هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
گرفتار بازی نظرسنجیها نشوید. اصالت و اعتبار، ناموس آمار است اما گاهی در مسیر تصاحب قدرت، جنگِ ناموسی هم میشود. بجای افکارسنجی، بر نرم کردن دلها و بیداری ارادهها متمرکز شوید. جنگ اصلی آنجاست. جنگی برای آشتی دادن و جدالی برای به خدمت گرفتن ارادههای خفته به سمت اعتلای آرمانها.
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴چند نکته در باب انتخابات
🔸هنوز چند روزی از تأکید رهبر معظم انقلاب بر رعایت اخلاق در تبلیغات انتخابات نگذشته که شاهد بروز وسیع بیاخلاقی از سوی برخی نامزدها و طرفداران چپ و راست و انقلابی و غیرانقلابی آنها هستیم. جمیعاً قبول باشد!
🔸وجه معرفتی انتخابات، افزایش بینش، خرد و رشد آحاد جامعه در انتخاب و تعیین مقدّرات و مصالح خود است. رأی دادن تقلیدی، دستوری و تعبّدی، بصیرت و قدرت تشخیص مردم را کوتوله نگه میدارد. خواص و بزرگانی که ماهیگیری یاد مردم میدهند، سه هیچ از خواصّی که ماهی جویده در دهان جامعه میگذارند، جلو هستند.
🔸بجای تمرکز بر مهندسی آرای مردم و سناریوچینی و به در و دیوار زدن برای پیروزی نامزد مطلوب و محبوب ما با بازی اجماع و ائتلاف و نظرسنجی و دوقطبی، بهتر بود بر آگاهیبخشی مردم و رشد سیاسی آنها متمرکز میشدیم و حق و قدرت انتخاب اصلح را به خود مردم وامیگذاشتیم. با جنود ترس و هراسافکنی و هیالوسازی از رقیب، کجا میتوان جامعه را رشد داد و بر بصیرت تودهها افزود؟! مگر نفرمود که «میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست و شرطش آن است که نترسید و نترسیم و نترسانیم»؟!
🔸جایی یادداشت کنیم که قرار بود نظامیان در انتخابات دخالت نکنند و له و علیه هیچ نامزدی موضع نگیرند. خانواده شهید سلیمانی با صدور بیانیهای از همهی نامزدها خواسته بود که از نام شهید در انتخابات بهرهبرداری نکنند. عمل به این قرارها موکول شد به وقت گُل نی!
🔸پیشبینیناپذیری و رقابتی شدن انتخابات، بهترین سند در حقانیت جمهوری اسلامی و سلامت انتخابات فعلی و قبلی است. یک طرفِ پیروز احتمالی انتخابات، همانها هستند که سال ۸۸ نظام را به تقلب متهم کردند و کشور را به آشوب کشیدند و سیل تحریمها را به سمت ایران جاری کردند. مظلوم، نظام اسلامی ما!
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو در میانهی انبوه مردان، بایست و سؤال آن زن را بیجواب مگذار. بگو که بداند همسرت پزشک متخصص است و پسرت دانشجوی دانشگاه شریف. بگو که در تبلیغات انتخاباتی از آنها رونمایی نمیکنی تا از جنس زن برای جذب رأی استفاده نکنی و به پدیدهی پُرتواتر آقازادگی ضریب ندهی. بگذار طالبانیِ خشکمغزِ چماقبهدست صدایت کنند. در دنیای بیاخلاقهای کاسب رأی، تو همینطور جنتلمن بمان.
#سعید_جلیلی
✍🏻#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اینجا کسی باید مردم شهرِ ذرهای را از سرخ شدن در روغنی که جنگلیهای عالم بالا (جهان اولیها) داغ کردهاند، نجات دهد. آنها نمیدانند که کانگوروها و میمونها و کرکسهای جهانخوار، هویت و موجودیت جونتپه را به رسمیت نمیشناسند، بلکه اقرار به وجود جونتپهها را برای ینگه دنیا خطرناک میدانند. کسی باید هویتبخشی کند. یک قهرمان گمنام باید مردم سرخوشِ بیخبر را به تکاپو درآورد...
▫️برش از انیمیشن هورتون
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
لفظ قلم | زهرا محسنیفر
📌اینجا کسی باید مردم شهرِ ذرهای را از سرخ شدن در روغنی که جنگلیهای عالم بالا (جهان اولیها) داغ کر
📌#انتخابات در جونتپه!
درسی که یک انیمیشن به ما میدهد
🔸هورتون، فیل مهربانی که میخواهد مردم شهر گَردهای هوویل (جونتپه) را نجات دهد، قهرمان داستان نیست. شهردار موروثی جونتپه که جهانی تازه کشف کرده و علم و آگاهیاش از منظومهی خُردِ خِردِ جونتپه به دنیای بینهایتها نقب زده، او نیز قهرمان داستان نیست. کسی نه فیل را باور میکند و نه شهردار را (تهمت متوهم بودن). مردم جونتپه، که گَردی بر گُلیست، تکانههای وحشتناک شهر و تغییرات ناگهانی اقلیمی (ژئوپلتیک) را حس میکنند، اما وجود هرگونه منشأ خارجی را منکر میشوند. آنها متوجه خطر نیستند و بزرگان (سیاستبازان) جونتپه، سرگرم کردن مردم به جشن و خوشگذرانی را بر دفع خطر موهومی ترجیح میدهند.
🔸اینجا کسی باید مردم شهرِ ذرهای را از سرخ شدن در روغنی که جنگلیهای عالم بالا (جهان اولیها) داغ کردهاند، نجات دهد. آنها نمیدانند که کانگوروها و میمونها و کرکسهای جهانخوار، هویت و موجودیت جونتپه را به رسمیت نمیشناسند، بلکه اقرار به وجود جونتپهها را برای ینگه دنیا خطرناک میدانند. کسی باید هویتبخشی کند. یک قهرمان گمنام باید مردم سرخوشِ بیخبر را به تکاپو درآورد. شهر با سوپرمنبازی و اسپایدرمنسازی نجات پیدا نمیکند. قهرمان باید مردم را برای نجات مردم برانگیزاند و به خروش آورد. باید صدای واحد مردم، مُشت درشتی شود بر پهنهی آسمان. اما چگونه؟
🔸تنها پسر شهردار، یک نابغهی درونگراست که تمایلی به شهردار شدن ندارد (فقدان انگیزهی قدرتطلبی) و نمیخواهد حلقهی بعدی سلسلهی اجدادی خود در قبضه کردن قدرت باشد. او یک تشکیلات پنهان از تجهیزات فناورانه (برنامههای مدون و منظم)، که در هماهنگی کامل با هم هستند، در یک جای دنج بنا کرده و از زاویهی دیگری به قدرت نگاه میکند. حالا وقتش رسیده که او امواج مردمی را برای نجات جونتپه برانگیخته کند. وقتی صدا به صدا نمیرسد (تشتت و تفرقهی مردم) و انرژیها هرز میرود، این پسر شهردار است که تشکیلات در سایهی خود را برای همنوا کردن حنجرهها (استعدادها و فرصتها) به کار میگیرد. گنبد گیتی شکافته میشود و فریاد یکپارچهی اهالی شهر، سند هویت و موجودیت آنها میشود تا از پرتگاه نیستی به گرانیگاه هستی و امنیت برسند.
🔸انیمیشن فلسفی-اجتماعی «هورتون» را حتماً ببینید. نقدهایی به این انیمیشنِ الهامبخش وارد است و بنا ندارم در این نوشته مشابهتسازی نعلبهنعلی بین محتوای آن با شرایط کشور در آستانهی انتخابات انجام دهم. اما امروز راه نجات ایران از رستاخیز تودهها میگذرد. هیچ ابرمردی (رئیسجمهوری) به تنهایی نمیتواند خرق عادت کند. کشوری که هویت و معیشت و امنیتش مورد تهدید فرهنگی و اقتصادی و نظامی است، تنها به پشتوانهی مردمی میتواند بقا داشته باشد. و در این میان، آنکه ارادهها را شبیه برّادهها با مغناطیس محبت و خِرد و کارآمدی همراستا کند، کشتی کشور را به ساحل نجات پهلوبهپهلو میکند. یک جهان فرصت و یک ایران جهش با نقشآفرینی باشکوه مردم حاصل میشود. اینجا مجمعالجزایر انگیزههای سرگردان است، اما انتخاب ما، رسیدن به سلسهجبال جمهوری اسلامی ایران است.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴 تاریخ امپیتری برجام!
متنی که باید یک نفس خواند
🔹حسن روحانی گفتمان انتخاباتی خود را بر مذاکره گذاشت و رأی مردم را دشت کرد. رئیس دولت یازدهم خزانه خالی را نشان داد و بر رفع تحریم متمرکز شد. رهبری مذاکره را بیفایده دانست. روحانی گیر سهپیچ داد و شاخ و شانه کشید. رهبری نصیحت کرد. روحانی فشار آورد و مجوز را گرفت. ظریف با کری قدم زد. روحانی کشور را در آمپاس نگه داشت. #ظریف به دیپلماسی بالکونی روی آورد. رهبری خطوط قرمز را ترسیم کرد. روحانی همهی مسئولیت مذاکره را پذیرفت. کمیسیون برجام وارد گود شد. ظریف خطوط قرمز را لایی کشید. لاریجانی مجلس را ٢٠ دقیقهای دور زد. زارعی گریه کرد. منتقدان در صدا و سیما سانسور شدند. ظریف با تام کاتن رفیق توئیتری شد. رهبری هشدار داد که خرشان از پل بگذرد، به ریش قشنگتان میخندند. روحانی گلواژه نثار کرد. وحدت عجیبی بین دولت و مجلس موگرینیپسند شکل گرفت. برجام متولد شد. مردم بیرون ریختند. فیروزآبادی تبریک گفت. رهبری به او تشر زد. ظریف در آسمانها سیر میکرد. سانتریفیوژها از روی زمین جمع شدند. هستهای زیر ذرهبین نظارت پادگانی رفت. ١+۵ بشکن زد. اوباما تحریمها را با قدرت ادامه داد. اروپا سوت بلبلی زد. روحانی به روی مبارک نیاورد. رهبری هشدار داد. سوئیفت کار نکرد. سیف از «تقریبا هیچ» رونمایی کرد. ترامپ با لگد به برجام ورود کرد. رهبری ادامهی مسیر را خسارت محض دانست. دولت، برجام را تصمیم نظام معرفی کرد. رئیس وقت شورای عالی امنیت ملی همچنان گلواژه تولید میکرد. ترامپ با خطخطی از برجام خارج شد. ظریف روی زمین برگشت. روحانی اسیر جوسازیها نشد. اروپا پوزخند زد. مجلس وقت، ملنگ سلفی بود و خم به ابرو نیاورد. زنجیرهایها جا انداختند که برجام در هماهنگی کامل با رهبری امضا شده. رهبری در مقابل این بهتان گفت خودتان چشم و عقل دارید و من چنین توافقی را نمیخواستم.
🔹حاج قاسم طومار داعش را در هم پیچید. ترامپ ایران را به مذاکره فراخواند و گوش به زنگ نشست. رهبری به شینزو آبه گفت که ترامپ لایق هیچ پیغام و پسغامی نیست. اروپا بازی اینستکس را شروع کرد. دولت مشغول بازی شد. رهبری نصیحت کرد که نگاهها به خارج نباشد. تحریمهای جدید آمد و روی قبلیها تلنبار شد. اروپا با آمریکا همراهی کرد. ایران تنها پایبند به توافق باقی ماند تا کاپ اخلاق بگیرد. روحانی همچنان از فتحالفتوح برجام میگفت. ناگهان میدان فدای دیپلماسی شد. حاج قاسم پر کشید. ترامپ پرچم آمریکا را توییت کرد. روحانی در تلهی تنش نیفتاد. ظریف دیپلماسی توئیتری را ادامه داد. در نطنز خرابکاری شد. دولت اسیر این صحنهآرایی خطرناک نشد و سکوت کرد. فخریزاده شهید شد. سکوت مرگبار ادامه یافت. مجلس دولت را موظف به خروج از پروتکل الحاقی کرد. روحانی چهره ترش کرد. آژانس با صالحی به توافق رسید. ایران ضربالاجل داد. آمریکا خواستار مذاکره مستقیم شد. لیبرالها لهله زدند. رهبری قدغن کرد. گفتگوهای وین شروع شد. آمریکا در اتاق بغلی نشست. نطنز آتش گرفت. غنیسازی به ۶٠ درصد رسید. گفتگوها سرعت پیدا کرد. نوار ظریف لو داده شد. حاج قاسم دوباره شهید شد. بنسلمان با دمش گردو شکست. ظریف همه را حلال کرد! رهبری از #خطای_بزرگ ظریف ابراز تعجب و تأسف کرد. لیبرالها دوباره برجام را گردن رهبری انداختند.
🔻و این داستان ادامه دارد...
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴پزشکیان؛ دیروز که رأی نمیخواست:
- پزشک متخصص ایرانی ۷ برابر پزشک آمریکایی درآمد دارد.
- چرا دوباره مذاکره کنیم؟ ما با قاطعیت در برابر ظلم (آمریکا در برجام) خواهیم ایستاد و سر خم نخواهیم کرد.
- بنده معتقدم بنزین باید به قیمت بازار آزاد و لیتری ۲۵ هزار تومان باشد.
🔴پزشکیان؛ امروز که رأی میخواهد:
- پزشک خارجی متخصص ۱۰ برابر پزشک ایرانی درآمد دارد.
- برنامه قطعی دولت من مذاکره (با آمریکا) است.
- بنزین را گران نخواهم کرد.
نتیجه: من به انسان متناقضی که با مردم صداقت ندارد، رأی نمیدهم.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
#جلیلی امشب «ظرفیت» خودش را آزاد کرد تا از «فرصت» مناظره برای «جهش» رأیهایش استفاده کند و یک «نقش باشکوه» در امیدواری مردم به آینده داشته باشد. او عمل به شعارش را قبل از پذیرش مسئولیت نشان داد. انتخاب جلیلی، شرط چاقوست.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
#جلیلی با شکوه است؛
مرد پا گذاشتن در راههای نرفته و فتح قلههای ناشناخته...
پیشران همتهای دوربرد و خلاقیتهای نقطهزن...
سلسهجنبان ظرفیتهای خفته و تکیهگاه مردم آشفته. سرنخ تسبیح منظومهی ارزشهای انقلاب.
جوانمردی که سمند قدرتطلبی را به کمند تکلیفگرایی رام کرد تا حب مقام را در شوراب شهرت مزمزه نکند.
پایمردی که پایش را در گام اول انقلاب جا گذاشت، توانش را برای جهش در گام دوم انقلاب خواهد گذاشت.
همچون سپند در آتش خدمت به دوستان بیقرار است و چون کوه در برابر آتشفشان دشمنان، استوار...
در نقطهی پایان #انتخابات، مرد همهچیز تمام انقلاب تازه شروع شده است؛ بسم الله الرحمن الرحیم...
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
36.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند "نجات از لبه پرتگاه"
🔻اگرچه خیلی دیر، ولی فوقالعاده
🔸روایت شرایط کشور در اولین جلسه شهید رئیسی با کابینه ی روحانی
شرایط کشور در لحظه ی تحویل دولت به شهید رئیسی بسیار وخیم بود:
🔻در این جلسه جهانگیری می گوید:
شرایط فعلی ما از دوران جنگ بدتر است.
🔻وزیر جهاد گزارش می دهد: فقط به اندازه چند هفته برای کشور غذا داریم
🔻وزیر کار اشاره می کند: اغلب کارگران در اعتصاب هستند و کارخانه های کشور تعطیل است
🔻وزیر نیرو می گوید: 60٪ کمبود برق داریم
🔻وزیر صمت ادامه می دهد: به دلیل قطعی برق تمام صنایع ما تعطیل و نیمه تعطیل هستند
🔻معاون اقتصادی می گوید: برای اداره کشور و واردات واکسن ارز نداریم
و.....
🔸کشور به پرتگاه خطرناکی رسیده بود، و حالا تدبیر شهید رئیسی تنها راه نجات کشور است...
⏯این ده دقیقه را از دست ندهید
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
📌در ستایش شمایل سیاسی سعید جلیلی
✍سجاد صفار هرندی:
من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم. از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.
اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست. پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛ شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است. اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.
جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است. میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت). فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.
همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست. در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرتهای جهانی) به حفرههای بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد. بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم: اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد، اینکه ایدهای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد، اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمیانگیزد، جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن باز میگردد. اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود (که البته چندان هم نشده بود) به معنای حل و فصل آنها نبود. و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستیهاست. با مشاجره ملالآور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمیشود.
شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست. در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴 آلارم زلزله
🔸مسعود پزشکیان اینک رئیسِ همهی جمهور ایران است (حتی ما که به او رأی ندادهایم) و جایگاهی که بر آن تکیه زده، محترم و نیازمند پاسداشت است. اما بازی قومیتها را هرکه شروع کرده، این رییسجمهور منتخب ملت ایران است که باید آن را جمع کند. کسب جمعیت از این زلف پریشان به شانهی تدبیر او بستگی دارد.
🔸به گواهی تاریخ، تحریک گسلهای قومی و نژادی، زلزلهخیز و گسستآفرین است. رنگینکمان اقوام، به ایرانِ زیبا قوام داده و ترکیب خوشخامهی این بوم اهورایی به تنوع رنگ و پراکندگی گونه و تراکم گویش است. دارِ قالی هزار شانهی این سرزمین را باید رئیسجمهور چلهکشی کند. آنکه تار و پود ایران را ریشریش میخواهد، ریشهی ما را نمیخواهد و آنکه به یکپارچگی ما زخم میزند، مرهمی برای دردهای مشترکمان نمیشود.
🔸القصه زلزله بیخبر میآید، اما خبرش مثل توپ صدا میکند. اگر جلوی سرچشمهی شکافت و گسست را به بیل نگیریم، بعد با پیل هم نمیتوانیم از آن بگذریم. اینجا اگر باد بکاریم، طوفان درو میکنیم. ایرانیان باغیرت اگر گوشت هم را بخورند، استخوان هم را دور نمیریزند. اما هشدار که کفتارهای اطرافمان نباید بوی خون استشمام کنند. گرگهایی که در حوالیمان زوزه میکشند، مترصد فرصت حمله و درندگیاند.
🔸آزادی بیان جای خود، اما رئیسجمهور باید بعضی صداها را در نطفه خفه کند تا صدای غرّش زلزله بلند نشود. ما نه عاشق شیپور جنگیم و نه از مارش عزا میترسیم؛ ما سامانهی هشدار زلزله نیاز داریم تا کسی با هویت جمعیمان شوخی نکند. کسی به این دیبای زیبندهی برازنده، بشکافت نزند. باید گوش تیز کرد و به صداها حساس بود. بر سردر نهاد ریاستجمهوری باید آلارم زلزله نصب کرد.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴 سِنت به سنت قرارداد #کرسنت، بیتالمال است. انفعال در پاسداشت انفال، مردم را نسبت به حاکمیت بیمیل میکند. چهار قاضیالقضات و پنج رئیسجمهور و شش مجلس آمده و رفتهاند، اما پرونده کرسنت همچنان مفتوح است. زخمهای کهنه اگر باز بمانند، جای متهم و شاکی عوض میشود. وقتی پروندهها کشدار میشوند، مردم یا فساد را منکر میشوند و یا سر و ته کرباس نظام را یکی میکنند. هیچ اکسیری در اقبال مردم به جمهوری اسلامی همچون عزم حاکمیت بر مبارزهی قاطع، بههنگام و بیتبعیض با فساد معجزه نمیکند.
🔻آسیبشناسی نصابهای پایین مشارکت در انتخابات را از این نقطه باید شروع کرد. دوقطبیهای شب انتخاباتی همچون کارنامه-برنامه و مذاکره، آری-خیر محرک مردم برای آمدن پای صندوق نیست. قوام سرمایهی اجتماعی تابع رشد عدالت است. لَختی و کرختی و اینرسی و بروکراسی باید جای خود را به سرعت و دقت و قاطعیت بدهد. کسی باید برای ماراتن کرسنت، خط پایان بکشد.
✍️#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
تیر غیب، مترسک کاکلطلا را گوشمالی داد. هنوز اما نوبت به چوب خدا نرسیده. بگذار قمارباز از این حادثهی دستساز برای خدایی بر سرزمین شیطان بزرگ، بهرهبرداری کند. به وقت انتقام، بینی مستکبر به خاک ذلت مالیده میشود. آنجا تیر شست خدا خطا ندارد و تشریح تقاص الهی، از این گوش تا آن گوش خواهد بود. و آسمان دنیا به چراغهایی رخشان زیور یافته که به تیر شهاب آنها، شیاطین رانده میشوند و عذاب آتش فروزان بر آنها مهیّا میگردد.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
دنیا وادی مورچگان است و کلونیهای بهمتنیدهی شهرها، قوارهی بشر مورمنزلت را قدر ارزنی بزرگ نمیکند. لایغرّنک تقلُّبُ الّذین کفروا فی البلاد، متاعٌ قلیلٌ ...
قد آدم خاکی به اندازهی وسعت نگاهش به آسمان بلند میشود و عروج در ساحت انسان، حبل الله میخواهد. سررشتهی سیر صعودی ابناء بشر در کف با کفایت حسین بن علی (ع) است که عروة الوثقای بیعتش را به بلندای تاریخ امتداد داده. و «شهادت»، سلسلة الذهب حسین (ع) است که جواهرمردان هر عصر به آن چنگ میزنند و قدر مییابند. شهید، شاهماهی دریای دنیاست که خود را از بیم گرداب فتنهها در دام و دامان حسین (ع) میاندازد و صید میشود. و چه سِرّی در سَر است که در کوی حسینیاوران، دادنش نه، اما داشتنش عجب است؟!
همه آهوان صحرا سر خود نهاده بر کف
به امید آنکه روزی به شکار خواهی آمد
به هزار توی تاریخ اگر گوش جان بسپاری، پژواک ندای «هل من ناصر» آن بلندمرتبه شاهِ سلیمانسیرت را میشنوی که منطق النمل میداند و به زبان فطرت با ما سخن میگوید. صدایی که طنینش همچون نفخ صور در دل اهل شهادت رستاخیز بپا میکند و از اموات، احیا میسازد.
الهی! ما کوچکیم و ردای شهادت بر قامتمان زار میزند. به عظمت حسین (ع) بزرگمان کن تا جامهی شهادت راست بر انداممان بنشیند. ما چون ذرهای بیمقدار سرگردان طوفان دنیاییم و هرزهگردی میکنیم. به مغناطیس حسین (ع)، ما را سربراه کن و به صراط مستقیم شهادت در آور. الهی! بالحسین بالحسین بالحسین ...
#عاشورا
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
میشد بین هیأت عزا و هیأت دولت جمع بست؛ اما پزشکیان ترجیح داد در رفتن به اولی حضور پررنگ و بیدرنگ و در چینش دومی ظهور محو و کمرنگ داشته باشد. در پستو و پشتصحنه چه میگذرد خدا میداند، اما میزانسن شورای راهبری دوره انتقال دولت یک بازیگر نقش اول کم دارد و آن خود رئیسجمهور منتخب است. فیلمنامهای که باید #برای_ایران، حماسی و اپیک نگاشته شود، با فقدان «قهرمان کاریزماتیک» و کارگردانی با سنجههای وارونه ممکن است تراژیک و دراماتیک از آب درآید! مدیریت کردن یا مدیریت شدن، این دوگانهای از تصویر رسانهای رئیسجمهور است که در ذهن مردم نوسان دارد. با کنار زدن هر آنکه در قاموس جمهور عرض اندام میکند، پزشکیان باید یک بار دیگر خود را در قامت رئیسجمهور اثبات وجود کند.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴این قاعدهی بازیست، لطفاً دبّه نکنید!
🔸چپ و راست و انقلابی و لیبرال ندارد؛ هر که در این مملکت به قدرت برسد، مخالف و منتقد زیاد دارد. اصلاً در همه جای دنیا ماجرا همین است. احزاب در آمریکا شکم هم را پاره میکنند و گوش هم را میبرند. ترامپ را ببینید. اصولاً حکمرانیِ یکدست و بلامنازع نداریم. در این کرهی خاکی پذیرش و کنار آمدن با اصطکاک، پیشفرض به قدرت رسیدن هر دولتی است. البته نقد منصفانه بستر رشد و اصلاح را فراهم میکند و تخریب، هیچگاه تجویزِ مردم عاقل و دلسوز نیست. با این وجود، مخالفان و منتقدان دولتها طیفی از مردم منصف تا رادیکال را تشکیل میدهند. همین شهید رئیسی عزیز بارها بیرحمانه مورد هجمهی رسانهها قرار گرفت.
🔸بهانههای نخنمایی مثل «تندروها نگذاشتند»، «مجلس چوب لای چرخ ما گذاشت»، «ما هیچکاره و صرفاً تدارکاتچی هستیم»، «دلواپسان علیه ما در نماز جمعه شعار میدهند»، «صدا و سیما با ما نیست» و از این دست توجیهات و فرافکنیها مانعی برای مطالبهی وعدههای دولتمردان و وظایف آنها نسبت به مردم نیست؛ چرا که رئیسجمهور منتخب با علم به این منازعات وارد گود رقابت شده و قدرت را به دست گرفته است. ما به عنوان منتقد دولت هرگونه بیاخلاقی و تخریب شخصیت و جایگاه رئیسجمهور و منتصبان او را شدیداً محکوم میکنیم و تلاش داریم با ابزار نقد منصفانه به کمک دولتمردان بیاییم و به رشد حکمرانی کمک کنیم. اما دولت باید در مقابل رسانهها و حتی مخالفان بیاخلاق، اصطلاحاً پوستکلفت باشد. نباید وارد فضای مظلومنمایی شود. دولت باید جنبه داشته باشد. باید متعهدانه قواعد بازی را بپذیرد. نباید دبّه کند.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴ورزش یا ورزِشْت؟!
ورزش سیاسی نیست و فیلها پرواز میکنند! به فتوای شیطان بزرگ، روسیه باید از صحنهی ورزش روزگار محو شود، اما فرانسه غدهی سرطانی را بجای شیمیدرمانی، دوپینگ میکند. کمر استاندارد دوگانه رگبهرگ میشود. فرعونهای روزگار گوسالهی سامری را در المپیک پاریس تقدیس میکنند و حجاب ورزشکاران زن را تقبیح. بله خدا را به دهکدهی المپیک در سرزمین آزادی راه نمیدهند. بنیاسراییل همواره پیامبران اولوالعزم و ادیان ابراهیمی و کتب الهی را استهزاء کردهاند؛ بازنمایی شرمآور صحنهی شام آخر که چیز عجیبی نیست. ابتذال نمایش مراسم افتتاحیه برای عاشقان فرهنگ غرب هم قفل است. اینجا مهد دموکراسی است یا مرکز دگرباشی؟! ویروس اُمیکرون به گور سویهی اعظم خندید اگر به اندازهی امانوئل مکرون برای بشر خطرناک باشد.
شیطان از ورزش برای خطخطی کردن فطرت انسان یک جهان فرصت ساخته، اما دریغ از یک خط المان فرهنگی و هویتی بر روی لباس رسمی کاروان جمهوری اسلامی ایران! ورزش سیاسی نیست و ما از پاپ کاتولیکتریم که برای کاپ اخلاق در فستیوالی پر از بیاخلاقی روپوش خنثی میپوشیم. در آن نمایش بیشرمانه با انسانزدایی از ساحت زن و مرد، از جنسیتهای مجهول، پلنگ ساختند و ما حتی دریغمان آمد لااقل عکس همان یوزپلنگ ایرانی را روی لباسهامان حک کنیم. فطرتهای بیدار، کاروان رژیم صهیونیستی را «هو» میکنند، اما واکنش ده هزار ورزشکار المپیکی به کشتار بیش از ده هزار کودک فلسطینی تقریباً «هیس» است. این ورزش نیست؛ این چهرهی کریه، ورزِشْت است.
✍🏼#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648