⚠️نظام مخالف مسجد داشتن اهل سنت نیست! پس مساله چیست؟
📌خلاصه گفتگوی زنده اینستاگرام اخوت با حقیر پیرامون مسجد اهل سنت درتهران
↔️ دو مانع، مساله مسجد #اهل_سنت در تهران را از حالت عادی خارج کرده است :
یکی دشمن خارجی که این مساله را #حساس کرده و ضریب میدهد و دیدیم همان ها که دائم می گفتند اهل سنت در تهران مسجد ندارند موقع تخریب تلخ نمازخانه پونک نوشتند تخریب #مسجد اهل سنت در تهران!
⛔️ دیگری هنوز برخی از مذهبی های ما دوگانه #شیعه_سنی برای شان پررنگ است واینها مسجد اهل سنت در تهران را برنمی تابند و ایجاد دردسر و سنی هراسی می کنند تا نظام نتواند براحتی اقدام کند!
💠نظام با مسجد داشتن اهل سنت و اجرای مراسمات مذهبی شان مخالف نیست و نشانه آن هم داشتن بزرگترین مسجد کشور یعنی «مسجد مکی زاهدان» و مساجد بزرگ دیگر اهل سنت در سطح کشور میباشد.
⬅️این حرف که نظام اقتدار دارد و باید بتواند #امنیت این اماکن را تامین کند، یک حرف ذهنی است، زیرا در واقع نمی شود با بگیر و ببند و مثلا گیت زدن جلوی مساجد و اینگونه اقدامات کار را پیش برد.
👈 تنها راه خارج کردن مساله از حالت حساس و شبه امنیتی است.
✅راه حل: باید گفتمان وحدت در جامعه نهادینه شده و معتدل های شیعه و سنی افراطیون طرفین را به حاشیه برده و مانع از ایجاد تنش شوند تا بتوانیم به زودی شاهد مسجد بزرگ اهل سنت باشیم و بجای این مسایل حاشیه ای برای قدرت جهان اسلام فکر و وقت و انرژی بگذاریم.
📍 @komeilialireza
🔹 @okhowah
🔲 چرا حزب الله خلأها را پر نمی کند؟
🔶 یکی از مسایل بدیهی که گاهی حزب اللهی ها در آن می مانند ترجیح اولویت های موضوعی است. یعنی مثلا می مانند که عرصه #بین_الملل مهمتر است یا #اقتصاد یا فرهنگ و...
🔷 قبلا نوشته أم که در لایه شخصی مساله باید توان محور باشد نه #نیازمحور یعنی هر فرد ببیند کجا #توان دارد و موفق تر خدمت خواهد کرد ولی در سطح اجتماع نیز این دعوا بیجاست چرا که ما به همه این عرصه ها به طور جدی نیاز داریم و ترجیح عمومی هر عرصه نارواست.
❇️ در عین حال، آنچه مهم است تقسیم توان هاست. بدنه نیروهای انقلابی خیلی #گسترده است و طبعا برای توجه به همه این عرصه ها نیاز مبرم وجود دارد.
🌐 مثلا عرصه بین الملل که معمولا بدلیل دم دست و ملموس نبودن طرفداران کمتری دارد حتی اگر اولویت آخر باشد می تواند سهم 5 درصدی از #سرمایه_اجتماعی چند میلیونی حزب الله را به خود اختصاص دهد اما حالا در هیچ عرصه ای چنین جمعیتی نیست!
علت چیست⁉️
💠 گرچه برخی عرصه ها مثل اقتصاد و بین الملل و... ذاتا مورد توجه جریان سیاست زده ما نیست ولی نداشتن #رویکرد_تخصصی که ضامن ایجاد توان جمعی موثر ماست را باید عامل اصلی وجود وضعیت کنونی دانست!
⭕️ یعنی نیروهای انقلابی #مردمی نوعا نیروی #عمومی هستند لذا نمی توانند در هیچ عرصه ای باری جدی از دوش انقلاب بردارند لذا شاهد پیش رفتن در عرصه های #سیاسی موقتی هستیم ولی در عمق خبری نیست که نیست!
📍 @komeilialireza
مرحبا به همت #دلبریان که خانه شخصی اش را در عداد یکی از مراکز موثر فرهنگی #مشهد درآورده و با دست خالی جور فعالان فرهنگی را برای خیل عظیم جوانان زایر مشهد به دوش می کشد.
📍 @komeilialireza
🅾 تمدن سازی در انتزاع؟!
🌀 گاهی برخی اشخاص یا مؤسسات که دائما سخن از نگرش #تمدنی و تمدن سازی اسلامی می زنند را می بینم که هیچ تبیینی در میان سخن شان از #استراتژی_تقریب امت اسلامی نیست! و یا گاها مخالف گفتمان وحدت هستند.
👈 از اینها می پرسم مدل شما در مراحل #عملی تحقق تمدن نوین اسلامی چیست؟
❇️ چرا که مدل امام و رهبری برای این مساله، توسعه جدی رخداد انقلاب ایران - تشکیل نظام اسلامی - در سایر #امت اسلامی و ایجاد بستر تمدن بزرگ اسلامی از این طریق است و این یعنی عنصر #همگرایی_امت در این مدل خیلی پررنگ است چنانچه در سخنان شان نیز چگالی بالایی دارد.
⚠️ اما جریاناتی که بزرگوارانی چون استاد سید مهدی میرباقری، عبدالحميد واسطی، احمد رهدار، اصغر طاهرزاده و... آنها را راهبری می کنند نسبت به این مقوله خیلی ساکت یا کم سخن اند. چرا؟ آیا اینان به مراحل تحقق عملی نمی اندیشند و یا تبیین بخشی از آن را صرفا رسالت خود می دانند که خب نوعی نقص گفتمانی است..
✅ البته فکر می کنم عمده این عزیزان به مدل های #توهمی جریان سنتی که فکر می کند می تواند صرفا با شیعیان، تمدن نوین را بسازد یا تشیع را توسعه حداکثری دهد نزدیک نیستند چرا که بطلان آن واضح است.
📍 @komeilialireza
⛏ اردوی جهادی که قبل انقلاب هم قابل اجرا بود!
❌ برخی نمی گذارند سطح جریان انقلابی و خصوصا حوزوی بالا برود و حقیقتا به مقوله #تحقق تمدن اسلامی بیاندیشد! باید اوج توقع ما ایجاد یک هیئت، برگزاری همایش، تولید یک کلیپ و یا نهایتا برگزاری یک اردوی جهادی باشد!
😔 نباید به مقوله توسعه و برنامه های پنجم و ششم و.. فکر کنیم. #حوزه نباید به این فکر کند که برنامه بعدی #توسعه را او بنویسد ولی می تواند به توسعه اردوهای جهادی فکر کند!
🔶 راستی آیا برگزاری اردوی کمک به محرومان با همه فواید تربیتی آن که نمی توان منکر آن شد، تهدیدی برای رژیم گذشته محسوب می شد و در صورت تحقق، مانع آن می شدند؟
📍 @komeilialireza
📔 مراکز تربیتی ما پروژه فکری ندارند!
📜 دوره #مدرسه داری حزب اللهی ها آغاز شده که اصل آن بسیار مبارک است ولی چه ناظر به این مدارس و چه تشکلهای #تربیت_محور یک مساله رایج نداشتن #پروژه_فکری است.
📂 نوع ما در لایه باید و نبایدها و توصیه های هر علم، دغدغه داریم و نوعا درگیر #مبادی علوم نمی شویم، حال آنکه لایه فکری و مبنایی هر علم که #فلسفه و کلام متولی تبیین أن هستند به احکام آن نیز جهت جدی می دهد.
⚠️ این مسئله، خصوصا در علوم انسانی بروز جدی تری دارد و این همان چیزی است که اتفاقا بچه های مذهبی ما را وقتی وارد رشته های #علوم_انسانی و اجتماعی می شوند دچار تغییرات جدی فکری می کند چرا که نمی توان در لایه رویین به مواجهه با مکاتب فکری مسنجم #غرب رفت.
❇️ در جایی که هستی شناسی، معرفت شناسی و #انسان شناسی خودشان را بروز می دهند دست عمده فعالان فرهنگی تربیتی خالی است و برای علاج این کمبود هم چاره ای ندارند.
👈 بنظر می رسد ورود از مباحث #معرفت_نفس و رفتن به سمت حکمت صدرایی از این مدخل، بتواند راهکاری برای تعمیق بیشتر بدنه مذهبی و تجهیز فکری او باشد.
📍 @komeilialireza
💓 اگر 'أنفسنا' هستند احساس خطر چرا؟
😞 گاه و بيگاه از برخی روحانیون و حتی مراجع شیعه جملاتی نقل می شود که نشانه تهدید پنداری از #اهل_سنت می باشد که طبعا شایسته نیست هر چند صحت این نقل ها هم معلوم نیست.
⚠️ نوعا هم برخی شایعات از رشد #جمعیت یا مهاجرت اهل سنت، محمل این نوع سخنان می باشد که در جای خود و با عدد و رقم قابل خدشه جدی هستند.
❇️ از ملزومات نگرش دقیق و عقلانی به اجتماع، تک عاملی تحلیل نکردن آن است. مثلا در بخشی از اهل سنت دیده ام که همه چیز را به #حکومت ارجاع می دهند حال آنکه در برخی امور، ورود نهاد رسمی، حلال که نیست، مخرب هم هست!
👈 از جمله در قبال نهاد اجتماعی دین: ارتباطات علمی، گفتگو، تقویت جریان معتدل و... بیشتر در رفع شبهات و حذف نگرش #تهدیدمحور موثر خواهد بود.
🔷 اما از این علما نیز باید پرسید اگر واقعا به شعار #وحدت باور دارید نباید صرف سنی بودن برای شما تهدید محسوب شود پس به این تناقضات دامن نزنید.
📍 @komeilialireza
اندر ضرورت تجربه نگاری علل إفشال شبکه سازی های اخیر!
❇️ تجربه نگاری علل ضعف آنچه بنام قرارگاه و با هدف #شبکه_سازی توان های مردمی انقلاب انجام شده اند از آن رو اهمیت مضاعف دارد که علاوه بر جلوگیری از تکرار هزینه های کلان و بدون نتیجه مطلوب، ماهیت مدل تصمیم گیری غلط افراد بالادست را نیز مشخص می نماید البته چنانچه از این مساله #نگرانی وجود نداشته باشد!
🌺 چنانچه در این #روایت تأمل بر انگیز می خوانیم حرکت بدون شناخت فقط سرعت دور شدن از هدف را بیشتر می کند :
العامل على غیر بصيرة كالسائر على غير الطريق لا يزيده سرعة السير إلا بعدا
⚠️ کسانی که حالا برای رسیدن به نتیجه #عجله بیشتری دارند چون احساس می کنند فرصتی چند ساله را هم از دست داده اند اتفاقا خود را وارد سیکل ویرانگر ضعف #عقلانیت می کنند. مادامی که زاویه تحلیل مسائل، خود این بالادستان باشند، مساله تغییر نمی کند بلکه فقط در شکلی جدید تکرار می شود!
👈 اصل ابتنای شبکه سازی بر #پول_بجای_گفتمان و بر سخت افزار و ساختار بجای نرم افزار را باید یکی از لوازم #عملگرایی عجول بالادستان و نیز مجريان دانست نه چیز دیگر!
فتأمل!
📍 @komeilialireza
💎 این گنج معنایی مغفول!
🔹 نام مادر بزرگم #کنیز_رضا بود. نام عمه پدرم نیز - رحمه الله عليهم - هر دو اهل #بیرجند و نشانگر عمق ارادت نسل های پیاپی به ساحت رضوی...
🔸 از این دست اسامی در خراسانات خیلی می شود یافت و در نقاط دیگر ایران نیز پیشوند #مشهدی به کثرت یافت می شود. سنی و شیعه هم نمی شناسد از ترکمن ایران تا اهالی شبه قاره.
🔹 اینها همه بیانگر #هویتی است که بیش از اندازه مغفول مانده است! نمی دانم چرا ما با وجود سکونت بر لب دریا، تشنه لبانیم! با وجود چگالی #معنا به دنبال معانی غیرملموس برای جامعه مان هستیم.
حرم #رضوی جایی است که هزاران عاشق آماده فداکاری دارد ولی بدلیل تفکر غلط و #غیرمردمی گذشته، همواره به اقدامات پرخرج دامن زده است.
👈 این آن اصلاح رویکردی محوری است که شایسته است در #آستانقدس رخ بنماید. انشالله
📍 @komeilialireza
👈 ملاک جعلی بودن برخی احادیث از منظر امام رضا علیه السلام
🌹 امام رضا علیه السلام روایتی دارند که برای برخی از ما سنگین است ولی خوب است که درباره آن بیاندیشیم.
❇️ ایشان می فرمایند :
مخالفان ما احادیثی #جعل کرده اند و به ما نسبت می دهند!
این احادیث جعلی سه دسته هستند: الف) روایات غلوآمیز که ما را بالاتر از چیزی که هستیم نشان می دهد.
ب) احادیث تقصیر که ما را کمتر از چیزی که هستیم نشان می دهد.
ج) روایاتی که در آن به دشمنان ما توهین شده است.
❌ سپس در باب آثار منفی هر دسته روایت اینطور می فرمایند :
اما روایات #غلوآمیز را بخشی از مردم می شنوند و پیروان ما را تکفیر می کنند.
وقتی دسته دوم روایات را می بینند به ما در همان حد توصیف شده اعتقاد پیدا می کنند.
وقتی هم #توهین به دشمنان ما را می شنوند، به ما هم همان توهین ها را نسبت می دهند.»
(عیون اخبار الرضا، چاپ اعلمی، ص 166-167).
💠 از این رو می توان همه آن روایاتی که شامل انتساب توهین #اهل_بیت علیهم السلام به مخالفان خودشان بوده را به دیوار کوفت!
📍 @komeilialireza
🌐 چرا اقدام جهانی بیش از داخلی به حفظ انگیزه نیاز دارد؟
✅ وقتی مساله ای #ملموس جامعه نباشد باید برای آن انرژی مضاعفی گذاشت چرا که مثلا مشکلات اقتصادی خود به خود دافع و #انگیزه افراد را برای اقدام در آن حوزه تحریک می کند یا بد حجابی و.. ولی وقتی می شنوی در فلان کشور انقلاب شده ولی احساس نمی کنی در زندگی تو تغییر یا تاثیری مستقیم دارد، نوع جامعه نسبت به آن بی تفاوت میشود!
📡 یکی از کمترین سختی های عرصه #جهانی فارغ از نیازمندی به مهارت های زبانی و ارتباطی و... همین مساله ملموس نبودن است که باید به طرق دیگر حل شود.
⚠️ مانع دیگر این مساله، احساس فایده مندی در اقدامات مربوط به آن است. خیلی ها اگر اثر کارشان را ولو بصورت جزیی #مشاهده بالعیان نکنند بتدریج سست می شوند چرا که حفظ انگیزه خیلی سخت تر از ایجاد آن است و عرصه بین الملل از این حیث که دور از #دسترس و حضور فیزیکی در آن نیز گران است چنین نقصی دارد.
👈 منکر انگیزه جدی #اولیه خیلی ها برای اقدام در این عرصه نیستم ولی نوعا به خروجی منجر نمی شود یا تداوم ندارد!
📍 @komeilialireza
🚫 جریان معتدل را تقویت کنیم نه زندانی!
⚠️ خبر محکومیت بختیار عارفی به جرم عضویت در #جماعت دعوت و اصلاح ایران گرچه تکان دهنده بود ولی قطعا یک رویه نیست و حتما قاضی مربوطه از میزان اعتدال آنها مطلع نبوده است و راستش من نمی فهمم چرا نباید به این جریان که همسن انقلاب عمر دارد #مجوز_قانونی داده شود تا از این دست اتفاقات را هم دیگر شاهد نباشیم!؟
✅ رهبر معظم خطاب به یکی از رؤسای جمهور کشورهای شوروی سابق که در حال بگیر و ببند همه #اسلامگرايان بودند به خوبی تذکر دادند که راه مبارزه با افراط نه در حذف اسلامگرايان که اتفاقا در توسعه جریان #معتدل و عقلانی است.
💠 نگرش اخوانی جریان جماعت و مواضع صریح او ضد تکفیری ها و همراهی اش با ساختار رسمی نشانه اعتدال اوست فضلا از اینکه بخشی از آنها رویکرد روشنفکری غربگرا نیز یافته اند که نگارنده البته منتقد آن است و آنرا در مقابل مبانی اسلامگرایی #تمدن_گرا می پندارد.
👈 باشد که با به حاشیه رفتن نگرش های غیر تقریبی دیگر شاهد چنین اتفاقاتی تلخی نباشیم.
📍 @komeilialireza
❇️ عامل اصلی توسعه پایدار شبکه های انسانی چیست؟
😳 برخی تصور می کنند که ایجاد شبکه های #انسانی گسترده و محبوبیت، تابع میزان هزینه کرد شماست و مادامی که پول دارید می توانید #بدنه_اجتماعی خود را هم داشته باشید! عجیب آنکه حتی در طراحی برخی قرارگاههای فرهنگی هم چنین نگاهی بود!
💵 در سایر کشورها نیز دیده ایم که برخی سعی می کنند صرفا با #هزینه، افراد را تابع خود نگه دارند! در میان اقلیت ها نیز همین روش وجود دارد و..
💎 علت اصلی را باید در فقدان ارزش های جذب کننده دانست. آری بنده هم می دانم که کم نیستند کسانی که علم و #اندیشه و اخلاق و تواضع و نوآوری و.. برای شان #ارزش ندارد ولی دلار را خوب می شناسند ولی براستی وقتی دلاری بیشتر به میدان آمد اینها چه کاره اند؟
💰 تامین هزینه های #ضروری یک امر عقلایی است ولی آیا این عامل، #متن روابط انسانی ماست یا حاشیه آن؟
💠 شخصیت، تخصص، ادب، اخلاص، علم و تفکر نوآورانه و تجربه افراد و نهادها می تواند و باید در جایی مثل #انقلاب_اسلامی که مدعی ارزش مداری است محور #شبکه_سازی باشد. انشالله
📍 @komeilialireza
📣 این مدل مطالبه انقلابیون ثمره ندارد!
📢 از دانشجویان تا طلاب و حتی #علما همگی حالا دارند بر توجه به مطالبات مردم و مبارزه با #سودجویان تاکید می کنند بدون آنکه معلوم باشد دقیقا چه خواسته ای دارند!!
⚠️ همه می خواهند که کلا مسایل حل شود شود و #بطور_کلی مشکلات مردم برطرف شود و این یعنی هنوز #عقلانیت_اصلاح در نخبگان ما هم نیست!
👈 این در حالی است که اگر پس از مشورت با کارشناسان، یک یا چند مورد مشخص که به اصلاح بخشی از مشکلات می انجامد مورد #مطالبه قرار گیرد و همه توان دلسوزان مثلا برای تصویب قانون عدم جواز افزایش #اجاره_بهاء بیش از ده درصد بصورت سالیانه یا اخذ مالیات از خریداران انبوه #ارز و #سکه تصویب شود هم احتمالا مطالبه به هدف خود می رسد و هم #امید اصلاح را در مردم تقویت می کند.
❇️ حال آنکه مطالبه کلی حل مشکلات جز تخلیه خود و افزودن بر ناامیدی مردم که ببین چقدر فساد، عمیق است که اعتراض خودشان هم فایده نداشت ثمره ای ندارد. همه اینها بخاطر #ذهن_گرایی ما و دوری از فرآیندهای واقعی اداره جامعه است.
😞 هنوز ما در ساختاری که آنرا #العقل_الملکی یا ذهنیت پادشاهی نامیده ام زیست می کنیم و بهترین نشانه آن همین توقع اصلاح امور توسط #رهبری یا سران است!
📍 @komeilialireza
هدایت شده از مجمع اسلامی حبلالله 🇵🇸🇱🇧
#دوره_آموزشی
#فاتحین_قدس
مجمع اسلامی حبل الله مشهد الرضا
برگزار میکند:
اولین دوره سایبری با محوریت موضوع فلسطین .
ویژه مشهدی ها
زمان : ۳۱ مرداد الی ۲ شهریور
مهلت ثبت نام : ۲۵ مردادماه
@hablollahir
⚠️ نسخه ایرانی: فرافکنی بجای اراده!
😳 همه نوع کسالت و سستی و #تنبلی داشته و دارد، ساعت بازی و فیلم دیدن روزانه اش را یک ربع کم نمی کند، در عمرش چهار تا کتاب نخوانده، برای هدفش حتی یکبار کمتر نخوابیده، مهارت و توان خاصی را بطور جدی کسب نکرده، احساس مسئولیت در کار خود ندارد و... حالا که به #بیکاری مبتلا شده، دنبال مقصر از بالا تا پایین عالم خلقت است!!
💡 اندکی به اطراف بنگریم و اگر کسی را موفق در امری دیدیم جز اینکه با سختی و دویدن و عرق ریختن به آن #موفقیت رسیده بود، در موفقیت اکتسابی او شک کنیم.
👈 جوهر موفقیت، پرکاری خودآگاه است که در بطن آن چیزی جز #اراده وجود ندارد. هر کس که اراده ندارد را در آینده نه چندان دور در حال یقه گیری آن و این ببینید!
اقلا در ایران که چنین است!
📍 @komeilialireza
💎 کار مدیران چقدر می ارزد!؟
📔 شنیده و دیده ام از شهرداری تا ادارات دولتی #حقوق های بیش از ده میلیون تومانی بسیار است و متاسفانه الی ماشاالله هم مزایا و هدایا و سفرها و وام ها و راننده و هتل و پرواز و مسوول دفتر و اتاق و.. برای مدیران و کارمندان موجود است! که اگر به حقوق #مدیران اضافه شوند هزینه شان روی دوش بیت المال معلوم می شود!
⚠️ خیلی دوست دارم بدانم چند نفر از مدیران - خصوصا در دوره های مدعی #انقلابی_گری - معتقد بوده اند اینها زیاد است و از آن کاسته اند!؟
👈کسی می داند؟
⭕️ واقعا #کارمندان کم خاصیت و مدیران مدعی ما کارشان را ساعتی چند با مردم حساب می کنند؟ اگر فرض کنیم روزی هشت ساعت هم کار مفید می کنند که نمی کنند، یعنی گیرنده 10 میلیون حقوق و مزایای ماهیانه از بیت المال، دارد ساعتی 50 هزار تومان هزینه می گیرد. واقعا دارد بهمان اندازه #فایده به مردم می رساند!؟
📍 @komeilialireza
⛔️ چرا می گویید حوزه ما سکولار است؟!
💠 به بهانه سخنان اخیر استاد #رحیم_پور ازغدی خاطره ای تلخ را نقل می کنم:
در تدوین برنامه پنجم #توسعه کشور ظاهرا به دکتر داودی ماموریت داده شده بود تا از مبانی دینی و توان علمی #قم برای این برنامه بهره برده شود.
✅ یکی از دوستان که مسوولیت بخش ارتباط با دفتر #علما را داشت گفت که چند سوال تهیه کردیم و به دفاتر رساندیم تا پس از مدتی وقت مصاحبه تنظیم کنند.
⚠️ بعد از مدتی که تماس گرفتم برخی گفتند جواب آماده است بیایید بگیرید! من تعجب کردم و گفتم یعنی همه را مکتوب نوشتید!؟ خلاصه مراجعه کردم و دیدم برخی زیر سوالات #مرقوم کرده اند خوب است یا موفق باشید...
🔸 البته بنده تعجب نمی کنم. چون عمده علمای ما در انتزاعیات نسبت به مسائل #فقه_حکومتی به سر می برند و نمی دانند توسعه چیست که برنامه توسعه چه باشد و پنجمین آن!
👈 کاش آن رویه ادامه یافت تا حوزه بداند باید برای چه سؤالاتی پاسخ داشته باشد و قطعا بتدریج خود را #تغییر می داد. چنانچه در برخی مؤسسات جوانه های خوبی زده شده است.
🔷 لذا اگر منظور آقای رحیم پور از #سکولاریزم حوزه، معرفتی است حق با اوست و اگر علما می گویند نیست بجای برچسب توهین به حوزه، خب بگویند برای چند مساله جدی جواب دارند و اگر منظور ایشان نداشتن چفیه یا عدم حمایت سیاسی از #انقلاب است که احتمالا حوزه را نمی شناسد! ☺️
📍 @komeilialirezaک
👈 چرا جریان مردمی بیشتر به تطور در روش نیازمند است؟
📢 سخنرانی های #یکطرفه صرفا متکی به تکنیک های خطابه، عدم استفاده از ابزارهایی که به فهم بهتر موضوع کمک می کنند، ذهن گرایی و.. از جمله آفات بسیاری از اقدامات ما در قبال جامعه است.
🔦 حال آنکه غربی ها در حوزه اقتصاد، روش هایی را بالفعل کرده اند که بشدت در #درگیر کردن مخاطب با مساله و فعالسازی #انگیزه و جهت دهی عمل او موفق تر از روشهای سنتی عمل می کنند.
💡 آنچه چند سالی است تحت عنوان #رویداد، توسعه یافته می تواند به تطور و تقویت #روش اقدام بدنه انقلابی در موضوعات غیر اقتصادی نیز کمک کند خصوصا آنانکه #مردمی هستند و باید بتوانند همراه سازی بدنه را هر چه بیشتر توسعه دهند.
📍 @komeilialireza