eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
کلاهی که سالها بر سر و می گذارند ؟!!؟ اگر طلبکار باشند با نرخ روز حساب می کنند ؟؟؟؟ و اگر بدهکار باشند به نرخ ده سال پیش؟؟؟؟ ما در ایران تعهدات دولت را با نرخ سود تضمینی اوراق مشارکت بدهی خود به گروه‌های مختلف بروزرسانی می‌کنیم.!!! این درحالی است که نرخ تورم و نرخ افزایش مستمری‌های بازنشستگان متفاوت از نرخی است که دولت بدهی‌های خود را بروزرسانی می‌کند. معمولا نرخ‌های متوسط سود مشارکت تا حد قابل ملاحظه‌ای کمتر از و نرخ افزایش و در صندوق‌ها بوده است و به همین دلیل بین نرخ‌های بروزرسانی شده حقیقی و نرخ‌هایی که دولت در مورد بدهی‌های خود در نظر می‌گیرد، فاصله‌ای آشکار وجود دارد.؟؟؟؟  این باعث می‌شود که مرتب (به قیمت‌های ثابت) ارزش دارایی‌های ما نزد کاهش یابد؟؟. به عبارت بهتر فرض کنید اگر زمانی /۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/ ۳۵ تومان در سال ۱۳۹۱ به سازمان تامین اجتماعی بدهکار بود، در آن زمان دلار دولتی ۱/۰۰۰ تومان بود. به این ترتیب ما در آن زمان با نرخ دلار دولتی ۳۵ میلیارد دلار طلب از دولت داشتیم. حال اگر اکنون همان بدهی را با نرخ نزدیک به قیمت نیمایی دلار محاسبه کنیم، کل بدهی فعلا محاسبه شده ریالی از سوی دولت در جیب بازنشستگان چیزی حدود ۱۵ میلیارد دلار (همان ۴۵۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان بدهی اعلامی پذیرفته شده از سوی دولت) است که نسبت به ۱۰ سال پیش حدود ۲۰ میلیارد دلار معادل۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ آب رفته است!  به عبارت بهتر اگر دولت در سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ همان بدهی خود را یکجا به صورت دلاری و قابل حفظ ارزش با صندوق‌های و از جمله اجتماعی تسویه می‌کرد، ؟؟؟؟ امروز ارزش آن به جای ۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان اعلام شده از سوی صولت ، چیزی حدود ۱/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/تومان بود که این حدودا دو برابر رقم اعلام شده از طرف است. یعنی دارایی‌های بازنشستگان ما در مقابل دولت با کاهش ۲۰ میلیارد دلاری ارزش حقیقی، به کمتر از نصف دهه گذشته کاهش پیدا کرده است.
وزیر کار اعلام کرده است که از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار فرصت ایجاد کرده است که بیشتر آن‌ها از طریق ارائه امکانات به و زودبازده کوچک بوده است. این آمار ارائه شده بیان‌گر چه تحولی است؟ آیا مشاغل خرد و خانگی ظرفیت اشتغال‌زایی کاملی در ایران دارند؟  بسیاری از این ثبت شده قبلا در بخش رسمی فعال بودند. چنین نیست که آن‌ها از همان سال ۱۴۰۱ فعال بوده باشند. آن‌ها کار خود را می‌کردند و امرار معاش داشتند، اما اغلب آن‌ها ثبت شده و حمایت شده نبودند ؟؟؟و دولت تنها با ثبت و شناسایی آن‌ها و ارائه محدود تسهیلات خرد، شاغلان مشاغل زودبازده و خانگی و محلی را ذیل آمار آورده تا به‌عنوان آمار نیروی کار فعال ثبت شوند. ؟؟؟؟؟؟ در قالب یک چهارچوب دولت با شناسایی افراد شاغل غیر رسمی می‌تواند آمار اشتغال را بالاتر ببرد. ؟؟؟؟؟ این به آن معنا نیست که دولت شغل جدیدی ایجاد کرده باشد، بلکه در بسیاری موارد تنها شغل سابق را شناسایی کرده و تحت رسمیت و حمایت قرار داده شده است.!!!!! در ایران به این دلیل که قابلیت مناسبی برای رصد کردن و پیگیری را ندارد، ممکن است بسیاری از مشاغل موجود از دید دولت و جامعه پنهان باشد!!!! به این ترتیب هر میزان شاغلی که در شبکه‌های رسمی و غیر رسمی ناپیدا شناسایی شود، به آمار اشتغال کشور نیز افزوده می‌شود و این در مورد مشاغل خانگی یا غیر رسمی محلی بیشتر رویت می‌شود. وجود ترش و آماری در بسیاری از آمارهای اشتغال ما در ایران سابقه دارد و در مورد آمارهای اشتغال ناشی از مشاغل خرد نیز به نظر چنین مسئله‌ای صدق می‌کند. ؟؟؟؟ ما باید جلوی اعداد اعلامی را بگیریم و این را مدنظر قرار دهیم که وقتی کشور پایین است باید به آمارهای اعلامی اندکی با دیده تردید نگریست!!!!!؛ به ویژه اگر مربوط به مسئله‌ای حساس مثل اشتغال باشند.  محصول ارزش است و خلق ارزش خود را در افزایش چشمگیر (GDP) نشان می‌دهد. !!! ما به نهادهای مطالعاتی و آماری موازی به ویژه در زمینه اشتغال و بازار کار نیاز داریم تا بتوانند علاوه بر موسسات مطالعاتی زیر مجموعه ، اطلاعاتی دقیق‌تر و میدانی‌تر از شرایط بازار کار بدست آورند.  دولت به مشاغل خانگی و زودبازده صرفا این نوع اشتغال را تقویت می‌کند و ظرفیت گسترش این بخش از اقتصاد کشور نیز محدود است و نمی‌تواند همه‌گیر شود
کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour
نقشه میزان در استان های کشور تدوین شده است که بنا بر آن در 14 استان، نرخ بیکاری از میانگین کشوری بیشتر است؟؟؟ که در این بین کرمانشاه؟؟، چهارمحال وبختیاری؟؟ و لرستان ؟؟با فاصله های به مراتب بیشتری در صدر استان های دارای بیشترین نرخ بیکاری قرار گرفته اند. 
بیـش از 90 درصـد کشــور در دو ســطح  فنــاوری متوســط پاییــن و  فنــاوری پاییــن قــرار دارنــد کــه بــا ایــن ترکیــب ســطح فنــاوری،  عملا موقعیــت در ســطح در نقطــه ای قــرار می‌گیــرد کـه قـدرت چانه زنـی نـدارد، زیـرا ایـن صنایـع امـکان بـالا بـرای کشـور ایجـاد نمی کننـد.!!!
بعد از تحمیلی آنهایی که در قرار گرفتند منافع را برای دوستان خود در نظر گرفتند !!!!و منابع عمومی کشور به شکل نابرابری توزیع شد!!!! به این صورت که بخش قابل توجهی از کشور از مواهب این سرزمین محروم شدند.؟؟؟
اتفاقات اخیر، سال ها پیش توسط پیشبینی شده بود، ؟؟؟؟ حتی اینکه در نیمه دوم 1401 بحران بی سابقه ای خواهیم داشت، پیشبینی شده بود.؟؟؟ ما به حاکمان می گوییم اگر گوش نکنند، وضع به مراتب خراب تر خواهد شد!!!. الان نگرانی ما مداخله خارجی ها است چراکه زمینه های آن توسط غرب در حال مهیا شدن است. ؟؟؟؟ راه حل برای شرایط کنونی وجود دارد که مهم ترین آن خروج نظامی ها!!، امنیتی ها!!!، بیوت علما!!! و دفاتر ائمه جمعه!!!!، ستاد اجرایی!!!، بنیاد مستضعفان !!!و ... از اقتصاد است. ؟؟؟ مادامی که اینها در حضور دارند، سرمایه گذاران وارد گود نمی شوند.  فقط در سه سال گذشته 3 میلیارد دلار معادل۱۲۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰تومان توسط ایرانی ها برای خرید خانه در قبرس شمالی و 10 میلیارد دلار معادل۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ برای خرید خانه در ترکیه سرمایه خارج شده است. ؟؟؟؟؟؟ این آدرس غلط است که بگوییم همه چیز توسط خارجی ها رقم خورده است.؟؟ این اتفاقات نتایج سیاست هایی است که آقایان به نام اتخاذ کرده اند و زمینه خروج سرمایه را فراهم کرده اند چون خودشان منتفع هستند. !!! مسأله اصلی این است که ما یک نظام ورشکسته و فشل است که کار نمی کند و فقط به نفع غارتگران کشور عمل می کند!!! که از آنها مالیاتی نمی گیرد؟؟؟ اما از ، ، و مالیات می گیرد. هر روز از گلوی زده شد تا یک سری اهداف در خارج کشور محقق شود!!!