ساختن اعتماد
سالها طول میکشد
تخریبش چند ثانیه
ترمیمش تا ابد
مواظب رفتارمان باشیم!.
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
💕در هجده سالگی , نگران تفکر دیگران در مورد خودتان هستید.
وقتی چهل ساله میشوید , اهمیتی نمی دهید که دیگران در مورد شما چه فکر میکنند.
و
زمانی که شصت ساله میشوید , پی میبرید که اصلا هیچکس در مورد شما فکر نمیکرده است !
وااای که چه آسان هدر میدهیم عمر خویش را فقط برای دیگران و طرز فکرشان!
تا فرصت زندگی داری جانانه زندگی کن .
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
آیت الله بهاءالدینی
راه خدا، صدق می خواهد، سادگی می خواهد، بی غل و غش بودن می خواهد. به مردم و کسانی که می خواهند راه خدا بروند، بگویید: با کَلک بازی، کسی به جایی نمی رسد.
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا منوببخش بخاطر درهایی که زدم ولی هیچکدام خانه تو نبود😔
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
🔴 #جاهلیت_مدرن(٢) 🔻 #شیوههای_تبعیت ____ 🔻 قرآنکریم اسلام را به عنوان عامل رشد و رفتن به جلو معر
🔴 #جاهلیت_مدرن (٣)
💬 #علم_جاهلی
____
🔻 یکی دیگر از مصادیق جاهلیت که از قرون ابتدای خلقت انسان عصرها را درنوردیده و خود را به زمان ما رسانده است،علم جاهلی است، علمی که در ابتدای تاریخ با القای #شیطان از قلب انسان کافر و معاند سرچشمه گرفت و در سراشیبی تاریخ به حرکت افتاد تا که، به امروز رسید.
🔻 علمی که #قرآن آن را از زبان قوم های مختلف و معاندان پیامبران الهی، اینگونه نقل می کند:
💫«وَقَالُوا مَا هِيَ إِلَّا حَيَاتُنَا الدُّنْيَا نَمُوتُ وَنَحْيَا وَمَا يُهْلِكُنَا إِلَّا الدَّهْرُ»«جز اين زندگانى دنياى ما چيزى نيست مى ميريم و زندگى مى كنيم و ديگر برانگيخته نخواهيم شد»
🔻 و جالب اینکه امروز کشورهای به ظاهر #متمدن آن را یافته زحمت های خود می دانند و عصر حاضر را قرن علم می نامند و جالب تر آنکه دیگران را به زور و به نام #ترقی و #پیشرفت، به تبعیت از آن اجبار میکنند.
🔻 اما همانطور که قبلاً بیان شد «اجبار به تبعیت» دیگر به صورت سابق و فردی نیست بلکه کافران با سوادِ امروز، آن را در قالب نظام های اجتماعی طراحی میکنند و جامعه را با مدیریت به سمت این نظامها به #تبعیت وامیدارند.
🔻 امروز علم جاهلی به ارث رسیده از جاهلیت اولی به صورت رشتههای تخصصی علوم انسانی در #دانشگاه و با سیستمهای آموزشی تعریف شده است که در آن به توصیف انسان، فارق از خلقت الهی او و توصیه به انسان، عاری از اوامر الهی به او میپردازند.
🔻 قطعاً فریب تکثر و وسعت علم موجود در #علوم_انسانی را نباید خورد، چرا که معیار تعیین شده در قرآن، بررسی #ثمره _علم است و می بینیم که ثمره علم امروز همان ثمره علم دیروز است که انکار غیب ، مبداء و #معاد ميباشد. واضح است که رشد در صنعت و تکنولوژی بدون تعریف صحیح از #انسان، نه تنها سبب آرامش و آسایش نمیشود بلکه انسان و انسانيت را به مرز نابودی میکشاند.
🖊 حسینعباسیاصل–دی١٣٩٥
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
👇 ادامه بحث جداخوابی 👇
اعتراف میکنم که با خواندن کامنتای اینستاگرام خیلی از جاهای جدید و تاریک در این بحث برام به وجود اومد. یعنی فکر میکردم یه چیز روتین و مشخصه ولی واقع قضیه اینطور نبود.
خصوصاً این موضوع در مورد کسانی که بیشتر از یک بچه دارن، نکات جدید و ناشناختهای داره. چرا؟!
اساساً تولید ادبیات در حوزه کودک در کشور ما متناسب با تکفرزندی هست و اکثر کلاسها به درد کسانی میخوره که یه دونه بچه دارن. حتی کسانی هم که مدام میگن بچهدار بشید راهکارهاشون بیشتر برای تکفرزندی هست! یعنی مشکلات خانوادههای چندفرزند اصلاً چیزهای دیگهای هست و در اکثر اوقات به مشکلات ما میخندن!
مثلا برای خانوادههای چندفرزند معمولا مسئله غذا خوردن بچهها یه شوخیه، در حالی که توی خانوادههای تکفرزند خیلی جدیه یا بحث تحرک هم همینطور. خودبهخود بچهها که زیاد میشن مشکل تحرک تا حد زیادی حل میشه. خصوصاً اگه فاصله سنیشون متناسب باشه.
اما بریم توی بحث؛
ببینید اکثر مواردی که در فرزندپروری گفته میشه اصالت ندارن، یعنی اینطور نیست که اگه رعایت نشن، آسمون به زمین بیاد و زمین به آسمون بره! چرا؟! چون اکثر این پیشنهادات ناظر به جوامع دیگه، نیازهای اون جوامع و اهداف اینها چیده شده و چون ما در این زمینهها زیاد فکر نکردیم و ناظر به نیازهای خودمون تولید نکردیم، خیلی از جاها جواب نمیگیریم.
مثلا همین بحث جداسازی کودک در شش ماهگی، یعنی وقتی کودک به غذا میافته. این در پازل کلان تربیت در غرب خوبه و درست در میاد اما قطعا مال جامعه ما نیست!! یه شاهجمله توی این زمینه استاد سلطانی داره و خیلی از مسائل فرزندپروری رو میشه با این جمله فهم کرد. ایشون میگفت:
«در غرب بچهها برای رفتن تربیت میشن و در اینجا برای موندن»
یعنی چی؟! یعنی اونجا جوان هجده ساله باید از خونه بره بیرون و زندگی خودش رو بسازه و از اینجا به بعد ساختار خانواده دیگه خیلی معنی نمیده. اما در کشور ما اینطور نیست، از قضا ما دوست داریم تا وقتی بچهها ازدواج نکردن، توی خونه ما بمونن! بعضیا که بعد ازدواج هم نمیخوان بچه رو ترک کنن. نمونهاش یکی از دوستام که به شدت توی این مسئله مشکل داره 😰😰
حالا مسئله خواب هم توی همین پازل فهم میشه. من مسیر درست رو یکبار ترسیم میکنم و بعداً به راهکارهای رسیدن به این مسیر میپردازم. به نکات زیر توجه کنید؛
1️⃣ دوره زیر یک ساله دوره امنیت هست و شدیداً توصیه میشه نیازهای کودک در کوتاهترین زمان برآورده بشه. یعنی در هنگام خواب هم کودک باید کنار مادر باشه تا احساس امنیت توی اون درست شکل بگیره
2️⃣ از یک تا حدود سه سالگی شخصیت بچهها در حال شکلگیری هست و طبیعتاً باید به سمت استقلال حرکت کنند. دیدید بچهها بعد از دو سالگی هر کاری میخوان خودشون انجام بدن؟ همهاش میگن خودم بلدم و گند میزنن 😂😂 البته عمیقاً توصیه میشه توی این سنین بگذاریم بچهها تجربه کنن چون زمان شکلگیری اعتماد به نفس هست. یعنی نکن و نمیتونی و دست نزن و ... نداریم!
3️⃣ از سه سالگی بچهها عمیقاً میل به بزرگ شدن دارن و قدرتمند شدن دارن (بیشتر توی پسرا) و همین میل ابزار خوبی برای جداسازی رختخواب هست.
4️⃣ این یه فرآیند کاملاً تدریجی هست و شاید یک سال طول بکشه. یعنی تا حدود چهار سالگی درگیر باشید که کودک خودش میل به خوابیدن در اتاق خودش رو پیدا کنه.
5️⃣ هیچ دلیلی نداریم که امنیت بچهها رو خدشهدار کنیم و از اون طرف بچه رو لوس بار بیاریم. یعنی اگر بچه مثلا چهارده ماهه است ما با صدای گریهاش میریم پیشش اما برای کودک چهار ساله، اول میگیم چی شده مامان، بعد میگیم بگیر بخواب و بعد اگر ساکت نشد همراهیش میکنیم که اکثراً فقط میخوان مطمئن بشن ما توی خونهایم و صدا رو که بشنون میخوابن
6️⃣ در روایات نداریم که کودک رو تنها نخوابونید، بلکه گفته شده کسی در خونه تنها نخوابه و از اون طرف وقتی میگن بچه در بزنه وارد اتاق والدین بشه، یعنی حتما جداسازی اتاق داریم. (البته آموزش این آداب خیلی کمکم و مال بالای پنج سال هست)
7️⃣ یادتون باشه که نمیشه چند بحران رو برای کودک همزمان اعمال کرد و حتما مهمه فاصله زمانی بینشون باشه. بحرانهای مثل از شیر گرفتن، از پوشک گرفتن، جدا کردن رختخواب و ... که همهشون باید تدریجی اعمال بشن.
#جداسازی_اتاق_خواب
#حمید_کثیری
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
✅ خدایا
با ذکرنامهای زیبایت
ونیایش های شبانه
وجود زمینی و خاکی ام را
ملکوتى گردان
تا آنچه را که تو میخواهی باشم
واز آنچه منیّت من در آن گنجانده شده رها شوم
که تو بی نیاز از منی
و من غرق نیاز وجود نازنیت
شبتون مهدوی
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
💢قابل توجه خانم هایی که همسرشان در منزل کسل و بی حوصله است و با دیگران گرم ♨️میگیرند.
✅برای این رفتار ریشه هایی وجود دارد از جمله ✳️"درک نشدن" یا ✳️"شناخته نشدن" یا✳️ "تحقیر شدن" توسط اعضا خانواده است.
⁉️خانم محترم آیا میدانی همسر شما به چه موضوعاتی برای گفتگو علاقه دارد؟
⁉️آیا برای گفتگو از همان موضوعات استفاده میکنی؟
⁉️آیا با تکبر با او برخورد میکنی؟
⁉️آیا از تصمیمات او حمایت میکنی؟
⁉️آیا دربرابر مخالفتهای او و پاسخهای منفی او، متواضعانه میپذیری یا با او بحث میکنی تا نظرش را عوض کند؟
☝️اگر مصادیق یادشده را رعایت نمیکنی، نباید انتظار یک همسر مقتدر، بانشاط، پرانرژی، دلسوز و عاشق داشته باشی
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
🌹پیامبر عزیز ما 4 تا خوش داشت
که اگه این جهارتا خوش را ما هم داشته باشیم
👌قطعا مشکل و غصه ای دامن ما را نمیگیره
⭕️خوش خو
⭕️خوش گو
⭕️خوش بو
⭕️خوش رو
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا