🔴کرونا و تفریحات فست فودی
🔸این روزها که در قرنطینه خانگی همه اوقاتمان فراغت شده اما در کسالت گرفتار شده و نمی دانیم چه باید بکنیم، انگار تازه فهمیده ایم که داشتن اوقات فراغت به خودی خود لذت بخش و شادی آفرین نیست. خودمان را به ناچار با فضای مجازی، تماشای تلویزیون، بازی های رایانه ای و ... سرگرم کرده ایم، اما هرچه بیشتر با اینها وقت می گذرانیم، کسالتمان هم بیشتر می شود!
🔸انگار این روزها بهتر درک می کنیم که تفریحات تکنولوژی محور مثل شبکه های اجتماعی، رایانه و جعبه جادویی برای پر کردن اوقات فراغت ساخته شده اند، نه ایجاد نشاط روحی و سرزندگی. برای سرگرم کردن اختراع شده اند، نه دلگرم کردن.
روابط اجتماعی مجازی، سطح ارتباطمان را بالا برده اما عمق و کیفیت آن را کم کرده. بازی های رایانه ای، مفهوم بازی را از تحرک و نشاط جسم به تمرکز و هیجان کاذب مغز تنزل داده. هنر هفتم اما اوج هنرش این است که حس ششم را قلقلک بدهد! برای فراغت روح و جسم انگار یک چیزی کم داریم.
🔻«تفریح باید به جان بنشیند».
آنها که برای تفریحات ما نسخه پیچیده اند، انگار این انگاره را در نظر نگرفته اند. شاید هم در قد و قواره ای نبوده اند که بتوانند روح ما را نوازش دهند. با روح و روان ما اما خوب بازی کرده اند...
🔸اگر تفریح سالم و فرح بخش را به عنوان بخشی از سبک زندگی در نظر بگیریم، سؤال این است که چه بخشی از زنگ تفریح #سبک_زندگی امروزی را خودمان ساخته ایم؟ این روزها کدام شیوه شادی کردنمان، منطبق با نیازهای روحی و عاطفی و برآمده از فرهنگ ایرانی-اسلامی ماست؟ کدام سرگرمی فاخر، جذاب و روح انگیز، محصول فکر و ایده ایرانی است؟ مگر نه این است که تفریح درست، ضامن سلامت روحی و روانی جامعه و پیش زمینه رشد در ابعاد مختلف است.
🔸می دانیم که در همه فرهنگها تفریحات سالم و مفیدی چون ورزش کردن، کتاب خواندن، بازی های دسته جمعی و ... وجود دارد اما چرا ما کمتر سراغ آنها می رویم؟
🔸به نظر می رسد فرهنگ غرب با بهره گیری از تکنولوژی، ذائقه انسان را به سمت تفریحاتی برده است که لذت آن فوری تر و شادی اش آشکارتر است، اما لایه های سطحی تری از روان ما را هدف قرار داده و در خدمت حس راحت طلبی ما قرار گرفته است.
آری بشر امروز برای عمیق شدن، وقت و حوصله ندارد. برای عمیق کردن لذت، پایش می لنگد. انسان تنبل هزاره سوم، تفریحات فست فودی را می پسندد. تفریح می کند اما بجای آنکه موتورش روشن شود، بیشتر سنگین می شود.
🔻در کنار تهدیدهای وسیعی که کرونا برای زندگی انسان ها به همراه داشته، باید فرصتهایی را که برای بازنگری در شیوه های رایج زندگی و تغییر و تحول در اختیارمان گذاشته است، قدر بدانیم.
کرونا ضعف هایمان را به رُخمان کشیده و مزه تفریح به شیوه فعلی را از دهانمان انداخته است.
تفریح سالم با لذتی عمیق و اثری ماندگار، سهم ما از زندگی در دنیا است که از پرداختن به آن غفلت کرده ایم ...
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا
سهم خود را از (لذات و نعمت های حلال) دنیا فراموش مکن. (سوره قصص- آیه ۷۷)
#کرونا
#باید_قوی_شویم
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔹️آن کاربر عراقی از مقارنه شهادت شهید سلیمانی و قطع دست او، با ظهور ویروس #کرونا به این نتیجه رسیده که ممنوع شدن دست دادن انسان ها در سراسر دنیا، تنبیه خداوند برای این جنایت است.
🔹️آن دیگری به سخن ترامپ که گفته بود "بعد از شهادت شهید سلیمانی دنیا جای امن تری خواهد بود"، کنایه زده و کرونا را انتقام خداوند در خونخواهی شهید بزرگ دانسته است.
🔻در حالی که در پاندمی کرونا جوامع انسانی فارغ از دین و آیین و مذهب، به مشاهده دست قدرت الهی در تنبّه بشر اعتراف کرده و درس آموخته های معرفتی از آن استنباط میکنند و پرچم سفید را به نشانه تسلیم بالا برده اند، آقازاده شهید مطهری کشف جدیدی از منشأ کرونا داشته و این ویروس منحوس را مولود شورای نگهبان دانسته است. بجای آنکه از تعطیلی مجلس در این شرایط شرمنده باشد، آن را به قضا و قدر الهی سنجاق کرده است.😏
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴کرونا، نامهربان با کشورهای سالخورده ثروتمند
🔹مسأله جمعیت یک مسأله چند وجهی است که بر اقتصاد، فرهنگ، سیاست، سلامت و ... تأثیرگذار بوده و از مؤلفه های قدرت کشورها بشمار می رود.
🔹️ یکی از ابعاد مهم سیاستهای جمعیتی، مقوله سلامت است که خود بر سایر عوامل پیشرفت و رشد کشورها به صورت مستقیم و غیرمستقیم اثر می گذارد.
🔹 میزان امید به زندگی، نرخ مرگ و میر، نرخ سوء تغذیه و .. از جمله شاخص هایی هستند که برای سنجش وضعیت سلامت کشورها از آن استفاده می کنند. در کنار آن، شاخص هایی چون نرخ زاد و ولد، نرخ سالانه افزایش جمعیت، میزان جمعیت جوان و ... برای ارزیابی میزان بهره مندی از منابع انسانی مورد استفاده قرار می گیرند.
🔹️آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که میزان امید به زندگی در امریکا و اروپا نسبت به سایر نقاط جهان بیشتر و نرخ مرگ و میر در این مناطق کمتر است. این مسأله بیانگر وجود نظام بهداشت و درمان پیشرفته تر در امریکا و اروپا است. افریقا در مقایسه با سایر قاره ها از این لحاظ در بدترین شرایط قرار دارد.
🔻اما آیا وجود نظام بهداشت و درمان پیشرفته تر همیشه می تواند ضامن سلامت و بهره مندی بیشتر کشورها از پتانسیل منابع انسانی باشد؟ ببینیم که از آغاز همه گیری ویروس #کرونا، چه اتفاقی برای کشورهای مختلف دنیا افتاده است.
🔺 مطابق آمار استخراج شده از وبسایت سازمان جهانی بهداشت با افزایش میانه سنی، میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در کشورهای مختلف به صورت نمایی افزایش می یابد. میانه سنیِ جمعیت یک کشور یعنی سنی که نیمی از جمعیت آن کشور پیرتر از آن سن هستند.
⚠️اما نکته قابل تأمل این است که با وجود گسترش کرونا در تمام قاره های دنیا، کشورهای اروپایی که میانه سنی آنها بالاتر از 40 سال است، بیشترین مرگ و میر و کشورهای افریقایی با داشتن میانه سنی عمدتا زیر 25 سال، کمترین میزان مرگ ناشی از کرونا را داشته اند. سایر قاره ها هم وضعیت بینابینی اما با شدت و ضعف قابل مقایسه دارند.
⚠️باید توجه نمود که علیرغم وجود نظام پزشکی قوی و امید به زندگی بالا، اما به دلیل پیر بودن جمعیت، امروزه حدود 70 درصد از تلفات جهانی ناشی از کرونا در اروپا اتفاق افتاده است. در کنار سایر عوامل تأثیرگذار به جرأت می توان گفت که میانه سنی حدود 30 سال یکی از دلایل پایین بودن نرخ فوتی های کرونا در ایران نسبت به اروپا بوده است.
🔹️اگرچه در دنیای پس از کرونا بشر با مفاهیم تازه ای روبرو خواهد شد و باید شیوه زندگی خود را مطابق با آن تغییر دهد، اما به نظر می رسد همچنان «جمعیت جوان» یکی از مؤلفه های قدرت کشورها بشمار رود.
🔹️حفظ جمعیت جوان که ضامن سلامت یک کشور است، نیازمند تداوم #فرزندآوری است.
با وجود نرخ زاد و ولد و #رشد_جمعیت بسیار پایین، چه آینده ای در انتظار ایران است؟
#باید_قوی_شدیم
✍️ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔺 نمودار بالا که بر مبنای اطلاعات استخراج شده از وبسایت سازمان جهانی بهداشت ترسیم شده، میزان مرگ و میر ناشی از ویروس #کرونا را به ازای یک میلیون نفر جمعیت در کشورهای مختلف دنیا نشان می دهد. همانگونه که مشاهده می شود، با افزایش میانه سنی، میزان مرگ و میر ناشی از کرونا نیز به صورت نمایی افزایش می یابد (محور عمودی لوگاریتمی است).
⚠️با وجود گسترش کرونا در تمام قاره های دنیا، کشورهای اروپایی که میانه سنی جمعیت آنها بالاتر از 40 سال است، بیشترین مرگ و میر و کشورهای افریقایی با داشتن میانه سنی عمدتا زیر 25 سال، کمترین میزان مرگ ناشی از کرونا را داشته اند.
⚠️علیرغم وجود نظام پزشکی قوی و بالاترین میزان امید به زندگی در اروپا، اما به دلیل پیر بودن جمعیت، امروزه حدود 70 درصد از تلفات جهانی کرونا در این قاره اتفاق افتاده است. در کنار سایر عوامل تأثیرگذار به جرأت می توان گفت که میانه سنی حدود 30 سال یکی از دلایل پایین بودن نرخ فوتی های کرونا در ایران نسبت به اروپا بوده است.
🔻حفظ جمعیت جوان که ضامن سلامت یک کشور است، نیازمند تداوم #فرزندآوری است. با وجود نرخ زاد و ولد و #رشد_جمعیت بسیار پایین، چه آینده ای در انتظار ایران است؟
#باید_قوی_شویم
✍️ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴جوانان، مدیران ارشد نظام!
🔸️در گام دوم انقلاب تأکید مقام معظم رهبری بر نقش و جایگاه #جوانان در حکمرانی خوب تا رسیدن به نقطه #تمدن_سازی بر کسی پوشیده نیست.
🔸️اصولا مخاطب بیانیه مهم گام دوم انقلاب، جوانان هستند. اما منظور از #جوان چه سنی است؟
🔸️اگرچه در #بیانیه_گام_دوم_انقلاب، به محدوده سنی زیر 40 سال اشاره شده، اما رهبری در دیدار نیمه رمضان سال گذشته با جمعی از جوانان، توضیحاتی در این باره ارائه نمودند تا مشخص شود که تأکید ایشان بر چه محدوده سنی است:
"لزوماً مراد من جوان بیست و دو ساله و بیست و پنج ساله نیست ... وقتی من می گویم جوان، منظورم صرفاً جوان دههی بیستی نیست. نه؛ سیساله، سی و پنج ساله، چهلساله، اینها هم جوانند. یعنی اینها هم میتوانند در همین عرصه ی تحول عظیم نظام مدیریت کشور نقشآفرینی کنند."
🔺️روشن است که تأکید بیشتر رهبری بر ورود جوانانی با محدوده سنی بیست و دو سه ساله به عرصه تحول نظام مدیریت کشور است.
اما آیا می توان در جمهوری اسلامی مدیران ارشدی با میانگین سنی زیر 25 سال داشت؟ تربیت چنین مدیرانی چگونه محقق می شود؟
🔸️آنچنان که می دانیم تا سن 17 سالگی، جمعیت کشور در اختیار نظام آموزش و پرورش است. با احتساب حداقل 4 سال برای دوره آموزش عالی، سن جوان به 21 سال می رسد. دوره خدمت سربازی نیز برای پسرها حدود 2 سال طول می کشد. یک جوان ایرانی 23 ساله با مدرک کارشناسی تازه به مرحله شغل یابی می رسد و اگر بخواهد در مقاطع بالاتری تحصیل کند، به همان نسبت به سن شروع به کار او اضافه می شود. برای اینکه یک جوان تازه کار بتواند به یک مدیر تبدیل شود، حداقل چندسالی باید تجربه و دانش مدیریت کسب کند و هرچه قدر که سطح مدیریت بالاتر باشد، قاعدتا زمان و آموزش بیشتری نیاز دارد. بنابراین با شرایط فعلیِ نظام آموزش و پرورش، نظام آموزش عالی، خدمت نظام وظیفه و نظام ارتقاء کارشناس و تربیت مدیر حاکم بر بخش های دولتی و خصوصی، در خوشبینانه ترین حالت، استثنائاتی از جوانان متعهد و متخصص انقلابی بتوانند در اوایل دهه سوم عمر خود تازه به عرصه مدیریت ورود کنند.
🔻پس چگونه فرمایش رهبری مبنی بر لزوم ورود جوانان بیست و چندساله به عرصه مدیریت های کلان و ایجاد تحول در مدیریت کشور امکان پذیر است؟
🔺️ به نظر می رسد رسیدن به این خواسته مستلزم ایجاد یک تحول بنیادین در نظاماتی است که در بالا اشاره شد. اگرچه این مهم وظیفه ذاتی نهادهای پیش گفته است و باید در تعامل با یکدیگر برای تربیت مدیران جوان، طرح و برنامه یکپارچه ارائه نمایند اما پر واضح است که به دلایل مختلف چنین اتفاقی نمی افتد.
🔸️جالب است که در بیانات رمضان 98 رهبر انقلاب، یافتن ساز و کار دستیابی به مدیران جوان و کیفیت ورود جوانان به عرصه مدیریت و ایجاد تحول در آن به "حلقه های واسط" که خود از جوانان هستند سپرده شده است. البته رهبر معظم انقلاب ارشاداتی در این زمینه داشته اند.
🔻️عصاره رهنمودهای ایشان این است که جوانان باید از طریق ایجاد تشکیلات گروهی (در حوزه های مختلف و با مأموریت های متفاوت)، آنچنان در عرصه کمک به مدیریت کشور و حکمرانی خوب، قدرتمند و اثرگذار ظاهر شده و همچون دولت سایه تنه به تنه نظام شوند که خود را بر حاکمیت قالب کنند. باید آنچنان قوی باشند که حاکمیت مجبور به استفاده از آنها شود. به عبارت دیگر از منظر رهبری هم فرآیند پرورش مدیران جوان متعهد حزب اللهی و هم نحوه ورود آنها به حاکمیت از مسیر تشکیل هدفمند اجتماعات جوان و تلاش برای اثرگذاری آنها بر مدیریت کشور قابل دستیابی است. تأثیرگذاری از بیرون برای رفتن به درون و به دست گرفتن کارها و ایجاد تحول.
🔸️آنچنان که مشاهده می شود ساز و کار پیشنهادی رهبر فرزانه انقلاب، به نظام آموزش و پرورش، نظام آموزش عالی و سایر چارچوب های رسمی پرورش نیروی انسانی تا رسیدن به نقطه مدیریت های کلان، وابستگی ساختاری ندارد و لذا امکان دستیابی به مدیران ارشد جوان از طریق آن وجود دارد.
🔻در قرآن آمده که داوود از طریق حلقه واسط طالوت و همراهان جوانش با بهره مندی از قوه جسمی و دانش بر جالوت غلبه کردند و به همین واسطه موجبات حکمرانی داود فراهم شد:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
فَهَزَمُوهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ قَتَلَ داوُدُ جالُوتَ وَ آتاهُ اللَّهُ الْمُلْکَ وَ الْحِکْمَةَ وَ عَلَّمَهُ مِمَّا يَشاءُ (سوره بقره آیه 251)
سپس به فرمان خدا، آنها سپاه دشمن را به هزیمت واداشتند و «داوود» (جوان نیرومند و شجاعی که در لشکر «طالوت» بود)، «جالوت» را کشت و خداوند ، حکومت و دانش را به او بخشید و از آنچه می خواست به او تعلیم داد.
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز
باشد که بازبینیم دیدار آشنا را
در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند
گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را...
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔺️یک روحانی مسلمان در حال ضدعفونی کردن کلیسا
🔻عبادت بجز خدمت خلق نیست؛
گاهی در مسجد، گاهی در کلیسا...
در مکتب تربیتی اسلام جان انسانها مهم است؛
چه مسلمان باشند، چه ترسا...
#کرونا_را_شکست_میدهیم به مدد الهی.
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴آقایان! حواستان هست؟!
🔻در بهمن ماه 97 بود که وزیر نفت در پاسخ به این سؤال که افزایش قیمت بنزین تا کجا ادامه دارد گفته بود: تاجایی که مردم تحمل کنند!
حالا مشاور رئیس جمهور، عملکرد دولت در مهار #کرونا را در سطح تاب آوری نظام سلامت و درمان ارزیابی کرده!
🔺️سیاستگذاری بر مبنای آستانه تاب آوری، خود شیوه ای از حکمرانی است که البته خیلی نمی شود به آن افتخار کرد.
⚠️در قضیه #بنزین مسأله نان مطرح بود و در ماجرای کرونا دوگانه جان و نان.
آشوبهای #آبان_98 نشان داد که تشخیص اشتباه آستانه تحمل مردم، چه خسارت هایی به بار می آورد.
⚠️آزمون کرونا سخت تر و پیچیده تر است. دیگر نمی توان به راحتی زمین داد تا زمان خرید. زمین و زمان همان نان و جان مردم است.
ناکارآمدیها، آستانه ها را تقلیل میدهد و الا دوگانه نان و جان چیز جدیدی نیست. هشت سال با نداری جنگیدیم اما مردم خم به ابرو نیاوردند. #سرمایه_اجتماعی داشتیم.
🔻ملت ایران هنوز هم مقاوم است. هنوز هم تاب آوری بی نظیری در دنیا دارد. هنوز هم به نظام وفادار است.
اما... حیف است که این کوه یخ عظیم سرمایه اجتماعی ذره ذره آب شود.
🔴آقایان! حواستان هست؟!
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
38.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به نگاه بارانی منتظرانش...🌷
#مرادریاب
#ThePromisedSaviour
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
قسمت اول.mp3
4.18M
🔴آقا نیا...!
📖 «بارها در طول نوشتن این رمان دچار تردید و دودلی شدم. یک دلم میگفت: بیا و از خیر این کار بگذر و برای خودت دشمن تراشی نکن. عقل هم چیز خوبی است! مثل مگس بر روی زخم ها و عفونت ها ننشین! خوبی ها را ببین. دل دیگرم میگفت: نویسنده باید آینه باشد. آینه اگر زشتی ها را بپوشاند و فقط زیبایی ها را نشان دهد که دیگر آینه نیست … سرت را درد آوردم ولی دوست داشتم بدانی که در طول این کار با خودم چه دست و پنجه هایی نرم کردم … با خودم گفتم عموم کسانی که پیش از این تقدیر و تحسینت میکردند، بعد از انتشار این کار، ممکن است تقبیح و نکوهشت کنند.»
🔺متن بالا برشی از کتاب #کمی_دیرتر به قلم نویسنده شهیر سیدمهدی شجاعی است که در حال و هوای منتظران #امام_زمان (عج) نگاشته شده. شیوه روایت داستان آنچنان جذاب و گیراست که خواننده را از کار و زندگی می اندازد تا بفهمد آخر داستان چه می شود. گاهی میترساند، زمانی به فکر فرو میبرد و لحظاتی به هیجان وا میدارد اما خط سیر داستان با برانگیختن حس شوق همراه است. از آن دست داستان هایی است که وقتی تمام می شود، ورق ورق کتاب نمور شده است...
🔻"کمی دیرتر" را می توانید از لینک زیر خریداری کنید:
https://fidibo.com/book/2205
فایل های صوتی کتاب به صورت رایگان در آدرس زیر قابل دریافت است:
http://besuyezohur.ir/post/422/
🔺فایل صوتی ابتدای این پست، قطعه ی آغازین کتاب را که با ماجرایی عجیب همراه است، روایت میکند. عنوان این مطلب، از آن ماجرای عجیب گرفته شده است؛ "آقا نیا...!"
#ThePromisedSaviour
✍️ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴یکی از تکنیک های تبلیغاتی در #جنگ_رسانه_ای، تلفیق گزاره های درست با گزاره های غلط اما باورپذیر و خوراندن این آش شله قلمکار به مخاطب است. در واقع گزاره های درست، پوششی برای گزاره های غلط می شوند و مخاطب مجبور است بدون سوا کردن، گزاره های درهمی را بپذیرد. ریسک این تکنیک آن است که دستت زود برای خواننده باهوش رو میشود.
🔺️اما استفاده ی ماشین جنگ روانی آمریکا از این تکنیک رسانه ای چیز عجیب و تازه ای نیست. اصولا اقناع افکار عمومی در دستگاه ترامپ به شیوه حداقلی انجام میشود. عجیب این است که بنگاه خبرپراکنی ملکه این روزها پادوی ماشین تبلیغی ترامپ و پمپئو شده است.
🔻تا همین چند وقت پیش #BBC از این تکنیک استفاده میکرد: "در مسائل کم اهمیت همیشه به مخاطب راست بگو. دروغ بزرگت را بگذار برای مسائل مهم تر".
اینکه BBC از "راست و دروغِ یکی در میان" به "راست و دروغِ توأمان" تغییر شیوه داده، نشان میدهد که گند تکنیک قبلی درآمده است. وقتی BBC این روزها به در و دیوار میزند یعنی اعتبار خود را نزد مخاطب از دست داده و تحت فشار است.
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴شیر اهلی و سیرک تمدن غرب
🔸️پرده اول: گربه سانان وحشی را به سه شیوه اهلی می کنند. ترساندن، اخته کردن و گیج کردن. شلاق و شوکر، ترس را در ناخودآگاه شیر می اندازد تا همیشه از تنبیه شدن هراس داشته باشد. عقیم کردن، خوی درندگی و وحشی گری را از شیر می گیرد. شیرها وقتی در شناسایی هدف دچار تردید شوند، حمله نمی کنند. از این رو با تکنیک هایی آنها را سردرگم می کنند. اما شیر اهلی شده اگر احساس کند که می تواند از ریسک شلاق عبور کند و برایش خطر کمی دارد، حمله می کند. به هنگام گرسنگی نیز، شیرهای رام شده به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.
🔹️پرده دوم: رنسانس، تجربه گرایی و انسان محوری را در دامان تمدن غرب انداخت تا جایگزین خداباوری و خدامحوری شود. پس از رهایی از حکومت فاسد کلیسا در قرون وسطی، پیشرفت های دانش بشری در اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ... که بر مبنای تفسیر اومانیستی از خلقت بنا شده بود، کم کم به مذاق انسان غربی خوش آمد. حاکمیت سرنیزه ای قوانین و مقررات و ساختارها و ساز و کارها در طول چند قرن به انسان بربر غربی آموخت که منافع شخصی او در گرو منافع اجتماعی است. در کنار این نظم پادگانی، چپاول منابع مستعمرات، ضامن تأمین منافع غرب شد. حاکمان غربی از دهان مردم زرد و سیاه و سرخ گرفتند و در حلقوم غرب سفید ریختند تا همیشه سیر باشد. اخلاق، زیر چتر تأمین منافع قرار گرفت تا وقتی همه چیز آرام باشد، همه خوشبخت باشند.
🔸️پرده سوم: شلاق قانون، بعد از رنسانس غرب وحشی را رام کرد. غرب، ترس از قانون را جایگزین ترس از خدا کرد. برای اینکه کسی علیه قانون شورش نکند، انسان را با رفاه سیر کرد تا همه سر در آخور داشته باشند. با کدام منابع؟ با غارت منابع مردم ضعیف تر. به انسان غربی آزادی بدون مرز داد تا در شناخت نیازهای واقعی خود دچار سردرگمی شده و خطر طغیانش فروکش کند. با ترویج بی بند و باری، انسان را از زایش آزادگی و آزادمردی عقیم کرد تا برای شورش علیه خداستیزی حاکمیت، بی جنم شود.
🔹️پرده آخر: #کرونا پایه های تمدن غرب را متزلزل کرده است. کمبود منابع برای مقابله با این ویروس و رقابت برای دسترسی به منابع، خوی درندگی تربیت شدگان فرهنگ غرب را که زیر زرق و برق رفاهیات پنهان شده بود، دوباره آشکار کرده است. راهزنی دریایی، دزدی در روز روشن و رفتارهای غیر مدنی مثل غارت فروشگاه ها، رها کردن بیماران سالخورده، هجوم برای خرید اسلحه و ... حاکی از آن است که غرب طعم گرسنگی را بعد از قرنها دوباره چشیده و دیگر از شلاق قانون نمی ترسد. لیبرال دموکراسی، انسان غربی را مؤدب نکرده بلکه او را موقتاً اهلی کرده است. بجای تربیت انسان، حیوان دست آموز ساخته است. ایثار، نوع دوستی، فداکاری، خدمت رسانی و ... که این روزها مشخصه ی مردم ایران شده و نتیجه خدا باوری است، چیزی نیست که از تربیت شدگان فرهنگ غرب بر بیاید. در آستانه هزاره سوم، باید دوباره به #غرب_وحشی سلام کرد.
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔺️«همسایه مسلمان من یک بسته میوه تازه، سالاد و ماده ضدعفونی کننده برای من آورد، چون میدانست من در قرنطینه خانگی هستم. از لابلای درب شیشه ای پرسیدم که در ازایش چه چیزی باید بدهم. گفت "هیچ، شما همسایه من هستید، پس جزئی از خانواده من هستید".»
🔺️متن بالا را یک شهروند عادی انگلیسی توییت کرد تا در مدت کوتاهی بیش از ۱۰۰ هزار بار توسط کاربران توییتر پسندیده شود. کار به آنجا کشید که یک روزنامه ترکی پیگیر ماجرا شده و طی مصاحبه ای جزئیات داستان را از زبان این شهروند پرسیده و با آب و تاب روایت کرده است.
🔻و اما درس هایی که از این داستان می توان گرفت:
۱. مشابه این واقعه آنقدر در زندگی ما ایرانیان تکرار شده و میشود که جزئی از #سبک_زندگی ماست. آنچه برای غرب رویاست، برای ما خاطره است!
۲.#غرب_وحشی با ترویج مادیگرایی، فطرت را در انسانها به محاق برده و همه تعاملات انسانی را در بستر حسابگری مادی تعریف کرده است. غرب، تشنه مفاهیمی چون ایثار و نوع دوستی است.
۳.اسلام میگوید: "كُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِالْخَيْرِ بِغَيْرِ أَلْسِنَتِكُمْ" (با غیر از زبان دعوت كنندگان مردم به سوی خوبی باشید) یا "الجارُ ثُمَّ الدّارُ" (ابتدا همسایه، سپس خانه خود).
کار همسایه مسلمان، عمل به کوچکترین تعالیم اسلام بود. تبلیغی از این بهتر سراغ دارید؟
۴.این روزها ملت ایران در مبارزه با #کرونا، سمفونی ایثار و همدلی براه انداخته. این زیبایی های انسانی چقدر در رسانه های غربی بازتاب دارد؟ تقریبا هیچ!
🌷قدر خودمان را بدانیم...
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔺️ترامپ برای اولین بار در تاریخ #امریکا در تمامی ۵۰ ایالت "فاجعه بزرگ" اعلام کرده است.
🔴مگسی راه بینی نمرود را یافت و طومار سلطنتش را در هم پیچید. #کارگزاران_کوچک خداوند برای ادب کردن گردنکشان متعددند. گاهی مگس، گاهی شن ریزه و ...
🔻خدا را چه دیده ای شاید اینبار نوبت یک ویروس است تا نام خود را در کتاب عبرت تاریخ ثبت کند...
#کرونا
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴عصر ظهور اربعین
🔸️نهضت #اربعین، یک راهبرد دور اندیشانه است که 14 قرن پیش توسط امام معصوم پایه گذاری شده است. بسیاری از بزرگان، پیاده روی اربعین را مقدمه ای برای ظهور امام زمان (عج) و شیوه برپایی آن را ماکتی از حکومت آن حضرت می دانند.
🔹️میلیون ها زائر از سراسر دنیا روزهای متمادی میهمان مردم عراق هستند. تأمین خوراک، سرپناه برای استراحت، امنیت، نیازهای درمانی و حتی رسیدگی عاطفی و ابراز محبت به زائران در بستر یک حرکت کاملاً مردمی به وجه احسن انجام می شود. رشته محبت امام حسین (ع)، نخ تسبیح تمام این زیبایی ها و ریسمان محکم همدلی مردم در اربعین است و الّا با قرائت های مادی، پیاده روی اربعین نقطه مقابل عقل دنیازده است.
🔸️آنچه پیاده روی اربعین را از نقطه نظر اجتماعی-اقتصادی به یک پدیده ویژه و منحصر بفرد تبدیل کرده است این است که چگونه امکانات لازم برای خدمت رسانی کامل به میلیون ها انسان برای مدت زمانی نسبتا طولانی در یک کشور جنگ زده، محروم و فاقد زیرساخت های شهری ایجاد می شود. اصولا کدام دولت در دنیا می تواند چنین حجمی از خدمت رسانی فشرده را ارائه کرده و چنین رویداد بزرگی را مدیریت کند؟ کدام منابع مالی دولتی کفاف هزینه های برپایی چنین مراسمی را می دهد؟
🔹️رمز شگفتی اربعین در مردمی بودن آن است. مدیریت مردم بر مردم. خدمت رسانی مردم به مردم با انگیزه های الهی. گروهی از مردم، مشتاقانه از مال و وقت و استراحت خود می زنند تا نیازهای گروه بزرگتری از مردم را برآورده کنند. هر دو گروه خوشحال و راضی اند. یک معامله برد-برد.
🔸️فرهنگ اربعین، نیاز دنیای کرونا زده است. دنیایی که در آن دولت های کوچک و بزرگ دستان خود را به نشانه تسلیم در برابر تبعات بزرگ اقتصادی این ویروس ناچیز بالا برده اند. دنیایی که تا دیروز مغرورانه بر گسترش زیرساخت های مدنیت می بالید اما امروز ملتمسانه نگاهش به آسمان است تا شاید فرجی بشود و جوامع مدنی اش از هم نپاشد. دنیایی که آمار تعداد گرسنگانش این روزها از دستش خارج شده و سالخوردگانش پیش از مرگ، از یاد رفتگانند.
🔹️ایران عزیز ما نیز همچون همه دنیا، آماده استقبال از این مهمان ناخوانده نبود. اقتصادش نحیف بود، حالا بار سنگینی کرونا گُرده اش را نحیف تر کرده است. #کرونا این روزها نفس مردم را به شماره انداخته است. کسب و کارها را سرکار گذاشته است. دخل ها را بدجوری شرمنده خرجها کرده است.
🔸️در این وانفسا دولت اگرچه وظیفه دارد که هوای مردم را داشته باشد و تمام تلاش خود را بکند تا "چرخ اقتصاد بچرخد"، اما واقعیت این است که سایه شوم کرونا چند سر و گردن بالاتر از ساختمان اقتصادی کشور است. رمز سربلندی ما در بحران شیوع کرونا، شیوع فرهنگ اربعین است. مردم باید زیر بغل همدیگر را بگیرند. نباید به انتظار کمک دولت بنشینند. دولت های چابک دنیا هم گرفتار شده اند، چه برسد به دولت خسته ما!
🔹️ نیکبختانه گروه های مردمی از ابتدای شروع بحران، به جنب و جوش درآمده اند و روز به روز بر گستره خدماتشان افزوده می شود. خوب است اما باید فراگیر شود. باید ساماندهی شود. نه توسط دولت، توسط خود مردم.
🔸️اربعین، یک راهبرد نقطه زن دوربرد برای نجات شیعیان در آخرالزمان است. نسخه ای کهن برای دردهای امروز شیعه تا برپایی حکومت امام عصر (عج) است. و امروز، خوب که نگاه می کنی می بینی که مردم ایران چقدر اربعینی تر شده اند. دور دست ها را که نگاه می کنی، انگار روشنایی موکبی را می بینی...
#رزمایش_همدلی
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔺️در دنیایی که قانون جنگل حاکم است، دل بستن به معاهدات بین المللی و پیوستن به کنوانسیون های بین دُوَلی، چیزی در کاسه ما نمیگذارد. کدخدای بی خدا وقتی گوشه رینگ برود، زیر میز میزند.
در دنیای لیبرال دموکراسی، منطقِ قدرت راز بقاست. مذاکره، افساری است برای رام کردن رعیت. حق، ستاندنی است، نه دادنی.
درد شلاق #تحریم اگر ما را نکشد، قوی تر می کند. سالها تحریم ایران، حاصلش فلج شدن بوده است؛ فلج شدن خودِ تحریم ها.
🔻بنویس آقای #ترامپ! بر سردر دفترت بنویس که تو هفت کفن خواهی پوساند و ایران جوان، گوش شیطان کر، استخوان می ترکاند. بنویس...
#ایران_قوی
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔺️این مانورهای نظامی، یک مکمل رسانه ای میخواهند. چند قایق که دور یک ناو آمریکایی، دایره انقلاب را با رسم شکل نشان میدهند تا خوب شیرفهم شود و حساب کار دستش بیاید.
و پاسداری مسلسل به دست که دست دیگرش را به نشانه تهدید یانکیها تکان میدهد. همه اینها میتوانست در موجهای خلیج فارس گم شود و آب از آب تکان نخورد.
🔻اما مانور رسانه ای این رویداد، پژواک این رجزخوانی را تا خلیج خوک ها میبرد. این #قدرت_رسانه است که از حرکت دست این پاسدار، اثر پروانه ای خلق میکند تا آب به خوابگاه سربازمورچگان آمریکایی در سراسر دنیا بریزد.
فرمود در فضای مجازی #باید_قوی_شویم. اثری که این تصاویر در ذهن و ناخودآگاه دشمن میگذارد را دست کم نگیریم. در بزنگاه های تصمیم گیری، دست و دل آنان خواهد لرزید.
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
⚠️آقایان! نگاهتان را از شرق و غرب بگیرید و بالا را نگاه کنید. و فی السماء رزقکم و ما توعدون... بگذارید کلاهی که اقتصاد سرمایه داری سرتان گذاشته از سر بیفتد. این اقتصاد بیرحم که بی حساب و کتاب حیوانات زبان بسته را زیر خروارها خاک دفن میکند، اگر در آن تجدید نظر نکنیم، بر اساس حساب و کتاب خداوند روزی بر سرمان آوار میشود. اقتصادی که نعمت خدا را حیف میکند که به میل نیازمندان نرسد، شمشیری است که برای جنگ با خدا از میان کشیده شده.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
لفظ قلم | زهرا محسنیفر
⚠️آقایان! نگاهتان را از شرق و غرب بگیرید و بالا را نگاه کنید. و فی السماء رزقکم و ما توعدون... بگذار
🔴جوجه های یک روزه و حساب و کتاب آخر پاییز
🔸️برای مشغول کردن نوه ها، گفته بود چند جوجه بخرند و از آن به بعد کارش شده بود رسیدگی به این جوجه ها. گاه و بیگاه سراغ جوجه ها را میگرفت. آب و دانه دارند؟ جایشان گرم است؟ بگذارید آزاد باشند تا دلشان نگیرد. نزدیک سحر هوا سرد میشود و باید بیاوردیشان داخل اتاق... اهل خانه را پشیمان کرده بود از جوجه خریدن.
برنامه روزانه پیرمرد به سه بخش تقسیم شده بود؛ سیر در ملکوت با عبادت، سیر در علوم اهل بیت (ع) با مطالعه و سیر کردن جوجه ها و رسیدگی به آنها!
خدایش بیامرزد. بنده خوب خدا "محمدتقی بهجت فومنی..."
🔺️در احوالات بزرگان از این دست رفتارها فراوان روایت شده چرا که تأکید قرآن و احادیث اهل بیت (ع) بر رعایت #حقوق_حیوانات از شمار و حساب بیرون است.
🔻امروز خبر زنده به گور کردن میلیون ها جوجه یک روزه به بهانه #تنظیم_بازار یا کمبود نهاده های طیور را که خواندم و آن تصاویر تکان دهنده را که دیدم، بر خود لرزیدم.
اقتصاد لیبرالی یعنی همان اقتصاد منهای اخلاق، سرابی است که تشنه گان آن را آب میبینند.
⚠️آقایان! نگاهتان را از شرق و غرب بگیرید و بالا را نگاه کنید. و فی السماء رزقکم و ما توعدون... بگذارید کلاهی که اقتصاد سرمایه داری سرتان گذاشته از سر بیفتد. این اقتصاد بیرحم که بی حساب و کتاب حیوانات زبان بسته را زیر خروارها خاک دفن میکند، اگر در آن تجدید نظر نکنیم، بر اساس حساب و کتاب خداوند روزی بر سرمان آوار میشود. اقتصادی که نعمت خدا را حیف میکند که به میل نیازمندان نرسد، شمشیری است که برای جنگ با خدا از میان کشیده شده.
حالا بروید حساب و کتاب کنید که چند میلیارد تومان دفع ضرر کرده اید ولی خدا به دادتان برسد وقتی دفتر حساب و کتابش باز میشود.
🔺️آقایان! اینجا یک کشور اسلامی است. کدام اسلام؟ همان اسلامی که میگوید "هر حيوانى ـ پرنده يا جز آن ـ كه به ناحقّ كشته شود در روز قيامت از قاتل خود شكايت خواهد كرد".
آقایان! تا آخر پاییز نشده، به حساب و کتاب این جوجه ها برسید...
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴پوشش خبری یا خبرهای پوششی!
🔹️برای اولین بار در طول تاریخ، قیمت نفت امریکا منفی ایکس دلار می شود. گاو شیرده ترامپ، شیرش می خشکد.
🔹️یک شناور آمریکایی در خلیج فارس به فارسی سلیس صحبت می کند تا در مقابله با گشت دریایی ایران، مشکلی برایش پیش نیاید.
🔸️چین در جدول مسابقه ابرقدرتهای اقتصادی دنیا با کرونا، به لیگ دست دو می رود.
🔸️مردم یک روستا در انگلستان کشف میکنند که می توان دور هم جمع شد و به صورت جهادی روزی 250 گان برای بخش مراقبتهای کرونایی دوخت؛ آن هم مجانی! خسته نباشند.
🔹️شاخص کل فرابورس در ایران ۳۰ درصد پرش می کند.
🔹️سلاح پیشکسوت ژ۳ بازنشسته میشود و جای خود را به سلاح ایرانی "مصاف" میدهد.
🔸️کیت های ایرانی تشخیص کرونا، با نظم و ترتیب یکجا نشسته و آماده صادرات میشوند.
🔸️ذخایر آبی کشور به حدی می رسد که نتانیاهو بجای پیشنهاد تأمین آب آشامیدنی به ایرانیان، باید کلاسهای شنا را با جدیت پیگیری کند.
🔹️آمار دقیق مصدومان ضربه مغزی ملایم در عین الاسد، لابلای تعداد فوتی های کرونا در آمریکا گم میشود.
🔹️اینستکس، یاد و خاطره مرحوم برجام را همچنان در دلها زنده نگه میدارد.
🔸️ترامپ، بودجه سازمان جهانی بهداشت را هاپولی میکند تا به زخمی بزند.
🔸️علی مطهری بازگشایی مجلس را خلاف پروتوکل های بهداشتی میداند.
🔸️سعدی متولد می شود.
🔺️از کنار این اخبار میگذرم و به این فکر میکنم که #فضای_مجازی جولانگاه تشتت شده است. ملقمه ای از اصل ها و فرع ها. حواسمان را از چیزهای مهمتر پرت میکند.
"زکجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟" گم میشود لابلای لایوهای اینستاگرام و تایملاین توییتر و کانالهای تلگرام و... پیمانه ذهن و دل ما با محتوای بدون کنترل فضای مجازی پر میشود تا برای نصب برنامه های رجب، شعبان و رمضان، پیغام low storage و memory full بدهد.
اللَّهُمَّ أَدِّ عَنَّا حَقَّ مَا مَضَی مِنْ شَهْرِ....
خدایا ما که نفهمیدیم در رجب و شعبان چه از دست دادیم، #رمضان در پیش است خودت به ما رحم کن!
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴از دشواری تأمین سیم خاردار در جنگ تحمیلی تا پرتاب موفقیت آمیز #ماهواره_نظامی_نور توسط #سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
🔺️این تازه "قاصد"ی است که به آسمان فرستاده ایم تا به خدایگان تحریم بشارت دهد که در مکتب مقاومت، زمین گیر شدن بی مفهوم است.
🔻از این به بعد، در آسمان ها باید به دنبال ما بگردند. اگر روزگاری زمین میدادیم تا زمان بخریم، امروز مرزهای دفاعی ایران سربلند نه در زمين بلکه در آسمان تعریف میشود. بگذار برای در قفس کردنمان، زمین و زمان را به هم بدوزند. مرغی که از قفس پرید، پرید...
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴فرصت جدید برای گوشمالی کاکل طلا!
🔺️بعد از شهادت حاج قاسم و قبل از شخم زنی عین الاسد، شروع کرده بود به واق واق کردن که اگر ایران اقدامی بکند، باید با ۵۲ مرکز مهمش خداحافظی کند.
بعد از سیلی سخت موشکی گفت "همه چی آرومه" و فقط چند ضربه مغزی ملایم! بیچاره خودش را در آمار نیاورده بود. بجای موشکباران ایران به توییت پراکنی بسنده کرد و گفت می توانیم با ایران مسائلمان را حل کنیم!
نکشیمون ابرقدرت!😏
حالا که تصویر تهدید آن پاسدار قایق سوار همزمان با نمودارهای سربه زیر قیمت نفت و شاخص بورس امریکا و تصویر ماهواره سر به هوای #سپاه به کاخ سفید رسیده، یادش آمده دوباره لاف در غریبی بزند.
🔻فرصت خوبی است که برای تنظیم باد ترامپ هم که شده، یک شناور آمریکایی را به بهانه آشغال ریختن در خلیج فارس چند روزی مهمان ایرانی های مهمان نواز کنیم و بعد از گرفتن عکس یادگاری با چلوکباب ایرانی، با اهدای کت و شلوار و یک تابلو نفیس از تصویر خلیج همیشه فارس به ملوانان زبلش، در دامان #غرب_وحشی آزاد کنیم 😉
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
خدای مهربان من!
روزه میگیرم اما فقط تشنگی و گرسنگی اش برایم میماند. بر سفره افطارم دانه میپاشی، بپاش اما آن بندهای بندگی ات را زیر آن قایم کن تا ناغافل کبوترانه گرفتارت شوم. روزم را که همیشه خودت ساخته ای، روزه ام را هم بساز که کار، کار خودت است.
امید شب زنده داران عالم!
گفتی بخواب، من حسنه می نویسم. این را لابد برای تنبلان عالم گفته ای و الا زرنگان عالم از شب زنده داری به همیشه بیداری رسیده اند. نگذار تا لنگ ظهر قیامت بخوابم. پتوی گرم دنیازدگی را از رویم بردار تا یاد سرمای صبح قیامت بیدارم کند.
#رمضان
✍ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴آمریکا، غول ترسناک چراغ جادو
🔸آنچه از امریکا خطرناک تر است، ترس از امریکاست. این سایه ی ترس، هیولایی است که از امریکا محافظت می کند تا کسی جرأت نکند به آن نزدیک شده یا در مقابلش مقاومت کند.
🔸گفته اند که ریشه ترس، جهل است. یعنی نور آگاهی و دشمن شناسی را که به سمت امریکا بتابانی، آن هیولای بی شاخ و دم به یکباره گم و گور می شود و شما می مانید و امریکایی که از سایه ی نداشته خودش هم می ترسد.
🔸ابرقدرت بودنِ امریکا را به ناخودآگاهمان خورانده اند تا تخم حقارت را در دلهایمان بکارند. هیمنه پوشالی امریکا وقتی در دل رخنه کرد، ایمان و توکل به خدا که تنها قدرت مؤثر در عالم است، از دروازه دیگر دل بیرون می رود.
🔸تأسف بار است که وقتی گاهگاه دم خروس ضعفها و ناتوانی های امریکا بیرون می زند، هستند داخلی هایی که ماله به دست، وجهه امریکا را بزک می کنند.
🔺در تحریم ها از سیم خاردار به موشک های اسرائیل پیما می رسیم، می گویند امریکا از توانمندی نظامی ما نمی ترسد و با فشار یک دکمه، کارمان یکسره می شود. با تکیه بر توانمندی های خود موشک نقطه زن می سازیم، می گویند فوتوشاپ است. گلوبال هاوک را پایین می آوریم، می گویند کارمان تمام است. کاربری عین الاسد را از نظامی به زراعی تغییر می دهیم، می گویند کسی آنجا نبود و هماهنگ شده بود! کرونا کمر امریکا را می شکند و نفتش روی دستش باد می کند، می گویند بالاخره از جای دیگر جبران می کند! ماهواره نظامی به فضا می فرستیم، می گویند توسعه نامتوازن به درد نمی خورد و باید مثل امریکا در همه زمینه ها متوازن بود.
🔻بدانید و آگاه باشید که امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند اما ترس از امریکا، داستانش فرق می کند. آنچه اتفاقا توسعه ما را نامتوازن کرده، مرعوب و مبهوت امریکا بودن است. در نظامی جلو می رویم و در اقتصادی درجا میزنیم. وقتی مدیران اقتصادی ما با تحقیرِ ظرفیت ها و توانمندی های داخلی زیر سایه ابهت امریکا، خودکفایی را در آفتابه و آبگوشت بزپاش می بینند، فکرش را هم نمی کنند که ابرقدرت اقتصادی دنیا هم ممکن است با بحران دستمال توالت روبرو شده و به آفتابه ایرانی نیاز پیدا کند.
🔻آنانکه پیشرفت اقتصادی را تابع ارتباط ما با امریکا می دانند، تصور می کنند آمریکا غول چراغ جادوست که اگر دَم چراغ را ببینیم، بیرون آمده و آرزوهای اقتصادی ما را برآورده می کند. نباید فراموش کرد که هر وقت در مقابل عظمت امریکا کرنش کردیم، چیزی در کاسه ما گذاشته نشد الا متاعی اندک و دستاوردی تقریبا هیچ!
بسم الله الرحمن الرحیم
لا يَغُرَّنَّکَ تَقَلُّبُ الَّذينَ کَفَرُوا فِي الْبِلادِ مَتاعٌ قَليلٌ...
مبادا برخورداریِ کافران از امکانات مادی و رفتوآمدِ پر زرق و برق آنها در شهرها چشمت را بگیرد و تو را فریب بدهد. این متاعی قلیل و بهرهای اندک از دنیاست که به زودی پایان مییابد... (سوره آل عمران آیات ۱۹۶ و ۱۹۷).
#باید_قوی_شویم
✍️ #زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴دایره انقلاب و اپوزیسیون نیمکت نشین
🔸️ #اردشیر_زاهدی وزیر امور خارجه و داماد پهلوی اخیرا در مصاحبه با بیبیسی فارسی، ایران را در پیشرفتهای تکنولوژیک و مردمسالاری ستایش و به شهید سلیمانی و دیپلمات های ایران افتخار کرده است. او تحریمها علیه ایران، سودای تغییر حکومت ایران و استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس را به باد انتقاد گرفته و ضمن نکوهش ایرانیان خارج نشینی که با پول بیگانگان علیه ایران تبلیغ میکنند، با الفاظی درشت، ترامپ و پمپئو را به فیض رسانده است.
🔸️همه اینها کافی است تا موجی از حمایت و درود بر شرافت او در جبهه انقلاب شکل بگیرد تا جایی که برخی معتقدند جمهوری اسلامی باید از او دعوت کند تا باقی عمرش را مهمان سرزمین مادری اش باشد!
🔺️این مدل واکنش های احساسی را پیشتر در تحسین #علی_علیزاده تحلیلگر سیاسی لندن نشین و پای ثابت برنامه های بیبیسی فارسی نیز شاهد بوده ایم آنجا که پس از حمایت او از رهبر ایران و قاسم سلیمانی، برخی فعالان فضای مجازی او را در مرکز دایره انقلاب نشانده و منتقدانش را به خارج از دایره مشایعت کردند.
🔻این رفتارهای هیجانی که ظاهرا با شعار زیبای جذب حداکثری انجام میشود، پایه محکم عقلانی ندارند. پیشفرض ذهنی دوستان جبهه انقلاب این است: هرکس حرفِ دل ما را زد، او دوست ماست. روشن است که این گزاره ی عام همیشه درست نیست. برای تشخیص دوست از دشمن، ضمن بررسی سوابق افراد باید منظومه فکری آنها را رصد نمود. مواضع یکی به نعل یکی به میخیِ علیز که گاهی جای لگدهایش بر چهره انقلاب بدجوری زار میزند، نشان میدهد که او در خوشبینانه ترین حالت، اشتراکاتی (مثل امپریالیسم ستیزی) با جمهوری اسلامی دارد اما بسیاری از مبانی انقلاب جایی در اندیشه های او ندارد.
🔸️تاریخ پر است از دشمنانی که جبهه حق را ستایش کرده و در بزنگاه ها خنجر خود را از پشت یا جلو بر پیکره حق فرو کرده اند. همزمان با آشکار شدن نشانه های افول تمدن غرب، جمهوری اسلامی در حال اوج گیری است و زاهدی ها و علیزاده های بسیاری برای آن کف و سوت خواهند زد. بهتر است آنها را همانجا در جایگاه تماشاگران بنشانیم نه در نیمکت بازیگردانی.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648