May 11
🗓۳۰ آبان ماه سال ۱۳۷۷ شمسی
🏴قتل مشکوک رهبر حزب ایران
🏴عضوجبههملی و پیرو مصدق
🏴مخالفآیةاللهکاشانی و نواب
🏴وزیرکار دولت موقت بازرگان
🏴مخالف بیضرر نظاماسلامی،
🏴داریوش فروهر و همسرش
🏴به همراه چند نویسنده دیگر
💠رهبرانقلاب
‼️نمیتوانم باور کنم که این قتلهایی که اتفاق افتاد، بدون یک سناریوی خارجی باشد؛ این قتلها به ضرر ملت، دولت و حکومت بود. یک گروه داخلی که جزو وزارت اطلاعات هم باشند، فرض کنید که متعصب باشند و بنای این کار را داشته باشند، در سطوحی از وزارت اطلاعات که اهل تحلیلند، امکان ندارد دست به چنین قتلهایی بزنند. این افرادی که کشته شدند، بعضیها را ما از نزدیک میشناختیم. اینها کسانی نبودند که یک نظام، اگر بخواهد اهل این حرفها باشد، سراغ اینها برود، مرحوم فروهر، قبل از انقلاب دوست ما و اول انقلاب همکار ما بود؛ بعد از پدید آمدن فتنههای سال۶۰ دشمن ما شد؛ اما دشمن بیخطر و بیضرر نه بجایی وابسته بودند و نه اقتداری داشتند. حزبی با عناصر خیلی معدودی داشتند که سالهای متمادی این حزب بود. این چنین دشمنی که در داخل کشور هست، مرتب علیه نظام اطلاعیه هم میدهد اما کسی از مردم که او را نمیشناخت؛ و تحت نفوذ و تأثیر حرفهای او نبود. انصافا آدم نانجیبی هم نبود. البته ما دشمنانی هم داریم که انصافا نجیب نیستند؛ حالا شما فکر کنید، کسی که مثل فروهر را میکشد، آیا میتواند دوست نظام باشد؟! ۷۷/۱۰/۱۸
📸چمران، امیرانتظام، بازرگان، فروهر، حجةالاسلام خامنهای
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۲ ماه نوامبر سال ۱۹۴۳میلادی
🏳استقلال لبنان از استعمارفرانسه/۱
💠رهبرانقلاب
‼️در فلسفه و منطق نیروهای مسلّحِ نظام جمهوری اسلامی ایران تجاوز وجود ندارد. امّا شما به ارتشهای کشورهای استکباری در همین صد سال اخیر نگاه کنید -که حالا این صد سال اخیر که میگویم، خود این حقیر بخش مهمّی از این صد سال را اطّلاع دارم، از نزدیک شاهد بودیم یعنی در زمان ما اتفاق افتاده- ردّ پای جنایات ارتشهای قدرتهای استکباری در این صد سال تقریباً در همه جای دنیا مشاهده میشود. فرانسویها که امروز صدای مباحث حقوق بشریشان و دموکراسیخواهیشان و امثال اینهایشان گوش فلک را کَر میکند، آن قدر جنایت در شمال آفریقا، در الجزایر، در مراکش، در تونس انجام دادند! در شرق آسیا در ویتنام قبل از آنکه آمریکاییها وارد ویتنام بشوند، فرانسویها آنجا جنایت کردند، جنایات بسیاری انجام دادند؛ در منطقهی شرق آسیا آمدند جنایت کردند؛ در همین سوریه و لبنان فعلی، ارتش فرانسه جنایات عجیبی انجام داده؛ آن قدر فشار بر این مردم وارد کرده! اینها مال این صد سال اخیر است. خاصیّت ارتشهای استکباری یک چنین خاصیّتی است. ۹۸/۸/۸
⚠️توجه؛
📕کتاب لبنان نوشته دکتر شهید مصطفی چمران ، گزیده ای از مجموعه سخنرانی ها و دست نوشته های ایشان در مورد لبنان است. شهید چمران در این کتاب حقایقی را درباره لبنان بیان میکند که در کمتر کتابی درباره تاریخ لبنان گفته شده است!
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۲ ماه نوامبر سال ۱۹۴۳میلادی
🏳استقلال لبنان از استعمارفرانسه/۲
💠رهبرانقلاب
‼️این کتاب سرگذشت فلسطین و کتابهای فراوان دیگری را که در باب مسألهی فلسطین است، بخوانید. ببینید صهیونیستها این نقطهی بسیار مهمِّ خاورمیانه را با چه ترفندهایی بهدست آوردهاند! اوّل رفتند زمینهای فلسطینیها را خریدند - البته عدّهای یهودی آنجا بودند و انگلیسیها آنجا قیمومیت داشتند - هدف این بود که آنجا را بگیرند. هدف را اوّل در آن کنگرهی بزرگ صهیونیزم - در سال ۱۸۹۷ - مشخّص کردند که باید سرزمین فلسطین گرفته شود. اینجا نکتهی اساسی است. آنوقت هنوز امریکا مطرح نبود؛ برای انگلیسیها هم مهم بود که این نقطه را بگیرند. به یاد بیاورید که آن روز، هنوز کشور عثمانی بود و انگلیسیها در این منطقه، جای پایی نداشتند. بعد از جنگ بینالملل اوّل، کشور عثمانی از هم پاشیده شد. آن وقت اردن و عراق و مصر و حجاز و غیره، در واقع تحت قیمومت و حمایت انگلیسیها درآمد. لبنان و سوریه و اینها هم در اختیار فرانسه قرار گرفت - فاتحین جنگ بینالملل، تقسیم کردند - لیکن آن روزی که بحث گرفتن سرزمین فلسطین و گذاشتن یهودیها و صهیونیستها در آن مطرح شد، هنوز این خبرها نبود. برای انگلیسیها خیلی مهم بود که اینجا یک جا پا داشته باشند. ۷۷/۱۰/۲۴
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۲ نوامبر سال۱۹۶۳
🏳ترور جان اف کندی/۱
💠رهبرانقلاب
‼️اگر کسی در مسائل جهان غرب، امروز تأمل کند و مشکلات آنها را مطالعه بکند، خواهد فهمید که رأی اکثریت را یک دستهی مخصوصی از مردم به وجود میآورند: باندهای اقتصادی، سیاسی، در بعضی از کشورها مثل آمریکا، باندهای قوی صهیونیستی. اگر ریشهی آزادی غربی را بخواهید پیدا کنید، یعنی آنی که در قرن۱۸ در فرانسه پایهگذاری شد و در آمریکا و اروپا و بقیهی مناطق تحت تأثیر فرهنگ غرب رواج پیدا کرد، ریشهی این آزادی عبارت است از خواست طبقات ممتاز جامعه، سرمایهدارها، صاحبان کارتلها و تراستهای فعال اقتصاد بینالمللی، شرکتهای چند ملیتی، آنهائی که وقتی لازم میدانند که یک فردی بر سر کار بیاید، رئیس جمهور بشود تا نقشههای اقتصادی آنها را پیاده بکند، تمام امکاناتشان را صرف میکنند و رسانههای عمومی را استخدام میکنند که در اختیار خودشان هم غالباً هست و به کار میاندازند، برای اینکه افکار عمومی را به سمت فلان حزب یا فلان شخص معطوف کنند و رأی مردم را سرازیر کنند به سمت آن شخص مورد نظرشان. امروز در عرف سیاست دنیا این یک چیز روشن است که در آمریکا اگر کسی با کمپانیهای بزرگ و باندهای اقتصادی معروف و قوی در بیفتد، آیندهی سیاسی او به خطر خواهد افتاد، حزب او در انتخابات پیروز نمیشود، خود او سر کار نمیآید. اگر سرکار آمد، بر خلاف خواستههای آنها عمل کرد، او را از اریکهی قدرت به زیر میآورند یا ترور میکنند یا یک بازیای سرش در میآورند، کما اینکه در آن نظام و آن رژیم از این قبیل حوادث گاه گاه اتفاق افتاده و همه شاهدش بودند. ۶۵/۱۰/۱۹
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۲ نوامبر سال ۱۹۶۳
🏳ترور جان اف کندی/۲
💠رهبرانقلاب
‼️به ظاهرِ این رؤساى جمهور آمریکا نگاه نکنید، به هارت و هورتشان نگاه نکنید؛ اینها در مقابل سیاستهاى القاء شده از طرف کارتل دارهاى عظیم جهانى -که عدّهایشان هم آمریکاییاند و عدّهایشان هم صهیونیستند- از خودشان هیچ ارادهاى ندارند؛ اگر آمد یک را بکند دو، سرش را زیر آب میکنند؛ که یک مواردى را شماها در همین عمر خود دیدهاید؛ در همین مقدارى که من و شما یادمان است، از رؤساى جمهور آمریکا یکى (کِنِدی) کشته شد، یکى (نیکسون) هم با یک افتضاحى کنار رفت. اینها عادّى نیست؛ همهی اینها دست آن کسانى است که دارند پشت پرده را اداره میکنند! ۶۸/۱۲/۵
⚠️توجه؛
📌به موجب «قانون گردآوری اسناد ترور جان اف کندی» مصوب سال ۱۹۹۲، همه اسناد ترور باید ظرف ۲۵ سال - یعنی تا اکتبر ۲۰۱۷ - منتشر میشدند، اما بر اساس این قانون، در مواردی که نگرانیهای مربوط به امنیت ملی مهمتر از منفعت عمومی در انتشار اسناد است، به تعویق انداختن انتشار اسناد مجاز دانسته شده است. از این رو بخشی از اسناد قتل کندی که قرار بود امروز ۲۲ نوامبر ۲۰۲۱ منتشر شود، هفته گذشته توسط بایدن لغو شد!
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲ آذر ماه سال ۱۳۶۳
🏴فوت روشنفکر غربزده
🏴غلامحسین ساعدی در فرانسه
💠رهبرانقلاب
‼️اساتید دانشگاه نباید از جامعه منزوی باشند؛ مثل همان بلائی که بر سر روشنفکریِ کشور ما آمد. جامعه روشنفکر ما از اوّل که تشکیل شد، بقول خودشان در برج عاج نشستند، با مردم مخلوط نشدند، با مردم همراه نشدند، مثلا در آن نمایشنامه "آی باکلاه آی بیکلاه" که آن شخص نوشته بود، یک آقایی روی ایوان هست که قضایا را میبیند، اما هیچ کاری نمیکند، این روشنفکر است. روشنفکر غربی از غرب منشأ گرفته، وضعش این است، شأنش این است، شأنش همان آقای روی ایوان در آن نمایشنامه است که مسائل را میتواند بفهمد اما خطر نمیکند، وارد نمیشود، برای خودش دردسر درست نمیکند، و فقط گاهی یک کلمه حرفی میزند لذا در انقلاب اسلامی مردم در صفوف مدقدم بودند، روشنفکرها بعضا از عقب میآمدند، بعضیها هم اصلاً نیامدند، تا آخر هم نیامدند. نباید سرنوشت اساتید دانشگاه و مجموعه بزرگ با ارزش دانشگاهی یک چنین سرنوشتی بشود! ۹۸/۳/۸
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🔺#اینفوگرافیک | ۶ تلاش مهم بسیجیان از نظر مقام معظم رهبری
#بسیج_مردم
#خادمین_ملت
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🔺اینجا لندن است؛ از یک دوچرخه فقط بدنهاش ماند!
🔹همه ما افسانه علاقه مردم اروپا به دوچرخه سواری را شنیدهایم و شاید بارها فرهنگ آنها را تحسین کردهایم.
🔸البته آنچه به ما گفته نشده ، هزینه بالای حملونقل در شهرهای اروپایی و ناچار بودن یک قشر خاص به استفاده از دوچرخه است.
🔹وجود سرقتهای فراوان و در امان نبودن اموال شهروندان نیز از حقایق دیگریست که در بین نقلقولهای دروغ درباره اروپا، وارد ذهن بخش بزرگی از مردم ما شده است.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من هم میجنگم..
سخنان تحسین برانگیز کشیش فلسطینی👌
@Afsaran_ir
شکست کمین تروریستها در زاهدان
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان: نیروهای یگان تکاوری ما در حال تامین امنیت در محور زاهدان به خاش بودند که سوی معاندین مورد حمله قرار گرفتند. تله انفجاری در مسیر منجر و از چند جهت هم به سمت ماموران تیراندازی شد.
با اتخاذ موضع تاکتیکی و اجرای آتش پرحجم، تروریستها از محل متواری شدند. در این حادثه هیچ آسیب جانی به تکاوران نرسید.
@Afsaran_ir
ابوعبیده:
۳۳ خودرو را ظرف ۴۸ ساعت منهدم کردیم.
دیروز مجاهدین ما متوجه یک نیروی صهیونیستی شدند که تلاش می کرد دهانه تونل را منفجر کند، بنابراین مجاهدین ما با انجام یک حمله پیشگیرانه، دهانه تونل را به دام انداختند و آنها مجروح و کشته شدند.
ما دیروز یک کمین انجام دادیم، بیش از 5 سرباز را کشتیم .
🇱🇧به برادرانمان در لبنان که در حال تخریب دژهای دشمن هستند درود می فرستیم.
🇾🇪 به برادران ما در یمن، یمن عربیت و اسلام که با فریادهای ملت ما تحت تأثیر قرار گرفتند و رشته ها را شکستند، درود میفرستیم.
🇮🇶ما به برادرانمان در عراق آزاد و در همه جا درود می فرستیم.
مجاهدان ما همچنان به مقابله با تجاوزات وحشیانه در تمام نقاط خود ادامه می دهند، همانطور که ما هدف قرار دادن ۳۳۵ خودروی صهیونیستی را از ابتدای تهاجم ثبت کردیم.
هر چقدر هم که تجاوز طول بکشد، آماده ادامه رویارویی و مقابله با دشمن هستیم.
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ هشدار امام خمینی به روحانیت؛ اسلام را آنطور که هست عرضه کنید!
✅ کانال انقلابی رحامدیا
@rahamedia
✅ کانال تخصصی محتوایی مبلغان
https://eitaa.com/joinchat/3974103040C32f1c734a5
راز سقوط جامعه نبوی.pdf
865.5K
🌀 «راز سقوط جامعه نبوی»
✍️پیام:«مسئولیت پذیری اجتماعی»
🔰فهرست اجمالی:
🔺مجلس اول: «عقب گرد بزرگ»
🔺مجلس دوم: «موج شکن باش»
🔺مجلس سوم: «خودت باش»
🔺مجلس چهارم: « بزرگترین جرم مردم مدینه»
🔺مجلس پنجم: «بی تفاوتی قتلگاه فاطمی»
✅ سیر بحث:
🔸همان طور که یک فرد، سقوط و رفعتی دارد، جامعه نیز سقوط و رفعتی دارد، بررسی علل سقوط جامعه نبوی از آن جهت اهمیت دارد، که اشکالاتی که در ساختار جامعه دینی مدینه وجود داد، امروز هم به شکل دیگری در جامعۀ ما خودنمایی می کند و مسائل جوامع دینی در بسیاری از جهات مشترک هستند.
🔸برای جامعه سازی در راستای زمینه سازی برای ظهور جامعه مهدوی، باید جامعه ما، از این عوامل سقوط جامعه نجات پیدا کند.
🔸در این سلسله جلسات به بررسی برخی از عوامل اصلی سقوط جامعه مدینه در بیان حضرت زهرا(س) خواهیم پرداخت که عبارتند از: 1️⃣. مستقل نبودن و منفعل بودن، 2️⃣. ترس و راحت طلبی 3️⃣. عدم درک سیاسی و سیاسی نبودن مردم مدینه 4️⃣. بی تفاوتی.
#فاطمیه
#منبر_مکتوب
#جمعیت
✅ حکمتِ بیان
╭┅─────────┅╮
🆔https://eitaa.com/hekmatebayan
╰┅─────────┅╯
دوستان خیلی ها بهم گفتید چجوری توماج رو ازادش کردن
اینم دلیلش: 😂👆
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید گذشتن از دنیا به آسانی..
🎬 لحظاتی شیرین از شهید عباس محمد رعد و فرزند تازه متولد شدهاش
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
⭕العربی الجدید مدعی شد: یک منبع مطلع فاش کرد که ایران به درخواست دولت تایلند نقش نسبی در میانجیگری ایفا کرده است؛ تهران پس از تماس با رهبری حماس، اطلاعات و جزئیاتی را در مورد وضعیت 23 کارگر گروگان در اختیار دولت تایلند قرار داد؛ این منبع مطلع توضیح داد که حماس تایید کرده که با میانجیگری ایران، این گروگانهای تایلندی را بدون هیچ قید و شرطی آزاد خواهد کرد.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🔺امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان سفر دیروز خود به لبنان در خیابان های بیروت قدم زد
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓١٠ جمادی الاول ۳۶ق
🏴جنگ پرعبرت جمل/۱
💠رهبرانقلاب
‼️در ماجراهای آموزنده و عبرت انگیز زندگی امیرالمؤمنین(ع) یک عنوان اجتماعی اسلامی به ذهن میخورد، و آن عبارت است از «فتنه». یعنی وقتی ما زندگی چهار سال و ده ماه حکومت امیرالمؤمنین(ع) را مطالعه میکنیم، میبینیم که در این دوران کوتاه، فتنه های بزرگی بر فضای زندگی مردم سایه انداخته بود و قدرت بصیرت و آگاهی را از مردم میگرفت. ۶۵/۳/۱۲
‼️در مقابلِ حکومت علوی، سه جبهه وجود داشت: قاسطین و مارقین و ناکثین. مارقین و ناکثین، جبهه داخلی و جبهه خودی بودند؛ منتها خودیهای فریب خورده و به دام افتاده - یا به دام ثروت طلبی و مقامخواهی و عقدههای خودشان، یا به دام جهالتها و حماقتها و تعصّبهای خودشان افتاده اند! ۷۸/۹/۲۶
‼️سه گروه با امیرالمؤمنین مواجه شدند: گروه قاسطین؛ یعنی بنیامیه و اهل شام. اینها اهل عملِ به ظلم و روش ظالمانه بودند؛ کارشان هم با امیرالمؤمنین به شدت ظالمانه بود. گروه دیگر ناکثین - بیعتشکنان - بودند؛ یعنی همرزمان و دوستان قدیمی امیرالمؤمنین که طاقت عدالت او را نیاوردند و با او درافتادند؛ کسانیکه علی را میشناختند و به او اعتقاد داشتند. بعضی از آنها حتی در روی کارآمدن امیرالمؤمنین هم نقش داشتند و با او بیعت کرده بودند؛ اما طاقت عدالت امیرالمؤمنین را نیاوردند و با او درافتادند؛ چون دیدند آن حضرت به آشنایی و سابقه و رفاقت توجهی نمیکند. ۸۲/۸/۲۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓١٠ جمادی الاول ۳۶ق
🏴جنگ پرعبرت جمل/۲
💠رهبرانقلاب
‼️ناکثین، یعنی شکنندگان و در این جا یعنی شکنندگان بیعت. اینها اوّل با امیرالمؤمنین بیعت کردند، ولی بعد بیعت را شکستند. اینها مسلمان بودند منتها خودیهایی که حکومت علی بن ابی طالب را تا آن جایی قبول داشتند که برای آنها سهم قابل قبولی در آن حکومت وجود داشته باشد؛ به آنها مسؤولیت داده شود، به اموالی که در اختیارشان هست - ثروتهای باد آورده - تعرّضی نشود؛ نگویند از کجا آوردهاید! لذا اوّل هم آمدند و اکثرشان بیعت کردند. البته بعضی هم بیعت نکردند. لیکن جناب طلحه، جناب زبیر، بزرگان اصحاب و دیگران و دیگران با امیرالمؤمنین بیعت نمودند و تسلیم شدند و قبول کردند؛ منتها سه، چهار ماه که گذشت، دیدند نه، با این حکومت نمیشود ساخت؛ زیرا این حکومت، حکومتی است که دوست و آشنا نمیشناسد؛ برای خود حقّی قائل نیست؛ برای خانواده خود حقّی قائل نیست؛ برای کسانیکه سبقت در اسلام دارند، حقّی قائل نیست - هرچند خودش به اسلام از همه سابقتر است - ملاحظهای در اجرای احکام الهی ندارد. اینها را که دیدند، دیدند نه، با این آدم نمیشود ساخت؛ لذا جدا شدند و رفتند و جنگ جمل به راه افتاد که واقعاً فتنهای بود. امّالمؤمنین عایشه را هم با خودشان همراه کردند. چقدر در این جنگ کشته شدند. البته امیرالمؤمنین پیروز شد و قضایا را صاف کرد. این هم جبهه دوّم بود که مدّتی آن بزرگوار را مشغول کردند. ۷۷/۱۰/۱۸
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓١٠ جمادی الاول ۳۶ق
🏴جنگ پرعبرت جمل/۳
💠رهبرانقلاب
‼️جنگ جمل از موارد روشن فتنه است. عایشه، طلحه و زبیر شخصیتهای کوچک و کم اهمیتی نبودند. زبیر کسی بود که وقتی کشته شد، امیرالمؤمنين به شمشیر زبیر نگاه کرد و فرمود: این شمشیر چه روزهایی که غبار غم را از چهره ی پیامبر زدوده بود! جنگ جمل قابل مقایسه با جنگ بدر هم نیست. در جنگ بدر آنهایی که در اطراف پیامبر بودند، میفهمیدند که افرادی که در نقطهی مقابل قرار دارند، چه کسانی هستند. آنها کافر بودند و میگفتند: «أعل هبل، أعل هبل» یعنی سربلند باد هبل ! سربلند باد هبل! معلوم بود کسانی که برای هبل و بت شعار میدهند، با کسانی که برای الله زندگی میکنند، جنگ دارند، مسئله کاملا واضح بود. اما آن کسانی که اطراف طلحه و زبیر بودند، أعل هبل که نمیگفتند. آنها میدیدند که زبیر پسر عمه ی پیامبر و طلحه یار دیرین پیامبر و جزء اولین مسلمانهایی است که به پیامبر ایمان آوردند و با پیامبر هجرت کردند و در جنگها با پیامبر شمشیر زدند، و در دوران خلفای سه گانه همیشه از عزت و احترام و عظمت برخوردار بودند. اینها در مقابل علی ایستاده اند. طبیعی است که یک آدم سطحی که قدرت تحلیل ندارد، اینجا گیر میکند. اگر به دام دشمنان علی نیفتد، حداقل به انزوا خواهد افتاد، و به قول امروزیها میبرد و کنار میرود! این خاصیت آدم سطحی است. ۶۵/۳/۹
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓١٠ جمادی الاول ۳۶ق
🏴جنگ پرعبرت جمل/۴
💠رهبرانقلاب
‼️جنگ جمل فتنه بزرگی بود اما آیا در فتنه ها راه برای فهمیدن حقیقت وجود ندارد؟ چرا. اصولی که باید به آنها توجه شود تبیین شده است. باید شخصیت علی را که الآن در مقابل طلحه و زبیر است، با این دو نفر مقایسه کنیم و بسنجیم تا حق معلوم گردد. جناب
طلحه و جناب زبیر از شمارش ثروتهای بی حساب خودشان عاجزند! و علی بن ابی طالب همچنان در زندگی ساده و سربازی دوران پیامبر زندگی میکند. آیا این یک میزان و یک معیار نیست؟ علی بن ابی طالب کسی است که وقتی مردم می آیند خلافت را دودستی به وی تسلیم کنند، قبول نمیکند و میگوید: یک نفر را خلیفه کنید و بگذارید همینطور که من در این ۲۵ سال مشاور خلفا بودم، باز هم مشاور باشم! او حرص به مقام ندارد و دوان دوان با به دنبال قدرت و مقام نمیرود. اما طلحه و زبیر به دنبال قدرت و مقام از مدینه به مکه و از آنجا به بصره دوان دوان آمدند؛ هزاران انسان را هم با به خودشان آوردند. آیا اینها نمیتواند فارق باشد؟ امیر المؤمنين کسی بود که برای رسیدن به قدرت و وجهه و محبوبیت هیچ تلاش شخصی نکرد. اما وقتی طلحه و زبیر به بصره رسیدند، با هم دعوا کردند که کدام یک امام جماعت شوند، و این اختلاف تا آنجا پیش رفت که عایشه از پراکندگی لشکر هراسان شد. این را مردم میدیدند. آیا نباید مردم بفهمند و درک کنند!؟ ۶۵/۳/۹
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓١٠ جمادی الاول ۳۶ق
🏴جنگ پرعبرت جمل/۵
💠رهبرانقلاب
‼️در جنگ جمل که امیرالمومنین در مقابل طلحه و زبیر و دیگران که قرار میگرفتند، مسئلهاش مقابله با جاه طلبی و باندبازیها بود! ۶۳/۴/۱
‼️امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام در مقابله با خطرها آنچنان شجاعانه عمل میکند که میگوید کسی نمیتوانست با فتنهای که من چشم آن را درآوردم - منظور، فتنه خوارج و ناکثین است- آن معنویّت و دین و اخلاق و فضیلت از یک طرف، آن بینش عمیق و شجاعت و فداکاری و عواطف رقیق انسانی در کنار صلابت و استحکام معنوی و روحی از طرف دیگر؛ همه اینها ناشی از عصمت است! ٨٠/١٢/١٢
‼️یک نمونه ی روشن از قاطعیت علی (علیه السلام) مقابله با کسانی است که برخورد با آنها کار هیچ کس جز علی بن ابی طالب نبود! طلحه، زبیر و بالاتر از اینها عایشه از موقعیت ویژه ای برخوردار بودند؛ اما چنین نیست که وقتی به امیرالمؤمنین میگویند: عایشه در مقابل تو پرچم مخالفت برافراشته است، حضرت متزلزل شود و تردید پیدا کند، و درصدد برآید که به یک نحوی از میدان فرار کند و یا به یک سازشی برسد. منطق حضرت این بود که او کار خلافی کرده و باطل است و من بر حقم، لذا میروم و مبارزه میکنم، ولو بلغ ما بلغ، به هرجا رسید برسد! ۶۷/۲/۱۷
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)
تاریخ شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) چه زمانی است؟
تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) به سه روایت اصلی نقل شده است. همواره این پرسش مطرح بوده است که کدام نقل از ایام شهادت آن حضرت به لحاظ تاریخی معتبر تر است؟
بر اساس منابع تاریخی، ایام فاطمیه به حسب روایات بیش از ده تا پانزده قول بوده ولی آنچه شهرت دارد، سه قول اصلی است:
1.روایت «40» روز که دهه اول گرفته می شود، بعد از شهادت رسول الله صلی الله علیه وآله که مصادف با 8 تا 10 ربیع الثانی است.
2.روایت «75» روز که دهه دوم گرفته می شود، مصادف با 13 تا 15 جمادی الاولی است.
3.روایت سوم «95» روز که دهه سوم گرفته می شود، مصادف با 1 تا 3 جمادی الآخر است که بیشتر مورد تاکید است.
محققان تاریخ اسلام معتقدند آنچه بیشتر مورد توجه و سندیت تاریخی است روایت سوم یعنی 95 روز است. البته مراجع تقلید و اهل معرفت به مومنان توصیه می کنند که هر سه قول را به برپایی عزاداری همت گمارند.
در هر صورت روایت دوم شهادت حضرت زهرا(س) برابر 13 جمادی الاول که است و روایت سوم برابر سوم جمادی الثانی خواهد بود. این دو روایت در تقویم رسمی ثبت شده است. البته عموما پس از انقلاب اسلامی مرسوم شده است که این ایام را در سه دهه مجزا برگزار می کنند که برگزاری دهه اول بیشتر در میان بخشی از مذهبی ها و هیاتی ها مرسوم است و دهه دوم و سوم در جامعه ما عمومیت بیشتری دارد
این اختلاف علل متفاوتی دارد:
- خلفای اول و دوم اجازه تدوین و نقل احادیث پیامبر (ص) را نمی دادند.
- احادیث در دوران حکومت بنی امیه جعل و تحریف می شدند.
- زبیریان و عباسیان به شدت علویان را سرکوب می کردند.
- در فرهنگ عرب تاریخ تولد و مرگ زنان اهمیت نداشت.
- بسیاری از منابع مکتوب شیعیان در طول تاریخ توسط دشمنان از بین رفته است.
یکی از علت های مهم این اختلاف نظر می تواند جابجایی نقطه در متن حدیث باشد؛ در حدیث ممکن است «خمس و سبعون» آمده باشد که معنای 75 روز را می دهد و یا ممکن است «خمس و تسعون» آمده باشد که معنای 95 روز را می دهد.
روایاتی که تاریخ شهادت حضرت فاطمه (س) را 95 روز بعد از رحلت پیامبر (ص) ذکر کرده اند به شرح زیر است:
امام باقر (ع): «حضرت صدیقه طاهره (ع) در ماه جمادی الاخر سال یازده هجری از دنیا رفتند و مدت زمان حیات فاطمه زهرا (س) پس از پیامبر (ص) 95 روز بود.»
امام صادق (ع): «فاطمه زهرا (س) در ماه جمادی الاخر روز سه شنبه، سه روز از ماه گذشته در سال یازده هجری از دنیا رفتند.»
امام صادق (ع) درباره شهادت حضرت زهرا فرمودند:
«حضرت فاطمه اطهر (س) بعد از حضرت محمد (ص) مدت 75 روز زنده بود و کسی در این مدت ایشان را خندان و خوشحال ندید! در هر هفته دو مرتبه، روزهای دوشنبه و پنجشنبه کنار قبر شهیدان می آمد و می فرمود: پیامبر خدا در اینجا بود و مشرکین در آنجا بودند.»
@irc_ir
📌تواضع و فروتني در كلام و سیره حضرت امام خميني (ره)
ايشان در ترغيب به صفت تواضع و مذمّت و تكبّر مي فرمايند: «...خودخواهي هميشه اسباب اين است كه انسان را به فساد بكشد ـ تمام فسادهائي كه در عالم پيدا مي شود از خودخواهي پيدا مي شود، از حبّ جاه، از حبّ قدرت، از حبّ مال از امثال اينها ست و همه اش بر مي گردد به حب نفس و اين «بت »از همه بزرگتر است و شكستنش هم از همه مشكل تر است. تعقيب كنيد كه اگر نمي توانيد به تمام معني بشكنيد ـ كه مي توانيد ان شاءالله ـ مشغول باشيد به شكستن دست و پاي يك همچو بتي»[1]
ايشان در مقام فرق بين تواضع واقعي و تملق مي فرمايد: «يك وقت رذيلة حبّ دنيا و جذبة طلب شرف و جاه انسان را به تواضع وا مي دارد، اين خلق تواضع نيست، اين تملّق و چاپلوسي است و از رذايل نفسانيه است... . يك وقت، خلقِ تواضع انسان را دعوت به احترام و فروتني مي كند، غني باشد يا فقير،مطمح نظر باشد يا نباشد يعني تواضع او بي آلايش است، روح او پاك و پاكيزه است.»[2]
حضرت امام متواضع به معناي واقعي كلمه بودند. با آن همه مقام و عظمت و علم و دانش كه جهانيان را خيره كرده است،خود را تنها،يك طلبه مي دانست و با اين همه خدمت به اسلام و زنده كردن تشيّع هيچ گونه حريمي براي خويش قايل نبود و با كمال فروتني، خطاب به جوانان رزمندة جبهه ها مي گويد: «من دست و بازوي شما را كه دست خدا بالاي آن است مي بوسم و بر اين بوسه افتخار مي كنم»[3]
حجة الاسلام و المسلمين سيد محمّد باقر حجّتي نقل كردند: «حضرت امام با اينكه در زمان آقاي بروجردي يكي از استوانه هاي حوزه بودند در مجلس روضه اي كه در ايّام فاطميّه در بيت آقاي بروجردي برقرار شده بود ايشان متواضعانه از اوّل تا آخر مجلس دو زانو در بين مردم عادي دورتر از آقا نشسته و به سخنان مرحوم تربتي كه منبر رفته بودند، گوش فرا مي دادند.»[ 4]
[1] . صحفية نور ـ22 جلدي ـ ج 19- ص 156- 157- 286-64- سازمان مدارك فرهنگي انقلاب اسلامي -13
[2] . شرح اربعين حديث ص 100 ـ امام خميني (ره) مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام (ره)- اوّل/ 71
[3] . سيماي فرزانگان ـ ص 286 رضا مختاري/ انتشارات دفتر تبليغات اسلامي حوزة قم ـ 1374/ چاپ هشتم
[4] . جلوه هاي معلمي امام خميني (ره ) - ص154/ امير رضا ستوده،احمد برادري/ مؤسسه نشر پنجره/ چاپ اول/ 1379/ تهران
@irc_ir
📌خاطراتی از آیت اللّه احمدی میانجی - رحمةاللّه علیه
▫️امسال، سال آخر است
از داماد ایشان نقل شده است که:
«آیت اللّه احمدی میانجی بعد از غلطگیری نهایی جلد چهارم کتاب معروف شان - مکاتیب الرّسول - در عالم رؤیا خدمت رسول اکرم(ص) شرفیاب شدند و حضرت رسول(ص) با دست مبارک خود، شال منبری را به گردن ایشان انداختند، فرموده بودند:
«امسال، سال آخر شماست.
▫️درِ نیمه سوخته
روزی به مناسبت ایام فاطمیه، ایشان جهت سخنرانی به مجلسی دعوت شده بودند؛
همین که وارد آن مجلس شدند و ماکتِ در نیمه سوخته ی را - که به یاد واقعه ی دلخراش آتش زدن خانه ی فاطمه زهرا(س) درست کرده بودند - دیدند، بی اختیار به شدت گریستند؛ همه ی اهل مجلس نیز با ایشان گریستند. آخرالامر، ایشان در آن شب، نتوانست منبر برود.
ز ایشان کار مکروه ندیده ام!
یکی از نزدیکان ایشان می گوید:
«حدود پنجاه سال با آیت اللّه احمدی میانجی از نزدیک آشنا و با ایشان هم بحث بوده ام؛ در این مدت طولانی، حتّی یک کار مکروه نیز از ایشان ندیده ام؛ چه برسد به اینکه از ایشان، کار حرام از قبیل غیبت و تهمت و... ببینم! در این مدت حتّی تصور انجام چنین کارهایی از ایشان را نداشتم».
▫️فقط برای خدا
نقل شده است که:
«آقا جعفر، فرزند آیت اللّه احمدی میانجی در کربلای پنج به مقام شامخ شهادت نایل آمد. ایشان در تشییع جنازه ی فرزندشان حضور پیدا کرده بودند، ولی ناگهان از نیمه ی راه بازگشتند. وقتی که علّت را از ایشان جویا شدیم، فرمودند: چیزی را که در راه خدا داده ام، نمی خواهم دنبالش راه بیفتم! ایشان در مجلس هفت نیز شرکت نکردند!»
▫️به مجلس شهدا می آیم
بارها آیت اللّه احمدی میانجی را بری سخنرانی دعوت می کردیم. ولی ایشان نمی پذیرفتند؛ ولی هر بار وقتی که عرض می کردیم مجلس شهید است، مشتاقانه می پذیرفتند و می گفتند:
«چشم می آیم!»
@irc_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلیت فوق العاده نرم افزار گوگل برای تبدیل دست نوشته و مطالب روی کاغذ به متن تایپی در گوشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 خاطره شنیدنیِ آیتالله طبسی (از اساتید مهدویت قم) از راننده سعودی!
🇸🇦 کارفرمای وهّابی دعوتم کرد برای شام؛ دویست نفر وهّابی چفیه قرمز دورهم جمع بودند. ناگهان ...