فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژهی برگزار شده در تهران با ماکت های مقوایی سرداران شهید محور مقاومت
پ ن: نمی دانم دوستان کی می خواهند دست از این رفتارها و نمایش های وهن آمیز که ثمره ای جز گزک دادن دست دشمنان برای تمسخر و توهین قهرمانان ملی ندارد دست بردارند.
عزیزان! با این همه قرارگاه رسانهای در زیرمجموعه های شما چرا چنین نمایش های مضحکی برگزار می کنید و از دانش و تجربه همان قرارگاهعا و مشاوره های آنان استفاده نمی کنید؟
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
رژهی برگزار شده در تهران با ماکت های مقوایی سرداران شهید محور مقاومت پ ن: نمی دانم دوستان کی می خ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متأسفانه در عرصه رسانهای و فرهنگی چنان از ابتکار عمل و خلاقیت وامانده ایم و مجال عرض اندام به نیروهای فرهنگی و رسانهای جوان، کاربلد، متعهد، باسواد و انقلابی نداده ایم که به کارهای مقوایی رو آورده ایم.
خدا رحمت کند شهید بزرگوار حسن بهمنی که فرموده بود: «کارهامون شده مقوایی، برای همین اثربخشی ندارند.»
دیجی جهادی در حال اماده سازی سازها جهت نواختن 😁
نکته جالب همپوشانی روایت اسرائیل و مقاومت اسلامی فلسطین در اشاره به کمین های اخیر مقاومت غزه، این نکته هست که بمبهایی که طی هفته های اخیر موجب مرگ فرماندهان و افسران ارتش اسرائیل در شمال غزه شده از مواد منفجره و بمبهای به غنیمت گرفته شده و یا بمبهای عمل نکرده پرتاب شده جنگنده ها هستن که کیفیت انهدام بسیار بالایی داره
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسرائیل کاتز (تبعه کشور مولداوی) وزیر جنگ اسرائیل در سفر به کرانه باختری اشغالی:
«ما اجازه نخواهیم داد که یهودیه و سامره (نام جعلی صهیونیستهای غاصب برای کرانه باختری اشغالی) به غزه یا جنوب لبنان تبدیل شوند.هرکسی که مانند غزه دست به تروریسم بزند، دقیقا مانند غزه با او رفتار خواهد شد؛ ما برای قطع قاچاق (واردات) اسلحه به این منطقه تلاش خواهیم کرد. اختاپوس ایرانی در اردوگاه های پناهندگان (منظور شهرها و روستاهای) فلسطینی در یهودیه و سامره بشدت مشغول است و ما برای حفظ امنیت جوامع و ساکنان یهودی این منطقه نهایت قاطعیت و شدت عمل را نشان خواهیم داد
بن کاسپیت تحلیلگر مشهور اسرائیلی:
اسموتریچ پس از پایان تعطیلات شنبه با نتانیاهو تماس گرفت و خواستار توضیحاتی در مورد توافق شد و آنها موافقت کردند که یک جلسه "فوری" بین آنها برگزار شود.
نتانیاهو به اسموتریچ گفته است:
📍اسرائیل به این توافق نیاز دارد، اگرچه ایده آل نیست، اما به دلیل وظایف بزرگی که پیش روی ما (ایران و عربستان سعودی) قرار دارد، لازم است ترامپ در کنار ما باشد. و به هیچ وجه نمی توان رابطه ما با او را قبل از ورود او به کاخ سفید مختل کرد.
برآوردها نشان می دهد که نتانیاهو درک می کند که ادامه جنگ بی فایده بین جبالیا و رفح وضعیت استراتژیک اسرائیل را بهبود نمی بخشد، بلکه به قیمت خون گرانبهای سربازان اسرائیل تمام می شود.
❌سؤال این است: آیا نتانیاهو واقعاً به این رویکرد متعهد است؟ یا ممکن است اسموتریچ و بن گویر همه چیز را خراب کنند و تصمیماتی را به او تحمیل کنند که ترس او از آنها بیشتر از ترسش از ترامپ باشد؟
@Thirdintifada
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
دیجی جهادی در حال اماده سازی سازها جهت نواختن 😁 نکته جالب همپوشانی روایت اسرائیل و مقاومت اسلامی فل
ایتی لندسبرگ نیوو روزنامه نگار اسرائیلی:
سربازان یکی یکی میمیرند، روز به روز، با بمبی دیگری، با تک تیراندازی دیگر، ساختمان دیگری که فرو میریزد.
چه کسی قدرت شمارش دارد؟ چه کسی قدرت مبارزه دارد؟ در لبنان این وضعیت به مدت 18 سال ادامه یافت و سالانه ۲۵ نفر در این کشور کشته شدند. در غزه این میزان مرگ و میر به صورت ماهانه است.
در غزه تعداد کشته شدگان به بیش از 840 نفر رسید، حدود 400 کشته در 15 ماه گذشته در باتلاق غزه.
غزه به ویتنام اسرائیل تبدیل شده است.
وضعیت در ستاد کل یک بی اعتمادی بی سابقه است
اگرچه اطرافیان رئیس ستاد ارتش می گویند که رابطه این دو کاملاً عادی بوده است، اما نامه امیر برعام جانشین ستادکل چیز دیگری را نشان می دهد.
رابطه بین رئیس ستاد کل ارتش، ژنرال هرتزی هالوی، و معاونش، ژنرال امیر برعام، نه اولین بلکه پنجمین موردی است که با انفجاری بزرگ به پایان میرسد. ژنرال موشه لوی زمانی که رئیس ستاد کل بود، به اسحاق رابین شایعهای نقل کرد که جانشینش، دن شمرون، همجنسگرا است، تا مانع انتصاب او به عنوان رئیس ستاد کل شود.
شائول موفاز در مراسم خداحافظی خود، عوزی دایان را بهطور علنی و در برابر جمعیت حاضر مورد حمله قرار داد.
دن خالوتص پس از جنگ دوم لبنان گفت: بزرگترین درد برای یک خلبان این است که نفر دومش به او از پشت خنجر بزند.، او بعدها انکار کرد که منظورش جانشینش، موشه کاپلانسکی، بوده است، اما افکار عمومی این توضیح را نپذیرفت.
حتی زمانی که هالوی جانشین آویو کوخاوی بود، اختلافاتی بروز کرد و انتقاداتی جدی مطرح شد. با این حال، نامه علنی برعام که دو روز پیش فاش شد، رویدادی بیسابقه و در عین حال بسیار دراماتیک به شمار میرود. تا کنون هیچ جانشین رئیس ستاد کل ارتشی به این شکل علنی اعتماد خود را با فرمانده اصلیاش زیر سؤال نبرده بود، آنهم در میانه یک جنگ شدید.
درست یک روز پس از انتشار این نامه، نیروهای ارتش در حادثهای جدی تلفات دادند.
اگرچه رابطه میان هالوی و برعام هیچگاه عالی نبوده است و هالوی او را بهنوعی میراثی تحمیلی میدانست، اما جنگ این روابط را به سطوحی جدید از بحران کشاند که تنها بخشی از آن در نامه برعام فاش شده است.
اما برعام تنها فردی نیست که با نارضایتی در مقر ستاد کل ارتش (کریا) قدم میزند. همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، در روزهای پس از استعفای احتمالی هالوی – که با توجه به بیانیه برعام نزدیک به نظر میرسد – بسیاری از افرادی که تاکنون سکوت کرده بودند، لب به سخن خواهند گشود. گفتههایی که احتمالاً خوشایند نخواهند بود.
هالوی تاکنون انتقادات سختی از سوی فرمانده پیشین فرماندهی مرکزی، یهودا فاکس، فرمانده پیشین سپاه شمالی، ژنرال ساعر تزور، رئیس پیشین مدیریت پرسنل، ژنرال یانیو عسور، فرمانده پیشین بخش ارتباطات، ژنرال عران نیو، و فرمانده پیشین نیروی زمینی، ژنرال تامیر یدای دریافت کرده است. این فهرست شامل فرماندهان لشکرها و ژنرالهایی که در جنگها شرکت کردهاند و منتقد بودن نیز نمیشود. همه این افراد تصویری جدی، تاریک و نگرانکننده از وضعیت فعلی ارائه میدهند، تصویری که از لابهلای کانالهای قدرتمند رسانهای که در اختیار هالوی و سخنگوی ارتش، دانیل هاگری، قرار دارد، سخت میتوان آن را دریافت.
حتی برعام نیز همه انتقادات خود را در مورد هالوی بیان نکرده و تنها بخشی از آن را منتشر کرده است. به گفته منابع آگاه، نامه او نسخه ملایمی از اتفاقات واقعی میان این دو بوده است. برعام احساس میکرد که هالوی عمداً تلاش دارد او را در جریان جنگ نادیده بگیرد و از حلقه تصمیمگیری محدود (شامل معاون عملیات، فرماندهان جبهههای جنوب و شمال، و سخنگوی ارتش) دور کند. این شرایط به حدی رسید که برعام درخواست کرد و سرانجام تیمی از سوی سخنگوی ارتش برای همراهی و ارائه فعالیتهای او به وی اختصاص داده شد.
در تابستان گذشته، برعام خواستار پایان دوره دو ساله خود به عنوان جانشین رئیس ستاد کل شد، که طبق معمول دوره این سمت است. اما به گفته خودش، او به دلیل شدت درگیریها در جبهههای جنوب و شمال موافقت کرد تا فوریه ۲۰۲۵ در این سمت باقی بماند. حدود سه هفته و نیم پیش، برعام از دستیار رئیس ستاد کل درخواست کرد تا جلسهای برای تأیید فرآیند پایان کار وی تنظیم شود، اما با بیاعتنایی مواجه شد. به همین دلیل، اطرافیان برعام ادعا میکنند که او مجبور شد نظرات خود را بهصورت مکتوب و علنی بیان کند.
در اطراف هالوی، گفته میشود که رابطه کاری میان او و برعام کاملاً عادی بوده است: جلسات مشترک و جلسات شخصی میان آنها برگزار میشده و حتی در مورد همان نامه هم گفتوگو شده است. به محض دریافت نامه برعام توسط هالوی، جلسهای برای همان روز تعیین شد. به طور کلی، هر زمان که برعام درخواست گفتوگو با هالوی را داشت، این امکان به سرعت فراهم میشد. همچنین، نزدیکان به هالوی تأکید میکنند که در یک جنگ با این حجم از مسئولیتها، روش فرماندهی به صورت تقسیم کار میان رئیس ستاد کل و جانشین وی انجام میشود تا تأثیرگذاری معاون نیز به حداکثر برسد. هالوی، به گفته آنها، در موضوعات کلیدی به برعام اعتماد کرده بود.
https://www.ynet.co.il/news/article/yokra14219789
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
وضعیت در ستاد کل یک بی اعتمادی بی سابقه است اگرچه اطرافیان رئیس ستاد ارتش می گویند که رابطه این دو
اما همه این مسائل اکنون به تاریخ پیوستهاند و ارتش با یک بحران دیگر روبرو است، بحرانی که بخشی از آن ناشی از تأخیر در استعفای هالوی است. بدیهی است که وزیر جنگ، اسرائیل کاتز، که قبلاً اعلام کرده بود تا تکمیل تحقیقات جنگ، اجازه هیچ انتصابی را نخواهد داد، مانع از تعیین جانشین جدید توسط هالوی خواهد شد. کاتز به شدت اصرار دارد که هالوی مسئولیت وقایع را با استعفا بر عهده بگیرد و جانشین جدید در هماهنگی با رئیس ستاد کل آینده منصوب شود.
باید روشن شود که یکی از وظایف اصلی جانشین رئیس ستاد کل، ساختاردهی به نیروی نظامی است، نیرویی که با توجه به درسهای شکست ۷ اکتبر و تهدیدات جدید، نیازمند تغییرات اساسی است. این یک فاجعه خواهد بود اگر جانشین برعام نتواند با جانشین هالوی همکاری هماهنگ و مؤثر داشته باشد.
بنابراین به احتمال زیاد او تا زمان انتخاب جانشین هالوی به کار خود ادامه خواهد داد. برعام خود یکی از گزینههای مطرح برای این سمت است، در کنار افرادی چون ایال زامیر، مدیرکل وزارت جنگ و کسی که پیشتر دستیار نظامی نخستوزیر بوده است. اما این هم یک مشکل بزرگ است: چگونه هالوی و برعام میتوانند با هم در تحقیقاتی که در مورد جنگ انجام میشود، شرکت کنند و مقابل همه مقامات ارشد قرار بگیرند؟ چگونه تصمیمات اتخاذ خواهند شد؟ و چگونه رئیس ستاد کل، جانشین را برای نمایندگی در جلسات میفرستد؟ این وضعیت نمیتواند ادامه پیدا کند.
📰 زیر پایتان را خالی نکنند؟
:: بخش دوم
قرار بود #مدیر_ارشد منابع انسانی که رفتارهایش بر کسی پوشیده نیست، حذف شود. شد؟! چرا این رفتارها باید به سمتی سوق پیدا کند که دیگران هم از این #آب_گلآلود بخواهند ماهی بگیرند و آب به آسیاب دشمن بریزند و محل دپوی ضایعات کارخانه را به آتش بکشند؟ دود این شیطنتها به چشم که میرود؟ مسبب این شیطنتها کیست؟ چرا منطقیترین خواست کارگران که #انتصاب_مدیر_بومی در کارخانههای استانی است، نادیده گرفته میشود؟ مدیر #مجتمع_کرمان اهل کجاست؟ مگر خودتان قائل به این نیستید که مدیران باید متخصص باشند و بومی؟ در کرمان نداریم؟!
با بگیر و ببند و دستگیری کارگران و ترفندهای دیگر، قول بررسی خواستهها را دادند. حتا مدیر عامل از ریز این خواستهها از طریق #شورای_اسلامی_کار مطلع شد. ولی آیا قدمی برداشته شد؟ این عهدشکنیها و رفتارهای #ناعادلانه، به نفع کیست؟ در چه مسیری است؟ سوژه به #بیبیسی کذاب و #اینترنشنال صهیونیست دادن، هنر است؟ متخصصان کارخانهی بارز در کرمان که فخر صنایع تولیدی کشور است رزومه میفرستند برای فولاد بوتیای ایرانیان.
چرا؟ باید این صنایع زمین بخورد تا مسؤولان ما به خودشان بیایند؟ #ارج عبرت نبود؟ از ماجرای #هپکو پند نگرفتیم؟
در کارخانهی #بارز_کردستان پیچیده که برای جذب در بارز از متقاضیان رشوه میگیرند. چه چیزی از این ننگینتر؟ حتا در حد شایعه. برای اطلاع بیشتر از این موضوع به سؤال #شیخیزاده نمایندهی دهگلان و قروه در مجلس رجوع کنید که کتباً راجع به جذب پرسنل از مدیریت #شستا سؤال پرسید. کرمانیها دادشان بلند شده که استخدامها در آنجا هم #سفارشی است. قانون میگذارند که برای استخدام، باید از سد #آزمون بگذرید و بعد هم مصاحبهی حضوری. آنانی که بدون آزمون و #مصاحبه، استخدام شدهاند کیانند؟ سکوت جناب میرزایی و سرکار خانم منابع انسانی، متضمن چه روشی است؟ این رفتارها در کردستان و کرمان و جذب خارج از ضابطه تا جایی پیش رفته که نمایندهی #مجلس در همین چند روز پیش، #وزیر_کار را همراه با مدیر عاملان شستا و بارز به #کمیسیون کشانده. شما تاوان چه چیزی یا چه کسانی را میپردازید اگر بگویند رییس جمهورمان فلان است و بهمان است؟
این واگویه ادامه دارد
t.me/Sohail_Karimi