هدایت شده از پژوهش با هوش مصنوعی
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ به خبر فوری از شبکه هوشمند «پژوهش مدیا» توجه فرمایید
👈 آغاز به کار رسانه
«پژوهش با هوش مصنوعی» 👉
‼️این بخش خبری، کاملا هوشمند و با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده است
منتظر بخش های خبری بعدی ما باشید
به جمع مون بپیوندید 👇
📍پژوهش با هوش مصنوعی | موسوی
هدایت شده از مرکز خدمات حوزه
21.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پویش_من_رأی_میدهم
🔰دعوت جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزههای علمیه
از آحاد مردم شریف جهت حضور پر شور و حداکثری در انتخابات
✳️وعده ما روز جمعه
۱۱ اسفند پای صندوقهای رأی
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
🔷🔸💠🔸🔷
📢 کانال رسمی روابط عمومی مرکز خدمات حوزههای علمیه
https://eitaa.com/joinchat/3359965196C1263113437
برخی از دوستان مذهبی را در جلساتی دیدم که سفت ایستادند که ما ناراضی هستیم و رأی نمیدیم.
خدمت ایشان عرض کنم:
شهدا موقعی که جانشان را برای این کشور می دادند از این حساب و کتاب ها نکردند، فقط بخاطرکسایی که آرزو داشتند با خونشان جمهوری اسلامی به ثمر برسد، در تصمیم خودتان بازنگری کنید.
#حاج_قاسم
#رای
————————-
فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
راستش مدتهاست میخواهم درباره دعوت به شرکت در انتخابات چیزی بنویسم ولی نتوانستم. اخیراً احساس میکنم حرف زدن درباره خیلی چیزها دیگر در توان من نیست. به محض اینکه ابعاد پیچیدهتری از چیزها به روی من گشوده میشود، به جای سخن گفتن، لکنت زبان میگیرم.
اما ...
رای خواهم داد و حتی احتمالا به بعضی از کسانی رای خواهم داد که دورهی قبل مانع قرار گرفتن اسم من در لیست نهایی شدند.
چرا این جمله را گفتم؟
جهان ما جهان تزاحم و آمیختگی خوب و بد و زیبا و زشت است. ما در دوران عسرت آخرالزمان و گرفتار مکر زمانهایم. شاید کمتر پیش بیاید که سیاهی و سپیدی آنچنان از هم جدا باشد که با یک نگاه بتوان جانب سپیدی را گرفت و به سیاهی لعنت فرستاد. گاهی بین بد و بدتر مجبور به انتخابیم. ما در محاصرهی اولویتها و فوریتها و مصلحتها هستیم و به همین مقدار هم در پیشگاه خداوند پاسخگو خواهیم بود. انتخابها در میدان واقعیت پیچیدهتر از شعرهای رمانتیک و شعارهای سانتیمانتال است. و همین است که "بصیرت" را کمیاب و خواستنی کرده است.
به همان میزان که با انتخاب ما رنجها اندکی کاهش یابد، آبروی دین خدا کمتر آسیب ببیند، خِرد و خردمندان کمتر منزوی شوند، فرصتطلبان کمتر مجال یابند و...
حتی اگر یک رأی از من باعث تقویت جبههی حق، باعث قوت قلب مادر شهید و باعث ناامیدی شیاطینو لبیکی به بزرگ علمدار جبهه توحیدی در تاریخ ظلمانی امروز جهان باشد... به همان میزان در سرنوشت یک جهان سهیم خواهم بود.
🔺️وحید یامینپور
🆔️ @yaminpour
———————-
فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
فلسفه زبان اسلامی
« موش تو رو بخورد»
✍️مجتبی رستمی کیا
◽️این تصویر من و فاطمه سدنا است، دو سال و هشت ماه دارد و این تصویر کاملا مشخص است من به عنوان یک بچه کویر، مثل بچگی ها از بارش برف ذوق زده شده ام، اما این نوشته در مورد ذوق زدگی من یا کودک درون من نیست. در مورد شناخت و تکامل آگاهی در انسان است.
◽️فاطمه سدنا و محمدصدرا به غیر از شیطنتهای بچگی و محبوبیت شان نزد پدر، برای من به عنوان کیس های آزمایشگاهی همیشه نقش آفرینی خود را حفظ کردهاند، اگر واقعا قدیمترها پدرها از « موش شدن» بچههایشان ذوق می کردند من از آزمایشگاه خدادادی ام همیشه لذت بردم و سعی کردم بسیاری از نقشههای فلسفی خودم را در مسیر ادراک فرزندانم پیاده کنم.
◽️پدیده ادراک و شکل گیری آن، یک مسئله مهم در حوزه فلسفه اسلامی، علوم شناختی، زیست شناسی محسوب می شود، ادراک به راستی چیست؟ چرا به طرز شگفت انگیزی فاطمه سدنا باید « برف» را بفهمد و مثل من آدم 40 ساله « ذوق» کند و اگر در صدا و سیما آهنگ « برف، برف، برف می بارد» بابک جهانبخش را می شنود بفهمد همان برفی است که امروز به سر من پرتاب می کرد.
◽️این دو سال و هشت ماه در حوزه ادراک فاطمه چه اتفاقی افتاده است که اینقدر خوب می فهمد، تطبیق می دهد، بکار می گیرد و در موقعیت های جدید از آن استفاده می کند.
◽️طبقه بندی ها و ایجاد مسیر و فرایند رشد انسانی و مطالعه روی « هرم یادگیری» از جمله علاقمندی های بنده بوده است که از پیاژه تا بلوم و از ملاصدرا تا ویتگنشتاین به دنبال آن دویدهام و باز به گشایش حکمت عملی و فلسفه فعل رسیده ام.
◽️مثل اینکه عقل نظر بسیار تنگ است برای اینکه رشد فاطمه را در کنار من نشان دهد، به فلسفه دیگری نیاز است، به انسان شناسی دیگر نیاز است، به فلسفه ای نیاز است که این محبت، این ادراک و این ذوق زدگی را انسانی تر و روزمره تر واکاوی کند.
◽️ماجرای معلم دبستان شدن ویتگشتاین همیشه ذهن انتزاعی من را سمباده می کشد، اگر چندی تدریس به عنوان معلم در یک مدرسه، ویت را وا می دارد که فلسفه پوزیتویستی و عقل محضی خود را کنار بگذارد و به فلسفه روزمره گرایش پیدا کند، مایلم که « همبازی»شدن با بچه ها را از این زاویه دید بنگرم، که چقدر لذت بخش است بازی کردن با بچه ها با طعم فلسفه!
◽️و این بار با اینچنین زاویه دید فلسفی رو به دخترم بگم:
« موش تو رو بخورد»
———————-
فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
فلسفه زبان اسلامی
« موش تو رو بخورد» ✍️مجتبی رستمی کیا ◽️این تصویر من و فاطمه سدنا است، دو سال و هشت ماه دارد و این ت
#نظر_مخاطبین
سلام عرض ادب
بنده جناب رستمی کیا را اشنایی ندارم .
ولی به عنوان یک دانش آموخته منطق و فلسفه و عرفان می دانم که انتصاب متن ها به مقوله فلسفه و بخصوص مبحث ادراک در فرزندانشان نشان از عدم تسلط ایشان به حوزه ادراک است .
مقوله ادراک حوزه عقلی است و مقوله شناخت حوزه ذهن و ساختار تکرار مکانیسم های مغز .
درک پدیده ها قلبی است و ذهن پدیده ای مغزی است و این دو مثل دو لفظ علم و دانش سال هاست به دست ندانم دانشی به ظاهر فلاسفه ها افتاده و ضربه ای مهلک به پیکره معرفت شناسی(علم) در دانش فلسفه شده است .
با سپاس
——————-
فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd