#معرفی_کتاب_از_لیست_کتب_کانال
#برش_کتاب
#سربلند
بعد از شهادت آقا محسن علی زیاد زمین می خورد، همه نگران بودند و میگفتند شاید به خاطر اتفاقات این مدت مشکلی براش پیش اومده ونگران بودیم ومی خواستیم او را پیش دکتر ببریم که شبی آقا محسن به خواب یکی از نزدیکانمان آمد وگفت: نگران نباشید علی وقتی داره بازی میکنه می دود که بیاد بغل من ولی امکانش نیست می خوره زمین...
علی مشکلی نداره وسالمه نگران نباشید...
🌟راوی همسر شهید مدافع حرم محسن حججی.
@lahazate_talaei_ketabkhani
#سیر_مطالعاتی
#شهید_مطهری_در_کلام_امام_و_رهبری:
ما اگرچه باید نوآوری بکنیم، در این شکی نیست اما برای زمان ما یک اندیشه #متین و #پخته ای وجود دارد، امروز اندیشه متین و پخته را می توان ارایه کرد، که یک نمونه، یک جلوه از آن اندیشه متین و پخته، #افکار_شهید_مطهری عزیزمان است.
این همان #اندیشه_اسلامی است که این #انقلاب بر مبنای او به وجود آمده است.
رهبری، دیدار واحد تبلیغات حزب جمهوری اسلامی، ۶۱/۹/۱۱
آنی که ما می توانیم به طور کلی بگوییم #مبنای_این_انقلاب است، آن #تفکرات_شهید_مطهری است و لاغیر.
دیگران به مقدمات این انقلاب خیلی کمک کردند، مردم را آگاه کردند، روشن کردند، مردم را به حرکت واداشتند، اما آن افکار دیگر در ساخت این نظام کنونی ما تاثیر نداشته اند.
آنکه #لب_اسلام را بیان می کرد و از حاق متون اسلام بر می آمدن #نظرات_و_افکار_شهید_مطهری بود.
رهبری،دیدار اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری، ۶۲/۲/۳
@lahazate_talaei_ketabkhani
#مهدویت
#عکس_نوشته_مهدوی
از آیت الله بهجت پرسیدند:
آیا آدمِ گناهکار هم میتواند
امام زمانش را ببیند؟
جوابدادند :
شمر هم امام زمانش را دید!
امانشناخت....
اللهم عرفنی حجتك
@lahazate_talaei_ketabkhani
#جرعه_ای_از_زلال_وحی
به همراه تفسیرساده ، روان، قطره ای
@lahazate_talaei_ketabkhani
🌺 #سورةُ_الفاتحة 🌺
#آیه_سوم_الفاتحه
الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ (۳)
(خدايى كه) بخشنده و مهربان است.
@lahazate_talaei_ketabkhani
- تدبير وتربيت الهى ، همراه محبّت و رحمت است. (در كنار كلمه «ربّ»، كلمه «رحمن» آمده است.) «ربّ العالمين الرحمن الرحيم»
- همچنان كه تعليم نيازمند رحم و مهربانى است ، «الرّحمن علّم القرآن»(الرحمن/۱-۲) تربيت و تزكيه نيز بايد بر اساس رحم و مهربانى باشد. «ربّ العالمين الرّحمن الرّحيم»
- رحمانيّت خداوند، دليل بر ستايش اوست. «الحمدللَّه... الرّحمن الرّحيم»
- آفرينش وپرورش او براساس رحمت است و اگر عقوبت نيز مى دهد از روى لطف است.
- بخشيدن گناهان و قبول توبه ى بندگان و عيب پوشى از آنان و دادن فرصت براى جبران اشتباهات ، همه مظاهر رحمت و مهربانى اوست.
@lahazate_talaei_ketabkhani
#جرعه_ای_از_کلام_معصومین
#نهج_البلاغه
#روش_درمان_دردها
امام علی(علیه السلام) می فرمایند:
با درد خود بساز، چندان که با تو سازگار است.
حکمت ۲۷
@lahazate_talaei_ketabkhani
#عکس_نوشته
#امام_خامنه_ای:
بهای کتاب را جزئی از هزینه های ضروری زندگی بدانید!
@lahazate_talaei_ketabkhani
13970828_24001_128k.mp3
9.64M
#در_محضر_ولایت
#نزدیکترین_افراد_به_پیامبر_در_قیامت
@lahazate_talaei_ketabkhani
#در_محضر_ولایت
#نزدیکترین_افراد_به_پیامبر_در_قیامت
عن جعفر بن محمّد علیهما السّلام عن ... قالَ رَسولُ اللّهِ صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ:
اَقرَبُکُم غَداً مِنّی فِی المَوقِفِ اَصدَقُکُم لِلحَدِیث
در موقف قیامت همهی سختیها و وحشتها و ترسها و اهوال گوناگون برای انسان وجود دارد، و فرقی هم نیست بین مؤمن و غیر مؤمن... خب در یک چنین معرکهی سختی که اهمّیّت و سختی آن موقف اصلاً برای ما قابل تصوّر نیست، انسان دنبال یک مرجع امنی میگردد؛ یک جایی که به آن پناه ببرد. آن کسی و آن جایگاهی که از همهی اشخاص و جایگاهها در قیامت امنیّت بیشتری به انسان میدهد، جایگاه پیغمبر اکرم است. اگر کسی بتواند خودش را نزدیک آن بزرگوار برساند، اطمینان خاطر پیدا میکند، احساس یک امنیّتی میکند ... در قیامت هر کسی بتواند نزدیک نبیّ مکرم اسلام قرار بگیرد، دیگر آنجا یک احساس امنیّتی دارد. خب، چه کسی میتواند برود آن نزدیک؟ خلایق جن و اِنس از اوّلین و آخرین که در آنجا جمعند، همه مایلند که خودشان را برسانند به این بزرگوار؛ میبینند مقام و مرتبهی او را، میبینند مقامی دارد که «یَغبِطُهُ بِهِ الاَوَّلونَ وَ الآخِرون»، آن را میبینند و میخواهند، [امّا] میتوانند؟ نه، همه نمیتوانند. این روایت میگوید وسیلهای که شما بتوانید با آن، خودتان را نزدیک پیغمبر بکنید، چیست؛ آن را دارند به ما یاد میدهند ...
خود حضرت فرمودند: اَقرَبُکُم غَداً مِنّی، [نزدیکترین شما به من]، فِی المَوقِف -یعنی در قیامت- اوّل این [فرد] است: اَصدَقُکُم لِلحَدیث؛ آن کسی که راستگوتر است، در حرف زدن راستگو است، آنچه میگوید از روی صدق بیان میکند؛ دروغ و تهمت و شایعه و حرف ضعیف و قول بغیر علم و مانند اینها در آن نیست.
وَ آداکُم لِلاَمانَة
آن کسی که بیشتر از همه اداء امانت میکند؛ که مکرّر عرض کردهایم که امانت فقط این نیست که حالا یک پولی شما دست بنده بسپرید، بنده آن را به شما برگردانم؛ این یکی از انواع امانت است. همهی آن چیزهایی که مردم به ما میسپرند، امانتهای مردم است؛ مقام را به ما میسپرند، امنیّت را به ما میسپرند، دینشان را به ما میسپرند، حفظ نوامیسشان را به ما میسپرند؛ همهی این چیزها امانتهای مردم دست ما است. ما حکومتیم دیگر؛ هر کسی هر جا هست؛ یکی مثل بنده در یک جایگاهی قرار دارد، یکی در جایگاه دیگری قرار دارد، یکی قاضی است، یکی مسئول تعلیم و تربیت است، یکی امام جماعت است؛ همهی اینها امانتهایی است که دست ما سپرده است؛ اداء امانت. هر کدام بهتر اداء امانت کردید، آنجا جایتان به حضرت نزدیکتر است و امنیّتتان بیشتر است.
وَ اَوفَاکُم بِالعَهد
[در مورد] پیمانهای فردی و اجتماعی، وفای به این عهدها بکنید؛ که البتّه مهمترینش پیمانهای اجتماعی است؛ این قراردادهای اجتماعی، این حقوق شهروندی [است]. خب این چیزهایی که حالا امروز فرنگیها یاد گرفتهاند میگویند «حقوق شهروندی»، ماها هم از اینها میخواهیم یاد بگیریم! حرفهایی که در روایات ما و در قرآن ما هست، حالا ما داریم از غربیها اینها را [یاد میگیریم]! خب اینجا دارد میگوید «اَوفاکُم بِالعَهد»؛ «عهد» یعنی قرارداد، آن چیزی که بین شما و بین دیگران قرارداد بسته [شده]. شما وقتی در یک محیط با هم زندگی میکنید، یک قراردادی با هم بستهاید دیگر؛ مثل این است که در یک آپارتمانی ده خانواده زندگی میکنند؛ اینها ولو هیچ کاغذی هم امضا نکردهاند، [امّا] یک معاهداتی در مقابل هم دارند؛ این چیز قهری است دیگر؛ [مثلاً] تو سر و صدا نکن که در خانهی او بچّهاش از خواب بیدار نشود، او هم سر و صدا نکند که بچّهی تو از خواب بیدار نشود؛ این قرارداد روشنی است دیگر؛ حقوق شهروندی یعنی اینها.
وَ اَحسَنُکُم خُلُقاً
یکی از چیزها هم این است که خوشاخلاق باشید؛ بداخلاق و عبوس [بودن] و [اینکه] در خانه یک جور، در محلّ کار یک جور، با مردم یک جور، با تکبّر، با اوقات تلخی [رفتار کردن]، خیلی بد است. آن کسانی که «اَحسَنُهُم خُلقاً» هستند، آنجا نزدیکترند.
وَ اَقرَبُکُم مِنَ النّاس
مردمی بودن. ببینید، سبک زندگی اسلامی اینها است. باز همین «مردمی بودن» هم از حرفهایی است که حالا متجدّدین و مانند اینها فکر میکنند که از دیگران یاد گرفتهاند؛ نه، اینها در روایات ما است. مردمی باشید، با مردم باشید.
معنای با مردم بودن این نیست که فرض کنید انسان به چهار نفر از طبقهی ممتازه بگویداینها مردمند؛ نه، یعنی تودهی مردم ، طبقات پایین مردم، عامّهی مردم؛ با اینها باشید، بین اینها باشید، مثل آنها زندگی کنید، در حدّ آنها زندگی کنید، پیش آنها تواضع کنید؛ اینها معنای مردمی بودن است.
@lahazate_talaei_ketabkhani
#معرفی_کتاب_از_لیست_کتب_کانال
#برش_کتاب
#یادت_باشد
روایت مردی که عشق به همسرش " #دلش را لرزاند ولی #ایمانش را نه...".
سر سفره که نشست گفت: آخرین صبحونه رو با من نمیخوری؟!؛ با بغض گفتم: چرا اینطور میگی؟ مگه اولین باره میری مأموریت؟! گفت: کاش میشـد صداتو ضبط میکردم با خودم میبردم که دلم کمتر تنگت بشه. گفتم: قرار گذاشتیم هر کجا که تونستی زنگ بزنی، من هر روز منتظر تماست میمونم، منو بیخبر نذار.
با هر جان کندنی که بود برایش قرآن گرفتم تا راهیش کنم، لحظه آخر به حمید گفتم: حمید تو رو به همون حضرت زینب(س) هرکجا تونستی تماس بگیر. گفت: جور باشه حتماً بهت زنگ میزنم، فقط یه چیزی، از سوریه که تماس گرفتم چطوری بگم دوستت دارم؟ اونجا بقیه هم کنارم هستن، اگه صدای منو بشنون از خجالت آب میشم؛ به حمید گفتم: پشت گوشی به جای دوستت دارم بگو یادت باشه! من منظورت رو میفهمم. از پیشنهادم خوشش آمده بود، پلهها را که پایین میرفت برایم دست تکان میداد و با همان صدای دلنشینش چندباری بلند بلند گفت: یادت باشه! یادت باشه! لبخندی زدم و گفتم: یادم هست! یادم هست.
@lahazate_talaei_ketabkhani
#یادت_باشد
یک کتابی تازه خواندهام که خیلی برای من جالب بود. دختر و پسر جوان -زن و شوهر- متولّدین دههی ۷۰، مینشینند برای اینکه در جشن عروسیشان گناه انجام نگیرد، نذر میکنند سه روز روزه بگیرند! به نظر من این را باید ثبت کرد در تاریخ که یک دختر و پسر جوانی برای اینکه در جشن عروسیشان ناخواسته خلاف شرع و گناهی انجام نگیرد، به خدای متعال متوسّل میشوند، سه روز روزه میگیرند. پسر عازم دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) میشود؛ گریهی ناخواستهی این دختر، دل او را میلرزاند؛ به این دختر -به خانمش- میگوید که گریهی تو دل من را لرزاند، امّا ایمان من را نمیلرزانَد! و آن خانم میگوید که من مانع رفتن تو نمیشوم، من نمیخواهم از آن زنهایی باشم که در روز قیامت پیش فاطمهی زهرا سرافکنده باشم! ببینید، اینها مال قضایای صد سال پیش و دویست سال پیش نیست، مال سال ۹۴ و ۹۵ و مال همین سالها است، مال همین روزهای در پیش [روی] ما است؛ امروز این است. در نسل جوانِ ما یک چنین عناصری حضور دارند، یک چنین حقیقتهای درخشانی در آنها حضور دارد و وجود دارد؛ اینها را باید یادداشت کرد، اینها را باید دید، اینها را باید فهمید. فقط هم این [یک نمونه] نیست که بگویید «آقا! به یک گل بهار نمیشود»؛ نه، بحث یک گل نیست؛ زیاد هستند از این قبیل. این دو -زن و شوهری که عرض کردم- هر دو دانشجو بودند که البتّه آن پسر هم بعد میرود شهید میشود؛ جزو شهدای گرانقدر دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) است. وضعیّت اینجوری است.
@lahazate_talaei_ketabkhani
برشی دیگر که یکی از اعضای محترم کانال بعد از مطالعه ی کتاب زیبای یادت باشد، برای ما ارسال کردند.
ضمن تشکر از فعالیت این عزیز از شمااعضای محترم هم درخواست میکنیم برش های زیبا و قابل استفاده ی کتاب های مطالعه شده را برای ما ارسال کنید تا بقیه ی اعضا نیز از این برش استفاده کرده و ترغیبی باشد برای مطالعه این کتاب انشالله.
@lahazate_talaei_ketabkhani
#یادت_باشد
#ارسالی_یکی_از_اعضای_محترم
چیزی که توجه منو به خودش جلب کرد ,البته در کنار دیگر خصوصیات خوب شهید, اهمیت ایشان به مساله بیت المال بود, زیرا زمانی که قرار شد چادر خانم همکارشون که به همسرشون امانت داده شده بود رو ببرن, حاضر نشدن با سرویس اداره برن و گفتن نمیخوان به اندازه ی سنگینی یه چادر از بیت المال استفاده ی شخصی کنن.این دقت ها و حساسیت ها شهدا رو از بقیه متمایز میکنه.
@lahazate_talaei_ketabkhani