🔰 در بهار آزادی جای شهدا خالی
#دهه_فجر
#حاج_قاسم
✅ کمیته خادمین شهداء شهرستان گِرمی
🆔 @koolebar_germi
دل شڪسته ها را راهے هست؟!
آری، پنجشنبه ها گلـزار شهـدا،
شهــ🌹ــدا دل شڪسته مےخرند...
باز آئینہ آب سینے و چاے و نبات
باز پنجشنبہ و یاد شهدا باصلوات...
#پنجشنبه
#یاد_اموات_وشهدا
🥀@koolebar_Germi
#زندگینامه
🔳حسن در تاریخ 1351/06/07 در شهرستان سقز در خانواده ای فقیر و کاسب و متعهد به اسلام و مردم ، دیده به جهان گشود.
🔻 بعد از سپری شدن ایام کودکی وارد دبستان شد و علاقه شدیدی به درس و یادگیری داشت ولی به علت مشکلات مالی خانواده و وضعیت نا امن خانواده و شروع جنگ تحمیلی تا دیپلم درس خواند و بیشتر مایل به کار کردن و تامین درآمدی برای خانواده بود .
🔻 با اینکه ادامه تحصیل نداد و مشغول به کار روزانه شد ولی خیلی اهل مطالعه و یادگیری بود و در هر فرصتی که پیش می آمد مطالعه می کرد و به شعر هم علاقه وافری داشت .
🔻قبل از رفتن به سربازی در شهرداری کار می کرد تا اینکه در سال 1370 روانه خدمت مقدس سربازی شد . حسن داروند جهت گذراندن دوره مقدس سربازی به ایرانشهر اعزام شد تا آنکه در تاریخ 1371/12/19 در درگیری با اشرار مسلح در منطقه قاسم آباد به درجه رفیع شهادت نائل گردید .
🔻اخلاق و رفتار شهید معظم در نوجوانی بیشتر به بزرگترها شبیه بود . اهل نماز و روزه و تقوا بود ، شهید در بسیج دانش آموزی فعالیت گشترده ای داشت .
🔻هر گاه کار و مسئولیتی به وی واگذار می شد به نحو احسن انجام می داد و بیشتر اوقات فراغتش را با خواندن قرآن و نیکی به مردم می گذراند .
🥀@koolebar_Germi
✨مراقبت از بیمار
🌷 شهید مجید پازوکی
🍃گاز اعصاب زده بودند، توی منطقه ی غرب. کوچک ترین نوری اعصابم را بهم می ریخت. چشم هایم را بستند. مجید بعد از نه ماه از کما در آمده بود و باز برگشته بود جبهه.
🍀دوران نقاهتش بود. خودش پرستار لازم داشت. ولی آمده بود بیمارستان صحرایی ، شده بود پرستار من. آن موقع همدیگر را نمیشناختیم. ۲۰ روز تمام همه کارهایم را انجام می داد. غذا دهانم میگذاشت و من را دستشویی و حمام میبرد. شده بود چشمهای من.
📚مجموعه یادگاران، جلد ۲۹، کتاب مجید پازوکی ، نویسنده: افروز مهدیان ناشر: روایت فتح نوبت چاپ: اول: ۱۳۹۴؛ خاطره شماره ۱۰٫
#سیره_شهدا
#شهید_پازوکی
#عکسنوشته_حسنا
🥀@koolebar_Germi
🌷჻ᭂ࿐✰
سربازان امام زمان از هیچ چیز جز گناهان خود نمیهراسند.
🕊¦⇠ #شهید_مرتضی_آوینی
❣️¦⇠ #شهیدانه
🔴 @koolebar_Germi