🥋 سبک اژدها
🐉 این سبک را می توان نماینده تمرین های درونی و روحی دانست.
#اژدهای افسانه ای شاید در اقیانوس ها زندگی کند و یا از آسمان به زمین فرود آید تا از #عناصر آب، آهن، چوب و آتش بهره ببرد.
ماموریت او فراتر از زندگی ست و همواره پر از جادوست.
چنگال اژدها، نیرومندترین فن این #سبک است.
در این حالت شست و انگشت ها مانند حالت ببر است اما انگشت ها کمتر خم شده و کف دست صاف تر است.
اگر شما تلاش کنید یک توپ بسکت بال را بگیرید، دست شما شکل چنگال اژدها را به خود می گیرد.
شما می توانید با چنگال اژدها فرد مقابل خود را بگیرید، هل دهید و یا به زمین پرتاب کنید.
اژدها همچنین به شما یاد می دهد تا غیرقابل پیش بینی باشید.
اگر شما هل داده شدید در مقابل آن نیرو، مقاومت به خرج ندهید و بگذارید فرد مقابل شما به زمین بیفتد یا خودتان به زمین بیفتید و از #فن دم اژدها استفاده کنید.
با پای عقب خود ضربه چرخشی بزنید و مهاجم را به زمین بیندازید.
جنگیدن مانند اژدها یعنی باهوش، آرام و نترس بودن است.
همیشه جلوتر فکر کنید و مهاجم را از نقاط آسیب پذیر خود دور کنید یا به سمت نقاط قوت خود بکشانید.
با روح اژدها شما همواره برای مبارزه آماده اید. ☯
#stylemartial
#سبک_شناسی 🀄️
🥋 کونگ فو
ورزش رزمی #چینی که ضربات مشتی تقریبا متفاوت از بوکس دارد به همراه ضربات پای کمی متفاوت از تکواندو (تقریبا تو مایه های وینگ چون)
این رشته سخت گیری های خاص خود را دارد و کونگ فو کارها سرعت و قدرت عالی ای در اجرای حرکات دارند و در #کونگ_فو بحث فلسفه رزم بیشتر از بقیه سبک ها مطرح است و کونگ فو کار ها اکثرا سبک وزن هستند و این رشته تاثیر چندانی روی قد ندارد.
#سلاح_سرد در این رشته نیز آموزش داده می شود.
#ادامه دارد..
https://tosinso.com/fa :منبع
#kungfo
#سبک_شناسی🀄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمل به قول
بروسلی 🆚استاد هنر های رزمی
@KongFoo
چان کُونگ سانگ (به چینی: 陳港生) (زاده ۷ آوریل ۱۹۵۴ در هنگ کنگ) مشهور به جکی چان؛ رزمیکار حرفهای در رشتههای هاپکیدو و ووشو، هنرپیشه، کارگردان، تهیهکننده، فیلمنامهنویس، بدلکار، خواننده و صداپیشه اهل چین است. او بهخاطر ایفای نقش در فیلمهای کمدی-اکشن مشهور است.[۱]
زندگینامه
«جکی چان» بازیگر معروف فیلمهای اکشن در سال ۱۹۵۴ در هنگ کنگ بهدنیا آمد. پدرش «چارلز چان» و مادرش «لیلی چان» در سفارت فرانسه درهنگکنگ کار میکردند.
نام جکی چان از زمانی بر روی او گذاشته شد؛ که او در استرالیا کار میکرد و مردم و صاحب کار او را جکی صدا میزدند.
وضعیت مالی خانواده چان آنقدر نامناسب بود که آنان میخواستند جکی پنج ساله را در برابر هزار و پانصد دلار به یک دکتر انگلیسی بفروشند، اما از کارشان منصرف شدند و تصمیم گرفتند برای یافتن کار بهتر به استرالیا مهاجرت کنند. اما جکی را در سن هفت سالگی به یک پانسیون در هنگکنگ فرستادند.[۲]
جکی از هفت سالگی به مدت ده سال، یعنی تا سال ۱۹۷۱ نزد استادی بهنام «یوشان یوان» عملیات آکروبات، کونگفو، اپرای چینی، پانتومیم و آواز را آموخت. ۸ ساله بود که در فیلم «هفت شانس کوچولو» نقش کوتاهی را بازی کرد. سپس بهعنوان بازیگر خردسال در فیلمهای موزیکال هنگ کنگی فعالیت داشت. او در خیابان مشاهیر آمریکا و خیابانی در هنگ کنگ دارای ستاره است. جکی چان به ۱۱ زبان ازجمله: اسپانیایی، انگلیسی، فرانسوی، ژاپنی، روسی و آلمانی تسلط کامل دارد.[۳]
@KongFoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حدود پنج قرن پیش از میلاد، یک راهب هندی به نام "بود هیدهارما" که با نام
های "تامو" و "داروما تائیشی" هم از او یاد می شود، به قصد اشاعه تعلیمات مذهبی از
هند راهی چین شد و در معبدی به نام شائولین به تعلیم و تربیت راهبان آن پرداخت.
تعالیم وی شامل مجموعه ای از تمرین های پرهیزگاری و قواعد خشک انضباطی بود که به
واسطه وضعیت جسمانی ضعیف، پیروان او طاقت تحمل آموزش های وی را نداشته و
بتدریج دچار ضعف و بی حالی می شدند. از این رو تامو حرکاتی را برای تقویت بنیه
جسمانی شاگردان خود ابداع نمود که به "18 حرکت دست لوهان" معروف شد.
این حرکات بتدریج گسترش یافته و پایه و اساس سبک های ووشو را تشکیل دادند.
در طی قرون 14 تا 16 میلادی چهره های برجسته ای از ورزش های رزمی در معبد
شائولین گرد هم آمدند و سبک های اصلی ووشو را به تقلید از حرکات حیواناتی چون پلنگ، درنا، مار، ببر و اژدها به وجود آوردند. لیکن امپراتور وقت که بتدریج از فعالیت های
ساکنان این معبد دچار ترس و نگرانی شده و معبد را تهدیدی برای حکومت خود می دید،
فرمان انهدام و به آتش کشیدن معبد شائولین را صادر کرد. در لشکرکشی امپراتور برای
انهدام معبد، فقط تعداد اندکی از افراد توانستند از مهلکه جان سالم به دربرند. این واقعه
تلخ موجب انتشار و اشاعه ورزش های رزمی معبد شائولین که تا آن زمان محفوظ و
مخفی مانده بود به سایر نقاط کشور چین گردید. هر چند امپراتوران برخی از سلسله های حاکم بر چین تمرین های ورزش های رزمی را خطری برای حکومت خود قلمداد نموده و انجام آن را ممنوع اعلام کرده بودند ولی امپراتورانی هم بودند علاقمنده به آن.
#تاریخ #ووشو #معبد
@KongFoo
هوالعالم
تمرین کردن با روش های معمول و معین ورزشکار را بر اساس همان الگوها پیشرفت می دهد اما تنها شناخت خود و عملی کردن درونیات است که ما را به سمت حقیقت هدایت می کند ، یک انسان زنده محصول مرده این سبک و آن روشن نیست او انسانی منفرد است که همیشه مهم تر و برتر از سیستم است.
کتاب بروس لی صفحه ۱۰۱
@wushucaran
@KongFoo
#بروسلی
#زندگی
#پند
کونگ فو یک بازی نیست صنعتی است بس پیچیده که اگر توسط نوآموز به طور غلط به کار رود می تواند مرگ آفرین باشد حتی قبل از آنکه شروع به فکر کردن در مورد انجام حرکات تمرینات و فنون .
کونگفو را هیچ وقت به هنگام عصبانیت به کار نگیرید و البته استفاده از آن برای محافظت خود در برابر حملات خطرناک قابل تصدیق است اما به کارگیری آن بدون انگیزه و یا ضرورتی ناشایسته و غیرقابل توجیه می باشد.
به خاطر بسپارید غالباً بزرگترین رشادتی که هر مرد و زنی می تواند از خود نشان دهد همانا کنار آمدن در برابر دشمنی است که می توان به سادگی بر او فائق آمد.
فلیکس دنیس.
@KongFoo
#كونگ فو
هنر رزمی چیزی ماورای هنر است و تنها هنرمندان شایسته و حقیقی میتوانند آن را نشان دهند.
نوشتن چند خط داستان کار هر کسی است اما هنرمند کسی است که بتواند درونیات خود را با هنرش عرضه کند و این چیزی بود که بروس لی برای هنرهای رزمی میخواست.
زندگی هر هنرمند آزمونی است برای خود او که باید با صداقت در آن شرکت کند زندگی بی نهایتی است که برای بودن در آن باید با فشار و باز کردن درها مرزهای خلاقیت و تغییر را یافت، این عقیده صادقانه که در سفرهای هنرمندانه میتوان به لزوم هنر در زندگی پی برد و اینکه هر کدام از ما به نوبه خود میتواند هنرمندی برای زندگی و خواست های خود باشد.
قسمتی از مقدمه جان لیتل بر زندگی اژدهای طلائی (بروس لی).
@KongFoo
#بروسلی
پژوهشی در هنرهای رزمی چین
مقدمه
ووشو و يا هنرهاي رزمي چين با يك تاريخ طولاني و سير تكويني سبكهاي متنوع درسرتاسر چين و نيز در جهان شناخته شده است . آن براي سلامتي و بخصوص براي دفاع شخصي مفيد ميباشد . اين مقاله در سه بخش تهيه شده ، بخش اول درباره منشاء و سير تكامل است . و بخش دوم درخصوص معرفي سبكهاي مختلف ووشو . و بخش آخر شرح سبكهاي اصلي ووشو ، از قبيل چانگ چوان ( مشت بلند شمالي ) تاي چي چوان ( مشت زني نهائي عظيم ) و شائولين چوان و تشريح ساير هنرهاي رزمي اصيل و معتبر چين .
بخش اول : پيدايش و سير تكامل ووشو چين :
ووشو ، و يا هنرهاي رزمي چين ، ورزشي است که جهت سلامتي و دفاع شخصي بكار برده ميشود ، كه داراي يك تاريخ چند هزار ساله است . و بعنوان قسمتي از ميراث فرهنگ باستاني چين محسوب ميشود . پارهاي از اطلاعات بدست آمده از سنتهاي ادبي و هنري باستانی چين بيانگر اين مطلب است كه ووشو بدوي در ما بين پنج قرن قبل از ميلاد همزمان با اختراع شيشه در چين آغاز شد و در قرن سوم ميلادي يعني زماني كه تمرينات هنرهاي رزمي به آن وابسته است براي اولين بار به ثبت رسيد ، و در ميان اين تمدنها پيشرفت كرده است .
#ووشو #پژوهش #مطالعه
@wushucaran
@KongFoo
1 - اصول و مبانی اولیه ووشو چین
ووشو ، و يا هنرهاي رزمي چين همانطوريكه اشاره گرديد طي قرنهاي متمادي براي تنازع بقاء توسط مردم آن روزگاران ابداع شده ، و به تدريج رشد و گسترش يافته است كه معمولاً به عنوان همسفران مذهب بودا بودند. اصول اوليه آن از قرن سوم ميلادي توسط انجمنهاي پيشين آن زمان تدوين يافته است ، و داستانهای هنرهاي رزمي چين ، معرف پيشرفت تكنيكها، غناي فلسفه و گسترش تدريجي آنها به ساير كشورها است . که امروزه بسياري از آنها در مدارس مختلف بنيان و پايه گذاري شدهاند .
از نقطه نظر ايدئولوژي نيز بايد گفت كه اصول حكمت مذهب بودايي و كنفوسيوئيسم و " تائوئيسم " درچين در طي 500 سال قبل از ميلاد مسيح ، پايه گذاري شده است و به عنوان پايه فلسفي سنن جنگي و رزمي هنرهاي رزمي چين يعني ووشو در چين و سراسر آسيا پذيرفته شده است . بنابراين امر فوق العاده هنر رزمي به چيزي بيش از تمرين بر روي مهارتها و تحمل سختيها ارتباط دارد . هنرهاي رزمي داراي يك محتواي فكري و عقلاني هستند . آنها دربردارنده يكسري ارزش هستند و به چشم اندازهاي خاص جهان و انسان موجود درآن ارتباط دارند . پس فلسفه در ريشه و مباني اوليه هنرهاي رزمي چين بخصوص فلسفه « تائوئيست » ، در ريشه و تاريخ ووشو چيني حائز اهميت است .
#مطالعه #ووشو #رزم #فلسفه
@KongFoo
در تمدنهاي باستاني چين ، هنر رزمي ( ووشو بدوي ) در نبرد و ستيز بين قومهاي مختلف آن دوران شايع بود ، و توسط افرادي كه در ميدانهاي رزم براي دفاع و تنازع بقاء نبرد ميكردند ، شكل گرفته و به تدريج مراحل رشد و تكامل خود را آغاز كرده است . گرچه جنگجويان هر قبيله صاحب هنرهاي رزمي مختص به خود بودند . اما از آنجا كه جنگجويان مجذوب تكنيكهاي برتر و عقايد پيشرفته ساير قبايل بودند ، در اين راستا دستخوش تغيير و تحول ميشدند و اين تغييرات منجر به دگرگوني در سيستمهاي رزمي ميشد و به همین علت به هنرهاي رزمي حقيقي بدل ميگشتند .
@KongFoo