هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۲ مرداد ماه سال ۱۳۶۷ شمسی
🏴تهاجم وسیع سازمان منافقین
🏴باعنوانعملیاتفروغجاویدان
🏴۶روز پسازقبولقطعنامه۵۹۸
🏴باحمایتوتجهیز بعث عراق
🏴کهمنجرشدبهعملیاتمرصاد
💠امامخمینیبعدقبولقطعنامه:
‼️مسئولین و نیروهای نظامی نباید از کید دشمنان و حملات دوباره آنان غافل شوند لذا در هر شرایطی باید بنیه دفاعی کشور در بهترین وضعیت باشد! ۶۷/۴/۲۹
💠رهبرانقلاب
‼️ما در جنگ فهمیدیم که ملت ما یک فرصت فوق العاده دارد؛ یک فرصت ملی و آن این است که مردم احساس مسؤولیت دارند. شاید همه مردم دنیا اینطور نباشند. بعد از قبول قطعنامه، که دشمن میخواست از موقعیت سوء استفاده کند، ناگهان شما دیدید آنچنان جبههها پر شد که در طول جنگ، هیچ سابقه نداشت! ۷۲/۶/۲۹
⚠️توجه؛
🏳۳روز بعداز عملیات فروغ جاویدان، ایران نیز عملیات مرصاد را آغاز کرد و با مجاهدت ملت، مناطق گرفته شده را بازپس گرفته شد، حضور گسترده مردم در جبههها بقدری بود که امام فرمود:
اگر میدانستم مردم اینگونه به جبهه میروند هرگز قطعنامه را نمیپذیرفتم! راز قطعنامه ص۲۷۲
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
📆۲ مردادماه ۱۳۷۹
🗓فوت احمد شاملو
💠رهبرانقلاب
‼️شعرای عزیز، ما شعر فارسی را در طول تاریخ، عفیف سراغ داریم؛ این را نگه دارید؛ بایستی در محیط شعریِ ما این عفّت شعری محفوظ بماند. این یک نکتهی مهمّی است. این کار در شعر عرب رایج بوده؛ امّا در شعر فارسی شما این را اصلاً مشاهده نمیکنید؛ بله، در قصائدِ آنوقت یا بعد در غزلیّات، یا تشبیب هست یا اصلاً تغزّل و تعشّق هست امّا مطلقاً یک شخص خاصّی را با اسمْ هدف قرار نمیدهند که نسبت به او اظهار عاشقی کنند. البتّه در این آخر، شاملو از آیدا اسم میآورد، امّا او زنش است، او عیال خودش است، او یک آدم بیگانهای نیست؛ نسبت به او در شعرهای خودش اظهار تعشّق میکند. بنابراین شعر فارسی یک شعر عفیف است. خب، مواردی پیدا شده که پردهدریهایی کردهاند، حرفهای زشتی -که انسان شرم میکند از اینکه اینها را بر زبان بیاورد یا حتّی گاهی به یاد بیاورد- گفتهاند امّا این خیلی کم است! ۹۷/۳/۹
📸رهبری درحال مطالعه کتاب گزیده اشعار احمد شاملو؛ نمایشگاه کتاب ۹۸/۲/۹
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📌 #منشور_اخلاقي
فرازي از پيامها و سفارشات امام موسي #كاظم(علیه السلام) خطاب به هشام بن حکم:
اى #هشام؛
آنكس كه زبانش #راستگو است، عملش پاك و نيكوست و آنكس كه نيتش پاك باشد، روزيش افزون شود و آنكس كه با برادران و خانواده اش بهخوبى برخورد كند، عمرش طولانى گردد.
اى هشام؛
هركس كه از تعرض به آبروى مردم خوددارى كند، خداوند نيز در روز #قيامت از كيفر گناه او درگذرد؛ و هركس كه خشم خود را از مردم باز دارد، خدا نيز بهروز رستاخيز، #خشم خود را از او باز دارد.
اى هشام؛
بهترين وسيله $تقرب بنده به خدا، پساز شناخت او، #نماز است و #احسان به پدر و مادر؛ و اجتناب از صفت #حسادت و خودبينى و فخرفروشى.
اى هشام؛
در پى اصلاح روزگارى باش كه در پيش دارى، پس نظر كن كه آنچه روزى خواهد بود، و پاسخى برايش مهيا كن؛ زيرا كه بی شك تو بازداشت شوى و مؤاخذه گردى، و از روزگاران گذشته و مردمانش پند گير، كه بهراستى روزگار خود طولانى است و [اما براى شخص] محدود و كوتاه.
📚ابن شعبه حرانی، تحف العقول، ص۳۶۱
👇👇
🌻 @ahlebait110
📌زندگی با #برکت
قال علیُ بنُ موسی الرضا(علیهالسلام):
"أحْسَنُ الناسِ معاشاً مَن حَسُنَ معاشُ غَیرِهِ فی مَعاشِه."
امام #رضا علیه السلام فرمود:
#بهترین_زندگی و معاش را كسی دارد كه در پرتو معاش او #معاش دیگران نیز به خوبی تأمین شود.
یعنی خیر او به دیگران برسد.
📚ابن شعبه حرانی، تُحَفُالعُقول، ص٤٧١
🔰 یک پیام و دو خطبه
🔻 پیام امام خمینی رحمةاللهعلیه در ۲۹ تیرماه ۱۳۶۷ را میتوان در کنار وصیتنامه سیاسی و الهی ایشان یکی از راهنماهای اصلی جهتگیریهای انقلاب اسلامی دانست. جهتگیریهایی که برخاسته از نفس پاک و قدسی خمینی عظیم است.
🔹️ بخشی از این پیام ۹۴۵۰ کلمهای مربوط به تحلیل ایشان از واقعه کشتار حجاج ایرانی در حرم ابراهیمی در اولین سالگرد آن واقعه اختصاص دارد. واقعهای که در موسم حج سال ۱۳۶۶ و توسط عمال آمریکایی و صهیونیستی دستگاه سعودی رقمخورد و در آن جمعی از حاجیان ایرانی به شهادت رسیدند. بخش دیگری از پیام هم مربوط به اعلام پذیرش رسمی قطعنامه ۵۹۸ و تبیین چرایی این تصمیم است.
🔹️ نکته جالب توجه آن است که امام رحمةاللهعلیه اگرچه این پیام را حدود ۱۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار حکومت جمهوری اسلامی نگاشته، نه تنها از اصول و آرمانهای خود در انقلاب بهمن ۵۷ عقبنشینی نکرده و محافظهکارتر نشدهاند بلکه با روحیهای انقلابیتر و با زبانی صریح، وقایع را برای مردم تحلیل و آنها را دعوت به ادامه مبارزه با کفر و شرک میکنند.
🔹️ دو روز بعد از این پیام تاریخی، آیتالله خامنهای امام جمعه تهران، در خطبههای نماز جمعه تهران به تشریح و تحلیل این پیام مهم میپردازد. نکته مهم در این دو موضوع آنکه هم امام خمینی رحمةاللهعلیه و هم آیتالله خامنهای، مردم را مخاطب اصلی خود قرار داده و بهطور مستقیم و به دور از هر واسطه و فاصلهای اقدام به تبیین وقایع برای ایشان کردهاند و مسائل را با آنها در میان میگذارند. اکنون و در سیوچهارمین سالگرد این پیام و آن خطبهها، رسانه KHAMENEI.IR متن بیانات آیتالله خامنهای را منتشر میکند.
🔍 متن کامل بیانات را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=50664
هدایت شده از عطرولایت
🔰 زنان را کتابخوان کنید
💬 حضرت آیتالله خامنهای:
🔹 از جملهی کارهای بسیار اساسی، باسواد کردن زنان است. از جملهی کارهای بسیار مهم، کتابخوان کردن زنان است. یک شیوههای ابتکاری پیدا کنید، برای اینکه خانمهای داخل خانه را کتابخوان کنید. متأسفانه زنان ما با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. هزاران کتاب در بازار میآید و میرود، اما اینها مطلع نمیشوند. این کتابها معارف بشری است که ذهنها را برای بهتر فهمیدن، بهتر اندیشیدن، بهتر ابتکار کردن، و در موضع بهتر و صحیحتری قرار گرفتن، آماده میکند. ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
هدایت شده از روزنه
تلنگر حجابیه!
در روزهای اخیر در فضای رسانههای/ سیاسی کشور، #حجاب به عنوان داغترین موضوع بحث مورد توجه قرار گرفته است.
اتفاقات عجیبی زیرپوست فضای مجازی در حال رخ دادن است؛
برای نخستینبار این موضوع به مسئله اختلافی بین قشر مذهبی و حزباللهی نیز تبدیل شده و کمپینهایی در مخالفت با الزام به حجاب از طرف افراد به ظاهر متدین نیز ایجاد شده است.
نظر مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید در مورد حجاب مشخص است.
قانون نیز نظر دقیق و مشخص در باب عفاف و حجاب دارد.
مسئولان اجرایی هر سه قوه و تیمهای رسانهای وابستهشان، نظرات شان در این ایام اوج و فرود و ابهامهایی داشته است!
ایضا ائمه جمعه نیز نظرات متشتت ارائه کردهاند که برآیند مشخصی نمیتوان از آن گرفت!
#حوزهعلمیه اما تا کنون #سکوت پیشه کرده است؛ نه موضع مشخصی از سوی حوزه ارائه شده و نه حتی اقدام منسجمی در پاسخ به شبهات مرتبط با حجاب صورت گرفته است!
آیا حوزه علمیه قم، از ساختارهای رسمی گرفته تا بیوت و سایر مجموعهها و کانونهای حوزوی به مرور از مناسبات اجتماعی و سیاسی کشور در حال #حذف شدن یا #انزوا هستند؟!
آیا عدم همراهی حوزه با مسئله #تحول، موجب شده پیشبینی رهبری در مورد انزوا و حذف حوزه از مناسبات، رقم بخورد؟!
امیدواریم چنین نباشد و حوزهای پویا و گویا و سر زنده را در تحولات اجتماعی شاهد باشیم.....
@rozaneebefarda