🌸ارسال پرسش
http://lobolmizan.ir/quest/aid/5
🌸مشاهده کلیه پرسش ها وپاسخ ها
http://lobolmizan.ir/quest/aid/1
💠استاد اصغر طاهرزاده
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
پیام رسان سروش
📱sapp.ir/lobolmizan
📱sapp.ir/sound_lobolmizan
پیام رسان ایتا
📱eitaa.com/lobolmizan
📱eitaa.com/sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22869
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️با سلام وقت شما به خیر:
استاد گرامی دو سوال دارم که قبلا می خواستم از منابع دیگر جواب آنها را به دست بیاورم و مزاحم اوقات شریفتان نشوم ولی بعضاً تناقضاتی در جوابهای آنها دیدم و بنابراین به آنها اعتماد نکردم.
۱. خانم جوانی می شناسم که گاهی از روی قهوه و گاهی فقط با یک نیت کردن پیشگویی می کند و تا به حال یادم نمی آید اشتباهی از ایشان شنیده باشم و می گوید با چند پری ارتباط دارد که از نسل امام رضا (ع) هستند! و بسیار مومن و دوستدار ائمه هستند و برای مشکلات اغلب انسان را به آیات و اذکار و نمازهای خاصی به تناسب آن مشکل توصیه می کند. و هزینه کمی می گیرد. نظر شما در مورد ارتباط با ایشان چیست؟
۲. آیا حرزهایی که توسط ائمه (ع) توصیه شده اند را هر کسی می تواند هر زمانی برای خود بنویسد و از آثار آن استفاده کند یا آنطور که بعضی سایتها می گویند زمان خاصی باید نوشته شود و برگه به نحو خاصی تا شود و بسیاری آداب دیگر که می گویند باید رعایت شود که البته در آن حدیث هیچ کدام از آن آداب ذکر نشده؟
خودم شخصا تجربه ای دارم که چند حرز (حدود ۱۵ تا) که آیت الله تبریزیان در یک برگه قرار داده و به همه توصیه نموده بودند را برای خودم تهیه کردم ولی بعد از آن به نحو محسوسی چند روز حالم بد بود و خیلی سینه ام سنگین بود و آنقدر در فشار بودم که حرزها را کنار گذاشتم. بعدا آن خانمی که در سوال یک گفته بودم گفت این حرزها برای شما سنگین است و بندازید در آب جاری و به جایش سوره والعادیات و... پیشنهاد کردند. نظر شما چیست؟
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: ۱. به نظر میرسد فال قهوه شرایطی است تا ابعادِ پنهانیِ خیال تأثیر خود را بر روی صفحهی قهوه ظاهر کند و آنچه هنوز در خیال است و برای ما در عالمِ ماده واقع نشده است، به نحوی ظهور کند. که به نظر میآید چیز مهمی نیست و راهی نمیگشاید و لذا نباید به آن پرداخت ۲. حرزهایی که بهتر میتوان از آنها استفاده کرد مثل حرز امام رضا «علیهالسلام» که در حاشیهی مفاتیح هست، نهتنها مشکلی بهوجود نمیاورد، بلکه نتایجی را نیز به همراه دارد. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22869
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22871
💠روحِ حاکم بر علوم تجربی و تکنولوژی
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام:
من یک دانشجوی داروسازی هستم و به یادگیری علوم تجربی و به کار گرفتن آنها برای بهبود زندگی مردم علاقه مندم. کتاب «انقلاب اسلامی بازگشت به عهد قدسی» را مطالعه کردم و سوالاتی برایم پیش آمد:
۱. در کتاب در چند جا توضیح داده اید که با انقلاب اسلامی که در کشور ما رخ داد می توانیم از غرب و تفکر غربی فاصله بگیریم تا به حیات معنوی برسیم. آیا این دور شدن مستلزم دوری از همه ی جوانب رایج آن فرهنگ است؟ برای مثال آیا باید از علوم تجربی که آنها به این شدت و حدت آن را تبلیغ کرده و مورد استفاده قرار می دهند و برای بسیاری از کارهایشان بدان استناد می کنند هم دوری کرد؟
۲. اساساً چگونه ما می توانیم علوم تجربی _ که بسیار تحت سیطره غرب است _ را یاد بگیریم و از آنها استفاده کنیم به نحوی که از آن بهره ی الهی ببریم؟ آیا نیت الهی داشتن برای بهره بردن کافیست؟
۳. چگونه می توان از دستاوردهای علمی که در غرب حاصل شده _ حضوراً و با تحصیل در دانشگاه هایشان یا از راه دور و مطالعه ی کتب و مقالاتشان _ بهره برد به نوعی که هم بتوانیم در کشورمان آنها را به خوبی به کار ببریم و هم روح مادی گرایی و غرب گرایی بر ما غلبه نکند؟
پ.ن. تا حدودی به این مطلب آشنا هستم که آنچه ما به عنوان علم در مدرسه و دانشگاه می آموزیم با علمی که ائمه در احادیث بدان اشاره کرده اند متفاوت است. متشکرم.
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: ۱. نه، روحِ سکولاریتهی فرهنگ غربی هر امری را برای انسان سکولار میکند. ۲. خیر، اساساً رویکرد علوم تجربی سیطره بر طبیعت است و نه به شکوفاییآوردنِ استعدادهای آن. ۳. با اینهمه نباید از عقلی که در غرب ظهور کرده و منجر به این علوم شده، بهکلّی فاصله گرفت، بلکه باید آن را بهدست آورد و جهتی مناسب اهداف قدسی به آن داد تا به جای سرکوبِ طبیعت به کشف استعدادهای آن بپردازیم. و امروز همانطور که هایدگر میگوید علمی که میتوانست موجب شکوفایی شود با بهوجودآوردنِ تکنولوژی تبدیل به سرکوبیِ طبیعت شده است و ارادهی معطوف به قدرت در آن حاکم است به جای ارادهی معطوف به حق. موفق باشید .
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22871
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22872
💠 به چه کار میآید فرزندی که خودش رحم مادرش را انتخاب نکرده است
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️مرتبط و در ادامه سوال ۲۲۸۶۲
جناب استاد با عرض سلام و احترام و تشکر فراوان از پاسخ حضرتعالی؛ ببخشید که من درست متوجه نشدم: آیا در اینکه روح فرزند رحم من را انتخاب کند بنده نقش و اختیاری داشته و دارم (تقصیری از بنده سرزده که این اتفاق نیفتاده)؟ چه باید بکنم آیا دعا نمی تواند تقدیر را عوض کند؟
آنچه من فهمیدم: یعنی می فرمائید تقدیر بنده در بچه دار شدن نیست؟ به نظر حضرتعالی این اقدامات درمانی که عرض شد اصرار بیش از حد به حساب می آید؟ شرمنده ام از سوالات متعدد، پریشانی مرا ببخشید. با وجود آرزومندی، توفیق پیاده روی اربعین ندارم و از محضرتان بسیار ملتمس دعا هستم.
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: ما و شما نمیدانیم آیا این رحم برای آنکه روحی آن را انتخاب کند، هست یا نه؟ عمده آن است که در حدّ معمول به وسیلهی دعا و درمان، خود را آماده کنید تا اگر تقدیر بود که روحی مناسب این رحم که بخواهد مادرش شما باشید، آن را انتخاب کرد، هوالمطلوب. و اگر تقدیر چنین نبود، هوالمطلوب. به چه کار میآید فرزندی که خودش رحم مادرش را انتخاب نکرده است و ما بخواهیم او را با زور در رحمی جای دهیم! موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22872
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22873
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام علیکم: پیرامون سوالات بالا در جواب باز شک و سوال ایجاد می شود. انسان امکان پذیرش نهایت بدی را و همینطور نهایت خوبی و تقرب را دارد و انسان ظرفیت تمامی ابعاد را دارد و شایدم تمامی ابعاد هست و چیزی از ذات اوست پس شیطان هم شاید بعدی از درون ماست که چون ما به آن گاهی ذاتا در اثر موقعیت های مختلف نظر می کنیم و گاهی نظر نمیکنیم به عنوان بعد بیرونی معرفی می گردد.
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: در هر حال همین نظرکردن به بیرون که میفرمایید حکایت از آن دارد که وسوسهگری در بیرون هست. آری! میدانِ فعالیت او در خیال ما است و ما در درون خود با آن روبهرو میشویم. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22873
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22874
💠بدن جن از جنس انرژی است
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام علیکم: ببخشید سوالی که پیرامون اجنه شد و بحث انرژی شد را لطفاً برای درک بهتر راهنمایی بفرمایید. مثلا انرژی که فرمودید خب الان همه چیز ما در اثر انرژی شکل میگیرد و می توان به تفاسیر مختلف به انرژی ربط داد. آیا این جدا از بحث حرکت جوهریست که حتما هست و همین هم جلوه ای از آن حرکت است؟
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: بحث بر سر انواع انرژی است. میتوان حدس زد که نحوهی بودنِ جنّ مثل یکی از انواع انرژی باشد، ولی با این حساب که یک موجود زنده است با شعور و درک و فهم خاص خود، که بدن او از جنس انرژی است و از جنس بدن ما نیست. در این مورد کتاب «سفینة الصادقین» و کتاب «جایگاه جنّ و شیطان و جادوگر» نکاتی را مطرح کرده است. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22874
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸ارسال پرسش
http://lobolmizan.ir/quest/aid/5
🌸مشاهده کلیه پرسش ها وپاسخ ها
http://lobolmizan.ir/quest/aid/1
💠استاد اصغر طاهرزاده
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
پیام رسان سروش
📱sapp.ir/lobolmizan
📱sapp.ir/sound_lobolmizan
پیام رسان ایتا
📱eitaa.com/lobolmizan
📱eitaa.com/sound_lobolmizan
ج10_تقدیر الهی و هزینه های کسب فتح و پیروزی.mp3
6.79M
🔸 #تفسیر_قرآن
🔸سوره #مائده
💠تقدیر الهی وهزینه های کسب فتح وپیروزی
🔮استاد اصغر طاهرزاده
⏱جلسه10 (97/7/28)
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
📱sapp.ir/lobolmizan
📱eitaa.com/lobolmizan
🌸 #اطلاعیه
کلیه جلسات استاد طاهرزاده تا تاریخ 97/8/19 تعطیل می باشد.
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
📱sapp.ir/lobolmizan
📱eitaa.com/lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22875
💠نحوهی کاربردیکردنِ آموزههای دینی
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام استاد بزرگوار خدا قوت:
من تقریبا از سال 85 سیر مطالعاتی شما رو شروع کردم گاهی هم بین مطالعات فاصله زیادی افتاده الان هم در حال ادامه مطالب هستم اما هیچکدام از مباحث گذشته یادم نیست فقط دارم ادامه میدم در ضمن تا سال 91 که توفیق دیدار شما رو داشتم خیلی بهتر مباحث را دنبال می کردم اما الان در کنار سلب توفیق از دیدار شما با مباحث هم مشکل دارم یکی همین مشکل فراموش کردن مطالب هستش و دوم سعی دارم آنچه را که می آموزم در زندگی اجرا کنم اما خیلی ضعیف هستم و یا اصلا نتونستم. ممنون بابت راهنمایی شما
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: به نظرم این ربطی به نوشتههای بنده و امثال بنده ندارد. شرایط طوری است که حتی آموزههای قرآن و روایت هم در نظام آموزشی و اقتصادی و سیاسیِ ما در حال حاضر هنوز نافذ نیست. ولی باید بدانیم اگر بر همان آموزههای دینی به شکل معقول و حکیمانه و در نظرگرفتنِ شرایط، پافشاری کنیم در شرایطی که به گفتهی پُستمدرنها نهادهای منبعث از فرهنگِ غرب جواب نداده، آن آموزهها به مرور کاربردی میشود. عمده تلاش و مقاومت برای تحقق آموزههای دینی است و صبر بر آنها. لذا است که باید با عقلی خاص به این نوع آموزهها رجوع کرد؛ همانطور که در امور فردی ما به مرور باید خودسازیِ خود را مدیریت کنیم. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22875
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22876
💠وگرنه «این» میشویم که فعلاً «هستیم».
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️ سلام و رحمة الله:
استاد چند وقتی است فکر می کنم و می بینم که وضعیت توسعه نیافتگی ما به طرز عجیبی در جزئیات مسائل فرهنگی ما رخنه کرده و راه چاره ای هم حداقل من نمی بینم. بعنوان یک کارگردان و فیلمنامه نویس می بینم که ما در یک کشور توسعه نیافته عملا چیزی که بشود آن را ایده خواند نداریم و هر چه قدر هم که ابتکار به خرج می دهیم می بینم که در نهایت یک نسخه غربی از آن وجود دارد. می دانم که این مطلب چیز عجیبی نیست و اگر این طور نبود باید متعجب می شدیم اما این مطلب فضا را برای کار کردن ما بسیار تنگ کرده و نمی دانیم چکار بکنیم. معطل شده ایم. این وضعیت رسالت هنر و کارهنری را برای ما زیر سوال برده و اگر همین طور پیش برود مجبور به جبر شرایط می شویم. در این سالهایی که از انقلاب می گذرد جز معدودی موارد ما حرفی برای گفته نداشته ایم و نمی دانم اگر همین معدود موارد هم بخواهد حفظ بشود چه باید کرد؟ لطفا یک راهنمایی عملی بفرمایید که برای شکستن این بن بست چکار کنیم؟
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: از یک جهت با نظر به توسعهنیافتگیِ خود باید بر توسعهیافتگی فکر کرد و در این رابطه شرایط را برای توسعهیافتگی و عقل مربوط به توسعهیافتگی فراهم کرد که با نظر به این امر، ایدههای زیادی در مقابل شما قرار میگیرد. مثل اصالتدادن به جامعه به جای اصالتدادن به فرد و یا اصالتدادن به قانون به جای اصالتدادن به برداشتهای شخصی. که البته در این رویکرد به جریان اصلاحطلبیِ انقلاب نزدیک میشویم. ولی از جهت دیگر با نظر به عقلی که ماوراء توسعهیافتگی به نحوهای از جامعه فکر میکند که انسانها معنابخشی به خود را بیشتر در نظر دارند تا هویتبخشی بر اساس فرهنگِ غربی. معنابخشی با تذکر به فطرت انسانها برای آنها پیش میآید که اگر بر این اساس در چند دههی بعد از انقلاب برنامهریزی شده بود چیزی که دولت سازندگی و جریانهای مربوط به آن از آن غفلت داشتند، امروز شاهد چنین حرصهای به دنیا که در واقع نحوهای از بحرانِ شخصیت انسانها شده است؛ روبهرو نبودیم. در چنین نظامی مسلّم تئوری اصلاحطلبی به هیچوجه کافی نیست و حقیقتاً در دویستسالهی اخیر روشن شده است که جواب نمیدهد. باید در عین نادیدهگرفتنِ عقلِ توسعهیافتگی به آموزههای دینی به صورت کاربردی جهت معنابخشی به انسانها اقدام نمود وگرنه این میشویم که هستیم. در حالیکه انقلاب در آغازِ خود چیز دیگری بود و بازگشت به آن آغاز، راهِ آیندهی ما است. چرا در این موارد ایدهپردازی نکنیم؟ وگرنه «این» میشویم که فعلاً «هستیم». موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22876
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22877
💠هیچ روحی بدون جسم نیست
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام علیکم: در بیان خطبه ۸۳ نهج البلاغه فرمودید انس با این جسم باعث می شود که ما همیشه این تفکر یک جسمی داشتن برای ما باشد و آن جسم را تا ابد داشته باشیم. ما قبل از اینکه به دنیا بیاییم از خدا بوده ایم و در اثر نظر او خلق شده ایم و چون امکان چنین جسمی را داشته ایم اینگونه شده ایم، پس آیا جسمی که بر ما می ماند همان امکان ماست که در قبل داشته ایم و احساس می کنیم که بوده ایم؟ پس چرا فرمودید چون در این دنیا با آن بوده ایم انس با او داریم و با ما باقی می ماند؟ آیا منظور هویت حسن و حسین پیدا کردن در این دنیاست که در این دنیا بر ما اضافه می شود منظور است؟
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: هر نفسی در دورهی جنینی جسمی مطابق اهدافِ دنیاییاش میسازد. ولی بعد از این دنیا از آنجایی که هیچ روحی که دارای اراده و انتخاب باشد بدونه جسم نیست، جسمِ او مطابق شخصیتی است که در این دنیا برای خود شکل داده است. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22877
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22878
💠به همین جهت پیامبر و امامی از جنس جنیان نیست
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️با سلام: وقت شما به خیر. در مورد سوال قبلی که پرسیده بودم و جواب فرمودید چند نکته هنوز برایم سوال است یکی اینکه آیا اصلا پری از نسل یک امام وجود دارد؟ و آیا پری همان ملک است
و دیگر اینکه انسان می تواند با ملک ارتباط برقرار کند؟ از وقت و حوصله ای که برای پاسخگویی می گذارید بی نهایت سپاسگزارم.
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: جنیّان یا پریان در مرتبهای هستند که امکانِ دریافت حقیقت وَحی را ندارند و به همین جهت پیامبر و امامی از جنس آنها نیست. لذا در سورهی جنّ ملاحظه میکنید که آنها قبل از ایمان به پیامبر اسلام، متدین به دین حضرت موسی «علیهالسلام» بودهاند. موفق باشید.
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22878
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22879
💠چرا بدن ناقصالخلقه و یا زشت میشود
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️با عرض سلام و ارادت خدمت شما استاد گرامی: آیا روح خودش کیفیت جسمی که قرار است ابزار او باشد را انتخاب می کند؟ به عنوان مثال آیا روح خودش بعضی از بیماریها و مشکلات مثل نازیبا بودن یا نازایی را برای جسم خود به دلیلی مثلا برای رشد و تعالی خود انتخاب می کند؟
با تشکر فراوان
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: روح در ذات خود در اوج تعادل است و به همین جهت قرآن میفرماید: «وَ نفسٍ و ما سوّیها» سوگند به نفس و تعادل آن. میماند که اگر زمینههای ظهور زیباییِ خود را در بدنی که باید بسازد، در اختیار نداشت آن بدن ناقصالخلقه و یا زشت میشود. در این مورد خوب است به کتاب «خویشتن پنهان» که بر روی سایت هست، رجوع فرمایید. موفق باشید.
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22879
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22880
💠اگر بپذیرم که منظور حضرت ابراهیم «علیهالسلام» این بوده که «من نسبت به پذیرش پیشنهاد شما و رعایت بتپرستی بیمار و ناتوان هستم»، دیگر موضوع تغییر میکند
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️با عرض سلام و تقدیم احترام:
آنگونه که شهید مطهری قائل است، هدف وسیله را توجیه نمی کند. پس چرا زمانیکه به حضرت ابراهیم گفته می شود برای مراسم جشن به خارج شهر بیاید می گوید (فقال إنی سقیم) مسلم است که حضرت در اینجا واقعا بیمار نبوده و به قول برخی خواسته توریه نموده یا اینکه دروغ مصلحتی گفته باشد. در هر دو صورت آیا بالاخره هدف وسیله را توجیه می کند یا خیر؟ با تشکر
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: اگر بپذیرم که منظور حضرت ابراهیم «علیهالسلام» این بوده که «من نسبت به پذیرش پیشنهاد شما و رعایت بتپرستی بیمار و ناتوان هستم»، دیگر موضوع تغییر میکند. در این مورد خوب است به کتاب «مبانی نظری نبوت و امامت» به قسمت «عصمت انبیاء» رجوع فرمایید. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22880
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22881
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️این که در عرفان نظری گفته میشه هر حمد و ستایشی در اصل حمد و ستایش خدای متعال است، مثلا اگر از یک اثر هنری زیبا تعریف و تمجید کنیم در اصل ستایش هنرمندی هست که اون اثر رو پدید آورده است و در مرحله بعد ستایش و حمد خدایی هست که اون هنرمند رو خلق کرده و با ربوبیت خودش این استعداد رو در وجود آن هنرمند به فعلیت در آورده و در مجموع حمد و ستایش ما به خدا می رسد چون خدا بستر و زمینه تحقق اون پدیده ای که مورد ستایش ما قرار گرفته است را فراهم نموده و کار به حول و قوه او انجام شده؛ اما یه سوالی برای بنده پیش اومده، اما اگر ما بخواهیم با همین ترتیب استدلال کنیم نقطه مقابل این مسئله هم به وجود میاد، یعنی هر انتقادی از هر چیزی و در هر موردی هم که باشه به این ترتیب در نهایت به خدا بر می گردد و مطابق مبانی اسلامی ایمان داریم قطعا خدا کمال مطلق و خیر محض است و هیچ انتقادی بر او وارد نیست، این دو مطلب چگونه قابل جمع هستند؟! اگه میشه در این مورد توضیح بدهید.
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: آنجا که حجاب و عدم کمالی در میان است، به خدا برنمیگردد مگر علمِ به آن حجاب. که علمِ به حجاب، حجاب نیست علم است. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22881
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22882
💠یک کفِ خاک در این میکده ضایع نشود
🔰استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام: استاد لطفا از نظر عرفانی توضیح بدهید که چرا در نظام طبیعت اینقدر خشونت و بی رحمی وجود داره؟ مثلا حیوانات ضعیف به وسیله حیوانات قوی تر کشته میشن یا برخی حیوانات شکار خود را به شکل خاص و دردناکی می کشند؟ و در کل قانون طبیعت این هست که حیوانات باید برای زنده ماندن و سیر کردن شکم خودشان مجبور هستن یکدیگر را به شکل فجیعی بکشند! بسیاری از عرفا می گویند یکی از راه های عرفان و خداشناسی، نگاه به طبیعت و مخلوقات خداوند هست الان ما از این همه ضعیف کشی، بی رحمی و خشونت چه نتیجه عرفانی میتونیم بگیریم؟! لطفا این سوال را از نظر عرفانی پاسخ دهید نه از نظر علم زیست شناسی
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: حیوانات قوی، مأمور تنظیم و پاکنگهداشتنِ طبیعتاند. مثلاً شیر آهوی پیر و ناتوانی که نمیتواند فرار کند و اگر بمیرد جنگل را عفونت میگیرد؛ میدراند. از کجا که همان حیوان که دریده میشود دوست دارد به همین شکل از آن استفاده شود، هرچند که بنا به غریزهی خود از خطر فرار میکند. مثل انسانهای مؤمنی که پس از انجام وظایف در دنیای خود مایلاند به لقاء الهی نایل شوند. لذا اگر زمینهی شهادت آنها فراهم شد از آن استقبال میکنند. پس میفرمایند: «یک کفِ خاک در این میکده ضایع نشود». در این مورد خوب است به کتاب «عدل الهی» شهید مطهری رجوع فرمایید. موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22882
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22883
🔰استاد اصغر طاهرزاده
⁉️با سلام:
ادراکات ما که یقینی هست (مانند ادراک عالم مستقل از ذهن) آیا این یقین منبع خارجی دارد که عقل یا نفس دائما به آن منبع متصل است که آن را یقینی درک می کند؟ با تشکر
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: نفس انسان با تفکر در امور، آماده میشود تا با عقل فعّال مرتبط گردد و از انوار آن فیض دریافت کند. موفق باشید.
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22883
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره22884
🔰استاد اصغر طاهرزاده
⁉️با عرض سلام خدمت استاد: چند سوال دارم: ۱. احساس می کنم که استعداد ندارم قدرت تجزیه و تحلیل قابل افزایش است؟ چگونه؟ سر کلاس حواسم جمع نیست یا هرچه تلاش می کنم انگار یاد نمی گیرم، گیرایی را چطور باید بالا برد؟ شما در کتاب ادب عقل خیال قلب فرمودید که دانشجو باید شرایط خود را بشناسد و آن ابعاد اش را که می شود رشد دهد، آن ابعاد چیستند و چگونه؟ ۲. چگونه می توان جعلی بودن فلان حدیث را تشخیص داد و کتب احادیث معتبر را نام ببرید و چرا؟ ۳. راه مبارزه با تنبلی و نداشتن اعتماد بنفس چیست؟ ۴. کتب های شما حاصل تفسیرات خودتان از احادیث و قرآن است؟ اصلا کدام تفسیر قرآن کاملتر است؟ تشکر
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: ۱. در سر کلاس با یادداشتکردن مطالب مهم، ذهن را متمرکز کنید. ۲. انسان در ابتدا مطالب را به همان اندازه که با آنها روبهروست دنبال میکند ولی پس از مدتی خودش میتواند با مقایسهی مطالب بفهمد کامل کدام است و اکمل کدام. و نیز بفهمد صحیح کدام است و غلط کدام. به همین جهت میفرمایند: «تو پای به راه در نِهْ و هیچ مپرس / خودْ راه بگویدت که چون باید کرد». موفق باشید
🌐http://lobolmizan.ir/quest/22884
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
🌸ارسال پرسش
http://lobolmizan.ir/quest/aid/5
🌸مشاهده کلیه پرسش ها وپاسخ ها
http://lobolmizan.ir/quest/aid/1
💠استاد اصغر طاهرزاده
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
پیام رسان سروش
📱sapp.ir/lobolmizan
📱sapp.ir/sound_lobolmizan
پیام رسان ایتا
📱eitaa.com/lobolmizan
📱eitaa.com/sound_lobolmizan
ج26_گوش سپردن به ندای بی صدای انقلاب اسلامی.mp3
7.82M
🔸 #گوش_سپردن_به_ندای_بی_صدای_انقلاب_اسلامی
⏱تاریخ:97/7/29
🌸جلسه:بیست وششم
🔮استاداصغرطاهرزاده
📱 sapp.ir/lobolmizan
📱eitaa.com/lobolmizan
ج76_یاد مرگ و عزم در انتخاب های بزرگ.mp3
4.07M
📚شرح کتاب #جامع_السعادات
🔸مولف ملامحمدمهدی نراقی
💎یادمرگ وعزم در انتخاب های بزرگ
🔮استاداصغرطاهرزاده
⏱جلسه76(97/7/30)
📱sapp.ir/lobolmizan
📱Eitaa.com/lobolmizan