eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
: کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour 🌹 همراه با های به روز و متنوع در مورد 🌹در ایتا دنبال نمایید
محمدرضا احمدی چرا امسال کارگران درصد افزایش پیدا نکرد؟؟؟؟ چرا به بهانه‌های مختلف از کارگران دفاع نمی‌کند؟ از علل اصلی مشکل با همدستی یا چاپندگی، کمر را شکسته اند با تولید قانون ظالمانه حتی با بی قانونی؟؟؟ ( مجلس شورای اسلامی): از مهمترین ارکان در کشور نیروی انسانی و کارگران هستند متاسفانه در تولید، صنعت و بررسی مسائل آنان تنها موضوع و رکنی که مورد غفلت واقع می شود همین کارگران عزیز هستند. آقای ، آیا از افزایش قیمت ها و هزینه های حداقلی زندگی کارگران خبر دارید؟ آیا می دانید در طول یک سال گذشته همه اقلام ضروری زندگی و همچنین اجاره بها، هزینه مسکن بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشته است؟ ایشان و همکاران محترمشان در بررسی افزایش ماهیانه کارگران در اسفند سال گذشته همه تلاش خود را انجام دادند تا را مجاب به موافقت با افزایش کمتر نمایند. شما چرا از حق و حقوق کارگران به بهانه های مختلف دفاع نکردید؟ مگر با #۷، ۸ میلیون تومان دریافتی ماهانه می توان در شرایط کنونی زندگی کرد؟ بنابر اظهارنظر اکثر کارشناسان در حال حاضر در کشور حداقل میلیون در ماه می باشد لذا شایسته بود امسال حقوق کارگران حداقل % افزایش می‌یافت./
: سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران: چرا بعد از حضور مردم در #٢٢ بهمن، آمریکایی ها 🇺🇸از طریق سه واسطه پیام دادند که ما دنبال براندازی نیستیم ؟؟؟؟ بیایید مذاکره کنیم؟ چرا ورق برگشت؟ در شرایطی که دشمن به دنبال براندازی است!!!! شما باید شرایط را آرام کنید.⁦👏🏻⁩ اعتراض با اغتشاش و براندازی فرق دارد.⁦👏🏻⁩ هیچ کسی در کشور خود اجازه براندازی نمی دهد.⁦👏🏻⁩ همین الان در حال اعتراض هستند ⁦👏🏻⁩ کسی هم با آنها برخورد نمی کند. در برخورد با نفوذی های حاکمیت هیچ کوتاهی نکردیم.
محمدرضا احمدی چرا اجتماعی از دریافت می کند؟؟؟ اما را بیمه نمی کند!؟؟ هادی ( رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور): تأمین اجتماعی در راستای بیمه کاری نکرده است، حق بیمه از کارفرمایان دریافت شده است اما اجرای بیمه کارگری صورت نگرفته است. هنوز کارگری بیمه نشده است، اما حق بیمه از اخذ شده است. تأمین اجتماعی قانون گریز است. سازمان تامین اجتماعی ظلم آشکاری را در حق کارگران ساختمانی دارد و از کنار بیمه کارگران ساختمانی آورد زیادی برای سازمان تامین اجتماعی وجود دارد. امروز مهمترین مسئله کارگران ساختمانی است، از اسفند ماه حق بیمه از کارفرمایان دریافت می شود اما وضعیت بیمه کارگران تغییری نکرده است. هیچ دستگاهی متولی کنترل تورم در کشور نیست که بتواند وضعیت را مدیریت کند تا شاید مشکل کارگران ساختمانی هم حل شود. کارگران ساختمانی به دلیل گرانی و در این بخش مدت زمان زیادی هستند ؟؟؟؟ و برای تأمین خود به سمت مشاغل دیگری از جمله و مشاغل کاذب رو می آورند.؟؟؟؟/
غرامت ایام بیماری اگر وضعیت یا تأمین اجتماعی در دوره دریافت استراحت بیماری تغییر کند، آیا امکان تغییر و اصلاح دریافت غرامت هم وجود دارد. اگر مجرد در دوره استراحت ایام بیماری، کند آیا می‌تواند مابه‌التفاوت مربوطه را دریافت نماید؟ بله امکان اصلاح و دریافت مابه‌التفاوت وجود دارد. ملاک متأهل یا متکفل بودن ، وضعیت آنان در دوران استراحت است. بنابراین چنانچه در دوره مذکور، شرایط بیمه‌شده از نظر و تغییر‌ کند، پرداختی حسب مورد با توجه به وضعیت فعلی وی از تاریخ تغییر وضعیت محاسبه می‌شود.
جهرمی دولت: یک شبکۀ حداقل سال مجوزهای معادنِ را گرفته؟؟؟؟؟ و کرده بود؟؟؟؟ دولت ۱.۵ سال تلاش کرد تا بتواند این مجوز را از دست این شبکه دربیاورد و معادن را برای بهره‌برداری فعال کند. ؟؟؟
: کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour 🌹 همراه با های به روز و متنوع در مورد 🌹در ایتا دنبال نمایید
محمدرضا احمدی چه در تخصیص بودجه وجود دارد؟؟؟ فساد باشگاه های فوتبال معادل بودجه کل است؟؟؟؟ هیچ قدرتی وجود ندارد که جلوی مافیای فوتبال را بگیرد؟؟؟؟ چرا بعضی‌ مدیران دوست دارند؟؟؟ تیمشان به سقوط کند!؟؟! : بعضی از دوست دارند تیم‌ها را به بیندازند و یا در دسته یک نگه‌دارند؛ چون طبق قانون در لیگ برتر به آن تیم‌ها تعلق نمی‌گیرد.
امسال ظرفیت تولید کشور از #۴ میلیون بشکه در روز عبور می‌کند شرکت ملی نفت ایران: در سال ظرفیت تولید نفت کشور به بیش از میلیون بشکه در روز و تا پایان ، به #۴.۶ میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
محمدرضا احمدی محترم آیا برای ها نیز قرار بازداشت، محاکمه و مجازات صادر می شود!!! که شبانه روز ، ، ، با اکثر متخاصم ، و ناسزا به سر تا پای مقدسات و نظام ، با ها.... انجام می دهند ؟؟؟؟ مگر کارگران مظلوم جز موارد ذیل چیز دیگری می خواهند!!! افزایش و ، ، ،حمایت از آنها،پرداخت حق بیمه شان،داشتن سندیکای کارگران اصلی در ‌ بوشهر: #۸ لیدر اصلی اعتصاب در منطقه دستگیر شدند. این با حمایت شبکه‌های خارج از کشور از طریق و حقیقی، را مدیریت می‌کردند. #۸ شرکت و به‌سبب عدم همکاری در و به‌کارگیری و دامن‌زدن به حوزه اعتصاب کارگری در لیست سیاه قرار گرفته‌اند. کارگری شکسته شده و کارگران شرکت‌های مختلف به محل کار بازگشته‌اند. به‌کارگیری نیروهای بومی در اولویت قرار دارد و این درحالی است که یک هزار نفر هم در پارس‌جنوبی استخدام می‌شوند.
فردوسی❤️ روحت شاد فردوسی❤️ یعنی یک تمدن به تمام معنا
محمدرضا احمدی جمهوری اسلامی منافق شده اند!!!! از یک طرف تمام ثروت های زمینی و زیر زمینی کشور را در خدمت معاف از با ابر بدهی به بانکها و دادن انواع تماماً قرار داده اند از طرف دیگر به می گویند قناعت کنید !!!! متاسفانه هر لحظه و گرانی را افزایش می دهند ؟؟؟ ودستمزد ریالی را بی ارزش می نمایند!! 10 در خیابان‌های چند روزی است که تصاویر یک R۸ اسپایدر فضای مجازی به خصوص را پر کرده است.