خشتـــ بهشتـــ
⭕️شهادتِ حسینی؛ اربعینِ انقلابی! 🔹بزرگمردی را میشناسیم که به خاطر ارادتاش به امام حسین(ع) شبِ
عکسنوشتههای سردار رو عمدا لوگو نمی زنیم تا هر عزیزی خواست بتونه در کانال و گروهش پخش کنه
#انتشار_آزاد با ذکر #صلوات جهت تعجیل در امر فرج
و لطفا هر بزرگواری می خواد استفاده کنه، زمان انتشار لوگویی رو تصاویر، خصوصا تصاویر سردار نزنه تا همه بتونن استفاده کنن
':
🔴 حجت تمام شد: #پرچم_عدالت باید در انتخابات برافراشته شود
🔻#شجاعت و #عدالت دو ویژگی مهم برای انتخاب «نماینده قوی»
🔹در هر دوره از انتخابات، چه مجلس شورای اسلامی چه ریاست جمهوری، رهبر انقلاب مهمترین شاخصه های یک نماینده خوب و یک رئیس جمهور خوب را به مردم و نخبگان سیاسی و مجموعه ها و جریانات و احزاب گوشزد می کند. اگرچه این شاخصه ها در همه دوران ثابت و لایتغیر است اما رهبر انقلاب در بزنگاه های مختلف باتوجه به شرایط زمانی یک یا دو مؤلفه را بصورت ویژه مطرح می کند.
🔸در سخنرانی #رهبر_معظم_انقلاب 16 بهمن ایشان، تنها راه حل مشکلات اقتصادی و مسائل کشور را «قوی شدن» دانسته اند و فرمودند:
⬅️ « #مجلس_قوی یکی از مؤلفه های قوی شدن کشور است».
🔹روشن است که مجلس قوی یک موجود خارجی نیست بلکه متشکل از نمایندگان قوی است. حالا ویژگی های نمایندگان قوی چیست؟
ایشان می فرمایند:
⬅️ «مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد».
یعنی چه کسی یا کسانی نباید نماینده شوند؟
⬅️ «فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست».
چه کسی یا کسانی باید نماینده شوند؟
⬅️ «باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند " #پرچم_عدالت " اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.»
🔹امروز حجت بر مردم و بر نخبگان علمی، سیاسی و فرهنگی کشور و مجموعه ها و جریانات سیاسی و ... تمام شده و راه حل مشکلات کشور روشن است. مردم و مجموعه های سیاسی باید هم و غم خود را تماماً این بدانند که یک مجلس قوی تشکیل دهند؛ متشکل از نمایندگان قوی!
🔸امروز مهم ترین گفتمانی که باید در مجلس نمود داشته باشد گفتمان #شجاعت و #عدالت است. شجاعت در برابر دشمن و عدالت در داخل کشور. قطعاً اگر ملت، یک مجلس قوی در انتخابات تشکیل دهد می تواند برای تشکیل دولت جوان و حزب اللهی در 1400 امیدوار باشد.
#داوود_مدرسی_یان
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
﷽
🔴 هر چقدر به زمان ظهور نزدیک می شویم #آزمایشات_الهی سخت تر می شود
#آیتالله_ناصری، در ادامه سلسله جلسات اخلاقی خود در اصفهان با اشاره به خطبه ۱۶ نهج البلاغه:
🔶آنچه از فرمایش حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) به دست می آید، این که در آخر الزمان و قبل از ظهور حضرت مهدی(عج) امتحانات الهی به قدری شدید است و مردم #غربال می شوند که بسیاری از مردم از این امتحان سر افکنده می شوند و از غربال ها رد می شوند.
🔶ما باید مواظب باشیم که از غربال ها نیفتیم و از این امتحانات الهی آخر الزمان سر بلند بیرون بیائیم، لذا رسیدن به مقام ولایت کار آسانی نیست.
🔶ما نمی توانیم از خداوند تقاضا کنیم که ما را به آزمایش و امتحان الهی مبتلا نسازد، می توانیم از خدای متعال درخواست کنیم که خداوند توفیق عبادت و بندگی به ما بدهد تا بتوانیم از امتحانات الهی سربلند بیرون بیاییم.
🔶ما هر مقداری که به زمان فرج حضرت ولی عصر(عج) نزدیک می شویم، امتحانات الهی نیز بیشتر و سخت تر می شود و ناراحتی ها نیز بیشتر می شود، لذا ما باید #تقوا را پیشه خود سازیم و بر زبان و چشم خود کنترل داشته باشیم.
🔶مسلمان واقعی باید تسلیم حق باشد. شیطان قسم خورده که به عزت و جلال خدا همه بنده ها را بیچاره و منحرف می کند، الا کسانی که در عبادت خدا #خالص باشند، ریا کار نباشند و توجه به حق داشته باشند.
🔶 آیه ۸۱ سوره اسراء که می فرماید: "جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا" اشاره مستقیم به ظهور حضرت بقیه الله«عج» است، لذا هنگام ظهور خداوند صدای حضرت را به جمیع موجودات می رساند و می فهماند.
#آخرالزمان
#غربال
#ظهور_نزدیک_است
#قیام_قائم
#مهدیاران
#امام_زمان
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
#دستاوردهای_انقلاب 🇮🇷
#قسمت_پنجم✨
#گسترش_برخورداری_های_عمومی٣
#بهداشت
🔻افزایش شاخص امید به زندگی از 50 سال به 75 سال.
🔻کاهش مرگ ومیر کودکان از 120 فوت به 15 فوت در هر 1000 نفر.
🔻کاهش نرخ خودکشی.
🔻 کاهش سکته مغزی.
🔻افزایش شاخص کیفیت دسترسی به بهداشت و درمان HAQ
🔻 افزایـــش ۶برابری تعداد پزشـــکان.
📚صعود چهل ساله،سیدمحمدحسین راجی، ص٩٢_٩٧
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
seyedmajidbanifatemeh-@yaa_hossein.mp3
4.78M
#وفات_حضرت_ام_البنین(س)
🎵 همه روزا رو با تنهایی می جنگه
🎤سیدمجید #بنی_فاطمه
#زمینه
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
🔻امام علی علیهالسلام:
ما المُجاهِدُ الشَّهيدُ في سَبيلِ اللّه ِ بِأعظَمَ أجرا مِمَّن قَدَرَ فعَفَّ
🔹كسى كه در راه خدا جهاد كند و به #شهادت رسد، اجرش بيشتر از آن كسى نيست كه بتواند گناه كند و #عفّت ورزد.
📚 نهجالبلاغة، الحكمة 474
📝 #پویش_حجاب_فاطمے
💥حدیـث امـــروز🌤
💠امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه) میفرمایند:
«أنَا بَقِيَّةُ اللَّهِ في أَرضِهِ وخَليفَتُهُ و حُجَّتُهُ عَلَيكُم»
«من يادگار خدا در زمين و جانشين و حجت او بر شما هستم»
📬كمال الدّين و تمام نعمه ج1 ،ص 331
✅ #رزق_معنوی
#رسانه_شهدایی_معرفت
|•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir
#شهیدانه 🌹
کوچه های دلت را به نام شهدا کن
بدان در کوچه پس
کوچه های دنیا وقتی گم می شوی
تنهایت نمی گذارد!!
شهدا با معرفتند
رفیقشان باشی شهیدت می کنند😌❤️
#رسانه_شهدایی_معرفت
|•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir
hassankhalaj-@yaa_hossein.mp3
15M
#وفات_حضرت_ام_البنین(س)
🎵ای مادر چهار آفتاب....
🎤حسن #خلج
#روضه
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
هدایت شده از نشر وقایع عاشورا
« #شهادتنامه امام حسین علیه السلام »
در روایت دیگر آمده است: ندا می دهد، وای ای فرزندم! وای میوه دلم! حضرت می فرماید: خداوند در این هنگام برای فاطمه علیه السلام غضب می کند و فرمان می دهد آتشی که به هبهب می گویند و هزار سال بر افروخته شده تا سیاه شده است و هیچ آسایشی به آن وارد نشده ، و هیچ اندوهی از آن بیرون نمی رود( آماده شود) ،سپس به آتش می گوید: کشندگان حسین علیه السلام را در کام خود بگیر ، او نیز آنان را در بر میگیرد.
هنگامی که در دل آن قرار گرفتند، آن آتش چون اسب شیهه ای می کشد ، آنان نیز شیهه می کشند و نعره ای می زند، و آنان نیز نعره می زنند، و برافروخته می شود و آنان هم افروخته می شوند. پس با زبانی بران و گویا چنین گفت :
✍برگرفتهازڪتاب #لهوف
#قسمتهفتادودو نشردهید 🏴
#صلوات #دهه_فجر
.