eitaa logo
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
54 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
1.3هزار ویدیو
48 فایل
حضرت امام رضا(ع): خدا رحمت كند كسى را كه امر ما را احياء كند، يكى از اصحاب سؤال كرد چگونه امر شما زنده میگردد؟ فرمود: دانش ما را میآموزد و به مردمان تعليم میدهد بدرستى اگر دانسته‏‌هاى زيباى ما را دريابند از ما پيروى میكنند. معانى الاخبار، ج 1، ص 174.
مشاهده در ایتا
دانلود
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
💢جهاد #امام_حسن علیه‌السلام؛ ■در شرایط دشواری که معاویه برای جبهه‌ی حق ایجاد کرده بود، #کریم_اهل_ب
●یکی از جنبه‌های مختلفِ آتش‌بس، از بیانات خود (ع)، که به برخی از معترضین بیان داشتند؛ ۱) زنده ماندن شیعیان:  با توجه به تحریفات گسترده‌ای که پس از رسول خدا(ص) دامن‌گیر عالم اسلام شده بود، حفظ جان افرادی که مبانی اسلام را از سرچشمه‌ی پاک نبوی(ص) و علوی(ع) دریافت کرده بودند، از اولویّت‌های مهمّ بشمار می‌رفت. معاویه بنا داشت این باقی ماندگان دوران محمّدی(ص) و وارثان تعالیم علوی(ع) را در جنگی نابرابر، از دم تیغ بگذراند و قبول آتش‌بس، این حربه را از او گرفت. ■امام خامنه‌ای با تطبیق شرایط، بنا بر فرضی که (ع)، فرمان جهاد صادر می‌کرد، به عواقب ناگوارِ این تصمیم می‌پردازد و می‌فرماید: «[در صورت جهاد] حسین کشته میشد، برادرهایش کشته میشدند، اصحاب وفادارش همه به قتل میرسیدند، و امام حسن هم در این بین کشته میشد. بعد معاویه میماند با یک عدّه مردمى که بیست سال، آنها را تمرین داده بود در خلاف جهت اسلام و بر خلاف روح اسلام.» (ع)
🔰 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با مراسم دانش‌آموختگی دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح؛ ❌بخش اول 🔻 معرفی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به عنوان و سپر دفاعی کشور در برابر تهدیدهای سخت دشمنان بیرونی و درونی 🔹اشاره به حدیث حضرت امیرالمومنین (ع) برای توصیف نیروهای مسلح کشور مبنی بر اینکه: «فَالْجُنُودُ بِإِذْنِ‏ اللَّهِ‏ حُصُونُ‏ الرَّعِيَّة» 🔸تاکید بر امنیت به عنوان زیرساخت اساسی پیشرفت کشور و لزوم تمرکز نیروهای مسلح بر این امنیت کشور 🔹هشدار در خصوص توهمات پیرامون امکان تامین با تکیه به دیگران و تاکید بر سیلی خوردن آن ها در آینده نزدیک 🔸سخن گفتن از اینکه صلاح منطقه ما، وجود کشورها و ارتش های مستقل، متکی به ملت ها و هم افزایی با همسایگان است 🔹مایه‌ی ویرانی و جنگ افروزی بودن حضور ارتش آمریکا در منطقه
🔰 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با مراسم دانش‌آموختگی دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح؛ ❌ بخش دوم و پایانی 🔻یادآوری خروج آمریکا از افغانستان و تحویل حکومت به طالبان پس از بیست سال کشتار و جنایت در افغانستان. 🔹شکست آمریکا در افغانستان علیرغم مجهز بودن به انواع تجهیزات گوناگون، متعارف و فوق متعارف. 🔸افشای اقدامات آمریکا برای ترویج مواد مخدر در آمریکا. 🔹تاکید بر لزوم حل حوادث اخیر در شمال غربی کشور بدون دخالت و حضور نظامی ارتش های بیگانه. 🔸دعوت کشورهای منطقه شمال غرب ایران به رعایت اصل عقلانیت برای حل مسائل. 🔹افشای غیرواقعی بودن تصاویر هالیوودی از ارتش آمریکا و تاکید بر وجود نداشتن عنصر اساسی و حیاتی معنوی، روحیه اخلاقی و توجه به خدال متعال و معنویات در ارتش ایالات متحده. 🔺کنایه رهبر معظم انقلاب به ترکیه و جمهوری باکو مبنی بر اینکه کسانی که برای برادران خود چاه می کنند، اول خودشان در چاه می‌افتند.
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
●یکی از جنبه‌های مختلفِ آتش‌بس، از بیانات خود #امام_حسن_مجتبی (ع)، که به برخی از معترضین بیان داشتند
●یکی دیگر از جنبه‌های مختلفِ آتش‌بس، از بیانات خود (ع)، که به برخی از معترضین بیان داشتند؛ ۲) حفظ آثار نبوی و فضائل علوی:  به سال ۵۸ یعنی دو سال مانده به هلاکت معاویه، امام حسین(علیه‌السّلام) در ایام حج در منا خطبه‌ی مفصلی در فضائل امیرالمؤمنین(ع) ایراد فرموده و یاران پیامبر(ص) را شاهد صدق خطبه‌ی خویش گرفتند. این در حالی است که معاویه اقلیم گسترده‌ی اسلامی را مالامال از لعن و نفرین امیرالمؤمنین(ع) کرده بود. خود (ع) نیز هرجا فرصتی می‌یافت از فضائل علی‌بن‌ابیطالب(ع) می‌گفت تا خفتگان و فریب‌خوردگان شامی را انتباه دهد و اسلام حقیقی را به آنان بنماید تا جاییکه یکی از علت‌های توطئه معاویه برای شهادت امام(ع) را همین مراودات و سفرهای (ع) به شام ذکر کرده‌اند.  امام خامنه‌ای درباره‌ی تقابل اسلام علوی(ع) و اُموی و جراحات سهمگینی که با شهادت (ع) در جنگ بر پیکره‌ی جامعه‌ی اسلامی وارد می‌آمد می‌فرماید: «اگر امام مجتبىٰ کشته میشد، امروز از اسلام، یا نامى نبود، یا اگر نامى بود، شخصیّت اوّل اسلام، معاویةبن ‌ابى‌سفیان بود. و شما میدانید اسلامى که شخصیّت اوّلش و مرد اوّل یا دوّمش معاویةبن ‌ابى‌سفیان باشد، یعنى آن اسلامى که، پشتوانه‌ى ظلم است، آن اسلامى که، پشتوانه‌ى قدرتهاى جبّار و طاغى و غاصب است؛ آن‌چنان اسلامى، براى بشریّت باقى میماند.»
🥀السلام علیک یا صلوات‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم مگر یتیم نبودی خدا پناهت داد خدا که در حرم امن خویش راهت داد هجوم جهل و خرافه، هجوم تاریکی خدا پناه در آن دورۀ سیاهت داد خدا؟ کدام خدا؟ آن خدای بی‌مانند همان که عصمت پرهیز از گناهت داد همان که جان نجیب تو را مراقب بود همان که سینۀ خالی از اشتباهت داد توان و توشه به پایان رسیده بود، ولی خدا رسید به فریاد و زاد راهت داد بگو که نعمت پروردگار پنهان نیست خدا که دست تو را خواند و دستگاهت داد خدا که چشم تو را با نماز روشن کرد خدا که فرصت تشخیص راه و چاهت داد چقدر واقعۀ آسمانی و شفاف خدا به یمن دعاهای صبحگاهت داد خدا که عاقبتی خیر و خوش عطایت کرد خدا که آینه را نور با نگاهت داد قسم به روز، که خورشید شمع خانۀ توست قسم به شب که خدا برتری به ماهت داد خدا که اشک تو را جلوۀ گهر بخشید خدا که شعلۀ روشن به جای آهت داد خدا که جان تو را از الهه‌ها پیراست خدا که غلغلۀ قوم لا الهت داد... یتیم آمده‌‌ام، مانده‌‌ام، پناهم ده مگر یتیم نبودی خدا پناهت داد؟ 🏴شهادت اسلام صلوات‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم و علیه‌السلام بر رهروان طریق حقیقت تسلیت باد.
🥀السلام علیک یا علیه‌السلام سکه‌ها ایمانشان را برد، بیعت‌ها شکست یک به یک سردارها رفتند قیمت‌ها شکست دست بدعت جانماز از زیر پای او کشید در شب شومی که قبح هتک حرمت‌ها شکست خنجر مأموم بر پای امامش زخم زد قامت دین را نماز بی‌بصیرت‌ها شکست دشمنان زخمش زدند و دوستان زخم زبان آه، این آیینه را سنگ ملامت‌ها شکست زهر جعده تلخ‌تر از صلح تحمیلی نبود زهر را نوشید و بغضش بعد مدت‌ها شکست 🏴شهادت اسلام صلوات‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم و علیه‌السلام بر رهروان طریق حقیقت تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| ما 🔺با همخوانی گروه سرود نسیم رحمت 🔺شاعر: مهدی ده نمکی افتخار زندگیمه که گدای تو منم اسمتو صدا زدم موقع گریه کردنم به لباس فرم و شال خادمی نیازی نیست شال خادمیمه حقّی که تو داری گردنم لقمه از دست تو خوردن طعم دیگه ای داره دستای خالیمون آقا کاسه ی نوکریه قاب عکس مشهدی که رو دیوار خونه هاست معتبر ترین گواهی واسه ی نوکریه هم نفس نقاره ها و هم سفر کبوتراییم حرف توی سینمون اینه ما همه خادم الرضاییم بگو آقا ، بگو ، گوشم به توئه اصلا هر چی تو بگی ، روی چشم منو به تو می شناسن ، دلم می خواد یکمم شده شبیه تو بشم ساده بگم ، یه عمره آقا نوکر خونه ی شماییم حرف من و امثال من نیست ما
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
●یکی دیگر از جنبه‌های مختلفِ آتش‌بس، از بیانات خود #امام_حسن_مجتبی (ع)، که به برخی از معترضین بیان د
● از دیگر جنبه‌های مختلفِ آتش‌بس، در بیانات خود (ع)، که به برخی از معترضین بیان داشتند؛ ۳) ایجاد تشکیلات سرّی و زیرزمینی شیعه:  طه حسین معتقد است بعد از دیدار گروهی از شیعیان کوفه که دوسال بعد از آتش‌بس به مدینه خدمت (ع) رسیده بودند، امام(ع) یک تشکیلات منظم سیاسی شیعی را در آن دیدار بنیان نهادند. چه بسا همین تشکیلات سرّی بود که تا شام نفوذ کرد و به عضوگیری شیعیانی در شام و بعدها حتّی تا بالاترین مقامات حکومتی پرداخت. امام خامنه‌ای با تأیید این نظریه طه حسین می‌فرماید: «عدّه‌اى که معترض بودند، از امام سؤال میکنند که تو چرا صلح کردى؟ امام بطور سربسته پاسخ میگفت؛ چون یک چنین مسئله‌اى را خیلى روشن است که نمیشود (واضح) گفت، امام چه بگوید؟ بگوید من صلح کردم که یک حزب سیاسى مخفى تشکیل بدهم و با معاویه بجنگیم! این مثل اینست که بالاى سر درِ مرکز حزب، یک تابلوى بزرگی بزنند، حزب مخفىِ فلان! بنا نیست که امام به همه بگوید که ما حزب مخفى تشکیل دادیم.» (ع)
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
● از دیگر جنبه‌های مختلفِ آتش‌بس، در بیانات خود #امام_حسن_مجتبی (ع)، که به برخی از معترضین بیان داشت
● اما آخرین جنبه‌ی مختلفِ آتش‌بس، در بیانات خود (ع)، که به برخی از معترضین بیان داشتند؛ ۴) علّت آتش بس همان علّت صلح حدیبیه:  (ع) در تشریح حکمت آتش‌بس به ابوسعید فرمودند: علّت مصالحه‌ام با معاویه همان علّت مصالحه رسول خدا(ص) با بنی‌ضمره و بنی‌اشجع و اهل مکه است. آنان، کافران به تنزیل، و معاویه و یارانش، کافران به تأویل‌اند. همانطور که در صلح حدیبیه تمام اتّهاماتی که قریش به رسول خدا(ص) زده بود، مبنی بر حُرمت نگه نداشتن خانه‌ی خدا و ایجاد انشقاق در جامعه، با قرار داد صلح، شسته و از میان رفت، در آتش‌بس میان (ع) و معاویه نیز تمام تهمت‌هایی که معاویه به جبهه‌ی حق زده بود، مبنی بر ریختن خون مسلمین بخاطر حکومت، کشتن عثمان، تحریف دین، با مراوداتی که بین شام و عراق و مدینه انجام شد، رنگ باخت، و معاویه مجبور به توطئه برای شهادت امام(ع) شد. امام خامنه‌ای در تبیین و تقریب این دو رویداد تاریخی می‌فرماید: «در طول دو سالى که میان صلح حدیبیّه در سال ششم و فتح مکّه در سال هشتم واقع شد، عدّه‌ى مسلمانها برابر بود با دو مقابلِ تمام مسلمانهایى که از اوّل بعثت تا آن روز مسلمان شده بودند؛ در ظرف دو سال، به برکت صلح؛ یک صلح بسیار پُرمنفعتى. خدا درباره‌ى این صلح میگوید: «إنّا فتحنـا لک فتحًا مبینًا.» فتح مبین یعنى صلح حدیبیّه که در تفاسیر هست. میگوید علّت صلحِ من هم با معاویه اینست.» ●بنابراین ماهیت صلح (ع) چیزی جز قیام و جهاد علیه حکومت باطل و غاصب نبوده است، روش ایشان در این جهاد اسلامی بهره‌گیری از آتش‌بس موقت برای وارد آوردن ضربه‌ی سهمگین در آینده بوده است.
■شیعیان تاریخ شهادت  (صلی الله علیه و آله) را ۲۸ صفر سال یازدهم هجری و علمای اهل سنت ماه ربیع الاول میدانند. چیزیکه در منابع تاریخی ثبت شده آنست که آنحضرت مدتی بیمار شدند و پس از آن رحلت نمودند. اما در روایاتی که از ائمه (علیهم السلام) نقل شده است، بیان گردیده که آنحضرت در اثر سمی که به ایشان خورانده شد، به شهادت رسیدند. ■در تاریخ شهادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میان شیعه و اهل سنت، اتفاق نظر نیست. زیرا تاریخ نگاران و سیره نویسان شیعه به پیروى از اهل بیت علیهم السلام، تاریخ شهادت پیامبر صلی الله علیه و آله را روز دوشنبه ۲۸ صفر سال یازدهم هجرى قمرى دانسته اند، ولیکن علماى اهل سنت تاریخ آن را در ماه ربیع الاول ذکر کرده اند و در اینکه چه روزى از ربیع الاول بوده است، اختلاف دارند؛ برخى روز اول، برخى روز دوم و برخى روز دوازدهم و ... از این ماه را بیان کردند. شیخ عباس قمی میگوید اکثر علماى اهل سنّت آن را در روز دوازدهم ماه ربیع الأوّل گفته‌‌اند. واقدی از جمله کسانى است که رحلت آنحضرت را در روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاول میداند.
🏴 فرازی از بر پیامبر (صلى‌الله علیه‌و‌آله‌وسلّم)
گفتم که عمر ماه صفر رو به آخر است دیدم شروع محشر کبرای دیگر است گردون شده سیاه و فضا پر زدود و آه تاریک تر ز عرصه‌ی تاریک محشر است باور کنید قامت حیدر خمیده است رنگ از عذار حضرت زهرا پریده است باور کنید بغض حسن مانده در گلو خونِ ‌دل حسین به صورت چکیده است شهادت (ص) تسلیت باد
🏴السلام علیک یا یا علیه‌‌السلام وقتی پدرت حضرت حیدر شده باشد باید که تو را فاطمه مادر شده باشد... جز بر در این خانه ندیدیم امامت تقسیم میان دو برادر شده باشد خورشید سفالی‌ست که در سیر جمالی از بوسه بر این گونه منوّر شده باشد بو می‌کشم ایام تو را، باید از اخلاق یک تکۀ تاریخ معطر شده باشد ای حوصلۀ محض! چه تشبیه سخیفی‌ست با حِلمَت اگر کوه برابر شده باشد با اینکه قضا دست تو را بست، ندیدیم جز آنچه بخواهی تو مقدّر شده باشد از عمر تو، یک روز جمل، آیۀ فتح است با صلح اگر مابقی‌اش سر شده باشد فریاد سکوت تو چه آهنگ رسایی‌ست شاید پس از آن گوش جهان کر شده باشد... خون جگرت ریخت نه در طشت که در دشت داغ گل سرخی‌ست که پرپر شده باشد... آن چشم که گریان نشود روز قیامت چشمی‌ست که از غصۀ تو تر شده باشد باور نتوان کرد که خاکی‌ست مزارت جز آنکه ضریح تو کبوتر شده باشد...
🏴السلام علیک یا ، یا علیه‌‌السلام هر قدر که می‌خواست گدا، شاه کرم داشت آن قدر که پیش کرمش، خواسته کم داشت در خانهٔ او بود که در اوج غریبی دل‌های غریبان جهان، راه به هم داشت دلخوش به نفس‌های مسیحایی او بود شب‌های مدینه که فقط غربت و دم داشت داغی شده بر سینه غم‌های وسیعش یک کوچۀ باریک که بیش از همه غم داشت راحت شد از اندوه جفاکاری یاران ای کاش که یاری به وفاداری سَم داشت ای آینه‌ها آینه‌ها! ذکر بگیرید ای کاش حرم داشت، حرم داشت، حرم داشت...
السلام علیک یا علیه‌السلام
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
● اما آخرین جنبه‌ی مختلفِ آتش‌بس، در بیانات خود #امام_حسن_مجتبی (ع)، که به برخی از معترضین بیان داشت
● مفاد صلح‌نامه‌ی امام حسن(علیه‌السّلام): ■معاویه کاغذ سفیدْامضائی برای امام می‌فرستد و همه شروط را می‌پذیرد و فقط حکومت را می‌خواهد، بالطبع (ع) هم هرآنچه به اسلام بود را می‌نویسد. ■برخی مواد که در تاریخ گزارش شده است: ۱) اسم تو امیرالمؤمنین نیست، یعنی خلیفه‌ی رسمی از نظر ما نیستی. ۲) حق نداری به جان یکی از افراد شیعه تعرّض کنی. ۳) حق نداری حکومت را موروثیِ خاندان خودت بکنی و کسی را بعد از خودت معیّن کنی. ۴) بعد از تو حکومت از آنِ حسن است و اگر او نبود از آنِ حسین. ■علّامه‌ آل‌یاسین می‌گوید: «ما در موادّ صلح‌نامه هرچه دیدیم به مصلحت امام حسن است، یقین می‌کنیم جزو صلح‌نامه است، هرچه به ضرر است یقین می‌کنیم جزو صلح‌نامه نیست؛ چون امام حسن به ضرر خودش که چیزى نمی‌نویسد، به نفع خودش می‌نویسد.» 🥀السلام علیک یا (ع)
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
● مفاد صلح‌نامه‌ی امام حسن(علیه‌السّلام): ■معاویه کاغذ سفیدْامضائی برای امام می‌فرستد و همه شروط را
■  (ع) صلح‌نامه را امضا می‌کند، جنگ را قطع می‌کند، امّا بعنوان "آتش‌بس". "آتش بس" یعنی فرصت تدارک امکانات تازه، نه اینکه به نفع دیگری میدان را ترک کنی و از اهداف خویش دست بکشی.  ●فواید صلح: • در ضمنِ صلح‌نامه، معاویه در تاریخ رسوا شد.  • بزرگ‌ترین و مقتدرترین دشمن معاویه، یعنى (ع)، در دنیا براى ادامه‌ى دشمنى خود با معاویه باقى ماند.  • حزب تشیّع تشکیل شد و زمینه‌ى انقلابهاى بعدى و برافتادن و انقراض حکومت بنى‌امیّه فراهم آمد. • رابطه‌ى نسلهاى آینده با مکتب اسلام و چهره‌ى واقعى قرآن محفوظ ماند. 🥀 السلام علیک یا (ع)
رفتی تو و داد از دل دنیا برخاست از پای نشست هرکه از جا برخاست از داغ غم تو قلب آهن شد آب آه از دل ذوالفقارِ مولا برخاست😫
💠 (صلوات‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) «مَنْ عَزَّى مُصَاباً فَلَهُ مِثْلُ أَجْرِهِ» هركس مصيبت‏‌زده‏‌اى را تسلی دهد، پاداشی همانند او دارد. 📗 الكافي، ج‏۳، ص۲۰۵ 🏴🖤🏴🖤🏴🖤🏴🖤 چشمی از غم ستاره باران دارد دلسوخته‌ای که داغ یاران دارد هرکس که به داغدیده تسکین بدهد پاداش و ثواب داغداران دارد
🏴 السلام علیک یا ، یا علیه‌‌السلام صبوری به پای تو سر می‌گذارد غمت داغ‌ها بر جگر می‌گذارد کمی خواستم از غریبی بگویم نه؛ این بغض سنگین مگر می‌گذارد؟ و حتما شبیه همان مرد شامی نگاه تو در من اثر می‌گذارد کریمی که از کودکی می‌شناسم قدم روی چشمان تر می‌گذارد دلم باز با یاد غم‌هایت آقا غریبانه سر روی در می‌گذارد نمک ریخت یک شهر بر زخم مردی که دندان به روی جگر می‌گذارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ چرا مظلومیت (ع) از جهتی از امام‌حسین(ع) هم بیشتر است؟ 👤 شهیدمطهری ▪️ سالروز شهادت ، نبی اکرم حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت مظلومانه (ع) تسلیت باد!
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
■  #امام_حسن_مجتبی (ع) صلح‌نامه را امضا می‌کند، جنگ را قطع می‌کند، امّا بعنوان "آتش‌بس". "آتش بس" ی
 ●مسئله‌ی صلح (علیه‌السلام): ■طبق آیه ۱۵ سوره انفال در جبهه‌بندى میان حقّ‌ و باطل، کسى حق ندارد از برابر دشمن بگریزد و پشت به میدان جنگ بکند و فقط یک استثنا دارد: وقتى روگرداندنِ از دشمن، براى تدارک ضربه‌ى محکم‌ترى بر پیکر دشمن است. ■صلح امام حسن از نظر تمام کسانى که با آن مواجه بودند ناشناخته بود. در طول تاریخ هم، هرچه از روزگار وقوع این حادثه گذشته است، دستهاى گوناگون، چه دوستان و چه دشمنان کوشیده‌اند تا چهره‌ى واقعى و اصیل حادثه‌ى صلح را از نظر مردم پوشیده بدارند.  ■مشکل از اینجا پیش مى‌آید که در نظر عموم، «صلح» در جمله‌ى «صلح امام حسن»، به معناى تسلیم و سازش است! ولیکن مسئله این‌جور نیست؛ صلح امام حسن به معناى متارکه‌ى موقّت جنگ است براى آمادگى جهت ضربت زدن قاطع‌تر. ■مسئله میان امام و معاویه، مسئله‌ى منازعه‌ى میان دو مدّعى سلطنت و حکومت نبود؛ منازعه‌ى دو فکر بود. ریشه‌ى تاریخى این مبارزه عبارت است از مبارزات پیغمبر با پدر همین معاویه، یعنى ابوسفیان؛ یعنی مبارزه‌ى بین حقّ و باطل.