مدارک لازم برای نوبت دهی سامانه مسیر چیست؟
برای دانستن این موضوع که مدارک لازم برای “سامانه مسیر چیست” باید بگوییم که این مدارک و مستندات می تواند شامل موارد زیر باشد:
سند ازدواج: در صورت تمایل به دریافت مشاوره در خصوص مسائل مربوط به خانواده، ارائه سند ازدواج می تواند به مشاوران در درک بهتر شرایط شما کمک کند.
حکم طلاق: در صورتی که قبلاً طلاق گرفته اید، ارائه حکم طلاق می تواند برای مشاوران در بررسی سوابق حقوقی شما و ارائه راهنمایی های دقیق تر مفید باشد.
مدارک مربوط به حضانت فرزند: در صورت وجود فرزند و تمایل به دریافت مشاوره در خصوص مسائل مربوط به حضانت، ارائه مدارک مربوط به حضانت فرزند می تواند به مشاوران در ارائه راهنمایی های تخصصی تر کمک کند.
مدارک مربوط به مهریه: در صورتی که در خصوص مهریه دچار اختلاف هستید، ارائه مدارک مربوط به مهریه (مانند قرارداد ازدواج، رسید مهریه و …) می تواند به مشاوران در بررسی دقیق تر پرونده شما و ارائه راه حل های مناسب تر کمک کند.
#قسمت_آخر
#سامانه_مسیر
https://eitaa.com/khodadoostlaw
❓از نظر حقوق بین الملل در صورت حمله یک کشور به کشور دیگر کشور مورد حمله چه حقی دارد؟
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
❇️ چنانچه اطلاع داریم اسرائیل بطور مستقیم و غیر مستقیم حاکمیت ج.ا.ایران را نقض و به ایران حمله کرد حال ایران در جواب این حملات جواب در خور را داده است ببینیم از نظر حقوق بین الملل اقدام ایران چه حگمی دارد؟
✅ در نگاه اول باید دفاع مشروع مورد بررسی قرار گیرد. اولاً دفاع مشروع به وضعیتی گفته میشود که بر اساس آن کشوری که مورد حمله مسلحانه قرار گرفته است مجاز به دفاع از خود طبق مقررات حقوق بینالملل است. این دفاع ممکن است جنبۀ انفرادی و یا دسته جمعی داشته باشد.
✅دفاع مشروع انفرادی، بدین صورت است که کشور حمله شونده تنها و با به کارگیری نیروهای مسلح خودش به دفاع از خود میپردازد ولی در دفاع مشروع دسته جمعی، تعدادی از دولتها بر اساس پیمان تدافعی که با هم منعقد نمودهاند به حمایت از کشور حمله شونده برخاسته و به حمله مسلحانه پاسخ میدهند.
✅دو استثناء بر اصل منع توسل به زور وجود دارد، اصلی که حقوق بینالملل معاصر در آن خلاصه میشود.
✅یکی از اقدامات شورای امنیت میباشد. ماده ۴۲ منشور ملل متحد در این خصوص اعلام دارد: «در صورتی که شورای امنیت تشخیص دهد که اقدامات پیشبینی شده در ماده ۴۱ (اقدامات تحریمی و غیر مسلحانه) کافی نخواهد بود و یا ثابت شود که کافی نیست میتواند بهوسیله نیروهای هوایی، دریایی یا زمینی به اقداماتی که برا ی حفظ یا اعاده صلح و امنیت بینالمللی ضروری است مبادرت ورزد.
✅ این اقدام ممکن است مشتمل بر تظاهرات و محاصره و سایر عملیات نیروهای هوایی، دریایی، یا زمینی، اعضای ملل متحد باشد.
✅و دیگری دفاع مشروع توسط دولتها. همان گونه که بیان گردید موضوع مورد بحث ما دفاع مشروع است. ماده ۵۱ منشور در مورد دفاع مشروع مقرر میدارد: «در صورت وقوع حمله مسلحانه علیه یک عضو ملل متحد، تا زمانی که شواری امنیت اقدامات لازم برای حفظ صلح و امنیت بین المللی را به عمل آورد، هیچیک از مقررات این منشور به حق ذاتی دفاع مشروع فردی یا جمعی لطمهای وارد نخواهد کرد. اعضا باید اقداماتی را که در اعمال حق دفاع مشروع از خود بهعمل میآورند، فوراً به شورای امنیت گزارش دهند. این اقدامات به هیچوجه به اختیارات و وظایفی که شورای امنیت بر طبق این منشور دارد و به موجب آن برای حفظ و اعاده صلح و امنیت بینالمللی در هر زمانی که ضروری تشخیص دهد، اقدام لازم به عمل خواهد آورد، تاثیری نخواهد داشت.»
✅تحلیل این ماده بیانگر این است که دفاع مشروع تا زمانیکه شورای امنیت تدابیر لازم را به منظور حفظ صلح و امنیت بینالمللی اتخاذ نکرده باشد مجاز است و همچنین اعضای سازمان باید اقداماتی را که در دفاع از خود به عمل میآورند به شورا گزارش دهند.
✅ کاری که توسط ایران انجام ولی نتیجه ی عملی و مثمرثمر حاصل نشد که در نهایت خود وارد عمل شد و اقدام به دفاع مشروع نمود.
✍✍✍ بیشتر بدانیم:
نحوه توقیف ملک با سند عادی در اجرای احکام
مطابق ماده۲۲ قانون #ثبت اسناد و املاک کشور مصوّب ۱۳۱۰ با اصلاحات و الحاقات بعدی، همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به #ثبت رسید، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مزبور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده و یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد، مالک خواهد شناخت و نیز به موجب مادّه۴۸ قانون فوقالذکر، سندی که مطابق مواد۴۶ و ۴۷ این قانون باید به ثبت برسد و به ثبت نرسیده، در هیچ یک از ادارات و محاکم پذیرفته نخواهد شد. بنا به مراتب، صرف ارایه بیعنامه عادی نمیتواند #اجرای_احکام را مجاب به پذیرش مالکیت ملک برای محکومٌ علیه و ترتیب اثر دادن به تقاضای محکومٌ له در این خصوص (توقیف ملک) بنماید؛
اما اگر #شخص_ثالث که سند رسمی به نام او است با #اقرار به مالکیت محکومٌ علیه، رضایت خود را به توقیف مال مزبور در قبال محکومٌ به بنماید، با عنایت به تبصره مادّه۳۴ قانون اجرای احکام مدنی توقیف آن بلااشکال است.
#توقیف_اموال
🌷🌷🌷
کانال ایران سربلند(حقوق به زبان ساده، مشاوره حقوقی،امور وکالت ، دانستنی های علمی و ...)
https://eitaa.com/khodadoostlaw