┄┅═🌸﷽🌸═┅┄
✺یا ذالجلال و الاکرام ، ۱۰۰ مرتبه✺
🔅امروز یکشنبه
🗓 ۱۰ اسفند ۱۳۹۹هجری شمسی
🗓 ۱۶ رجب المرجب ۱۴۴۲ قمری
🗓 28 فوریه 2021 میلادی
✨✨✨✨✨✨✨✨
🌸 "ولا تَقْفُ ما لَیسَ لَکَ بِهِ عِلمٌ اِنَّ السَّمعَ وَ البَصَرَ و الفُؤادَ کُلُّ اوُلئِکَ کانَ عَنهُ مَسئُولاً " سوره اسراء آیه ۳۶
#ماه_رجب
┄┅═✧❁🌸❁✧═┅┄
⭕️ #ولایت پذیری با ذکر مثال
دیدار رهبری بود. کاغذ و قلم دستش بود و تند تند مطالبی رو که آقا می فرمودن مینوشت. بهشون عرض شد : "امیر، فردا صبح که تشریف بیارید اداره تمام فرمایشات آقا تایپ شده روی میزتونه"
جواب داد: "یعنی اوامر امامم تا فردا صبح روی زمین بمونه؟؟!!"
#ولایت
#صیاد_دلها
#التماس_دعای_فرج
هفته نامه صبح صادق.pdf
2.85M
👆🏻👆🏻
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🗞 هفتهنامه صبح صادق 📎 شماره ۹۹١
🍃فضلا و متفکران به پا خیزند
🍃حرکت پر شتاب قطار پیشرفت ایران
🍃پیروز انتخابات پیشاپیش مشخص نیست
🍃باید در اقتصاد انقلاب کنیم
🍃بایدن فشار بر تهران را حفظ می کند
🍃حقیقت سراوان
🍃 همگرایی منظقه ای، میانبری برای توسعه
📂پرونده | نسخه پیشرفت - ۷؛ پیشرفت سنگاپور چگونه محقق شد.؟
#صبح_صادق
#ماه_رجب
┄┅═✧❁🌸❁✧═┅┄
✅دولت انقلابی و کارآمد!
✳️انتخابات ریاستجمهوری 1400 از راهبردیترین و مهمترین انتخابات دوره چهلساله انقلاب اسلامی است. این انتخابات واجد ویژگیها و مختصاتی است که آن را از چند منظر حائز اهمیت و به انتخاباتی منحصربهفرد و البته غیرقابلپیشبینی تبدیل کرده است.
1️⃣ماهیت منازعات گفتمانی؛ اینکه از حیث دوگانههای گفتمانی، کدامیک از گفتمانهای عدالت- نابرابری، کارآمدی- شعارگرایی، توسعه و حل مسائل از طریق اتکا به بیرون- توجه به ظرفیتهای داخلی، آزادی – محدودیت، به منازعه اصلی انتخابات 1400، تبدیل خواهد شد، از رئوس تلاشهای احزاب و جریانهای سیاسی برای گزینش گفتمان منتخب و ساماندهی فعالیتهای تبلیغات انتخاباتی حول آن است.
2️⃣سبد رأی؛ جریانهای سیاسی معمولاً علاوه بر تلاش برای حفظ پایگاه اجتماعی خود، مساعی مضاعفی را برای جلب رأی از پایگاه رقیب سیاسی و همچنین جذب آرای خاکستری صرف میکنند. حفظ، افزایش و جذب رأی در دنیای امروز متأسفانه از راههای ناسالم و بیشتر در گرو کاربست ابزارها، تاکتیکها و تکنیکهای فنی و روانشناختی با چاشنی عملیات روانی و تحریف انجام میشود؛ اما تکستارههای ارزشمدار و اخلاقمحور هم از چشم مردم دور نمیمانند.
3️⃣ اولین انتخابات در پرتو بیانیه گام دوم انقلاب؛ انتخابات پیشرو اولین انتخابات در طلیعه دهه پنجم انقلاب و پس از صدور این بیانیه از سوی رهبر معظم انقلاب بهمثابه نقشه راه چله دوم انقلاب است. مسلماً این موضوع فضای گفتمانی انتخابات را تحت تأثیر قرار خواهد داد و نامزدها و جریانهای سیاسی - مشتاقانه یا ناگزیر- نسبت خود با انقلاب و مانیفست آن در گام دوم را بازتعریف خواهند کرد. اینکه اساساً، آنها چه نگاهی به این بیانیه دارند و چگونه میخواهند آن را عملیاتی و محقق نمایند، سؤال مهمی است که پاسخ کاندیداها و جریانهای سیاسی میتواند هم ملاک تأیید و ردصلاحیت شورای نگهبان قرار گیرد و هم شاخصی برای رأیدهی هوشمندانه مردم باشد.
👈🏻 با محوریت یافتن بیانیه گام دوم و بازخوردی که از نارضایتی مردم از وضع موجود میگیریم، در کنار بررسی نتیجه نظرسنجیها و افکارسنجیها، میتوان به ظهور و بروز گفتمان هژمون انتخاباتی، یعنی رویکرد انقلابی در کنار مطالبه کارآمدی و گرهگشایی از مشکلات مردم امیدوار بود. گفتمان و رویکرد انقلابی، «غیر» از همه گفتمانهایی است که شرایط امروز محصول عملکرد آنهاست. اگر عزم سلیمانیها در رویکرد انقلابی به سیاست خارجی، اراده علمی شهریاریها و تهرانیمقدمها و فخریزادهها در پیشرانی علمی در حوزههای هستهای، موشکی و دفاعی به ساحت سیاست و اقتصاد و فرهنگ شیفت نماید، گرههای کور مشکلات یکی پس از دیگری گشوده خواهد شد.
┄┅═✧❁🌸❁✧═┅┄
🍂
🔻 پنهان زیر باران 8⃣
#سردارعلی_ناصری
پایه گذاران اصلی قرارگاه نصرت، اینها بودند: علی هاشمی که فرماندهی قرارگاه را بر عهده داشت؛ بنده در بخش اطلاعات؛ بچه های مسجد جزایری به رهبری حاج حمید رمضانی؛ بخشی از بچه های لشکر قدس و بچه های سپاه سوسنگرد.
علي هاشمی به خاطر اینکه تنشی بین ما بچه های سپاه سوسنگرد و بچه های مسجد جزایری رخ ندهد، هوشیاری به خرج داد و شمال هور را به آنها سپرد و منطقه جنوب را به من محول کرد؛ یعنی هور دو مسئول اطلاعات و شناسایی داشت.
منطقه استحفاظی من، از شط علی آغاز می شد و تا موقعیت بقایی وطلابيه و محور زيد امتداد می یافت. از تبور و پاسگاه حوضچه به بالا تا منطقه چزابه نیز مال بچه های حمید رمضانی بود.
حدود چهار ماه وضع به همین قرار بود؛ اما مشکلاتی در عمل پیش آمد و علی هاشمی و معاونش حاج عباس هواشمی به این نتیجه رسیدند که دو واحد به طور موازی نمی توانند کار کنند و باید هر دو را یک کاسه کرد.
حوالی تابستان ۱۳۶۲ با مشورت زیاد حمید رمضانی مسئول قرارگاه نصرت شد و من نیز معاون او شدم. [ایشان] انسانی پرکار و پرتلاش بود و مسائل اطلاعاتی را خوب تجزیه و تحلیل می کرد. جذبه خاصی داشت و همین باعث شده بود که محور بچه های مسجد جزایری شود. ایشان سرانجام اواخر جنگ در جبهه شلمچه به شهادت رسید.
🔅 پیگیر باشید