⭕️ #ولایت پذیری با ذکر مثال
دیدار رهبری بود. کاغذ و قلم دستش بود و تند تند مطالبی رو که آقا می فرمودن مینوشت. بهشون عرض شد : "امیر، فردا صبح که تشریف بیارید اداره تمام فرمایشات آقا تایپ شده روی میزتونه"
جواب داد: "یعنی اوامر امامم تا فردا صبح روی زمین بمونه؟؟!!"
#ولایت
#صیاد_دلها
#التماس_دعای_فرج
هفته نامه صبح صادق.pdf
2.85M
👆🏻👆🏻
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🗞 هفتهنامه صبح صادق 📎 شماره ۹۹١
🍃فضلا و متفکران به پا خیزند
🍃حرکت پر شتاب قطار پیشرفت ایران
🍃پیروز انتخابات پیشاپیش مشخص نیست
🍃باید در اقتصاد انقلاب کنیم
🍃بایدن فشار بر تهران را حفظ می کند
🍃حقیقت سراوان
🍃 همگرایی منظقه ای، میانبری برای توسعه
📂پرونده | نسخه پیشرفت - ۷؛ پیشرفت سنگاپور چگونه محقق شد.؟
#صبح_صادق
#ماه_رجب
┄┅═✧❁🌸❁✧═┅┄
✅دولت انقلابی و کارآمد!
✳️انتخابات ریاستجمهوری 1400 از راهبردیترین و مهمترین انتخابات دوره چهلساله انقلاب اسلامی است. این انتخابات واجد ویژگیها و مختصاتی است که آن را از چند منظر حائز اهمیت و به انتخاباتی منحصربهفرد و البته غیرقابلپیشبینی تبدیل کرده است.
1️⃣ماهیت منازعات گفتمانی؛ اینکه از حیث دوگانههای گفتمانی، کدامیک از گفتمانهای عدالت- نابرابری، کارآمدی- شعارگرایی، توسعه و حل مسائل از طریق اتکا به بیرون- توجه به ظرفیتهای داخلی، آزادی – محدودیت، به منازعه اصلی انتخابات 1400، تبدیل خواهد شد، از رئوس تلاشهای احزاب و جریانهای سیاسی برای گزینش گفتمان منتخب و ساماندهی فعالیتهای تبلیغات انتخاباتی حول آن است.
2️⃣سبد رأی؛ جریانهای سیاسی معمولاً علاوه بر تلاش برای حفظ پایگاه اجتماعی خود، مساعی مضاعفی را برای جلب رأی از پایگاه رقیب سیاسی و همچنین جذب آرای خاکستری صرف میکنند. حفظ، افزایش و جذب رأی در دنیای امروز متأسفانه از راههای ناسالم و بیشتر در گرو کاربست ابزارها، تاکتیکها و تکنیکهای فنی و روانشناختی با چاشنی عملیات روانی و تحریف انجام میشود؛ اما تکستارههای ارزشمدار و اخلاقمحور هم از چشم مردم دور نمیمانند.
3️⃣ اولین انتخابات در پرتو بیانیه گام دوم انقلاب؛ انتخابات پیشرو اولین انتخابات در طلیعه دهه پنجم انقلاب و پس از صدور این بیانیه از سوی رهبر معظم انقلاب بهمثابه نقشه راه چله دوم انقلاب است. مسلماً این موضوع فضای گفتمانی انتخابات را تحت تأثیر قرار خواهد داد و نامزدها و جریانهای سیاسی - مشتاقانه یا ناگزیر- نسبت خود با انقلاب و مانیفست آن در گام دوم را بازتعریف خواهند کرد. اینکه اساساً، آنها چه نگاهی به این بیانیه دارند و چگونه میخواهند آن را عملیاتی و محقق نمایند، سؤال مهمی است که پاسخ کاندیداها و جریانهای سیاسی میتواند هم ملاک تأیید و ردصلاحیت شورای نگهبان قرار گیرد و هم شاخصی برای رأیدهی هوشمندانه مردم باشد.
👈🏻 با محوریت یافتن بیانیه گام دوم و بازخوردی که از نارضایتی مردم از وضع موجود میگیریم، در کنار بررسی نتیجه نظرسنجیها و افکارسنجیها، میتوان به ظهور و بروز گفتمان هژمون انتخاباتی، یعنی رویکرد انقلابی در کنار مطالبه کارآمدی و گرهگشایی از مشکلات مردم امیدوار بود. گفتمان و رویکرد انقلابی، «غیر» از همه گفتمانهایی است که شرایط امروز محصول عملکرد آنهاست. اگر عزم سلیمانیها در رویکرد انقلابی به سیاست خارجی، اراده علمی شهریاریها و تهرانیمقدمها و فخریزادهها در پیشرانی علمی در حوزههای هستهای، موشکی و دفاعی به ساحت سیاست و اقتصاد و فرهنگ شیفت نماید، گرههای کور مشکلات یکی پس از دیگری گشوده خواهد شد.
┄┅═✧❁🌸❁✧═┅┄
🍂
🔻 پنهان زیر باران 8⃣
#سردارعلی_ناصری
پایه گذاران اصلی قرارگاه نصرت، اینها بودند: علی هاشمی که فرماندهی قرارگاه را بر عهده داشت؛ بنده در بخش اطلاعات؛ بچه های مسجد جزایری به رهبری حاج حمید رمضانی؛ بخشی از بچه های لشکر قدس و بچه های سپاه سوسنگرد.
علي هاشمی به خاطر اینکه تنشی بین ما بچه های سپاه سوسنگرد و بچه های مسجد جزایری رخ ندهد، هوشیاری به خرج داد و شمال هور را به آنها سپرد و منطقه جنوب را به من محول کرد؛ یعنی هور دو مسئول اطلاعات و شناسایی داشت.
منطقه استحفاظی من، از شط علی آغاز می شد و تا موقعیت بقایی وطلابيه و محور زيد امتداد می یافت. از تبور و پاسگاه حوضچه به بالا تا منطقه چزابه نیز مال بچه های حمید رمضانی بود.
حدود چهار ماه وضع به همین قرار بود؛ اما مشکلاتی در عمل پیش آمد و علی هاشمی و معاونش حاج عباس هواشمی به این نتیجه رسیدند که دو واحد به طور موازی نمی توانند کار کنند و باید هر دو را یک کاسه کرد.
حوالی تابستان ۱۳۶۲ با مشورت زیاد حمید رمضانی مسئول قرارگاه نصرت شد و من نیز معاون او شدم. [ایشان] انسانی پرکار و پرتلاش بود و مسائل اطلاعاتی را خوب تجزیه و تحلیل می کرد. جذبه خاصی داشت و همین باعث شده بود که محور بچه های مسجد جزایری شود. ایشان سرانجام اواخر جنگ در جبهه شلمچه به شهادت رسید.
🔅 پیگیر باشید
🍂
🔻 پنهان زیر باران 9⃣
#سردارعلی_ناصری
برای از بین بردن برخی حساسیت های قومی و منطقه ای تصمیم گرفتیم بچه های اطلاعات دو طرف را قاطی کنیم.
مسئول تدارکات قرارگاه، حاج حسن عطشانی بود. مسئول معاونت نیرو، علی بویه و مسئول مخابرات قرارگاه، مهدی نریمی بود. جانشین قرارگاه، حاج عباس هواشمی بود و مدیریت داخلی قرارگاه را برادر فراهانی بر عهده داشت که اهل تهران بود. مسئول مهندسی، جواد فیاض بود که اهل مشهد بود و مسئول عملیات هم سیامک بمان بود.
در آغاز، علی هاشمی، هم مسئول سپاه سوسنگرد و هم فرمانده قرارگاه نصرت بود؛ اما پس از مدتی چون کار قرارگاه خیلی زیاد شد و می بایست یک نفر تمام وقت آنجا را اداره می کرد، از سپاه سوسنگرد تودیع شد و به طور تمام وقت فرماندهی قرارگاه نصرت را عهده دار شد. عمدۂ کار قرارگاه نصرت، شناسایی و مهندسی بود و به جای ایشان حاج علی هاشمی فرمانده سپاه سوسنگرد شد.
در آغاز، مقر قرارگاه نصرت در منطقه رفيع بود. پس از مدتی قرار شد محل مناسب دیگری برای قرارگاه پیدا کنیم؛ مقری در مرکز هور؛ جایی که هور ۱۱۰ کیلومتری را به دو قسمت مساوی تقسیم کند. از این رو بهترین جا، مقر فرماندهی لشکر ۶ زرهی عراق بود که عراقی ها قبل از عملیات بیت المقدس بسیار محکم و خوب ساخته بودند.
دیوارها و سقف آن همه از بلوک و سیمان محکم بود. سقف را با ریل های غارتی از راه آهن خرمشهر ساخته بودند. خوبی قرارگاه این بود که در جاده اصلی نبود و در دید هم قرار نداشت و به راحتی می شد مخفیانه در هورکارکرد بدون آنکه توجه کسی جلب شود. دسته ها در مناطق بقایی، شط على، تبور، رفيع، حوضچه، بستان، چزابه و پاسگاه زید پراکنده شده و هر کدام برای خود حوزه استحفاظی درست کرده بودند.
🔅 پیگیر باشید