ان شاءالله خبر ترور جناب السنوار دروغ باشه چون دیگه تحمل یه خبر بد دیگه ندارم ....
#همینطوری_یهویی 💔🙃
♡♡چفیـღـهٔ گمشده♡♡128🇵🇸
ان شاءالله خبر ترور جناب السنوار دروغ باشه چون دیگه تحمل یه خبر بد دیگه ندارم .... #همینطوری_یهویی 💔
شهادت این فرمانده مقاوم حماس نیز تایید شد...
♡♡چفیـღـهٔ گمشده♡♡128🇵🇸
شهادت این فرمانده مقاوم حماس نیز تایید شد...
شادی روح همه شهدا مخصوصا شهید السنوار صلوات 🖤
17.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ رِجَالࣱ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَيۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَىٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن يَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِيلࣰا
برخى از ميان مؤمنان، مردانى هستند كه به عهدى كه با خدا بستند وفا كردند، ازآنان كسى است كه عهدش را به جا آورد [شهيد شد] و برخى از آنان [نيز] كسى است كه انتظار [شهادت] مىكشد و [اينان] به هيچ وجه عهدشان را تغيير ندادند
شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس مجاهد یحیی السنوار را خدمت همه دوست داران قدس شریف و آزادگان تسلیت عرض میکنیم
#شهید_السنوار
#راه_مقاومت_ادامه_دارد
#القدس_لنا
#دخترطوسی 🩶
♨️بیانیه حماس در مورد شهادت شهید یحیی السنوار
بسم الله الرحمن الرحیم ترین
{مِنَ المُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا}.
جنبش مقاومت اسلامی حماس با تمام معانی اشراف، سربلندی، سربلندی و عزت، عزادار مردم فلسطین، همه ملت ما و آزادگان جهان است، یکی از نجیب ترین و شجاع ترین مردان، مردی که جان خود را وقف کرد. فلسطین، و در راه رهایی آن، روح خود را در راه خدا داد، پس خداوند او را باور کرد و او را در میان برادران شهیدش برگزید.
ما در سوگ رهبر بزرگ ملی هستیم
برادر مجاهد شهید یحیی الصنور (ابو ابراهیم)*
رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و فرمانده نبرد طوفان الاقصی
او به عنوان یک قهرمان به عنوان یک شهید قیام کرد، بدون عقب نشینی پیشروی کرد، سلاح خود را کشید، درگیری و مقابله با ارتش اشغالگر در جلوی صفوف، حرکت در بین تمام مواضع رزمی، استوار و استوار در سرزمین پرافتخار غزه، دفاع کرد. سرزمین فلسطین و مقدسات آن و برانگیختن روحیه پایداری، صبر، متانت و مقاومت فرزندان مردم بزرگ ما، ملت عربی و اسلامی ما، آزادگان جهان.
جنبش مقاومت اسلامی - حماس
جمعه: 15 ربیع الاخر 1446 ق
مربوط به: 18 اکتبر 2024 میلادی
♨️ بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص شهادت مجاهد شهید یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی حماس
اغزوا تورثوا ابنائکم مجدا
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شهادت یحیی السنوار قهرمان بزرگ راه آزادی فلسطین و آزاده سرافراز و نویسنده ای که ۲۲ سال از زندگیاش را در زندان اشغالگران گذراند و در آن مدت چند اثر از جمله رمان "خار و میخک" را نوشت، و سرانجام سلاح در دست در میدان نبرد با ارتش اشغالگر به شهادت رسید، را به ملت بزرگ و صبور فلسطین، امت اسلامی و همه انسان های آزاده و عزت طلب دنیا تبریک و تسلیت عرض می کند.
یحیی السنوار، شاخه ای از درخت طیبه مقاومت شرافتمندانه علیه اشغالگری و ظلم صهیونیسم بود که همه عمر پیربرکت خود را صرف مبارزه عزتمندانه برای احقاق حقوق قانونی و انسانی مردم فلسطین و رهانیدن آنها از یوغ اشغال و آپارتاید کرد.
نام السنوار به دفتر قطور قهرمانان اسطوره ای امت اسلامی همچون شیخ احمد یاسین، عبدالعزیز رنتیسی، قاسم سلیمانی، اسماعیل هنیه و سیدحسن نصرالله که همه هستی خود را برای زنده نگاه داشتن مسیر مقاومت و مجاهدت جهت پایان دادن به اشغالگری و تحقق حق قانونی و مشروع تعیین سرنوشت و حق بنیادین حیات با کرامت فدا کردند، اضافه شد.
جمهوری اسلامی ایران جنایت رژیم صهیونیستی در ترور و کشتار رهبران و نخبگان فلسطینی که به عنوان بخشی از طرح نسل کشی ۱۳ ماهه اخیر در فلسطین اشغالی در حال اجرا است، را به شدت محکوم می کند و مسئولیت تامین کنندگان تسلیحات و حامیان مالی و سیاسی این رژیم به خصوص آمریکا به عنوان 'همدست' و 'شریک' در ارتکاب این جنایات را یادآور می شود.
فیلم منتشر شده از لحظه شهادت قهرمانانه السنوار در خرابه های غزه - در عین اینکه فریاد رسا و انباشته مظلومیت و بی پناهی ملتی ستمدیده در طول هشتاد سال سلطه بیرحمانه اشغالگران است - تبلور شکوهمندی از ایمان، ابهت، شجاعت، فداکاری و ترجیح آگاهانه مرگ عزتمندانه بر حیات ذلیلانه است.
بدون تردید با حذف جسمانی مجاهدان راه عزت و کرامت انسانی، نه تنها خللی به مکتب و مسیر مقاومت وارد نخواهد شد، بلکه مرگ شرافتمندانه آنها تاکید موکدی بر حقانیت راه آنها و الهام بخش رهروان و مجاهدان راه عزت و آزادی خواهد بود.