کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
۱۵۷۲-- دوشنبه ۹۸/۸/۲۷ (پیام به ترامپ فراز ششم) آیّا میدانی؟ هنگامی
۱۵۷۸-- یکشنبه ۹۸/۹/۳
(پیام به ترامپ فراز هفتم)
یک پیشنهاد به شما آقای ترامپ.
من بعنوان یک مسلمان هرگز مرگ کسی را آرزو نمیکنم و نمیتوانم آرزو کنم، زیرا معتقد هستیم که سنگ در زیر خاک حیف است.
امّا برای اینکه برای شما اثبات گردد که چقدر در دید جهانیان منفور هستید و آمریکا را منفور کرده اید کافیست ۲۴ ساعت فقط ۲۴ ساعت خود را مخفی کنید و اعلان گردد که ترامپ ترور شده و مُرده است. چون مخفی کردن از شما و از سیاست شما بر میآید حتی برای سالها، نمونه اش " امام موسی صدر"
تا خود عیناً شاهد شادی وصف ناشدنی جهانیان باشید.
کار دشواری هم نیست. این میتواند ساده ترین آزمایشی باشد که شهوداً خودتان قبل از رسیدن به ۱۲۰ شاهد آن باشید. چون بعد از ۱۲۰ سال امکان ندارد تنفّر جهانیان را حس کنید. در آنجا فقط با حساب خداوندی سروکار خواهی داشت.
ای پیرو حضرت مسیح.
دو روزه عمر چقدر میارزد و چقدر میشود.......
از من و تو هم مگر چقدر از این عمر کوتاه مانده است.
چه وقت وقت جبرانِ گذشته های ناهنجار سر میرسد.
تاملی باید.
E--Golshan
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
حال وارد مبحث عوامل سلبي امنيت مي شويم. مهمترين عاملي كه امنيت را از بين مي برد خشونت است. خشونت يعن
براي از بين بردن خشونت بايد اول ماهيت آن را بشناسيم. خشونت فقط مسائل فيزيكي مثل سرو صدا و زدن نيست. ما گفتيم خشونت يعني مانع رشد؛ پس هر مانعي كه در مسير حركت به هر شكل و به هر عنوان ايجاد شود، خشونت است يعني هر مانعي كه باعث شود كودك در مسير رشد حركت نكند. مثل كودك آزاري. هر عاملي كه مانع دسترسي كودك به نيازهايش باشد، خشونت است. خشونت فيزيكي فقط يكي از انواع خشونت است.
ما در اين مبحث بيش از 12 نوع را بررسي خواهيم كرد. اما اول ماهيت آن را بشناسيم بعد انواع آن را. بعضي خشونت ها مستقيم هستند و بعضي غير مستقيم.
خشونت هايي كه در فضاي خانواده اتفاق مي افتد را خشونت خانوادگي و خشونت هايي كه در فضاي جامعه اتفاق مي افتد را خشونت اجتماعي و خشونت هايي كه در طبيعت رخ مي دهد را خشونت هاي طبيعي نامگذاري گرديده.
مهمترين اين خشونت ها كه مستقيماً كودك را ناامن مي كند، خشونت هاي خانوادگي و ناامني هاي خانوادگي است. اگر خانواده درست عمل كند و كودك در بستر خانواده امن باشد، از خشونت هاي اجتماعي آسيب نخواهد ديد و يا بسيار كم تأثير مي گيرد. آسيب هاي اجتماعي و طبيعي هم باز از طريق خانواده به كودك منتقل مي شود. بازهم تأكيد مي كنم كه با نگاه كلي نگر و درك مسئول مسائل را دنبال كنيد و به موارد كاربردي و راه حل هايي كه ارائه مي شود فكر كنيد و در زندگي به كار گيريد. (ادامه دارد...)
#خشونت {قسمت2}
[مباحث کودک متعادل ]
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرجمعیتترین خانواده ایرانی با ۱۹فرزند
@Nok_Ze
1_81966641.mp3
810.8K
یه دختر 19 سالهام،
دوست دارم ازدواج کنم...
ولی خانواده مخالفت میکنن...
چی کار کنم؟!
@Nok_Ze
هدایت شده از کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
برای ظهر تون
زيباترين حسها رو خواهانم!
حس قشنگ آرامش،
حس وجودخدا در قلبتون،
حس لطافت گلها،
حس باران توفصل گرما،
وحس داشتن دوستانِ خوبی
مثل شما!
💓ظهرتون بہ شادے💓
🔴 تربیت لاتاریوار (۱)
وقتی یه جوون میخواد #ازدواج کنه، والدین نگران هستن که الان باید دویست میلیون برای رهن خونه یا اگه دختر باشه برای جهیزیه، صد میلیون برای ماشین، صد میلیون برای عروسی و مخارجش و ... بگذاریم کنار!! تازه باید براش دنبال #شغل هم بگردیم و به هر کسی که فکر میکنیم رو بندازیم. همین باعث میشه ما سالها پول جمع کنیم تا به وقتش بتونیم براش هزینه کنیم!
همهمون آدمهایی رو دیدیم که سالها #پول جمع میکنن، به خودشون و خانوادهشون کلی سختی میدن تا در آینده، بچههاشون زندگی راحتی داشته باشن. در حالی که همون بچهها وقتی بزرگ شدن با چالش فراوون اون پولها رو از والدینشون میگیرن و در مسیری غیر از ارزشهای اونها خرج میکنن! 🥺 شمام هر وقت اون والدین رو میبینی در حال گلایه از بچههاشون هستن. از بیست سال پیش تا همین امروز ...
واقعاً اگر اونها بیست درصد اون مبلغی رو که جمع کردن برای آیندهی بچههاشون، برای رشد خودشون و بچهها در #کودکی و خصوصاً #نوجوانی سرمایهگذاری میکردن، به احتمال خیلی زیاد الآن شرایط خیلی بهتر بود!
اینم میدونم که امروزه پسانداز تقریباً داره برچیده میشه!! و الآن میگید که پول کجا بود که سرمایهگذاری کنیم و این حرفا!! 😬 بله، پول لازمه برای خیلی از کارها اما کلی کارهای دیگه میشه کرد که به پول نیازی نداره یا برعکس کلی کارهای اضافی رو میشه نکرد و از کنار اونها پول سِیو کرد. (در مورد چهار نوع درآمد و هزینه خانواده صحبت میکنم)
بحث #ثروت و پول هم دقیقاً هیمنجاست. ثروت به هیچ عنوان منحصر در مسائل مادی نیست. خیلی از امور معنوی هستند که ثروت محسوب میشن و اینها دقیقاً از طریق رفتار و #سبک_زندگی خانواده و جامعه به بچههامون منتقل میشن. تمام اینهایی که میگم میتونن ثروتهای یک انسان باشند؛
احساس رضایت و خشنودی از زندگی – که ربطی به پولدار بودن نداره –، امنیت خاطر، اعتماد به نفس، #عزت_نفس، اعتبار و آبرو و ...
کدومشون لزوماً پول میخواست؟! 🤔 برنامهمون برای انتقال این ثروتها به بچهها چیه؟!
ما بچهها رو راحتطلب، منتظر شانس و پرشهای اقتصادی و اصطلاحاً لاتاریوار تربیت میکنیم و اصلاً توجهی به ابعاد دیگه تربیت نداریم. خانوادهی در مسیر درست، بچههای قوی و ثروتمندی رو تربیت میکنه که قدرت اقتصادی هم دارن، تلاشگرند و این اصلاً ارتباطی با این نداره که امروز چقدر #پولدار هستیم، نداره. حداقل زندگی افراد اثرگذار رو وقتی مطالعه میکنیم به ندرت افرادی رو پیدا میکنیم که خانواده پولداری داشتن و ...
#تفکر_اقتصادی
#حمید_کثیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چای قند پهلو!
💠 این رفتار بیشترین تاثیر را روی بچّهها میگذارد!
🔴 #استاد_پناهیان
@Nok_Ze
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صفتی که پای ثابت همه بدیهای ماست!
💠 هیچ #لذتی را از دست نخواهیم داد؛ اگر ..
🔴 #استاد_پناهیان
@Nok_Ze
🏴 رحلت غریبانه برترین بانوی زمان خود، کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام، تسلیت باد
@Nok_Ze
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
براي از بين بردن خشونت بايد اول ماهيت آن را بشناسيم. خشونت فقط مسائل فيزيكي مثل سرو صدا و زدن نيست.
اولين و مهمترين خشونت و تشنج در فضاي خانواده، روابط والدين و همسران با هم است. هر چه سن كودك كمتر باشد و دامنه ي خشونت وسيعتر باشد، خطر ناامني بيشتر است. تشنج در رابطه ي والدين با هم به هر ميزان و مدت و مقدار، سم است.
قبلاً راجع به منزلت پدر و مادر صحبت كرديم؛ اگر قرار باشد كه در مرتبه ي زن و مرد بودن بمانيم و رشد نكنيم و به منزلت پدري و مادري نرسيم، تشنج بين والدين حتماً اتفاق خواهد افتاد. يعني وقتي من زن هستم و تو مردي يا من مرد هستم و تو زني و منيت ها در زندگي حاكم باشد و اصلاً ندانيم كه كجا هستيم و درك مظلوم و مقصر داشته باشيم، ادعاي " به من ظلم مي شود" داشته باشيم، كار به تشنج مي كشد كه اثرش را مستقيم روي كودك مي گذارد و تا آخر عمر كودك هم با او خواهد ماند.
الآن و به هر مقدار عذاب وجدان بگيريد عاليست چون هر نوع تشنج در رابطه ي والدين، از كتك كاري و زدن و شكستن ظروف و بستري شدن تا سردي عاطفي بین آنها، براي كودك سم است. (ادامه دارد... )
#خشونت {قسمت3}
[مباحث کودک متعادل ]
۱۵۸۳ -- جمعه ۹۸/۹/۸
(انسانهای بزرگ اینگونه عمل نمی کنند)
آیا شما هم در اطراف خود فردی را دارید؟!
که در گوش کردنِ حرفهای شما فقط به قسمت هائی توجّه میکند که بتواند سریع پاتک و توی ذوقتان بزند و بقول معروف خیط تان بکند.
آیا خود شما اینجوری نیستید؟ واقعاً؟
در اینجا قضیه ی همان مَثَلِ معروفِ نیمه پُر وخالی لیوان در روانشناسی است.
زبان آنچنانی، سخت آدمی را خسته و درمانده میکند.
ای انسان نازنین حیف نیست خود را با این اخلاق ناپسند در نظر دوست صمیمی خود کَریه منظر نشان میدهی؟!
از این خصلت نا بهنجار چه چیزی عاید شما میشود؟
روی دیگر سکه خود را بدست آور تا زندگی را شادتر ببینی و در چشمانِ یارانِ اطرافِ خود متشخص تر جلوه کنی.
جهان زیباست بی تردید باید دید و لذّت برد
چرا باید نگاهی تیره بر دنیا بیاندازی؟!
این را بخاطر داشته باش که هرگز عیب گیری تورا بزرگ نمیکند و زیرک ذهن و روشنفکر معرفی نمی شوی.
عیب گیری با نقد راهگشا متفاوت است .
E--Golshan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙راهکار حفظ اقتدار مرد
🔴 #استاد_عباسی
@Nok_Ze
⚠️ #تـــݪنگـــرامـــروز
بعضیا میگن
ما چون گرفتار فلان گناه شدیم،
😳دیگر نماز هم نمیخوانیم چون سودی ندارد!
😔 اینطور نیست. در قرآن آمده اگر گناه ڪردی
✅حتما نماز بخوان
👈 #نماز پاڪ ڪن گناه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کلیپ تصویری🔹
💠استاد #عالی
🔰سرنوشت قاسم بی نماز...⁉️
#از_شاگردان_سید_علی_قاضی
✅فواید گریه نوزاد، شاید باورتون نشه!
👌دستیار تخصصی طب ایرانی گفت: علت شیوع آلرژی و ریفلاکس کودکان این است که در ایام نوزادی و شیرخوارگی به محض گریه کودک به او شیر میدهند.
🍃دستیار تخصصی طب ایرانی با بیان اینکه یکی از دلایل شیوع آلرژی و ریفلاکس کودکان این است که در ایام نوزادی و شیرخوارگی بهمحض گریه کودک به او شیر میدهند، متذکر شد:
🍃 گاهی گریه کردن باعث افزایش حرارت، بهبود هاضمه و دفع رطوبتهای اضافی از بدن است.
👌سمیه ذاکری درباره اهمیت منظم بودن ساعات شیردهی به نوزاد, اظهار کرد: یکی از دلایل شیوع آلرژی و ریفلاکس کودکان این است که در ایام نوزادی و شیرخوارگی بهمحض گریه کودک به او شیر میدهند.
👌وی افزود: از نظر طب ایرانی، دادن شیر به طفل باید طبق ساعات و برنامه منظمی باشد نه صرفاً بر اساس گریه و بیقراری چرا که این کار مانع هضم خوب شیر میشود.
👌این دستیار تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: گاهی گریه کردن باعث افزایش حرارت، بهبود هاضمه و دفع رطوبتهای اضافی از بدن است و برای نوزاد مفید است.
✅ذاکری خاطرنشان کرد: اگر با هر بار گریه نوزاد به او شیر داده شود، کودک دچارتُخَمه یا نوعی امتلاء میشود که سردی معده و ضعف هاضمه را در پی خواهد داشت؛ بهدنبال ضعف معده، برگشت شیر و زمینههای آلرژی فراهم خواهد شد.
👌وی یادآور شد: برنامه شیردهی را ساعتبندی کنید و گاهی نوزاد را مدتی به حال خود بگذارید تا گریه کند؛ اگر گریه واقعاً از گرسنگی است باز هم بهتر است نوزاد مدتی گریه کند بعد به او شیر داده شود, این حالت باعث تقویت و گرم شدن معده خواهد شد
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
🔴 تربیت لاتاریوار (۱) وقتی یه جوون میخواد #ازدواج کنه، والدین نگران هستن که الان باید دویست میلیو
🔴 تربیت لاتاریوار (۲)
چند بار شده بود که برای برنده شدن توی #جایزه سیصد هزار تومنی برنامه #عادل_فردوسی_پور براش پیامک فرستاده باشید؟! نه فقط #نود بلکه برای باقی چیزا چند بار شده با امید تمام #پیامک فرستاده باشید؟! (ما تو رفقامون مورد داشتیم هر هفته تمام گوشیهای خانواده رو به خط میکرد و با هفت، هشت تا موبایل، چهارصد هفته مداوم پیامک داده بود 😳)
قدیما مردم پول توی حسابهای قرضالحسنه #بانک میگذاشتن و تلویزیون هم مدام تبلیغ میکرد که مثلا هر ده هزار تومن در هر روز یک امتیاز و خدایی چقدر پول از تو دست مردم جمع میکردن! شما چقدر شده بود که خانوادهتون برای برنده شدن پولهاشون رو میگذاشتن توی بانکها؟! (بماند که بانکها با اون پولها بنگاهداری میکردن یا زمین میخریدن یا ... و چند درصد ناقابل از سود اون پولها رو به مردم جایزه میدادن! و جالبه که الآن هم همینجوری هستن 😭)
یا این اواخر مد شده بود توی #روبیکا یه شخص معروف یا همون #سلبریتی میومد چند تا سوال طرح میکرد و شما میتونستی با یه مبلغی توی مسابقهاش شرکت کنی. چند صد هزار نفر رقابت میکردن و حداقل نفری ده هزار تومن میدادن که بعد از یه رالی سخت! پنجاه هزار تومن برنده بشن 🥺) بماند که هر شب چند میلیارد از این طریق نصیب سازنده اپلیکیشن و اون طرفِ مثلاً سلبریتی میشد!
چی میخوام بگم؟!
به نظرتون اینها طبیعیه؟! این میلِ به یک شبه پولدار شدن، بدون زحمت، از طریق شانس و اصطلاحاً لاتاریوار برای چیه؟! (بماند که اصلاً اینجور قرعهکشی کردن، تبلیغ کردنش و برنده شدن با این نیت؛ شرعی هست یا نه؟!)
خیلیها هستند که به هر دلیلی میخوان خارج از ایران زندگی کنن، میخوان برن سوئد، استرالیا، کانادا یا مثلاً آمریکا! برای همین آمریکا رفتن میشه از دو طریق اقدام کرد، یکی اینکه شما آدم متخصصی بشید و خیلی راحت به واسطهی تخصصتون برید و یکی هم اینکه توی قرعهکشی #لاتاری آمریکا شرکت کنید! حالا فکر میکنید سالانه چند نفر از ایران توی قرعهکشی لاتاری آمریکا شرکت میکنن و چند نفر به واسطه تخصصشون درخواست اقامت میدن؟!! (از هر جهت مایه تأسف هست 😔)
اینکه فکر کنیم بدون کار و تلاش کسی به جایی میرسه تقریباً یه شوخیه! به قول میکلآنژ - هنرمند نابغهی ایتالیایی - اگه مردم میدونستن که من برای هر مجسمه چقدر زحمت کشیدم، هیچ وقت از دیدن اون ها تعجب نمیکردن ...
👈 حالا این حرفا توی زیر هفت سال یعنی چی؟! چی کار کنیم که بچههامون تلاشگر و با همت عالی بزرگ بشن؟!
یه ذرهاش رو مینویسم 😉
#تفکر_اقتصادی
#حمید_کثیری