فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خوش آمد گل وز آن خوشتر نباشد
🌸که در دستت به جز ساغر نباشد
🌸زمـان خوشدلی دریاب و دریاب
🌸که دایم در صدف گوهر نباشد
🌸غنیمت دان و می خور در گلستان
🌸 کـه گـل تـا هفتـه دیگـر نباشد
#حافظ
ســ🥰✋ـــلام
🌸صبح تابستونیتون بخیرو خوشی
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ از سکوت خانمها بترسید.
مروری بر برخی از دلایلی سکوت خانمها
@kodakan_city
🌀🌀 گاهی والدین به دلایل منطقی یا غیرمنطقی بین فرزندان شان تبعیض قائل می شوند.
اعمال تبعیض بین فرزندان موجب کاهش اعتماد به نفس، منزوی شدن و کینه ورزی در آنها می شود
بسیاری از ناهنجاری های دوران کودکی، نوجوانی و به خصوص جوانی، ریشه در تبعیض والدین نسبت به فرزندان شان دارد.
حسادت به خواهر یا برادر وجه ديگر خشم است كه بر اثر كمبود عشق از طرف والدين بوجود می آید زمانی که به كودك اجازه داده نمي شود از احساسش نسبت به فرزندان دیگرِ خانواده صحبت کند حسادت به رفتار پرخاشگرانه تبدیل می شود و کودک خشمش را متوجه خواهر و برادرش می کند
حسادت اشاره به اين موضوع دارد كه كودك احساس می كند سهمش را دريافت نكرده است و نفر آخر است
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه کم کم داریم به ماه محرم نزدیک میشیم.
ایشالله خدا بطلبه همه امسال اربعین کربلا باشیم💚🤲
@kodakan_city
چه کتابی برای فرزندمون بخونیم؟؟؟
در کتابخوانی، افق فکری کودکان گسترش پیدا میکنه.
کتاب خوندن، توجه و تمرکز کودک رو زیاد میکنه ،دایره واژگانشون رو افزایش میده و یادگیری علوم ،دیکته و روان خوانی را تسهیل میکنه.
همچنین خوندن کتاب با صدای بلند ، به رشد اعتماد به نفس ،قدرت گویای ،تخیل و ارتباط اجتماعی کودک کمک میکنه.
نو پایی
کودک عاشق اینکه به حالت صدا ها و آهنگ کلام شما در حالی که روی پایه شما نشسته، گوش بده.
اگر به حیوان، ماشین ، بچه و....... توجه میکنه، در همان مورد که کتاب تهیه کنین.
قبل خواب براش به مدت ۵ دقیقه کتاب بخونین ،تا زمانی که حوصله داره.بچه ها در ۲ سالگی به کتابهای تماماً تصویری با مقوا های کلفت یا پارچهای که اشیا و حیوانات داره، علاقه دارن
۳ سالگی تا پیش دبستانی
بچه ها در این سن کتاب های قصه پرتحرک، شاد و خنده دار دوست دارن. کتاب های کارتی یا اشعار موزون و داستانهایی از زندگی روزمره و حیوانات میتونه مناسب باشه.
آداب اجتماعی و ارتباطی ،نظم و مسئولیت پذیری را میتوان با داستان های نیمه تمام، آموزش داد.
کودکان ۶ تا ۱۰
قدرت تخیل کودک در ۶ تا ۹ سالگی پیشرفت میکنه و میتونه خیال و واقعیت را از هم تمیز بده، قصه های پریان، داستان های پهلوانان افسانه ها ،شخصیت های عجیب و غریب یا متفاوت و غیر معمول ،علاقه نشان میده .دایره المعارف تصویری بسیار جذاب و کلی دانش بچه ها را بالا می بره.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪐نمازخون شدن بچهها چهارتا شرط داره
نکات مهم دکتر عزیزی
#دکتر_سعید_عزیزی
@kodakan_city
مهمترین عوامل مؤثر در تربیت و تعادل روحی فرزند
🔻تعادل روحی و روانی به عوامل زیادی ربط پیدا میکند اما دو تا از کلیدیترین عوامل تعادل روحی فرزندان در خانواده عبارتند از اینکه: «رابطه پدر با مادر از سر محبت و رحمت باشد» و «رابطه مادر با پدر سرشار از تواضع و احترام باشد». البته هر دو خوب است به یکدیگر احترام و محبت داشته باشند ولی بر اساس اقتضائات خاص روحی زن و مرد احترام برای مرد و محبت برای زن اولویت پیدا میکند. وقتی بچه ها اینگونه روابطی را میبینند گویی هر چیزی سر جای خودش قرار گرفته و تعادل در خانه برقرار خواهد شد.
🔻بچهها وقتی در خانه تعادل روحی پیدا میکنند که ببینند «پدر "ستون" خانه است و مادر "زیبایی" خانه» به تعبیر دیگر، پدر رئیس حقوقی خانه است و مادر رئیس عاطفی خانه است. خانم باید مراقب باشد که غرور شوهرش را نشکند و به فرزندانش هم یاد بدهد که غرور پدرشان را نشکنند و به او احترام بگذارند. مرد هم باید مراقب باشد که دل همسرش را نشکند و به فرزندانش یاد بدهد که دل مادرشان را نشکنند. در این خانواده هر چه مادر دوست داشته باشد و هر چه پدر فرمان بدهد، بچهها طبق آن عمل خواهند کرد و به این ترتیب تعادل در خانه برقرار خواهد شد. چون این دو رفتار مطابق فطرت و طبیعت پاک انسان است و دختر و پسر در چنین خانوادهای پاسخهای طبیعی اقتضائات روحی خود را میبینند و محیط خانه برای آنها آرامشبخش میشود
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاشی پلنگ صورتی
😍😍😍😍😍
️ @kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوايد #شير.
اگر فرزندتان شير نميخورد با اين ترانه ميتوانيد او را تشويق به شير خوردن كنيد
@kodakan_city
✍ برای بچهات باغبان باش نه نجار
🔹نجار، قبل از اینکه شروع به ساختن چیزی کند، باید نقشۀ دقیق همهچیز را بکشد. او پیش از اینکه یک صندلی بسازد، دقیقاً میداند نتیجۀ کارش چه خواهد شد و اگر به اندازۀ کافی #مهارت و #تجربه داشته باشد، هیچ خطایی رخ نخواهد داد.
🔸اما باغبان چطور؟ او هم همۀ تلاشش را میکند، به جزئیترین نشانهها #توجه دارد و بهترین شرایط را برای #رشد گلها و گیاهانش فراهم میکند. اما با وجود این، نمیتواند تعیین کند که درختی که کاشته یا گلی که پرورش داده، چه شکلی خواهد شد.
🔹باغبان برخلاف نجار، همیشه منتظر چیزهای پیشبینی نشده است. یک روز صبح از #خواب بیدار میشود و میبیند درختها زودتر از چیزی که انتظار داشت شکوفه کردهاند. یا میبیند گلدان سرسبزی ناگهان پژمرده شده است.
🔸بعضی از #پدر و #مادرها میخواهند برای بچهشان نجار باشند. از همان کودکی نقشۀ راه موفقیت او را پیش خودشان کشیدهاند: پسرم باید #دانشمند شود. دخترم باید پزشک شود! و بعد لحظهلحظۀ زندگی کودکشان را مثل نجارها با خطکش و پرگار و گونیا اندازه میگیرند.
🔹۴۰ دقیقه بازی، دو ساعت درس، ۲۰ دقیقه #تلویزیون و همینطور تا آخر.
🔸آنها تحت هیچ شرایطی اجازه نمیدهند این برنامه بههم بریزد، اما نکتۀ بزرگی را فراموش کردهاند این است که نجارها با چوب بیجان کار میکنند، ولی بچهها نهالهای زندهاند. باید برای بچهها باغبان بود.
🔹باید به آنها توجه کنیم، شرایط رشد و بالندگیشان را فراهم کنیم، اما بدانیم که آنها باید راه خودشان را بروند.
🔸با #بازی ، #زندگیکردن را بیاموزند و با شلختگی و بههمریختگی، اهمیت #نظم و #برنامهریزی را درک کنند.
💠یادمان نرود که مرغوبترین میز و صندلیها هم هیچوقت شکوفه نخواهند داد💠
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷قانون های حفظ کردن
🟣چه چیزی رو کی یاد بگیریم بهتر یاد میگیریم؟؟
💠استعداد حفظ کردن در بعضی بچه ها بالاست.
🎵دکتر عزیزی
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕
وقتی احساساتی مثل عصبانیت، ناراحتی، ترس و... را در کودکان سرکوب می کنیم چه اتفاقی میفته؟
لازمه مدیریت احساسات، پذیرش اونهاست همه ی احساسات ما ارزشمند هستند و نباید اونهارو سرکوب یا انکار کنیم و یا بخاطر تجربه اونها شرمگین باشیم، بلکه بهتره مدیریت و نحوه صحیح ابراز احساسات رو تمرین کنیم...
تا حالا شده به فرزندتون بگین دلیلی برای عصبانیت وجود نداره؟ یا تنبیهش کنید؟
میدونید اینجوری خشمش و بیشتر میکنید؟
@kodakan_city
كودك سالم و كنجكاو دوست داره آزاد باشه بدوه و كشف كنه، پس طبيعيه اگر تو خيابون دست والدينش رو رها كنه يا بدون اجازه درو باز كنه و بره بيرون
كودكان چون فرقي بين تخيل و واقعيت نميدونند، ترسوندن يا اگاهي دادن به كودكان در مورد بچه دزد يا آزار جنسي تنها باعث وحشت و ترس شديد و اضطراب و عدم اطمينان كودك ميشه.
آموزش، تنها در حدی است كه كودك بدونه قسمت شخصي بدنش رو به كسي نبايد نشون بده يا نبايد همراه غريبه ها جايي بره.
اما پدر و مادر حتي یك دقيقه هم و فقط يك دقيقه هم نبايد كودكشون رو در شرايطي قرار بدن كه خطر اين اتفاق وجود داشته باشه.
كودكان توانايي براي درك خطر و مراقبت از خود ندارند. البته بعضي از بچه ها جسورتر و عده اي ديگه محتاط ترند اما براي تصميم گيري درست بايد صبور باشيم تا مغز بچه ها به رشد لازم برسد.
@kodakan_city
تکنیک های برای کنترل لجبازی کودکان
✨ تعداد «نه» گفتن شما، میزان لجبازی کودک را تعیین میکند
پیرسون، نویسنده کتاب معجزه نظم و انضباط، میگوید: «اگر برای انجام هر کاری، پاسختان به کودک «نه» باشد، فرزندتان، اولویتهایتان را درک نمیکند.» این جمله به چه معناست؟ اجازه بدهید با یک مکالمه آن را برای شما شرح بدهیم: «مامان میشه برم با نینی طبقه بالاییا بازی کنم؟ نه الان خوابن! پس میشه ماشین کنترلیمو از توی کمد بدی؟ نه خراب میشه! میخوام کارتون ببینم میزنی شبکه پویا واسم؟ نه الان کلاس دارم! سر و صدا نکن برو با اسباببازیات بازی کن» در این مکالمه فرزند شما متوجه نمیشود که چه چیزی برای شما مهم است چون فقط از شما «نه» میشنود. در این صورت او را برای لجبازی نشان دادن هرچه بیشتر، تحریک میکنید.
بهتر است آنچه برایتان مهم است را به صورت قانونی واضح مشخص کنید، بر اساس آن محدودیتهایی را تعیین کنید. در این صورت شما میتوانید در لحظات لجبازی کودک، قانون خانه خود را به کودک یادآور شوید. مثلا: «قرارمون چی بود مامان جون؟ ظهرا نباید تلفن بزنیم خونه بقیه یا بریم دم خونشون چون ممکنه خواب باشن و ناراحت شن».
✨در برابر لجبازی بچهها تسلیم نشوید
اگر فرزند شما قبل از مهمانی با گریه و لجبازی اصرار دارد اسکوتر خود را به همراه بیاورد، در برابر خواسته او تسلیم نشوید. تسلیم شدن در ذهن او به این معناست که کلید حل تمام قفلها، لجبازی است. بهتر است در این مواقع قوانین خود را مجددا به او یادآوری کنید. مثلا: «قرامون این بود که اسکوترو فقط میتونیم جاهایی ببریم که فضای باز هست مگه نه؟». اگر جزو پدر و مادرهایی هستید که برای نه گفتن و یادآوری قوانین به فرزندتان مشکل دارید مقاله « نه گفتن به کودکان» برای شما کمککننده خواهد.-زاویه دیدتان را عوض کنید، دنیا از نگاه کودکی که لجبازی میکند چطور است؟
برای درک بهتر رفتار یک کودک لجباز، باید سعی کنید از دیدگاه او به موقعیت نگاه کنید. شما باید خودتان را جای او بگذارید و سعی کنید متوجه شوید که کودک چه شرایطی را تحمل میکند. هرچه بیشتر فرزندان خود را بشناسید، بهتر میتوانید با لجبازی آنها مقابله کنید. تنها چیزی که آنها نیاز دارند عشق و همدلی است.
پس شما باید در عینحال که تسلیم خواستههایشان نمیشوید با آنها همدلی کنید. با درک ناامیدی، عصبانیت یا ناامیدی، به جای نادیده گرفتن آنها، در عین قاطعیت از کودکان حمایت کنید. به طور مثال اگر فرزند شما دقیقا در روز مهمانی تولدش، هیچ عکسی نمیگیرد، مدام گریه میکند و از شما میخواهد لباسش را عوض کنید؛ ممکن است به این دلیل باشد که تور لباس اذیتش میکند و نمیتواند با بقیه بازی کند. قطعا شما هم اگر جای او بودید همین کارها را میکردید.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_کودکانه 😍
آموزش موزیکال نظم و ترتیب به کودکان
@kodakan_city
اجازه بديم بچه ها با ما و كنار ما آشپزي كنند. هم دختران هم پسران از غذا پختن بسيار مي آموزند.
اول: همكاري را مياموزد.
دوم: با لمس كردن مواد و مخلوط كردن آنها در حقيقت با قوانين طبيعت اشنا ميشود و از شناخت انها لذت ميبرد.
سوم: باعث تقويت مهارتهاي حركتي در كودك ميشود.
چهارم: بچه ها خوش غذا تر ميشوند. اگر فرزندتان خوش غذا نيست حتما اجازه دهيد در پختن غذا با شما همكاري كند.
پنجم: كودك صبر را مي آموزد و ياد ميگيرد براي رسيدن به هدفش صبر كند.
ششم: كودك نظم و ترتيب را مياموزد زيرا براي پختن يا درست كردن غذا بايد از قوانين خاصي پيروي كنيد.
@kodakan_city
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بی احترامی در جمع به همسر کار ناپسند و زشتی است.
#دکتر_سعید_عزیزی
@kodakan_city
💕💕
وقتی بچه ها بی حوصله میشن چه کنیم؟
بچهها رو بخندونیم وقتی که بچهها میخندم هم فکرشون مشغول میشه و هم دفاع شون میشکنه.
مثلاً خود را تا کودکی تون رو تعریف کنید.
بچه ها عاشق شنیدن خاطرات بامزه هستن.
قصه بگید
یکی از بهترین روش برای سرگرم کردن بچه ها در مواقع ضروری داستان گفتنه.
حتی اگر داستان ساختگی باشه.
بچه ها با قصه از کج خلقی خارج می شن
تغییر صدا بدید
با تغییر دادن صداتون با بچه ها حرف بزنید مثل صحبت کردن به جای مسواک، بشقاب ،صحبت کردن با صدای حیوانات حرف زدن بچه گانه و نمونه های جالب دیگه
به فرزندتون رازهای جالب بگید
مثلا: من می خوام یک روزه خیلی مهم به تو بگم. میخوای بشنوی؟
وقتی که او با سر بله گفت بغلش کنید و چیز های جالب و شیرین رو در گوشش بگید.
کودک به حال خوب بر می گرده
به همین راحتی، حال بچه ها خوب میشه
@kodakan_city
#قصه_شب
📣 صدای ماشین ها
یک روز آقای راننده داشت می رفت سر کارش. همین طوری که داشت می رفت و می رفت و می رفت، یک دفعه حواسش پرت شد و خورد به یک ماشین دیگه. گفت ای بابا! حالا چه کار کنم؟ از ماشینش پیاده شد. دید راننده اون یکی ماشین انگشتش زخم شده.
یک کمی که صبر کردند، دیدند یه صدایی میاد: بَه بو بَه بو بَه بو ... صدای ماشین پلیس بود. آقای پلیس اومد جلو و گفت: آخ آخ آخ! حتما حواستان پرت شده که با هم تصادف کردید.
بعد یه صدای دیگه اومد: بو بو بو بو بو بو ... صدای ماشین آتش نشانی بود. آقای آتش نشان اومد و گفت: آخ آخ آخ! تصادف کردید؟ حتما حواستان پرت شده. بعدش گفت: هیچ جایی آتیش نگرفته که من خاموشش کنم؟ گفتن: نه! خیالت راحت باشه. برو. آقای آتش نشان هم سوار ماشین قرمزش شد و رفت و دوباره گفت: بو بو بو بو بو بو ...
بعدش یک صدای دیگه اومد: بی بو بی بو بی بو بی بو ... ماشین آمبولانس بود. آقای دکتر از توی ماشین آمبولانس اومد پایین و گفت: آخ آخ آخ! تصادف کردید؟ حتما حواستان پرت شده. بعد چسب زخمش را آورد و چسبوند روی دست راننده ای که زخم شده بود. آخه انگشتش خون اومده بود. بعد هم دوباره رفت: بی بو بی بو بی بو بی بو ...
آقای پلیس به راننده ها گفت: حواستان را جمع کنید که دیگه تصادف نکنید. بعد هم سوار ماشینش شد و رفت. ماشین پلیس گفت: بَه بو بَه بو بَه بو ...
@kodakan_city
خـــــدایا 💫
دراین لحظات شب
دلهای دوستانم را💫
سرشاراز نور وشادی کن
وآنچه را که
به بهترین بندگانت 💫
عطا میفرمایی
به آنها نیز عطا فرما🙏
شبتون پراز نگاه خدا💫
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســ🥰✋ــلام
صبـح تابستونیتون بخیر 🌸🍃
ان شاءالله که
جسم و جـانتون سـالـم 🌸🍃
لبتون خندون
خوبیهاتون پایدار
لحظاتتون پر از برکـت 🌸🍃
و زندگی تون پر از
شادی و آرامش باشه🌸🍃
آدینه تون زیبـا
و دوست داشتنی 🌸🍃
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چراغ خانه پدر و مادر خاموش شدنی نیست... 😍
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕
ترفندهای جالب برای مادران 😌
بفرستید برای تازه مادرا
بگید بیان تو جمع ما 😂😂❤️❤️
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕
طبق تحقیقات، پدران در ایجاد اعتماد به نفس، شناخت احساسات، یادگیری سالم و مقابله با استرس کودکان نقش اساسی ایفا میکنند و در صورت سهل انگاری در امر تربیت؛
کودکان دچار نوعی از ناامنی، عصبانیت و دیگر مشکلات میشوندحضور و رفتار پدر در زندگی و تربیت فرزندان اهمیت زیادی دارد، عدم حضور پدر (یا موثر نبودن) میتواند به بخشهای مختلف شخصیتی و زندگی فرزندان آسیب بزند.
پدر، روشهایی رو که برای حل مشترک مشکلات فرزندش تا دوران نوجوانی و بزرگسالی داره مستقیماً ادامهی همون درسهایی است که اون در حین بازیهای مختلف در خانه و جمع خانوادگی به فرزندش داده.
کودک وقتی میبینه پدرش چطور تعارضها و مشکلاتش رو توی خونه، خانواده، اجتماع و محیط کار، حل میکنه از پدرش یاد میگیره.
یک پدر شاد و فعال میتونه به فرزندش در کشف احساسات و شناخت عواطف کمک کنه. میتونه به فرزندش نشون بده که چطور با ناراحتی، پیروزی و شکست روبرو بشه و عصبانیتش رو کنترل کنه.
بچهها به صورت آگاهانه و ناآگاهانه ویژگیهای زیادی را از پدر به ارث میبرندکدوم رفتار فرزند شما به پدرش رفته؟
🎥 چراغ خانه پدر و مادر خاموش شدنی نیست... 😍
@kodakan_city
🔴 چرا باید مواظب باشیم کودکان چه فیلم یا کارتونی میبینند؟!
🔺 دیدن فیلمها و کارتونهایی که رده سنیشان با سن کودکان همخوانی ندارد میتواند تأثیرات منفی چشمگیری بر روی آنها بگذارد. کارتونها و انیمیشنها به طور مستقیم بر روی ذهن و رفتار کودکان تأثیر میگذارند، به ویژه در بازه سنی ۳ تا ۹ سال که ذهن کودکان در حال رشد و بسیار کنجکاو است. تماشای کارتونهای نامناسب میتواند باعث ترشح هورمونهای استرس و اضطراب در کودکان شود، بنابراین لازم است والدین در انتخاب کارتونها برای فرزندانشان دقت کافی داشته باشند و به سن و جنسیت کودک توجه کنند
🔺 دیدن کارتونهایی که خشونت را به تصویر میکشند میتواند کودکان را به خشونت در زندگی واقعی ترغیب کند. کودکان ممکن است باور کنند که اعمال خشونتآمیز مشابه آنچه در کارتونها میبینند، در زندگی واقعی نیز قابل قبول هستند، که این موضوع میتواند به اختلال در رفتار والدین، معلمان و همسالان منجر شود.
🔺 همچنین، کارتونهایی که استرس و ترس را افزایش میدهند میتوانند باعث اضطراب و بیخوابی در کودکان شوند. بنابراین، توجه به محتوای مناسب سنی کودکان در انتخاب فیلمها و کارتونها اهمیت بسزایی دارد تا از تأثیرات منفی آنها بر ذهن و روحیه کودکان جلوگیری شود.
🔺 علاوه بر این، برخی کارتونها و انیمیشنها میتوانند نگرشهای نادرستی نسبت به جنسیت، نژاد و سایر مسائل اجتماعی را در کودکان ایجاد کنند. این نوع از محتوا ممکن است به تقویت کلیشهها و تعصبهای ناعادلانه در کودکان منجر شود، که اثرات آنها ممکن است تا بزرگسالی نیز ادامه یابد.
@kodakan_city