوری_اسلامی چه بود؟
⭕#انسان_۲۵۰ساله: امام صادق(ع) مرد #تشکیلات بود
♨#برش_دیدار: #مذاکره فریبی بیش نیست
@Khattehezbollah
#سخن_هفته
رهبر انقلاب در دیدار با رئیس و مسئولان #قوه_قضائیه، تأکید کردند
📝تحول به نفع #مردم
✳️بحث مفصلی است ذیل این سؤال که آیا انقلابها هم مانند سایر #رخدادهای_اجتماعی، روزی زاده شده و روزی دیگر میمیرند یا نه؟ در پاسخ به این سؤال، به طور کلی دو دسته نظریه وجود دارد: دستهای که معتقدند بله، انقلابها هم مانند سایر پدیدهها، روزی تمام میشوند.
♨️در مقابل اما نظریهی اجتماعی "امامین انقلاب اسلامی" قرار دارد که معتقدند «انقلاب یک امر مستمر است؛ یک #امر_دفعی نیست» انقلاب یک حقیقت ماندگار و حقیقت دائمی است. انقلاب یعنی دگرگونی؛ دگرگونیهای عمیق در ظرف شش ماه و یک سال و پنج سال بهوجود نمیآید؛ علاوه بر اینکه اصلاً دگرگونی و صیرورت -یعنی حالی به حالی شدن، تحوّل- اصلاً حدّ یقف ندارد؛ هیچوقت تمام نمیشود؛ انقلاب یعنی این. انقلاب یک امر دائمی است.» از این زاویه، یکی از موضوعات کلیدی در #بیانیهی_گام_دوم»، مسألهی تحول و پویایی نظام است.
✅دیروز نیز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان دستگاه قضایی، بار دیگر بر ضرورت تحول در قوهی قضائیه اشاره کرده و فرمودند: «تحول معنایش این است که شما یک اصولی دارید دیگر یک اصول مشخصی بر اساس اسلام و قرآن و جمهوری اسلامی یک اصول معین و مشخصی دارید که بایستی اینها را رعایت کنید، پابند به اینها، در چارچوپ باید حرکت کنید که اینها مأموریتهای اساسی قوهی قضائیه است»
🔰این تحول در قوهی قضائیه، آنچنان که رهبر انقلاب بدان اشاره کردهاند، حداقل در سه سطح قابل بررسی است:
1⃣اول: تحول در طرح و برنامهریزی: هم باید برنامهی خوب داشت و هم باید با طراحی درست، آن برنامه را عملیاتی کرد. «تحول بدون برنامه که امکان ندارد... لکن برنامه عبارت است از ذهنیات؛ اگر بخواهیم تحقق خارجی به وجود بیاید این کار لازم دارد. پس بنده توصیهی اولم به رئیس محترم و مسئولان محترم و اجزای قوهی قضائیه این است که همین برنامهی خوبی که شما خودتان تدوین کردید و تهیه کردید و ارائه کردید، این برنامه را بر طبق زمانبندی، بدون اغماض پیش ببرید، نگذارید لنگ بشود، از چیزی واهمه نکنید، بروید جلو، به خدای متعال توکل کنید، اقدام کنید، این برنامه را عملیاتی کنید.»
2⃣ دوم: تحول در ساختار: طبق قانون اساسی، قوهی قضائیه دارای مأموریتها و وظایفی است که برخی از آنها تا به امروز یا اصلا یا کمتر مورد توجه مسئولان این قوه بوده است. برای مثال، طبق قانون اساسی، قوهی قضائیه، مسئول «احیای حقوق عامه» است. «در قانون اساسی احیای حقوق عامه جزو وظایف قوهی قضائیه است، احیای #حقوق_عامه! خیلی دامنهی وسیعی دارد؛ از مسئلهی اقتصاد تا مسئلهی امنیت تا #عرصهی_بینالمللی، جایگاه حقوق عامه است، دفاع از حق مردم در عرصهی بینالملل چیز خیلی مهمّی است، این جزو وظایف شما است یا فرض بفرمایید گسترش عدل و آزادی که خب این گسترش عدل در کنار گسترش آزادی، آزادی هم البته در قانون اساسی آزادیهای مشروع، معلوم است، گسترش آزادی این هم جزو وظایف شما است.»
3⃣سوم: تحول در نیروی انسانی: بدون تحول در نیروی انسانی، نه تحول در برنامه امکانپذیر است و نه تحول در ساختار. «ببینید! امیرالمؤمنین (علیهالصلاةوالسلام) در این فرمان معروف به مالک اشتر... یک بخشی مربوط به قوهی قضائیه دارد، در این بخش اینجوری میفرماید اول: «ثُمَّ اخْتَرْ لِلْحُكْمِ بَینَ النَّاسِ أَفْضَلَ رَعِیتِكَ فِی نَفْسِك» برای قضاوت برترین مردم را انتخاب بکن... » در حقیقت نیروی انسانی مؤمن و انقلابی، موتور پیشرفت هر مجموعه و سازمانی است که میتواند با اقدام خود، موجبات حرکت رو به جلوی سازمان را فراهم کند.
⭕️اگر این سه تحول در قوه صورت گرفت، آنگاه میتوان امیدوار شد که قوهی قضائیه میتواند در جهت مأموریتهای جدید خود، و رضایتمندی بیشتر مردم قدم بردارد.
@Khattehezbollah