eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
محمدرضا احمدی !!!! گرا؟؟؟ وزیر_کار_آمارساز صحبت های با صحبت هایی که در کار مطرح کردند؟؟؟؟ کامل در تضاد است؟؟؟؟ اکبر ( اجرایی خانه کارگر قم): صحبت های امروز با صحبت هایی که در شورایعالی کار مطرح کردند کاملا در تضاد است،؟؟؟ از طرفی رشد تمامی قیمت ها در کشور با شعار های آقای متفاوت است!؟؟؟؟؟ متاسفانه در دوسال اخیر نه تنها شاهد گشایش سفره مردم⁦❤️⁩ نبودیم بلکه شاهد کوچک تر شدن سفره مردم به ویژه بودیم. وزیر کار قول هایی که در جلسات شورایعالی کار به گروه کارگری مبنی بر اینکه اگر کنترل نشد کارگران را افزایش خواهند داد، داده بودند و حالا که به قول های خود نتوانسته اند عمل کنند صحبت هایشان را نقض می کنند، در حالیکه مقام معظم بارها تاکید کردند که به فکر سفره و مردم باشید. وقتی دولت با توجه به سیاست های غلط اقتصادی توان کنترل تورم را ندارد پس باید با افزایش حقوق ها تورم را جبران کند⁦👏🏻⁩⁦ نه با آمار سازی غلط، کاهش تورم را مطرح کنند⁦👏🏻⁩
محمدرضا احمدی #۳ بانک مالک خانه خالی است؟؟؟؟؟ ، وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن و شهرسازی: در مراحل اولیه شناسایی خانه‌های خالی خانه خالی شناسایی شد. در نهایت پس از دریافت اعتراض مالکان محرز شد که حدود هزار واحد خالی هستند. #۳ بانک در مجموع خانه خالی دارند که اسامی را نمی‌توانیم اعلام کنیم!
سقوط از ارتفاع و اهمیت استفاده صحیح از و لایف لاین. ایمنی کار در ارتفاع: ماده ۱ - مکلف است نسبت به شناسایی و ارزیابی مخاطرات و ایمن سازی اقدام نماید. ماده۲ - مکلف است با استفاده از سامانه های انجام ایمن کار در ارتفاع متناسب با نوع کار ، افرادی که در ارتفاع بیش از ۱٫۲ متر نسبت به سطح مبنا مشغول کار می باشند ، را تامین نماید.
محمدرضا احمدی با ارایه برنامه هفتم نه تنها به سمت توسعه نمی رود !!!! بلکه به سمت بیچاره نمودن علی الخصوص .....می شود؟؟؟؟؟ بطوریکه مواد ضد کارگری و ضد برنامه هفتم عملا زندگی درصد افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد!!!!!! حسین ( هیات مدیره کانون عالی هماهنگی شوراهای اسلامی کار): در برنامه هفتم توسعه با بحث استاد شاگردی که پیشنهاد شده، افراد تازه وارد به بازار کار و جویای کار حق و یک دوم و حقوق یک دوم رد شود که این به زیان منابع اجتماعی است. در آینده مجاز می‌شوند که برای پرداخت حقوق و حق بیمه کمتر، فقط از افرادی که در سطح هستند، استفاده کنند. امید به زندگی بیشتر درسال‌های اخیر استدلال افزایش در برنامه هفتم بوده است اما امید به زندگی؟؟؟؟؟؟؟؟ فاکتورهای دیگری دارد که کار شایسته، امید به آینده اقتصادی بهتر ازآن‌هاست. ما الان با نیروی کارنسل جدیدی مواجه هستیم که تمایلی به ندارند. لذا این استدلال در برنامه هفتم درست نیست. مواد و برنامه هفتم عملا زندگی درصد افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما درسرخط اخبار نیست زیرا ما دچار سرخوردگی صنفی هستیم. تصمیمات دولت و مجلس وحی منزل نیست و مردم حق اعتراض به تصمیمات رادارند⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩ ./
محمدرضا احمدی وقتی های دولتی توان اداره امور اقتصادی کشور را ندارند به جای استعفا به سراغ تصویب می روند که اقشار ضعیف جامعه را به خاک سیاه بنشانند؟؟؟؟؟ مصداقش تعیین میانگین #۵ سال، برای ، است ؟؟؟!؟ ابراهیم ( هیئت مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان گیلان): تعیین میانگین #۵ سال برای مستمری بازنشستگان به هیچ عنوان مورد قبول این قشر و فعالین این حوزه نیست. همواره شاهد بوده‌ایم که بسیاری از در زمان اشتغال که دستمزد حداقلی داشتند، برای بهره‌مندی از نسبتا بالا در زمان ، دو سال آخر از جیب خودشان، رقمی اضافه را برای تامین اجتماعی پرداخت می‌کردند. حال با این ، کارگری که سنی از او گذشته و دیگر راندمان سال‌های جوانی را ندارد، چگونه می‌تواند کار کند و ۵ سال هم رقمی را از جیب خودش برای این موضوع بپردازد؟!
محمدرضا احمدی از ارایه تمام کارشناسان متوجه شده‌اند! که سواد لیبرال سیزدهم سطح سواد قانونی اش زیر است؟؟؟؟؟ با اجرای لایحه تعیین میانگین #۵ سال آخر جهت تعیین بازنشستگان، جامعه دچار تزلزل خواهد شد؟؟؟؟ سید محمد ( هیات مدیره اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری): کسانی که پیشنهاد تعیین میانگین #۵ سال آخر جهت تعیین مستمری بازنشستگان را داده‌اند ضعیف‌تر و مظلوم‌تر از جامعه کارگری نیافته‌اند و به دنبال ﷼متشنج کردن جامعه و تضعیف قشر هستند. چرا برنامه‌هایشان فقط برای جامعه کارگری است؟ آیا کارگران را فقط برای رای دادن می‌خواهند؟ چه خدمت مفیدی در و دولت برای این قشر انجام می‌دهند؟ آیا پیشنهاد دهندگان این لایحه می‌خواهند به کسانی که به دنبال متشنج کردن جامعه هستند خوش‌خدمتی کنند؟ پیشنهاد ما به این افراد این است سر جایشان بنشینند و بگذارند جامعه در آرامش باشد. از مقام معظم ، و خواهش‌ می‌کنیم اجازه ندهند این افراد، جامعه را دچار تزلزل کنند.
انواع ازکارافتادگی و نحوه محاسبه حقوق بالای درصد را توضیح دهید؟ مستند به ماده قانون تامین اجتماعی ، ‌شدگانی که طبق نظر معالج غیرقابل علاج تشخیص داده میشوند پس از انجام خدمات توان‌ بخشی و اعلام نتیجه توان ‌بخشی ‌یا اشتغال چنانچه طبق نظر مذکور در ماده این قانون توانائی خود را کلا یا بعضاً از دست داده باشند به ترتیب زیر با آنها رفتار‌ خواهد شد: الف - هرگاه درجه بیمه شده شصت و شش درصد(۶۶#) و بیشتر باشد از کار افتاده شناخته میشود. ب - چنانچه میزان کاهش قدرت کار بیمه شده بین سی و سه تا شصت و شش درصد(#) و به علت حادثه ناشی از کار باشد از کار افتاده شناخته‌ میشود. ج - اگر درجه کاهش قدرت کار بیمه شده بین ده تا سی و سه درصد(#۳۰درصد) بوده و موجب آن حادثه ناشی از کار باشد استحقاق دریافت نقص ‌مقطوع را خواهد داشت. 🔹بر اساس ماده قانون تامین اجتماعی میزان مستمری ماهانه ازکارافتادگی کلی ناشی از کار عبارت است از یک سیم مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضرب در سنوات‌ پرداخت حق بیمه مشروط بر اینکه این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از صد درصد آن بیشتر نباشد.
محمدرضا احمدی جهت اطلاع متوهم که احتمالا در ایران ⁦❤️⁩زندگی نمی کند ؟؟؟ صرفاً جهت اطلاع ؟؟؟؟؟ در سالها اخیر مردم کم می خورند کم می پوشند اما در طرف دیگر ماجرا بگیر و رانتی دولتی و و .....در جزایر قناری و جزایر آمریکا جنوبی با پول بیت المال به عشق و حال می پردازند؟؟؟؟؟ کاهش شدی مصرف و توسط درصد جامعه؟؟؟؟؟؟ آغاز رکود تورمی در کشور!!!!درسایه مسئولین متوهم ؟؟؟؟؟ اما !!!! به تمام ابعاد زندگی ایرانیان ⁦❤️⁩سرک کشیده است پیش‌بینی برخی از اقتصادی و فعالان صنفی از وضعیت مردم⁦❤️⁩ در سال جاری بسیار زود محقق شد و آمارها نشان از مردم⁦❤️⁩ به دلیل افت قدرت خرید آنها دارد.؟؟؟؟؟؟ آمار منتشره از سوی در کشور نشان از این می‌دهد که کاهش قدرت خرید مردم در سال جاری، سبب کاهش خرید ملزومات اصلی زندگی از سوی مردم❤️ شده است. سال گذشته و با اعلام خبر افزایش حقوق کارمندان؟؟؟؟؟ و بازنشستگان دولتی؟؟؟؟؟ و نیز تصمیم شورای عالی کار ؟!؟؟؟؟مبنی بر افزایش مزد کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی، برخی از کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی کردند که با توجه به افزایش قیمت کالاها و خدمات در کشور، قدرت خرید طبقات مزدبگیر به عنوان اکثریت جمعیت کشور، کاهش شدیدی خواهد داشت که همین موضوع می‌تواند باعث ایجاد عمیق در کشور شود؛ رکودی با طعم . حال با گذشت کمتر از سه ماه از آغاز سال جاری، آمارها نشان می‌دهد که این پیش‌بینی محقق شده است
 نشست مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز(سه‌شنبه خردادماه) با حضور صولت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میرهاشم مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و علی محمد رئیس سازمان کشور به منظور پاسخگویی به سوالات محمدرضا بافقی نماینده مهریز و بافق و بهاباد و خاتم و ابرکوه، محمود بیغش نماینده و رجب   نماینده برگزار شد. در این نشست بافقی #6 سوال از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد که در نهایت از پاسخ #3 سوال مبنی‌بر‌اینکه چرا علی‌رغم تاکید اصل قانون اساسی و فصل #۶ قانون کار به تشکیل بسیاری از واحدهای تولیدی شورای کارگری ندارند؟ چرا به تشکل های صنفی اهمیتی داده نمی شود؟؟؟؟؟؟ چرا علی رغم تاکید قانون مبنی بر پرداخت حقوق کار به افراد دارای شدید و بسیار شدید فاقد شغل این امر تاکنون اجرایی نگردیده است؟؟؟؟؟؟ چرا علی رغم تاکید موجود در خصوص سازی و متناسب سازی حقوق در راستای بهبود وضعیت معیشت این بزرگواران و همچنین برقراری و رفع تبعیض اقدام جدی صورت نمی‌گیرد؟؟؟؟؟؟   قانع نشد و قلمرو این سوالات ملی شناخته شده و جهت بررسی به صحن علنی ارسال خواهد شد. و اما وی در خصوص #3 سوال دیگر خود مبنی بر اینکه چرا اجتماعی در خصوص ایجاد زیرساخت مناسب جهت ارائه خدمات الکترونیکی اقدام موثر و اساسی ایجاد نمی کند؟؟؟؟؟ چرا علی‌رغم اینکه و زیان‌آور مشخص نموده است!!! که پرداخت #۴ درصد حق بیمه برعهده واگذارنده کار یا همان کارفرمای اصلی می‌باشد متاسفانه این موضوع به درستی اجرایی نمی‌گردد؟؟؟؟🌹 چرا صورت جلسه مورخ دی ماه پیرامون مطالبات مردم و خواسته‌های به شرکت سنگ آهن شهرستان بافق اقدامی صورت گرفته نمی‌گیرد؟ ؟؟؟ مهلت #2 هفته‌ای تعیین کرد تا مدیرعامل سازمان اجتماعی جهت رسیدگی به این موضوعات سفری به استان یزد داشته باشد.   در ادامه محمود از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرسید: معیار اعضای هیات مدیره شرکت‌های تحت پوشش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چیست؟؟؟؟؟؟⁦👏🏻⁩ و در نهایت قرار شد این سوال در نشستی بین وی و صولت مورد بررسی قرار گیرد. در پایان رجب نماینده تاکستان نیز به مکاتبه مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت این استان و مشکلات ناشی از تغییرات اخیر در این سازمان اشاره کرد !!!! و خواستار ورود تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این موضوع شد!!!!
محمدرضا احمدی خدا کند کذب باشد اما اگر....!!!!! از تا مدیرعاملی صندوق ذخیره بسیجیان با که کودکان در آن شدند آشنا شوید روزنامه از یک سلسله کودک آزاری و شکنجه در موسسه خیریه‌ای به نام «» خبر داده. حالا جستجوها نشان می‌دهد این موسسه متعلق به «احمد »، اجتماعی، مدیرعاملی اسبق و ریاست پیشین سازمان است https://www.farazdaily.com/fa/tiny/news-63161
واکنش‌ شدید جوامع و ؟؟؟به افزایش سن تغییر بازنشستگی درست است؟ کاربران دیدگاه‌های خود را درباره مطرح کردند khabaronline.ir/xk7yr
عباس رفاه و تامین اجتماعی سرانجام اصلاحات بازنشستگی در قانون ؟؟؟؟؟ شنیده می شود برخی نگران شرایط جدید هستند و به همین خاطر روند درخواست و یا های پیش از موعد فزونی یافته است. تجارب گذشته در انجام اصلاحات پارامتریک در خصوص سن و سابقه در در ایران و حتی سایر کشورها نشانگر آن است که این اصلاحات چندان هم بسادگی میسر نخواهد بود و معمولا در مسیر تصویب با چالشهای بسیاری مواجه خواهند شد به حدی که طی سالهای گذشته علیرغم اعتقاد به لزوم اصلاحات ؛ در مسیر برعکس گام برداشته اند. ضمن اینکه آرزو دارم به بهترین و شایسته ترین حالت آنچه به مصلحت کشور، سازمان، همکاران و بیمه شدگان است در فرایند تصویب نهایی قانون برنامه هفتم  رخ دهد ولیکن بر اساس شناخت و تجربه شخصی خویش از فرایند سیاستگذاری و قانونگذاری باید عرض نمایم که هرگونه احتمال در خصوص تصویب قوانین است!!! خصوصا اینکه تلاقی قانون برنامه هفتم با سال پایانی مجلس یازدهم و نگرانی از تاثیر تصویب برخی قوانین در وضعیت سبد رای خود در انتخابات بعد و همچنین تقابل برخی ذینفعان و تشکلها با این اصلاحات این موضوع را مبهم تر خواهد نمود.  فلذا پیشنهاد می کنم ۱) همکاران محترم بعنوان های انسانی که در این شرایط سازمان شدیدا به تجارب و اندوخته های ارزشمند ایشان شدیدا نیازمند است، هرگز تصمیم عجولانه در خصوص پیش از موعد و یا نگیرند چرا که هرگونه احتمال در تصویب قانون برنامه محتمل است. ۲) با فرض تصویب تمام و کمال اصلاحات پیشنهادی(که بعید است طابق النعل بالنعل صورت پذیرد) ؛ تاریخ اجرای از ابتدای سال ۱۴۰۳ خواهد بود و تا پایان سال کاملا مشخص خواهد شد !!! به چه سرانجامی خواهد رسید. بلاشک تصمیم گیریها پس از روشن شدن کامل وضعیت قانون مبتنی بر واقعیت خواهد بود نه مبتنی بر احتمالات. ارادت عباس اورنگ کارشناس رفاه و تامین اجتماعی