eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
18 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
عجیب از : هر کشور دیگری باشد می‌کند! محسن رضایی اگر که به ایران وارد شده به کشور دیگری وارد شود کمتر از ساعت سقوط می‌کند محسن ، اقتصادی رئیس‌جمهور علت آنکه نسبت به مسائل اقتصادی کاملا واقف نیستند؟؟؟؟؟ عدم مشارکت کامل آن‌ها در اقتصاد است.؟؟؟؟ اگر نصف فشار اقتصادی که به ایران⁦❤️⁩ وارد شده است به دیگری وارد شود؛ کمتر از ۴۸ ساعت سقوط می‌کند؟؟؟؟ ما در کامل اقتصادی هستیم؟؟؟؟ و اگر در اداره اقتصاد و در مسائل و مشارکت داده شوند؟؟؟؟ به این مسائل آگاه می شوند؟؟؟ و آنها بیشتر می شود.
: کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour 🌹 همراه با های به روز و متنوع در مورد 🌹در ایتا دنبال نمایید
اصلا مبنای انتخاب # ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان چه بود؟ محمدصادق مبنا ندارد. هر نقطه ارزی که اعلام شود، بی‌معناست، چون ارز را بازار باید تعیین کند. الان هم که دولت بازیگر اصلی در بازار نیست. ‌صادرات و واردات با ۳، ۴ میلیارد دلار اختلاف در سال، حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیارد دلار صادرات و واردات غیرنفتی اتفاق می‌افتد. دیگر دولت بازیگر اصلی نیست. دولت در حال حاضر ارز خودش و ارز شبه‌دولتی‌ها را مجبور می‌کند ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بفروشند. این ارز را هم نه می‌کنند و نه کار جدیدی می‌کنند. برای مثال، هزار و ۵۰۰ تومان ارز داده می‌شود که وارد شود، چون کالاهای اساسی مثل با ارز نفتی وارد می‌شود. بنابراین ما را به واردکننده می‌دهیم و به عبارتی، این به کسی داده می‌شود که از مجوز گرفته است. به نظر من اقتصاد ایران گیر ، ، و افتاده است. ۲۰ میلیون لیتر در روز فقط ما است. ۲۰ میلیون لیتر ماست. خب معلوم است که این‌گونه نمی‌شود اقتصاد کشور را اداره کرد. مثل می‌شود به کسی که تصادف کرده و از بدنش خون رفته، بگویید پاشو برو المپیک. معلوم است که نمی‌شود. کشور وقتی این همه خون‌ریزی دارد، معلوم است که پیدا نمی‌کند. همین‌طور منابع کشور می‌شود و این در حالی است که باید خرج شود. این پول را به مردم بدهیم، خیلی بهتر از خرج می‌کنند و خیلی بیشتر به نفع داخلی است. حمایت از تولید این‌گونه است؛ نه این‌که به تولید پول بدهید؛ این می‌شود . اگر پول را به مردم بدهیم، از کسی که خودشان می‌خواهند و فکر می‌کنند تولید باکیفیت‌تری دارد، خرید می‌کنند.؟؟؟؟
در سال با ۳ - ۴ بار افزایش قیمت مواجه‌اند، ؟؟؟ تنها چیزی که ثابت مانده است!؟؟ علی ( کارگران در شورای عالی کار) در برنامه تلویزیونی در شبکه_افق: 🔸️ما سهم خود را از ارزش افزوده‌ای که در بخش تولید و خدمات ایجاد می‌کنیم می‌خواهیم نه بیشتر! بحث اینکه افزایش مزد منجربه افزایش تورم یا فشار به می‌شود، دور باطلی است. اگر دستمزد افزایش پیدا نکند، متوقف خواهد شد؟ نه اینکه تأثیری بر تورم نداشته باشد، تأثیر ناچیزی دارد، اما عوامل تورم چیزهای دیگری هستند. ما به دنبال می‌دویم؛ از تبعیت نمی‌کند. 🔸️از طرفی باید از بحث توانمندی در پرداخت دستمزد خارج شویم. هیچ وجود ندارد که در یکسال ۳ - ۴ بار افزایش قیمت نداشته باشد. ما با هر تکانه ارزی که پیشرانه های تورمی ایجاد می‌کند در تمامی مولفه‌های زندگی با مواجه هستیم؛ ؟؟ تنها چیزی که ثابت مانده دستمزد است!!!!
محمدرضا احمدی: آیا الگوی خوبی است برای ایران ⁦❤️⁩ ؟؟؟؟؟ حدود یک و نیم سال است که در ، و ۸۰ کشور می جنگد !!!! اما حتی از قبل جنگ اکراین نه تنهاارزش خودش را از دست نداده است بلکه حفظ نموده است بلکه ارزش خودش را در برابر بیشتر نموده است !!!!! #۴.۵ درصد اعلام شد!!! اما حقوق و درصد اعلام شد یعنی ۱۳درصد بالاتر از تورم اجرا گردید!! روسیه را کنار زد با نه با ؟؟؟؟ روسیه بازارهای ، ، .....را با ایجاد کانالهای مالی و پولی با هر کشور با مقتضیات آن کشور ایجاد نموده است از طرفی ، قوی را کنار خود دوست ندارد؟؟؟؟ اما چون در شرایط جنگ دستش برای به نظامی ایران نیاز دارد ،بنابراین با هر طرحی که ایران را راضی می سازد همراهی نموده است !!! روسیه در موفق بوده !!! کاهش مصرف ودکا و مشروبات الکلی !!!حذف مراکز فساد با جهت گیری نابودی خانواده ها روسیه در حفظ ارزش موفق بوده !!! کل اقتصادش دلار زدایی نموده روسیه در برابر حذف دلار موفق بوده!!! ایجاد کانالهای مالی غیر روسیه تورم گرانی را کنترل نموده موفق بوده!!!با کارگران کاهش مالیات بر اقشار تولید گر و تولیدکننده روسیه در کسب ارزان جنگیدن موفق بوده!!! با گرفتن تکنولوژی از روسیه شاخ و مافیا را شکست!!! حذف مافیا نفت مانند و یهودیان...
محمدرضا احمدی: داریم !!!! داریم !!!! در هزینه ها داریم!!!! چرا با فروش حداکثری خودرو .....؟؟؟؟ داریم افزایش داریم ؟؟؟؟ پیدا کنید پرتقال فروش را!!!!!! از اصلاح ، 🔹در طول یک سال گذشته # 28/000/000/000/000تومان از قبل تعیین تکلیف شد که یک رکورد بی‌سابقه است . در میزان اعاده به فعالان اقتصادی در طول یکسال گذشته درصد فقط در استان افزایش داشتیم و این عدد در کل کشور حدود درصد است . در میزان که در در استان بوشهر ۲ هزار و ۶۰۰ درصد رشد داشتیم.!!! 🔹در همین مدت که سالها زیر آفتاب بلاتکلیف بودند، تعیین تکلیف شدند.
ما شاهد در هستیم!؟؟؟؟ علیرضا (): 🔸اساسا هزینه‌های و توزیع مجدد درآمد باید از رخ دهد. چراکه بخشی از پولی که از قِبَلِ به‌دست می‌آورند، از طریق دوباره به گروه‌های ضعیف بازمی‌گردد. 🔸نتیجه تورم در جامعه، ایجاد پول یغمایی در است. اگر نرخ ارز در مدت کوتاهی ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش پیدا می‌کند، عده‌ای به واسطه این افزایش پول‌هایی را به یغما می‌برند که دولت منشاء این پول‌های یغمایی را باید پیدا کرده و از آن‌ها مالیات بگیرد. متاسفانه در اقتصادیِ این چنینی این افراد صاحب پول یغمایی آزاد هستند و آن افراد که دست‌شان به جایی نمی‌رسد، بیشترین را پرداخت می‌کنند. مالیات ابزار توزیع ثروت است و در یک سیاست درست، پول باید از سمت به سمت حرکت کند. در شرایطی که تنها مالیات بپردازند و امکان از مالیات برای فراهم باشد، ما شاهد یک نظم مالیاتی قاجاری خواهیم بود که در نوع از به همین نحو عمل می‌کرد./
محمدرضا احمدی: : کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour 🌹 همراه با های به روز و متنوع در مورد 🌹در ایتا دنبال نمایید
نهایی مشخص شد 🔹هزینه حج تمتع ۱۴۰۲ از 109/000/000تومان تا 139/000/000 تومان است. این مبلغ برای افرادی که را سال ۹۹ پرداخت کردند، ۴۳ تا ۷۸ میلیون تومان است.
ای (عج)! محتاج دعایت هستیم 🔺حضرت آیت‌الله : 🔰اى (عج)، اى مهدى موعودِ محبوب این امّت، اى سلاله‌‏ى پاک و اى میراث‏بر همه‏‌ى انقلابهاى و ! ملّت ما با یاد تو و با نام تو از آغاز خو گرفته است و لطف تو را در زندگى خود و در وجود خود آزموده است. اى ‏‌ى شایسته‏‌ى صالح خدا! ما امروز محتاج هستیم که تو از آن دل پاک الهى و ربّانى و از آن روح قدسى براى پیروزى این و پیروزى این بکنى و به دست قدرتى که در آستین تو قرار داده است، به این ملّت و راه این امّت کمک بفرمایى. الهی آمین