هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻اجماع، اصلحیّت، خاکستریها
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. در همۀ دورههای انتخاباتی، اینگونه بوده که منطق ائتلاف و وحدتشان، «تحمیلی» و «پدرسالارانه» بوده است. اگر بتوانند، نظرسازی میکنند و اگر نتوانند حتی نظرسنجی را معتبر نمیشمارند و بهانههای دیگر مییابند. «گفتمان انقلاب» را طوری تعریف میکنند که فلان شخص، در کانونش بنشیند و بشود مصداقِ تمامعیارِ انقلابیگری؛ همان کسیکه خودش و یارانش، انقلابیهای اصیل را «سوپرانقلابی» میخواندند و میخوانند. مگر در انقلابیگری، «حقیقت» و «ارزشها» و «مبانی انقلاب»، ملاک نیست و نباید همه را با آنها سنجید؟! چرا در اینجا، باید «شخص» را معیار و میزان انگاشت و در برابر ضعفها و لغزشهای بزرگش، اغماض کرد؟! پس تفاوت انقلابیها با رقیبِ سکولار در چیست؟! چه ملاک «اصلحیّت» را در نظر بگیریم و چه ملاک «گرایش جامعه» را، باید جانب جلیلی را بگیریم، اما برخی چنین نمیکنند و حتی به طرف مقابل، نسبت وحدتشکنی و اجماعشکنی میدهند! چرا همۀ ارزشها و معیارها را به خاطر یک شخص، به حاشیه راندهاید و او را مبنای حقیقت انگاشتهاید؟! چرا باید در هر انتخاباتی، او با همۀ حاشیههایش به جبهۀ انقلاب تحمیل شود و این جبهه، بار «هزینهها» و «حاشیهها»ی او را به دوش بکشد؟!
[دوّم]. رهبر انقلاب در آخرین موضعگیری انتخاباتیشان، تصریح کردند که «اصلح، آن کسی است که در درجۀ اوّل، به مبانی این انقلاب و این نظام، اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.» معنی «در درجۀ اوّل» این است که چنانچه این خصوصیّت را آنچنان که باید نداشت، نباید به سراغ گزینۀ خصوصیّت دوّم که کارآمدی است رفت. «کارآمدی منهای اعتقاد واقعی به مبانی انقلاب»، چیزی میشود شبیه عملکرد تکنوکراتها. پس اصل حاکم و تعیینکننده، «اعتقاد واقعی به مبانی انقلاب» است و اعتقاد نیز در عملِ مدیریتی، جلوهگر میشود؛ یعنی نمیتوان به ادعای زبانی، اکتفا کرد. در اینجا باید وارد تطبیقِ «مبانی» بر «مصادیق» شد و حقیقت را دریافت. کسیکه در فتنۀ سال هشتادوهشت، موضعگیری صریح و بهنگامی نداشته؛ کسیکه در دوران مدیریتش، جنبههای فرهنگیِ اقداماتِ سختافزاریاش را نادیده گرفته؛ کسیکه در اغتشاش اخیر، دوپهلو سخن گفت و از نیروی انتظامی خواست که عذرخواهی کند؛ کسیکه دربارۀ حجاب، منطق تکثّرگرایی و تساهلوتسامح را در پیش میگیرد؛ کسیکه لایحۀ حجاب را معطل و معوّق نگاه میدارد؛ کسیکه با وجود تصریح رهبر انقلاب به ساماندهی فضای مجازی، سکوت اختیار میکند؛ کسیکه برای ریاستش، لابیگری میکند؛ کسیکه آشکارا میگوید با فیلترینگ، مخالف است و میخواهد شبکههای اجتماعیِ غربی، همچنان ساختارِ ذهنیِ مردم را بفرسایند؛ کسیکه از اساس، لایۀ فکری و معرفتی ندارد و تفکّراتش، ساختهوپرداختۀ مشاورانش است؛ و ... مصداقِ کسی است که «اعتقاد واقعی به مبانی انقلاب» دارد؟! باید در تعریف «مبانی انقلاب»، تجدیدنظر کرد تا بتوان او را از این جهت، اصلح دانست!
[سوّم]. جلیلی، نیامده که برود؛ او خواهد ماند و کنار نخواهد کشید. منطقِ سیاسیِ او، تکلیفاندیشی است و به سبب این تکلیف است که آمده و «شکست» برای او معنا ندارد. در اینکه او اصلح است و خواهد ماند، تردیدی نداشته باشید و بهجای اجماع، دربارۀ بسطِ بدنۀ اجتماعیاش کوشش کنید. اگر او در این مدّت اندک، اینچنین پیشروی اجتماعی داشته و توانسته در خاکستریها نفوذ کند، چرا نتواند بیش از این پیش برود؟! میگویند جلیلی نمیتواند «رأی خاکستریها» را به دست آورد و ازاینرو، باید از او صرفنظر کرد. اما رأیِ بالای جلیلی که در نظرسنجیها اخیر، نمایان شده، حاکی از چیست؟! این حجم از رأی به جلیلی، رأیِ «حامیان خاص» و «هوادارانِ ایدئولوژیکِ» او است، یا اینکه او توانسته از این لایه، فراتر برود و رأی بخش مهمی از «خاکستریها» را نیز به دست آورد؟! هواداران خاصِ جلیلی، این اندازه پُرشمار نیستند، بلکه واقعیّت این است که او به دلیل قرارگرفتن در امتداد رئیسی، توانسته یک «پایگاه اجتماعیِ جدّی» بیابد. این پایگاه اجتماعیِ جدید، شامل خاکستریها نیز میشود؛ همانها که درد «عدالت» و «معیشت» دارند و از «تبعیض» و «فساد» و «ویژهخواری» و «آقازادگی» و «اشرافیگری» خستهاند. اینان احساس کردند که جلیلی، همان کسی است که میتواند همانند رئیسی عمل کند و سخن از عدالت و محرومنوازی، شعار انتخاباتیاش نیست. خاکستریها باید احساس کنند که «صادقانه» با آنها سخن گفته میشود؛ آنها تفاوت میان صداقت و تصنّع را میفهمند و درمییابند که لفظ عدالت، سازگاری با زندگی و مدیریت چه کسانی ندارد. این فهم طبیعی و عامیانه از جلیلی، شکل گرفته و خاکستریها، ازاینجهت است که با او همذاتپنداری میکنند. دیگران چنین قابلیتی ندارند؛ وگرنه این سبد رأی، از آنِ آنها میشد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از احمد اولیایی
هدایت شده از بانک درسنامه
سرور عزیز
در سال 92،حسن روحانی تنها با حدود ۰/۷٪ رأی بیشتر رئیس جمهور شد!
هفت دهم درصد، حتی ۱٪ هم نه❗️
ممکنه با یه تلفن زدن و دعوت به کاندیدای #جبهه_انقلاب، باز کشور نیفته دست پزشکیان و #دولت_سوم_روحانی، وگرنه نتیجهای جز نابودی ما بقی کشور نداریم!
کافیه دوران روحانی یادمون بیاد، که در به در دنبال پوشک برای شیرخوارهها بودیم و گیر نمیومد!
کمبود مرغ و ...
بخاطر هدر نرفتن خون و زحمات #شهید_رئیسی عزیز، بیتفاوت نباشیم❤️ بعدا خییییلی غصه میخوریم که ای کاش بیشتر کار کرده بودیم ...
#هوشیاری
#ارسال_به_مخاطبین ✅
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
یاعلی🌹
هدایت شده از قول ثـابت | علی تقی زاده
🚦پیشنهادی فوری برای انتخابات
🔎یکی از راهبردهای اصلی قرآن کریم در برهههای حساس برای هدایت مؤمنان، پیوسته روشن کردن خطکشیها و شفافکردن جریانها و واضح کردن صحنه است. دقیقکردن جریانهای مؤمنین و کافرین و مشرکین و فیقلوبهم مرض و مؤمنین راستین و مؤمنان ضعیفالایمان از همین جهت هست.
⬅معادله ساده و واضح است. با مشارکت حدودا ۵۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری، یعنی طرف مقابل به هیچ وجه نتوانسته اهداف خود را پیش ببرد و موفق عمل کند و روی بدنه مخاطبین اصلی خودش که خاکستریها و افراد فاصلهگرفته از نظام هستند اثر جدی بگذارد. در این وضعیت همراه کردن قسمتی از بدنه مذهبی و سنتی امید آنهاست و بر سه راهبرد توأمان تمرکز کرده است:
۱. راهبرد اول: با ادبیات مذهبی و دینی (استفاده متعدد از آیات قرآن و نهج البلاغه) بدنه سنتی را به سمت خود جلب کند.
۲. راهبرد دوم: با ادبیات مردمی و کف خیابانی و ساده تصویری شبیه احمدینژاد برای خود بسازد و بدنهای از محرومین و اقشار متوسط رو به پایین را همراه کند.
۳. راهبرد سوم: پیروز جلوه دادن خود و ترساندن و ناامید کردن جبهه انقلاب است. راهبرد کلان جنود ابلیس در طول تاریخ پیوسته دلهره افکندن و ناامید کردن مؤمنان بوده است. مال امروز هم نیست، إِنَّما ذٰلِکُمُ الشَّیطانُ یُخَوِّفُ أَولِیاءَهُ فَلا تَخافوهُم وَ خافونِ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ؛ مطلبی که به سادگی محسوس است این است که رأی آقای جلیلی و قالیباف از آقای پزشکیان بیشتر است ولی جریان مقابل در حال کار رسانهای شدید برای ایجاد خطای محاسباتی است.
⚠برای مقابله با این سه راهبرد سه راهکار پیشنهاد می شود:
1⃣ تبیین دقیق اینکه دولت آقای پزشکیان، دولت سوم آقای روحانی است. این امر مهم بیشتر از اینکه در فضای مجازی مؤثر باشد، در کف میدان روستاها و شهرستانها و محل حضور بدنه سنتی مؤثر است. در زمان باقیمانده حرکت شبانهروزی گروههای جهادی و تبلیغی و هر طیفی که با کف میدان ارتباط دارد میتواند نتیجه میدان را متفاوت کند.
2⃣ درگیری شدید لفظی آقای ظریف و آقای احمدینژاد در چند روز گذشته و مشخص کردن فاصله بین رویه آقای پزشکیان با رویه فردی مثل آقای احمدینژاد برای بدنه محروم و مستضعف جامعه حداقل با انتشار این دوگانگی و اختلاف شدید (اگر موضع صریحتری نسبت به این خطکشی در زمانهای باقیمانده اعلام شود میتواند اثر بیشتری بگذارد.)
3⃣ افراد مردد در لحظه آخر به فردی رأی میدهند که وی را پیروز تصور میکنند. عدم فریب خوردن جبهه انقلاب و به صورت غیرمنطقی دچار تشویش و اضطراب نشدن راهکاری است که میتواند نقشه طرف مقابل را از بین ببرد. فلذا انعکاس این فضا که ۱۴۰۳ با ۹۲ متفاوت هست و مردم مذهبی و سنتی نه تنها دچار سردگمی و حیرت سال ۹۲ نیستند بلکه حس کاملا مثبتی به ادامه مسیر دولت آقای رئیسی دارند، امری ضروری است.
🔹به نظر، ایستادن روی همین گزارههای ساده که پزشکیان یعنی دولت سوم روحانی و نه دولت احمدینژاد، میتواند در شفافیت جریانات و بازگشت قسمتی از سبد آرایی که به سمت پزشکیان میل پیدا کردند و مرددینی که به پزشکیان فکر میکنند تاثیر بسزایی داشته باشد.
⭕️ علی تقی زاده | قول ثـابِـت
---------------------
https://eitaa.com/joinchat/417988956C8ec5e56452
هدایت شده از قول ثـابت | علی تقی زاده
تنها شانس آقای پزشکیان رقابت با آقای قالیباف.mp3
3.01M
#پادکست
❌تنها شانس پزشکیان رقابت با آقای قالیباف❌
#انتخابات
---------------------
علی تقی زاده | قول ثـابِـت
🆔 @taghizaadeh_ir
May 11
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719433753463499868
🗒 «تکنوکراتهای لیبرال» و «تکنوکراتهای شبهانقلابی»، دو لبهی یک قیچی هستند: «نواصلاحطلبی» و «نواصولگرایی»، نقاط مشترک فراوانی دارند و انقلاب را با چالش استحاله، مواجه میکنند. «آرمانگرایی انقلابی» را انتخاب کنید که نسخهی علاج دردهای معیشتی و معنوی است و جامعه نیز به آن مایل شده.
#سعید_جلیلی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از عموفیدل 🔆
27.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پزشکیان سال ۹۰ در مجلس:
🔻 گشــــت ارشـــــاد #واجــــب است!
⁉️چه کسی گشت ارشاد را به خیابان برگرداند؟!
✅ این ۴دقیقه را از دست ندهید!
⚠️ روزی که پزشکیان و مطهری رئیسجمهور را بخاطر حذف گشت ارشاد به مجلس کشاندند.
⚠️ مسعود پزشکیان در سال ۹۰ وقتی احمدینژاد مخالفت خود را با گشت ارشاد اعلام کرد ماهها پافشاری کرد تا رئیسجمهور را به مجلس بکشاند و وی را توبیخ کند!
⚠️ علیمطهری چند روز قبل نیز با حمایت از پزشکیان از پافشاری و حمایت بیدریغ وی در این ماجرا قدردانی کرد!
#عموفیدل🔻
🔆@amoofidel
هدایت شده از Aminikhaah_Media
در مسیر انحراف (1).mp3
6.77M
🎙️ نقد و بررسی منصفانه میزان توافق مواضع آقای ظریف با مقام معظم رهبری
🔺 ۹۲/۰۸/۱۲ : هیچکس نباید مذاکرهکنندگان ما را سازشکار بداند
🔺۹۴/۰۴/۰۲ : هیئت مذاکرهکننده را امین، غیور، شجاع و متدین میدانم
۹۴/۰۸/۱۰ : آقای دکتر ظریف و همکارانشان آزمون خوبی را از سر گذراندند
🔺۹۴/۱۰/۲۹ : مذاکرهکنندگان کوشش خستگی ناپذیر داشتند
📍 ۹۵/۰۳/۲۵ : خروج ترامپ از برجام و بیان رهبری در مورد آتش زدن برجام و مخالفت دولت
🔻۹۵/۰۱/۰۱ : وزیر خارجه به بنده گفت در مواردی خط قرمزها را نتوانستیم حفظ کنیم
🔻 ۹۸/۰۳/۰۱ : من اعتقادی به این مدل اجرای برجام نداشتم و بارها تذکر دادم
🔻 ۱۴۰۲/۰۲/۳۰ : ما در دورههایی دیپلماسی التماسی داشتیم که غلط بود
🔻 ۱۴۰۰/۰۲/۱۲ : برخی حرفهای مسئولین تکرار سخنان خصمانه آمریکا است
📌برگرفته از جلسه «راهبرد انتخاباتی»
#انتخابات #مشارکت_حداکثری
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#نه_به_سرعتگیر
🎙️@Aminikhaah_Media
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
در لحظات باقیمانده تا روز انتخابات، هر فرد در نقش یک ستاد انتخاباتی با #تماس با #اطرافیان خود یا همان شبکه #معاشرین برای رسیدن به #ایران_قوی نقش آفرینی کند:
1️⃣رای دهندگان را به انتخاب اصلح و تماس با اطرافیان خود مطابق الگوی #هر_فرد_یک_ستاد ترغیب کنیم.
2️⃣#مرددین را به آمدن پای صندوق #تشویق کنیم.
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
ادامه میدیم....pdf
722.5K
📌 *ادامه میدیم ...*
12 توصیه و راهکار روانشناختی برای ترغیب به مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری
📃 راهنمای عملی ترغیب افراد مردد به شرکت در انتخابات
🔻کانال "عصر جهاد" در فضای مجازی
🆔️https://eitaa.com/joinchat/2902196675C3eb098aa8e
🆔️https://ble.ir/asr_jahad
هدایت شده از معرفی منابع و ابزارهای مفید
اخوان، مدیر مسئول روزنامه جوان:
دقت کردید که در مناظرات امسال کسی شما را از خطر جنگ درصورت پیروزی رقیب نترساند؟! چون میدانستند که دیگر این حربه کارگر نیست!
این هم از برکات عملیات #وعده_صادق بود. ثابت شد که اقتدار داخلی چگونه هم بازدارندگی دفاعی ملی و هم امنیت روانی جامعه را به دنبال خواهد داشت.
#و_یک_پرسش
🔸به نظر شما کدام جریان سیاسی در انتخابات به تقویت توان داخلی در همه عرصهها اعتقاد و باور قلبی دارد؟
🔹و کدام جریان، همه چیز کشور را به ارتباط با غرب و جلب رضایت کدخدا پیوند میزند؟!
@sarcheshme_danaee