enc_17067596943554363954572.mp3
5.17M
لعل
#حق امیرالمومنین علی علیهالسلام: مَنْ كَرُمَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ هَانَتْ عَلَيْهِ شَهَوَاتُهُ كسى
ما چیکار میکنیم با بشری که لیاقت خلیفة اللهی داره؟
#ناشناس
نظرتون راجع به کتاب حیفا و نویسندش؟
____
عرض کنم خدمتتون که من منتقد کتاب نیستم و صاحب نظر هم نیستم اما اون چیزی که شخصا دوست ندارم و سلیقهام نیست اینه که کتابهای آقای حدادپور از لحاظ ادبی متن خوبی نداره و با بهکاری گیری جاذبههای جنسی و هیجانی کردن ماجرا کتاباش فروش میره
اصولا هم مخاطب پروپاقرصش نوجوونا هستن که بهنظرم خوندن این کتابا با همچنین محتوایی اصلا مناسب سن نوجوون نیست.
چون به شدت وهم و شهوت نوجوون رو درگیر میکنه
🔴 چگونه تتلو را تبدیل به یک لولوی آفتساز کردند؟!/ نگاهی به سیره انسانساز امام موسی صدر
🔺 محسن ذوالفقاری نویسنده در یادداشتی نوشت: تتلویی که یک روزی برای بعضیها هلو بود چه شد که تبدیل شد به یک لولو. لولویی هزینهساز و آفتساز و مشکلساز و کلی چیز دیگر ساز! سازِ او به کدام سمت رفت و چه تاری را نواخت که از او موجود خطرناک ساخت.
🔺 تتلو مصداقی است از هزاران زن و مردی که از سطح فکری و تربیتی بالایی برخوردار نیستند. او تلنگر و تذکر خوبی است برای همهمان تا بفهمیم و بدانیم با او چگونه باید رفتار میشد. رفتاری که نیاز به مطالعه و تحقیق داشت و دارد. چیزی که امام موسی صدر برای نوع مواجههاش با زنان لبنانی مجبور میشود یک سال مطالعه کند.
🔺 زنانی که به گفته خود او بسیار تندروتر و بیبندبارتر از زنهای ایرانی بودند. زنهایی که مسئله بیحجابیشان مطرح نیست. چون برهنگی آنان زبانزد است. زنان نیمه عریانی که وسیله تجارت هستند. زنانی که از ترس دعوت به پوشیدگی و حجاب از روحانی فاصله میگرفتند تا از اول الف را نگویند تا مجبور به اداء سایر حروف گردند.
🔺 وجود چنین زنانی باعث شده است امام موسی صدر مجبور شود حدود یک سال مطالعه مداوم کند که چگونه با آنان برخورد کند. نتیجه یک ساله او در میدان عمل به شرح زیر است که خود شخص شخیص ایشان اینگونه تعریف میکنند:
🔺 «با این صورت نخست جمعیت بر و احسان اعلام کرد که برای عضویت، خانمها هم حق دارند شرکت کنند. با تبلیغاتی که شد در مدت کوتاهی متجاوز از دویست نفر زن عضو جمعیت شدند و در اول سال، خودشان هشت نفر هیئت مدیره را انتخاب کردند.
فعالیت خانمها در امور خیریه به علت روح مردمدوستی و زیادی عاطفه بالا گرفت تا آنجا که برنده جایزه فعالترین عضو در سال ۱۹۶۰ یکی از خانمها بود. برای تشدید و ازدیاد علاقه خانمها به اهداف و افکار جمعیت، توزیع شهریهی فقرا و رسیدگی به حال خانوادههای فقیر را در هر ماه دوبار بر عهده خانمها گذاشتیم.
🔺 مشاهده مناظر فقراء و رضایت روحی که در رسیدگی و ملاطفت با مستمندان در این خانمها به وجود آمد. شخصیت اصلی خانمها را یعنی روح انسانی را در آنها تا حدودی زنده کرد و به خوبی درک کردند که به جز زنانگی و مدپرستی و لباس خوب پوشیدن ممکن است شخصیت دیگری هم داشت و این شخصیت عظمت و ثبات و لطف بیشتری دارد.
🔺 رفته رفته خانمهای عضو جمعیت جلسات سخنرانی ماهیانه و سپس نمازجماعت روزهای جمعه و ایجاد مجالس در اعیاد و وفیات به وجود آوردند و بعد از یک سلسله بحث در لباس پوشیدن حد متوسطی انتخاب کردند. امید به آینده این خانمها بسیار زیاد است. در حال حاضر سطح فکری آنها به تدریج بالا میرود و آنها را از مسیر با هر بادی و همکاری با پارهای دستجات سیاسی و حتی جمعیتهای خیریهای که نیات و مقاصد ناصوابی دارد باز داشتهایم و اشتیاق و علاقه فطری آنها به تعالیم دینی رو به شدت میرود.»
🔺 کار تربیتی-اخلاقی با تمرکز بر شخصیتسازی و انگشت گذاشتن روی فطرت با کار اجرایی ارتباط با مستضعفین رمز موفقیت امام موسی صدر در هدایت و ساختن زنهایی است که مسئله بیحجابی نداشتند بلکه مسئله برهنگی داشتند. امثال تتلو و تتلیتیها با دور ماندن از تعالیم دینی و رنج بردن از بحران شخصیت از خود لولویی ساختند که در تنهایی خویشتن از خود میترسند و در کف جامعه با بیپرواییهایشان جامعه را از خود گریزان و ترسان کردهاند.
🔺 این نیز نهیبی به امثال منِ نوعی هم هست. شاید همچون تتلو نباشیم اما چنین هلویی هم برای اسلام نیستیم. مگر اینکه ساخته شویم و بسازیم. اگر این طور شد میپریم تو گلو! هممانند امام موسی صدر!
🔹 سخنرانی امام موسی صدر در کتاب «سه مقاله» صفحات ۴۰ تا ۴۲
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای روز فرهنگ، هنر، ادبیات و رسانه
منبع:https://t.me/harfinew1
@laal_del