تأثیر یاد جهنم و بهشت در دعوت دیگران به نماز👌
🍃 آيت الله بهاءالدينى گويد: يكى از منبرىهايى كه در سطح عالى بودند به محدث قمى (شیخ عباس قمی؛ نویسنده کتاب مفاتیح الجنان) اعتراض مىكند كه اين چه منبرى است كه دارى، پى در پى روىِ منبر از كتب علماى سابق روايات جهنم و بهشت را مىخوانى. منبر خطابى و فنى نمي روى؟
🍃 محدث قمى گفته بود شما با آن منابر خطابى و آن همه لفّاظى بفرمائيد چند نفر نماز خوان و متدين درست كرده ايد؟ در حالى كه من با همين شیوه [بیان روایات قیامت و جهنم و بهشت] چقدر نماز خوان درست كردهام و چقدر افراد را به راه آورده و توبه داده ام.
📚 هزار و یک نکته اخلاقی از دانشمندان ؛ نکته ۸۲۳
#دعوت_به_نماز
#مرکز_تخصصی_نماز
🌹🌹🌹🌹🌹
🆔 @namazmt
قرار هفده - قسمت صد و یازدهم.mp3
40.81M
●━━━━━━───────
⇆ ㅤ◁ㅤ ㅤ❚❚ㅤ ㅤ▷ㅤㅤ↻
📻 #رادیو_نماز| برنامه قرار هفده
🎬 قسمت: صد و یازدهم + #مسابقه
🎙 اجرای برنامه: امین عارف
▫️دلنوشته (نویسنده: زهرا مرادی؛ گوینده: نگین شاهسونی)
▫️فضای تبلیغات مدرسه (در کلام حجتالاسلام بهشتی)
▫️سرود نماز
▫️خاطرات نماز اُسرا - این قسمت: ممنوع! (گوینده: وحید سعید)
▫️اهمیت دعا (در کلام استاد انصاریان)
▫️کتابخانه؛ تورقی بر کتاب "نماز، رسانه و فضای مجازی" (گوینده: ریحانه فهیمثانی)
⚠️ علاقمندان جهت شرکت در مسابقه و دریافت سوال این قسمت، فایل صوتی ۱۷ دقیقه ای رادیو نماز را ملاحظه و فقط عدد پاسخ صحیح را تا ساعت ۹ صبح سه شنبه مورخ ۲۲ اسفند ماه به سامانه ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال نمایند.
توجه: سوال مسابقه داخل برنامه اعلام می شود
🗂 آرشیو رادیو نماز👇
https://shenoto.com/channel/podcast/radionamaz
🗓 زمان پخش: سه شنبه ها
⏱ مدت: ۱۷ دقیقه
🌐 پخش از کانال👇👇
eitaa.com/namaz_ir
#نماز
🔍 عضویت در کانال نماز👇
https://eitaa.com/joinchat/3026911236Ca734b82e23
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
۱۴ فوریه، ۱۷.۲۱.mp3
7.76M
چند نکته بصیرتی از استاد توحیدی
پاسخ به شبهات سیاسی رایج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغض نزار قطری
من کل دنیا را گشته ام، امنیتی که در ایران است در هیچ کشوری نیست!
#دعوت
#انقلاب_مردم
#روشنگری
#انتخابات
#رأی_میدهم
#جمهوریت_اسلامیت_ایرانیت
#ایران_قوی
#مشارکت_رقابت_سلامت_امنیت
#مسجدترازاسلام_وانقلاب_اسلامی
https://eitaa.com/masjedteraz
توصیه های امام خمینی ره برجوانان در باره خودسازی
امام خمینی(ره) به مناسبت های گوناگون به جوانان توصیه می فرمودند که در جوانی به خودسازی بپردازند. در اینجا به سه نمونه از سخنان امام(ره) اشاره می نماییم:
- به قدر میسور در رفع حجب و شکستن اقفال برای رسیدن به آب زلال و سرچشمه نور کوشش کنید، تا جوان هستید کوشش کنید در تهذیب نفس، زیرا هزاران جوان موفق می شوند و یک پیر موفق نمی شود، قید و بندها و اقفال شیطانی اگر درجوانی از آنها غفلت شود هر روز که از عمر بگذرد ریشه دارتر و قوی تر می شوند.
- از مکائد بزرگ شیطان و نفس خطرناک تر این است که به انسان وعده اصلاح در آخر عمر و زمان پیری می دهد و تهذیب و توبه الی الله را به تعویق می اندازد برای زمانی که درخت فساد در وجود انسان قوی شده و اراده و قیام به خودسازی ضعیف بلکه مرده است.
- تا نیروی جوانی دارید می توانید هواهای نفسانی و خواسته های حیوانی را از خود دور سازید، ولی اگر در جوانی به فکر اصلاح و ساختن خود نباشید دیگر در پیری کاراز کار گذشته است تا جوان هستید کاری کنید. قلب جوان لطیف و ملکوتی است و انگیزه های فساد در آن ضعیف است، لیکن هر چه سن بالا رود ریشه گناه در قلب قوی تر و محکم ترمی گردد تا جایی که کندن آن از دل ممکن نیست.
@irc_ir
🌱تاثیر رفتار مادر در فرزند
به یک بزرگی گفتند بچه ی شما بی ادب است.
گفت: چه کرده است؟
گفتند: سقایی مشک آبی روی دوشش بود و می رفت، بچه ی شما یک سوزن به مشک آب فرو کرد و این آب هایش خالی شد.
آن بزرگ : خیلی ناراحت شد، رفت به همسرش گفت، همسر شروع کرد به منقلب شدن و گفت: باید اینطور باشد، گفت: چرا؟
گفت: من وقتی حامله بودم، از کنار درخت اناری گذشتم، انار مردم بود. دهنم پر آب شد، یک سوزن در انار فرو کردم و از این سوراخ آب انار را خوردم. آن آب انار خلافی که خوردم، باید. . .
من سوزن به انار زدم، باید بچه ام به مشک سوزن بزند.
[حجت ااسلام قرائتی در برنامه درسهایی از قرآن ۰۴/ 7/ 78]
@irc_ir
🍵 آثار و پیامدهای خوردن لقمه حلال
🔹1- خوردن لقمه حلال، دل را روشن می کند.
بدان ای رونده راه خداوند عزّوجلّ که لقمه حلال را خاصیت عظیم است در روشن کردنِ دل و لقمه حرام را اثری بزرگ است در تاریک کردن دل. پیغامبر صلی الله علیه و آله می فرماید: «مَنْ أکل الحلال أَرْبَعین یوما نوراللّه َ قَلْبِهُ و اجری یَنابیع الْحِکْمَة مِنْ قَلْبِه عَلَی لِسَانَه.»
عبادت جوارح، دل را نورانی کند به طریق طلا؛ اما لقمه حلال، دل نورانی کند به طریق نهادن دارو بر موضع بیماری و این مؤثرتر باشد.
🔸2- خوردن لقمه حلال، چشمه های حکمت را جاری می کند.
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: «هر کس چهل روز خوراک حلال بخورد، خداوند قلبش را نورانی کند و چشمه سارهای حکمت را از دل بر زبانش جاری سازد.»
علم و حکمت زاید از لقمه حلال **** عشق و رقّت آید از لقمه حلال
🔹3- خوردن لقمه حلال، انسان را پرهیزکار می کند
در روایتی آمده است: «هر کس چهل روز، خوراک حلال بخورد، خداوند او را پارسای در دنیا قرار دهد».
🔸4- خوردن لقمه حلال، به استجابت دعا کمک می کند.
آورده اند که سعد از رسول خدا صلی الله علیه و آله درخواست کرد تا خدا او را چنان قرار دهد که دعایش به اجابت رسد؛ فرمود: «غذایِ پاک بخور تا دعایت مستجاب گردد.»
از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله نقل شده است: کسی که می خواهد دعایش به اجابت برسد، کسب و کار طعام خود را پاکیزه بدارد و در پاسخ کسی که گفت: دوست دارم دعایم به اجابت برسد. فرمود: معاش خود را پاکیزه بدار و حرام به شکم خود وارد مکن.
از امام صادق علیه السلام روایت است: هر کس شاد می شود که دعایش به اجابت برسد، باید طعام و کسب خود را حلال و پاکیزه کند.
از برای دعاکننده آداب و شرایط چند است که باید مراعات آنها را منظور داشته باشد تا فایده دعا را ببیند و دعای او مستجاب گردد و نورانیّت دعا در نفس او پیدا شود و از جمله شرایط... ، لباس و مکان و غذای او از حلال باشد و این نیز از جمله شرایط عمده است.
🔹5و6- خوردن لقمه حلال، حقیقت ایمان را آشکار می کند.
سهل بن عبداللّه شوشتری می گوید: بنده ای به حقیقتِ ایمان نمی رسد مگر اینکه در او چهار خصلت باشد: واجبات را مطابق سنّت انجام دهد و حلال را با پرهیزگاری بخورد و از موارد نهی در ظاهر و باطن دوری کند و تا هنگام مرگ بر اینها پایدار بماند.
و گوید: هر که دوست دارد با آیات صدّیقین آشنا شود، نباید جز حلال بخورد و کاری جز مطابق سنّت و یا ضرورت انجام دهد.
🔸7- خوردن لقمه حلال، اعضای بدن انسان را فرمانبردار می کند
سهل می گوید: هر که مال حرام بخورد، اعضا و جوارحش بر او نافرمانی کنند، چه بداند و یا نداند، عملی انجام دهد و هر که خوراکش از راه حلال باشد، جوارح او فرمان ببرند و موفق به انجام کارهای نیک شود.
🔹8- خوردن لقمه حلال، آمرزش گناهان را به دنبال دارد.
گویند: نخستین لقمه کوچکی که بنده ای از مال حلال می خورد، خداوند گناهان او را می آمرزد و هر که خود را در راه به دست آوردن حلال به ذلّت و خواری بیندازد، گناهانش همانند ریزش برگ درخت فرو ریزد.
(مجله گنجینه بهمن و اسفند 1385، شماره 63)
@irc_ir
🌹سُئِلَ عَنْ خِيارِ الْعِبادِ، فَقالَ عليه السلام: اَلَّذينَ اِذا اَحْسَنُوا اسْتَبْشَرُوا، وَاِذا اَساؤُوا اسْتَغْفَرُوا، وَ اِذا اُعْطُوا شَكَرُوا، وَ اِذَا ابْتَلَوْا صَبَرُوا، وَ اِذا غَضِبُوا عَفَوا.
از حضرت رضا عليه السلام درباره بهترين بندگان پرسيدند. حضـرت فـرمــود: آنان كه هرگاه نيكى مى كنند، خوشحال مى شوند، هرگاه بدى مى كنند، استغفار مى كنند، هرگاه چيزى به آنان داده مى شود، سپاس مى گويند، هرگاه مبتلا و گرفتار مى شوند، شكيبايى مى كنند، و هرگاه خشمگين مى شوند، عفو و گذشت مى كنند.(تحف العقول، النص، ص: ۴۴۵)
@irc_ir
🌿درختکاری یک سنت پسندیده
مقام معظم رهبری : سنت درختکاری، خیلی سنت خوبی است. کار ما که درخت می کاریم، یک کار نمادین است. ما یک درخت می کاریم، معنایش این است که جوان ها که چندین برابرِ نیروی یک آدم پا به سن گذاشته ای مثل ما در آنها وجود دارد و نشاط بیشتری دارند، تعداد بیشتری درخت بکارند و مردم عزیز کشورمان عادت کنند به سنت ایجاد این وسیله ی حیات. درخت و گیاه، مظهر حیات و زندگی است؛ خودش هم زنده و زندگی بخش است و فضا را برای انسان و حیوان، فضای قابل زیستی می کند. توجه به گیاه، فقط مسأله ی تأمین خوراک نیست؛ بلکه تأمین فضای حیاتی برای انسان است. بنابراین گیاه خیلی مهم است.
خوب، حالا فرض بفرمایید که از این طرف یک درخت ما بکاریم، چندین درخت دیگری بکارد، هزاران درخت مردم بکارند؛ این کار بسیار خوبی است، اما در مقابل آن اگر چنانچه موجودی گیاه کشور، موجودی درخت کشور - که یک ثروت عظیم باستانی است که برای ما مانده - مورد تطاول قرار بگیرد، این خسارت است. مراتع ما، جنگل های ما، ذخائر عظیم حیاتی ما هستند. از جنگل باید کشور برای همه چیزش بهره ببرد. جنگل واقعاً یک منبع حیاتیِ بزرگ و تجدیدپذیر است. اگر چنانچه عاقلانه و درست از مرتع و جنگل استفاده بشود، هیچ وقت تمام نمی شود. این مثل نفت نیست که یک روز هست، یک روز تمام می شود؛ مثل معدن طلا نیست که یک روز هست، یک روز هم تمام می شود؛ این همیشه هست. اگر ما با منابع گیاهی کشور - یعنی همین جنگل هایمان، همین مراتعمان - و به تبع آن، بوستان های شهری و اینها که در درجهی دوم اهمیت است، درست و عاقلانه برخورد کنیم، اینها همیشه باقی می ماند.
متأسفانه سال هاست که اینجور نیست؛ یعنی افرادی که اهل سوء استفاده اند، از جنگل های ما، از مراتع ما سوء استفاده کردند و تصرف کردند، تعرض کردند، غصب کردند.
آن چیزی که من می خواهم تأکید کنم، هم به وزارت کشاورزی و منابع طبیعی، هم به محیط زیست، و هم به همه ی کسانی که دست اندرکار هستند، این است که مراقبت کنید این دائرهی غصب و تصرفِ نابجا و غلط توسعه پیدا نکند و جلویش گرفته شود. متصرفین را قطع ید کنید. هم خبرهای زیادی می رسد، هم انسان خودش مشاهده می کند - تا آنجائی که حالا انسان در رفت و آمدها، در سفرها فرصت پیدا می کند از نزدیک ببیند؛ یا کسانی که از نزدیک دیدند و مورد وثوقند، می آیند اطلاع می دهند - متأسفانه با تعرض به جنگل ها و تعرض به مراتع، به کشور و به مردم کشور ظلم شده است. زمین های مراتع را در جاهای مختلف، بخصوص در نزدیکی شهرهای بزرگ، مورد تعرض قرار دادند و ضایع کردند؛ جلوی این را باید بگیرید؛ و الّا ما اینجا یک دانه درخت بکاریم، دو تا درخت بکاریم، یا مثلاً هزاران درخت در سطح کشور کاشته بشود، اما معادل آن، درخت هایی که عمرهای طولانی دارند و می توانند بمانند و می توانند منشأ استفاده قرار بگیرند - و از جنگل چقدر استفاده های چوبی میشود کرد، در حالی که جنگل هم مطلقاً تکان نخورد و مورد نقص قرار نگیرد - از بین بروند؛ این کار به نتیجه نمی رسد. این کارِ خیلی سودآوری نیست که انسان از این طرف درست کند، از آن طرف چیزهای اصلی را از دست بدهد؛ این را خیلی باید مراقبت کنید. درختکاری درسی است برای ما، که درخت موجود را قدر بدانیم. این درخت، یک درخت کمعمرِ کوچکی است چیز کم اهمیتی است، تأثیری هم ندارد؛ امروز هست، ممکن است فردا نباشد؛ اما آن درختی که صد سال، دویست سال عمر دارد، و این درخت های مجموعه ی عظیم جنگل ها که با ارزشند، اینها را بایستی ما نگه داریم و نگذاریم به اینها تعرض بشود.
(بیانات بعد از مراسم درختکاری، 18 / 12 / 1388).
@irc_ir
#15_اسفند_روز_درختکاری
📌اهمیت درختکاری در اسلام
در ادیان و فرهنگ های مختلف جهان، درخت و درختکاری جایگاه خاصی دارد. دین مقدس اسلام نیز بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته اند. حضرت علی علیه السلام در مدینه باغ های خرمای فراوانی به وجود آورد و بیشتر آنها را در راه خدا وقف کرد.
پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در این باره می فرماید: «اگر شخصی درختی بکارد یا مزرعه ای را به زیر کشت ببرد و انسان ها، حیوانات یا پرندگان از آن بخورند، این کار صدقه ای از طرف آن شخص شمرده می شود». نیز در روایتی معتبر از یکی معصومین (ع) منقول است که: “حتی اگر دیدید قیامت بر پا شد و شما مشغول کاشتن درختی بودید، ازاین عمل نیک خود دست برندارید”. و این نشانگر تاکید و توصیه اولیای اسلام به حفظ و حراست از درختان و اهمیت درختکاری است.
@irc_ir